ویرایش شد.
Printable View
ویرایش شد.
عذر خواهی میکنم ولی فکر نمیکردم که اینقدر بچه باشی!
این حرفا چیه میزنی برادر من. اینجا کسی نگفته طرح شما بد یا ..., اصلا چرا به خودت شک داری؟ اگه قراره یکی مث شما که عذر میخوام زود زود قهر میکنه تو نهاد باشه که اصلا نمیشه نهادی داشت.
انتظار داشتم هرکسی به این طرح گیر بده جز شما! خیلی جالبه که میگید چه مفهومی داره. خداوکیلی خودت جای حرفی نزاشتی چون معذرت چیزی نمیدونی که بخوام برات صحبت کنم. بهتره تو فروم های گرافیک مطرح کنیم بینیم کدوم طرح رای میاره.
جالبه, وژدانن تاحالا این لوگو رو ندیده بودم. هر چقدرهم فکر کردم مفهومی در رابطه با جوملا درش پیدا نکردم! مخصوصا اون نارنجی که توش کار شده چقدر بی ربطه نه! اگه نمیفهمیدم که مربوط به جوملای فارسی هست, بدون شک فک میکردم لوگوی مسابقات فوتبالی چیزی باشه. مثلا جام یوفا...!
پاک دست خودتو رو کردی!
محمد عزیز مگه من یا دوستان دیگه گفتیم طرح تو به درد نمیخوره! ها؟
برادر من کمی صبور باش. مطمئن باش اگه بخوای با این طرز تفکر زندگی کنی همیشه تو زندگیت مشکل خواهی داشت.
کمی به خودت بیا, اینجا ظاهرا فقط شما به صورت تخصصی گرافیک کار میکنید و امید همه ما شما هستید.
ایده ی خودتو یکی دیگه بخواد روش کار کنه مگه ایرادی داره؟ منو تو و کسه دیگه نداریم که.مشخصه که کی واسه این طرح زحمت کشیده درش اورده و کسای دیگه باز روش کار کردن.این از ارزشای طرح تو کم نمیکنه که.
اتفاقا دو ساعت پیش میخواستم پست بدم که یوخت همچین فکرایی رو نکنی که کسی غرض داره یا زحمتتو نادیده میگیره ولی گفتم هنوز که طرحی انتخاب نشده.
یکم تحملتو ببر بالاتر. منم دیدم همه خوششون اومده نظرمو نسبت به این دو تا طرح گفتم.در مورد معنی طرحی وقتی انتخاب بشه خودمونم معنی میتونیم بدیم.دوتا طرح میتونن خیلی معانی داشته باشن.
البته من ایراد هم دارم به این طرحها.ولی یجوری برخورد کردین کسی که اینجا ایراد بگیره یعنی غرض داره.
من به جفت طرح ها ایراد دارم ولی مطرح نکردم تا واسه به کرسی نشوندن کسی هزارتا مثال نیاره.
بعدم اگه منظورت من بودم اصلا نگفتم طرح صفرو یک داشته باشه.
محمد جان داداش خودت بريدي خورت اندازه گرفتي خودتم دوختي ترمز كن همه با هم بريم. :لبخند:
خب همه كه طراح نيستن كه بدونن يه لوگو علاوه بر زيبايي بايد يه مفهوم يا معنايي رو هم برسونه يا از شما بپرسن كه اين طرح شما چي رو ملاك قرار داده شما بايد خودت تو همون تاپيكي كه زدي توضيحات رو هم ميدادي كه اين طوري تاثيرش هم بيشتره و در ضمن ما يعني كسايي كه طراح نيستن ظاهر كار رو ميبينن و به باقيش كار ندارن و اتفاقا درباره ي حرف I كه گفتي محسن تاكيد داره و الآن هيچي نميگه حالا من محسن رو نميدونم ولي من خودم همين الآن ميخواستم بگم اين Iه رو هم يه جايي جاش بدين واقعا حيفه آخه از چندين لحاظ معنا و مفهوم داره.
راستي گفتي ميگن نميشه تو ايران كار گروهي كرد چون نميدونم چي خب اگر چند نفر از يه چيزي خششون بياد و نظر بدن و به مزاج يه نفر ديگه سازگار نباشه بايد اينطوري آمپر بچسبونه و خودشو بكشه كنار؟؟
خب شما كه ديدي اينطوريه يا از طرحت دفاع ميكردي يا سعي ميكردي يه طرح بهتر بزني تا بعد ببيني چطور جواب ميگيري.
ببخشيد ديگه لحن نوشتن من دوستانه و كاملا ملايم بود اميدوارم شما هم همينطوري خونده باشيدش.
البته اینو بگم تو تحملت کمه ولی خوب صحبت کردنو بلدی.و این میتونه بهت توو زندگی کمک کنه.
ولی کسی که دو کلمه میگه اندازه ی 40 تا جمله میخواد خودشو بکشه بالا این آدم مطمئنا تو ارتباطاتش و زندگیش مشکل داره.
متاسفانه منطق ایرانیه دیگه.
برای لوگو استفاده از چندین رنگ فکر نمی کنم مناسب باشه / استفاده از تک رنگ در لوگو باعث می شه مردم نهاد رو با اون رنگ بشناسند
لوگو باید به صورت مینیمالیسم طراحی بشه / مینیمالیسم از رنگ ها و اشکال ساده و به دور از پیچیدگی ساخته میشه و در ذهن بهتر جا می گیره
برای استفاده از رنگ ها با احترام به محمد من رنگ های زیر رو پیشنهاد می دم : ( این رنگ ها به نام ایرانیان ثبت شده است )
Persian blue ---> #1C39BB
.
Medium Persian blue --> #32127A
.
Persian Green --> #00A693
.
Persian Red --> #CC3333
* طرحی که Colors عزیز زده 1- از چند رنگ استفاده شده به نظر من خوب نیست 2- طرح تکراری و خسته کننده به نظر می رسه 3- همون طوری هم که محمد گفت شبیه لوگو جوملا هست ( حداقل در استفاده از رنگ ها )
برای یک لوگوی خوب که تبدیل به برندینگ یک شرکت بزرگ بشه 5-6 مرحله داره و کار 5-6 ساعت نیست !!!
خواهش دارم به لوگوهای زیر نگاهی بیاندازید و شباهت های لوگوی زده شده با لوگوهای زیر رو ببینید ( قابل توجه دوستانی که لوگو رو تایید می کنند ) :
http://upcity.ir/images2/29822800676860186944.jpg
http://upcity.ir/images2/84223958978068926451.jpg
http://upcity.ir/images2/44399481540123114138.jpg
http://upcity.ir/images2/91662481916850363428.jpg
http://upcity.ir/images2/64453975788973539872.png
http://upcity.ir/images2/86821053715965776585.jpg
با سلام خدمت دوستان، من رسما امروز تو سایت عضو شدم، فقط تونستم متن اصلی تاپیک رو بخونم و به عنوان یه php کار دوست دارم از این نهاد خمایت کنم، ولی یه ادرسی بود xoogle.ir ولی انگار باز نمیشه و مشکل پیدا کرده...
ولی انگار کارا خیلی کند پیش میره براتون بعد از 23 صفحه هنوز تو لوگو گیر کردین؟!
من طرح colors رو خیلی میپسندم هرچند که باید رو رنگ بندیش بیشتر کار بشه ولی شکل و اصلیش عالیه....
فقط اگه میشه بگین هنوز سایتی دارین ؟!!
حمایت ما باید چجوری باشه؟!!
دوست عزیز امکان داره توی این طرح اتصال آدمکهارو به جای اینکه دایره ای نشون بدی به شکل دیگه ای نشون بدی
مثلا یک اتصال مشابه اتصال دونردبان کرومزومها همونطور که میدونید بی نظیر ترین نوع اتصال در طبیعت همین نوع است این میتونه نشونه ا ی از دامنه نامحدود در عین حال حساب شده باشه پیشنهاد من اینکه ازاین شاهکار خلقت توطرحتون الهام بگیرید
برای رنگ هم مخصوصا اگر به شکل کروموزوم بشه خیلی زیبا میشه اگر رنگ حرکت کنه اینطوری میتونی از تمام رنگهای استاندارد استفاده کنی یا از سه رنگ پرچم ایران ویا حتی
تک رنگ با بی رنگ نمیدونم منظورم رو رسوندم یانه ؟
میترسم ذهنیتمو به تصویر بکشم دوستان متن ونخونن بیان طرح مبتدیه منو ببینن و رد شن
من طراح نیستم فقط ایده هایی که توذهنمه رومیدم تادوستان طراح به شکل زیباتر توذهنشون بپرورونن وازش طرح زیباتر درآرن والا میدونم که خیلی نواقص داره
نمونه زنجیره کروموزومها
ضمیمه 109640ضمیمه 109639
در اصل حالت دونردبان پیچشی وترجیحا عمودی
نمیدونم واقعاً چی بگم. چرا اینقدر زود به دوستان بر میخوره؟ هر کسی طرح خودشو میگه و بقیه هم نظرشون رو میگن. اینجا هیچکس مدیر بخش گرافیک و... نیست (فعلاً) تا وقتی که نهاد رسماً شکل بگیره و دپارتمانها رو تشکیل بدیم. همه طرحهای خودمون رو میگیم و نظراتمون رو هم اعلام میکنیم و بقیه دوستان، به طرحها امتیاز میدن و این امتیازهاست که مشخص میکنه چه طرحی باید استفاده بشه. حالا یکی ملاکش برمبنای اصول گرافیکی و... است. یکی دیگه، فقط معیارش اینه که «خوشش اومده». چه اشکالی داره؟ مگه همه کسانی که در آینده طرف مقابل نهاد هستن (مشتریان و مردم عادی و...) اصول گرافیک رو خوندن؟ خیلیها همینطوری باید «خوششون بیاد». بدون هیچ دلیل خاصی. پس لطفاً به نظر همه احترام بگذارین و طرح خودتون رو بعنوان یکی از اعضای نهاد که میخواد قدم مثبتی برداره بگین. اینکه من طرحم رو پیشنهاد بدم و انتظار داشته باشم حتماً انتخاب بشه چون بنظرم بیشتر از بقیه از بحثهای تخصصی سر در میارم، انتظار بجایی نیست. برای مثال، خیلی از موارد هست که توی کدنویسی ازنظر شخص بنده و خیلیها که اصول رو میدونن، استاندارده و باید توی کارهای تیمی رعایت بشه ولی وقتی توی تیمی که قراره باهاشون کار کنم، مورد قبول نیست، من هم ازشون میگذرم. البته حرفم رو میگم بهشون که بعداً اگه به مشکل برخوردن، نگن تو میدونستی و نگفتی ولی اینطور هم نیست که اگه با استانداردهای من توافق نکنن، تیم رو رها کنم بگم هر کاری دلتون میخواد بکنید. یکم روحیه کار جمعی خودمون رو بالا ببریم بد نیست. موفق باشید.
این صفحه رو ببینید. خیلی از این ایده ها انگار تکراری هستن. البته بد نیست ها، ولی به سایر طرحهاش و همچنین توضیحات هر طرح و ایده ای که مطرح میکنه هم دقت کنید و ایده بگیرین:
http://www.thelogofactory.com/logo_b...n-hall-of-fame
به نظر من هر طرحي هم كه دوستان بزنن ميتونه تكراري باشه(كافيه تو گوگل با عكس جستو جو كنيد و چند تا نمونه بياريم بذاريم اينجا) مهم مفهوم و اون ملاكهاييه كه ما مد نظرمونه به نظر من كه بيشتر رو معنا و مفهوم كار بشه بهتره تا شكلو شمايل اينطوريه كه لوگو منحصر به فرد ميشه البته شكلش هم مهمه ولي به نظر من تكراري يا مشابه بودنش (البته فقط مشابه بودن نه كپي يه طرح ديگه باشه) زياد مهم نيست.
سایت xoogle.ir ارتباطی به نهاد نداره. قبلاً بعنوان پیشنهاد مطرح شد که نهاد ازش استفاده کنه که مورد قبول اکثریت واقع نشد و کنار گذاشتیمش و فعلاً Deactivate شده ولی سایت رسمی نهاد قراره inahad.org و inahad.ir باشه که درحال حاضر داریم درمورد طراحی قالب و لوگو تبادل نظر میکنیم. علت کند پیش رفتن، فعلاً همینه که نهاد ثبت نشده و سایت رسمی اون هم شروع به کار نکرده و اگه خدا بخواد، بعد از راه اندازی سایت، مباحث و مذاکرات به سیستم چت آنلاین همون سایت منتقل خواهد شد. درمورد حمایت هم فعلاً فقط با ارسال پیامک به شماره نهاد که توی پست اول مشخص شده، اعلام حضور میکنید و بعداً درصورت تمایل به عضویت در هیئت مدیره و مؤسس، در نشستهای نهاد که در شهرهای مختلف برگزار میشه مشارکت خواهید داشت و درغیر اینصورت، صبر میکنید تا نهاد راه بیفته و بعنوان یک عضو عادی، با نهاد همکاری کنید. تفاوتهای اعضای عادی و هیئت مدیره و... رو هم توی پستهای قبلی گفتیم. موفق باشید.
من دو تا پیشنهاد دارم.
یکی اینکه بیاید و از node.js برای نوشتن سایت چت استفاده کنید.
دوم اینکه اجازه بدید کسانی که عضو نهاد هستند هم در اتاق های چت حضور داشته باشند. و با هم به تبادل اطلاعات بپردازند. شاید خوششون امد و در آینده عضو نهاد هم شدند. در مورد ساخت یک شبکه ی اجتماعی هم به نظرم خیلی خوبه که راه اندازی بشه. بهتر از شبکه های اجتماعی دیگه هست که میان چرت و پرت میگن.
کلمه نهاد با پرچم ایران
الان کسی روی قالب داره کار میکنه یا اینکه گرافیستا قهر کردن؟:لبخند:
خب دوستان ما الآن 4 تا طرح داريم من سر جمعشون كردم اگر دوستان گرافيك كار ايده ي ديگه اي ندارن بيايد رو همينا نظر سنجي رو بذاريم تا زود تر كارا پيش بره و هي دور خودمون نچرخيم.
در ضمن به ترتيبي كه طرح ها تو تاپيك بود ميذارم
طرح ها:
1:طرح جناب ***Bidak*** :
ضمیمه 109694
.
.
.
2:طرح جناب Variant:
ضمیمه 109692
.
.
.
3:طرح جناب colors:
ضمیمه 109695
.
.
.
4:طرح جناب shpegah:
ضمیمه 109693
ای کاش طرح آقای موحد رو یکی از گرافیست ها به صورت لوگو در میاورد تا بشه روی اون هم تصمیم گرفت(طرح جالبی میتونه باشه)
منظورتان کدام طرح است ؟
در ضمن اگردوستان نظر وطرحی دارند لطفا ارائه بدن حتی اگه شده رو کاغذ بعد عکسشو بذارن
اینی که تکراریه یا نه بذارید به انتخاب نظر اکثریت شما اگر ایده ای داری بذار چکار به قضاوت من وامثال من دارید در نهایت جمعه که تصمیم میگره هرکس نظرشو میگه که نباید به کسی بربخوره دادن نظر ها برای اینه که
بعدا حرفی توش نباشه که چرا قبلا نگفتی وگرنه شعار همه ما رای اکثریت بود
من عضو نهادتون نیستم ولی چند روزی هست که دارم تاپیک رو دنبال میکنم می بینم وضعیت بی نظمی دارید .. همش هم به خاطر اینه که هر کسی داره ساز خودش رو میزنه
اگه نظر من رو میخواید اعضای خودتون رو به چند تیم تقسیم کنید و کار رو جلو ببرید
یه نکته رو خیلی بهش توجه داشته باشید : اگه گرافیست دارید و گرافیستتون چیزی گفت حرفش رو قبول کنید چون حداقلش اینه که اون از شما بیشتر مطالعه کرده و تجربه ی بیشتری داره
الان خیلی ها اینجا گرافیست نیستن و طرح دادن ، شاید طرح صرفا برای پیشنهاد باشه ، ولی طرح پیشنهادی رو به نظر من نباید به رای گذاشت ، چون ممکنه از نظر یه گرافیست زیاد خوب نباشه
طرح های پیشنهادی رو جمع کنید بدید به گرافیستتون تا با توجه به طرح ها یه لوگو بزنه
البته من به شخصه معتقدم چیزی رو که آدم تخصص اش رو نداره نباید توش دخالت کنه یا حتی نظر بده ، مثلا الان شما همین طرح های پیشنهادی رو هم نباید میدادید چون ممکنه به اندازه ی اون گرافیست از بحث لوگو سر در نیارید ، همون گرافیست هم اگه تخصصی توی برنامه نویسی نداشته باشه نباید توی کار برنامه نویسا دخالت کنه و بگه فلان جا رو مثلا از شی گرایی استفاده نکنید
اینجوری بهتره که هر کسی کار خودش رو بکنه.
موفق باشید.
صحبتای اولت که که رو نظم پیش نمیره رو قبول دارم ولی صحبتای بعدیت من عذر میخوام که طرح دادم:لبخند:(این همه کوبوندن نداره:لبخند:)
ولی این دلیل نمیشه کسی که یه لوگورو نتونه با نرم افزارای گرافیکی دربیاره هم نتونه طرح بده.
من خیلیارو میشناسم که با نرم افزارای گرافیکی زیاد وارد نیستن ولی خیلی طرح ها خودشون دروردن و به گرافیستا دادن و اونا درووردن.حتی لوگو
طرح مهندس shpegah به نظرم بهتره
من با نظر دوستمون کاملا موافقم جناب ***Bidak*** فکر میکنم ایشون بیشتر منظورش به من بود تاشما ولی کاملا حق دارند کار اصولی همینطوره که دوستمون میگن ولی متاسفانه تعداد گرافیستای جمعمون کمند
من فقط تصمیم داشتم نقش یک هندلر روبازی کنم که دوستان گرافیست به خودشون بیان ویک تکونی به خودشون بدن تا امثال من به خودشون اجازه ندن طرح بدن ولی دیدید که قضیه چطور پیش رفت
البته دوستان گرافیستمون هم انتظار میره منطقی باشند وقتی یک طرحی کلا اصولی نیست بگن اصولی نیست نه اینکه بااستدلالهای غیر منطقی به نظر بیاد قصد دارن حرف خودشونو به کرسی بنشونن
چون من خودم به عنوان کسی که ادعای برنامه نویس بودن میکنه قطعا تسلیم حرف غیر منطقی نخواهم شد
علت اصلی این بی نظمی ظاهری اینه که هنوز کسی بعنوان مدیر بخشهای مختلف انتخاب نشده و علت این مسئله هم اینه که هنوز نهاد تشکیل نشده که نقشها مشخص بشه. خیلی از دوستان هم متأسفانه رزومه و تواناییهای خودشون رو اعلام نکردن. اما اینکه افراد فاقد تخصص حق اظهار نظر ندارن رو شخصاً نمیپسندم چون خیلی وقتها ایده ها مثل جرقه به ذهن افراد میرسه و با یکسری اصلاحات جزئی، ایده خیلی خوبی از آب در میاد و در اکثر موارد هم جرقه ها به ذهن افراد غیر متخصص میخوره. بحث دخالت یه چیزه، اینکه نظرشون رو بتونن اعلام کنن و کسی هم از این اظهار نظر ناراحت نشه، یه چیز دیگه است. درمورد قالب سایت هم لطفاً دوستان فعالیتشون رو به موازات لوگو شروع کنن و فوقش با تغییر لوگو، یکسری تغییرات توی رنگبندی قالب و... پیش میاد ولی قالب کلی که مشخص بشه، برنامه نویسها میتونن کارشون رو شروع کنن. اگه خدا بخواد میخوایم تا قبل از نشست بعدی که احتمالاً توی آبان و در تهران خواهد بود، سایت نهاد شروع به کار کنه.
خب همین الان هم یک سری کارها هست که باید انجام بشه
طراحی لوگو
طراحی قالب
برنامه نویسی
و ...
چرا نباید برای همین موارد یک سری مدیر مشخص بشه ؟!اگه نهاد ثبت بشه,نقل قول:
علت این مسئله هم اینه که هنوز نهاد تشکیل نشده که نقشها مشخص بشه.
نهاد زبون در میاره میگه این کارو بکنید اون کارو بکنید ؟
این خوده ما هستیم که که تصمیم گیری هارو میگیریم
کارهارو انجام میدیم
و ...
خب همین الان هم میشه کارهای زیادی کرد !
بیخودی داریم خودمون رو با ثبت نشدن نهاد سرگرم میکنیم.با گفتن این حرف هیچ اتفاقی نمیوفتهنقل قول:
درمورد قالب سایت هم لطفاً دوستان فعالیتشون رو به موازات لوگو شروع کنن
چرا که کسی احساس مسئولیت نیمیکنه
اما اگر همین الان شما بیاین برای کارها گروه هایی رو تشکیل بدین و از اعضا درخواست عضو شدن در گروه هارو بکنین
برنامه ایی بنویسین که خب دوستان بخش گرافیک این کار باید تا 16 شهریور انجام بشه تا از برنامه عقب نمونیم
اونوقت اعضا یا نمیتونن یعنی از عهده مسئولیت ها بر نمیان.
یا اینکه میتونن کار رو در زمان مشخص انجام بدن و میان ثبت نام میکنن و اگه ثبت نام کننده موعظف هستند که طبق برنامه پیش برن
===
اما حالا میایم میگیم دوستان این کارو بکنید اون کارو بکنید ! اما هیچ اتفاقی نمیوفته.
جز جرو بحث.
چون هنوز دقیقاً مشخص نیست هرکس چقدر تخصص داره. قاعدتاً مدیر هر بخش باید در اون زمینه، تبحر، مطالعه و تجربه نسبتاً بیشتری از سایر اعضا داشته باشه. وقتی هنوز نصف بیشتر اعضا رزومه خودشون رو نفرستادن، چطور انتظار دارین مدیر مناسب برای هر بخش انتخاب بشه؟
خیر، نهاد زبون در نمیاره ولی تا وقتی که اطلاعات جامعی از اعضا نداشته باشیم (ازطریق رزومه ها و بررسی نمونه کارهای انجام شده که در نشست تهران باید همراه خودتون بیارین)، تصمیمی درخصوص انتخاب مدیر هر بخش گرفته نخواهد شد.نقل قول:
اگه نهاد ثبت بشه,
نهاد زبون در میاره میگه این کارو بکنید اون کارو بکنید ؟
تمامی اعضای نهاد، فقط تا تاریخ 10 شهریور فرصت دارن طرحهای پیشنهادیشون رو برای «قالب سایت» و «لوگوی نهاد» همراه با هرگونه توضیح که لازمه درمورد طرحشون ارائه بدن، به ایمیل بنده یا آقای حسین زاده ارسال کنن. بعد از این تاریخ، طرحها به رأی گیری گذاشته خواهد شد تا نهایتاً قبل از نیمه دوم شهریور، قالب سایت آماده و قطعی بشه و برنامه نویسها بتونن کارشون رو شروع کنن.نقل قول:
با گفتن این حرف هیچ اتفاقی نمیوفته
چرا که کسی احساس مسئولیت نیمیکنه
اما اگر همین الان شما بیاین برای کارها گروه هایی رو تشکیل بدین و از اعضا درخواست عضو شدن در گروه هارو بکنین
برنامه ایی بنویسین که خب دوستان بخش گرافیک این کار باید تا 16 شهریور انجام بشه تا از برنامه عقب نمونیم
اونوقت اعضا یا نمیتونن یعنی از عهده مسئولیت ها بر نمیان.
یا اینکه میتونن کار رو در زمان مشخص انجام بدن و میان ثبت نام میکنن و اگه ثبت نام کننده موعظف هستند که طبق برنامه پیش برن
===
اما حالا میایم میگیم دوستان این کارو بکنید اون کارو بکنید ! اما هیچ اتفاقی نمیوفته.
جز جرو بحث.
خب شما ی سری گروه هارو تشکیل بدیننقل قول:
چون هنوز دقیقاً مشخص نیست هرکس چقدر تخصص داره. قاعدتاً مدیر هر بخش باید در اون زمینه، تبحر، مطالعه و تجربه نسبتاً بیشتری از سایر اعضا داشته باشه. وقتی هنوز نصف بیشتر اعضا رزومه خودشون رو نفرستادن، چطور انتظار دارین مدیر مناسب برای هر بخش انتخاب بشه؟
اونوقت ببینین رزومه و نمونه کار میفرستن یا نه
این عادت ما ایرانی هاس.
===همه این کارهارو میشه از طریق اینترنت انجام دادنقل قول:
تا وقتی که اطلاعات جامعی از اعضا نداشته باشیم (ازطریق رزومه ها و بررسی نمونه کارهای انجام شده که در نشست تهران باید همراه خودتون بیارین)، تصمیمی درخصوص انتخاب مدیر هر بخش گرفته نخواهد شد.
بیخود داریم همه موارد تا نشست تهران عقب مینداریم.
اگر دلیل این حرفا اینکه حتما مدیر های که انتخاب خواهند شد و ... باید در نشست ها حضور پیدا کرده باشن یا پیدا کنند
هم میشه از اعضایی که در 2 دوره نشست قبلی بودن انتخاب کرد
ارسال اطلاعاتی مثل رزومه چه ارتباطی به تشکیل گروهها داره؟ همه اعضا باید چه عضو گروهی باشن، چه نباشن، رزومه خودشون رو در اختیار نهاد بگذارن. این موضوع تقریباً چند ماهه که اعلام شده ولی هنوز خیلیها رزومه نفرستادن. درمورد ارسال رزومه هم به زودی یک Dead Line میگذاریم که اگه هر کسی تا تاریخ مشخص شده، رزومه خودش رو نفرستاد، از فهرست اعضای فعال حذف میشه و در تصمیم گیریها و کارهای عملی مخصوص خود نهاد (مثل طراحی سایت نهاد و...) نقشی نخواهد داشت. مدیران گروهها باید حتماً در نشستها حاضر بشن چون نمونه کارها و کدها و سبک کدنویسی و طراحی و... باید از نزدیک بررسی بشه و ازطرفی فقط ازبین اعضای هیئت مدیره (که در نشستها حاضر میشن)، کسانی بعنوان مدیریت بخشهای مختلف انتخاب میشن. حالا بعد از راه اندازی سایت نهاد، میتونیم بگیم نمونه کار و... رو اینترنتی و ازطریق سیستم تبادل فایل و... که طراحی میکنیم، بفرستن ولی فعلاً تنها راه، بررسی حضوریه تا اگه بنا به دلایلی، کد یک نفر مناسب تشخیص داده نشد، بتونه درصورت لزوم، همونجا بسرعت از سبک کدنویسی خودش دفاع کنه و زمان بی دلیل از دست نره. مطمئن باشید این چند روز زمانی که الآن برحسب ظاهر بی دلیل داره هدر میره، بیکار نیستیم و داریم راهکارهایی ایجاد میکنیم که بعداً این زمانها بسرعت جبران بشن. بقول معروف، اگه اول جای پاهامون و بند کفشهامون رو سفت کنیم و دیرتر ولی اصولی حرکت کنیم، بهتر از اینه که عجولانه راه بیفتیم و وسط راه مدام زمین بخوریم.
منم یه طرح زدم
ضمیمه 109735
https://barnamenevis.org/images/misc/pencil.png
ربطش اینکه الان شما فراخوان جذب گرافیست برای گروه گرافیک بدیننقل قول:
ارسال اطلاعاتی مثل رزومه چه ارتباطی به تشکیل گروهها داره؟ همه اعضا باید چه عضو گروهی باشن، چه نباشن، رزومه خودشون رو در اختیار نهاد بگذارن.
کسی که به خودش اگاه باشه که بله من گرافیکم خوبه و میتونم به گروه گرافیک نهاد کمکی کردم
مجبوره برای به عضویت در اومدن این گروه رزومه ارسال کنه
و همینطور برای گروه های دیگر
به اندازه کافی من و دیگر دوستانی مثل ***BiDaK*** در این رابطه هم پیغام خصوصی دادیم هم در تاپیک پست دادیم.
هرچی میگیم اینجوریه اونجوریه
اما کسی که به حرفامون گوش نمیده.
من و جناب ***BiDaK*** چندبار برای رفتن تهران و پیگیری کارهای ثبت اعلام حضور کردیم
اما کسی به پیغام ها جوابی نداد.
بعد از چندین پیغام متوجه شدیم که بله دوستان دیگری هم اعلام حضور کردن و با شرکت هایی هم صحبت کردین
به این شکل خوب نیست.
خوبه که اگر حرکتی انجام میشه بقیه دوستان هم در جریان قرار بگیرند
===روی چه حسابی قبول نیست ؟ روی چه منطقی ؟نقل قول:
تعصب چی میگه ؟؟؟ رنگ ارسنالی زدی که برادر قبول نیست
مگر ارسنال این رنگو خلق کرده !
مگر هرکسی این رنگی باشه یعنی ارسنالی ؟
مگر شما مسئول قبول کردن یا قبول نکردن لوگو ها هستید ؟
مگر قرار نیست به نظرسنجی گذاشته بشه ؟
اتفاقا خیلی هم قشنگ شده