لیست همکاران کامل نیست نه ؟
اسم بعضی از دوستان توی لیست نیست م3 اینکه
Printable View
لیست همکاران کامل نیست نه ؟
اسم بعضی از دوستان توی لیست نیست م3 اینکه
توی کدوم لیست؟ ببینید، موقع ارسال پیامک برای عضویت در نهاد، تعداد زیادی از دوستان متأسفانه مشخصات حقیقی خودشون رو وارد نکردن که باید توی پنل کاربری در سامانه اطلاع رسانی نهاد، تکمیل کنن. ضمناً اگه خدا بخواد توی همین هفته سامانه ارتباطی اعضای دپارتمانها و همچنین سیستم تکمیل رزومه طبق صحبتهایی که در اصفهان داشتیم، تکمیل و آماده استفاده دوستان میشه.
قسمت همکاران.
اسم بعضی از دوستان نیست
1-سامان محمدی
2-محمد صالحی
و ..انشاالله :لبخندساده:نقل قول:
ضمناً اگه خدا بخواد توی همین هفته سامانه ارتباطی اعضای دپارتمانها و همچنین سیستم تکمیل رزومه طبق صحبتهایی که در اصفهان داشتیم، تکمیل و آماده استفاده دوستان میشه.
روی کمک ماهم حساب کنید
نه ولی گفتیم بجای اینکه صبر کنیم اطلاعات کامل بشه و بعد سامانه راه بیفته، سامانه رو راه اندازی کنیم و بگیم خودشون تکمیل کنن. حالا که معطل نکردیم و سامانه سریع راه افتاده باز از این طرف بدهکار شدیم؟!
نه :لبخند:
:لبخند::لبخند::لبخند::لبخند:نقل قول:
حالا که معطل نکردیم و سامانه سریع راه افتاده باز از این طرف بدهکار شدیم؟!
نه جناب شهرکی
گفتم شاید دوستان انصراف دادن
اخه بعضی از دوستان صحبت از انصراف کردن
فعلاً با انصرافیها کاری نداریم. بعداً به همه اعضا پیامک میدیم و میگیم اگه منصرف نشدن، اطلاع بدن و اگه تا تاریخ مشخصی، جواب نیومد، حذف میشن. لطف کنید. ضمناً هر کسی که نیست، بخاطر اینه که هنوز دپارتمانش رو انتخاب نکرده.
اطلاعیه جدید رو هم بخونید لطفاً.
آقای شهرکی بنده دپارتمان مورد نظر خودم رو انتخاب کردم
ثبت شده آیا ؟
پیشنهاد میکنم در صورت صلاح دید خودتون ، اسم افراد شرکت کننده در هر دپارتمان مشخص شود .
بله
بله قسمت مدیر تالار و تعدد اعضا به زودی برای همه باز میشه و میتونند پیام خصوصی ارسال کنند البته فعلا بخش های دیگه در دست ساخته در ضمن مدیران تالاری که الان مشاهده میکنید فقط جهت تست سامانه بود هنوز مدیری انتخاب نشده
همچنین تمامی دوستانی که قصد همکاری برای توسعه سامانه دارد با پیام خصوصی اطلاع بدند.
موفق باشید
سلام بنده هم عکس فرستادم هم دپارتمان رو انتخاب کردم اما اسمم تو لیست نیست:( می شه درستش کنید؟
خوب طبیعیه که خودتون رو نباید ببینید! با خودتون که همکار نیستین. اسمش روشه: فهرست همکاران!!!
دوستان سلام
آقا جریان تاریخ نشست تهران چی شد؟
کسی با تاریخ 1 و 2 و 3 آبان موافق هست یا نه؟
اگه بشه زودتر تکلیف تاریخ نشست مشخص بشه خوبه که بتونیم برای اون تاریخ برنامه ریزی کنیم
موفق باشید
فکر کنم بجز مشکل اومدن بعضیها در اون تاریخ، مشکل پیدا کردن مکان مناسب برای نشست رو هم داشته باشیم و فرصت کافی برای در اختیار گرفتن سالن نداشته باشیم. حالا باید ببینیم بقیه دوستان چه نظری دارن.
به نظر من كه يه نظر سنجي لازم باشه :متفکر: (هر چه زودتر كه به قول دوستمون SAjjADma برنامه ريزي هامونو انجام بديم)
ولي اگر قراره اينجا مطرح بشه نظر من اينه كه همون 22-24 آبان خوبه...
سلام دوستان
با توجه به برگزاری نمایشگاه الکامپ در ماه آذر میتونیم نشست رو با تاریخ نمایشگاه هماهنگ کنیم
البته تعطیلی فقط روز جمعه هست
اطلاعات کامل نمایشگاه:
عنوان نمایشگاه : نمایشگاه الکترونیک ، کامپیوتر ، تجارت الکترونیکی (IRAN ELECOMP 2013) نوزدهمین دوره
شهر : تهران
سال برگزاری : 92
تاریخ شروع : پنجشنبه 14 - 09 - 1392 / 2013 - 05 - December
تاریخ اتمام : یکشنبه 17 - 09 - 1392 / 2013 - 08 - December
مکان برگزاری : شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی تهران (تهران ، خیابان سئول ، محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران)
مشخصات ارتباطی : تلفن 4 - 22662801
فکس 22662673 - 22662672
پست الکترونیکی office@iranfair.com
آدرس وبسایت www.iranfair.com
بنظر من برگزاری نشست در زمان نمایشگاه دو ایراد داره:
1- حواس همه به شرکت در نمایشگاه خواهد بود
2- همونطور که اشاره کردین، تنها روز تعطیلش جمعه است و دو روز دیگه رو باید مرخصی بگیریم و دانشجویان هم کماکان مشکل حضور در اون دو روز رو خواهند داشت.
نمایشگاه تلکامپ اصلا از نظر علمی بدرد نمیخوره ! دوره پیش من از نمایشگاه تلکامپ بازدید کردم اصلا بار علمی نداشت ، بنظر من وقت تلف کردنه !
این هم از فعالیت! چند روز گذشته که گفتیم عکس و مشخصات رو بفرستین؟ فقط 14 نفر از حدود 80 نفر اعضای نهاد، فرستادن.
لطف کنید همین 14 نفر رو جمع بندی کنید و انشاالله بریم واسه بقیه کارها .
اگر کسی همین اول راه ، شروع به بی نظمی و عدم احساس مسئولیت و بی برنامه گی کنه ، در روند اجرای کار نهاد هم اختلال ایجاد میکنه .
به نظر بنده وقتشه یه خورده اعضا رو پالایش کنید .
به صرف اینکه هر کسی اعلام آمادگی کرد برای حضور در نهاد ، نمیشه که عضو نهاد باشه ، باید در قدم اول به قوانین و برنامه نهاد خودشو سازگار کنه .
عکس تمام کسانی که فرستادن، گذاشته شده. تا چند دقیقه دیگه صفحه ویرایش مشخصات رو تغییر میدم تا عکس خودتون رو بتونید مشاهده کنید (البته برای تغییر باید همچنان ایمیل بفرستید چون عکس باید فشرده بشه و بعد توی سایت بگذاریم).
سلام
آقای شهرکی من هر چیه تلاش میکنم نمیتوانم وارد بشوم .میثم باروز
درمورد CAPTCHA باید بگم که بخاطر درخواستهای مکرر دوستان که میگفتن قبلیه خیلی سخته، جدیده رو گذاشتیم ولی در همین جدیده هم چند نکته لازمه که دقت کنید:
1- اعداد با سایز درشت تر از حروف نوشته میشن (برای اینکه راحتتر تفاوت موارد مشابه - مثل o و 0 - رو متوجه بشین)
2- توی خود تصویر CAPTCHA تماماً از حروف بزرگ استفاده شده (برای اینکه راحتتر تفاوت مواردی مثل I و L رو متوجه بشین)
3- یه تغییر کوچک توی کد دادم تا دیگه توی واردکردن CAPTCHA توسط شما، به بزرگی و کوچکی حروف حساس نباشه.
خب عرض کردم که روی همه نمیشه حساب کرد/
بعضی ها فقط میان ثبت نام میکنن و دیگه ازشون خبری نمیشه/
همین مشکل رو هم بعدا توی دپارتمان ها و انجام کارها به صورت گروهی خواهیم داشت.
که بنده یک راه حلی که به ذهنم رسید رو بهتون گفتم.
اما حتما باید یک راه حل برای این مشکل پیدا کرد/
حرف اقای شیخله هم میتونه راه حل مناسبی باشه(فیلتر کردن اعضا)
قرار بر این بود کسانی که حوزه ی کاریشو رو از طریق sms مشخص کردن باهاشون تماس گرفته بشه.
با من که تماسی گرفته نشد.
دلیل خاصی داشته ؟
تماسها به ترتیب ارسال پیامک گرفته میشه و بین تماسها هم کمی فاصله است تا اطلاعاتی که در هر تماس مبادله شده، جمع بندی و درصورت لزوم، بایگانی بشن.
آقای شهرکی قرار بود ایمیل که فرستادیم نرم افزارهای آموزشی و ... نیز برامون ایمیل بشه میخواستم بدونم این قسمت چجوری میشه؟ چون من ایمیلی دریافت نکردم.
ایمیل حاوی لینکها برای تمامی اعضایی که ایمیلشون رو مشخص کردن، ارسال شد. لطفاً پوشه Spam رو هم چک کنید. عنوان ایمیل، Yii Links (IranNahad) هست.
جناب شهرکی فیلم های آموزشی که گفتین درست می کنین رو توی نشست تهران میخواین بدین به بچه ها ؟
برای من send نشده !
آقای شهرکی یه سؤال ازتون داشتم : دلیل استفاده از Yii چیه ؟ چرا از Zend استفاده نکنیم ؟ http://www.freesmile.ir/smiles/482921_LaieA_016.gif
بخاطر Performance بالایی که داره (حدود 3 برابر بدون APC و بیش از 8 برابر با استفاده از APC). ازطرفی یادگیری اون خیلی راحتتر از Zend هست.
لینک
یه جور سیستم Cache برای اسکریپتهای PHP هست.
لینک
template engine هم داره Yii ؟
به راحتی با تمام موتورهای قالب رایج مثل Smarty و... هماهنگ میشه.
نه منظورم این نبود !
منظورم اینه که خودش Template engine داره یا باید بهش اضافه کنیم ؟
باتشکر
فایل
1-
فریمورک Yii نسخه 1.1.14
http://www.barnamenevis.ir/articles/76/Yii%201.1.14.f0fee9
در انتهای دانلود کردن خطا میده
2-
لطفا مسیر فایل آموزشی که برای فروش گذاشتید مشخص نمایید
1- لینک مشکلی نداره. با یک مرورگر دیگه یا Download Manager دیگه تست کنید. ضمناً خود فریمورک رو از سایت Yii هم میتونید دریافت کنید. بعلاوه از دوستانی که فایلها رو تونستن دانلود کنن تقاضا میکنم اگه براشون مقدوره، یکجای دیگه مثل MediaFire آپلود کنن و لینکها رو همینجا بگذارن.
2- هنوز سیستم فروشگاه سایت راه اندازی نشده.