سلام . آقا چه مشکلی پیش اومده که نمی شه فایل رو گرفت . انگار مسیرش عوض شده . یا از روی هاست برداشتنش
Printable View
سلام . آقا چه مشکلی پیش اومده که نمی شه فایل رو گرفت . انگار مسیرش عوض شده . یا از روی هاست برداشتنش
سلام
این لینکه که کار نمی کنه
( فایل zip(
لطفا لینک رو چک کنید
مرسی
من مدام با این پیغام مواجه میشم :
Server Application Error
The server has encountered an error while loading an application during the processing of your request. Please refer to the event log for more detail information. Please contact the server administrator for assistance.
iis رو هم پاک کردم و inetpub رو
و دوباره iis را نصب کردم اما باز مشکل حل نشد
می شه لطف کنید راهنمایی بفرمایید
با تشکر
نقل قول:
نوشته شده توسط Vahid_Nasiri
تمامی مواردی که جناب نصیری قبلا فرمودند صحیح است.
تنها جهت اطمینان بیشتر، 2 مرحله ی دیگر را نیز انجام دهید.
1) فایل comsvcs.dll موجود در پوشه ی System32 را رجیستر کنید.
2) در Run، عبارت DCOMCNFG را تایپ کنید.
در فرمی که ظاهر می شود، بر روی Component Services کلیک کنید و با راست کلیک کردن بر روی My Computer از زیر مجموعه ی Computers، گزینه ی Properties را انتخاب کنید.
در سربرگ Default Properties و از قسمت Default Impersonation Level مطمئن شوید که گزینه ی Identity انتخاب شده است.
مورد خاص دیگری ندارد.
موفق باشید.
سلام
لینک کار نمی کنه.
ماهم خیلی منتظریم.
اگه ممکنه آدرس جدید رو بدین یا اگر از دوستان کسی فایل رو داره قرار بده که استفاده کنیم .
انجام شد.
از تاپیک اصلی داونلود کنید.
موفق باشید.
مقاله شما رو خوندم عالی بود برنامه من خطای هفتم رو میده-configuration error-نقل قول:
نوشته شده توسط Vahid_Nasiri
Line 37: by Microsoft that offers a single logon and core profile services for member sites.
Line 38: -->
Line 39: <authentication mode="Windows" />
چه طوری این مشکل رو میشه حل کرد.من این برنامه روی کامپیوتر دیگه نیز اجرا بشه.
در مورد ایجاد virtual directoryتوضیح بدین خیلی ممنون میشم.
چرا در زمان ایجاد یک پروژه جدید این Error تولید میشه؟
با سلام
من یک مشکل در تنظیمات IIS دارم نمی دونم چه جوری میشه اونو رفع کرد.من سایتم رو وقتی با vs.net2005 اجرا می کنم به طور کامل اجرا میشه و کاملا درست کار می کنه فقط یک خطا در web.config بهم می ده ، با ان متن :
It is an error to use a section registered as allowDefinition='MachineToApplication' beyond application level. This error can be caused by a virtual directory not being configured as an application in IIS.
الان مشکل من اینه که وقتی سایت رو بدون vs و از طریق IIS اجرا می کنم خطای با این متن روبهم می ده :
Failed to access IIS metabase
اگه کسی میدونه بگه چه کار باید بکنم .ممنون
سلام خسته نباشین
من وقطی پروژه ام را از مسیر زیر اجرا میکنم ارور شماره ی 4 را میده در صورتی من وفتی ار توی ویژوال استدیو اجرا میکنم برنامه اصلا ارور نمیده.
کاری که شما توفایل ارورها هم داده بودین انجام دادم اما فایده نداشت.
در ضمن من با ویژوال استدیو 2005 کار میکنم.
control panel-administrator tools-IIs
با تشکر
سلام دوستان
من با Asp.net Web Site Administration Tool مشکل دارم .
نمیتونم user اضافه کنم .
از پسوردم ایراد های نامربوط میگیره !
====>
Password length minimum: 7. Non-alphanumeric characters required: 1.====>
حالا 20 کاراکتری باشه , یا عدد باشه یا حرف یا مخلوط,فرقی نمیکنه .همین رو میگه !
ROLE ها رو هم قبلآ درست کردم .
مشکل کجاست ؟
ببین پسورد رو این بذار ببین چی میشه
abcd.44
یعنی یکی از کاراکترها باید از الفبا یا عدد نباشه مث نقطه
سلام
جواب اوون یکی مشکلمون را که ندادین کامپیوترم ناراحت شده و یک مشکل دیگه میگیره d:
در ویژوال من تا میخوام یک پروژه را ران کنم این ارور را میگیره (هر پروژه ای)
نگته: تا دیروز هیچ مشکلی نداشت
من هم همین خطا رو دارم که متنش اینه:نقل قول:
نوشته شده توسط سار
the web serverreported the dollwing error when attempting to create or open the web project located at the following URL:'http//localhost/MyProjectName'.the server returned an invalid or unrecognized response
این رو هم امتهان کردم aspnet_regiis /i
دات نت فرم ورک رو هم دوباره نصب کردم
این فایل شما رو هم خوندم چیزی دستگیرم نشد
یه نکته همه درایوهای من fat32 هستش
چکار کنم
این موضوع رو توی ان تاپیک هم مطرح کردم http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=41545
با عرض سلام خدمت جناب آقای نصیری
من مشکل ساخت کوئری برای بانک اطلاعاتی دارم و نمی دونم چگونه درست کنم در محیط ASP.NET راهنماییم کنید
درضمن من هر بار که محیط آی اس پ خراب می شه مجبورم دوباره محیط رو باز سازی کنم و بعد مشکل اتصال پیدا میکنه و من مجبورم به طور کامل از دات نت خارج شم ...................
OleDbDataAdapter1.fill(dataset11)
و همچنین محیط رو به گونه ای طراحی کردم که بصورت چند تکس باکس در بالا برای نشان دادن محتویات بانک و چند باتون ابتدا و انتها و بعدی و قبلی قرار دادم ولی وقتی کدی که برای آن باتون نوشتم محتویات رکورد بعدی را نشون نمیده ..... برای باتون
DIM POSITION AS INTEGER
DIM ID AS STRING
POSITION =0
ME.VIEWSTATE("POSITION")=POSITION
ID = DATASET11.TABLES(0).ROWS(POSITION).ITEM("AU_ID")
DATAVIEW1.ROWFILTER ="AU_ID = '" & ID &"'"
TEXTBOX1.DATABINDING()
LABEL3.TEXT=POSITION + &" OF " &DATASET11.TABLES(0).ROWS.COUNT
--------------------
AHASBCB@YAHOO.COM
AHASBCB@NOAVAR.COM
سلام
منم یه مشکل با Microsoft.Office.Interop.Word دارم
این سایت قراره یه فایل word رو از بانک بخونه و اونو تو یه پوشه ذخیره کنه و بعد یه تغییراتی توش بده و بعد دوباره ذخیرش کنه
وقتی با خود دات نت اجرا می کنم هیچ مشکلی نداره ولی وقتی سایت رو publish می کنم و ازش استفاده می کنم خطای زیر رو میده
وقتی توی یه سیستم دیگه اجراش میکنم که فقط دات نت فریم ورک 3.5 داره از کد (assembly مربوط به dll ورد که داخل webconfig هست ) oxh ld 'dvi
Server Error in '/' Application.
--------------------------------------------------------------------------------
Retrieving the COM class factory for component with CLSID {000209FF-0000-0000-C000-000000000046} failed due to the following error: 80070005.
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.
Exception Details: System.UnauthorizedAccessException: Retrieving the COM class factory for component with CLSID {000209FF-0000-0000-C000-000000000046} failed due to the following error: 80070005.
ASP.NET is not authorized to access the requested resource. Consider granting access rights to the resource to the ASP.NET request identity. ASP.NET has a base process identity (typically {MACHINE}\ASPNET on IIS 5 or Network Service on IIS 6) that is used if the application is not impersonating. If the application is impersonating via <identity impersonate="true"/>, the identity will be the anonymous user (typically IUSR_MACHINENAME) or the authenticated request user.
To grant ASP.NET access to a file, right-click the file in Explorer, choose "Properties" and select the Security tab. Click "Add" to add the appropriate user or group. Highlight the ASP.NET account, and check the boxes for the desired access.
Source Error:
An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.
Stack Trace:
[UnauthorizedAccessException: Retrieving the COM class factory for component with CLSID {000209FF-0000-0000-C000-000000000046} failed due to the following error: 80070005.]
sadere_pishnevic.darje_emza() +42
sadere_pishnevic.btn_sabt_emza_Click(Object sender, EventArgs e) +819
System.Web.UI.WebControls.Button.OnClick(EventArgs e) +105
System.Web.UI.WebControls.Button.RaisePostBackEven t(String eventArgument) +107
System.Web.UI.WebControls.Button.System.Web.UI.IPo stBackEventHandler.RaisePostBackEvent(String eventArgument) +7
System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(IPostBackEve ntHandler sourceControl, String eventArgument) +11
System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(NameValueCol lection postData) +33
System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +1746
--------------------------------------------------------------------------------
Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.1433; ASP.NET Version:2.0.50727.1433
ممنون از فایلی که واسه دانلود گذاشتین
Error 10 Cannot convert type 'System.Web.UI.WebControls.Image' to 'System.Web.UI.WebControls.FileUpload' c:\Users\shooshi\documents\visual studio 2010\WebSites\WebSite31\Default.aspx.cs 41 30 c:\...\WebSite31\
برای حل این خطا چکار کنم.
با سلام
دوستان عزیز من مدت زیادی نیست با ASP کار میکنم لطفا بفرمایید این خطا مربوط به چیست؟
با تشکر
سلام
بعضی از صفحات وب من با این خطا روبرو میشن
Version Information: Microsoft .NET Framework Version:4.0.30319; ASP.NET Version:4.0.30319.17929
چطور میشه آنرا برطرف کرد؟
ممنون