-
1 ضمیمه
نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید
باسلام
ضمیمه 94563من در وب سایت که با asp.net نوشته ام زمانی که StiWebReport1 ld می گذارم برنامه اجرا می شود و لی زمانی که به صفحه StiWebViewer1 اضافه می کنم زمان اجراء پیغام زیر را می دهد
Line 36: <cc1:StiWebViewer ID="StiWebViewer1" runat="server"
Line 37: CsvEncoding="System.Text.UTF8Encoding" CurrentPage="0" ExportResponse="True"
Line 38: Height="300px" HtmlEncoding="System.Text.UTF8Encoding"
عکس صفحه به پیوست می باشد.
لطفا مرا راهنمائی کنید.
باتشکر
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
hengameh.k
سلام دوستان..
من تازه کار با .net و stimulsoft رو شروع کردم..
می خوام یک query رو که در C# نوشتم برای گزارش گیری پاس بدم به stimul از طریق کد..
هر کاری می کنم نمی شه..
خواهشا کسی می تونه کمکم کنه.. خیلی بهش نیاز دارم..
سلام
چند راه وجود داره
اولش اینه که query رو تو stimul تعریف کنی بعد بهش پارامتر بدی
دومش اینه که یه دیتا سورس توی stimul تعریف کنی بجای query بهش پارامتر بدی
سوم اینکه میتونی مستقیم خود دیتا سورس ها رو از کد تغییر بدی
و چند راه دیگه . . .
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
zare69
سلام دوستان
من می خوام چنین چیزی تو گزارشم داشته باشم یعنی اطلاعاتم به صورت گروهبندی شده(سطرها) نمایش بده امکانش هست؟ چجوری اینکارو انجام بدم؟:متفکر:
ضمیمه 93276
لازم به ذکر که بگم تمام ستون ها را از بانک میگیره .
شما heading و group ها رو بصورت دیتاباند طراحی کنید و جلوی فیلد group میشه از subreport یا panel استفاده کرد
-
با سلام خدمت دوستان بعد از بحث هایی که شد من یه سوال دارم . ببینید من دو مشکل دارم که هنوز کار نکردم ولی میخام راهنماییم کنید . من از vs2010 استفاده میکنم و میخام همچین برنامه ایو بنویسم . یه جدول دارم در اس کیو ال که میخام هروقت کاربر عکسو انتخاب کرد و در ایمیج برنامه قرار داد اطلاعات کاربر با عکسش در دیتا بیس ذخیره بشه و بعد که من گذارش خاستم بگیرم با زدن کد عضویت فرد اطلاعات با عکسش به استیمول پاس داده بشه و نمایش داده بشه . لطفا لینک و آموزش کاملیو برام بزارین . چون من از طریق memory strim رفتم برای ذخیره ولی مشکل پیدا میکرد. خاهشا کمکم کنید این آخرین مرحله پروژمه .خاااهش میکنم یه نمونه پروژه به زبان C# بران بزارییید ..جبران میکنم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
gitare_pareh
با سلام خدمت دوستان بعد از بحث هایی که شد من یه سوال دارم . ببینید من دو مشکل دارم که هنوز کار نکردم ولی میخام راهنماییم کنید . من از vs2010 استفاده میکنم و میخام همچین برنامه ایو بنویسم . یه جدول دارم در اس کیو ال که میخام هروقت کاربر عکسو انتخاب کرد و در ایمیج برنامه قرار داد اطلاعات کاربر با عکسش در دیتا بیس ذخیره بشه و بعد که من گذارش خاستم بگیرم با زدن کد عضویت فرد اطلاعات با عکسش به استیمول پاس داده بشه و نمایش داده بشه . لطفا لینک و آموزش کاملیو برام بزارین . چون من از طریق memory strim رفتم برای ذخیره ولی مشکل پیدا میکرد. خاهشا کمکم کنید این آخرین مرحله پروژمه .خاااهش میکنم یه نمونه پروژه به زبان C# بران بزارییید ..جبران میکنم
فرقی نداره این فرمت.
مثل یک نام باش رفتار کنید.
یه عکس بزارید و نوع فیلد بدین بهش.
در پست های قبلی جست جو کنید که ایجاد کنندش من باشم.
-
خوب شما بگید کجارو ببینم من همه جارو گشتم ندیدم خاهش میکنم راهنمایی کنید. در ضمن منم بچه بوشهرما . همشهری هستیم دیگه
-
بابا نخاستیم لا اقل بگین این ارور تو استیمول یعنی چی ؟http://axgig.com/images/50124866901675960474.png
-
یه ورودی خراب داری مقدار دهی میکنی.
-
من تا رو ... رو به رو image url یا datacolumn کلیک میکنم این ارور رو میده . این image مربوت به فیلد عکس درون دیتابیسمه که فرستادم به محیط دیزاین استیمول فیلد پیکچر رو میزارم رو صفحه تا رو ... کلیک میکنم اینو نشون میده . وقتی هم که گذارش رو show() میکنم عکس نشون نمیده و فقط یه تکسته نوشته image عکسا تو یه دیتا بیس به صورت باینری ذخیره شده اند
-
خاهش میکنم این مشکل منو حل کنین این پروژه رو اعطابم مونده هی یه چیزیشه فقط همینو بگید چجوری میتونم تو گذارش عکسهای دیتابیس رو که به صورت باینری ذخیره شده اند رو نمایش دهم و بگید این ارور چیه ؟(vs 2010) و (stimul 2011) نصبه و کار میکنم
-
2 ضمیمه
-
سلام دوستان
آیامیشه کاری کردکه یک فرم گزلرش برنامه با یک پرینتر خاص بدون دخالت کابر چاپ بشه
مثلان برای چاپ رسید از پرینتر حرارتی استفاده بشه بدون اینکه کابر بخواد بریتر انتخاب کن
در صورتبکه پریندر اصلی چیزه دیگه با شه
-
اره دیده بودم که حتی میتونی اسم پرینتر بدی.
-
مشه بگید چط.وری نمونه کد ندارید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
HAMRAHSOFT.IR
مشه بگید چط.وری نمونه کد ندارید
سوال گزاشتم باید دنبال کنید
http://forum.stimulsoft.com/viewtopi...t=35567#p63245
-
سلام - ارسال رشته چند 10 کلمه ای به استیمول به صورتیکه خودش اون رشته خط بندی کنه و در فرم نمایش بده - از ریچ تکست باکس که استفاده میکنم تمام رشته در خط اول خودش نمایش میده و سایز فونت بسیار کوچیک میکنه !! دوستان راه حلی برای این مطلب سراغ دارن ؟؟؟؟؟ تشکر
-
با سلام خدمت دوستان
کسی از دوستان میدونه چطوری میشه با StimulReports به یه linq وصل شد؟
مرسی
-
سلام - چطور میتونم بگم زمانیکه دیتاباند اطلاعاتی نداره تعداد 10 ردیف ستون بدون اطلاعات برام نمایش بده ؟
-
سلام - من میخوام فرمت یک تکست باکس که میانگین اعداد float محاسبه میکنه بصورت %00.00 باشه اما با انتخاب فرمت percentage وتنظیم آن باز هم تعداد اعداد بعذ از ممیز بیش از 8 رقم میشه !!! چه باید کردد؟؟؟ تشکر
-
سلام - چطور میشه در richtextbox فاصله بین خطوط تنظیم کرد؟ تشکر
-
سلام دوستان
من با سی شارپ برنامه ای نوشتن که حالا برای گزارشش از استیمول استفاده می کنم . گزارش من بر اساس مقداریه که از یه تکست باکس استفاده می کنم حالا تو قسمت کوئری ساخت دیتاست چجوری باید ارتباط برقرار کنم ؟ خواهشا مبتدیانه توضیح بدید
کد من تو خود سی شارپ این هست
+select * from gharardad where id='"+textbox1.tex"';
-
طراحی گزارش با Stimulsoft
سلام ایا میشه با Stimulsoft گزارشی به این صورت طراحی کرد؟
http://upcity.ir/images/76219916931298302713.jpg
-
سلام چجور میتونیم اطلاعات یه textbox رو به یک شی در فرم stimul بریزیم.
توی جدولم در sitimul به فیلد هست text میخوام از فرم سی شارپ اطلاعات بهش بفرستم؟
یه سوال دیگه که هست من میخوام نزدیک به 10 گزارش از دیتا هام بگیرم آیا نیاز هست برای هر 10 مورد یک stiReport به فرمم اضاف کنم؟
اگه اشتباه نکنم باید از این کد بفرستم ولی نمیدونم چجور باید باشه خطا میده....
stiReport1.Load("..\\..\\Variables.mrt");
stiReport1.Compile();
//Set Variables
stiReport1["Name"] = tbName.Text;
-
2 ضمیمه
با سلام .من روی وب گزارش تهیه کردم.منتها مشکل دارم
آیا این امکان وجود نداره که ما در گزارش از new connection و new datasource استفاده نکنیم . یه جوری مثل حالت ویندوز که یه دیتاتیبل هم نام با فیلدهای مورد نظر می ساختیم و اونو برای دیزاین گزارش استفاده می کردیم. چون اکثر خروجی هااز پروسیجر استفاده می کنن و ایجاد relation ها تو دیزاین گزارش مشکل زاست
به عنوان مثال کوئری من دوتا join داره و میخام از گروه بندی استفاده کنم اگه از کد مقدار نفرستم خروجی دارم ولی اگه خطوط زیر باشند خروجی ندارم
//report.Dictionary.Databases.Clear();
//report.Dictionary.Databases.Add(new Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase("stCon nection", DALBase.GetConnectionString()));
//report.RegData(Dt);
یادآوری میکنم در صورتی که از یه جدول استفاده کنم درست است. (با استفاده از relation هم رفتم ولی جواب نداد) مشکل کجاست؟؟
2-دوستان در قسمت new datasource یه گزینه data from dataset,datatable وجود داره که بعد میشه با add column یه دیتاتیبل داشت که برای نمایش ازش استفاده کرد ولی من هر کار کردم نمیشه بهش اطلاعات داد . دوستان روشی ندارند؟؟
-
-
مشکل با فراخوانی stored procedures
سلام
من میخوام از stored procedures هایی که در Sql نوشتم و شامل پارامتر نیز هستند در Simularsoft استفاده کنم اما نمیتونم؟
من تازه شروع به استفاده از Simularsoft کردم.قبلا با کریستال ریپورت کار میکردم و مشکلی هم نداشتم.
لطفا راهنمای کنید
-
نقل قول: مشکل با فراخوانی stored procedures
نقل قول:
نوشته شده توسط
rezaeyan
سلام
من میخوام از stored procedures هایی که در Sql نوشتم و شامل پارامتر نیز هستند در Simularsoft استفاده کنم اما نمیتونم؟
من تازه شروع به استفاده از Simularsoft کردم.قبلا با کریستال ریپورت کار میکردم و مشکلی هم نداشتم.
لطفا راهنمای کنید
اگه منظورتون رو ویندوز است.یه دیتاتیبل هم نام و هم نوع با فیدهای جدول تون درست کنید(روپروژه راست کلیک و add data sourse و بعد یه دیتاتیبل ایجاد کنید)
حالا روی فرم یه کامپوننت دیتاست اضافه کنید و حال با پروسیجر پرش کنید
DA.Fill(dsReport1 .DT ); برای دیزاین گزارش هم از همون دیتاتیبل که با فیلدهای هم نام ساختید استفاده کنید
stiReport.RegData(dsReport1);
stiReport.Compile();
stiReport.Render();
stiReport.Show();
اگه منظورتون روی وب است ،خودم هم مشکل دارم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
fakhravari
با تشکر من این روش رو هم رفتم ولی درست نشد البته من دو دیتاتیبل با مقادیر جدا ندارم .پروسیجریست که از جوین استفاده می کنه
-
زیار سختی نیست ابتدا باید تابع را از توی برنامه صدا بزنید و بعد ستون ها را بسازی که اینها اتوماتیک میسازه.
و از درون برنامه فراخونی کنید.
http://www.stimulsoft.com/videos/rep...sql-server.swf
فیلم ببینید.
سلکت خودتون بزارید در قسمت جدول در استیمولیت بعد باید یک پارامتر بسازید و از توی فرم مقدار دهید
-
تشکر از دوستان . ولی گویا اصلا کدهایی که من گذاشتم رو دانلود نکردید؟! من با تک تیبل مشکل ندارم .حتی پروسیجر رو هم با ویزارد به جواب رسوندم ولی وقتی که میخام دیتا رو از کد بفرستم جواب نمیده
//report.Dictionary.Databases.Add(new Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase("stCon nection", DALBase.GetConnectionString()));
// report.RegData("DataSource1", Dt);;
همه چیزاه به نظرخودم درست است!!!!!!!!!!!!!!!! واقعا نمیدونم مشکل کجاست . DataSource1 هم هم نام با دیتای داخل ویزارد است
شرط رو هم که با پارامتر ارسال کرده بودم ولی فعلا من پروسیجر بدون شرط رو اجرا میکنم بازم جواب نمیده. اگه امکانش هست دوستان دانلود کنند و روی همون پروژه به جواب برسند.ممنون
-
با سلام
متاسفانه نمیتونم جواب خاصی بدم.
یک نمونه سمپل کوچیک درست کنید ضمیمه کنید.
برنامه mrt + دیتابیس یا اسکریپت + یه برنامه کوچیک که اجراشون کنه
-
باسلام و تشکر .توی پست 1074 برنامه رو آپ کرده ام .
-
3 ضمیمه
با سلام
متاسفانه این همه سوال میکنید بعد 1 سمپل خوب نمیتونید بزارید.
دیگر به سوال شما جواب نمیدهم.
فایل mrt کجان؟
داده های جدول کجان
این سمپل ببینید
using System;
using Stimulsoft.Report;
protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{
try
{
StiReport MyReport = new StiReport();
MyReport.Load(Server.MapPath(@"~/Reporting/All_Topik.mrt"));
Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase sti = new Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase("Conne ction", DAL.ConnectionString);
MyReport.Dictionary.Databases[0] = sti;
StiWebViewer1.Report = MyReport;
StiWebViewer1.DataBind();
}
catch { Server.Transfer(@"~/Default.aspx"); }
}
اینم برای فیلتر
https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1499014
--------------------------
www.fakhravary.somee.com/Reporting.aspx
-
باتشکر رفیق .
تاجایی که من رو ویندوز این نرم افزار کار میکردم حتما لازم نبود گزارش رو به صورت فایل جدا ذخیره کنیم .رویStiWebReport1 گزینه design فایل گزارش نمایش داده میشه. وهمونطور که میبینید اگه مسیر گزارش رو عوض نکنم خروجی هم میده !!!!!!
جدول رو هم به صورت کوئری دادم بی زحمت دوتا تا رکورد توش ثبت کنید!
من کارایی که گفتید رو انجام دادم (روی برنامه مشخص است ) ولی بازم خروجی نمیگیرم .برای فیلتر مشکل ندارم روشی که استفاده کردم داره جواب میده .نمیشه برنامه اجرایی همین مثال خودتون رو بفرستید . مشکل من فقط به خاطر
report.Dictionary.Databases.Clear(); و مسیر مجدد دادن است. و با مواردی که بالا گفتید مشکلی ندارم. البته خودم هم کلافه شدم چون همه چیز ظاهرا درست است و خروجی نمیده . اگه امکان داره یه نمونه اجرایی بدین
-
با تشکر از تمام دوستان .مشکلم حل شد .خطی که کامنت شده رو باید پاک کرد وگرنه بقیه موارد همون چیزیه که تو برنامه آپ شده بود .نیازی هم نیست که فایل mrt حتما ایجاد بشه . بازم از همه دوستان ممنونم
Stimulsoft.Report.StiReport report = new Stimulsoft.Report.StiReport();
report = StiWebReport1.GetReport();
report.Dictionary.Databases.Add(new Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase("stCon nection", GetConnectionString()));
report.RegData("dt", Dt);
report.Compile();
report["myCondition"] = "WHERE idclass =1";
StiWebViewer1.Report = report;
StiWebViewer1.DataBind();
-
1 ضمیمه
چاپ فاکتور
سلام دوستان ممکن کمک کنید که بتنوم این کزارش کامل کنم
می خوام چیزی که در فرم نمایش داه می شه در گزارش هم چاپ بشه
ممنون
-
با فایل MRT کار کنید.
اصلا این کار اصولی نسیت.
-
سلام .میشه به جای report = StiWebReport1.GetReport();
از report.Load(Server.MapPath(@"~/StiWebReport1.mrt"));
استفاده کرد.دلیل اینکه اصولی نیست چیه؟بابت سرعت یا ..... ممنون
-
در سایت خود استیمولیت هم ندیدم کسی به روش شما کار کنه.
-
سلام
من یک کنترل text دارم که متن چند سطری ای رو توش نشون میدم که ترکیبی از چندین متغییر و مقداری هم متن ثابت هست.
حالا مشکلم اینه که متن توی text به طور خودکار به شطر بعدی شکسته نمیشه و از سمت چپ text میزنه بیرون
میخوام وقتی طول متن به اندازه عرض text شد به طور خودکار از سطر بعدی ادامه بده؟
-
نقل قول: چاپ فاکتور
نقل قول:
نوشته شده توسط
HAMRAHSOFT.IR
سلام دوستان ممکن کمک کنید که بتنوم این کزارش کامل کنم
می خوام چیزی که در فرم نمایش داه می شه در گزارش هم چاپ بشه
ممنون
دوستان کسی نبود بتون مشکل منو حل کنه؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
ramin_rp
سلام
من یک کنترل text دارم که متن چند سطری ای رو توش نشون میدم که ترکیبی از چندین متغییر و مقداری هم متن ثابت هست.
حالا مشکلم اینه که متن توی text به طور خودکار به شطر بعدی شکسته نمیشه و از سمت چپ text میزنه بیرون
میخوام وقتی طول متن به اندازه عرض text شد به طور خودکار از سطر بعدی ادامه بده؟
سلام- http://forum.stimulsoft.com/viewtopi...p=63425#p63425
-
سلام دوست عزیز
با Right to Left کردن آخر سطر ها همیشه برابر نمیشه مخصوصا زمانی که متن از چند قسمت متغییر و ثابت تشکیل بشه
متاسفانه از justify تو زبان های راست به چپ پشتیبانی نمیشه!
-
سلام دوستان
در جدول من حدود 30 تا ستون وجود داره ولي در گزارش (با stimuL) مي خوام كاربر ستون هاي موزد نظر خودش را براي گزارش انتخاب كنه كه فقط اون ستونها چاپ شوند چگونه اين كار امكان پذير است؟ ممنون ميشم اگه كدهاشو با طرز اتصال به Dataset و يا datatabale برام بذاريد
با تشكر
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
ramin_rp
سلام دوست عزیز
با Right to Left کردن آخر سطر ها همیشه برابر نمیشه مخصوصا زمانی که متن از چند قسمت متغییر و ثابت تشکیل بشه
متاسفانه از justify تو زبان های راست به چپ پشتیبانی نمیشه!
سلام - بنده هم دقیقا همین مورد داشتم متن از چندین قسمت متغییر و ثابت تشکیل شده بود -شما از کدوم ورژن استیمول استفاده میکنی؟
-
با سلام
من یه گزارش توی استیمول طراحی کردم میخوام تو سی شارپ برای اون یه دکمه ویرایش مدل گزارش بزنم که کاربر با فشردن اون کلید بتونه وارد محیط designer استیمول شده و بتونه هر تغییری میخواد تو فرمت گزارش بده مثلا متنی رو تغییر بده و تغییرات رو ذخیره کنه.
کد لازم برای اجرا کردن desjner رو نوشتم ولی میخوام فایل گزارش هم اتوماتیک باز بشه لطفا راهنماییم کنید که چکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Sal_64
سلام - بنده هم دقیقا همین مورد داشتم متن از چندین قسمت متغییر و ثابت تشکیل شده بود -شما از کدوم ورژن استیمول استفاده میکنی؟
سلام دوست عزیز
من از ورژن 2012.1 ultimate استفاده میکنم.
-
سلام دوستان
در جدول من حدود 30 تا ستون وجود داره ولي در گزارش (با stimuL) مي خوام كاربر ستون هاي موزد نظر خودش را براي گزارش انتخاب كنه كه فقط اون ستونها چاپ شوند چگونه اين كار امكان پذير است؟ ممنون ميشم اگه كدهاشو با طرز اتصال به Dataset و يا datatabale برام بذاريد
با تشكر
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
moeinih
با سلام
من یه گزارش توی استیمول طراحی کردم میخوام تو سی شارپ برای اون یه دکمه ویرایش مدل گزارش بزنم که کاربر با فشردن اون کلید بتونه وارد محیط designer استیمول شده و بتونه هر تغییری میخواد تو فرمت گزارش بده مثلا متنی رو تغییر بده و تغییرات رو ذخیره کنه.
کد لازم برای اجرا کردن desjner رو نوشتم ولی میخوام فایل گزارش هم اتوماتیک باز بشه لطفا راهنماییم کنید که چکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟
stiReport1.Design();
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
ramin_rp
سلام دوست عزیز
من از ورژن 2012.1 ultimate استفاده میکنم.
سلام ورژن هم یکی ست - شیوه میگم شاید تفاوت اینجا باشه - ببینید شیوه من اینجوری بود که اول رشته داخل برنامه میساختم بعد متغییری در گزارش تعریف میکردم و مقدار بهش میفرستادم و بعد متغییر به تکست باکس نسبت میدادم- امیدوارم مورد شما هم اینجوری حل شه