Printable View
از موضوعش معلومه
دانلود
نیازی به توضیح نداره فقط بگم خیلی توپه
دانلود
نرم افزاری حاوی تقریبا تمام توابع API با توضیحات و برنامه نمونه . [ انگلیسی ]
نرم افزاری حاوی ( حدودا ۲۰۰ ) تابع API با توضیحات و روش استفاده
[ فارسی ]» لینک دانلود » سایز : 686 KB
آزمون گیر برای آموزشگاه های کامپیوتر با امکانات بالا » دانلود » سایز : 2.49 MB » تصویر نمونه
برنامه ای برای مدیریت آژانسهای تلفنی ( اتومبیل ) » دانلود » سایز : 357 KB » تصویر نمونه
دوستان، من تمام این لینک ها رو از توی یک فایل HTML که دوستم جمع آوری کرده براتون می ذارم و اصلاً نمی دونم منبع اون ها کجاست. اگه کس خبر داره بذاره.
از دوستانی که این مطالب مال اونهاست معذرت خواهی می کنم.
به امید روزی که قانون کپی رایت تو ایران حکم فرما بشه.:تشویق::متفکر:
دفترچه تلفن با امکانات کم ولی سریع ( نسخه 1.0 )
» دانلود » سایز : ۶۸۵ KB » تصویر نمونه
دفترچه تلفن با امکانات بیشتر و جالبتر ( نسخه ۲.0 )
» دانلود » سایز : ۲۷۴ KB » تصویر نمونه
شبیه ساز نرم افزار NC برای مدیریت فایلها و پوشه ها » دانلود » سایز : 84 KB » تصویر نمونه
نمایشگر تاریخ شمسی در کنار ساعت ویندوز ( کمینه ) » دانلود » سایز : 2۸۱ KB » تصویر نمونه
ماشین حساب مهندسی با قابلیت محاسبات متوالی » دانلود » سایز : 20 KB » تصویر نمونه
سلام به همه دوستان
یک ساعت زیبا که وقتی موس رو روی ساعت ویندوز میبرید نمایان می شود.
دوستان من تازه اومدم تو جمع شما برای همین نمیدونم چی گزاشتین و چی نزاشتین اگر تکراری بود منو ببخشید
Key Finder - بدرد دوستانی میخوره که میخوان برای برنامه هاشون کد رجیستر بزارن
Window Manager, Elite Spy - مدیریت پروسه ها
مدیریت Back Ground یک چیزی تو مایه های Web Shot
ضبط صدا با فرمت Wave
حتما شما هم تا به حال خاصیت Thumbnails ویندوز رو امتحان کردید که می تونه ... (عکس رو ببینید) :چشمک:
شاید شما هم خواسته باشید متنی را تایپ کنید و سپس آن را به صورت کد در آورید تا کسی از آن سر در نیاورد شما به وسیله این برنامه میتوانید این کار را انجام دهید
بر گرفته از سایت :
http://www.worldvb6.blogfa.com
با سلام.
ببخشید کسی می تونه یک برنامه در مورد مرتب سازی خطی و باینری اینجا بزاره؟
با تشکر.
این تاپیک رو برای این ایجاد کردم که دوستان بتونن سورس برنامه ها رو گیر بیارن .
عزیزان این برنامه اولی میتونه فایلهای شما رو سوپر هایدن و از حالت سوپر هایدن خارج کنه .
امیدوارم از این سورس خوشتون بیاد .
این برنامه میتونه مختصات موس رو بدست بیاره . امیدارم خوشتون بیاد . ( سورس برنامه ) .
برنامه زیر که شبیه یه آنتی ویروس خیلی ساده عمل میکنه . این برنامه قسمتهایی از کامپیوتر شما که غیر فعال شده رو فعال میکنه . مثل : Folder options – Registry – Task manager . فقط یه ویروس یا شاید هم کرم که اسمش هم هست UPDATEWIND.EXE رو طبق مسیرهایی که از شما میگیره پاک میکنه . امیدوارم خوشتون بیاد . از لینک زیر میتونید دانلود کنید :
سلام . در جواب آقای پرفشنال عزیز باید بگم که اون تاپیک خیلی شلوغ شده بود و به سختی میشد برنامه مورد نظر رو از داخلش گیر آورد .
حالا از این حرفا بگذریم و بریم سراغ یه برنامه دیگه . شاید برنامه هایی رو که من میسازم خیلی کاربردی نباشن ولی به هر صورت بهتر از هیچیه .
خب سورس زیر رو دانلود کنید که در ضمن فایل اجرایی هم توشه . این برنامه عمل کپی فایل رو با سرعت زیادتری انجام میده . داخل برنامه دکمه براوز رو بزنید و فایل رو انتخاب کنید . دکمه پایین براوز رو هم بزنید و محل ذخیره فایل رو برای برنامه مشخص کنید . به همین راحتی .
خب از لینک زیر دانلود کنید :
این برنامه میتونه طبق مختصاتی که بهش میدید نشانگر موس رو به نقطه مورد نظر ببره . این سورس رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید . :لبخندساده:
دوست عزیز وقتی شما نمونه هاتون رو در تاپیک هایی که پیوست شدن معرفی کنید ، این نمونه ها برای همیشه موندگار میشن و دوستان تازه وارد می تونن راحت تر ازشوت استفاده کنن.
این برنامه رو خیلی وقت پیش نوشتم. موقعی که برنامه نویسی رو تازه شروع کردم
برنامه ای برای تغییرات در رجیستری هست. قابلیت ذخیره اطلاعات برنامه رو نداره
برای آشنایی با رجیستری خوبه
از عنوان و تصویر ضمیمه همه چیز پیداست!
امیدوارم برایتان تازگی داشته باشد
تا اونجایی که می شد جستجو کردم که تکراری نباشه! (با این حال اگه تکراری بود منو ببخشید).
این هم یک ProgressBar (نوار پیشرفت) معمولی با نمایش درصد اجرا که بدون استفاده از Ocx کار می کنه.
یک فرم login با استفاده از Ado
username= 1
password=1
سلام و خسته نباشید برنامه هایی که گذاشتین فوق العاده است من برنامه ماشین حساب و ساعت در ویژوال بیسیک دات نت را میخوام البته خودم یه چیز هایی را نوشتم ولی توش خیلی اشکال دارم:متفکر: . ممنون میشم کمکم کنید . بد جور اعصابم را ریخته بهم :گریه::عصبانی++:. بازم تشکر از برنامه هایی که گذاشتین.:چشمک:
سلام دوست عزیز برای سورس ماشین حساب به این لینک
در مورد ساعت هم به لینک زیر مراجعه کنید
:عصبانی:Gride ترسیم یک شکل هندسی
:خجالت:Text on Location توی هر کجا بهخای می تونی بنویسی یه یکمم امکانات رسم و سیو ....
:گریه:Date Diff OCX برای محاسبه اختلاف تاریخها...
برنامه ای که با شکست رو به رو شد ...
یک سری برنامه نسبتاً بدرد بخور ....
یکسری برنامه نسبتاً بدرد بخور دیگه ...
سورس ویروس هم در فایل ها موجود هست . مراقب باشید اجرا نکنید .
دو تا برنامه در زمینه اینترنت ...
کار با رجیستری ...
... Data Base
کار با فایل ...
This program tells you how many times, date and time the program was run.
... ... Forms
یک برنامه کوچولو برای مدیریت فروشگاه باتری اتومبیل
---» سورس کدهای مربوط به طراحی فرم ها :