یکی از دلایل استفاده از موتور قالب SMARTY همینهنقل قول:
سیستم قالبپذیر باشه بهتره چون میشه تغییرات داد
Printable View
یکی از دلایل استفاده از موتور قالب SMARTY همینهنقل قول:
سیستم قالبپذیر باشه بهتره چون میشه تغییرات داد
خب این Layout رو خیلی سریع در عرض 30 دقیقه زدم ... این قسمت هایی هم که می بینید بستگی به نظر دوستان داره که اینا باشن یا چیزه دیگه ... یا اصلا نباشن
http://img.majidonline.com/show/2968...web_layout.png
مسلما توی طرح اصلی یه سری جزئیات هم رعایت میشه .. پس به جزئیات خرده نگیرید ..
در مورد منو ها هم باید بگم ایده ی خودم این بود که گروه بندی کنم و شد این...
ممنون میشم دوستان هر چه زودتر نظرات رو بفرمایند تا پیاده سازی Layout رو شروع کنم
واسه رنگ مد نظر نهاد اگه نهاد میخواد رنگش تک باشه خوب پس بعضی ازین رنگها مال اپراتورهاس ولی اگه اهمیت نداره که هیچی.
از بین این رنگ ها 1 بنظر بهتر دربیاد.
SVG چی هست ؟
اینجارو ببین خیلی خوب متوجه میشی(نمونه مثال)
سلام
بنظرم رنگ شماره 1 خوبه
layout شما هم جالبه اما بالای آخرین پروژه های تکمیل شده یک قسمت بزارید بزرگ واسه عضو گرفتن.(نظر شخصی)
به نظر من که رنگ شماره ی یک زیاد جالب نمیشه!
نهاد قراره برای حمایت از برنامه نویس ها باشه پس باید از یک رنگ آرامش دهنده استفاده بشه نه یک رنگ تنش زا!
به نظر من رنگ 3 مناسب تره.
Bootstrap از شرایط قالب سایت حذف شد.
سلام
رنگ 3و5 مناسب تره هم آرامش بخشه و هم یک حس خوب را به بیننده منتقل میکنه . ولی رنگ 1خیلی خوب نیست چون مواردی که شما ذکر کردید شاید درست باشه ولی جنبه دیگه ایی هم داره و
این هست: استرس آور هست،اگر مدام ازش استفاده بشه یا زیاد بهش خیره بشی چشم را خسته می کنه و خستگی چشم باعث میشه چشم نتواند دقیق ببیند ودرنهایت مغز قادر نخواهد بود تصمیم صحیحی اتخاذ کند و این موردمی تونه مشکلاتی ایجاد کنه.(البته نظر من هست.):چشمک::قهقهه:
خب پس رنگ 5 رو به عنوان رنگ اصلی نهاد استفاده میکنیم ... این رنگ باید توی بنرهامون و کلن هر جایی یه چیزی طراحی می کنیم استفاده بشه
دوستان در مورد Layout اگه نظری دارید بفرمائید تا زودتر پیاده سازیش رو شروع کنم.
من هم موافق هستمنقل قول:
نقل قول نوشته شده توسط Variant
خب پس رنگ 5 رو به عنوان رنگ اصلی نهاد استفاده میکنیم ... این رنگ باید توی بنرهامون و کلن هر جایی یه چیزی طراحی می کنیم استفاده بشه
دوستان در مورد Layout اگه نظری دارید بفرمائید تا زودتر پیاده سازیش رو شروع کنم
با سلام
در ضمن خواستم بگم اگر بشه سعی کنیم از الگو های ایرانی استفاده کنیم منظورم طرح های اسلیمی و غیره هستش اینجوری باعث می شه جلوه بصری خوبی داشته باشه.
این خوبه که بخوایم از الگوهای ایرانی استفاده کنیم ... ولی الان عُرف جامعه اینو میگه که معمولا سایت های مذهبی و توی این رِنج از طرح های اسلیمی استفاده میکنن ... نه یک سایتی که داره توی حوزه ی برنامه نویسی کار میکنه ...
یکم دقت کنید می بینید صحبت شما رو اینجا نمیشه روش کار کرد.
هر چیزی برای یه جایی استفاده داره
----
دارم روی رابط کاربری کار میکنم و فعلا تا همون کادر ورود کاربران پیش رفتم .. تموم بشه میزارم ملت فیض ببرن .. ضمنا برای کنترل پنل ها هم یه طرح خوب پیدا کردم.
دقت کنید که هر رنگی تثبیت میشه، دیگه بعنوان رنگ Brand نهاد شناخته خواهد شد و همه جا، رنگ غالب طراحیهای ما خواهد بود. این پیشنهاد دوستم ***BiDaK*** بود که پیشنهاد خیلی خوبی هم هست (اینکه با رنگ اختصاصی خودمون شناخته بشیم). مثلاً الآن هرجا یک مربع زردرنگ ببینید، یاد ایرانسل میفتین. یا رنگ بنفش نماد رایتل شده. پس در انتخاب رنگ، نهایت دقت رو داشته باشین و رنگی رو انتخاب کنید که دو روز دیگه ازش خسته نشین.
به نظر من چون اسم نهاد شده ایران نهاد لازمه بادیدن سایت نام سایت برای بیننده تداعی بشه تا اسم توذهنش بشینه
پیشنهاد من اینکه از پرچم ایران استفاده بشه وچون هدفش برنامه نویسی php است از رشته ای از صفر ویک وکلمه php استفاده بشه تا اینجا فکر کنم با SVG بشه و برای تداعی نام نهاد تنها چیزی که به نظر من رسید یک تعداد دست هست که دست به دست هم دادن یا یک چیزی شبیه به بیعت کردن که دستها رو روهم میزارن من ایده ام این بود که
ترکیب این دستها شبیه به یک پرنده بشه که به سمت پرچم ایران که زمینه اش با صفر ویک پر شده پرواز کنه
در اینصورت شاید خیلی رنگ نیاز نباشه وفقط برای نمادینه شدن بارنگ از یک رنگ منحصر به فرد استفاده بشه مثلا تورنگهای شما زرشکی نبود نمیگم رنگ خوبیه ولی اگر طیف رنگی از زرشکی تا طوسی باشه که مقدار طوسی آن بیشتر باشه که رنگ آزار دهنده ای نشه نماد مامیشه رنگ طوسی که ابتدای آن با زرشکی شروع میشه (منظورمو بایک نمونه رنگ تهیه میکنم)
تانظر شما چی باشه
این چیزی که شما می فرمائید در نهایت یه چیزه شلوغی میشه ... به نظر بنده برای اینجور کارها لوگو باید کاملا ساده باشه به شکلی که فیسبوک و نوکیا و... همونجوری لوگو زدن ...
شرکت های بزرگ رو ببینید ... یه لوگوی کوچیک دارن که مثلا فیسبوک اومده حرف f رو گذاشته توی یه مربع ... و یه لوگوی معمولی دارن که بهش میگن تایپوگرافی ... که فیسبوک اسم خودش رو نوشته ...
همینطور Github - LinkedIn... ما هم اول باید مشخص کنیم که دامنه ی فعالیتمون داخلی هست یا خارجی ... حتی اگه احتمالش هست که بعدا دامنه ی فعالیتمون خارجی هم بشه باید یه لوگوی انگلیسی هم داشته باشیم
ولی برای ابتدای کار ، پیشنهاد من اینه که از یک سمبل برای لوگوی کوچیک نهاد استفاده بکنیم ... مثلا یک دست ... و لوگوی اصلی هم تایپوگرافی اسم نهاد باشه ...
اینطوری با SVG هم خیلی راحت می تونیم پیادش کنیم .. درست مثل Github ...
0و1
ویا
0,1
بارنگ پرچم ایران چطوره؟ ویاPHP بااین رنگ ویا مثلا
نظرتون درمورد یک دست که حرف i رو نگه داشته و خود حرف i هم بصورت ترکیب عدد 1 (ستون i) و 0 (نقطه i) هست چیه؟ حالا فوقش میتونیم اون دست رو با یک طیف Gradient از رنگهای پرچم ایران رنگ آمیزی کنیم.
یا مثلاً چهار تا دست از آرنج به پایین که عمود بر هم هستن و هرکدوم، مچ دست دیگه رو گرفتن و تشکیل یک مربع میدن و وسط این مربع، i رو به شکلی که گفتم بگذاریم. حالا میتونیم i رو (که نماد ایرانه) با رنگهای پرچم رنگ کنیم یا دستها رو (هرکدوم بنظرتون بهتر میشه)
ضمناً هدف نهایی ما PHP نیست و نمیخوایم به همین زمینه محدود باشیم. پس از نمادهای PHP توی لوگوی نهاد استفاده نشه، بهتره.
به نظرمن لوگوی ما نباید تداعی کننده پرچم ایران باشه. شاید یه روزی پارو فراتر از ایران گذاشتیم, در این صورت ماهم مث تمامی شرکتهای بزرگ در هر زمینه ای لوگوی داریم که هیچ اشاره ای به کشور خودشون ندارن!
در کل به نظرم از تایپوپرافی تو لوگو استفاده نشه. لوگوی هم باید با ته رنگ ی از رنگ ثابتمون و رنگ سبز باشه. ایده دوستمون shpegah در پست شماره 820 هم اگه ساده گرایی بشه, خوبه.
ببینید ... این لینک ها رو ببنید ... دو دست که با هم دست داده نماد همکاری و حمایت هستش ...
http://www.google.com/imgres?start=1...2&tx=125&ty=62
----
http://www.google.com/imgres?imgurl=...QxiAwBQ&iact=c
----
http://www.google.com/imgres?imgurl=...QxiAwBw&iact=c
----
http://www.google.com/imgres?imgurl=...QxiAwAw&iact=c
از بین لینک ها یکی هست که به رنگ سیاه هست .. اون خیلی به درد کارمون میخوره و با SVG هم راحت میشه به حالت پیکتوگرام و Glyph پیادش کرد ...
حالا اگه همه مایل بودند یه تایپوگرافی یا اضافات دیگه براش در نظر می گیریم.
خوبه ولی شخصاً بنظر من اگه i رو یه جورایی با ترکیب همون 0 و 1 توی لوگو بگذاریم، بد نباشه. اینطوری هم معرف Iran میشه و هم معرف برنامه نویسی.
خب 0 و 1 به نظر من تداعی کننده ی برنامه نویسی هستش .. ولی شما مگه نگفتید بعدا شاید بخوایم طراحان رو هم وارد کارمون بکنیم ؟ و گفتید کارمون رو گسترش بدیم ...؟ اونوقت 0 و 1 با گرافیک فکر نکنم زیاد همخونی داشته باشه !
به نظر من از 0 و 1 استفاده نکنیم بهتره ... همین دست ها رو می تونیم به عنوان نماد خودمون استفاده کنیم ... حالا فوقش یه دونه i ـه طرح دار هم کنارش بذاریم که اختصاصی خودمون بشه ...
ولی برای بالای سایت می تونیم از شیوه ی شرکت های بزرگی مث گوگل و فیسبوک که یه تایپوگرافی ساده رو گذاشتن استفاده کنیم.
الان دیگه همه چی شده ساده گرایی ... دیگه طرح های شلوغ مورد پسند قرار نمیگیرن .. طرح هایی که کاربر خسته بشه تا بیاد بفهمه که فلان آرم داره چی رو می رسونه .. الان باید جوری طرح زد که شخص با اولین نگاه تا ته خط بره که نهاد ما حداقل کارش همکاری و حمایت هستش ...
دوستان ببخشید من هی پست میدم
من روی تک تک نظرات دقت دارم و نظر همه ی دوستان محترم هستش برام ..
میخواستم ببینم از بین این فونت ها که سازگاری با وب هم دارن کدوم رو می پسندید ... ؟ با توجه به معیارهایی مانند رسمی بودن و...
http://uploadtak.com/images/e4861_iNahad_fonts.png
برای فونت فارسی یکی از اینا رو قصد دارم بزارم ... و برای بعضی از جاها که انگلیسی هست ( مث آدرس لینک سایتها و... ) از فونت عالی ـه ubuntu که در این لینک برای استفاده در وب موجوده ، استفاده کنم. این فونت هم از نظر پیکسل بندی اصولی هستش و هم تمام حالات نوشتاری مث Bold و Light و... رو داره که راست کار خودمونه...
اینو دیگه از خودت اومدی ها! الان تمام طراح ها سعی میکنن طرحی رو اجرا کنن که ذهن مخاطب رو قلقلک بده. یعنی کاربر نباید سریع بفهمه چه مفهومی داره! مطمئنا مزایایی این شیوه رو هم میدونی! این تایپو گرافی ساده ای که بالای سایت ها میبینی برای جلب سریع کاربر به کار گرفته میشه. یعنی سعی میکنن بالاترین نقطه سایت که همون لوگو میشه رو خیلی واضح به کابر برسونن که تو چه سایتی قرار داره.
ضمنا به همین خاطر تو پست بالا گفتم که تو لوگو تایپوگرافی نباشه تا تو سایت و ... همزان با استفاده از لوگو و متن لوگومو و اسممون تثبیت پیدا کنه. نثلا کنار یا زیرش بزنیم "ایران نهاد" یا ... . (سایت مایکروسافت)
از خودم نیومدم سامان جان!
من با یه تیم حرفه ای گرافیک همکاری میکنم و اونا هم همینجوری طرح می زنن و اتفاقا خیلی هم کارمون رو دوست دارن ...
ولی میگم .. من توی نهاد هیچوقت سعی ندارم نظر خودم رو تثبیت کنم .. من حرفم حرف اکثریت هستش .. اگه اکثریت دلشون میخواد که لوگو اینجوری باشه .. اوکی .. من اینجوری طرحش رو میزنم
نظر شما هم محترم.
ولی فعلا لوگو رو بزاریم بعد از طرح وبسایت .. یکی یکی به ترتیب میریم جلو ...
مطمئن باش اگه تیمی که این اصول و قواعد رو نمیدونه یا رعایت نمیکنه, حرفه ای نیست!
خدایی نکرده منم نمیگم که شما سعی داری این کارو و بکنی و اتفاقا از ایده هات هم دارم لذت میبرم. من میگم طبق اصول و قواعد پیش بریم.
اینو دیگه ...! محمد عزیز تمام دنیا قبل از اینکه سایتو طراحی کنن به کارت لوگو, کارت ویزیت, و برشور و ... غیره طرف نگاه میکنن بعد سایت میزنن. یعنی بر اساس پیشن نیازها یه مهمترینش لوگو هست سایت میزنن.
خب پس چرا زودتر از این که طرح وبسایت رو شروع کنم ، مسئله ی لوگو رو مطرح نکردید ؟ :متفکر: من منظورم این بود که حالا که طرح رابط کاربری رو شروع کردم تمومش کنم .. تموم که شد میریم سراغ لوگو و اونوقت فقط کافیه بزارمش بالای سایت...
لوگو رو هم باید Flat بزنیم
ول کن اینا رو حاج سامان :لبخند: ... فعلا رو فونت ها نظرت رو بگو ...
بابا من تو چند پست عقب تر اشاره کرده بودم که باید اول رنگ و لوگوی و یه سری چیزا مشخص بشه بعد بریم سراغ وب سایت.
الانم مشکلی نیست. ایده لوگورو همینجوری ادامه بدیم تا نظرات دوستان دیگه هم بیاد بعد لوگو رو قطعی کنیم.
آره کلا برو تو طراحی FLAT.
اگه بریم تو طراحی تخت بنظرم بهترین فونت همین نسخ عربی است. چون تو تمام سایزها تقریبا نمایش یکسانی داره, اما با یکان فقط سایزهای 13-18-22 و چندتا سایز بزرگتر که به دردمون نمیخوره.
اتفاقا الان دارم رو یه پروژه کار میکنم که طراحیش تخته. انواع و اقسام فونت هار و تست کردم و فقط همین نسخ جواب میده.
رای من نسخ عربی.
خب پس من الان مجبورم رابط کاربری رو ول کنم .. بچسبم به لوگو ... البته اگه چند تا پست جلوتر یه نفر نیاد بگه رابط کاربری چی شد ! :|
محمد عزیز آیا صفر و یک فقط تداعی کننده برنامه نویسی هست؟ دنیای کامپیوتر و دیجیتال کلا زیر بناش صفر و یک هست و فعالیت نهاد ما هم در دنیای کامپیوتر هست تاجایی که اطلاع داریم،اینطور نیست؟
البته این نظر من هست و دلیل نمیشه که صد در صد درست باشه
در مورد نوع فونت منم با نظر سامان جان موافقم همون نسخ عربی خوبه :چشمک:
در ضمن یه خسته نباشید هم بهت بدهکاریم،ممنون بابت زحماتی که میکشی دوست عزیزم :لبخندساده:
جناب شهرکی ماکه میخوایم از اسمارتی استفاده کنیم
دیگه نباید منتظر قالب باشیم ! نه ؟
کاره برنامه نویسی رو هم شروع کنیم !
کد هارو با یک لایه نمایش ساده مینویسم(یا با استفاده از bootstrap) تا وقتی که قالب اماده بشه !
صبحان عزیز عجله نکن. تا لوگو کامل و تموم نشه نمیشه هیچ کاری انجام داد.
اجازه بدین لوگو تموم بشه بعد در مورد طرح بصری سایت هم ایده ها و نظرات رو جمع و نهایتا نتیجه گیری میکنم و شروع به کدنویسی سمت کاربر میکنیم تا پیش نمایشهای زنده ای داشته باشیم و بعدا سراغ سمت سرور میریم و کارهارو انجام میدیم.
لطفا دوستانی که تو زمنیه گرافیک تجربه ای دارن بیان و تو این بحثها شرکتت کنن که زودتر و بهتر به نتیجه برسیم.