ایده جدید در این پروژه و پروژه های مشابه
با سلام خدمت دوستان
در کارهای نجومی فوق پیشرفته ، روشی هست برای یافتن موجودات زنده فرازمینی .
در این روش با استفاده از دریافت اطلاعات (امواج رسیده از خارج از زمین) اقدام به آنالیز آنها جهت رسیدن به هدف نهایی انجام می شود.
این روش را SETI و این کار را پروژه SETI نام گذاری کرده اند.
چون حجم اطلاعاتی دریافتی بیش از تصور شد ، اقدام به کار جدیدی نمودند.
در این روش از یکا یک کاربران علاقمند به این کار دعوت می شود تا در سایت مورد نظر ، پس از اشتراک رایگان ، اقدام به دریافت و دانلود یک نرم افزار کوچک نمایند و آن را بر روی سیستم خود نصب کنند . کار برنامه: بر اساس تقسیم بندی های قبلی اطلاعات دریافت شده، این اطلاعات را بین کاربران تقسیم می کنند تا هنگامی که کامپیوتر شما در حالت بیکاری است ، و CPU استفاده نمی شود اقدام به پردازش این اطلاعات می نماید و آنها را به صورت پردازش شده و مرتب شده ذخیره می نماید. هنگامی که شما به اینترنت وصل می شوید ، این اطلاعات به محل اصلی انتقال داده می شوند و در کنار مابقی اطلاعات پردازش شده در جای اصلی خود قرار میگیرد.
مزیت این روش: به جای استفاده از یک ابر رایانه خیلی قدرتمند و هزینه های گزاف برای این کار ، از کامپیوترهای معمولی کاربران جهت عملیات پردازش استفاده می شود بدون صرف هزینه.
هدف از مطرح کردن این مطلب: با توجه به پروژه عظیمی که مد نظر دارید ، به نظر من ، اگر می خواهید واقعاً این کار را تا انتها ادامه دهید 100% نیاز به یک ابر رایانه خواهد شد . ولی با این روش می توانید با یک نرم افزار خیلی سبک که بر روی هر سیستم نصب می شود ، هر کاربری که به سایت سرور جهت کار خود متصل می شود ، عملیات پردازش کارهای خود را با کامپیوتر خود انجام دهد و نتیجه را برای سرور ارسال نماید تا از فشار کار بر روی سرور بکاهد ، در کنار کاهش مابقی هزینه ها. البته از دیگر کارهای انجام شده در این روش نیز می توان برای استفاده در اینگونه کارهای گروهی الهام گرفت.
و به نظر من اولین قدم در پیشرفت هر کاری خلاقیت است.
این فقط یک نظر بود ، امیدوارم که از خواندن این مطلب استفاده لازم را ببرید.
با امید موفقیت برای یکا یک شما عزیزان.:چشمک:
نوشتن یک نرم افزار open source
سلام
نظر من اینه که همچین برنامه ای کاملی باعث میشه
بازار نرم افزاری رو خراب کنه و هر بچه ای بتونه از اون سوء استفاده کنه ور داره ببره پیش اوستاشو هی کلاس بزاره
و ظمنا همچین کار گنده ای نیاز شدید به مدیریت نرم افزار با رشنال رز هم داره
ولی منافع زیادی هم برای اعضاء داره
من پیشنهاد می کنم که مثلا اول کلیاتش رو مشخص کنیم بعد هر قسمت رو جدا گانه شرح بدیم و طراحی کنیم مثلا برای قسمت گزارشگیریش بگیم ما این پارامتر هارو داریم کیا می تونن برای این یک گزارشگیری بنویسند و بعد از بین اونا بهترین رو انتخاب کنیم ولی به نظر من همچین کاری امکان پذیر نیست با این وجو اگه شروع کردین مارم خبر کنین (من می دونستم موفق نمی شیم)
یه چیزه دیگه اصلا چه توجیه اقتصادی داره که همچین کاری بکنید