نقل قول: باز شدن نرم افرار word داخل فرم
با عرض سلام مجدد.
دوستان می خوام محتویات هر فایل ورد رو داخل یک ورد دیگه و در سطر های زیر هم نمایش بدم(داخل ستون دوم جدولی که ایجاد میکنم). من وقتی از این دستور استفاده کنم محتویات ورد رو به طور کامل در فایل مقصد درج میکنه System.IO.File.WriteAllBytes(FilePath1.ToString(), bytes);
ولی با این دستور نمیتونم مشخص کنم که مثلا این سوال رو در سطر 2 و ستون 2 درج کن.
اگه از دستور زیر استفاده کنم فرمول ها زیر هم نوشته میشه:
string str=oWordDoc.Content.Text;
چکار کنم؟
نقل قول:
نوشته شده توسط
f_naderi
با عرض سلام مجدد.
دوستان می خوام محتویات هر فایل ورد رو داخل یک ورد دیگه و در سطر های زیر هم نمایش بدم(داخل ستون دوم جدولی که ایجاد میکنم). من وقتی از این دستور استفاده کنم محتویات ورد رو به طور کامل در فایل مقصد درج میکنه
System.IO.File.WriteAllBytes(FilePath1.ToString(), bytes);
ولی با این دستور نمیتونم مشخص کنم که مثلا این سوال رو در سطر 2 و ستون 2 درج کن.
اگه از دستور زیر استفاده کنم فرمول ها زیر هم نوشته میشه:
string str=oWordDoc.Content.Text;
چکار کنم؟
دوست عزیز کدهایی که توو این پست گذاشتم رو اصلا نگاه کردین؟؟؟؟؟ دقیقا چیزیه که شما میخواین :| :|
ممنون دوست عزیز بله درست فرمودید اونموقع چون کدش رو متوجه نشدم استفاده نکردم دیگه فراموشم شد. با توجه به لینکی که برای ساخت جدول قرار دادید و سرچی که کردم نتونستم متوجه بشم چطور باید داخل ستون دوم قرار بدم و ستون اول رو شماره سوال.
Class1.dsclass.Clear(); Class1.dsclass.Tables.Clear();
string Question;
Object oFinalMergedFile = String.Format("{0}\\temp.docx", System.Windows.Forms.Application.StartupPath);
Object oLineBreak = Microsoft.Office.Interop.Word.WdBreakType.wdLineBr eak;
oWordDoc = oWordApp.Documents.Open(ref oFinalMergedFile, ref oMissing, ref readOnly, ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing);
oWordDoc.Activate();
for (int i = 0; i < listView1.Items.Count;i++ )
{
if(listView1.Items[i].Checked){
Class1.str1 = "select QTs_Name from Quastion where Quastion.Num_Question=" + Convert.ToInt32(listView1.Items[i].SubItems[1].Text.Trim());
Class1.da = new System.Data.OleDb.OleDbDataAdapter(Class1.str1, Class1.con);
Class1.da.Fill(Class1.dsclass);
Question = String.Format("{0}\\"+Class1.dsclass.Tables[0].Rows[0][0].ToString(), System.Windows.Forms.Application.StartupPath);
oWordApp.Selection.InsertFile(Question, ref oMissing,ref oTrue, ref oMissing, ref oMissing);
oWordApp.Selection.InsertBreak(ref oLineBreak);
Class1.dsclass.Clear();
Class1.dsclass.Tables.Clear();
}
}
label1.Text=listView1.Items.Count.ToString();
oWordApp.Visible = true;
با این کد جدول درست میشه ولی نمیدونم چطور سوال رو به تکست نسبت بدم چون خروجی insertfile به صورت void هستش .
Microsoft.Office.Interop.Word.Table t = oWordDoc.Tables[1]; t.Rows.Add(ref oMissing);
t.Rows[2].Cells[2].Range.Text = "";
t.Rows[2].Cells[3].Range.Text = "1";
سوال دیگه ای هم که دارم اینه که من وقتی سوالات رو به عکس تبدیل میکنم و نمایش میدم در لیست ویو عکس به صورت آینه ای نمایش داده میشه چرا؟
و سوال دیگه اینکه چطور میتونم متوجه بشم که فایل ورد بسته شده چون من برای دکمه خروج نوشتم که فایل ورد باز رو ببنده ولی اگر کاربر اون فایل رو بسته باشه برنامه اررور میده . و دیگه اینکه وقتی نرم افزار ورد باز میشه ورد پشت فرم ها قرار میگیره ولی من می خوام هم اینکه تمام صفحه باز نشه و هم اینکه جلوی فرم قرارل بگیره...
بینهایت سپاس
دوست عزیز مشکل اول با این دستورات حل شد.
oWordDoc.Tables[2].Rows.Add(ref oMissing); oWordDoc.Tables[2].Rows[j].Cells[1].Range.Text = j.ToString();
oWordDoc.Tables[2].Rows[j].Cells[2].Range.InsertFile(Question, ref oMissing, ref oTrue, ref oMissing, ref oMissing);
ولی بقیه سوالاتم هنوز پابرجاست ممنون .
نقل قول: باز شدن نرم افرار ورد داخل فرم
نقل قول:
نوشته شده توسط
mr.sirwan
دوست عزیز، متاسفانه این کنترلی که گذاشتین واسه من ارور میده، چندین بار امتحان کردم خواستم روال کارشو بفهمم و بیام واستون توضیح بدم ولی از شانس شما واسه من تو محیط دیزاین اجرا ارور میده
ضمیمه 142149
از دوستان خواهش میشه کنترل موردنظر رو دریافت کنن و کار دوستمون رو راه بندازن
سلام دوستان من به این DLL نیاز دارم ولی برای من هم این خطا رو میده چیکار باید بکنم