سلام
آقای راد اگه ممکنه یه سری به پیام های خصوصی بزنید راستی اگه ممکنه دوباره خواهش میکنم spbindgridviewبا پارامتر را بذارید
Printable View
سلام
آقای راد اگه ممکنه یه سری به پیام های خصوصی بزنید راستی اگه ممکنه دوباره خواهش میکنم spbindgridviewبا پارامتر را بذارید
سلام ممنون از پروژه که گذاشتین می خواستم بپرسم گرته برداری علمی از پروژه شما اشکالی ندارد یا باید با ذکر منبع باشد ممنون از پروژه زیبایتان
فقط برای فایل های جاوا اسکریپت Comment ها رو حذف نکن.نقل قول:
نوشته شده توسط hamedgh
آقا بهروز، قبل از هرچیز از زحمات بی مزد و منتتون برای دوستان سپاسگزارم... خدا بهتون عوض خیر بده... خیلی خیلی ممنون
من میخوام تو پروژم از این ابزار استفاده کنم که مشکل دارم... کامل براتون توضیح می دم تا درصورت امکان بتونم با راهنمایی های شما حلش کنم.
من از این گرید توی یه page جدا استفاده کردم و هیچ مشکلی نداشت ولی بعد اومدم از master page استفاده کردم
اولش با جاوا اسکریپت و onload برای تگ body مشکل داشتم که اونا رو حل کردم الان کامل جاوااسکریپ رو میشناسه و اجرا میکنه ولی توی نمایش گرید به مشکل برخوردم اونم اینکه :
1- اول که فرم لود میشه context menu رو بالای گرید نشون میده
2- وقتی روی سطری راست کلیک میکنم بازم منو بالای گرید هست و نمیاد روی سطر جاری ونمیتونم روی سطرای منو حرکت کنم
نگفته نمونه که با اینکه اولش منو رو بالای گرید نشون میده ولی وقتی روی گرید کلیک میکنم منو پنهان میشه هرچند جاش بالای گرید خالی میمونه
اینم رو باید بگم که بقیه جاوااسکریپتها که مربوط به رنگی کردن سطرهای گرید در زمان حرکت روشونه کامل کار میکنه و فقط با context menu مشکل داره
حالا اومدم به جای استفاده از master page از iframe استفاده کردم که مشکل حل شد ولی ترجیح میدم از masterpage استفاده کنم .. ممنون میشم راهنماییم کنین
Context-Menu در ابتدا نمایش داده نمیشه و خصوصیات خودش رو از کلاس contextMenus در فایل CSS به ارث میبره...
تشخیص دلیل مشکلت آسون نیست...
خوب... یعنی نمیشه همراه با masterpage استفاده کرد؟
اگه نشه پیشنهادتون برای جایگزینی اون همون iframe هست یا چیز دیگه؟
موفق باشید
سلام
باز از پروژه زیبایتان ممنون
این Schema دیتا ستتان را می شود ارائه کنید تا بهتر روند کار را درک کنیم چون من نمی خواهم کپی برداری کنم می خواهم یکی مثلش را خودم با سی شارپ بنویسیم فقط می خواهم به درک کاملی از پروژه برسم تا راحت هر مدلی را که خواستم پیاده سازی کنم
Schema ی دیتاست چیه دیگه؟نقل قول:
نوشته شده توسط hamedgh
اگر دسته بندی کلاس ها و متدهای اونها مد نظرت هست که VS 2005 خودش این امکان رو از طریق گزینه ی View Class Designer (یک همچین چیزی) فراهم کرده.
موفق باشید.
با تشکر از شما
من این برنامه رااجرا میکنم اما خطای زیر رامیدهد:
Cannot open database "GridView_DB" requested by the login. The login failed. Login failed نام سرور for user چه تغییری در کانکشن استرینگ بایستی بوجود آورم.
ممنون
پارامتر server رو برابر با نام server ات قرار بده.
کاربر ASPNET رو در SQL Server به لیست کاربران مجاز دسترسی به دیتابیس اضافه کن.
موفق باشید.
سلام
میدونم جای این سوال توی تالار اس-کیو-ال هست . ولی میشه بگین توی اسکریپت مربوط به دیتابیس نسخه 2000 چه جوری داده ها رو هم insert میکردین ؟
فایل Script تولید شده رو با Notepad باز کردم و با دستور INSERT مقداری داده ی پیش فرض رو در اسکریپت نوشتم.
موفق باشید.
با سلام
با تشکر از زحمات شما
تمامی مثال ها بر این اساس بود که اطلاعات از پایگاه داده فراخوانی می شود .
می خواستم ببینم آیا می شه ما اطلاعات را به یک GridView بصورت سطری وارد کنیم و در نهایت اون GridView رو درون دیتابیس درج کنیم
اقا من #c کار میکنم خواهش میکنم اگخ ممکنه بگید که چطوری از توابعش استفاده کنم
تابع نداره.
این فقط یک دمو هست که نشون میده به چه شکل می تونی اعمال مختلفی رو با GridView انجام بدی و ازشون ایده بگیرید.
موفق باشید.
واقعا دست شما درد نکنه. میشه منو یه راهنمائی کنی که من برای استفاده از Context menu شما به تنهائی چه کار باید انجام بدهم؟؟؟ البته اگه شما اجازه استفاده از اون رو می دهید
فایل Menu.js و Default.aspx رو بررسی کن. باید به جاوا اسکریپت مسلط باشی.
Comment های فایل js رو نباید حذف کنی.
موفق باشید.
با سلام
زمان اجرای برنامه به من پیغام میده که :
"An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)"
چه کار کنم؟
این مشکل ربطی به این برنامه نداره Connection String رو درست کن.نقل قول:
زمان اجرای برنامه به من پیغام میده
موفق باشید
با سلام و خسته نباشید
من برنامه هات رو گرفتم خیلی عالی بود
ولی متأسفانه از کد vb سر در نمی آورم
ممنون می شم اگر بتونی به کد سی شارپ هم بدی
ممنون
ممنون میشم اگر از برنامه های مختلفی که برای تبدیل زبان های دات نتی به هم دیگه بارها و بارها در این سایت معرفی شده استفاده کنی.
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب راد
من می خواهم در برنامه ام قسمتی مانند جستجویی که برای گرید گذاشته اید قرار دهم
برای این کار SearchHighlight.js را به پروژه ام اضافه کردم
اما تنها زمانی که تکست باکس (txtSearch) خالی باشد پیغام خطا نمایش میدهد و در مواقع دیگر هیچ اتفاقی نمی افتد
آیا باید قسمت دیگری را هم به پروژه ام اضافه کنم یا تغییر خاصی لازم دارد؟
اگر یک کم توضیح در مورد این قسمت بدهید کلی دعای خیر پشت سرتان است.
سلام دست شما درد نکنه با این sample خیلی خوبتون
اما یک سوال دارم
همان طور که گفته بودید من namespace های صفحه ام رو به web.config اضافه کردم ولی اگر اونها رو از صفحه ام حذف کنم ایراد میگره تنظیم خاص دیگه ای نداره؟؟
ببخشین من اینو برای table خودم مورد استفاده قرار میدم اما موقعی که میخوام یک ستون بیشتر رو به نمایش بذارم با همون templatefield متاسفانه اون قسمت empty لود میشه !!! اشکال کار کجاست ؟ متشکر
درود بر شما
آقای راد من همه تاپیک را نتونستم بخونم ولی چیزس که در پست دوم گفته بودید طی تجربه ای که کردم این مورد در IE7 نیست و موردی نداره این یکی از تفاوت هایی است که بین IE6 , IE7 هست یه تفاوت دیگه توی این دو IE مورد استفاده آجاکس هستش که در موقع که یک DIV را تیره شدن بک گراند استفاده می کنیم و opacity را کم می کنیم در IE6 کم رنگ می شود ولی در IE7 خیر
پیروزو نیک باشید
حقیقتاً توضیح اون همه کد جاوا اسکریپت از حوصله ی بنده خارج هست.نقل قول:
نوشته شده توسط Nasim_m
فقط به این نکته بسنده می کنم که متد highlightWord به صورت بازگشتی در المنت های GridView جستجو می کنه و اگر المنتی "متنی" پیدا کرد، متن اون رو با عبارت مورد جستجو مقایسه می کنه و در صورت برابر بودن، المنت اصلی رو حذف و المنت span ای ایجاد و اون رو در جای المنت قبلی قرار میده.
باید آشنایی در حد متوسط با جاوا اسکریپت داشته باشید.
خیر. تنظیم دیگه ای نداره.نقل قول:
نوشته شده توسط sepideh_om
متاسفانه بنده از علوم غیبه محروم هستم! :)نقل قول:
نوشته شده توسط dr_rezaaee
موفق باشید.
سلام
بعد از اجرای نسخه 4 برنامه خطای زیر در مرورگر به نمایش در می آید و خبری از کنترل نیست.
لطفا راهنمایی کنید..
.:: Common GridView Functions ::. by: Behrouz RadProcedure spBindGridView has no parameters and arguments were supplied.
ممنون از لطفتون
خیلی خیلی ممنون از کدهاتون .................. محشر بود ............
خیلی مطالب جالبی بود ممنون. میشه لطف کنین در مورد این خط توضیح بدین
Dim Cmd AsNew SqlCommand("spUpdateOrder", Cnn)
این spUpdateOrder برای چی تعریف شده ؟؟؟؟؟؟
spUpdateOrder یک Stored Procedure است که دستورات T-SQL در اون نوشته میشن و در دیتابیس وجود داره.
موفق باشید.
ممنونم لطف کردین :لبخندساده:یه سوال دیگه هم دارم اگه لطف کنین جواب بدین ممنون می شم :
Param = Cmd.Parameters.Add("@organName", SqlDbType.NVarChar, 50)
SqlDbType.NVarChar, 50 میشه درموردش توضیح بدین ، اگه بخوام مقدا ر یک textbox داخل organName قرار بگیره چه کار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فیلد OrganName در جدول از نوع NVarChar تعریف شده. در نتیجه پارامتری که برای این فیلد هم در نظر گرفته میشه باید از نوع NVarChar باشه که این مورد با SqlDbType.NVarChar مشخص شده. همچنین حداکثر تعداد کاراکترهایی نیز که این فیلد می پذیره، 50 کاراکتر هست.
مقدار TextBox رو می تونی در خط بعد از دستور فوق، با Param.Value = TextBox1.Text به پارامتر پاس بدی.
موفق باشید.
کاربر HOME-B2E1234D14\ali رو در SQL Server به لیست کاربران مجاز استفاده از دیتابیس اضافه کنید.
بارها بحث شده.
موفق باشید.
سلام و ممنون به خاطر کد جالبتون
راستش وقتی من پروژه نسخه آخر را اجرا می کنم،با خطای زیر مواجه می شوم:
.:: Common GridView Functions ::. by: Behrouz Rad
Procedure spBindGridView has no parameters and arguments were supplied
و در مرورگر چیز دیگری مشاهده نمیشه.
لطفا راهنمایی کنید
[IMG]file:///D:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///D:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]
آیا دیتابیس صحیح رو Attach کردید؟
مشکلی نیست اما اینجور نباشه که کل پروژه رو با نام خودت منتشر کنی! خبر رسید که یکی از دوستان در دانشگاه اصفهان یکی از مقالات بنده رو با کلی آب و تاب و بیان تحقیق 1 ماهه با نام خودش ارائه داده! ;)نقل قول:
نوشته شده توسط fallah_mojtaba
سلام آقای راد
راستش من با تبدیل کد شما به سی شارپ با کدهای جاوا اسکریپت به مشکل برخوردم.مثلا
منو نمایش داده می شود ولی فرامین آن اجرا نمیشن ،یا منوی نمایش جزئیات، اطلاعات سطر رو نمایش نمی ده..
من فکر می کنم در raisecallback دچار مشکل هستش..
به نظر شما این کد در سی شارپ معادل کد شما در vb است..
void System.Web.UI.ICallbackEventHandler.RaiseCallbackE vent( string eventArgument)
{
if ((!string.IsNullOrEmpty(eventArgument))) {
:لبخندساده: strReturn = eventArgument;
GridViewFuncBehrouzRad.DAProject obj_DAProject = new GridViewFuncBehrouzRad.DAProject();
strFetchResult = obj_DAProject.GetOrderByID_AJAX_Format (Convert.ToInt32(strReturn));
}
}
string System.Web.UI.ICallbackEventHandler.GetCallbackRes ult()
{
return strFetchResult;
}
لطفا راهنمایی کنید.
سلام
خسته نباشد
آقای راد در مورد ارسال شماره سطر ها به تابع جاوا اسکریپت که همون RowID هستش سوالی داشتم اینکه اگر چند تا از این grid view در یک فرم داشته باشیم،چطوری می شه RowID هر gridview را به تابع ارسال کرد.من از چند gridview شما در یک پروژه استفاده کردم و لی فقط اولی درست کار می کنه و تابع روی بقیه اصلا اجرا نمیشه..
لطفا راهنمایی کنید
آقای راد از چه کدی استفاده کردی برای ایجاد مجوز دسترسی و اضافه کردن بانک در sql در کامپیوتر دیگر در ضمن آیا باید حتماً در آن کامپیوتر sql نصب باشه؟
من با C# کار میکنم
سلام
چطوري مي شه شماره سطر DATA GRID را به دست آورد وقتي آن سطر را انتخاب مي كنيم.
vb.net 2005 & ASP.net 2
اقاي راد من كد شما رو به C# تبديل كردم ولي اين خطا رو مي ده :ناراحت:
Server Error in '/2' Application.
Compilation Error
Description: An error occurred during the compilation of a resource required to service this request. Please review the following specific error details and modify your source code appropriately.
Compiler Error Message: CS0106: The modifier 'public' is not valid for this item
Source Error:
[No relevant source lines]
Source File: Line: 0
Show Detailed Compiler Output:
C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\Common7\IDE> "C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\csc .exe" /t:library /utf8output /R:"C:\WINDOWS\assembly\GAC_32\System.EnterpriseSer vices\2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\System.EnterpriseS ervices.dll" /R:"C:\WINDOWS\assembly\GAC_32\System.Web\2.0.0.0__ b03f5f7f11d50a3a\System.Web.dll" /R:"C:\WINDOWS\assembly\GAC_MSIL\System.Web.Mobile\ 2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\System.Web.Mobile.dll" /R:"C:\WINDOWS\assembly\GAC_MSIL\System\2.0.0.0__b7 7a5c561934e089\System.dll" /R:"C:\WINDOWS\assembly\GAC_MSIL\System.Web.Service s\2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\System.Web.Services.dl l" /R:"C:\WINDOWS\assembly\GAC_MSIL\System.Configurati on\2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\System.Configuration. dll" /R:"C:\WINDOWS\assembly\GAC_MSIL\System.Xml\2.0.0.0 __b77a5c561934e089\System.Xml.dll" /R:"C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\T emporary ASP.NET Files\2\a696d814\6d41858e\App_Code.d9walzmn.dll" /R:"C:\WINDOWS\assembly\GAC_32\System.Data\2.0.0.0_ _b77a5c561934e089\System.Data.dll" /R:"C:\WINDOWS\assembly\GAC_MSIL\System.Security\2. 0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\System.Security.dll" /R:"C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\m scorlib.dll" /R:"C:\WINDOWS\assembly\GAC_MSIL\System.Drawing\2.0 .0.0__b03f5f7f11d50a3a\System.Drawing.dll" /out:"C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727 \Temporary ASP.NET Files\2\a696d814\6d41858e\App_Web_default.aspx.cdc ab7d2.vlpouvd-.dll" /D:DEBUG /debug+ /optimize- /win32res:"C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0. 50727\Temporary ASP.NET Files\2\a696d814\6d41858e\0fx6x-tj.res" /w:4 /nowarn:1659;1699 "C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\Tem porary ASP.NET Files\2\a696d814\6d41858e\App_Web_default.aspx.cdc ab7d2.vlpouvd-.0.cs" "C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\Tem porary ASP.NET Files\2\a696d814\6d41858e\App_Web_default.aspx.cdc ab7d2.vlpouvd-.1.cs" "C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\Tem porary ASP.NET Files\2\a696d814\6d41858e\App_Web_default.aspx.cdc ab7d2.vlpouvd-.2.cs"Microsoft (R) Visual C# 2005 Compiler version 8.00.50727.42for Microsoft (R) Windows (R) 2005 Framework version 2.0.50727Copyright (C) Microsoft Corporation 2001-2005. All rights reserved.c:\Documents and Settings\Taha\Desktop\New Folder (2)\2\Default.aspx.cs(630,17): error CS0106: The modifier 'public' is not valid for this itemc:\Documents and Settings\Taha\Desktop\New Folder (2)\2\Default.aspx.cs(641,19): error CS0106: The modifier 'public' is not valid for this item
Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.42; ASP.NET Version:2.0.50727.42
كد رو ضمينه كردم لطفا كمكم كنيد
دوست عزیز اقای راد لطف کردن و خودشون نمونه این گریدویو رو با کد C# گزاشتن.
به چند پست قبل مراجعه کن
دوست عزیز من مطالب قبل رو نكاه كردم ولي هيجكدوم C# نبود
نمونه ی #C نداره. دات نت دات نته. کسی که با دات نت کار می کنه نوع زبان واسش فرقی نمی کنه.
موفق باشید.
جناب راد شما مطمعني كه نداره؟
اخه من خودم چند وقت پيش تو همين سايت پيدا كردم . حالا دوباره ميگردم اگه پيدا كردم ميزارمش.
راستي دوستان اگه ميخواهيد خودتون همه كد ها رو به C# تبديل كنيد ميتونيد از لينك دورن امضاي من استفاده كنيد.
موفق باشيد