-
نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان
با توجه به اینکه بنده توانایی خواندن متن نوشته شده ی شمارو ندارم فقط یک سری نکته رو عرض میکنم.
البته متنتون در حال رمز گشاییه !
==
اگه قرار باشه ما بیایم در جواب تک تک افرادی که میان توی یاهو فیسبوک,بیلوکس,ال فور ای و ... حرفی میزنند بیایم اینجا پست بدیم, که دیگه .......
====
نقل قول:
این چی شما و میخواد برسونه ؟ داری الان از خودت دفاع میکنی ؟ که اگه آره از چی دفاع میکنی ؟ به شما نقدی شده؟ کسی حرفی زده ؟ چرا الکی جبه میگیری تنش به وحود میاری ؟ فارت چیه به قول خودت حاجی؟ داداش ؟
اصلا من کاری با نقد شما ندارم که !
و طرف مقابل نقدتون من نیستم که بخوام جواب بدم ! ولی
یک سری بحث ها هست
نقل قول:
ازین به بعد جلسات با زمان های ثابت تشکیل خواهد شد
اگر میخواین پیشنهادی بدین به این شکل ندین چون این پیشنهاد نیست و یک حالت میسترس اسلیو داره !
به همون شکل پیشنهادی بدین بهتره
نقل قول:
و الا هم بنده و هم اقای شهرکی خودمون گلیم خودمون و میتونیم بالا بکشیم
اینو هم توضیح دادم
نقل قول:
بنده به عنوان استارتر این قضیه که کلی براش نشوتم وپست فرستادم و زحمت کشیدم نمیخوام زحمات من و دیگر دوستان که کیلومتر ها راه میان به عشق به نتیجه رسیدم این هدف هدر بره !
بله 100% ماهم نمیخوایم !
نقل قول:
دوستی که تو فسبوک اینجوری حرف زدند که صرفا واسه آشنایی با بچه ها و یا احتمالا واسه شنا تو دریا میان و ... دارند ب همه شما توهین میکنند
بزار دلش خوش باشه بابا !
==
نقل قول:
طرف صحبت من هم شما نبودی نمیدونم چرا جواب دادین که مجبور بشم به شما هم جواب بدم ( 2 )
بنده فقط نکته هایی رو عرض کردم/
در ضمن استفاده از کلمات حاجی و داداش از علاقه ما نسبت به شماس
نکه خیلی دوستون داریم دلمون میخواد حاجی شی
بعد که حاجی بشی اتومات برادر(داداش) هم میشی
===
ویرایش :
تذکر : این پست در هین نوشته شدن پست #1100 نوشته شده است
-
جناب آقای سبحان محمدی .. برادر عزیز ... اون موقع که من داشتم سر لوگو بحث میکردم و دل میسوزوندم ( که البته الکی بود !! ) شما هی اومدی گفتی بسه و فلان ...
حالا خودت که داری بدتر میکنی که!!
اینجوری اگه بخوایم پیش بریم همین یه ذره احترامی هم که به همدیگه میزاریم تبدیل به تحقیر و توهین میشه ...
البته اینا رو نمیگم که باز مسئله ی شمال و بارون و اینا رو پیش بکشی و اسمشم بزاری "بچه بازی" !!
صرفا برای این میگم که سعی کنیم احترام بهم بزاریم و از لحن خوب برای صحبت کردن استفاده کنیم...
ممنون از همکاری دوستان.
-
دوستان عزیز، اینکه میبینید یک مقدار بنده یا آقا مهرداد داریم با لحن بظاهر تحکم آمیز صحبت میکنیم و کمی لحن توصیه گرانه که در اوایل داشتیم، تغییر کرده، بخاطر اینه که در عمل دیدیم که خیلیها متأسفانه جنبه آزادی و مشارکت در تصمیم گیریهای کلان رو ندارن. البته قصد ندارم اهانت کنم، شاید دلیلش این باشه که هنوز تجربه کارهای بزرگ رو ندارن ولی درهرحال، انجام یکسری کارها نیازمند تجربه و صبر زیادی هست که خیلیها در این مدت نشون دادن که فاقدش هستن. ازطرفی همین صبر کردن ما برای اینکه دیگران هم نظر بدن، الآن شده بلای جونمون و همه به ما خرده میگیرن که چرا اینقدر دست دست میکنید، درصورتی که اگه سریع کارها رو خودمون انجام میدادیم، همین افراد گلایه میکردن که چرا نظر ما رو نمیپرسین و تکروی میکنید. درهرحال، منبعد کارهای مدیریتی نهاد توسط یک گروه 4-3 نفره جلو میره که یکنفر آقا مهرداد بعنوان استارتر این ایده هستن و یکیش هم من. دو نفر دیگه هم توسط پیام خصوصی مطلع خواهند شد و اسامیشون هم اعلام میشه. هر کسی هم که با این جمع مدیریتی مخالفه، میتونه مخالفتش رو اعلام کنه ولی اگه تصمیم کلی بر حفظ همین جمع بود، مجبوره تحمل کنه تا نهاد سریعتر شکل بگیره. تا قیامت که نمیتونیم صبر کنیم و نظر هر کسی رو بپرسیم که تازه وارد این راه شده و حتی نمیدونه در آینده چه مشکلاتی گریبانگیر خودش خواهد شد و متوجه نیست که ما در اصل داریم برای آینده اون دل میسوزونیم (که اگه برای خودمون بود، الآن دیگه برای ما گذشته محسوب میشه و دیگه کاری نمیشه براش کرد). اینکه من نوعی میام میگم شخصاً مشکلی ندارم، بخاطر اینه که یک عده میان میگن شما میخواین پولها رو جمع کنید و یک مدتی درآمد داشته باشین و بعد ما رو رها کنید! یکی نیست بگه آخه اگه میخواستیم با این 25 هزار تومانها کاری بکنیم، خوب میرفتیم سامانه پیامک و قالب سایت و... میساختیم و درآمدش هم بیشتر بود. این پولهایی که اعضا پرداخت کردن، حتی خیلی بیشترش صرف هزینه نشستها شده. شاید آقا مهرداد راضی نباشه ولی بهرحال بد نیست بدونید کلاً توی نشست دوم 13 نفر شدیم (بجز من و آقا مهرداد 11 نفر) که جمعاً مبلغ 550 هزار تومان پرداخت شد درحالی که هزینه اون دو روز حدود 600 هزار تومان شده بود. بخاطر این مسائله که هر چند وقت یکبار یادآوری میکنیم که نگران نباشید، ما پول داریم و به پول کسی نیاز نداریم وگرنه مطمئناً هر کسی حداقل به اندازه ای که گرسنگی نکشه، درآمد داره. تمام دغدغه ها اینه که درآمد برنامه نویسها به حدی برسه که لااقل یک نسل بعد از خودشون رو گرسنه نگه ندارن. متأسفانه خیلیها رو دارم میبینم که تا موجودی شماره حسابشون 7 رقمی میشه، به بقیه از بالا به پایین نگاه میکنن. لحن اطلاعیه هایی هم که منبعد توسط همون هیئت مدیره چهار نفره که گفتم، منتشر میشه، امری خواهد بود و بقیه هر نظری دارن میتونن در چهارچوب پیشنهاد مطرح کنن. مدیریت فقط به سواد تخصصی و... نیست. هر کسی که تو این مدت دیدیم ذره ای در موارد مختلف از چهارچوب انصاف و عدالت و ادب و برخورد پخته و امثال اینها خارج شده، از فهرست نامزدهای هیئت مدیره کنار گذاشتیم. البته نهاد که راه افتاد (اگه خدا بخواد تا قبل از نشست تهران)، اونوقت این اعضا میشن هیئت مؤسس و برای هیئت مدیره، از هرکدوم از دپارتمانهای مختلفی که توی نهاد تعریف میشه، یک نماینده با رأی خود اعضای اون دپارتمان در هیئت مدیره تعیین میکنیم. موفق باشید.
-
دوستان یک راهکار یا الگوریتمی بیابیم که بتونیم یک سروسامونی به رفتار وگفتارولحن صحبتهامون بدیم دائما داره تاپیکهای تالار برنامه نویس بالحنهای نامناسب خودبزرگ بینی تحقیرآمیز توهین آمیز و... پرمیشه واکثرا هم اگر خوب دقت بشه از سوء تفاهماتی که بدلیل متوجه نشدن منظور همدیگر است بوجود آمده اگر بخوایم این نهاد شکل بگیره ورشد کنه باید اول یک خود سازی در خودمون بوجود بیاریم خودمونو مجبور کنیم درهر شرایطی حتی در بدترین نوع برخورد از طرف مقابل احترام متقابل رو حفظ کنیم یعنی در یک جمله کوتاه محترمانه جواب خاطی روبدیم وبقیه حرفهای توی دلمونو بزاریم خود خوانندگان تاپیک حدس بزنند مطمئن باشید اعضا تالار اونقدر منطقی هستند که بفهمند حق باکیه اگه نفهمیدند یامنطقی نیستند که برای ما نفهمیدنشون ارزشی نداره یا حق با مانیست کاش همونطور که کلید تشکر داریم یگ کلید مخالفت هم میداشتیم همینطور کلید عذر خواهی
-
با تشکر از دوستان.
میدونم همه به نوعی حساسیت خاصی روی ایجاد نهاد برنامه نویسان پیدا کردن ، و همه دوست دارن تجربه ای که دارن ، ایده ای که دارن ، پیشنهادی که دارن پیاده بشه تا نهاد به بهترین وجه ایجاد بشه .
اما متاسفانه این جریان حجمش زیاد هست و داره نتیجه معکوس میده و شبیه یک سرعتگیر عمل میکنه .
به شخصه زیاد در این تاپیک شرکت نکرده ام اما با دوستان همیشه تماسهایی داشتم برای بررسی و پیگیری وضعیت نهاد .
پیشنهاد میکنم دوستان به جای خرده گیری از گوشه و کنار ، به تشکیل هر چه زودتر نهاد فکر کنن .
متاسفانه چون هنوز نهاد بصورت رسمی شروع به فعالیت نکرده لذا چهارچوب فعالیت کلی و جزئی افراد مشخص نیست که این باعث همهمه شده .
آینده خوبی رو برای نهاد پیشبینی میکنم به شرطی که این پتانسیل های قبل از شروع کار ، همگی در جهت پیشرفت نهاد خرج بشه.
یه نصحیت برادرانه برای دوستان دارم ، البته بنده در حدی نیستم این گونه نصیحت کنم باید ببخشید .
سعی کنید مضمون حرفهاتون رو در جملات کوتاه بنویسید . تا هم تاپیک طولانی نشه ، هم زمانی که برای خواندن یک پست صرف میشه بیشترین بازدهی رو داشته باشه .
:)
بیشتر منظورم خودم بود ، سو تفاهم نشه .
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
rezaonline.net
یه نصحیت برادرانه برای دوستان دارم ، البته بنده در حدی نیستم این گونه نصیحت کنم باید ببخشید .
سعی کنید مضمون حرفهاتون رو در جملات کوتاه بنویسید . تا هم تاپیک طولانی نشه ، هم زمانی که برای خواندن یک پست صرف میشه بیشترین بازدهی رو داشته باشه .
کاملا موافقم :چشمک:
مخصوصا اینکه به جای اشاره به اینو اون مستقیما به طرفمون اشاره کنیم که اگه نیازی به دفاع بود بتونه از خودش دفاع کنه!
-
ایشالا تا اخر این هفته اوضاع درست میشه
-
خب همینکارارو میکنین که الان اکثر بچه ها ازشون خبری نیست
و یا گلایه ایی که میکنن اینکه ما دیگه امیدی نداریم
دلسرد شدیم
بیخیال شدیم
و ...
یکی نیست بیاد بگه الان دقیقا داره چه اتفاقی میوفته !
همه کارا روی دوشه ی نفره
اون ی نفرم خودش از صبح تا شب سره کاره
وقت هم نداره !
همش این هفته اون هفته میکنیم,اخرش هم هیچ ! بازم اتفاقی نمیوفته !
چرا ؟ چون خودمون هنوز هیچگونه برنامه ایی نداریم !
در حالی که همش دم از برنامه و برنامه ریزی میزنیم
:اشتباه:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Veteran
خب همینکارارو میکنین که الان اکثر بچه ها ازشون خبری نیست
و یا گلایه ایی که میکنن اینکه ما دیگه امیدی نداریم
دلسرد شدیم
بیخیال شدیم
و ...
یکی نیست بیاد بگه الان دقیقا داره چه اتفاقی میوفته !
همه کارا روی دوشه ی نفره
اون ی نفرم خودش از صبح تا شب سره کاره
وقت هم نداره !
همش این هفته اون هفته میکنیم,اخرش هم هیچ ! بازم اتفاقی نمیوفته !
چرا ؟ چون خودمون هنوز هیچگونه برنامه ایی نداریم !
در حالی که همش دم از برنامه و برنامه ریزی میزنیم
:اشتباه:
انشالا آخر این هفته همه چی درست میشه :چشمک:
-
کارهای ثبت نهاد توسط بنده و آقا مهرداد درحال پیگیری هست و نیازی نیست بقیه دوستان منتظر ثبت نهاد بمونن و از الآن نهاد رو ثبت شده بدونید. دپارتمانهای زیر رو میخوایم توی نهاد تشکیل بدیم:
1- برنامه نویسی سمت سرور با PHP
2- برنامه نویسی سمت کلاینت با Javascript و jQuery
3- طراحی سایت با HTML و CSS
4- طراحی گرافیک با ابزارهایی مثل Photoshop و Corel Draw و...
5- ترجمه متون، مقالات و فیلمهای آموزشی
6- نشریه داخلی نهاد
7- آموزش (تدریس آنلاین و حضوری و...)
8- بازاریابی و جذب پروژه
لطفاً دوستانی که علاقمند به مشارکت در هرکدوم از دپارتمانها هستن، عدد مربوطه رو به شماره نهاد پیامک کنن. حداکثر تا 20 مهر فرصت هست و بعد از اون، دپارتمانها فعال و برای انتخاب مدیر دپارتمانها تصمیم گیری خواهد شد. از امروز گوشیهای موبایلتون دم دست باشه (خطی که باهاش توی نهاد ثبت نام کردین) چون با همه شما تماس گرفته خواهد شد و درخصوص تکمیل رزومه و... سؤالاتی پرسیده شده و به ابهامات شما هم پاسخ داده خواهد شد. ضمناً بطور روزانه به سامانه اطلاع رسانی نهاد سر بزنید.
-
ببخشید فک کنم 20 مهر رو 20 شهریور نوشتید.
آقای شهرکی من رزومه ارسال نکرم، کجا ارسال کنم؟ چه مشخصاتی داشته باشه؟
راستی smsی که آدرس سامانه رو ارسال کرده بودید پاک شده چیکار کنم.
-
ممنون بابت یادآوری اشتباه درخصوص تاریخ. اصلاح شد. لینک سامانه اطلاع رسانی رو هم گذاشتم. درمورد ارسال رزومه ها هم توی سایت خود نهاد، فرم تکمیل رزومه بصورت مرحله به مرحله قرار داده میشه و فعلاً نیازی به ارسال دستی نیست.
-
امیدوارم از این به بعد جدی تر کارهارو دنبال کنیم و این یک شروع دوباره باشه :چشمک:
دپارتمان ها هم بالاخره بعد از جنگ و دعواهای بسیار :کف: داره راه میوفته :بامزه:
-
باتشکر فراوان
هرنفر فقط میتونه توی یک دپارتمان حضور داشته باشه ؟
اعضا میتونن از وضعیت سایر دپارتمانها نیز آگاه شوند؟
اگه ممکنه یک توضیح مختصر از دیدگاههاتون بدید.البته ممکنه باز اختلاف نظر ها شروع بشه که از دوستان خواهش میکنم رعایت کنن (از جمله خودم) ممنون
-
اعضا میتونن در چند دپارتمان همکاری داشته باشن ولی بطور رسمی فقط عضو یک دپارتمان میشن. بنابراین لطفاً فقط یک گزینه رو انتخاب کنید. دقت کنید که بعداً مطابق گزینه انتخابی، مسئولیت بعهده شما گذاشته خواهد شد.
-
خیلی خوشحال شدم که دپارتمان ها می خواد تشکیل بشه ...
اینجوری کار حرفه ای تر دنبال میشه ....
به امید روزهای خوب برای تمام برنامه نویسان ایرانی...
-
تاریخ نشست بعدی معلوم نشده ؟
-
به احتمال زیاد، 22، 23 و 24 آبانماه باشه (تاسوعا و عاشورا و جمعه)
-
دوستان ساکن تهران که میتونن کارهای هماهنگی یک سالن کوچک (با ظرفیت حدود 40-30 نفر) رو بعهده بگیرن، لطفاً پیام خصوصی بدن.
-
نقل قول:
تاسوعا و عاشورا و جمعه
به نظرم زمان مناسبی نیست
1-چون این 2 روز اکثر دوستان در حال عزاداری امام حسین هستند(حالا چه اونایی که اعتقاد دارن چه ندارن)
2-این 2 روز تهران خیلی شلوغ میشه و رفت و امد سخت تر میشه
3-و....
-
خوب زمان مناسب دیگری اگه سراغ دارین، پیشنهاد بدین. علت اینکه من گفتم این تاریخها باشه بخاطر این بود که 3 روز زمان داریم و تمام برنامه ها رو میتونیم مکتوب کنیم و اعضای دپارتمانها مسئولیتهاشون رو دریافت کنن و کارها شروع بشه. همچنین کارگاه آموزشی فریمورک Yii رو هم برای برنامه نویسان در دستور کار دارم.
-
نقل قول:
اعضای دپارتمانها مسئولیتهاشون رو دریافت کنن و کارها شروع بشه.
جناب شهرکی بگو که داری شوخی میکنی !!!!!!!!
یعنی بازم قراره تا اون موقعه هیچکاری انجام نشه !!!! ؟!!!!!!!!!
===
من تقویم رو چک کردم ولی به نتیجه ایی نرسیدم.
اما خب اون 3 روز هم مشکلات خاص خودشو داره !
مجبوریم که توی روز های کاری جلسه رو برگذار کنیم.مثلا 5 شنبه جمعه و شنبه به غیر از روز هایی هایی که در محرم هست.
-
آقا هر روزی باشه غیر از تاسوعا و عاشورا ... :ناراحت:
-
-
هفته دیگه چهارشنبه (24 مهر) تعطیله و پنجشنبه هم به خاطر اینکه بین دو تا تعطیلی هست تعطیل میشه !
چهار شنبه زمان خوبیه !
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
engmmrj
هفته دیگه چهارشنبه (24 مهر) تعطیله و پنجشنبه هم به خاطر اینکه بین دو تا تعطیلی هست تعطیل میشه !
چهار شنبه زمان خوبیه !
تو این ماه فکر نکنم کسی آمادگی داشته باشه!!
من که تو این ماه برنامه هام تکمیل تکمیله! یه روزم جا نداره!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
engmmrj
چهار شنبه زمان خوبیه !
اول باید ببینیم بعد از 20ام که وضعیت دپارتمان ها مشخص شد چه کارهایی قراره انجام بشه تا نشست بعدی که اگه نیاز بود نشست دیرتر برگزار بشه.
-
بعد این سامانه ی نهاد بر چه اساسی هست گذرواژه ش؟
-
نقل قول:
اول باید ببینیم بعد از 20ام که وضعیت دپارتمان ها مشخص شد چه کارهایی قراره انجام بشه تا نشست بعدی که اگه نیاز بود نشست دیرتر برگزار بشه.
اش ماش به همین خیال باش !
تا موقعه ایی که شهرکی این وضعیت رو بخواد ادامه بده و به حرف ها گوش نکنه و فقط حرف خودشو قبول داشته باشه
هیچ کاری انجام نمیشه
===
ما این همه صحبت کردیم,پیغام خصوصی دادیمو تماس گرفتیم و ....
اصلا 1 جواب درست گرفتیم ؟!
رفتیم اصفهان به اون نتیجه که خواستیم رسیدیم ؟
کدوم از برنامه های اقای شهرکی درست انجام شد ؟
ثبت درست انجام شد ؟
10 شهرویر که قرار بود قالب اماده بشه
اماده شد ؟
15 شهرویر برنامه نویسی شروع شد ؟
نتیجه این پست چی شد ؟
برنامه هایی که ازشون صحبت میکنه کجان ؟!
===
نکنه بند کفش پاره شده منتظر بنده کفشیم ؟؟!
===
یکم جدی بگیریم همه این مشکلات درست میشه !
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Veteran
تا موقعه ایی که شهرکی این وضعیت رو بخواد ادامه بده و به حرف ها گوش نکنه و فقط حرف خودشو قبول داشته باشه
هیچ کاری انجام نمیشه
===
ما این همه صحبت کردیم,پیغام خصوصی دادیمو تماس گرفتیم و ....
اصلا 1 جواب درست گرفتیم ؟!
رفتیم اصفهان به اون نتیجه که خواستیم رسیدیم ؟
کدوم از برنامه های اقای شهرکی درست انجام شد ؟
ثبت درست انجام شد ؟
10 شهرویر که قرار بود قالب اماده بشه
اماده شد ؟
15 شهرویر برنامه نویسی شروع شد ؟
نتیجه این پست چی شد ؟
برنامه هایی که ازشون صحبت میکنه کجان ؟!
===
نکنه بند کفش پاره شده منتظر بنده کفشیم ؟؟!
===
یکم جدی بگیریم همه این مشکلات درست میشه !
من این لینکی که گذاشتیو کاملشو ندیده بودم که الان دیدم کامل شده بود.خوب همه چیز اورده شده.اگرم چیزی نیاز بود اضافه میشه.
ما تو برنامه مشکل زیادی نداریم.خوبیه نشست ها این بود که چارچوب کاری مشخص شده.فقط ما تو زمان اجرای این طرح ها و برنامه ها مشکل داریم.چیز دیگه ای نیست.
-
بچه ها زیاد شلوغش نکنید ...
خوب یکم صبر داشته باشیم کارها بهتر صورت می گیره ...
کار گروهی این مشکلات (البته اسمشو نمیشه مشکل گذاشت) داره . بنابراین به جای این حرف ها باید تا نشست صبر کنیم چون همونطور که مهندس شهرکی اعلام کردند می خوان آموزش های yii رو به برنامه نویسان بدن تا از جامعیت بیشتری برخوردار بشه نهاد و برنامه نویسان نهاد بعدا در پروژه های بزرگ بتونند بهتر و سریع تر کار گروهی رو دنبال کنند ...
-
به نظر من لزومی نیست فریم ورک YII رو آموزش بدید.
اگه قراره 3 روز تو نشست باشیم, بهتر که همش در مورد نشست باشه تا حداقل نتیجه ای بگیریم.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
2undercover
بعد این سامانه ی نهاد بر چه اساسی هست گذرواژه ش؟
تصادفیه. بعد از ورود میتونید تغییرش بدین.
-
لزوم آموزش Yii بخاطر اینه که فریمورک رسمی نهاد برای انجام پروژه ها خواهد بود. بنابراین لازمه همه بتونن باهاش کار کنن. برنامه نویسی سایت نهاد هم با همین فریمورک انجام خواهد شد.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
لزوم آموزش Yii بخاطر اینه که فریمورک رسمی نهاد برای انجام پروژه ها خواهد بود. بنابراین لازمه همه بتونن باهاش کار کنن. برنامه نویسی سایت نهاد هم با همین فریمورک انجام خواهد شد.
یعنی برنامه نویسی سایت بعد از جلسه ی تهران شروع میشه؟
و سوال دیگه اینکه تا جلسه ی بعدی چه کارهایی قراره انجام بشه؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Veteran
جناب شهرکی بگو که داری شوخی میکنی !!!!!!!!
یعنی بازم قراره تا اون موقعه هیچکاری انجام نشه !!!! ؟!!!!!!!!!
دوست عزیز، با این لحن صحبت کردن، مطمئناً به جایی نمیرسیم. نکنه واقعاً فکر کردین که در مقابل هم ایستادیم؟ کی گفته من به حرف کسی گوش نمیدم؟ دپارتمانها رو گفتین تشکیل بدیم. من هم دارم همین کار رو میکنم. الآن چند وقت از اعلان دپارتمانها گذشته؟ از حدود 80 نفر اعضای نهاد فقط 10 نفر پیامک ارسال کردن. خوب این هم تقصیر منه؟ شما خودتو نگاه نکن که خیلی فعالی. بقیه متأسفانه خیلیهاشون اینطوری نیستن و من دارم همه رو میبینم. بخاطر همین مجبورم صبر کنم بقیه هم برسن. نکنه انتظار داری با همین 10 نفر دپارتمانها تشکیل بشه و شروع کنیم کدنویسی کردن؟!
فکر نکنید فقط شما دلسوز هستین و بقیه با خیال راحت نشستن و هرموقع بیکار شدن اوقات فراغتشون رو به نهاد اختصاص میدن. مطمئن باشین بنده و آقا مهرداد بیشتر از شماها به فکر نباشیم، کمتر هم نیستیم. این لحن صحبت کردن و اینجور شوخیها هم جاش اینجا نیست. بهتره کمی مؤدبانه و با احترام با هم صحبت کنیم. شما اینطور فکر نمیکنید؟
نقل قول:
نوشته شده توسط
Veteran
هیچ کاری انجام نمیشه
پیشکسوتی و... بماند، حداقل فکر کنم 10 سالی از شما بزرگتر باشم که باعث بشه یه پیشوند آقا یا هر چیز دیگری قبل از نام خانوادگی بنده اضافه کنید. از کجا اینقدر مطمئن هستین که من به حرفها گوش نمیدم؟ چون به حرفهای شما گوش داده نشده؟ مگه فقط شما دارین با بنده درمورد نهاد صحبت میکنید؟ نظر سایرین مهم نیست؟ تجربه چندین ساله خودم و آقا مهرداد و بقیه اهمیتی نداره؟ مثل روز دارم میبینم اینطوری که شما بی ترمز میخواین جلو برین، مطمئناً چپ میکنید و همه رو به کشتن میدین. من هم مثل شما میخوام نهاد هرچه سریعتر راه بیفته ولی نه اینکه آگهی بزنیم دپارتمانها رو میخوایم تشکیل بدیم و فرداش ایمیل بزنیم بگیم این شرح وظایف تک تک شما اعضای محترم هست و باید این کارها رو انجام بدین و این بخش از کد دست فلانی باشه و این قسمت رو اون آقا انجام بده و...
از قدیم گفتن شتاب کن، ولی شتابزده عمل نکن. شما هم لطف کنید از این به بعد کمی محترمانه تر و دوستانه تر صحبت کنید. واقعاً اگه احساس میکنید بهتر از بنده و آقا مهرداد میتونید کارها رو پیش ببرین، بفرمایید تا همه اختیارات و مسئولیتها رو دو دستی تقدیمتون کنیم و بی دلیل سری که درد نمیکنه رو دستمال نبندیم.
-
راستی علت پیشنهاد تاریخی که گفتم (تاسوعا و عاشورا و جمعه بعدش) این بود که خیلیها هستن (منجمله خودم) که بهرحال در یک جایی مشغول به کار هستن و مرخصی گرفتن شاید به این راحتی ممکن نباشه. بخصوص که میخوایم لااقل 3-2 روز نشست داشته باشیم. توی ماه قبلش که خیلیها آمادگی ندارن. توی ماه بعدش (آذر) هم کلاً از اول تا آخر یک روز تعطیل هم وسط هفته نداریم. بعلاوه خیلی از اعضا هم محصل یا دانشجو هستن که برای مشارکت در روزهای غیر تعطیل به مشکل بر میخورن. احترام به عزاداری ماه محرم سر جای خودش، کار و فعالیت هم سر جای خودش (قرار نیست جشن و پایکوبی راه بندازیم، میخوایم بیایم خیلی جدی درمورد آینده کاریمون صحبت کنیم و کارها رو پیش ببریم).
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
***BiDaK***
یعنی برنامه نویسی سایت بعد از جلسه ی تهران شروع میشه؟
و سوال دیگه اینکه تا جلسه ی بعدی چه کارهایی قراره انجام بشه؟
خیر، تو این فاصله یکسری PDF آموزشی به ایمیل اعضا ارسال میشه تا با اونها کسانی که میتونن، کارشون رو شروع کنن. البته بعد از اینکه اعضای محترم لطف کردن و دپارتمانشون رو مشخص کردن. تا این لحظه از 80 نفر، 16 نفر پیامک فرستادن و دپارتمانشون رو مشخص کردن.
تا جلسه بعدی هم کارهای برنامه نویسی شروع میشه و یکسری وظایف هم برای اعضای دپارتمانها مشخص میشه و یک سیستم ارتباطی برای دپارتمانهای مختلف شکل میگیره که اعضای هر دپارتمان بتونن با هم در ارتباط باشن. اولین کاری هم که توی هر دپارتمان باید انجام بشه اینه که با هماهنگی خودشون، یکنفر رو بعنوان نماینده مشخص کنن که توی نشست باید حاضر باشه و کلاً نماینده اون دپارتمان در جلسات نهاد خواهد بود و به نوعی طرف حساب نهاد در دپارتمان محسوب میشه. نهاد با اون فرد صحبت میکنه و دپارتمان هم حرفهاش رو ازطریق نماینده به گوش هیئت مدیره نهاد میرسونه. اگه کم و کاستی هم در کارهای دپارتمان باشه، مسئولیت توضیح و رفع و رجوع و یافتن مسبب و... با نماینده هر دپارتمانه. بنابراین نماینده رو میشه به نوعی مسئول یا مدیر دپارتمان هم محسوب کرد.
-
جناب شهرکی هفته بعد چهارشنبه تعطیل هستش پنجشنبه هم که معمولا شرکت ها تعطیل هستش
نمیشه برای هفته آینده برنامه ریزی کنید ؟
-
راستش این ماه من خودم شخصاً نه مرخصی دارم نه فرصت آزاد و خالی. بقیه رو نمیدونم ولی فکر میکنم یکم فاصله باشه بهتره چون اولاً خیلیا ممکنه به این زودی آمادگی سفر نداشته باشن و بهرحال برنامه ریزی میخواد و ثانیاً یکسری کارها میخوام تو این فاصله بین اعضا تقسیم بشه که گزارشها رو باید نماینده های دپارتمانها تو نشست ارائه کنن.
-
میشه بفرمایید فریمورک yii رو توی کدام ide آموزش میدین ؟ یا کدومو پیشنهاد میکنید؟
-
IDE که زیاد مهم نیست ولی توی آموزش از Zend Studio استفاده شده.
-
ممنون از جناب شهرکی برای سامانه اطلاع رسانی که آماده کرده اند, متاسفانه من رمزعبورم رو فراموش کردم, تکلیف چیست؟
-
براتون پیام خصوصی شد. رمزتون رو به چیزی که راحت حفظ کنید، تغییر بدین.
-
آقای شهرکی من وقتی میخوام وارد سامانه بشم پیغام "شما اجازه دسترسی ندارید" میده.
-
رمز رو اشتباه میزنید. دقت کنید که شماره موبایلتون با صفر اولش وارد بشه.
-
جناب شهرکی تاریخ برگذاری نشست تهران همون 24 ابان هست دیگه,درسته ؟
کارگاه اموزشی هم مثل اینکه داره(Yii)
و اینکه
از 3 روز نشست چند روزش به کارگاه اختصاص داره
-
به احتمال زیاد، اگه تاریخ مناسبتری پیدا نشه، همون 22 و 23 و 24 آبان هست. یک روز کارگاه آموزشی هست، دو روز دیگه درمورد برنامه ها صحبت میشه و اعضای دپارتمانها هم صحبتهاشون رو مطرح میکنن. بنابراین دوستان لطف کنن هر برنامه ای یا صحبتی دارن ، از الآن یادداشت کنن تا توی نشست، فقط شنونده نباشن و بتونن حضور مؤثری داشته باشن.
-
سلام دوستان
من روزهای 1 و 2 و 3 آبان رو پیشنهاد می کنم. یکم چهارشنبه است و دوم (عید غدیر) و سوم (جمعه) تعطیل هستش.
هم زمانش نزدیکه و اینکه مشکل دوستان و خودم که نمیتونیم تاسوعا و عاشورا بیام حل میشه
و یه پیشنهاد دیگه اینکه آقای شهرکی یه نظر سنجی بین نظرات ایجاد کنند تا تکلیف روشن بشه و بچه ها برنامه ریزی کنند
با آرزوی موفقیت برای دوستان و نهاد
-
درود و ...
دوستان عزیز دپارتمانها آماده کار هستند اعضایی که زمینه فعالیتشون مشخص شده می توانند از سامانه استفاده کنند .
دوستانی که هنوز نتوانستند دپارتمانشون را مشخص کنند اطلاعیه شماره 2 آغاز تشکیل دپارتمانها و ... را مطالعه کنند همچنین عزیزانی که برای توسعه سامانه قصد همکاری دارند به صورت پیام خصوصی اعلام کنند.
موفق باشید
پایگاه اطلاع رسانی ایران نهاد