-
نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان
جناب شهركي من هم تقاضا دارم اگر ميشه و صلاح بدونيد حداقل اون طرحهايي كه خودتون گفتيد بعد از اتمام ارسال طرحها به دستتون رسيده و خوب هم هستن رو تو نظر سنجي شركت بدين راستش من كه رفتم راي بدم هيچ كدوم از طرحها(لوگوها) رو جالب نديدم البته ببخشيد دوستاني كه طرح دادن ولي واسه يه نهاد كه قراره تو يه كشور توسعه پيدا كنه تو دل برو نيستن از اين لحاظ گفتم.(و نظر شخصي :) )
-
دوستان الآن دیگه نمیشه. 19 نفر توی رأی گیری شرکت کردن. تکلیف رأی این دوستان چی میشه؟ ضمناً فرصت دیگری هم نداریم. 2 روز دیگه رأی گیری تمام میشه و تازه الآن بخوایم یکسری طرحها اضافه کنیم، بنظرم وجهه جالبی نداره. بهرحال اگه اکثریت دوستان موافق باشن، میشه طرحهای جدید رو هم اضافه کنیم ولی قبلش باید دوستانی که رأی دادن، موافقت خودشون رو طی پیام خصوصی به بنده، اعلام کنن. در اینصورت سیستم رو به نحوی تغییر میدم که با ثبت رأی جدید توسط هر کدوم از اعضا، آراء قبلی همون فرد حذف و آراء جدید ثبت بشه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
دوستان الآن دیگه نمیشه. 19 نفر توی رأی گیری شرکت کردن. تکلیف رأی این دوستان چی میشه؟ ضمناً فرصت دیگری هم نداریم. 2 روز دیگه رأی گیری تمام میشه و تازه الآن بخوایم یکسری طرحها اضافه کنیم، بنظرم وجهه جالبی نداره. بهرحال اگه اکثریت دوستان موافق باشن، میشه طرحهای جدید رو هم اضافه کنیم ولی قبلش باید دوستانی که رأی دادن، موافقت خودشون رو طی پیام خصوصی به بنده، اعلام کنن. در اینصورت سیستم رو به نحوی تغییر میدم که با ثبت رأی جدید توسط هر کدوم از اعضا، آراء قبلی همون فرد حذف و آراء جدید ثبت بشه.
می گم یک طرح خوب انتخاب بشه اما کمی بیشتر طول بکشه بهتره تا یک طرح نه خیلی خوب اما سریع انتخاب بشه.
-
لطفاً کسانی که موافق اضافه شدن طرحهای جدید هستن، پیام خصوصی بدن و تاپیک رو بی دلیل شلوغ نکنید.
-
بيايد همين فرهنگ تشكر كردن رو جا بندازيم تا تاپيك شلوغ نشه و همين تشكر تو اين تاپيك يه اصل باشه كه هر كس تشكر كرد يعني با اون چيزي كه ارائه شده موافقه. از اسپم هم جلو گيري ميشه...
مثلا همين الآن با تشكر هم ميشه موافقت اعلام كرد با جناب شهركي. اينطوري حتي ميشه راي گيري كردمثلا 2 تا تاپيك بذاريم يكي مورد اول و يكي مورد دوم هركي با هركدوم موافقه تشكر كنه.
واسه آمار تشكرهاتونم نگران نباشيد اگه جلوتونو يه جايي گرفتن گفتن چرا آمار تشكر كردنهاي شما زياده من جوابشونو ميدم :)
با تشكر
-
با سلام و دورد خدمت آقای شهرکی و تمام دوستانی که برای پیشرفت و حمایت از برنامه نویسان تحت وب تلاش میکنند، میخواستم راجب به گرافیک در این پروژه یک صحبتی بکنم اونم اینه که یک تیم برنامه نویسی هر چقدر هم که مجرب باشه توی اجرای رابط کاربری ضعیف عمل میکنه فقط در صورتی که هم برنامه نویس باشند هم گرافیست در این صورت درصد موفقیت این پروژه خیلی بیشتر میشه ولی اینجوری که بنده کارهای گرافیکی رو مشاهده کردم دوستان فقط جهت حمایت از پروژه و به قول خودمون خواستن یک کاری کرده باشند که تیم پشتش خالی نباشه و هممون حتی دوستانی که طرح هارو زدن میدونیم که این کارا برای یک تیم که به امید خدا شاید در آینده مسئولیت پروژه خارج از ایران رو بر عهده بگیره کافی نیست ، بنابراین نباید توی اینجور مسائل عجله کرد چون بعدا دچار مشکل خیلی بزرگی از جمله تغییر لوگو میشید که این کار به روی سابقه و شناخت لوگو بسیار اثر گذاره برای همین من از آقای شهرکی و دیگر دوستانی که در راس این کار هستد تقاظا میکنم فرصت بیشتری به دوستان بدند تا بتونند ایده های خودشون رو اجرا کنند و برای اینکه پروژه به تعلیق نیافته میتونیم با یک فونت معمولی کارو شروع کنیم اکثر خدمات رسانی ها معروف وب همینجوری بودن از اول که یک تیم گرافیکی مجزا همراه خودشون نداشتن به مرور زمان این اتفاق افتاده پس نباید این موضوع رو دست کم بگیرم ، همون طوری که آقای شهرکی توضیح دادن 90% مشتری ها به ظاهر قضیه کار دارن شما هر چقدر هم برای این دوستان مفهوم علمی رو توضیح بدی اونا فقط انتظاری هایی که از شما دارن رو قبول میکنن نه چیز دیگه بنابراین لطفا در ضمینه انتخاب لوگو یا لوگوتایپ دست نگه دارید !
موفق باشید
---------------------------------------------------------------
علیرضا بشیری
-
دوستان محترم، لطفاً مجدداً در نظرسنجی شرکت کنید. طرحهای جدید اضافه شد.
-
من نمیدونم این بحث لوگو تا کی میخواد ادامه پیدا کنه ... ولی یه جوری پیش بریم که تا نشست تهران یه کاری پیش برده باشیم ... حالا یا ثبت نهاد - لوگو و یا وبسایت نهاد و...
روز خوش.
-
راستش من خودم زیاد موافق تمدید زمان و ورود طرحهای جدید نبودم (بخاطر تمام شدن زمان مقرر) ولی با توجه به اصرار دوستان و پیامهای خصوصی زیادی که اکثراً موافقت خودشون رو اعلام کرده بودن، طرحهای جدید رو اضافه کردم و مجدداً تقاضا میکنم که همه دوستان با مشارکت در نظرسنجی، در انتخاب بهترین طرح همکاری لازم رو داشته باشن.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Variant
من نمیدونم این بحث لوگو تا کی میخواد ادامه پیدا کنه ... ولی یه جوری پیش بریم که تا نشست تهران یه کاری پیش برده باشیم ... حالا یا ثبت نهاد - لوگو و یا وبسایت نهاد و...
روز خوش.
اگه این پست
مورد توجه قرار میگرفت ما الان نزدیک به 2 هفته جلو بودیم.اما متاسفانه ........
-
من هم طرح خودم رو ارسال کردم...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
amin7x
من هم طرح خودم رو ارسال کردم...
آقا امین دیگه واقعا خیلی دیره :( الان شما نگاه کنید چند وقته تو این قسمت موندیم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
amin0256
آقا امین دیگه واقعا خیلی دیره :( الان شما نگاه کنید چند وقته تو این قسمت موندیم
حق دارید ولی من اصلا وقت نداشتم درگیر مسابقات ملی مهارت بودم.
الان هم فکر کنم یه چندتا طرح اضافه شده به خواطر همین فرستادم.
ویرایش : الان دیدم آقای شهرکی لطف کردند و طرح من رو در نظرسنجی گذاشتند.
-
طرحهای جدید در نظرسنجی درج میشن ولی کسانی که قبلاً رأی دادن، نمیتونن دیگه مجدداً رأی بدن و درنتیجه این طرحها هرچی دیرتر ارسال بشن، شانس کمتری برای برنده شدن دارن ولی بهرحال فرصت اینو خواهند داشت که بخت خودشون رو آزمایش کنن. فکر کنم این روش منطقی باشه.
-
امروز 20 م هستش. امیدوارم مثل همه کارهامون تاخیر نداشته باشیم و طبق گفته جناب شهرکی 20 شهریور نتایج نظرسنجی اعلام بشه
-
نظرسنجی در موعد مقرر تمام شد و نتایج رو در همون لینک نظرسنجی میتونید مشاهده کنید.
-
من به لوگو شماره دو رای دادم یعنی 0 رای آورد ؟
مهندس یک چک کن حد اقل رای من و ثبت کن دلم خوش باشه
به نظرم لوگو خیلی خوشگل و کد شده و هکری هست که اگه بالای سربرگ ها بخوره خیلی قشنگ میشه در هر صورت رقابت های انتخاباتی تبدیل شدهبه رفاقت ها
-
1 ضمیمه
لوگوی که 13 رای آورده شبیه لوگو شبکه قم یا نور هست !!!
ضمیمه 110627
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
engmmrj
ضمیمه 110627
ای بابا:لبخند: من چرا چیزی نمیبینم؟:لبخند:
--------------------------------------
رای گیری مشخص شده تصمیم بعدی چیه؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
engmmrj
ضمیمه 110627
بسم الله الرحمن الرحیم :متعجب:
===
اقای شهرکی برنامه بعدی به امید خدا برنامه نویسی سایت هست دیگه ؟
سامان قالب رو جلدی اماده کن که باید قبل از نشست تهران سایت بالا بیادااا
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
$ M 3 H R D A D $
من به لوگو شماره دو رای دادم یعنی 0 رای آورد ؟
مهندس یک چک کن حد اقل رای من و ثبت کن دلم خوش باشه
به نظرم لوگو خیلی خوشگل و کد شده و هکری هست که اگه بالای سربرگ ها بخوره خیلی قشنگ میشه در هر صورت رقابت های انتخاباتی تبدیل شدهبه رفاقت ها
رأی گیریهای اولیه بخاطر تغییرات در کدنویسی و منطق رأی گیری، حذف شد و طی یک پست از همه دوستان خواسته بودم دوباره شرکت کنن. شاید بخاطر همین مسئله رأی شما دیده نشده. حالا اگه رأی شما هم ثبت بشه باز هم میشه 1 رأی که تأثیری توی نتایج ایجاد نمیکنه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
engmmrj
ضمیمه 110627
http://inahadpoll.barnamenevis.ir/images/lgo6.jpg
واقعاً این دو طرح با هم شبیه هستن؟ تازه بفرض که باشن، دقیقاً که یکی نیستن که کسی بخواد ایراد بگیره.
-
سلام
من کاملا موافق ساماندهی اوضاع و احوال حرفه برنامه نویسی هستم ......... باید با استفاده از راهکار های حقوقی و صنفی حتی دولت را هم تحت فشار قرار بدیم و با جدیت حقوق خودمون را مطالبه کنیم .... مگه ما کمتر از بقیه صنوف مثل عکاسی ، چه و چه و غیره هستیم می تونیم یه وکیل خوب برای نهادمون انتخاب کنیم و از طریق دادگاه دولت را تحت فشار قرار بدیم و همچنیم با استفاده از رایزنی با وزرای مربوطه که فکر می کنم همکاری کنند من خوش بین هستم ....
در ضمن هرکس یا ارگانی که تا به حالا متصدی اور این حرفه و صنف بود ... باید بگم که به معنای واقعی کلمه ....زده.
من به طور حتم و صد درصد پایه هستم .
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
WebConsole
با سلام و دورد خدمت آقای شهرکی و تمام دوستانی که برای پیشرفت و حمایت از برنامه نویسان تحت وب تلاش میکنند، میخواستم راجب به گرافیک در این پروژه یک صحبتی بکنم اونم اینه که یک تیم برنامه نویسی هر چقدر هم که مجرب باشه توی اجرای رابط کاربری ضعیف عمل میکنه فقط در صورتی که هم برنامه نویس باشند هم گرافیست در این صورت درصد موفقیت این پروژه خیلی بیشتر میشه ولی اینجوری که بنده کارهای گرافیکی رو مشاهده کردم دوستان فقط جهت حمایت از پروژه و به قول خودمون خواستن یک کاری کرده باشند که تیم پشتش خالی نباشه و هممون حتی دوستانی که طرح هارو زدن میدونیم که این کارا برای یک تیم که به امید خدا شاید در آینده مسئولیت پروژه خارج از ایران رو بر عهده بگیره کافی نیست ، بنابراین نباید توی اینجور مسائل عجله کرد چون بعدا دچار مشکل خیلی بزرگی از جمله تغییر لوگو میشید که این کار به روی سابقه و شناخت لوگو بسیار اثر گذاره برای همین من از آقای شهرکی و دیگر دوستانی که در راس این کار هستد تقاظا میکنم فرصت بیشتری به دوستان بدند تا بتونند ایده های خودشون رو اجرا کنند و برای اینکه پروژه به تعلیق نیافته میتونیم با یک فونت معمولی کارو شروع کنیم اکثر خدمات رسانی ها معروف وب همینجوری بودن از اول که یک تیم گرافیکی مجزا همراه خودشون نداشتن به مرور زمان این اتفاق افتاده پس نباید این موضوع رو دست کم بگیرم ، همون طوری که آقای شهرکی توضیح دادن 90% مشتری ها به ظاهر قضیه کار دارن شما هر چقدر هم برای این دوستان مفهوم علمی رو توضیح بدی اونا فقط انتظاری هایی که از شما دارن رو قبول میکنن نه چیز دیگه بنابراین لطفا در ضمینه انتخاب لوگو یا لوگوتایپ دست نگه دارید !
موفق باشید
---------------------------------------------------------------
علیرضا بشیری
من تمامی سخنان آقای بشیری را به طور جدی تایید می کنم .... اصلا برای لوگو عجله نکنید لوگو باید زیبا و با معنی باشه .... لازم نیست حتما خودمون طراحی کنیم می تونیم از دوستان گرافیکی کمک بگیریم
-
به نظر من بعد از ثبت نهاد و انجام تمامی امور ، یکی که دست به قلمش خوبه یک نامه ای به دفتر آقای روحانی بفرسته تا ببینیم چی میشه شاید جواب داد!!
-
الان دقیقا چی شده :لبخند:
چرا کسی کاری انجام نمیده !
منتظر قالب هستیم ؟ یا دلیله دیگه ایی داره:متفکر:
-
من هم نیز منتظرم ببینم چرا وایسادیم:متفکر:
-
با سلام
دوستان اول باید یک سایت راه بندازیم بعد کار های دیگرو انجام بدهیم ..
هر چند آزمایشی که دوستان نظرات منتقل کنن تو اون سایت ، توی این تایپک با این حجم از نظرات نمیشه ..
من انشاالله بتونم یک جا برای دفتر ایجاد میکنم .. برای هماهنگی بیشتر هم باید یک شماره تلفن در نظر بگیریم ..
تا بتونیم جلسات با حضور اعضاء در جلسات عمومی داشته باشیم
-
درگير يكسري كارهاي ثبت شركت هستم ولي تو اين فاصله، دوستاني كه طرحشون امتياز بيشتر رو آورده لطفاً فايل PSD اون رو برام ارسال كنن تا قالب و لوگو با حجم كم و بصورت Responsive طراحي بشه و بلافاصله بعدش براي كدنويسي تصميم گيري كنيم و كار برنامه نويسي سايت شروع بشه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
درگير يكسري كارهاي ثبت شركت هستم
:تشویق:
جناب شهركي اگه ميشه يه توضيح مختصري هم واسه ما درباره ي اين كه كار ثبت نهاد به كجا رسيده بديد ممنون ميشيم.
ما هم خوشحال ميشيم بدونيم.
:لبخندساده:
-
پست 1066
میتونست به این شکل باشه
نقل قول:
نظرسنجی در موعد مقرر تمام شد و نتایج رو در همون لینک نظرسنجی میتونید مشاهده کنید.
دوستاني كه طرحشون امتياز بيشتر رو آورده لطفاً فايل PSD اون رو برام ارسال كنن تا قالب و لوگو با حجم كم و بصورت Responsive طراحي بشه
الکی الکی داریم وقتو از دست میدیم !
من یکی که دیگه خسته شدم از این بلا تکلیفی
هر چند روز ی بار بیاید بیایم بگیم چی شد چی شد چی شد
جناب شهرکی بیاید یک بار برای همیشه یک توضیحی در مورد برنامه بدید
اصلا برنامه ایی وجود داره ؟
برنامه ایی ریخته میشه ؟
مکتوب میشه ؟ مو به مو ؟
یا مثل اون 12/13 عنوان هدف های نهاد هستش ؟ تیتر وار هستش
برنامه ها کی مطرح میشه ؟
بنده به شخصه دوست ندارم این بحث ها در تاپیک مطرح بشه
حتی بنده دیشب با چند تن از دوستان در یاهو صحبتی داشتیم و در نهایت به این نتیجه رسیدیم بیایم اصفهان ! اما قبلش گفتیم بیایم باهاتون تماس بگیریم.اما کسی جواب موبایل رو نداد.
اس ام اس هم دادیم جناب شهرکی وقت دارین در مورد نهاد صحبت کنیم
باز هم جوابی نگرفتیم
-
راستی اعضای که دارن نهاد رو ثبت می کنن کی هستن؟ هیئت مدیره, مدیرعامل و ...!
این همه رزومه و کارت و پایان خدمت و ... بحثش بود ولی الان هیچکی نمی دونه اصلا چه خبره.
اصلا برای ما چه تضمینی هست که کلی واسه نهاد کارکنیم و رزومه به اسم نهاد جمعش بشه و فردا نهاد به ما پشت نکنه و ...
شفافیت اصول موفقیت
-
سلام
کار نهاد به کجا رسیده ؟
آقای شهرکی که پیداشون نیست و ...
-
کارهای نهاد درحال پیگیریه. یکسری حرفها مثل «نهاد به ما پشت نکنه» و «دور زدن» و... هم که برخی از دوستان میگن رو میگذارم به حساب کم تجربگی و عدم شناخت کافی از همدیگه وگرنه اگه به خود من باشه، شخصاً بدون نهاد و دوندگیهاش هم درآمد خودم رو دارم و نیازی به اینهمه زحمت نیست. بهرحال تعدادی از دوستان لطف کردن و آخر این هفته دارن تشریف میارن اصفهان برای پیگیری سریعتر امور و کارهای مربوط به ثبت و اگه خدا بخواد، شروع به کار کدنویسی اسکریپت سایت که البته با همکاری همه انجام خواهد شد.
-
ای کاش ما هم می توانستیم کمک بکنیم ! خیلی زحمت می کشید آقای MMSHFE . ماشاالله خیلی صبر دارید. ان شاالله که همگی شما عضو نهاد ، موفق باشید !
-
چه خبر بچه ها :کف: خوبین خوشین :کف:
تاپیک چرا داره خاک میخوره :متفکر:
جناب شهرکی قالب کی اماده میشه به امید خدا :لبخندساده:
-
یکی به ما بگه چرا من نمیتونم تو سامانه پیامکی عضو بشم بعد از اینکه دامنه را پس دادم از همه چی بی خبرم حتی نمیدونم بالاخره کدوم طرح لوگو انتخاب شد:ناراحت:
ضمنا قالبی که به سامانه میفرستم اینه : nahad:artablog:ebrahim
-
اسم شما در سامانه ثبت شده. علت اینکه پیامی دریافت نکردین هم بخاطر این بوده که بعد از ثبت نام شما، پیام جدیدی برای کسی ارسال نشده.
-
خواستم پیشنهاد بدم از این به بعد کپی رایت های همه کارهامون و به نام نهاد حمایت از برنامه نویسان و با لینک پروفایلمون مثلا inahad.ir/m3hrdad بزنیم تا گووگل بشه و اسمش همه جا جا بیافته
-
هنوز قالب PSD ارسال نشده؟!
-
فایل PSD نه ولی فایلهای قالب و... از سایت نمونه که گذاشته شده بود، برداشت شده و اگه خدا بخواد بعد از جلسه امروز با دوستانی که تشریف آوردن اصفهان، درمورد شروع کدنویسی و تقسیم کارها تصمیم گیری و اطلاع رسانی میشه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
فایل PSD نه ولی فایلهای قالب و... از سایت نمونه که گذاشته شده بود، برداشت شده و اگه خدا بخواد بعد از جلسه امروز با دوستانی که تشریف آوردن اصفهان، درمورد شروع کدنویسی و تقسیم کارها تصمیم گیری و اطلاع رسانی میشه.
سلام
یجوری تصمیم بگیرد به ما هم چیزی برسه از این کد نویسی
-
من فایل PSD قالبی که خودم طراحی کرده بودم رو برای آقای شهرکی ارسال کردم.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Variant
من فایل PSD قالبی که خودم طراحی کرده بودم رو برای آقای شهرکی ارسال کردم.
همه کسایی که طراحی کردن باید بفرستند؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
amin7x
همه کسایی که طراحی کردن باید بفرستند؟
نه داداش فقط افرادی که طرحشون اول شده.
این Variant هم الکی فرستاده
-
ازین به بعد جلسات با زمان های ثابت تشکیل خواهد شد
حتی با تعداد خیلی کم و هزینه کمتر
حتی شده تو یک فست فود یا رستوران برای دور هم بودن و انتشار بحث ها
یک دوستی تو فیسبوک به من گفته که " نهادتون چی شد ؟؟ "
گفتم نهادد من نیست نهاد همه هست....
ازش پرسیدم که خودش و خارج از دایره نهاد میدونه ؟ با اینکه دوبار اومده و شرکت کرده؟
گفت ازه !
گفته نهاد داره از مسیر اصلیش خارج میشه !
از پرسیدم مسیر اصلی نهاد چیه ؟ و الان نهاد تو کدوم مسیره که خارج هست ؟
هیچ جوابی به این سوالم نداشت
و بعد از اون هم اصرار داشت که رو حرفه خودش هست
و منم بهش گفتم که اگه نتونه من و قانع کنه پس حرفش اشتباه هست
و ایشون فرمودند برای قانع کردن من حرف نزده فقط حرفش و زده
و ایرادی که گفتند سر قیمت ثابت دادن بود
و منم گفتم به هیچ قرارداد و فردی قیمت تحمیل نمیشه
همه میتونند به روال قبل و به نطر بنده بد گذشتشون ادامه بدند
فقط کسانی که میخوان از مزایا و حمایت ما برخوردار بشند میان م کارشناسی میکنیم قیمت پیشنهاد!!!! میدیم بهشون
کارشناس های ما هم از دید ما بهترین کشور هستند ! هیچ دلیلی هم نداریم کلاما!! به نمونه کارهای ما توجه کنید و به تجاربمون ! و هیچ باکی از ازموده شدن نداریم !
همونطور که یه ابلهی تو کشور میاد میگه ساعت نفر قیمت بده ما هم با عقل سلیم کارشناسی میکنیم !
گفتند که با چند تا مدیر شرکت برنامه نویسی صحبت کردند و اونا صحبت های فروم و خوندند ( که فک کنم برای دست بوسی بابت این لطفشون باید بریم ) و گفتند که باید روتین قیمت داده بشه مثلا ساعتی
منم گفتم حتما برنامه نویس نبودند و هیچوقت صبح شدن شب و تجربه نکردد و همچنین شب بیداری !
و گفتند که با نظر اون مدیران موافق هستند !
من به شخصه تو کشور 2 تا شرکت نرم افزاری موفق میشناسم که به معنای واقعی دارند پول در میارند
سیگما و توسعه مجازی پارس سی ام اس
این شرکت های جز که میان نظر میدند چه جاگاهی دارند و من نمیدونم واقعا اما خوب به قول خودشون نظر بوده و اوکی
و این دوستمون تو صحبتشون گفتند که دلیل شرکت در جلسات نهاد اونم 2 بار فقط آشنایی با افراد فروم بوده !
نمیدونم منت بوده ؟ یا نه !
ما از هیچکسی توقع نداریم که حمایت زورکی کنند و همچنین شرکت زورکی !
هزینه ای هم که بابت شرکت در نشست پرداخت میکنید بابت هزینه ها و غذا و هماهنگی جا و اسکان خرج میشه
فکر نکنم تو قرن 21 با 25000 تومن پول بشه خیلی کار خاصی کرد !
اگر تجربه هماهنگی یک همچنین نشستی و داشتند این دوستمون در حواب زحمات تیم اجرا ای این نهاد هیچوقت همچنین حرفی نمیزدند
ما هم میتونستیم این نهاد و بدون شماها ثبت کنیم و کار کنیم انحصارا !
اما خواستیم از دل همین بچه ها با تمام بچه بازی هاشون باشه ! چون ما به الان شما دل خوش نکردیم که سر لوگو دعوا بشه و سر هزارتا چیز مسخره بحث بشه !! ما به فردای شما دل خوش کردیم برای پیشرفت این مملکت دل خوش کردیم !
و الا هم بنده و هم اقای شهرکی خودمون گلیم خودمون و میتونیم بالا بکشیم
این فرهنگ کی میخواد تو ایران تغییر کنه ؟؟
هدف این دوستمون چی بود ز گفتن این حرف ه به من یهو اومد گفت ؟؟ نمیفهمم بابت چه مسئله ای ؟؟ جرا ؟؟
کارهای ثبت نهاد در حال پیگیری هست
هم زمان بر هست
و هم هزینه داره
و هم دغدغه های زیادی پیش رو هست برای این جامعه برنامه نویسان خاموش کشور ! که تو سکوت و لابی کردن شرکت های خیلی بزرگ له شدند و حقشون خورده شده !
ما کسی و زور نکردیم و نخواهیم کرد !
نشست بعدی تهران هست
هرکسی تمایل ار برای پیگیری و میزبانی بجه ها به بنده یا اقای شهرکی اعلام کنه اگه نه هم باز هم تو تهران برگزار میشه به مدیریت خود بنده یا اقای شهرکی
این روند تا دورترین شهر کشور ادامه داره مطمئنا!
چون هدف ما هدف کوچیکی نست و سعی میکنیم همتمون و به اندازه هدفمون بزرگ کنیم !
-
دیگه داره حالم به هم میخوره از این طرز صحبت هر روز میاین میگین
ما اندازه خودمون داریم
ما میتونیم گلیم خودمون رو از اب بکشیم بیرون
اگه به من باشه من درامد خودمو دارم
و ...
چی خیال میکنی داداش ! همه درامد دارن
شما چرا اینجور فکر میکنی که فقط شما درامد دارین و بقیه گدان !
دست بالا دست زیاده !
===
نقل قول:
ازین به بعد جلسات با زمان های ثابت تشکیل خواهد شد
اینو اینجور بنویس حاجی جون
نقل قول:
ازین به بعد به نظرم من جلسات با زمان های ثابت تشکیل بشه بهتره
به این دلایل
1-
2-
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Veteran
دیگه داره حالم به هم میخوره از این طرز صحبت هر روز میاین میگین
ما اندازه خودمون داریم
ما میتونیم گلیم خودمون رو از اب بکشیم بیرون
اگه به من باشه من درامد خودمو دارم
و ...
چی خیال میکنی داداش ! همه درامد دارن
شما چرا اینجور فکر میکنی که فقط شما درامد دارین و بقیه گدان !
دست بالا دست زیاده !
===
اینو اینجور بنویس حاجی جون
من نگفتم کسی نداره من دارم
دوستان میخوان سنگ اندازی کنند صرفا گفتم من هم دستم زیاد زور داره هم نشونه گیریم خیلی خوبه !
شما بحای اینکه حرف من ومتوجه بشیو از این نقد من به افرادی که بدون توجیج و دلیل قانع کننده دارند سنگ اندازی میکنی میای مینویسی چی فکر کردی داداش ؟؟ حاجی؟؟؟
این چی شما و میخواد برسونه ؟ داری الان از خودت دفاع میکنی ؟ که اگه آره از چی دفاع میکنی ؟ به شما نقدی شده؟ کسی حرفی زده ؟ چرا الکی جبه میگیری تنش به وحود میاری ؟ فارت چیه به قول خودت حاجی؟ داداش ؟
دلیل گفتن تیکه دوم صحبتت خیلی روشنه که چرا میگم ثابت
کلمه نظم و وظیفه شناسی !
کسی کنکور داره
امتحان دارهحال نداره
راه دوره
....
برنامه ریزی نباید خودش و با بی نظمی ما هماهنگ کنه ! این ما هستیم که باید خودمون و با برنامه ریزی هماهنگ کنیم !
این صحبت من در مقابله حرف های اون دوستمون بوده و شاید احتمالا در حواب خیلی ها که همچنین فکری تو سر دارند
بنده به عنوان استارتر این قضیه که کلی براش نشوتم وپست فرستادم و زحمت کشیدم نمیخوام زحمات من و دیگر دوستان که کیلومتر ها راه میان به عشق به نتیجه رسیدم این هدف هدر بره !
دوستی که تو فسبوک اینجوری حرف زدند که صرفا واسه آشنایی با بچه ها و یا احتمالا واسه شنا تو دریا میان و ... دارند ب همه شما توهین میکنند
اقا اگه میخوای بیای تفریح بیا خودت برو دیگه
چرا میای به من اینا و میگی ؟ منت داری میزاری؟؟
اصلا از طرز جواب دادنتون خوشم نیامد (1 )
طرف صحبت من هم شما نبودی نمیدونم چرا جواب دادین که مجبور بشم به شما هم جواب بدم ( 2 )
-
جناب veteran من راستش نمیدونم روی صحبتم کدوم عزیزی هست
تو عکس ها هم دیدم نتونستم شما و بشناسم جون نام کاربری ها تو ذهنم نمیمونه و { پیشنهاد ما و برای گذاشتن عکس واقعی برای اواتار } شما نپذیرفتین
معرفی کنید ممنون میشم
-
البته این نکته و هم بگم
ما درسته خواب و خوراک درست حسابی نداریم !
دسته بیمه کارمندی نداریم !
دسته تفریحمون سرجاش نیست و همچنین خوابمون شادیمون خوشیمون جوانیمون....
اما ما یک برنامه نویسیم !
یک شخصیت کامل به نطر بنده !
یک کسی که واسه حل یک برنامه میجنگه تا { راه حل } پیدا کنه ! = یعنی یک آدم کامل که به همون نسبت تو زندگیشم واسه مشکلاش میجنگه
پس فکر میکنم چقدر خوبه که تو صحبت کردن با همدیگه هم رعایت خیلی چیز ها و بکنیم
دوست هستیم
هم تیمی هستیم
همه اینها به کنار
بارها تو تاپیک ها گفته شده اون واسه خودش فرستاده اونو ولش
هووو داداش
حاجی جون
و و و
فکر فردی که دارین بهش جسارت میکنین و نمیکنید اشکالی ندارا ! اما فکر خودتون و که میتونید کنید ؟
کدوم کشور ؟ کدوم شهر ؟ کدوم شرکت موفق دیدی با این ادبیات بیان در مورد یک انقلاب و تغییر حرف بزنند ؟ حتی در مورد یک مسئله کوچیک ؟
سر کی و میخوان ببرین شما ها ؟ دعواتون با کیه ؟ اصلا سر چیه دعواتون ؟؟
بگید روشن بشیم ؟
بس کنید خواشهند؟
کسی نمیتون اینجا بیاد شما و بکوبونه ! واقعا یک ادم عاقل نمیتونه بیاد انتقاد کنه !
جون زیرش تا 10 صفحه میاد بحث میشه باز !
چرا آخه ؟
کی؟کجا میخوایم بیایم یاد بگیریم اشتابه های کوچیکمون و با توجیهشون بزرگتر نکنیم ؟
کی میوخایم بجای مقابل هم وایستادن دست هم و بگیریم ؟؟
آقا ای که تو فیسبوک به من حرف زدی :
اقا مشکل نداری تو ؟ تا الان که دم از تغییر میزدی ؟
مشکل نداری ؟ خوب کارتو ادامه بده ! چیکار به ما داری ؟
اگه هم کار به ما داری بازم میگم سنگی که میندازی لای چرخ ما و ما هم میزنیم تو سرت ؟
امام خمینی و مسخره میکردند تو تلویزیون ها
چرا ؟ چون میگفت
خدایا مارو آدم ساز....آمین....
میگفت ما به اون دشمنا ای که میخوان چوب لای چرخ انقلاب بزارند میگیم نخیر ! شما غلت میکنید ! ما هم همین حرف و میزنیم !
روی صحبتم به فرد خاصی نبود فقط خواستم روشن کنم که کسی نمیتونه بی دلیل تنش به وجود بیاره