آقا یه راهنمای خوب هم باید نوشت برای برنامه نویسان تا بتونن راحت استفاده کنند
Printable View
آقا یه راهنمای خوب هم باید نوشت برای برنامه نویسان تا بتونن راحت استفاده کنند
خیلی ممنون آقای عسگریالبته من یک سایت به این صورت انجام دادم فقط یک لایه بیشتر داشت که بصورت زیر بودinfodataAccesbussinessmainالبته از لایه ای دیگر برای userinterfaceها استفاده شدبا آرزروی موفقیت
شما می تونی هر چند تا لایه دلت می خواد داشته باشی.
مثلا DAL رو به دو لایه ی مختلف تقسیم کنی یا Property Layer هم اضافه کنی که در مجموع 5 تا لایه داشته باشی.
موفق باشید.
سلام
من می خواستم این پروژه رو Download کنم اما لینک ها خراب شد.لطفا اگه میشه دوباره بذارید چون بد جوری لازم دارم
با سلام با تشکر از برنامه خوبی که در بخش ASP.NET گذاشتین ولی نتونستم این برنامه را اجرا بگیرم توی IIS گذاشتم ولی این خطا را داد لطفا کمکم کنید
Parser Error Message: It is an error to use a section registered as allowDefinition='MachineToApplication' beyond application level. This error can be caused by a virtual directory not being configured as an application in IIS.
Source Error:Line 55: by Microsoft that offers a single logon and core profile services for member sites.Line 56: -->Line 57: <authentication mode="Forms">Line 58: <forms name=".ASPXFORMSDEMO" loginUrl="webadmin/login.aspx" protection="All" path="/" timeout="30"/>Line 59: </authentication>
Source File: C:\Inetpub\wwwroot\ElectropeykWebsite_2
\Electropeyk Website\ecom\web.config Line: 57
با تشکر