نقل قول: سلامت یک برنامه نویس
سلام
من اين تاپيك رو امروز ديدم
من خودم كمر درد ، سر درد، مچ درد و چند تا درد ديگه دارم (مردنيم) ولي اصلا فكر نميكردم ناشي از اين دو سه تا سوكت متصل به هم باشه مچ دردم با پدهاي طبي درست شده چند وقتي ديگه درد نميكنه ولي كمر درد و سر درد و و ... چيكار كنيم؟ سلامتي خيلي مهمه همه ميگن نيم ساعت كار 5 دقيقه ورزش ولي اين براي نيم ساعت اول وقتي شش دانگ هواست جمع كامپيوتر باشه ديگه نميفهمي ساعت چجوري داره رد ميشه يهو ميبيني سه چهار ساعت گذشته هنوز از جات تكون نخوردي. چاره چيه؟
دوستان تو پستها گفته بودن تا جايي كه ميتونين از ميز بزرگ استفاده كنين و صندلي هاتون حتما دسته دار باشه چون در اون موقع در هنگام فكر كردن ناخودآگاه دستهاتون رو به جاي اينكه روي ميز بذارين و وزنتون رو روي اونا بندازين دستاتون رو روي اون دسته ها ميذارين خيلي مفيده.
مراقب خودتون باشين تا هيمشه سلامت بمونين سلامتي بزرگترين نعمت خدادادي حفظش كنين.
من یکی که باطلم دیگه تمام عضلات پشتم درد می کنه گردنم می گیره کلا پر از قلنجم پیش یکی از آشناهامون رفتم که متخصصه گفت هیچ دارویی لازم نداره جز ورزش و حرکات ایزومتریک و محیط کار مناسب
( الان من تو تشکم دراز کشیدم یه وری دارم تایپ می کنم )
با سلام
دوستان من چند وقتی هست که تنبلی روده گرفتم...دکتر بهم گفت به خاطر یکجا نشینی (کامپیوتر) هست.به نظر شما میتونه ربطی به یکجانشینی و نحوه نشستن داشته باشه ؟
چه ربطی به گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد داره ؟!
باید هر از چند گاهی 15 دقیقه به صورت ایستاده کار کنید. این کار هم به لحاظ چربی سوزی و هم به لحاظ سلامت ستون فقرات خیلی مفیده.
تا به حال تایپیک پزشکی تو این سایت نزده بودم که در پست شماره 550 این اتفاق هم افتاد.
تجربه جالبی بود
1 ضمیمه
طرز صحیح نشستن پشت کامپیوتر.( به تصویر ضمیمه توجه کنید. منبع: سایت تبیان)
دلیل گردن درد: خم شدن سر به سمت جلو هنگام کار و تحمل وزن سر.
سلام
سری به این سایت بزنید و اون برنامه رو دانلود کنید
سلام
من کتفم قوز زده , تا چهار ماه پیش شنا می رفتم ولی الان شنا هم نمی تونم برم . :ناراحت:
خشکی چشم و حساسیت به نور دارم :ناراحت:
همسترینگم کوتاه شده :ناراحت:
معاینه شدم توسط ارتوپد و تذکر جدی خوردم که به این وضع خاتمه بدم .
با پول دانشجویی صد و نود هزار تومن بی زبون و دادم به یه دونه صندلی :ناراحت:
( قبلا یه تشکی چیزی مینداختم زیرم , صندلی کجا بود )
رفتم بدنسازی , به یه مربی مشکلاتم و گفتم , یه برنامه برام نوشت , چهار روز در هفته :ناراحت:
تو دلم گفتم پس کی سی پلاس پلاس بخونم ؟
رفتم پیشش گفتم آقا من نمی تونم هفته ایی چهار جلسه بیام باشگاه . شما برای من دو جلسه در نظر بگیر .
گفت نمیشه برادر من :ناراحت: به هر حال تو تمرین می کنی و تمرین بدنسازی رو بدن تاثیر میذاره و هفته ایی دو جلسه یعنی برنامه ات ناقص میشه و برنامه ناقص بدنت و ناقص می کنه .
بابا من مجردم , آخه اون دختر خانمی که قراره در آینده با من ازدواج کنه , چه گناهی کرده که همسرش تو جوونی , پشتش تا شده !
از آخر این ماه باید هر طور شده ورزش و ادامه بدم .
قبلا هم گفتم . کیبورد و ماوس باید هم نزدیک مچ دارای pad باشند و هم اینکه سطحشون از سطح مانیتور پایین تر باشه . این محصولی هست که ما خودمون استفاده میکنیم : بررسی کنید متوجه میشوید چطور باید باشه :
http://www.humanscale.com/products/p...7f960567d32665
و فارغ از اینکه برنامه نویس باشید یا هر شغل دیگری بهرحال باید ورزش کرد تا سالم موند . این همه فضای سبز و سالن ورزشی . مثلا خودم چون هر روز ساعت 2 جلسه scrum داریم داخل تقویمم از 1.5 تا 2 رو بسته ام و میروم میدوم .. حتی با Nike+ هم لاگ دویدنهای روزانه ام رو میفرستم داخل پروفایلم . عصرها هم یک روز درمیون میروم سالن ورزش . ورزش میکنم ! Run Forrest Run ! عقل سالم در بدن سالم !
اگر چشمتان به مانیتور حساس هست هم میتونید از صفحه های محافظ معروف به Privacy Screen بگیرید بچسبانید جلو مانیتور ....
اگر چشمتان خشک میشود هم برای اینه که زیادی به مدت طولانی زل زده اید به مانیتور . قطره بچکان توش
وسط کار هم به مشکل لاینحل بربخورم و اعصابم خرد بشه به یکی همکارها پیغام میدم میگم پاشو بریم یک دست پینگ پنگ بزنیم . فکرمون باز بشه . با مدام فکر رو خسته کردن و زل زدن به مانیتور و قوز کردن روبروی اون و دود سیگار رو توی مانیتور فوت کردن و قهوه تلخ خوردن بیل گیتس نمیشید .
من روزی حداقل نیم ساعت دارم ورزش میکنم.
اول نرمش از بالا تا پایین.
چون قبلا مدتی ورزش رزمی میرفتم (کنگفو) و به ورزشهای رزمی خیلی علاقه دارم، نرمش ها و ورزشهایی هم که میکنم بیشتر از نوع استفاده شده در ورزشهای رزمی هست. اگر همینطور پیش برم شاید بتونم چند وقت دیگه ۱۸۰ پا باز کنم!
بعد از نرمش، یخورده پروانه میزنم.
بعد دراز نشست ۶۰ تا برای اینکه شکم همینطوری باد نکنه بیاد بالا و ضمنا سفت بشه و رزمی.
بعد شنای سر و ته. یعنی پات رو میزاری به دیوار قشنگ سر و ته روی دستت شنا میری تا حالت جا بیاد و خون بریزه توی مغزت هرچی آت و آشغال توش هست جارو کنه!!
ساعت هم نداره. دیشب ساعت ۱۲ شب این ورزشها رو انجام دادم. هروقت وقت باشه و انرژی حداقلی موجود باشه.
فکر میکنم این ورزش رو انجام بدید دیگه ۹۰٪ مسائل کار دائمی با رایانه رو حل میکنه.
نقل قول:
دود سیگار رو توی مانیتور فوت کردن و قهوه تلخ خوردن بیل گیتس نمیشید .
با این کارا که بیل گیتس هم باشه مونگول میشه طرف :قهقهه:
نقل قول:
وسط کار هم به مشکل لاینحل بربخورم و اعصابم خرد بشه به یکی همکارها پیغام میدم میگم پاشو بریم یک دست پینگ پنگ بزنیم .
ایول منم پینگ پنگ دوست دارم و یخورده واردم. خیلی سرعتی هست و ذهن رو تیز میکنه. فعالیت بدنیش هم خوبه.
ولی هیچ رشته ای به پای رزمی نمیرسه. رزمی یه چیز کاملیه و صددرصد کاربردی :لبخند:
با این توصیفاتی که شما کردید، برنامه نویسهای ما ظاهرا خیلی درپیت تشریف دارن :قهقهه:
شکم گنده، سیگاری، وا رفته...
خدا نصیب نکنه!!
سلام بر همگی اقا من یه مشکلی دارم گفتم شاید کش تو این سایت هم مثل من این مشکلو داشته باشه و راه حلی...من زمانهایی میشه که با کامپیوتر دارم کار می کنم و اصولاً زمانهایی که کار هم زیاد دارم چشم مشکلی پیدا میکنه و سریع میزنه تو سرم شدید شدید و جوری مشم که به نور حساس میشم و هر جا کوچکترین نوری داشته باشم از سر درد میمیم ........... وای اوزایی خدا نصیب گرگ بیابون هم نکنهدیگه مغز ادم به هیچی.... وای اگه کلاس هم داشته باشم خودم حس میکنم این درد از چشمم میزنه تو سرم و دکترای چشم پزشک هم جوابه درستی به من ندادن و عینکی هم نیستم البته دکترا میکن چشمات یکیش نیم و دیگری 25. حالا میخوام بدونم کسی به این بلا دچار شده یا نه تاحالا
دوست عزیز از برنامه خیلی خوبی که گذاشتی بسیار ممنونم خیلی عالی بود......
من هم کمر درد گرفته بودم , با توصیه ی دکتر یک بالشت کوچک پشت کمرم گذاشتم و مشکل حل شد.
ولی واقعا باید به فکر باشیم , وضعیتمون خیلی خطریه!
بله دوست عزیز من این مشکل چشم رو دارم .
علائم این چشم درد برای پزشک یعنی نوعی حساسیت . و پزشک برای اینکه تشخیص حساسیت به چی داری , ازت سوالهایی می پرسه .
یه بار یه دکتر خیال می کرد من به آب و هوای پاییز حساسیت دارم !
تا بالاخره توسط یه متخصص ماهر معاینه شدم , و فهمیدم که به نور حساسیت دارم .
من عینک می زنم .
یه عینک آفتابی هم طبق شماره چشمم , سفارش دادم . برای محیط بیرون از خونه و آفتاب .
البته اینها به اون معنی نیست که چشمم خوب شده , نه خیر , همین الان که دارم تایپ می کنم چشمم عود کرده و حتی صبح کلاس نتونستم برم .
( کلاس نرفتن من یعنی یه اتفاق نادر )
بله دوستان تمام مشکل در افراط ما خلاصه میشه .
من دو روزه اینقدر خسته ام که دو تا از اساتید تذکر دادن بهم . که چته ؟ گفتم خسته ام ... :ناراحت:
اشتباه م یکنم و از همین امروز تصمیم گرفتم این مسائل و حل کنم . پس وب گردی شبانه دیگه ممنوع ! :چشمک:
آقایون و خانوما سلام .
ببخشید یه سوال داشتم .
الان فصل سرما کم کم داره از راه میرسه ( گرچه همین الانش هم سرده :لبخند: ) و این ویروس های نامرد علاوه بر کامپیوتر ، خود آدما رو هم آلوده میکنن .
ما که سر و کارمون با کامپیوتره و همیشه باید دستمون روی کیبرد و ماوس باشه بیشتر در معرض خطریم . آخه ویروسا همجا میشینن و به گند میکشن .
حالا سوال من اینه که شما اسپری یا چیز دیگه ای رو نمیشناسید که بشه باهاش سطوحی مثل کیبرد و ماوس رو تمیز کرد ؟؟؟ یا خودتون روشی سراغ ندارید ؟؟؟؟
پیشاپیش تشکر میکنم از دوستانی که پاسخ بنده رو بدن ............
موفق باشید ..............
@Netsky
سلام،
کار خاصی نمیشه کرد. یکسری اسپری/ژل ضد باکتری هم هست ولی فکر نکنم بشه روشون بصورت جدی حساب کرد.
تنها کاری که بهتر هست اینه که هی آدم دستهاشو به چشم ها و دماغش نماله. چون این نقاط بسیار حساس هستن و میکروب بسیار سریع وارد بدن میشه.
موقع غذا خوردن هم که شد بهتره که قبلش با مایع دستشویی دست ها رو بشوییم.
تمیز کردن ماوس و کیبورد هم مهم نیست بزار ویروس ها روش زندگی شونو بکنن، چیکارشون داری؟! :لبخند: