آقا یعنی هیچکی نمیدونه چجوری تاریخ فارسی رو تو گزارش نشون داد؟!!!!!!!! هر کار میکنم ماه و روز رو دو رقمی نشون بده نمیشه. من میخوام به جای 5/3/1391 بزنه 05/03/1391.
Printable View
آقا یعنی هیچکی نمیدونه چجوری تاریخ فارسی رو تو گزارش نشون داد؟!!!!!!!! هر کار میکنم ماه و روز رو دو رقمی نشون بده نمیشه. من میخوام به جای 5/3/1391 بزنه 05/03/1391.
من یک مشکلی تو مایه های مشکل شما داشتم. مشکل من این بود تاریخ شمسی سال باید سمت چپ باشه و خودش میره سمت راست میزنه که اشتباست. حالا من آمدم دو تا فیلد تاریخ برای خودم تو دیتابیس درست کردم یکی رو همون حالت date گذاشتم برای زمانی که نیاز هست تاریخ رو حساب کنم و یکی رو هم به صورت string گذاشتم و تو گذارشم از فیلدی که string گذاشتم استفاده کردم که دقیق همونجوری بود که ذخیره کرده بودم.
حالا شما هم میتونید همین کلک رو بزنید و وقتی ذخیره میشه اگر دو رقمی در string ذخیره کنید اونجا هم همونجور نشون میده
حالا خودم یک مشکلی دارم که وقتی میزنم فرم چاپ بشه حتما باید فرم رو ببندم و دوباره باز کنم تا ریپورت جدید بگیرم مگه نه هر چی هم تغییر بدم باز همون ریپوتر قبلی چاپ میشه!
کسی راه حل این رو میدونه؟
سلام من یک گزارش دارم که یکی از فیلدهایی که میخواد تو گزارش دیده بشه تاریخه البته این فایل از نوع nvarchar تودیتابیس sql 2008 تعریف شده وقتی جدول رو به گزارش ارسال می کنم همه فیلدها نشون داده میشن ولی فیلد تاریخم رو با اینکه تو دیتابیس اطلاعات داره تو گزارش نمیزنه چکار باید بکنم که درست بشه ؟؟؟؟؟
فایل گزارشم پیوست شده
سلام
شما یک فیلد بنام datee دارین و یک variable به همین نام
اگر قصدتون نمایش فیلد جدول باشد باید تو گزارشتون اینو {DataSource1.datee} بنویسید نه dateeنقل قول:
ولی فیلد تاریخم رو با اینکه تو دیتابیس اطلاعات داره تو گزارش نمیزنه چکار باید بکنم که درست بشه ؟؟؟؟؟
و اگر قصدتون نمایش variable باشه باید از مقدار داشتن آن مطمئن باشید و ..............
سلام
يك نفر به من بگه چرا با اين كد گذارشم كار نمي كنه توي اين قسمت (lf.ToList ) كه بايد rpt.RegData اطلاعات بگيره اررو ميده خواهش ميكنم يك نفر راهنمايي كنه:گریه::گریه::گریه::گریه::گ یه:
dataAP.Fill(dataTB)
Dim lf = From i In dataTB Where i.mablag_fish = Me.Tex_mablag.Text Select New With {i.cod_fish, i.madrak_fish, i.mablag_fish}
Dim rpt As StiReport = New StiReport()
rpt.RegData(lf.ToList)
rpt.Load("fishb.mrt")
rpt.Render()
Me.StiViewerControl1.Report = rpt
Me.StiViewerControl1.Show()
همون کاری که شما میگین کردم دیدم جواب ندادم متغیر تعریف کردم که بتونم تو گزارش تاریخ رو ببینم ولی نشونش نمیده select مربوطه رو هم که تو sql می نویسم جواب میده و اونجا تاریخ رو میاره تو گزارش هم همه فیلدها رو میاره الا فیلد تاریخ!!!!!!!!!!
این تصویر گزارشیه که نشون میده
گرفتن مقدار text box در stimul report
من در گزارشم به مقدار textbox ها نیاز دارم
مثالا اگرtextbox1 دارای مقدار "reza" باشد می خواهم textbox2i هم برابر آن شود ولی این کار نمی کند
{textbox1.Text}
خیلی سعی کردم نیاز فوری
ببخشید کی یه مثال کامل یا یه فایل اموزشی از نحوه ایجاد یک گزارش پویا داره
من یک فرمی دارم که اطلاعاتی که میخواهد توی گزارش نمایش داده بشه توی یک گریدویو نشون داده شده و کاربر میتونه تعداد فیلدهای این گریدویو را کم و زیاد کنه و بعد قراره گریدویوی نهایی با ستون های انتخاب شده توسط کاربر توی گزارشی با stimul report نمایش داده بشه
کی میتونه کمک کنه
خیلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم
خیلی فوریه:گریه:
سلام
من نرم افزار stimreport را دانلود کرده و نصب نیز کردم حالا نمیدونم چطوری به پروژه اضافه کنم
تشکر از دوستان
پس چرا هیچکس چواب سوال منو نمیده؟یعنی هیچ کس بلد نیست
خیلی فوریه:گریه:
سلام
شما باید ابتدا گزارشتو توی استیمول طراحی کنی فایل گزارش رو در مسیر debug پروژت کپی کنی و بعد برای نمایش گزارشت توی سی شارپ میتونی از این تابع استفاده کنی
public void fillreport(string stcommon, string streport)
{
SqlConnection scon = new SqlConnection("server=(local);database=matab;trust ed_connection=true");
SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(stcommon, scon);
DataSet ds = new DataSet();
da.Fill(ds);
StiReport report = new StiReport();
report.RegData("Modaresin2", ds.Tables[0].DefaultView);
report.Load(streport);
report.Compile();
stiViewerControl1.Report = report;
report.Render(true);
scon.Close();
ds.Clear();
}
اینم روش صدا زدن تابع:
fillreport("select fname,lname,codemeli,price from tbl_nobatdehi ", "rpttalaei.mrt");
با سلام خدمت اساتید محترم. مخواستم بدونم برای یه برنامه که بخوایم روی یه سیستم دیگه تست کنیم چه dll هایی رو باید توی برنامه بذاریم؟
من برنامم WPF هستش و نحوه ارتباط با دیتام هم Business Object.
سلام
كسي نمي خواد جواب من را بده:افسرده:
سلام به همه ی دوستان
من یک سوال داشتم
یه گزارش Stimul یی در وب با زبان C#دارم در خود گزارش تنظیم کردم که Landscape باشه ولی در پرینت portraite میشود یعنی صفحه عمودی است ولی متن های گزارش افقی است من برای نمایش گزارش از کنترل StiWebViewer استفاده میکنم
تنظیماتی برای درست کردن آن پیدا نکردم لطفا راهنمایی کنید
سلام
من دارم با stimulreport کار میکنم vs2010 زبان برنامه C# با sql2008 R2 ولی بهم خطا میده کلاس stireport و نمیشناسه میگه خطا میده
Dll های پوشه Bin به پروژه اضافه نکردید. :لبخندساده:
من این dll ها رو اضافه کردم ولی فایده نداشت
stimulsoft.base
stimulsoft.controls
stimulsoft.controls.win
stimulsoft.report
stimulsoft.report.win
microsoft.reportviewer.common
microsoft.reportviewer.webforms
سلام خدمت برنامه نویسان
یه سوال ذهنم رو درگیر کرده است اینکه آیا می توانیم در یک گزارش stimult report دو نوع قالب طراحی کرد ؟
مطالب گزارش من به صورت دینامیک قایل تغییر هستند و مشخص نیست که چند صفحه ای هستند ولی در پرینت گزارش قالب صفحه اول باید با بقیه صفحات متفاوت باشد
ممنون می شم اگر کسی بتواند راهنمایم کند
سلام به همه ی دوستانمیشه یه نفر جواب سوال منا بده اگه سوالم واضح نیست بگید تا بیشتر توضیح بدم
من یک سوال داشتم
یه گزارش Stimul یی در وب با زبان C#دارم در خود گزارش تنظیم کردم که Landscape باشه ولی در پرینت portraite میشود یعنی صفحه عمودی است ولی متن های گزارش افقی است من برای نمایش گزارش از کنترل StiWebViewer استفاده میکنم
تنظیماتی برای درست کردن آن پیدا نکردم لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان من گزارشمو یا Stimul درست کرده ام و اونو پیش فایل اجرایی برنامه گذاشته ام و داخلی فرمی که می خواهد گزارش را نشان دهد این کدها را نوشته ام
class_form_4 cs_form_4 = new class_form_4();
cs_form_4.panel_id = 35;
cs_form_4.date_year = "1390";
DataTable dt = new DataTable();
dt = cs_form_4.getlist();
StiReport report = new StiReport();
report.RegData(dt);
report.Load("Report_x.mrt");
report.Compile();
report.Render(true);
report.Show();
ولی بعد از اجرا این ارور را می دهد
DragDrop registration did not succeed.
به نظرتون مشکل چی هستش
سلام
واسه تعیین نسخه framework:
از منوی project/project name properties
و بعد:
ضمیمه 91101ضمیمه 91102
برا من اینجوریه نمیدونم ورژنش فرق میکنه یا چیز دیگه ولی!!! چه کارش کنم؟ کجا برم؟؟http://eup.clubos.net/upload.php
با سلام خدمت دوستان عزیز و آرزوی قبولی طاعات و عبادات
من از استیمول 2012 استفاده می کنم و تمام گذارش های پروژه رو هم ساختم ولی عبارت demo رو نمی دونم چطور از پس زمینه گذارش ها بردارم تو پست ها رو نگاه کردم متوجه شدم که باید استیمول رو کرک کنم اما کرک استیمول 2012 رو ندارم کسی میتونه کمکم کنه؟
من همه target framework ها رو امتحان کردم حتی آخرین نسخه هم دانلود کردم فایده نداشت:گریه::گریه:
سلام به همه حرفی ها
من یه برنامه نوشتم تو ویژوال بیسک دات نت 2010 که اطلاعات یه قبض رو دریافت بعدش ثبت می کنم تو پایگاه داده یه فرم گزارش تو استیمول هم طراحی کردم تو برنامه هم لودش کردم فقط تنها مشکلی که هست همش رکورد اول رو می بره برا خروجی- اگه بخوام رکورد آخر یا هر رکورد دیگه ای رو چاپ کنم باید چه کنم؟؟؟
سلام - از داخل برنامم تکست باکسی در گزارش مقدار دهی میکنم حالا میخوام مقدار اون تکست باکس به تکست باکس دیگه ای هم نسبت بدم- چطور باید اینکار انجام بدم؟ تشکر
با سلام خدمت دوستان
من چگونه می تونم یکی از فیلدهای گزارشم که به دیتابیس بایند شده رو به صورت صعودی مرتب کنم بدون آنکه خواسته باشم آنرا گروه بندی کنم؟
ممنون میشم اگر خیلی سریع بهم جواب بدید
خیلی بهش احتیاج دارم
دیتابیس < select order by کنید.
سلام
فیلدی در جدولم دارم با نوع bit پایگاه داده SQL Server، خود Stimulsoft بعد از ساختن دیتا سورس چک باکس بودن این فیلد رو تشخیص داده، وقتی شی اون رو صفحه درگ می کنم (مثل سایر فیلدها)، شی از نوع چک باکس واسه اون فیلد قرار میگیره، تا اینجا همه چی درسته اما در زمان چاپ (پیش نمایش چاپ) این فیلد چک باکسی نمایش داده نمیشه، میشه بگید چیکار کنم؟
ضمنا اینو بگم که بقیه فیلدها با نوع رشته ایی و عددی بدون هیچ مشکلی نمایش داده میشه.
سلام دوست عزیز
نمیدونم دقیقا متوجه سوالتون شدم یا نه
شما از Data Band استفاده کردید؟ Data Source رو ساختید؟ Query اون رو تست کردید؟ داده های اون رو نگاه کردید ببینید همه چی درسته؟
خلاصه بهتون بگم، اول Connection، بعد Data Source و تست Query
اگه فقط قراره یک رکورد نمایش داده بشه، فیلدهای موجود در Data Source رو روی صفحه درگ کنید و اگه می خواید بیش از یک رکورد نمایش داده بشه، در ابتدا Data Band رو روی صفحه درگ کنید و سپس فیلدها رو روی اون قرار بدید.
موفق باشید
سلام
نمیدونم گذاشتن این لینک مشکی با قوانین سایت داره یا نه!
http://www.4shared.com/get/IDlkNLBp/...Net_20103.html
اما اگه نداره می تونید از این لینک فایلی نصب این برنامه رو که ازش استفاده می کنم و مشکلی با کرک نداره رو دانلود کنید. فقط کافیه نکست نکست بزنید و نصب کنید! نیاز به کرک نداره
اما در مورد مشکل شما! حدس می زنم حتی اگه برنامه قبلی Stimulsoft رو پاک کنید و بخواید اینو نصب کنید بازم این مشکلو داشته باشید، چرا که با Remove کردن این برنامه تمامی فایلها (منظور فایلهای Registery) پاک نمی شوند. پیشنهاد من اینکه با استفاده از نرم افزارهایی مثل Your Uninstaller! برنامه قبلی رو به طور کامل از ویندوزتون Remove کنید و یا اینکه ویندوزتون رو یا Restore کنید یا دوباره نصب کنید.