عزیز دلم این Auto Width مربوط به عرض میشه ، نه طول .
چیزی برای طول نداری ؟!
Printable View
عزیز دلم این Auto Width مربوط به عرض میشه ، نه طول .
چیزی برای طول نداری ؟!
اره ببخشید
این 2 تا بکارتون یان
سلام من چیکار کنم که توی گزارشم رکورد تکراری چاپ نشه ، یعنی یه رکورد رو دوبار نشون میده
اینم کدشad = New SqlDataAdapter("Select * From tblbeton join tblchk on tblbeton.id=tblchk.idt Where datetahvil Like N'" & MaskedTextBox2.Text & "%'", Connection)
اینم عکسش :
ضمیمه 87271
SELECT DISTINCT City FROM Persons
روی عبارت DISTINCT سرچ کن.
هر کسی بتواند این کار رو انجام بده ، هزینه اش رو پرداخت می کنم !
این پست
به نظرم خودش Auto width شما به اندازه فرم بکشید height خودش به طول باز میشه
سلام به دوستان
می خواستم ببینم چطور میشه به کاربر این امکان رو داد که قبل از چاپ گزارش بتونه فونت یکسری از فیلد های گزارش رو خودش تغییر بده و بعد چاپ بگیره یا کلا به این خصوصیات چطور میشه دسترسی پیدا کرد از توی C#
ببین عزیزم ، من توی گزارش از DataBand استفاده کردم ، تعداد رکورد های گزارشم هم زیاد شده ، پس گزارش من به جای یک صفحه ، شده 2 صفحه . ( چون رکورد هاش زیاد شده ) .
حالا من می خواهم زمانی که گزارش میگیرم ، خود Stimul Report یه طوری این گزارش رو کوچیکش کنه که همه اش توی یک صفحه جا بشه . مثلا با یک درصدی زومش رو کوچیک کنه ، یا همچین کاری .
اگه اکسل کار کرده باشید زمانی که Print Priview میگیرید ، در قسمت Print Option یک گزینه داره به اسم ZOOM که میاد Zoom اون شیت رو کم و یا زیاد می کنه .
یا اینکه Auto Fit میکنه که کامل در یک برگ A4 چا بشه .
امیدوارم منظورم رو رسانده باشم ، بعد از ظهر هم از گزارشم عکس میگیرم و اینجا خدمت شما دوست عزیز قرار میدم . امیدوارم بتوانم جواب خوبی ها شما رو با نیکی بدم !
سلام من یه پروژه توی استودیوی 2010 برای مطب دندانپزشکی طراحی کردم و گزارشات اون رو توی stimul طراحی کردم توی یکی از گزارش ها فیلدی بنام مبلغ درمان دارم که برای گزارش بیمه میخوام 70 درصد مبلغ درمان رو در یک ستون جداگانه برام حساب کنه چطوری باید تو stimul اینکارو بکنم؟
یک تکست باکس می زارید و بعد مبلغت رو ضرب در 70 و بعد تقسیم بر 100 می کنی
چه طوری میشه اعداد اعشاری رو در Stimul Report نشان داد ؟
مثلا عدد 0.5 رو چه طوری میشه نمایش داد ؟
الان برای من 0 می زنه . از قسمت Text Format و بعد Number هم دستکاری کردم ، اما موفق نشدم !
ببخشید من درست نفهمیدم یعنی مثلا اگه اسم فیلد مبلغ درمانم Price باشه فرمول price*0.7 رو کجا باید بنویسم
از قسمت سمت چپ ، ابزار ها هستند دیگه . اونجا که DataBand , DataGroup , ... رو استفاده می کنید .
یک Textbox بکش روی گزارشت . بعد روش دابل کلیک کن و این رو بنویس
Price * 0.7 / 100
مشکل در گزارشگیری استيمول
سلام دوستان. یه لطفی بکنید یه کمکی به ما بکنید.
ببینید دوستان من میخام به فاکتور با وب برای کتابفروشی درست کنم .کتاب هایی که خریده.
قسمت بالای فاکتور نام و مشخصاتش و ادرس خریدار که از یه جدول جدایی هست نشون بده و قسمت وسط صفحه گزارش کتاب هایی که خریده. از جدول خرید.
خوب بس ما دوتا جدول داریم .با استفاده از گزارشگیری استيمول تو قسمت طراحیش طراحی کردم .نمیدونم چجوری نشون بدم کوئری بگیرم از دو جدول که نشون بده.فقط طریقه نشون دادنش مشکل دارم.
بعدم نمیخام دو تا جدول جوین کنم.
نکته. تو وب میخام استفاده کنم.
مرسی
شما باید DataSource بسازید که وصل بشه به دیتابیس با Connection String و بعد کوری رو درونش بنویسید .
بعد با استفاده از DataBand و ابزار هایی از این قبیل ( Group Band ) - ( همه شان در قسمت ابزار ها موجود هست ، به صورت آزمایش و خطا هم می تونید بفهمید هر کدام چه کار می کنند ) کوری رو نشان بدید
بنا به درخواست یکی از دوستان ، Stimulsoft Reports.Net 2011.3.1200.0 را آپ کردم
اینجا لینک نمیتونم بذارم (خلاف قوانین سایت)
دوستانی که میخوان PM بدن لینکشو میفرستم.
فرض کنید شما اطلاعات را گروه بندی کرده اید و سرجمع هر گروه را زیر ان چاپ میکنید. حالا در بعضی از گروهها شما فقط یک سطر اطلاعات دارید و نیازی به سطر سرجمع نداریم. چگونه سطر سرجمع را مخفی کنیم که نمایش داده نشود.
بیش از 2 روز از وقت من را هدر داده است:متفکر:
با سلام
من تعداد زیادی گزارش با ورژن 1.6 این نرم افزار دارم که توشون از ساب رپورت استفاده شده است و به خوبی کار می کنند و می خواهم به نسخه جدیدتر استیمول ارتقاشون بدهم ولی ساب رپورت ها در جای خودشون قرار نمی گیرند؟ آیا کسی به این مشکل برخورد کرده است
واقعا ممنونم مشکلم حل شد متشکرم
lمعادل ای دستور در #c چیست؟
stireport1.CompiledReport.DataSources.Item("DataSo urce1").Parameters.Item("@DocNo2").ParameterValue = "0";
با سلام خدمت دوستان
من یک گزارش ساختم که از طریق برنامه به گزارش ارسال میشه ولی وقتی که گزارش لود میشه این پیغام میاد
CS1647: An expression is too long or complex to compile
جستجو کردم این اتفاق به خاطر حجم عکس میوفته ولی من نمیتونم که حجم عکس رو کاهش بدم به خاطر شرایط گزارش.
دوستان کسی راه حلی داره؟؟
سلام
به نظرم در گزارشت متغیر تعریف کنی خیلی راحت تر باشی.
تا اون قسمتی که دستورهای ساده هستند در خود دیتاست گزارشت بنویس، پارامترها رو از طریق برنامه به گزارش ارسال کن
مثلا در دیتاست گزارش مینویسید:
Select * from db where id=={userID}
درگزارش از قسمت دیکشنری ، یک متغییر(Variable) به نام userID تعریف کن، حالا این متغییر را از برنامه مقدار دهی کنید.
البته راههای دیگری هم هست که در پی دی افی که در سایت استیمول سافت قرار داده شده کاملا توضیح داده اند.
موفق باشید
سلام
یک تکه کد میگذارم که خودش چند نکته خوب داره.
StiReport re = new StiReport();
string[] newRefAsssemblies = new string[9]
{ "System.Dll", "System.Drawing.Dll", "System.Windows.Forms.Dll", "System.Data.Dll", "System.Xml.Dll", "Stimulsoft.Controls.Dll",
"Stimulsoft.Base.Dll", "Stimulsoft.Report.Dll","Adad.dll"};
re.Load(@"Report.mrt");
re.ReferencedAssemblies = newRefAsssemblies;
re.Dictionary.Databases.Clear();
re.Dictionary.Databases.Add(new Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase(
"con", Properties.Settings.Default.cmd));
re.Dictionary.DataSources.Connect(true);
re.Dictionary.Variables["userID"].Value = IDuser.ToString();
ابتدا گزارش رو از روی فایل لود میشود.
بعد یه آرایه از نام رفرنس های مورد نیاز تهیه و به عنوان رفرنس های گزارش اختصاص داده میشود.
بعد کانکشن استرینگ گزارش رو بنا به مقدار تعریف شده روی هر سیستم تنظیم میکند.
به دیتاسورس کانکت میکند.
بعد از آن متغییرها رو مقدار دهی میکند.
در ادامه هم :
re.Render();
stiViewerControl1.Report = re;
stiViewerControl1.Refresh();
دوستان عزیز
من یک گزارش به اندازه 17 * 6 دارم اما وقتی گزارش و به پرینتر می فرستم اندازه رو انگار رو A4 تنظیم کرده و پرینت رو با 4 سانت فاصله از سر صفحه بیرون می ده . چکار کنم درست بشه؟
در فرم برنامه که میشه page 1 خودش تنظیم ابعاد داره و انواع کاغذ ها موجود است
دوست عزیز می دونم، من گزارشم رو به اندازه یک برگ چک تنظیم کردم و ابعاد دادم اما وقتی می فرستم به پرینتر اصلا چاپ نمی کنه. تو پرینتر که کاغذ A4 می زارم می ندازه وسط A4 اما سایز تعریفی گزارش من 17 * 8 هست اصلا نمی دونم اشکال کار گجاست تو پیش نمایش هم درست نشون می ده اما تو چاپ نه ؟
سلام به همه دوستان. من میخوام با Stimulsoft Reports توی پروژه گزارش بگیرم.موقعی که میخوام پایگاه داده بهش معرفی کنم (پایگاهم اکسس 2007 هست) این ارور رو میده.
The 'Microsoft.ACE.OLEDB.12.0' provider is not registered on the local machine.
Microsoft.ACE.OLEDB.12.0 رو هم دانلودکردم نصبش هم کردم ولی بازم ارور رو میده.به نظر شما مشکل از کجاست؟