M-khosandi, ghabil
علی کشاورز و Mzolghadrو mzJahromi
oxygenws
Printable View
M-khosandi, ghabil
علی کشاورز و Mzolghadrو mzJahromi
oxygenws
سلام به همگی
AminSobati : اطلاعات بالا توام با ادب و تواضع
Inprise : اطلاعات و ادبیات نوشتاری (!)
و دوست عزیزم جناب tibasoft
مهدی کرامتی - بهروز راد - امید متقی - اینپرایز
از زحمات همه سپاسگذارم
جناب بهروز راد
iman_s52
once4ever
ar_shirazi
بهروز راد :پرتلاش ، حرفه ای و بروز هستند و مقالاتی که در سایت گذاشتن خیلی خیلی مفید است .
امین ثباتی : بسیار بااخلاق ،حرفه ای ، با حوصله و محترم هستند . جوابهایی هم که می دهند و برخی تاپیکهایی که جهت آموزش و آشنایی برنامه نویسان می گذارند بسیار عالیست.
اینپرایز : باسواد و حرفه ای . من دنبال مقاله ای می گشتم که هیچ کس حتی کسانی که خیلی ادعاشون می شد نتونستند کمکم کنند و ایشون در اولین پاسخ رفرنس زبان اصلی اش رو در اختیارم قرار دادند .
توجه : این صفاتی که نوشتم در همه هست ولی صفاتی که در این افراد بیشتر به چشمم آمد را نوشتم .
کسانی که در اینجا می خوام ازشون تشکر کنم جناب آقای titbasoft و مسعود غیبی و آقا/خانم Seivan هستند.
Amin Sobati-1 :حضور فعال و دائمی و جواب گویی به تمامی سوالات
ghabil، جواب های مفید در بخش مباحث مرتبط با Borland
مسعود رو یادم رفت بگم
1- اول از همه از زحمات و مدیریت عالی مهدی خان کرامتی باید سپاسگزاری کرد... خدا بهت عوض بده جوون!
2- امین خان ثباتی --- حضور فعال-پاسخگویی کامل و مجمل-ende ادب و معرفت-صبر و حوصله زیاد و ........
من برخود لازم میدونم که از دوستان قدیمی که خیلی خیلی عالی بودند نیز تشکر کنم
3- آقای وحید خان نصیری و بابک خان زواری که الحق والانصاف خیلی چیزها ازشون یاد گرفتم و الان جاشون خیلی خیلی خالیه... امیدوارم هرکجا هستند موفق باشند.
در آخر هم نمیشه براحتی از مقالات عالی بهروز خان راد گذشت...
البته دوستان بسیار دیگه ای هستند که از همشون سپاسگزارم
به نظر بنده با اینکه مدت زیادی نیست در این سایت فعالیت میکنم:
1- جناب بهروز راد بدلیل پاسخ های مفید سریع و مفهومی به همراه مقالات 100% مفیدی
که ارائه داده اند.
2- جناب آقای امین ثباتی بدلیل شناخت قبلی از ایشون و تمام مواردی خوبی که دوستان
در وصف حال ایشون ذکر کردند.
اساتید بزرگی در این سایت هستند که آشنایی با هرکدومشون باعث افتخار هست اما تا جایی که من سعادت استفاده از مطالب دوستان رو داشتم آقای امین ثباتی از لحاظ فنی واقعا بسیار قوی هستند . همینطور آقای بهروز راد .
کاش راهی بود که میشد از این دوستان به شکل مناسبی تشکر کرد.
Behrouz_Rad - مقالات بسیار مفید، پاسخ های ارزشمند بخصوص در بخش ASP.NET ، حضور مستمر.
سلام
طبیعیه که هر کسی ، شخصی رو معرفی میکنه که باهاش برخورد داشته !
منم ضمن تشکر از کلیه مدیران محترم که حضورشون جای خود داره این دو دوست رو به علت حوصلشون انتخاب میکنم !
AminSobati
manager
سلام
اگه روش اینه ، منهم آقای oxygengws
البته از شوخی گذشته انتخاب سه نفر از بین همه این افراد خیلی مشکله . در ضمن انتخاب توسط کاربران هم نمیتونه ملاک خوبی باشه چون معمولا هر کاربر مشتری مخصوص یک قسمت است و در قسمتهای دیگه فقط نگاه میکنه و زیاد نظر نمیده .
به نظر من باید برای هر قسمت سه نفر را انتخاب نمود و برای اینکار هم یک مدت زمان گذاشت مثلا یک ماه بعد در بین نفرات انتخابی سه نفر انتخاب نمود
یعنی هر قسمت سه نفر و در کل بین این افراد سه نفر انتخاب شوند
نتیجه به صورت رسمی کی اعلام میشه؟http://qsmile.com/qsimages/306.gif
Inprise - oxygenws - DelphiAssistant
به زودی نتیجه اعلام خواهد شد . :)