-
نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان
خوب ما با این شرایطی که الان داریم هم میتونیم خودمون نظم بدیم.
اول قضیه ثبت نهاد روشن بشه.
این قضیه داره شبیه میشه به شروع کار از شنبه.حالا این شنبه کی میاد خدا میدونه.درسته بعضیا خیلی کارها انجام میدن ولی ما نمیدونیم خب شما بیاین کارهارو هم بگید باز کافی نیست باید همه چی زمان بندی بشه.این کمترین کاریه که میتونیم کنیم.
نگید عجله نکنید ما 5 ماهه عجله نکردیم اینکه بگیم عجله داریم فک میکنم درست نباشه.بنظرم میشد از نشست بعد اصفهان با یک برنامه ریزی بهتر این مشکلات نبود.ولی وقتی بعد از اصفهان 13 14 تا عنوان گذاشته شد توو تاپیک بقیه بدون هیچ راهکاری یا باز عنوان خواستن اضافه کنن یا یکی اومد گفت نمیشه و 5 نفر تو جوابش گفتن میشه.یعنی فقط با حرف خواستیم ثابت کنیم.آقا در کل حرف حرف میاره.ما بهتر بود تو همون نشست اصفهان خیلی چیزارو تموم میکردیم چون همه از راه دور بودیم.یعنی اگه دوروز بود شاید خیلی ازین مشکلات نبود.ولی تا نشست بابل طول کشید.
اما برنامه:
• کیا رو لوگو کار میکنن خوب به شما(آقای شهرکی) پیام بدن بعد اونجا شما یه زمانیرو مشخص میکنید.
• چه کسایی رو قالب کار میکنن؟تا فلان تاریخ وقت دارید طرحتونو بدید.
• برنامه نویسا کیا میخوان کمک کنن و زمان آماده سازی کار رو هر کسی میتونه بده.واسه شروع کار بلاخره باید اعتماد کنید به افراد و اون نفری که قسمتیو قبول میکنه حتما توو خودش میبینه که اینکارو میتونه و تابحال انجام داده.اما شما میتونین با زمان کمتری که میدید این برنامه نویس اگه تو اون قسمت مشکل دار بود با زمان بندی که داشتید زمانو از دست ندید و نفر جایگزین بذارید واسه اون قسمت.
• کار ثبت نهاد چجوری پیش میره؟از کی شروع میشه؟اگه قراره کسی تهران پیگیری کنه تو همین چند روز مشخص کنید تا هرروزی میگید یا ما بریم یا کس دیگه.بنظر میاد این خودش کمه کم یکماه طول بکشه.
• و...
دیگه همه میدونیم امروز تا یکماه دیگه کجا هستیم.حداقل میدونیم 80 درصد کار های مشخص شده تو یکماه انجام میشه.
اینکه تو تاپیک اصلا مطرح بشن فقط کار تو این 5 ماه رو داریم تکرار میکنیم.فعلا نیاز نیست کسی حرفی بزنه.طرحها مشخص میشه لوگوها مشخص میشه از طرف شما جمع آوری میشه بعد یه روز میذارید واسه نظرسنجی به نظر اینا نظمو بیشتر میکنه.
چیزیکه مشخصه اینه که نهاد کارو انجام میده پس زمانو از دست ندیم.
این قسمت از حرفهاتون
نقل قول:
وقتی که اطلاعات جامعی از اعضا نداشته باشیم (ازطریق رزومه ها و بررسی نمونه کارهای انجام شده که در نشست تهران باید همراه خودتون بیارین)، تصمیمی درخصوص انتخاب مدیر هر بخش گرفته نخواهد شد.
فقط وقت رو هدر میده...
در همین اینترنت هم امکان بررسی نمونه کار ها هستش.گرچه زمان بیشتری رو میطلبه.اما به اندازه زمانی که ما تا ابان ماه از دست میدیم نیست.
نهاد بلاخره باید گروه بندی بشه صرفا واسه کار های قبل از تاسیس.واسه تصمیم گیری ها و سایت و کارهای ثبتی و جمع آوری رزومه و ...
اینکه بگیم چون تاسیس نشده , فایده ای نداره چون روزی هم که نهاد ثبت بشه اون روز همین تعداد هستن و در ادامه اضافه میشن.
بقول خودتون،
نقل قول:
اگه اول جای پاهامون و بند کفشهامون رو سفت کنیم و دیرتر ولی اصولی حرکت کنیم، بهتر از اینه که عجولانه راه بیفتیم و وسط راه مدام زمین بخوریم.
البته تشکیل گروه ها هم به معنی عجولانه راه رفتن نیست
همون سفت کردن بند کفش هست.
ما در بابل جمع شدیم تا باهم یک سری تصمیم گیری ها بگیریم
چراکه باهم میتونیم بهتر کار رو پیش ببریم
اما چرا نیومدیم مثل همین وضعیتی که نهاد الان داره هر یکی از دوستان تاپیک بزنن برای ایجاد نهاد حمایت از برنامه نویسان و هرکسی ساز خودشو رو بزنه و در نهایت رای گیری بشه ؟
من تعجبم ما تو همون بابل این حرفارو بعد از جلسات با بقیه زدیم چرا یادشون رفت همه ی حرفایی که زدیم؟بازم دارن مثل قبل عمل میکنن.
نظرات امیدوارم مفید واقع بشه.
کلی فسفر سوخت.:اشتباه:
-
1 ضمیمه
دوستان من یه طرح مانندی روی کاغذ انجام دادم که از اسم ایران نهاد تشکیل شده.
البته روی کاغذ مسلما اشکالاتی خواهد داشت، هدفم پیاده سازی ایده ی ذهنم بود.
ضمیمه 109747
-
با سلام به همه دوستان عزیز
یک معذرت خواهی نسبتا طویل و عرض به همه اعضای تالار PHP به خصوص استاد شهرکی عزیز ودوست داشتنی دارم.
و هم چنین آقا مهرداد گل که نتونستم در جلسه ودم نهاد شرکت داشته باشم.
راستش چند وقتی بود که به دلیل قسمت که چه عرض کنم قسمت هایی از مشکلات متعدد نتوانستم در جمع دوست داشتنی اعضای محترم تالار حضور داشته باشم.
اما همه ی اینها هیچ گاه مانع نشد که از علاقه ی خود به تشکیل این نهاد کاسته و یا کمرنگ شود.
و هر از گاهی اگر وقتی حاصل می شد تاپیک های نهاد را مرور کرده تا در چند و چون قضایای قرار بگیرم.
یک خسته نباشید و خدا قوت نیز به همه اعضایی که در حال حاضر فعالیت بیشتری از خود نشان داده و آهسته و البته پیوسته کار نهاد را ادامه می دهند تشکر و قدردانی خود را مبذول می دارم.
در این روزهای آشفته ی طراحی وب به صورت هایی که منفعت برنامه نویس زیر سوال است و زحمات و تلاش های بی وقفه وی زیر سوال است ، گزینه ی مناسب و البته راه انداز همین مسئله انسجام و مرتب سازی الگوی خاصی برای برنامه نویسان است.
وقتی سری به سایت هایی که پروژه ها را به قیمت هایی ناچیز به عهده برنامه نویس قرار می دهند و وی نیز برای بقای عمر برنامه نویسی و هم چنین امرار معاش ناگزیر به تسلیم است می زنم ، داغم دوباره تازه می شود و آن جمله ی معروف ما میتوانیم در خیالم نقش می بندد.
وقتی که پروژه دهنده با کلی دستورات ریزودرشت و درخواست های متعدد آخر قیمتی برابر یک چهارم قیمت واقعی ویا به قول خودشان قیمتی منصفانه را پیشنهاد می کند ، ناگاه جمله ی نازیبای ای کاش در نظرم منقش می شود.
اما همه نیز به آینده خوش بینیم و کلا آدمی به امید زنده است و کسی که امید ندارد به قطع یقین نام زنده گان را یدک می کشد.
پس حال چه باید کرد؟!
این سوالی است که تک تک اعضای تالار به احتمال یقین حداقل روزی یا هفته ای و یا ماهی یک بار از خود پرسید ه و شاید هم راه حل هایی را برای این موضوع دریافته باشند.
با کمی مرور کردن مطالب دوستان این نکته مهم که همه ی اعضا به تشکیل نهاد اصرار دارند واقف خواهید شد اما اینجا مسئله مهم همدلی کردن و همراهی اعضاست که اندکی و اندکی و البته به نظر بنده تنها اندکی کم است.
اما همین مقداراندک برای دوستانی که از تالارهای دیگر به این تاپیک مراجعه میکنند کاملا نمایان است.
مهم ترین علل را بنده در این میدانم که شاید اعضای محترم تالار در موقعی آستانه تحمل شان در مقابل انتقاد دوستان که چه به جا و شاید هم کمی نا بجا باشد پایین است و این خود موجب ایجاد پاسخ هایی به ادامه این انتقاد دارد و البته درمواقعی نیز مدیر تالار مجبور به حذف آنها می شود و این هم ریشه در نبود تجربه ی کار گروهی (به نظر بنده) دارد که پیشنهاد حقیر این است که کمی سعه صدرتان را بالا برده و در ابتدا به ساکن شروع به پاسخ دهی نکنید و کمی به خودِ سوال توجه کنید تا هم از ایجاد پاسخ های بیشتر خودداری کرده باشید و هم این تاپیک به بحث های فرعی کمتر کشیده شود.
مبحث بعدی که می خواستم عنوان کنم درمورد طرح لوگوی نهاد است. پیشنهاد های دوستان را که دیدم از شباهت بسیار زیاد که تقریبا همه در یک سطح مساوی بودند ذهنم را به این جهت سوق داد که کمی خلاقیت در کارهای دوستان گرافیکی کم رنگ شده و به یاد همان سایت های کذایی افتادم که اکثر کسانی که درخواست وب سایت می دهند شاید قریب به نود درصد آنها سایت های مشابه را و البته بیشتر آنهاسایت های معروف و پربازدید ایرانی را برای کار خود پیشنهاد می کنند و به نظرم کمی بشتر هم می توان خلاقیت به خرج داد چرا ما نیز بیاییم و از کارهای مشابه استفاده کنیم و چرا مطالعه ی بیشتر را در دستور کار خود قرار ندهیم؟ چه اشکالی دارد اگر کمی دیر ولی بی نظیر طرح شود؟!
بعضی از دوستان عجله بسیار زیادی برای آغاز رسمی فعالیت انجمن دارند اما بنده کمی با این نظر مخالف هستم البته هرچند که می گویند در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست منتها این را نیز نباید فراموش کنیم که بی گدار به آب زدن هم ممکن است ریشه نهاد را لااقل کمی خشک کند. اما از این هم نباید گذشت که کمی تحرک سایر دوستان کم است که آنها نیز شاید همانند بنده درگیر مشکلاتی باشند و حتما با رفع مشکل دوباره به این تاپیک باز خواهند گشت.
سعی کردم در این چند سطرخلاصه ای از اتفاقاتی که دیده بودم و دوست داشتم درباره ی آنها صحبت کنم با شما درمیان بگذارم.
درآخر آرزوی سلامتی برای همه اعضا دارم و امید وارم که آینده ای روشن در مقابل نهاد باشد که البته هست اگر دوستان کمی و تنها کمی همت کنند. بنده نیز از این به بعد سعی خواهم کرد که حضوری پررنگ تر داشته باشم.
موفق باشید
یاعلی مدد
-
متأسفانه NIC اینقدر در ثبت مدارک تعهدنامه قبول مسئولیتهای دامنه inahad.ir تأخیر ایجاد کرد که دامنه طبق ایمیلی که برای بنده ارسال کردن، به زمان Suspend شدن رسید و طبق ادعای خودشون معلق شد و قاعدتاً باید دو ماه صبر میکردن که مدارک اگه ارسال نشه، بعد آزادش کنن ولی گویا در همین زمان تعلیق، یک نفر دیگه دامنه رو خریده! و امروز به اون طرف زنگ زدم میگه 4.800.000 تومان آخرین پیشنهاد دریافتی ما بوده و شنبه به بالاترین قیمت میفروشم. درحال مکاتبه با NIC هستم تا ببینم مشکل چیه و چرا در زمان تعلیق، دامنه رو فروختن. گویا دستهایی تو کاره که ما ازش بیخبریم. فعلاً تنها دامنه رسمی نهاد که خوشبختانه دوستان عزیز NIC دستشون بهش نمیرسه، inahad.org هست.
-
عجب داستانی شده.
مطمعنن کسی که الان صاحب دامنه هستش یکی از اعضای همین سایته
-
اگه طبق قوانین خودشون دو ماه باید صبر میکردن ، پس شما می تونید شکایت کنید ازشون
-
با سلام خدمت تمام دوستای گل ، متاسفانه برای منم مشکلی پیش اومد و نتونستم توی جلسه دوم شرکت کنم .
یک طرح ساده برای لوگو پیشنهاد میکنم
http://ganjine-etelaat.ir/logo.png
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
متأسفانه NIC اینقدر در ثبت مدارک تعهدنامه قبول مسئولیتهای دامنه inahad.ir تأخیر ایجاد کرد که دامنه طبق ایمیلی که برای بنده ارسال کردن، به زمان Suspend شدن رسید و طبق ادعای خودشون معلق شد و قاعدتاً باید دو ماه صبر میکردن که مدارک اگه ارسال نشه، بعد آزادش کنن ولی گویا در همین زمان تعلیق، یک نفر دیگه دامنه رو خریده! و امروز به اون طرف زنگ زدم میگه 4.800.000 تومان آخرین پیشنهاد دریافتی ما بوده و شنبه به بالاترین قیمت میفروشم. درحال مکاتبه با NIC هستم تا ببینم مشکل چیه و چرا در زمان تعلیق، دامنه رو فروختن. گویا دستهایی تو کاره که ما ازش بیخبریم. فعلاً تنها دامنه رسمی نهاد که خوشبختانه دوستان عزیز NIC دستشون بهش نمیرسه، inahad.org هست.
اوه اوه عجب کثیف کاری های تو این نیک انجام میشه. حالا خوبه مقدار پول های که جا به جا میشه زیاد نیست, وگرنه شاید یه 3 هزار میلیارد دیگه هم از اینجا میرفت بیرون! هرچند که با این وضعیت هم دور از انتظار نیست.
جناب شهرکی شما تاحالا مدارکی برای ثبت حقوقی خودتون به نیک ارسال کردین؟ اگه مدارکتون اونجا باشه و دامنه رو که تو بابل زدین ثبت شد. پس تنها مشکل میتونه از شرکت ثبت کننده دامین باشه. اون شرکتی که برای شماهم دامنه رو ثبت کرد باید پاسخگو باشه. و اگر هم مدارکی ارسال نکرده باشید این وضعیت تو نیک وجود داره(معلق) ولی دامنه فکر کنم 7 یا 15 روز به نام درخواست کننده ثبت و بعد آزاد میشه.
در هر صورت احتمال 1% بشه دامنه رو پس گرفت. پس دنبال آدرس های جدید باشیم.
-
نه مدارک درسته. شرکت برتینا هم میگه ما دامنه رو ثبت میکنیم و مدارک و همه چیز توسط خود NIC ثبت میشه. درست هم میگه. NIC بهم گفت مدارک بفرستین من هم چندبار فرستادم و هربار یه ایرادی میگرفتن تا اینکه نهایتاً آخرین مدارک رو گفتن صبر کنید تا تأیید بشه که بعدش این اتفاق افتاد. دامنه هم دقیقاً 1 ساعت بعد از تعلیق (نه آزادسازی) ثبت شده. تا جایی که دیدم، این کسی که دامنه رو ثبت کرده، کارش کلاً خرید و فروش دامنه است و یه جورایی با NIC ...بله. بهرحال فعلاً دامین inahad.org رو داریم و برای پس گرفتن این دامین هم تلاش میکنم.
-
لطفاً دیگه هیچکسی طرح لوگو و قالب اینجا نگذاره. هر طرحی هست به ایمیل بنده ارسال کنید (فقط از کسانی قبول میشه که جواب پیامکی که برای همه اعضای نهاد ارسال شده رو فرستادن).
-
دامنه ای که عرض 5 دقیقه قیمتش از 500 تومن به 2.500 رسید و حالا 4.800:قهقهه: میسپرمشون به کلید اسرار (ظاهرا الان یک چکه عبرت شده)که اینجوری با بچه های نهاد بازی نکنن:لبخند:
همه زنگ بزنین قیمتو به 100 تومن برسونین بفرستیم 20.30 :لبخند::کف:
-
اگه نتونیم پسش بگیریم, سال بعد همین وقت دامین میره برای تغلیق دوماه و بعد دوماه هم آزاد میشه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
colors
اگه نتونیم پسش بگیریم, سال بعد همین وقت دامین میره برای تغلیق دوماه و بعد دوماه هم آزاد میشه
شايد يارو تمديد كرد.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
colors
سامان در کشف این موضوع چند نفر کمکت کردن :متفکر:
البته ممکنه این فرضیه رد بشه :متفکر: چون ما موجودی به اسم تمدید هم داریم :متفکر:
خوشم میاد نهاد اینقدر قدرتمند داره ظاهر میشه که هنوز شروع به کار نکرده دارن با اسمش مبلغی اندازه یک پروژه متوسط در میارن
ی دامنه 5 تومنی رو بفروشی پراید بخری :کف: چه میکنه ! :کف:
-
نقل قول:
واقعا متاسفم , اگه اینطور هست که شما فک میکنی منم میشینم سال بعد که دامنه فیسبوک معلق شد ثبتش میکنم بنام خودم . 100% اینو تمدید میکنن شما دامنه http://nahad.ir را ببین مال نهاد رهبری inahad را زبونم لال دولتی ها میتون بگیرن
-
دوستان مواظب باشيد و هواستون به چيزي كه ميگيد باشه جناب خريدار دامنه ممكنه داره همه ي اينا رو ميخونه... :افسرده:
-
-------------------------------
-
اینقدر اصلاح دزد رو اینجا مطرح نکنید دوستان. ظاهراً یکی از اعضای همین سایت دامین رو خریدن و خریدشون هم قانونی بوده یعنی پول دادن و دامین رو خریدن و از این بابت مسئولیتی متوجه ایشون نیست. اون کاری که غیر قانونی بوده، فروش دامنه در زمان تعلیق هست که مسئولش NIC هست و من هم درحال پیگیری این قضیه هستم تا دامنه رو پس بگیریم. بهرحال اینطور که پیداست دامنه الآن در اختیار کاربر artablog هست که به بنده هم پیام خصوصی دادن و گفتن دامنه رو ایشون ثبت کردن. حالا یا بقول خودشون میخوان به نهاد کمک کنن (که با صحبتی که تلفنی باهاشون داشتم و گفتن 4.800.000 حداکثر قیمت پیشنهادی تا الآن بوده و شنبه به بالاترین قیمت میفروشن، بعید میدونم) و یا اینکه کارمون رو با همون دامنه org. پیش میبریم و به ir. هم کاری نداریم و یا NIC به ما قانوناً بر میگردونه و یا اینکه اعلام میکنیم تنها دامنه رسمی ما، inahad.org هست.
-
نقل قول:
اون کاری که غیر قانونی بوده، فروش دامنه در زمان تعلیق هست که مسئولش NIC هست
شما قوانین NIC را بررسی بفرمایید هیچ مسئولیتی از این لحاظ متوجه NIC نیست تا زمانی که هزینه دامنه و مدارک را ارسال نکنید دامنه به اسم شما رزور نمیشود
-
خب هدفتون از این کار چی هست ؟
ما اومدیم صحبت کردیم به این دامنه رسیدیم
حالا شما از موقعیت استفاده کردین و رفتین دامنه رو ثبت کردین که چه چیزیو ثابت کنین ؟
کسب دراامد از فروش این دامنه ؟!
ایا هرچیزی که در قانون ذکر نشده باشه درسته ؟
اخلاقیه ؟
هان ؟!
-
دوست گرامی، دامنه inahad.ir آزاد نبوده که بخوان بفروشن. گفته معلق میشه. مدارک هم ارسال شده ولی تأیید نکردن تا اینکه به این وضع دچار شدیم. دامین هم در همون جلسه نشست ثبت و هزینه اون هم پرداخت شد و تمام اعضای حاضر در نشست هم این مسئله رو دیدن چون با Data Projector تصویر داشت روی تابلو پخش میشد. حالا بهرحال طبق صحبتی که با هم داشتیم، شما گفتین دامنه رو با حسن نیت خریدین که دست کس دیگری نیفته و در اختیار نهاد باشه. کاری به صحبت تلفنی صبحمون هم که گفته شد دامنه به بالاترین قیمت فروخته خواهد شد نداریم و فرض میکنیم این صحبتها هم انجام نشده و توی صفحه inahad.ir هم آگهی فروش درج نشده و نیت شما همونی هست که میگین. خوب پس دامنه رو به شناسه ms2111-irnic در NIC برگردونید تا روال تأیید مدارک از سر گرفته بشه و همه یه نفس راحت بکشیم. در غیر اینصورت، حق بدین که در حسن نیت شما شک کنیم.
-
مدیر محترم جناب شهرکی اگه اینطور باشه که شما میفرمایید دامنه معلق بوده و ثبت شده پس طبق نظر شما اسکریپت NIC مشکل داره همه میتونن وقتی دامنه معلق هست بنام خودشون ثبت کنن این دامنه آزاد بود من ثبت کردم
-
ببین رنگ جون شما بزار ما کارمونو بکنیم اینجور ادما منظرت چیه؟
-
تو sms هم که جواتو دادم 917 کردسان
-
دوستان لطفاً دست از اهانت بردارین وگرنه مطابق قوانین برخورد خواهد شد. ایشون اونطور که من متوجه شدم، دوستدار نهاد هستن و خودشون هم میخوان عضو نهاد بشن. پس با برخوردهای شتابزده، چهره بدی از نهاد نشون ندین. الآن هم گفتن دامنه رو به شناسه بنده منتقل میکنن.
-
این دوستمون دامین رو به بنده انتقال دادن و الآن هم منتظر تأیید انتقال توسط NIC هستیم. خدا رو شکر این مسئله هم به خیر و خوشی داره تموم میشه و امیدوارم از حضورشون بعنوان یکی از اعضای نهاد، بهره مند بشیم.
-
و باز هم حماسه ی دیگر از نهاد حمایتی ما :لبخند:
یه اتوبوس داشتیم اسم نویسی میکردیم واسه اردبیل که خداروشکر نیت خیر بوده:لبخند:
-
محسن بلیط منو هم کنسل کن.دیگه نمیرم :قهقهه:
-
دوستان شرمنده که شما را نگران کردم و آقای شهرکی را به زحمت انداختم امیدارم موفق شوید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
artablog
دوستان شرمنده که شما را نگران کردم و آقای شهرکی را به زحمت انداختم امیدارم موفق شوید
ایشالله شاهد فعالیت شما هم باشیم در نهاد.:تشویق:
-
سلام واقعا مایه تاسف که توی nic هم دلال بازی وجود داره:عصبانی: نمیدونم میشه inahad را پس گرفت یا نه باید تا سال دیگه منتظر موند.
ولی پیشنهاد من برای آدرس دیگه اینه inahad.com من الان تست کردم آزاد هست اگر هم inahad.ir پس بدهندکه چه بهتر و خداروشکر.
دوست گرامی artablog:ب نظر من کار شما اشتباه بوده منظور فروش به قیمت بالا هست.
لطفا اگر دامنه را برمی گردانید ممنونم دست شماهم درد نکنه
-
دوست خوبمون artablog دامنه رو برگردوندن و الآن هم منتظر تأیید مدارک انتقال توسط NIC هستیم. فقط این وسط یه 8000 تومان اضافه برای انتقال داده شد و مبلغ 5900 تومان که ایشون برای خرید دامنه پرداخت کرده بودن و ازشون میخوام شماره کارتشون رو برام پیام خصوصی کنن تا به حسابشون برگردونم. موفق باشید.
-
پیشنهاد بالاتر از 6.5 میلیون نیست 6.5 یک 6.5 میلیون دو... و سه:قهقهه:
نقل قول:
دوست گرامی artablog:ب نظر من کار شما اشتباه بوده منظور فروش به قیمت بالا هست.
تو اینجور مزایده ها هدف فروش به قیمت بالاست شما بهتره تاپیک رو خوب بخونی:چشمک:
-
خب به سلامتی این مشکل هم حل شد ، بهتر نیست به ادامه کار های نهاد رسیدگی بشه ؟
-
کارهای نهاد درحال پیگیریه. کسانی که برای طراحی قالب و لوگو اعلام آمادگی کردن، طی پیامکهای جداگانه آخرین مهلت ارسال طرحهاشون مشخص شده و منتظر دریافت طرحهای پیشنهادی هستم تا به رأی گیری گذاشته بشه.
-
دامنه inahad.ir امروز بالأخره منتقل و تأیید شد. از آقای باباوند هم مجدداً بخاطر لطفشون تشکر میکنم. هزینه خرید دامنه هم که پرداخت کرده بودن رو به حسابشون واریز کردم. موفق باشید.
-
امروز یکی از دوستان عضو نهاد، به بنده پیام دادن که یکنفر توی سایتشون این متن رو براشون نوشته:
نقل قول:
حرفی باهاتون دارم
شما دارید وب را خراب میکنید.چرا در نهاد شرکت نکردید.
من قبلا با شما ارتباط داشتم.شاید هم من را بشناسید.
اما تهدید میکنم اگر به کارهای طراحی اسکریپت ادامه دهید روز خوش نمیبینید
من ادرس منزلتون را هم بلدم.
فکر نکن میتونی با این سایتت و طراحی اسکریپت بازار برنامه نویسهای دیگه را خراب کتی
من نمیزارم
به خدا قسم میام در خونتون آبرتون را میبرم
دانشگاه محل تحصیل را هم بلدم
به خدا قسم در دانشگاه بلایی به سرت میارم که دیگه ابروی اومدن تو خیابون رو هم نداشته باشید
پس بهتره کارتو تعطیل کنی و از این بیشتر بازار وب را خراب نکنی
به خدا شوخی ندارم و این کار را میکنم
منتظر پاسخ هستم
ایمیل و IP ایشون هم در دسترس هست ولی قبل از هرگونه اقدامی، خواستم همینجا اکیداً اعلام کنم افراط و تفریط و تندروی در ایران نهاد کاملاً ممنوعه. نهاد حمایت از برنامه نویسان ایران، به هیچ عنوان قصد نداره اینطوری کارهای خودش رو پیش ببره. لطفاً منبعد درصورت تمایل به انجام اینگونه کارها، پای ایران نهاد رو وسط نکشید. فعالیت اون دوستی هم که این پیام براشون گذاشته شده، کاملاً قانونی و یک امر 100 درصد خصوصی و شخصیه و به بنده، شما، نهاد و هیچ فرد دیگری اعم از حقیقی یا حقوقی ارتباطی نداره. موفق باشید.
-
جناب شهرکی داستان لوگو و یا قالب به کجا رسید ؟ :لبخند: ختم به خیر شده !؟
نقل قول:
تمامی اعضای نهاد، فقط تا تاریخ 10 شهریور فرصت دارن طرحهای پیشنهادیشون رو برای «قالب سایت» و «لوگوی نهاد» همراه با هرگونه توضیح که لازمه درمورد طرحشون ارائه بدن، به ایمیل بنده یا آقای حسین زاده ارسال کنن. بعد از این تاریخ، طرحها به رأی گیری گذاشته خواهد شد تا نهایتاً قبل از نیمه دوم شهریور، قالب سایت آماده و قطعی بشه و برنامه نویسها بتونن کارشون رو شروع کنن.
امروز 12 شهریور هستش.
چه روزی طرح ها به رای گیری گذاشته میشه ؟
ایا تاریخ دقیقی مشخص شده ؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Veteran
جناب شهرکی داستان لوگو و یا قالب به کجا رسید ؟ :لبخند: ختم به خیر شده !؟
امروز 12 شهریور هستش.
چه روزی طرح ها به رای گیری گذاشته میشه ؟
ایا تاریخ دقیقی مشخص شده ؟
ما هم منتظریم.
-
متأسفانه از بین اینهمه کاربر که علاقه به مشارکت در طراحی لوگو داشتن و حتی کار داشت به درگیری لفظی و... میکشید، فقط 3 نفر اعلام آمادگی کردن برای طراحی لوگو و از بین این 3 نفر هم فقط یکنفر طرح خودش رو فرستاده. قالب هم فقط تا الآن یک مورد به دستم رسیده.