-
نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان
نقل قول:
نوشته شده توسط
colors
صبحان عزیز عجله نکن. تا لوگو کامل و تموم نشه نمیشه هیچ کاری انجام داد.
اجازه بدین لوگو تموم بشه بعد در مورد طرح بصری سایت هم ایده ها و نظرات رو جمع و نهایتا نتیجه گیری میکنم و شروع به کدنویسی سمت کاربر میکنیم تا پیش نمایشهای زنده ای داشته باشیم و بعدا سراغ سمت سرور میریم و کارهارو انجام میدیم.
لطفا دوستانی که تو زمنیه گرافیک تجربه ای دارن بیان و تو این بحثها شرکتت کنن که زودتر و بهتر به نتیجه برسیم.
من عجله ایی نکردم:لبخند:
میگم حالا که میخوایم از اسمارتی استفاده کنیم خب چه بهتر که کار برنامه نویسی هم شروع بشه !
چراکه دیگه لایه منطق(کد های سمت سرور) و لایه نمایش از هم جدا هستند پس میتونیم در زمان استفاده بهتری بکنیم و کد هارو به یک لایه نمایش ساده تر بنویسیم
بعد که به قول شما طرح بصری سایت اماده شد میشه راحت روی سیستم پیاده سازی کرد
و این موضوع اصلا ربطی به طرح بصری سایت و یا لوگو نداره که بخوایم بگیم نه باید اول این انجام بشه بعد اون !
===
به هرحال این نظره منه
-
حاج سامان اون "سبحان" هستش نه "صبحان" :لبخند:
اصن من هم قالب رو و هم لوگو رو به صورت Parallel پیش می برم ... که مشکلی هم پیش نیاد.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Variant
حاج سامان اون "سبحان" هستش نه "صبحان" :لبخند:
اصن من هم قالب رو و هم لوگو رو به صورت Parallel پیش می برم ... که مشکلی هم پیش نیاد.
داشی اشتباه تایپی بود . ضمنا "اصن" درست نیست "اصلا" درسته :لبخند:.
محمد جان شما لطف کن به صورت موازی پیش نرو, همین لوگو رو بزنی لطف میکنی.
آها ضمنا حاجی خودتی
-
به نظر من لوگو بصورت ساده طراحی بشه بهتره . کافیه قسمت i دارای طرح خاص باشه.
مثلا برای قسمت نقطه i از تصویر زیر میشه استفاده کرد.
http://image1.masterfile.com/em_w/04...04386926em.jpg
-
یا میشه برای قسمت I از طرح شبیه عکس زیر استفاده کرد.
http://designbynocturn.com/wp-conten...lex-tass-3.jpg
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
qartalonline
برای نقطه ی i ؟؟؟؟
این تصویر برای لوگوی اصلی خوبه .. ولی نه این که یه i بزاریم که این تصویر تازه نقطه اش باشه ...
حالا چه اصراری هست که حتما از i استفاده بشه ؟ واقعا حالا گیریم نباشه .. چی میشه ؟ بجاش همون تایپوگرافی ساده رو بزاریم کنارش! بهتره که !
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Variant
برای نقطه ی i ؟؟؟؟
این تصویر برای لوگوی اصلی خوبه .. ولی نه این که یه i بزاریم که این تصویر تازه نقطه اش باشه ...
حالا چه اصراری هست که حتما از i استفاده بشه ؟ واقعا حالا گیریم نباشه .. چی میشه ؟ بجاش همون تایپوگرافی ساده رو بزاریم کنارش! بهتره که !
i ـی اضافه که نه همون i ـی iran منظورم بود (در حالت تایپوگرافی).
به هر حال این نظر منه. شما طراح هستید و مسلماً ایده بهتری دارید.
-
خب حالا ما هم نظرمون رو بگيم ديگه...
به نظر من رنگهايي كه آقاي صالحي گذاشتن محدوده يعني واقعا همين قدر رنگ زيبا و قشنگ داشتيم؟؟؟ ولي تو همينا من به 5 راي ميدم.
در مورد سايت و لوگو هم به نظر من همون طور كه داره انجام ميشه اول لوگو طراحي بشه بهتره چون تقرابا مهمترين جزء سايته ديگه بايد اول مشخص بشه تا بر مبناي اون اجزاي ديگه كار بشن.
درباره ي حرف i به نظر من اصلا يه چيز واجب شده چون هم حرف اول دامينه هم حرف اول ايران هم ميشه از تركيبي از 0 و 1 نمايشش داد و همون طور كه دوستمون جناب diako گفتن 0 و 1 اساس و پايه ي دنياي كامپيوتره ديگه و مختص به حرفه و يا گروه خاصي نيست ديگه با اين تفاصيل فكر نكنم ايرادي توش باشه.
فونت رو هم من به همون نظر بقيه ي دوستان نسخ عربي راي ميدم چون يه جورايي رسمي تر و خاصتره نسبت به دوتاي ديگه.
اين هم نظر شخصي من بود.
از دوستان گرافيك كار هم با خاطر پشتكارشون تشكر ميكنم.
مخصوصا محمد و سامان عزيز :)
موفق باشيد
-
این طرح ها واسه لوگو اصلا خوب نیست.دست دادن رو هر کی ببینه یاد بانک یا صندوقا میفته.
به نظرم محمد صالحی رو همون قالب کار کنه و بقیه رو ورق واسه خودشون طرح در بیارن.
خیلی چیزای با آی نهاد میشه درست کرد مثلا یه چی مثل سنجاب.یا یه چی مثل چشم آدم ولی خوب اونایی که ذهنشون خلاقتره بهترشو میتونن دربیارن بعد میذارن عکسو بقیه نظر میدنو یه طراح درش میاره.
حتما نباید طرح تو نگاه اول مشخص بشه منظور چیه.
لوگو چیزی نیست که فقط یک نفر بخواد روش وقت بزاره و بقیه منتظر لوگو بمونن.همه باید لوگو طرح بزنن و آخرش یکی انتخاب بشه.
در ضمن اگه قراره رنگمون تک باشه پس اون گزینه ی 5 میخوره به همراه اول.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
***BiDaK***
داداش رنگ همراه اولو بردار .. رنگ شماره 5 رو هم بردار بزار کنار هم ببین چقدر تفاوت دارن ... رنگ همراه اول خیلی روشن تره ...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Variant
داداش رنگ همراه اولو بردار .. رنگ شماره 5 رو هم بردار بزار کنار هم ببین چقدر تفاوت دارن ... رنگ همراه اول خیلی روشن تره ...
اون چیزی که مهمه کلیته رنگه.یه سرچ بزن همه نوع رنگ تو این رنج رو میبینی واسه همراه اول استفاده کردن.حالا تو ثابت کن مال ما آبی نفتی مال همرا اول آبی کمرنگه یا شارج 20 تومنیش آبی پررنگه.
در هر صورت این یک نظره.و کسی قبول کنه یا نکنه فرقی واسه من نداره.ولی نباید بگذریم که خیلی مهمه.
-
داداش محسن بابا خيليم سخت نگير بالاخره هر رنگي رو يكي استفاده كرده ديگه مهم زيبايي و مربوط بودن به فعاليتمونه البته نميگم اين رنگهايي كه الآن هست خوبه چون بالاخره دنيايي از رنگ داريم كه ما فقط رو 5 تاش داريم مانور ميديم به نظرم رنگهاي ديگه اي هم بذاريم و يكي رو انتخاب كنيم.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
H:Shojaei
داداش محسن بابا خيليم سخت نگير بالاخره هر رنگي رو يكي استفاده كرده ديگه مهم زيبايي و مربوط بودن به فعاليتمونه البته نميگم اين رنگهايي كه الآن هست خوبه چون بالاخره دنيايي از رنگ داريم كه ما فقط رو 5 تاش داريم مانور ميديم به نظرم رنگهاي ديگه اي هم بذاريم و يكي رو انتخاب كنيم.
اگه تبلیغات اهمیتی نداشت اونوریا از یک فریم لابلای فیلم ها استفاده نمیکردن واسه تبلیغ.چیزی که چشم نمیبینه.فقط با مغز آدما دارن بازی میکنن.خیلی روشها استفاده میشه.یکیش رنگه.
وقتی گفتن از xoogle استفاده نکنیم یکی از دلایل این بود که تقلید از گوگل نکنیم پس نشون میده نهاد میخواد تک بره جلو و کنارش از ایده ها هم استفاده کنه.پس اینجا رنگ هم مهم میشه.
مطمئنا نهاد یه شعار هم داره.حالا اینا نظره.شاید بگین نهاد زیاد زوم نمیکنه رو تبلیغات اینجوری.حرفی نیست.
-
اون رنگ ها استاندارد طراحی تخت بودن و دست منو توی رابط کاربری باز تر میکردن ... به خاطر همین برای جلوگیری از هرج و مرج چند تاشو به نمایش گذاشتم که دوستان بهشون رای بدن و یکی انتخاب بشه
حالا 5 به انتخاب اکثریت انتخاب شده و دلیلی نمی بینم که بخوایم دوباره برگردیم و یه رنگ دیگه انتخاب کنیم!
اینم آدرس رنگ های مخصوص طراحی تخت :
http://flatuicolors.com/
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
***BiDaK***
عجب حرفهای میزنید ها!
اگه اینجوریه پس احتمالا شرکتهای Mitsubishi - honda و چندین شرکت دیگه که لوگوشون قرمزه, احتمالا از هم رنگو دزدیدن یا اینکه مدیرعامل شون یه نفره و یا ...! ها؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
colors
عجب حرفهای میزنید ها!
اگه اینجوریه پس احتمالا شرکتهای Mitsubishi - honda و چندین شرکت دیگه که لوگوشون قرمزه, احتمالا از هم رنگو دزدیدن یا اینکه مدیرعامل شون یه نفره و یا ...! ها؟
با مدل صحبت کردنت حال نمیکنم.
اینجا فقط نظرتو بگو.
قیاس جالبی گذاشتی(زدی جاده خاکی دیگه).ما تماشاچی.شما آبی مغز پسته ایم بزاری فرقی به حال ما نداره.اولم گفتم حرفام نظر بود.
-
1 ضمیمه
برای تداعی نهاد دست دادن شاید تکراری باشه
پازل هم میتونه تداعی کننده باشه ولی اونم تکراریه مگراینکه مثل مثلا سرهم کردن تکه های یک ظرف شکسته باشه که تکه ها نامنظمنند ویا
دانه های یک زنجیر ویا دونه های تسبیح
به نظر من رسید که میتونه یک ظرف باشه که 0 و1 ها توش جمع شدن که بیانگر تجمع برنامه نویسها باشه
اگه با نظر آخر موافقید ایده من اینکه یک جام در نظر گرفته بشه که پایه اون حرف I و پیاله اون حرف N باشه و توی ظرف 0 و1 باشه
روی رنگ هم به نظر من آبی وسبز خیلی تکراریه با این تفاوت که آبی حرفه ای وسبز رنگ مبتدی تریه
نظر من قرمز مثل ادوب آکروباته به نظر شما خاصتر وتوچشم تر نیست ؟
چند تا لوگو مثل فیس وگوگل و... ودر انتها ادوب آکروبات رو تو ذهنتون بیارید کدام سریعتر جلب توجه میکنه ؟
برای ایده ام یک طرح غیر حرفه ای میزنم دوستان لطف کنند در صورت توافق حرفه اش کنند
-
ببینید ... من نمیخوام خدای نکرده حرفی بزنم که باعث ناراحتی دوستان بشه ... ولی واقعا دارم می بینم این تاپیک داره الکی پست میخوره سر یه لوگو !
خیلی معذرت میخوام که این حرف رو میزنم ، ولی زدن یک لوگو کار هر کسی نیست ... این یک واقعیته ... کسی که لوگو طراحی میکنه با اصول پایه ی گرافیک : مثل شناخت رنگ ها - پرسپکتیو - مباحث کنتراست و نور و بسیاری از مباحث دیگه که لازم نیست همشو نام ببرم ، آشنا هست ... همینطور اصول طراحی یک لوگو ... توی لوگو هیچوقت خط استفاده نمیشه ... الان مثلا این ظرف که شما طراحی کردید ... اگه حرفه ای تر هم باشه .. ولی آخرش ظرف باشه ، اصلا با موضوع همخوانی نداره و لوگوی خوبی نخواهد بود.
یکی دیگه از اصول طراحی لوگو اینه که همگام با طرح های روز پیش بری ... یعنی چی ؟ یعنی ببینی الان دارن لوگو رو چجوری میزنن .. همونجوری بزنی ...
که من عرض کردم ... نیازی نیست لوگو رو خیلی پیچیده کنیم ... نوکیا رو ببینید .. اومد خیلی ساده نوشت نوکیا .. هیچکس هم از لوگو اش انتقاد نمیکنه ... گوگل و فیسبوک و توئیتر و حتی مایکروسافت و بسیاری از شرکت های بزرگ دنیای کامپیوتر هم همین کار رو کردن ...
زمانی که توی هنرستان بودم ، کتابی داشتیم که در اون همین شرکت ها رو لوگوشون رو آورده بود و توضیح داده بود ...
این که بخوایم لوگو رو به دنیای کامپیوتر نزدیک کنیم خوبه ... تمام شرکت هایی هم که اسمشون رو بردم در حوزه ی کامپیوتر فعالیت میکنن ، ولی کدومشون از صفر و یک استفاده کردند؟ حتی توی همین ایران!
توی طراحی لوگو ، باید دید که از چه چیزهایی غیر از چیزهای معمول و کلیشه ای میشه استفاده کرد ... 0 و 1 به دلیل این که ذاتا نمیشه بهشون کلفتی داد برای هیچ لوگویی مناسب نیستن و معمولا استفاده نمیشن
مخصوصا 0 که خیلی شبیه به o انگلیسی هستش!
یه توضیح ساده در مورد لوگوی شرکت های معروف بدم :
گوگل از کلمه ی Google رو به صورت تایپوگرافی در آورده ولی اون چیزی که این تایپوگرافی رو معروف کرد ، رنگ هاش بود که با کنار هم قرار گرفتن زیبایی خاصی به این تایپوگرافی دادن که بعدا هم همین رنگ ها رو توی گوگل کروم استفاده کرد که هر کس هر جا این رنگ ها رو کنار هم میدید سریع می فهمید که این یه ربطی به گوگل داره ...
برای جا های کوچیک مثل Favicon هم از همون G ابتدای گوگل استفاده کرد!
مایکروسافت چون با سیستم عامل معروفش "Windows" شروع کرد اومد اسم خودش رو نوشت و چهار تا مربع حالت دار رو که بیانگر پنجره بودن رو کنارش قرار داد
فیسبوک اگه میخواست از یه کتاب یا مثلا یه کره که چند تا آدم دورش کشیده شده و به هم ارتباط پیدا کردن استفاده کنه ... الان لوگوی خوبی نداشت!
بنابراین به ساده گرایی روی آورد و اسم خودش رو به حالت خاصی نوشته و برای پیکتوگرام هم حرف اول اسمش رو داخل یک مربع قرار داده ...
روش ادوبی هم خیلی به روش فیسبوک شباهت داره ...
یا مثلا به من بگید که سیب گاز زده چه ربطی به دنیای کامپیوتر می تونه داشته باشه که استیو جابز اومد اسم شرکتش رو Apple گذاشت ؟ حالا جریانش این بود که استیو از سیب خوشش میومد و سیبو کل زد گذاشت لوگو!
ولی اینجا منظور بنده اینه که بعضی مواقع هم میشه که یه چیزی توی لوگوی خودمون استفاده می کنیم که اصلا ربطی به دنیای فناوری اطلاعات نداره ولی اون ما هستیم که این لوگو رو لوگو می کنیم.
یکی دیگه از اصول لوگو هم اینه که لوگو باید طوری باشه که در سایز های کوچیک همانند سایز های بزرگ خودش باشه...
اگه دوستانی که اینجا هستند بنده رو به عنوان یک گرافیست هر چند کم تجربه ، قبول دارن من عرائض خودم رو بیان کردم ... یه بار دیگه هم میگم :
لوگوی نهاد نیازی نیست که خیلی پیچیده باشه ... یک تایپوگرافی ساده از اسم یا برند نهاد ، برای بالای سایت و... و یک پیکتوگرام ساده . پیکتوگرام ها همون آیکون های مشکی رنگی هستند که توی آیکون های Bootstrap هم می تونید مشاهده بکنید ... هیچ رنگ و لعاب خاصی ندارن .. دقیقا مث همون آرم گیت هاب که یه گربه هست ...
برای پیکتوگرام باید دید که چه چیزی سنبل خوبی برای نهاد می تونه باشه ...
نهایتِ چیزی که بتونم برای یک لوگو که توش 0 و 1 باشه پیشنهاد بدم .. که یه چیزه معمولی هستش اینه که اون علامت 0 و 1 که توی دکمه ی پاور هست رو بزاریم ، ... و دو تا دست که از زیر اینو گرفتن ...
ولی چیزی که نظر خودم باشه ، تایپوگرافی فارسی یا انگلیسی ایران نهاد و یک پیکتوگرام از یه چتر ساده که یه جورایی سمبل حمایت هستش ...
این نظر بنده هست که حاصل چندین سال تجربه و مطالعه ی آکادمیک در زمینه ی گرافیک هستش ...
اگه اینجا دوستانی هستند که بار علمیشون در زمینه ی گرافیک بیشتره ، خوشحال میشم زحمت لوگو رو اونا بکشن!
لازمه بگم که در مورد این پست انتقاد نمی پذیرم که حالا فلان چیز رو ، روو چه حسابی گفتی .. و فلان و بهمان ... اگه کسی با من موافقه و به من اعتماد داره بگه تا روی همین روشی که بنده عرض کردم کار کنیم.
خسته شدم این طومار رو نوشتم :|
-
من هم باحرف دوستمان variant موافق هستم لوگو ساده بهتره و حرفه ای تر هست،هرچی لوگو ساده تر باشه قدرت جذب و گیرایی بهتری داره و همچنین راحت توی ذهن افراد می مونه .
پیچیدگی لوگو و لوگوی شلوغ این روزها دیگه مد نیست و کسی استفاده نمی کنه .:لبخندساده:اگر این روزها لوگو پیچیده باشه حتی اگر برنامه نویس حرفه ایی باشی به عنوان یک آماتوربهت نگاه می کنند و رواج این تفکر به نفع نهاد و اعضای اون نیست.
-
نظر دوستمون Variant کاملا قابل احترام ومتین من بعنوان یک ناوارد تسلیم رای ونظر شما هیچ بحثی هم نیست
فقط یک موضوع برای من سواله واون اینکه شما فقط لوگو رو دیدی ؟
من ربطشو کاملا توضیح دادم همونطور که چتر ربط داره ظرف هم ربط داره از طرفی از نظر سادگی بسیار ساده تر از کشیدن دو دست هست چطور شما برای سایتهای معروف مجبورید ربطشو توضیح بدید ولی طرح ما باید بدون توضیح باشه؟ اگه اینطوره چتر هم نیاز به توضیح داره گرچه من با ایده چتر هم موافقم
اگه غول فیس بوکی در کار نبود ومن ایده اونو برای لوگو میدادم قطعا شما اولین کس بودی که مخالفت میکردی فیس بوک اول فیس بوک شده بعد لوگوش محبوب شده
-
ای بابا! دوستان لطفا کم بحث این شرکت اون شرکت اون گروه اون شخص و ... جلو بیارید! ما چکار به کسی داریم. ما میخوایم نهادی باشیم که به خودمون خدمت کنیم نه اینکه با کسی رقابت کنیم! بی خیال اطرافتون بشید!
-
من صحبتام رو گفتم ... انگار بعضی از دوستان به بنده اعتماد ندارن...
عرض کردم .. من کوچیک همه هستم ... ولی حرف بنده به اون صورتی که باید باشه ، خریدار نداره
یک کلام : دوستان اگه مایل بودن .. بنده لوگو رو میزنم ... اگه هم نه که نمیزنم.
-
-
بی خودی دراین جرو بحث میکنین !
شما دارین همین اول راه من من میکنید ! کسی کاریو تک انجام نمیده !در یکی پست ها هم گفتم اقا بیاین گروه تشکیل بدین
گروه طراح
گروه برنامه نویسی
و سایر گروه ها !
هر کدوم از این گروه ها یک سرپرست داره
این سرپرست موعظفه از نظرات دوستان استفاده کنه
اما تصمیم نهایی در خوده گروه انجام میشه
که دیگه این دعوا ها راه نیوفته !
-
2 ضمیمه
خوب اینم یه سری طرح که اگه خوب بود میتونیم روش کار کنیم بهترش کنیم و یه گرافیست خوب یه طرح توپ ازش دربیاره.
از سمت چپ هلال اول i هست و شکل وسط N و همینطور "هـ" دو چشم و باز هلال سمت چپ ایندفه "آ" و "د" هم بالا سرش که مثل چتر حمایتی نهاده.
اما این تصویر
تو این لوگو یه نقطه هم داره که میتونه بجای N "نون" هلالی داشته باشیم (یا بعنوان دودکش نهاد:لبخند:) البته نقطه رو میشه داخل هم گذاشت و نکته ی دیگه "هــ" میتونه وسطش دوتا خط کوچولو جداش کنه.
و یه نظر دیگم که دارم یه خطاط یه چیزایی توو این مایه ها که گذاشتم ایران نهادو در بیاره مثلا واسه ایندکس سایت با طرح قشنگ تر و بکگروند خوب.
-
من به رنگ 5 رای میدم.
رنگ قشنگی هستش و به قول دوستمون عموم مردم خوششون میاد
-
ببینید ... من این طرحو چند دقیقه وقت گذاشتم زدم ...
منظورم از آرم و ساده گرایی اینه ... این لوگو رو خیلی راحت میشه با SVG پیاده کرد ... به خاطر مدل اون پیکتوگرام سمت چپ.
خودش هم همونجور که معلومه همه پشت همدیگه رو گرفتن و دارن از هم حمایت میکنن ...
حالا تایپوگرافی کلمه ی ایران نهاد رو ( فارسی یا انگلیسی ) میشه پائینش گذاشت که اونم جدا میشه زد.
http://uploadtak.com/images/q66_iNahad.png
خداوکیلی این طرح خوب نیست ؟
-
شما كه اولش دارين سر يه لوگو دعوا ميكنين !!!!
خدا آخرش رو بخير كنه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Variant
اگه به صورت وکتور باشه بد نیست!
راستی اون سبز رو باید زرد بزاری.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Variant
ببینید ... من این طرحو چند دقیقه وقت گذاشتم زدم ...
منظورم از آرم و ساده گرایی اینه ... این لوگو رو خیلی راحت میشه با SVG پیاده کرد ... به خاطر مدل اون پیکتوگرام سمت چپ.
خودش هم همونجور که معلومه همه پشت همدیگه رو گرفتن و دارن از هم حمایت میکنن ...
حالا تایپوگرافی کلمه ی ایران نهاد رو ( فارسی یا انگلیسی ) میشه پائینش گذاشت که اونم جدا میشه زد.
http://uploadtak.com/images/q66_iNahad.png
خداوکیلی این طرح خوب نیست ؟
دستتون درد نکنه خیلی خوب شده .
نظر بنده اینه بصورت تک رنگ باشه نه رنگارنگ
چند تا رنگ بذارید دوستان ببینن
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
rezaonline.net
دستتون درد نکنه خیلی خوب شده .
نظر بنده اینه بصورت تک رنگ باشه نه رنگارنگ
چند تا رنگ بذارید دوستان ببینن
بله 100% باید وکتور باشه.
و اگه بشه که اون شکل وسطشون که تقریبا مثلث هست به دایره تبدیل بشه بهتره.
مثلث نشانه اخطار و ... است که خودت میدونی.
-
قشنگ شده لوگو
فقط به نظره منم تک رنگ بشه.
مشکیش خوب شده
-
منم یه طرحی مد نظرم بود, به نظرتون چطوره؟
-
دوستان تبريك ميگم تازه از حرف در اومديم افتاديم تو عمل طرح ها هم واقعا قشنگن هم طرح محسن و هم محمد و هم سامان ايول دارين... :تشویق:
ولي به قول خودتون رو اينا كه چند دقيقه وقت گذاشتين اگر يه كم بيشتر وقت بذاريد واقعا ديگه چي ميشه.... :قلب:
موفق باشيد
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
colors
این خوش فرم تره
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
H:Shojaei
ولي به قول خودتون رو اينا كه چند دقيقه وقت گذاشتين اگر يه كم بيشتر وقت بذاريد واقعا ديگه چي ميشه.... :قلب:
4-5 ساعتی روش کار کردم :لبخند:
-
colors جان خیلی تمیز در آوردی لوگو رو
ببینیم بقیه بچه ها نظرشون چیه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
***BiDaK***
خوب اینم یه سری طرح که اگه خوب بود میتونیم روش کار کنیم بهترش کنیم و یه گرافیست خوب یه طرح توپ ازش دربیاره.
از سمت چپ هلال اول i هست و شکل وسط N و همینطور "هـ" دو چشم و باز هلال سمت چپ ایندفه "آ" و "د" هم بالا سرش که مثل چتر حمایتی نهاده.
اما این تصویر
تو این لوگو یه نقطه هم داره که میتونه بجای N "نون" هلالی داشته باشیم (یا بعنوان دودکش نهاد:لبخند:) البته نقطه رو میشه داخل هم گذاشت و نکته ی دیگه "هــ" میتونه وسطش دوتا خط کوچولو جداش کنه.
و یه نظر دیگم که دارم یه خطاط یه چیزایی توو این مایه ها که گذاشتم ایران نهادو در بیاره مثلا واسه ایندکس سایت با طرح قشنگ تر و بکگروند خوب.
به نظر من این سبک طرح جدیدتره
طرح دوستان گرچه خیلی خوبه ولی تکراریه چشم ها به دیدن این سبک طرح ها عادت کرده طرح باید توجه بیننده رو بخودش جلب کنه
-
به نظر من طرح خاکستری رنگه بهتره و بیشتر به دل میشینه .:لبخندساده:
دست شما درد نکنه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
colors
به نظر من هم این یکی بهتره!