من فارسی ساز پرینتر لیزر تحت داس دارم ولی عکس چاپ نمیکنه . بدنبال برنامه ای هستم
جهت چاپ عکس در محیط داس البته همراه متن فارسی . مانند چاپ یک فرم با داشتم آرم.
لطفا اگر کسی داره کمک کنه :گریه::ناراحت:
Printable View
من فارسی ساز پرینتر لیزر تحت داس دارم ولی عکس چاپ نمیکنه . بدنبال برنامه ای هستم
جهت چاپ عکس در محیط داس البته همراه متن فارسی . مانند چاپ یک فرم با داشتم آرم.
لطفا اگر کسی داره کمک کنه :گریه::ناراحت:
سلام
برای چاپ گرافیکی تو محیط داس میشه برنامه گیر آورد منتهی در حد چاپ آرم و با کیفیت خیلی محدود خواهد بود (اگه خواستین بفرمایید تا بفرستم)
اما برای چاپ گرافیکی که بشه اسمش رو گرافیک گزاشت من تاحالا برنامه قوی ندیدم
و توصیه میکنم فرم تون رو از قبل با کیفیت بالا (حتی در صورت نیاز رنگی) به تعداد زیاد چاپ کنید و گزارش رو داخل این فرمهای آماده و زیبا پرینت بگیرید
مثله بلیط شرکتهای مسافر بری یا هوا پیمایی
این کار هم مقرون به صرفه است هم سرعت و کیفیت بالاتری داره
سلام
من از روش آقای حمیدیانفر استفاده میکنم اما یک راه دیگه اینه که فرم را روی صفحه مانیتور رسم کنید (روی صفحه میتوان از طریق کاراکتر ست، آرم و نوشته را همزمان داشت ) و بعد صفحه را پیکسل به پیکسل چاپ کرد
در ضمن اگر ممکنه این برنامه فارسی ساز لیزری را که دارید برای من ارسال کنید
naderi99@yahoo.com
موفق باشید
جناب حمیدیانفر با تشکر از راهنماییتون .
فکر میکنم برنامه شما کارمو راه بندازه . درضمن کیفیتش زیاذ مهم نیست چون سیاه وسفید
و بصورت bitmap دو رنگ بوده و ابعاد آن کوچک است مثل امضاء یا آرم شرکت .
اگر ممکنه برنامه رو آپولود کنید . باز هم ممنون
اگر ممکن است نحوه دستور تعویض فونت در چاپگر لیزری را با laserf.exe یا setlaser.com بنویسید با تشکر فراوان و دعای خیر در ماه رمضان
بابت جواب دادن به سوالم ممنون حالا یکی بهم بگه من چی کار کنم که اپراتور کاری با چاپگر نداشته باشه یعنی فقط بگه چاپ کن اونم چاپ کنه فرض کنید اپراتور مبتدی هست و از منوهای نرم افزار چاپ چیزی نمی دونه یعنی فرمانی چیزی هست که من در برنامم جاسازی کنم یعنی اینکه اپراتور هیچ دغدغه ای برای چاپ نداشته باشه
میشه بگید که چه جوری میشه از این برنامه استفاده کرد.
من در این زمینه مبتدی هستم.
ممنون.
سلام
بهتره که اپراتور رو مجاب کنی یاد بگیره چون اجرا کردن فایل پرینتر موقع لود شدن یا چندبار داخل برنامه خیلی مشکل زاست.
دوست عزیز از دستور laserf font ! یا run laserf font
از کلیه اساتیدی که در این زمینه تجربه ای دارند خواهش میکنم که راهنمایی کنند .
متاسفانه از آقای حمیدیانفر هم خبری نشد!
سلام این فایل شما هنگام extract شدن پسورد می خواد در ضمن اصلا اینتر نمی گیره.
ازNC استفاده کن
آیا نرم افزاری سراغ دارید که بشه با اون همزمان هم متن و هم عکس رو پرینت کرد ؟
سادست اگر فایل هاتو در Autoexec بذاری دیگه نیازی نیست که کاربر بیاد و اجرا کنه دیگه.
موفق باشی
باتوجه به تماس مکرر دوستان مبنی بررمز داشتن فایل زیپ مجددا فایل قبل را برای استفاده دوستان ارسال می نمایم
موفق باشید
هر کس با پرینت لیزر تحت داس مشکل داره یک پیشنهاد جالب دارم براشون!
برنامه فارس پرو از محصولات شرکت اندیشه سیستمی این مشکل اونها رو حل میکنه
دارای چند لایبرلیه که به خوبی این ضعف رو حل کرده
متاسفانه من جایی رو برای آپلود ندارم که براتون آپلود کنم
جا رو مشخص کنین ببینم میتونم تمامی توابع اون رو به همراه مثال غیر وذالک رو براتون بزارم یا خیر
من که واقعا متوجه نشدم این همه درخواست بخاطر چیه !! همه میگن بفرست بابا شما چی چیزی رو درخواست دارین ؟
ببینید این به دردتون می خوره ؟
اینهم دستور اجرا
run p1 <نام فایل متنی> /menu
قبل از چاپ یک منو برای تنظیمات کامل به کاربر نشون میده تا خصوصیات چاپ رو تنظیم کنه
واقعا که ...
ظاهر 31 نفر از دوستان این برنامه رو دانلود کردن
اما یه با انصاف پیدا نشد
لااقل یه نظر پیشنهادی حرفی سخنی فحشی !!! چیزی بده .
رفقا اینجوری پیشرفت نمی کنیم ها !!!
سلام
من در یک شرکت خصوصی کار میکنم و برنامه ای داریم که برای گرفتن پرینت از برنامه باید به محیط Dos برویم لطفا اگه ممکنه برنامه ای معرفی کنید که امکان پرینت از داخل XP با چاپگرهای سوزنی را داشته باشد .
دوستان عزيز
من بدنبال فونت هاي لازم براي فارسي سازي چاپگرهاي hp با نرم افزار فاكس پورو foxpro2.6 مي باشم فونت هاي من ايران سيستم هست ممنون ميشوم كمكم كنيد متشكر از همه شما mohali1386@yahoo.com
از لطف شما بينهايت ممنونم
دوستان عزيز
خسته نباشيد
سئوال دارم كه ايا با فاكس پرو 2.6 تحت داس ميتوان با چاپگرهايي كه با پورت usb كار مي كنند
مثل hp1010 يا hp1020 فارسي چاپ كرد
يعني ايا صلا فاكس پرو تحت داس usb port را ساپورت مي كند يا خير؟ ممنون خواهم شد اگر پاسخ دهيد
دوستان عزيز
خسته نباشيد
سئوال دارم كه ايا با فاكس پرو 2.6 تحت داس ميتوان با چاپگرهايي كه با پورت usb كار مي كنند
مثل hp1010 يا hp1020 فارسي چاپ كرد
يعني ايا صلا فاكس پرو تحت داس usb port را ساپورت مي كند يا خير؟ ممنون خواهم شد اگر پاسخ دهيد
جواب به : mohali1386@yahoo.com
من پورت مودم را با دستور fopen('Com3') اما دستورات خواندن و نوشتن در فایل کار نمیکنند
من پورت مودم را با دستور fopen('Com3') باز میکنم اما دستورات خواندن و نوشتن در فایل کار نمیکنند
یعنی چیزی از اون خونده نمیشه و چیزی هم در اون نوشته نمیشه اگه ممکنه یک توضیح کامل بدید
ببین این فایل بدردت میخوره یا نه یک فایل اجراییه که با اجرای اون یک فلاپی بوت درست میکنه که usb را تو داس فعال میکنه! البته تو سایتش اینو گفته بود.
فرستادم به ايميلتون
سلام
من هم یک برنامه ایران سیستمی تحت داس دارم که میخوام توی پرینتر لیزری پرینت بگیرم .
اگه کسی داره واسه من هم بفرسته
با هر کابلی مهم نیست فقط فارسی ساز ایران سیستم باشه...
rezaie_reza_g@yahoo.com
thank`s
اينم برنامه اش.کمي جستجو ميکرديد حتما پيدا ميکرديد
https://barnamenevis.org/attach...8&d=1163474995
با سلام من از سایه قفل شکسته با فونت های چاپگر سوزنی استفاده می کنم حالا می خواهم از فونت لیزری هم استفاده کنم لطفا اگر کسی می تواند راهنمائی کند
لطفاً برای منم بزار
sina_393585@yahoo.com
با سلام , برنامه تحت داس دارم و میخواهم هم از طریق پورت ال پی تی و هم یو اس بی گزارشات آنرا توسط پرینتر لیزری 1320 چاپ بگیرم در محیط های ویندوز 98 و ایکس پی . خواهشمندم در صورت داشتن برنامه یا راهکاری برای این منظور حتما برای اینجانب ارسال نمائید . با تشکر از قبول زحمت جنابعالی
سلام لطفا با من تماس بگیر برنامه را میخواهم 09131659437
با سلام خدمت دوستان! یک مشکل جدید برام پیش امده نمیدونم برای بقیه دوستان اتفاق افتاده یا نه؟
یه چاپگره sumsung رو میخوام با laserf فارسی کنم ولی هیچ جوری فارسی نمیشه ولی تو وقتی چاپگر hp وصل میکنم فارسی میشه دلیلش چیه؟ ضمنا برنامه آموزش و پرورش خیلی راحت گزارشاتش رو با اون چاپ میکنه فقط برنامه فارسی سازش prtlsr هست. ممنون میشم راهکاری پیشنهاد بدین. ضمنا اگه کسی با برنامه prtlsr کار کرده طرز استفاده اونو بزاره بدرد همه میخوره. با تشکر
لطفا برنامه پرینتر لیزری در فاکس پرو داس را برایم ارسال کنید
متشکرم