-
نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان
جناب شهرکی دیگه زمان تحویل دادن گذاشته
دیگه نیازی به صبر نیست
اگر میدونید همون قالب مناسب هست که شروع کنیم برنامه نویسی و نیازی به رای گیری نیست
ولی نظره من استفاده از همون bootstrap هستش
===
برنامه بعدی رو اعلام کنید لطفا
اگر فردا روزی کسی گفت نه من میخواستم قالب بدم و از این حرفا خودش مقصره.قرار نیست که ما واسه هرکاری 1 ماه وقت رو تلف کنیم !
بخوایم اینجوری پیش بریم.نشست تهران باید بیایم بشینیم واسه هم دیگه جک بگیم بخندیم !
اگه همش قرار باشه منتظر تایید همه باشیم که اینجوری تو خیلی کارها به مشکل بر میخوریم.اینجوری نمیشه.باید شما حرفارو بعنوان پیشنهاد نگاه کنید و تصمیم آخرو بگیرید
در هر صورت الان تصمیم نهایی رو شما با توجه به پیشنهادات دوستان میگیرید
در تصمیم گیری در مورد قالب هم از این موضوع خارج نیست
و با توجه به اینکه فقط 3 نفر و فقط 1 قالب رسیده به دستتون فکر نمیکنم باید صبر کنیم و لطفا سریعتر تصمیمی بگیرید
-
نه برای لوگو 3 نفر گفته بودن. برای قالب 10 نفر اسم نوشتن و تا 15 شهریور فرصت دارن ولی فقط یکنفر تا الآن فرستاده. برای لوگو هم از بین 3 نفر، فقط یک نفر طرحش رو ارسال کرده بود که شبیه یکی از طرحهایی بود که دوستان مخالفت داشتن باهاش و برای همین گفتم یکم دیگه صبر کنم دو نفر دیگه هم طرحهاشون رو بگذارن و بعد برای رأی گیری بگذاریم. بهرحال تا 15 شهریور به هر دو گروه طراحی قالب و طراحی لوگو فرصت داده میشه که طرحهاشون رو بفرستن. موفق باشید.
-
میخواستم به عرض دوستان برسونم که اگه الان دوباره برگشتم به خاطر اصرارهایی هستش که دوستان کردند و پیام مکرر دادند که کمک کن ...
وگرنه شخصا دارم میگم خدمت آقای شهرکی و بقیه ی دوستان ، که من با این روند مخالفم ، اگه هم لوگو ارسال نکردم به خاطر این بود که قراره به رأی گیری گذاشته بشه!
من با رای گیری مخالفم ... آیا این مخالفت من رو بازم میخواید سرکوب کنید ؟
دلیل مخالفتم اینه که وفتی شما طرح ها رو جمع آوری می کنید ، ممکنه یه طرحی رای بیاره که فقط خوشگلیش باعث رای آوردنش میشه ... ولی ممکنه مفهوم و اصول لوگو درش رعایت نشده باشه
من با اون دوستی که چند پست قبل یه نظری در مورد لوگو داده بود هم عقیده هستم ( نام کاربریش فکر کنم E power بود )
من نمیگم لوگوی من انتخاب بشه .. از اول هم هیچوقت چنین حرفی نزدم ... حرف من اینه که میگم لوگوی نهاد به این بزرگی که قراره کارش اینقدر بزرگ باشه ، نباید اینجوری انتخاب بشه.
باید طوری باشه که فردا روز اگه چار نفر دیدن مسخره نکنن ... یه شخص یا یه ارگان نتونه بیاد ادعای کپی برداری بکنه ...
من میخوام بدونم چه لزومی داره که طرح به رای گیری گذاشته بشه ؟ وقتی اکثر دوستان خودشون دارن صراحتا اعلام میکنن که از لوگو سر در نمیارن .. پس با چه معیاری میخوان به لوگو رای بدن ؟
اگه یه تیم گرافیست خوب داشتیم ، و اعضای تیم هر کدوم یه لوگو میدادن و لوگو ها بین همون اعضای تیم به رای گیری گذاشته میشد .. اون یه چیزی ... ولی اینجوری اصلا درست نیست به نظر من !
بنده هم تا وقتی که روی لوگو حرف از رای گیری باشه طرحی ارسال نمیکنم.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Veteran
جناب شهرکی دیگه زمان تحویل دادن گذاشته
دیگه نیازی به صبر نیست
اگر میدونید همون قالب مناسب هست که شروع کنیم برنامه نویسی و نیازی به رای گیری نیست
ولی نظره من استفاده از همون bootstrap هستش
===
برنامه بعدی رو اعلام کنید لطفا
اگر فردا روزی کسی گفت نه من میخواستم قالب بدم و از این حرفا خودش مقصره.قرار نیست که ما واسه هرکاری 1 ماه وقت رو تلف کنیم !
بخوایم اینجوری پیش بریم.نشست تهران باید بیایم بشینیم واسه هم دیگه جک بگیم بخندیم !
اگه همش قرار باشه منتظر تایید همه باشیم که اینجوری تو خیلی کارها به مشکل بر میخوریم.اینجوری نمیشه.باید شما حرفارو بعنوان پیشنهاد نگاه کنید و تصمیم آخرو بگیرید
در هر صورت الان تصمیم نهایی رو شما با توجه به پیشنهادات دوستان میگیرید
در تصمیم گیری در مورد قالب هم از این موضوع خارج نیست
و با توجه به اینکه فقط 3 نفر و فقط 1 قالب رسیده به دستتون فکر نمیکنم باید صبر کنیم و لطفا سریعتر تصمیمی بگیرید
بنظر من تمام طرح ها و قالب ها که آماده شد یک نظر سنجی درست کنید و قالبی که بیشتر رای رو اورده و لوگو اون استفاده بشه حالا بعدا اگر قالب خوب نبود تغییر می کنه و به نظر من خیلی خوب هست اگر از Bootstrap استفاده که ورژن 3 هم اومده بهتر شده
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Variant
میخواستم به عرض دوستان برسونم که اگه الان دوباره برگشتم به خاطر اصرارهایی هستش که دوستان کردند و پیام مکرر دادند که کمک کن ...
وگرنه شخصا دارم میگم خدمت آقای شهرکی و بقیه ی دوستان ، که من با این روند مخالفم ، اگه هم لوگو ارسال نکردم به خاطر این بود که قراره به رأی گیری گذاشته بشه!
دلیل مخالفتم اینه که وفتی شما طرح ها رو جمع آوری می کنید ، ممکنه یه طرحی رای بیاره که فقط خوشگلیش باعث رای آوردنش میشه ... ولی ممکنه مفهوم و اصول لوگو درش رعایت نشده باشه
من با اون دوستی که چند پست قبل یه نظری در مورد لوگو داده بود هم عقیده هستم ( نام کاربریش فکر کنم E power بود )
من نمیگم لوگوی من انتخاب بشه .. از اول هم هیچوقت چنین حرفی نزدم ... حرف من اینه که میگم لوگوی نهاد به این بزرگی که قراره کارش اینقدر بزرگ باشه ، نباید اینجوری انتخاب بشه.
باید طوری باشه که فردا روز اگه چار نفر دیدن مسخره نکنن ... یه شخص یا یه ارگان نتونه بیاد ادعای کپی برداری بکنه ...
من میخوام بدونم چه لزومی داره که طرح به رای گیری گذاشته بشه ؟ وقتی اکثر دوستان خودشون دارن صراحتا اعلام میکنن که از لوگو سر در نمیارن .. پس با چه معیاری میخوان به لوگو رای بدن ؟
اگه یه تیم گرافیست خوب داشتیم ، و اعضای تیم هر کدوم یه لوگو میدادن و لوگو ها بین همون اعضای تیم به رای گیری گذاشته میشد .. اون یه چیزی ... ولی اینجوری اصلا درست نیست به نظر من !
با سلام من با حرف ایشون موافقم.
منی که از طراحی هیچی سر در نمیارم نباید بیام در مورد یه لوگو نظر بدم.
دقیقا مثل اینکه من یه برنامه رو می نویسم و کسی که از برنامه نویسی هیچی سرش نمی شه بیاد نظر می ده حالا اگر برنامه نویس بود یه چیزی بنظرم باید کسانی که طراحی بلدند در موردش نظر بدند.
موفق باشید.
-
نمیدونم والا چی بگم. اگه نظر شخصی من رو بخواین، بنظر من کسانی که از اصول طراحی سر در نمیارن هم در انتخاب طرح نهادشون حق دارن. حالا میتونید یک مرحله فیلتر برای قالبها بگذاریم که طی اون، کسانی که مدرک تخصصی طراحی دارن، ابتدا روی قالبهای دریافتی اعمال نظر کنن و قالبهایی که از اون فیلتر رد میشن، به رأی گیری گذاشته بشن. منتها به شرطی که این فیلتر، منصفانه باشه و استدلالهاش هم به طراح مربوطه اعلام بشه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
نمیدونم والا چی بگم. اگه نظر شخصی من رو بخواین، بنظر من کسانی که از اصول طراحی سر در نمیارن هم در انتخاب طرح نهادشون حق دارن. حالا میتونید یک مرحله فیلتر برای قالبها بگذاریم که طی اون، کسانی که مدرک تخصصی طراحی دارن، ابتدا روی قالبهای دریافتی اعمال نظر کنن و قالبهایی که از اون فیلتر رد میشن، به رأی گیری گذاشته بشن. منتها به شرطی که این فیلتر، منصفانه باشه و استدلالهاش هم به طراح مربوطه اعلام بشه.
حرف شما درست.
درسته نهاد ماله خودشونه اما بعضی وقتا (خودم رو عرض می کنم کسی برداشت سو نکنه) به اشتباه خوب و بد رو نمی تونیم انتخاب کنیم چون تو اون رشته هیچ سر رشته ای نداریم مثلا آقای شهرکی شما می یای یه اسکریپت با شی گرا می نویسی با یه قالب ساده و یه اسکریپت خیلی ساده هم می نویسی با یه قالب تر و تمیز اونی که وارد نباشه مسلما دومی رو انتخاب می کنی چون عقلش به چشمه(بازم خودم رو می گم) اما اونی که وارد باشه میاد سوال کنه تست می کنی مسائل امنیتی رو چک می کنه بعد نظر می ده.
با فیلتر هم موافقم امیدوارم که فیلتر هارو خوده طراحان محترم طرح کنن.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Variant
آقاي صالحي شما درست ميگيد ولي همون طور كه جناب شهركي گفتن هر كسي دوست داره واسه لوگويي كه قراره نهادش داشته باشه نظر بده.
و اين هم كه ميگيد طراح ها فقط بايد نظر بدن من كاملا مخالفم يه لوگو كه خيلي مفهومي باشه ولي كاربر پسند نباشه به چه دردي ميخوره بنابراين من حرفي كه تو تاپيك قبليمم زدم رو باز دوباره ميگم:
از دوستان طراح خواهش ميكنم وقتي طرحشون رو زدن يه توضيح مختصر درباره ي معنا و مفهومش هم بدن تا كاربراي غير طراح هم بتونن نظر بدن اين طوري كوركورانه قضاوت نميشه و آمار نظر سنجي هم هر چه بيشتر باشه طرحي كه واقعا استحقاقشو داره انتخاب ميشه.
-
ای بابا این Variant دوباره شروع کرد.
ی مدت ارامش داشتیما !
داداش لوگو نمیفرستی ؟! نفرست خب چیکارت داریم مگه !
اگر هم میخوای بفرستی بفرست رای اورد که اورد اگه هم نیاورد که نباید بیای حاشیه درست کنی ؟
مثل ی بچه خب بشین لوگو رو بزن و بفرست دیگه اینکه دوستان تخصص دارن یا نه به خودشون مربوط هست و نه به شما !
نقل قول:
هرچیزی موافق و مخالف های خودشو داره
حالا لوگو ایرانسل بدون مشکل هست ؟
کسی مسخرش نمیکنه ؟
نقل قول:
مرگ بر دیکتاتور
:قهقهه:
دوستان زیاد تعجب نکنین این جناب Variant عادتشونه حاشیه درست میکنن
شده قضیه بابل با اون بچه بازی هایی که دراوردی .
ب پا ی وقت خیس نشی ! :کف:
عیف جاش نیس بگم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Veteran
ی مدت ارامش داشتیما !
اگر هم میخوای بفرستی بفرست رای اورد که اورد اگه هم نیاورد که نباید بیای حاشیه درست کنی ؟
مثل ی بچه خب بشین لوگو رو بزن و بفرست دیگه اینکه دوستان تخصص دارن یا نه به خودشون مربوط هست و نه به شما !
کسی مسخرش نمیکنه ؟
مرگ بر دیکتاتور
عیف جاش نیس بگم
من حق رو به جناب Variant می دم. اما بنظرم این بحث رو همینجا تمومش کنیم.آقای Variant شما لطفا لوگوی مورد نظرتون رو برای آقای شهرکی بفرستید.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Veteran
ی مدت ارامش داشتیما !
کسی مسخرش نمیکنه ؟
مرگ بر دیکتاتور
عیف جاش نیس بگم
داداش یکم خونسردیت رو حفظ کن:لبخند: درست میشه.
موفق باشید.
-
نقل قول:
من حق رو به جناب Variant می دم. اما بنظرم این بحث رو همینجا تمومش کنیم.آقای Variant شما لطفا لوگوی مورد نظرتون رو برای آقای شهرکی بفرستید.
خب شما حق رو به ایشون میدی درست ؟
یعنی اینکه اینقدر شما قدرت تشخیص و فهم و شعور داری که تشخیص دادی ایشون راست میگن
اما ایشون در قبال لوگو فکر میکنن ماها نمیتونیم تشخیص بدیم .
به عبارت دیگه یعنی همه جز خودش ..... هستند !
به قول دوستم جناب موحد که میگن برای انتخابات کشور هم مردم تصمیم گیری میکنن
کاندیدا میاد منطقی صحبت میکنه من این مشکلو میبینم
این کارارو میکنم
و ...
مردم در نهایت تصمیم نهایی رو میگیرن
شما بیا لوگو رو بزار بگو عزیزان برادران و خواهران
این لوگو این ویژگی هارو داره
خلاصه بیا توضیح بده
که قضیه چیه !
اما این اقا میگه نه ! فقط خودم ! رای گیری رو هم قبول ندارم
نداری که نداری !
برو خوش باش عمو
-
این بحثها فایده ای نداره چون داره همه رو از هدف اصلی منحرف میکنه.
به نظر من اگه وجود لوگو برای ثبت نهاد نیاز نیست بهتره قضیه لوگو فعلا کنار گذاشته بشه و رو قسمتهای دیگه کار بشه (مثل طراحی قالب و برنامه نویسی) و به جای لوگو فعلا از عبارت ساده "ایران نهاد" استفاده بشه ، بعد که نهاد سر و سامان گرفت و مخاطب بیشتری پیدا کرد میشه تو خود سایت نهاد یه فراخوان گذاشته بشه که هرکس طرحی درباره لوگوی نهاد داره بفرسته سپس لوگو توسط افراد متخصص و مردم از بین طرح ها انتخاب بشه، اینجوری تعداد شرکت کننده ها هم زیاد میشن که در نتیجه ایده بهتر و زیادی هم وجود خواهد داشت.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
amin0256
من هم با سبحانو حسن شجاعی موافقم.
من تعجبم ما توزندگی یعنی هر کاری که تجربه نداشتیم نباید انجام بدیم؟این چه حرفیه بابا.
40 میلیون نفر واسه آینده ی یک کشور تصمیم میگیرن.40 میلیون نفر اداره ی مملکت با خبرن؟
باید از طرحت دفاع کنی و بقیشو بسپری به دوستای دیگه.مطمئنا این دوستان چنتا طرح دیدن و انقدا هم از قضیه پرت نیستن.
اگه حرفای یک گرافییستو فقط گرافیستا قرار باشه بفهمن اینکه نمیشه...بقیه پس چین؟پس اگه یه روز مشتری گفت این طرح اینجاش مشکل داره باید بگیم تو که از گرافیک سرت نمیشه حرف بیخود نزن.
اگه یه خواننده بخونه و یکی بگه خوب نخوندی پس اونجا هم باید بگه تو که از موسیقی بارت نیست حرف نزن.
اینا فرمول ریاضی نیست که سخت باشه فهمش.
به نظرم اینجا بحثا یکم قاطی شده.اون اصولی که میگین نباید دخالت کرد مصداقش اینجا نیست.اگه نمیتونیم خلق کنیم ولی هنر رو میفهمیم.درک میکنیم.
ولی در کل من نظرم اینه اگه دو یا سه تا طرح رأیهاش نزدیک بود انتخاب نباید به رای بیشتر تعلق بگیره.اونجا دیگه باید حالا چن نفر از خود گرافیستا با هم یا امثال آقای شهرکی با توجه به حرفای صاحب طرح ها انتخاب کنن.
اینجوری بهترین تصمیم گرفته میشه.
دقیقا مثل اسم نهاد.ایران نهاد یکی دوتا رای کمتر اورد ولی اخر بین این اسمو یک اسم دیگه بیشتر بررسی شد از بین چند اسم و ایران نهاد انتخاب شد.
یعنی ما با رای گیری مسابقه نمیخوایم بزاریم.میخوایم بهترینارو جدا کنیم.و تصمیم آخر به عهده ی اعضا هیچ وقت نباید باشه.چون اعضا همیشه باهم دعوا دارن.
و طبق حرف سبحان ما داریم پیشنهاد میدیم با این کارمون.
-
اول به عنوان ضعیفترین فرد نهاد اعلام میکنم ببخشید اومدم برای صحبت ولی واقعا من فکر میکردم بعد از نشست دوم اوضاع بهتر میشه(حداقل نسبت به نشست اول) اما قبول کنیم اینطور نشده
اولا از آقای مهندس شهرکی و آقای حسین زاده خواهش میکنم با صحبتاشون یجوری اوضاع رو بهتر کنن(میدونم خیلی درگیر هستین، خواهش میکنم)
و همینطور دوستانه دیگه، خداییش جناب آقای سبحان محمدی و جناب آقای محسن موحد و جناب آقای حسن شجاعی حرف غیر منطقی نمیزنند همه اینجا قبول دارن آقای صالحی VARIANT به عنوان گرافیست یک فرد حرفه ای هست ولی بیاین بیشتر باهم کنار بیایم. بخاطر نهاد
آقای صالحی، محمد جان لطفا تو هم لوگوت رو بده بذار قضیه انقدر کش پیدا نکنه، همه میدونیم اگر لوگو ها رای گیری بشه 100% از ارزش هیچکسی کم نمیکنه.
ممنون از همتون
-
منم موافق به اشتراک گذاری آرا و نظرات هستم
و دلایل بنده به این صورت هستند:
1- با این کار دیگر کاربرانی که به قول دوستان سر رشته ای چندان با این موضوع ندارند شرکت داده می شوند و این خود زمینه ای می شود برای تلاش بیشتر تا به سطح سایر دوستان نزدیکتر شوند.
2- ارزش قائل شدن به تمامی عناصر مجموعه چه آنهایی که فعالند و چه آنهایی که کمی فعال و این یک دموکراسی است.
3- اثبات کار گروهی !!! دوستان ما این همه دم از کار گروهی زدیم حال که نوبت به عمل رسیده می خواهید کار را تکی تکی پیش ببرید؟!!! پس برای فکر و ایده ی سایر دوستان ارزشی قایل نشویم؟
4- دوست عزیزی به نوعی نمیخواهم بگویم مستقیم بلکه غیر مستقیم توهین به شعور و خرد دوستان تازه وارد عرض کردن. چرا کمی حرفهایتان را مزه مزه نمی کنید خواهشا! مطمئن باشید اگر طرح شما از نظرگرافیک و مفهوم کامل باشد دلیلی به مخالفت نخواهد داشت!
5- تصمیماتی که از روی عجله و بی دقتی و یا احساسی عمل میشود معمولا نظرسنجی های نود است (قصد توهین ندارم!) منظورم همان نظر سنجی هایی است که یک پای آن استقلال یا پرسپولیس باشد که مطمئنا قریب به نود درصد آرا از روی احساس است اما اینجا که جای روکم کنی و تسویه حساب نیست پس چه لزومی به بی دقتی و عجله و تصمیمنادرست دارد؟!!!
6- شاید دوستان تازه وارد آشنایی کمی به گرافیک داشته باشند اما طرح خوب و مفهومی مطمئنا برای اغلب دوستان قابل تایید خواهد بود.
و...
شما خودتان را تصور کنید (به خصوص شما دوست عزیز) بعد از چند وقت یک دفعه بگویند طرح لوگو تصویب شد بدون آنکه نظر شما را به پرسند ، آن وقت خداوکیلی چه حسی به شما دست خواهد داد؟!!!
باز خواهش دارم که دوستان قبل از نوشتن پست نوشته هایشان را بررسی کنند.
موفق باشید
یاعلی
-
دو صد گفته چون نیم کردار نیست .
دوستان کارهاشون ، طرحهاشون رو ارسال کنند ، از بینشون یکی انتخاب میشه و روش کار میشه .
به خدا مساله لوگو و طراحی مساله ای نیست که این همه بهش پرداخته بشه .
خود لوگو گوگل و یاهو و فیس بوک رو نگاه کنید !!!
مساله قدرت یک جمع هست که در قالب یک اسم مثلا اینجا نهاد میتونه قدرتنمایی کنه و چیزی رو تغییر بده و اصلاحاتی انجام بده .
پس بهتره زود این مسائل رو رد کنیم و به هدف اصلی برسیم .
وقتی تقسیم وظایف بشه مسلما کار راحتتر و چهارچوب کاری بهتری رو هر فرد عضو نهاد ، احساس میکنه.
به امید پیشرفت روز افزون
و همچنین صحبتهای بنده مخاطب خاص نداشت و کلی بود.
ببخشید در تاپیک زیاد شرکت نمیکنم ولی پیگیر هستم .
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Veteran
خب شما حق رو به ایشون میدی درست ؟
یعنی اینکه اینقدر شما قدرت تشخیص و فهم و شعور داری که تشخیص دادی ایشون راست میگن
اما ایشون در قبال لوگو فکر میکنن ماها نمیتونیم تشخیص بدیم .
به عبارت دیگه یعنی همه جز خودش ..... هستند !
به قول دوستم جناب موحد که میگن برای انتخابات کشور هم مردم تصمیم گیری میکنن
کاندیدا میاد منطقی صحبت میکنه من این مشکلو میبینم
این کارارو میکنم
و ...
مردم در نهایت تصمیم نهایی رو میگیرن
شما بیا لوگو رو بزار بگو عزیزان برادران و خواهران
این لوگو این ویژگی هارو داره
خلاصه بیا توضیح بده
که قضیه چیه !
اما این اقا میگه نه ! فقط خودم ! رای گیری رو هم قبول ندارم
نداری که نداری !
برو خوش باش عمو
ایشون حق ندارد بگن نظر شما قابل قبول نیست. ایشون می گن کسی که نظر می ده باید حداقل از طراحی سررشته داشته باشه.
منظور من اینه که باید چند نفر که طراح هستند بیان نظر بدند تا چند تا برنامه نویس و در قسمت برنامه نویسی هم همین جور یعنی برنامه نویس ها نظر بدند ها طراحان.
-
نقل قول:
منظور من اینه که باید چند نفر که طراح هستند بیان نظر بدند تا چند تا برنامه نویس و در قسمت برنامه نویسی هم همین جور یعنی برنامه نویس ها نظر بدند ها طراحان.
د
نقل قول:
ایشون حق ندارد بگن نظر شما قابل قبول نیست. ایشون می گن کسی که نظر می ده باید حداقل از طراحی سررشته داشته باشه.
نشد دیگه !
اینجور که شما میفرمائید واسه تشکیل یک نهاد و یا یک شرکت باید ی مشت کارشناس خبره میومدن بابل یا اصفهان !
اقای محسن موحد چرا اومدی بابل داداش ؟ متخصصی ؟ کارشناسی ؟
اصلا من چرا اومدم بابل ؟ متخصصم یا کارشناس ؟
اصلا خودش سررشته داشت ؟
ما
از ساعت 3 صبح تا 8 صبح توی مهمانپذیر ما جرو بحث میکردیم
من
محسن
سامان
ایا تخصص داشتیم در زمینه راه اندازی شرکت و یا نهاد ؟ نداشتیم.اما باهم تونستیم به یک نتیجه ایی برسیم.که در قالب یک فایل صوتی خدمت جناب شهرکی ارائه دادیم
حداقل میتونیم ی نظری بدم میتونستیم تصمیمی بگیریم
و گرفتیمم !
قرار نیست حتما سررشته داشته باشیم !
هم عقل داریم هم چشم داریم میتونیم ی نظری بدیم حداقل !
اصلا من تخصص ندارم
اما نظرمو میگم و اون کسی که خودشو متخصص میدونه بیاد بگه اقا نه نظره شما به این دلیل به این دلیل رد میشه !
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Veteran
د
نشد دیگه !
اینجور که شما میفرمائید واسه تشکیل یک نهاد و یا یک شرکت باید ی مشت کارشناس خبره میومدن بابل یا اصفهان !
اصلا خودش سررشته داشت ؟
ما
من
محسن
سامان
ایا تخصص داشتیم در زمینه راه اندازی شرکت و یا نهاد ؟ نداشتیم.اما باهم تونستیم به یک نتیجه ایی برسیم.که در قالب یک فایل صوتی خدمت جناب شهرکی ارائه دادیم
و گرفتیمم !
اصلا من تخصص ندارم
اما نظرمو میگم و اون کسی که خودشو متخصص میدونه بیاد بگه اقا نه نظره شما به این دلیل به این دلیل رد میشه !
بنده هم کاملا موافقم،بچه ها باید حق انتخاب و رای داشته باشند!
نه یک نفربیادخودش نظربده خودش انجام بده بعدا تحویل بده!
ناسلامتی کارگروهی هست.
موفق باشی.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Veteran
د
نشد دیگه !
اصلا خودش سررشته داشت ؟
ما
من
محسن
سامان
و گرفتیمم !
اصلا من تخصص ندارم
قانع شدم.:لبخند: واقعا حق باشماست من دیگه تسلیمم.
من فردا می رم محضرخونه بصورت کتبی عذرخواهی می کنم و اینجا می زارم :لبخند::قلب:
-
یعنی واقعا نمیدونم چی بهتون بگم ؟ خداوکیلی بعضیاتون تا این حد روشنفکرید و پروفسور که من پیشتون واقعا کم آوردم .. یکم اسفند هم براتون دود میکنم که یه وخت چش نخورید!!!
داداش رای گیری انتخابات رو با این مقایسه میکنی ؟!! عزیز من یکم فکر کن روش ... اینا با هم فرق دارن .. اون یه چیزیه که کاملا متفاوته
شمایی که میگی کار گروهیه ... بله منم قبول دارم که کار گروهیه ... ولی یه سوال : من توی PHP هیچ تخصصی ندارم .. خیلی از بچه ها هم اینجا 0 هستند ... موقعی که خواستی کدنویسی کنی ... اجازه میدی من بیام تو کارت نظر بدم ؟
ببینید ، من با کسی دشمنی و خصومت ندارم ... با این که از قدیمی ترین اعضا هستم .. توی هر دو تا نشست هم شرکت کردم ( توجه داشته باشید که توی نشست بابل غیر از آقای شهرکی و سید مهرداد ، فقط 4 نفر بودیم که توی نشست اول شرکت کرده بودیم )
هیچ ادعایی هم ندارم که بگم آره من استاد گرافیکم ، نه همینجا جلو همه گفتم و میگم من خاک پای همه ی بچه های خوب نهاد هستم ...
ولی قرار نیست که هر کاری که قراره انجام بشه همه بیان نظر بدن ! من قبول دارم که همه ی اعضا حق دارن که در مورد نهاد نظر بدن ... ولی حساب کنید اگه توی گرافیک قالب وبسایت همه بخوان نظر بدن ، توی لوگو همه نظر بدن ، توی کدنویسی قالب همه نظر بدن ، توی کدنویسی هسته ی سایت هم همه نظر بدن! حساب کنید چی میشه!! چی میشه ؟ هر کسی ساز خودشو میزنه ...
راه حل این مشکلات کنونی رو هم قبلا خدمت دوستان عرض کردم ، تشکیل یک سری کارگروه موقت برای مدیریت پروسه ی راه اندازی وبسایت نهاد و سایر امور مربوطه ...
توی این حالت یه سری افراد که میخوان کمک کنن اعلام میکنن و طبق اعلام خودشون تو هر قسمتی که دوست دارن کمک میکنن - مثلا بنده توی قسمت گرافیک ، فلانی توی جلوبندی سایت و...
فعلا هم دادن مدارک و اینا نیاز نیست چون من اگه بخوام نمونه کار و مدرک و اینا نشون بدم اصلا نمیتونم کار کنم .. الان خداشاهده نمیدونم دیپلمم کجاست .. کاردانی رو هم که سه ترم دیگه مونده تا بگیرم
بعدش هم اگه قراره از منی که گرافیستم مدرک گرفته بشه خب پس از اونایی هم که میخوان کدنویسی کنن باید مدرک خواسته بشه!
این از این :لبخند:
یه چیزی هم به سبحان ( Veteran ) بگم :
آقا شما با من مشکلی داری ؟ اگه مشکلی داری بیا به خودم بگو ناراحت نمیشم .. ولی این درستش نیست که بیای اینجا مسائل گذشته رو پیش بکشی بعدش هم در نهایت {..............} اسمش رو بزاری بچه بازی !
نمیدونم چی بهت بگم ولی این درستش نیست ... این توهینه که آبروی کسی رو تو جمع ببری و گذشته اشو پیش بکشی ... گرچه من هنوزم میگم که کار اشتباهی نکردم و توی اون ماجرا از این مسئله گله داشتم که بدون برنامه ریزی رفتیم ... برنامه ریزی بده ؟! ندیده بودم کسی با برنامه ریزی مشکل داشته باشه!
در ضمن حاشیه هم خودتی با اون عینکت!
----------
در هر صورت گفتم و بازم میگم : خوده آقای شهرکی هم گفت که قرار نیست همه ی کارها به دوش آقای شهرکی باشه ... الان همه ی نهاد شده آقای شهرکی .. دامین رو که پولش رو داد ... پنل پیامکش رو که گذاشت وسط ... اون جریان دامین IR رو هم که از اون طرف .. کلی کار دیگه هم داره میکنه که ما نمیدونیم ... این همه لطف داره میکنه و من خودم همین الان شرمندشم
بیاید یکم جبهه گرفتن رو کنار بزاریم
من طبق سوابقم به بعضی دوستان گفتم که چندین سال گرافیک کار کردم ... خوشبختانه از مباحث روز هم عقب نیستم و اطلاعات گرافیکم همیشه بروز هستش
حالا این بین اگه خدائیش کسی هست که مث من چند سال گرافیک کار کرده باشه و بتونم باهاش فنی صحبت کنم که خب با هم لوگو رو میزنیم و کارای گرافیک رو پیش می بریم
اگر هم نیست خدائی اگه منو قبول دارید بگید تا من مسئولیت کارای گرافیک رو به عهده بگیرم و همراه با کارم دوستانی که نظری دارن بدن ... من با توجه به نظرات لوگو و قالب و این چیزا رو طراحی میکنم.
اگر هم نه که بشینید همینجور بدون برنامه ، بدون مشخص شدن چیزی جر و بحث کنید !
من دارم مسئولیت سنگینی رو قبول میکنم ، خدای نکرده نمیخوام منت هم بزارم
یا علی مدد - منتظر نظراتتون هستم.
-
نقل قول:
شمایی که میگی کار گروهیه ... بله منم قبول دارم که کار گروهیه ... ولی یه سوال : من توی PHP هیچ تخصصی ندارم .. خیلی از بچه ها هم اینجا 0 هستند ... موقعی که خواستی کدنویسی کنی ... اجازه میدی من بیام تو کارت نظر بدم ؟
آره عزیزم اگرواقعا دوست داشتی بیا نظربده بنده خوشحالم میشم کسی ازکارم انتقادکنه!
ولی درکل بایدقبول کنی شما دیگران هم حق دارن و باید رای بدن و نظربدن اگرقرار باشه شما بگی من خودم اینو
میزنم یکی دیگه بگه من خودم برنامه نویسی روکامل انجام میدم دیگه نشدگروه که عزیز!
خواهشا به حقوق دیگران هم احترام بذارید ، بنده هم به دلیل اینکه سرم شلوغ بود و مشگل پیش اومد
نتونستم شرکت کنم ، حتی بنده با جناب شهرکی صحبت کردم که برای کارهای پیگیری ثبت نهاد در تهران
دست به کاربشم اما بنابردلایلی نشدو به یه مشگل واسم پیش اومد.
وانشالله درنشست تهران شرکت میکنم و در حدتوانم کمک میکنم.
اما درکل بنده میگم بذاردوستان هم نظربدن درآخراون چیزی که رای آورد و انتخاب شد شما انجام بده
بازاینجوری بهتره!
موفق باشید.
-
سلام
یکی به من میگه چرا همه شما اینقدر سر مسائل الکی باهم بحث می کنید؟من اصلا سر در نمیارم:متفکر::متعجب:اگر درست حدس زده باشم و از صحبت های آقای شهرکی درست متوجه شده باشم احتمال 90درصد من نفر اول بودم که لوگوی پیشنهادی ام را ارسال کردم. من به آقای شهرکی این را گفتم: من گرافیست حرفه ایی نیستم اما مثل خیلی از افرادعادی جامعه معنی یک سری نمادها را میدونم ،شاید لوگویی که من زدم تکراری بوده باشه ولی میخواستم طرحی را که توی ذهنم بوده بگم. دیگران هم همین طورهستند حق دارند درباره نمادهایی که می دونند حرف بزنند ،احساسشون را بگن حتی اگر بلد نباشند به صورت حرفه ایی ترکیبشون کنند.
واین که دیگه ناراحتی نداره و این هم بحث الکی و به هم توهین کردن و بی احترامی نداره .هرلوگویی که انتخاب بشه و کار هرکسی باشه چه اماتور و چه حرفه ایی-بعد از انتخاب- یک گروه حرفه ایی و افرادی که زمینه تخصصی طراحی لوگو را میدونند معایبش را میگیرند و به چیزی که باید تبدیلش می کنند.و تمامی اهداف و مفاهیم را که یک لوگو برای یک نهاد و یا هر چیزی دیگری نیاز هست وباید داشته باشد را اضافه می کنند تا هم تخصصی بشه و هم عامه پسند. تموم شد::متفکر: پس لطفا درباره این موارد بیخود و بی جهت بحث کنید.:متعجب:
من یک آماتور و برنامه نویس تازه کارم ولی لوگوی این وب را ببینید. ایده اون مال ما(من و یکی از دوستانم ) بود مسئولین آن شرکت و کارخانه آن را از ما قبول کردند و با کمک یک گرافیست و راهنمایی و مشورت با آن به چیزی که میخواستند تبدیلش کردند و معنا و مفهومی را که بهش نیاز داشتند را به اون دادند .هرکسی توی کشور ایران توی زمینه مثل این وب کار می کنه معنی و مفهومش را راحت متوجه میشه با اینکه من هنوز نمیتونم درکش کنم .لوگوی نهاد هم همین گونه خواهد بود............پس لطفا تمام کنید.
http://keivanstone.ir
[B]من این لینک را به خاطر تبلیغ یا هر چیز دیگری اینجا نگذاشتم چرا که همه شما ها استاد من هستید فقط منظورم این هست که آدمهای غیرحرفه ایی هم می توانند ایده یا حرفی بزنند که مفید باشه یا حداقل بشه از یک جمله یا کلمه اونها استفاده کرد.فقط باید فکررررررررررررررررررررکرد ....و دیددددددددددددددددو شنیدو[/B[B]] وبعد از جمع بندی تمامی صحبتها و نتایج تصمیم نهایی را گرفت [/B].تصمیمی که عاقلانه باشد. و تمامی جوانب کار در آن سنجیده شدباشد و در نظر گرفته شد باشد واین تصمیم آخر تصمیم نهایی و قطعی..
پس لطفا قصاص واقع قبل از وقوع نفرمایید یه کم تحملتون را با لا برید. به خودم هم هستم:خجالت::لبخندساده:
ممنونم
-
سلام
نمیخواستم این بحث رو کش بدم
منتها این آقای گرافیست نمیدونم چرا منظورها رو برعکس میگیره
اینجا قرار نیست هرکسی ساز خودشو بزنه!!!!
معنی دموکراسی رو هم نمیدونم چرا بد توجه میشه!
آقا ما میایم و روی طرح هایی که اساتید محترم ارسال کردن نظر خودمون رو میدیم
و بالاترین امتیاز هم تسویب میشه!
این از این!
حالا نکته این جاست که دوست عزیز من چرا بحث ها رو باهم عوض می کنی!
کار طراحی لوگو که این همه درگیری نداره
شما همین الان یه طرحی بزن و توی سایت های مختلف بذار بگو به این رأی بدید ببین چه کسایی میان و رأی میدن
اما یه کد برنامه نوسی رو بذار ، حتما می بینی که عده ی کمی میان و نظر میدن
میدونم بازم منظورم رو بد متوجه میشی و بعدش میای میگی توهین به گرافیست ها میشه!
اما انصافا پیدا کردن معنی و مفهوم یک لوگو سخته یا یه کد برنامه نویسی؟!!!
خوب مسلما ظاهر و لوگو هرچند بسیار ظریف کاری و کار پیچیده ای باشه درک و فهمش برای اکثر دوستان راحت تراز یه کلاس پیچیده از انواع کدها و تابع ها!
امیدوارم که متوجه منظورم شده باشی عزیز!
البته بنده هم با هرگونه توهین به دوستان گرافیست و به خصوص شما مخالفم شدیدا!!
موفق باشید دوستان
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Variant
یعنی واقعا نمیدونم چی بهتون بگم ؟ خداوکیلی بعضیاتون تا این حد روشنفکرید و پروفسور که من پیشتون واقعا کم آوردم .. یکم اسفند هم براتون دود میکنم که یه وخت چش نخورید!!!
داداش رای گیری انتخابات رو با این مقایسه میکنی ؟!! عزیز من یکم فکر کن روش ... اینا با هم فرق دارن .. اون یه چیزیه که کاملا متفاوته
ببینید ، من با کسی دشمنی و خصومت ندارم ... با این که از قدیمی ترین اعضا هستم .. توی هر دو تا نشست هم شرکت کردم ( توجه داشته باشید که توی نشست بابل غیر از آقای شهرکی و سید مهرداد ، فقط 4 نفر بودیم که توی نشست اول شرکت کرده بودیم )
هیچ ادعایی هم ندارم که بگم آره من استاد گرافیکم ، نه همینجا جلو همه گفتم و میگم من خاک پای همه ی بچه های خوب نهاد هستم ...
ولی قرار نیست که هر کاری که قراره انجام بشه همه بیان نظر بدن ! من قبول دارم که همه ی اعضا حق دارن که در مورد نهاد نظر بدن ... ولی حساب کنید اگه توی گرافیک قالب وبسایت همه بخوان نظر بدن ، توی لوگو همه نظر بدن ، توی کدنویسی قالب همه نظر بدن ، توی کدنویسی هسته ی سایت هم همه نظر بدن! حساب کنید چی میشه!! چی میشه ؟ هر کسی ساز خودشو میزنه ...
راه حل این مشکلات کنونی رو هم قبلا خدمت دوستان عرض کردم ، تشکیل یک سری کارگروه موقت برای مدیریت پروسه ی راه اندازی وبسایت نهاد و سایر امور مربوطه ...
توی این حالت یه سری افراد که میخوان کمک کنن اعلام میکنن و طبق اعلام خودشون تو هر قسمتی که دوست دارن کمک میکنن - مثلا بنده توی قسمت گرافیک ، فلانی توی جلوبندی سایت و...
فعلا هم دادن مدارک و اینا نیاز نیست چون من اگه بخوام نمونه کار و مدرک و اینا نشون بدم اصلا نمیتونم کار کنم .. الان خداشاهده نمیدونم دیپلمم کجاست .. کاردانی رو هم که سه ترم دیگه مونده تا بگیرم
بعدش هم اگه قراره از منی که گرافیستم مدرک گرفته بشه خب پس از اونایی هم که میخوان کدنویسی کنن باید مدرک خواسته بشه!
آقا شما با من مشکلی داری ؟ اگه مشکلی داری بیا به خودم بگو ناراحت نمیشم .. ولی این درستش نیست که بیای اینجا مسائل گذشته رو پیش بکشی بعدش هم در نهایت {..............} اسمش رو بزاری بچه بازی !
نمیدونم چی بهت بگم ولی این درستش نیست ... این توهینه که آبروی کسی رو تو جمع ببری و گذشته اشو پیش بکشی ... گرچه من هنوزم میگم که کار اشتباهی نکردم و توی اون ماجرا از این مسئله گله داشتم که بدون برنامه ریزی رفتیم ... برنامه ریزی بده ؟! ندیده بودم کسی با برنامه ریزی مشکل داشته باشه!
----------
در هر صورت گفتم و بازم میگم : خوده آقای شهرکی هم گفت که قرار نیست همه ی کارها به دوش آقای شهرکی باشه ... الان همه ی نهاد شده آقای شهرکی .. دامین رو که پولش رو داد ... پنل پیامکش رو که گذاشت وسط ... اون جریان دامین IR رو هم که از اون طرف .. کلی کار دیگه هم داره میکنه که ما نمیدونیم ... این همه لطف داره میکنه و من خودم همین الان شرمندشم
من طبق سوابقم به بعضی دوستان گفتم که چندین سال گرافیک کار کردم ... خوشبختانه از مباحث روز هم عقب نیستم و اطلاعات گرافیکم همیشه بروز هستش
حالا این بین اگه خدائیش کسی هست که مث من چند سال گرافیک کار کرده باشه و بتونم باهاش فنی صحبت کنم که خب با هم لوگو رو میزنیم و کارای گرافیک رو پیش می بریم
اگر هم نیست خدائی اگه منو قبول دارید بگید تا من مسئولیت کارای گرافیک رو به عهده بگیرم و همراه با کارم دوستانی که نظری دارن بدن ... من با توجه به نظرات لوگو و قالب و این چیزا رو طراحی میکنم.
خوب پس طرحتو بده به آقای شهرکی دلایلتم بگو بزاره واسه نظر سنجی.
انتخاب ریاست جمهوری ربطش به اینه که سرنوشت کشور که فک میکنم کمی بزرگتراز:لبخند: بحث طراحی لوگو برای یک شرکت ثبت نشده باشه دست 40 میلیون آدم , با سواد متفاوته که بطور مستقیم توو روند زندگیشون تاثیر میذاره.و نامزد میاد حرفاشو میفهمونه به همه و رای میاره.این مثال تفاوت بین چیزیه که خیلیا حتی لمسش نکردنو آگاهی ندارن ولی تصمیم میگیرن و مسئله ای به نام هنر که مقایسه زمین و آسمونه.
حالا دیگه کسی نمیتونه طرحشو با دلایلش بنشونه بدله خیلیا مشکل بقیه نیست.
حتی توو بابل یه کحظه قرار شد اسم نهاد توو تاپیک رای گیری بشه که من گفتم چون اونایی که رای میدن توو جلسه نیستن و این تعاریفو دلایلی که ما داریم واسه اسمارو نمیدونن شاید از رو یک اسم راحت بگذرند.
البته ما ایرانیا راه رد کردنو قبول نکردنو بلدیم.ولی اگه این مثال بازم هضم نشد بگو بیشترم میتونم توضیح بدم.
یه سؤالی, ربط طراحی قالب و لوگو با نوع کد نویسی چیه؟
ما مگه گفتیم توو لوگوت از چه ابزاری استفاده کن یا چجوری درستش کن؟ ما فقط حرفمون رو نتیجه ی کاره.
لوگوی اولی که گذاشتی اولین طرحی که اومد توو ذهنم این بود که خیلی واسه روی توپ فوتبال یا لوگوی یه سری مسابقات ورزشی خوبه.البته طرح بد نبود.اتفاقا دیدم چن نفر دیگه هم همین دیدو دارن مثه colors که گفت.
دید ما مشکل داره؟
الکی بحث یه لوگوی ساده و قالب انقد کش داده شدا...و واقعا سکوت هم نمیشه کرد.
-
فكر كنم همينجا اين قضيه خاتمه پيدا كنه بهتره و به نفع همه.:لبخندساده:
محمد جان داداش برادر گلم ببين قبلا برنامه ريزي شده همچين بي برنامه هم نيست طبق گفته ي جناب شهركي:
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
کارهای نهاد درحال پیگیریه. کسانی که برای طراحی قالب و لوگو اعلام آمادگی کردن، طی پیامکهای جداگانه آخرین مهلت ارسال طرحهاشون مشخص شده و منتظر دریافت طرحهای پیشنهادی هستم تا به رأی گیری گذاشته بشه.
قراره اين كار انجام بشه ديگه فكر نكنم ابهامي باشه.
در ضمن برنامه نويسي رو با طراحي قاطي نكنيد كجاي برنامه نويسي مربوط به ظواهر و زيباييو اينا ميشه كه يه كاربر ساده بياد دربارش نظر بده برنامه نويسي منطق داره كه واقعا بايد دانشش باشه تا بشه نظر داد تازه ربطي به حتي سينتكس هم نداره از لحاظ ظاهري كه بكيم كاربرا بيان بگن اين سينتكسش بهتره يا اين. بالعكس طراحي كه همش ظاهرو زيباييه كار ملاكه و مفهوم كه اون هم با توضيحات مختصري كه دوستان طراح اميدوارم بدن حله.
دوستان خواهشن ديگه كشش نديد. و منتظر نظر سنجي باشيد.
با تشكر فراوان
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
SONITAJ
سلام
یکی به من میگه چرا همه شما اینقدر سر مسائل الکی باهم بحث می کنید؟من اصلا سر در نمیارم:متفکر::متعجب:اگر درست حدس زده باشم و از صحبت های آقای شهرکی درست متوجه شده باشم احتمال 90درصد من نفر اول بودم که لوگوی پیشنهادی ام را ارسال کردم. من به آقای شهرکی این را گفتم: من گرافیست حرفه ایی نیستم اما مثل خیلی از افرادعادی جامعه معنی یک سری نمادها را میدونم ،شاید لوگویی که من زدم تکراری بوده باشه ولی میخواستم طرحی را که توی ذهنم بوده بگم. دیگران هم همین طورهستند حق دارند درباره نمادهایی که می دونند حرف بزنند ،احساسشون را بگن حتی اگر بلد نباشند به صورت حرفه ایی ترکیبشون کنند.
واین که دیگه ناراحتی نداره و این هم بحث الکی و به هم توهین کردن و بی احترامی نداره .هرلوگویی که انتخاب بشه و کار هرکسی باشه چه اماتور و چه حرفه ایی-بعد از انتخاب- یک گروه حرفه ایی و افرادی که زمینه تخصصی طراحی لوگو را میدونند معایبش را میگیرند و به چیزی که باید تبدیلش می کنند.و تمامی اهداف و مفاهیم را که یک لوگو برای یک نهاد و یا هر چیزی دیگری نیاز هست وباید داشته باشد را اضافه می کنند تا هم تخصصی بشه و هم عامه پسند. تموم شد::متفکر: پس لطفا درباره این موارد بیخود و بی جهت بحث کنید.:متعجب:
من هم که طرح گذاشتم دقیقا هدفم این بود شاید گرافیستا بتونن ازین ایده بهتر استفاده کنن و به بهترین شکل پیادش کنن.یعنی فقط کمک بود.ولی زمانی که حرف "من" باشه دیگه چجوری میشه کمک کرد.
حالا بیاین هزار بار بگین نه اینجوری نیست.بچه ها خوب میفهمن که چی میگیم.
با این دید بخوایم ادامه بدیم فردا باید نهادو خط کشی کنیم یه چنتا نگهبانم بزاریم واسه لب مرزا که کسی از متراژ خودش رد نشه.بچه ها از فردا متر به دست میشیم:لبخند:(حالا از متر گرفته تا خط کشو پرگارو گونیا و نقاله:لبخند:) هم اکنون نیازمند یاری مهندسین عمران و معماری هستیم:لبخند:(شوخی)
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Variant
----------
نقل قول:
اسفندی که به خود رواس به دیگران حرام است.{سبحان محمدی}
نقل قول:
بله منم قبول دارم که کار گروهیه ... ولی یه سوال : من توی PHP هیچ تخصصی ندارم .. خیلی از بچه ها هم اینجا 0 هستند ... موقعی که خواستی کدنویسی کنی ... اجازه میدی من بیام تو کارت نظر بدم ؟
ببینم شما انتظار داری بیایم بعد از برنامه نویسی سیستم اونرو واسه دانلود بزاریم بگیم نظر بدید ؟
بیایم سیستم رو توضیح بدیم که اقا اینجا داره اینکارو میکنه اون کارو میکنه,نظرتون چیه ؟ بده یا خوبه ؟
انتظار داری بیایم واسه PHP نظر سنجی بزاریم که اقاجون نظرت در مورد خط 560 صفحه Admin.php چیه ؟
نمیشه که برادره من !
=====
گرافیک کجا برنامه نویسی کجا !
گرافیک ظاهر هست.گرچه منطقی پشت طراحی اون قرار گرفته.اما کاربر اون چیزی رو که فقط میبینه قبول داره !
پس میتونیم اونهارو به نظر سنجی بذاریم.
حالا شما میتونی بیای بگی اقا این لوگو طبق این قوانین ساخته شده.
اما شما حتی حاضر نیستی بیای توضیح بدی ! فقط میگی من رای گیری رو قبول ندارم
شما بیا توضیح بده اگر حرفات منطقی بود خب افراد جذب میشه و رای میاری !
نمیدونم از چی میترسی ! از لولوو که نمیترسی ؟ میترسی ؟ لولوو نداره اینجا !
نقل قول:
( توجه داشته باشید که توی نشست بابل غیر از آقای شهرکی و سید مهرداد ، فقط 4 نفر بودیم که توی نشست اول شرکت کرده بودیم )
4 نفر ؟! بیشتر توضیح بدین لطفا
نقل قول:
از ی طرف قبول داری از یک طرف قبول ندارین
تا جایی که راه باشه باید از نظرات دوستان استفاده کرد.
اما مثلا PHP رو فکر نکنم بشه چون از سیستم سوء استفاده میشه.
اما مثلا لوگو رو برای نظر دهی در اختیار کاربران قرار بدیم چه مشکلی به وجود میاد ؟
شاید توی همون افراد کسانی باشن که گرافیک کار کرده باشن !
البته دلیل نمیشه که کسانی که گرافیک رو تخصصی کار نکرده باشن حق نظر نداشته باشن.چراکه اونها عقل شعور درک جشم دست پا و ... دارن/
نقل قول:
در این رابطه ما هرچی گفتیم
جناب شهرکی فقط میگفتن
نه نه نه !
باور کنید اینقدر با شهرکی جان سره این مسئله صحبت کردیم که نگو !
در اخر
{
نه
}
نقل قول:
فعلا هم دادن مدارک و اینا نیاز نیست چون من اگه بخوام نمونه کار و مدرک و اینا نشون بدم اصلا نمیتونم کار کنم
خب شما نه مدرک داری و نه نمونه کار نشون میدی
پس نباید از دیگران هم همچین انتظاری رو داشته باشی که نشون بدن
حالا سوالی که پیش میاد اینکه شما از چه طریقی افراد رو مورد سنجش قرار میدین که این اقا گرافیک کار کرده یا بلده یا بلد نیست ؟
از روی ستاره ؟
پس بیخود نگین که خیلی افراد گرافیک بلد نیستن.
نقل قول:
ماشالله
شما توی عینک هم سر رشته دارین ؟
ولی باید عرض کنم که 2/3 سالی باید کار کنی تا بتونی یکی ازشون بخری !
نقل قول:
بله ما از اقای شهرکی تشکر میکنیم و اعلام امادگی میکنیم,
بقیه حرفا هم که به من مربوط نیست.
===
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Variant
ولی یه سوال : من توی PHP هیچ تخصصی ندارم .. خیلی از بچه ها هم اینجا 0 هستند ... موقعی که خواستی کدنویسی کنی ... اجازه میدی من بیام تو کارت نظر بدم ؟
شما 0 هستی با دوستان جمع نبند
درک کدنویسی کار هر کسی نیست اما گرافیک با جامعه در ارتباطه.. با حواس پنجگانه انسان در ارتباطه و مردم کاری رو که بپسندند قبول دارن نه کاری که شما مثلا فلان استاندارد رو رعایت کردی یا نه!
به عبارت دیگر در گرافیک مسئله ی WYSIWYG صدق میکنه! ( چیزی که میبینید همون چیزیه ک دریافت میکنید!)
نقل قول:
نوشته شده توسط
Variant
ولی قرار نیست که هر کاری که قراره انجام بشه همه بیان نظر بدن ! من قبول دارم که همه ی اعضا حق دارن که در مورد نهاد نظر بدن ... ولی حساب کنید اگه توی گرافیک قالب وبسایت همه بخوان نظر بدن ، توی لوگو همه نظر بدن ، توی کدنویسی قالب همه نظر بدن ، توی کدنویسی هسته ی سایت هم همه نظر بدن!
شما به شکلی از واژه ی "همه" استفاده میکنی که به نظر میرسه داری در مورد 4تا بی سواد و الاف صحبت میکنی! " همه " ی شما کی هستند؟ کسی که نرفته نمکی رو بیاره در مورد کار شما نظر بده ( توهین نباشه!)
دوستان همه از اساتید ما هستند و دارای سوابق مشخص.
من نمیدونم شما مشکلت با "نظر" چیه اصولا؟؟ با توجه به سن شما بنده گمان میکنم زندگی در جهان سوم اثرات مخربی بر شما بر جای گذاشته!
نقل قول:
نوشته شده توسط
Variant
شما یادت نره خودت کجایی دیپلم بماند..
ببخشید شما نه نمونه کار میدی نه طرح میدی ببخشید باید تسبیح بندازیم ک کار شما خوبه یا نه؟
یا استخاره کنیم؟
نقل قول:
نوشته شده توسط
Variant
مطمئنا سبحان با شخص مشکل نداره بلکه با بنیاد صحبت شما و عقیده ای که پشت این صحبت هست مشکل داره ک فکر میکنی اسمون باز شده شما یدونه گرافیست افتادی پایین!
----------
نقل قول:
نوشته شده توسط
Variant
قربونت برم شما ک از مباحث روز عقب نیستی و ماشالله به روز هم هستی میشه توضیح بدی که از چی میترسی که کارتو نشون نمیدی؟
من فکر میکنم اگه فکر میکنی بچه ها به ظاهر توجه میکنن پس به ظاهر طرحت برس تا بتونی اعتماد بچه هارو جلب کنی!
اصن گرافیک , قالب یعنی ظاهر!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Variant
----------
حرف آقای Variant واقعا درسته ، الان مثال وقتی فیفا میخواد بهترین بازکین فوتبال رو انتخاب کنه میاد از مربیان فوتبال که تخصصشون تو این کاره نظر سنجی میکنه و طی اون نظر سنجی بازیک مورد نظر رو به عنوان بهترین بازیکن انتخاب میکنه الانم همین حالته یعنی باید یک سری گرافیست که تخصصشن اینه و کلی تجربه دارن تو این کار نظر بدن !
جناب Veteran اگه الان آقای Variant درباره طرحشون دو تا کلمه قلبه سولومبه در باره طرحشون بدن شما سر در میاری که حالا میخوای نظر هم بدی ! باید این کارو به اهلش بسپری و اینکه حرف های شما حیلی بو میده ! مواظب حرف زدنتون باشید .
-
به مسابقات رینگ آزاد ایران نهاد خوش امدید!
دوستان من با کمال احترام به همه عزیزان ولی متاسفانه این تاپیک بجای جذب تنها باعث دافعه میشه شما روی مباحث جزی به اینصورت به جون هم افتادید اصلا امیدی به اینده این جریان نیست هیچکس تحمل حرف طرف مقابل رو نداره همه ژست روشن فکری گرفتیم ولی در عمل همون حرف حرف منه هست خوب دوستان که این همه جرو بحث میکنند سر یک لوگو بجای کل کل اگر نظرات طرف مقابل رو قبول ندارند سکوت کنند تا اراده جمعی تصمیم نهایی رو بگیره بحث و کل کل و طرح مباحث شخصی که اصلا لزمومی نداره در جمع مطرح بشه هیچ کمکی به رشد مجموعه نمیکنه به عنوان مثال بنده از اول این جریان رو مطالعه کردم اهداف نهاد برایم جذابیت داره چون نمونه کوچیک نهاد رو خوده بنده در قالب یک تیم تخصصی ارائه کردم ولی وقتی افراد فعال و عملکرد گروه و واکنش اعضا نسبت به موضوعات رودیدم هیچ جذابیتی برا یبنده نداشت!
بخواهید یا نخواهید این یک حقیقت هست که باید چند نفر در این مجموعه به ارای اعضای همین مجموعه انتخاب بشوند و حرف نهایی رو اونها بزنند والا بخوایم مشق دموکراسی کنیم که اینجا صحرای نینوا میشه!
-
با سلام
ای کاش آقای شهرکی یا آقا مهرداد میامدند یه سر و سامون به اینجا می دادند.:(
-
:ناراحت: راسته که میگن کسی که بیشتر سکوت میکنه، بیشتر یاد میگیره. یه نصف روز توی بحثها شرکت نمیکنیم میبینیم که همه به شکلی دارن خلق و خوی واقعیشون رو نشون میدن. توی تمام صحبتهایی که از اینجا به بعد توی این پست دارم مینویسم، منظورم در درجه اول خودمه و بعد بقیه.
یکی از دلایلی که ما ایرانیها توی کار تیمی ناموفق عمل میکنیم اینه که تا یکذره تخصص پیدا میکنیم، میگیم اون کسی که این دانش رو نداره، حق اظهارنظر نداره. این حرف واقعاً اشتباهه. بخصوص در مواردی مثل طراحی گرافیک که با احساس افراد سروکار داره. دوستان، کسی که دوره تخصصی هنر نرفته، احساس هم نداره؟ حق نداره از یه چیزی خوشش بیاد یا نیاد؟ همه اعضای نهاد قراره یه عمر با این لوگو و قالب سایت (قالب به اندازه لوگو مهم نیست و میشه عوضش کرد) زندگی کنن و تحت پوشش اون، فعالیت داشته باشن. بنابراین، نمیتونیم اونها رو مجبور به تحمل کنیم و بگیم حرف نزن تو هیچی نمیفهمی. حتی توی کدنویسی، اگه مشتری بگه بین دو تکنولوژی، یکی رو انتخاب کن و نظر من روی یکی دیگه باشه و کلی دلیل علمی و منطقی برای حرفم داشته باشم، باز هم میگم چشم. ولی قبلش دلایل خودمو بهش میگم تا بعداً اگه به مشکل برخورد، نگه تو میدونستی و بهم نگفتی و اگه گفت برگردیم به همون روش خودت، میگم هزینه رو بده تا کد رو دوباره تغییر بدم. به هر فردی هم اجازه میدم درمورد کدم نظر بده. نمیگم همه نظرات رو اعمال میکنم ولی حداقل حرفش رو گوش میدم چون شاید به یه نکته ای رسیده باشه که من متوجه نشده باشم. هر سَری یه عقلی داره. بقول حضرت علی (ع) : نگاه نکن که کی میگه، گوش کن چی میگه! نصیحت رو آدم باید حتی از دشمنش هم گوش کنه. لوگوی یک شرکت درنهایت باید به دل بشینه. چند نفر در دنیا تخصص گرافیک دارن؟ فقط قراره اونها مشتری نهاد باشن؟ یعنی بقیه نباید از لوگو خوششون بیاد؟ اینهمه اصول زیبایی شناسی که توی هنر مطرحه، از کجا اومده؟ اینکه الآن قالب Flat باب شده، یکمرتبه پیداش شده یا اینکه دیدن سلیقه مردم اینطوری عوض شده؟ دوستان عزیز، بد نیست بدونید کلی نظرسنجی در این موارد انجام شده و بعد، سیستم طراحی سایت تغییر کرده وگرنه همه میدونن طبق اصول طراحی، تغییر نرم و هارمونیک رنگ که اصطلاحاً بهش میگیم Gradient بیشترین تطابق رو با سیستم درک تصویری مغز انسان داره و کمترین فشار رو هم به سیستم بینایی و کیاسمای چشم و... میاره. اما در قالب Flat که اساس کارش بر مبنای Contrast بنا شده، این موارد لحاظ نشده و همه الآن میگیم اصول طراحی میگه باید Flat کار کنیم. خوب چرا؟ جواب خیلی ساده است: چون عوام بیشتر این طرح رو دوست دارن. چند درصد از این مردم عادی تخصص گرافیک دارن مگه؟
من اگه ادعام میشه تخصص دارم، طرح یا حتی کد خودم رو عرضه میکنم و اصول و معیارهاش رو هم اگه برای دفاع ازش لازمه (طرحم طوری نیست که در نگاه اول بپسندن)، توضیح میدم تا شاید با این توضیحات، نگاهها بهش مثبت بشه. دیگه بقیه رو میگذارم بعهده کسانی که قراره این طرح یا کد من برای اونها باشه که خودشون انتخاب کنن چون من برای دل خودم یا فقط برای چندتا متخصص طرح و کد نزدم. حالا از بین طرحهایی که بیشترین رأی رو آوردن، اونهایی که امتیاز نزدیک داشتن رو از یکسری فیلترها رد میکنیم که بازهم این فیلترها رو باید چند طراح (یا کدنویس) مشخص کنن نه یکنفر. فیلترها هم باز نباید لزوماً بطور کامل تخصصی باشه. ممکنه یک فیلتر این باشه که این ایده تکراریه یا با اهداف نهاد نمیخونه یا اینکه اصلاً این طرح، نیازمند فرمت فایلی هست که حجیمه و سایت رو سنگین میکنه.
یکی از دوستان گفتن FIFA برای انتخاب بهترین بازیکن از نظر مربیان و کارشناسان استفاده میکنه؟ مطمئنید؟ پس عنوان «بهترین بازیکن سال بنا به انتخاب مردم» یک لقب تشریفاتیه؟ ولی خوب درمورد عنوان بهترین بازیکن فنی سال ازنظر کارشناسان، قضیه فرق میکنه. اونجا برحسب مثال (قصد اهانت ندارم و فقط من باب مثال عرض میکنم و در مثال هم مناقشه نیست)، نمیان نظر اکثریت خانمها رو بپرسن چون معیارهای انتخابشون بیشتر حسیه تا فنی و مثلاً ممکنه از نظر اونها، کاکا بازیکن بهتری نسبت به مسی باشه چون خوشگلتره! اونجا کاملاً فنیه ولی بحث لوگو بطور کامل یک بحث زیبایی شناختی محسوب میشه و در نهایت باید همونطور که قبلاً گفتم، به دل بیننده بشینه. حالا هرچی طرحمون رو دلنشینتر تولید کنیم، توی طراحی موفقتر بودیم وگرنه بهترین طرحهای جهان (ازنظر اصول هنری) هم اگه به دل کسی نشینه، متقاضی زیادی نخواهد داشت. برای مثال، کسی در تخصص و ذوق هنری پیکاسو تردیدی نداره (تا جایی که سبک هنری خاص خودش رو ابداع کرد) ولی چند نفر تابلوهای پیکاسو رو میخرن؟ چند نفر تابلوهای داوینچی رو میخرن؟ چند نفر از طرحهای میکلانژ خوششون میاد؟ میتونیم بگیم پیکاسو کمتر از بقیه هنرمند بوده؟ ولی قطعاً میتونیم بگیم کمتر از بقیه ذوق عمومی مردم رو درک کرده و بیشتر برای دل خودش طرح زده (البته بماند خیلیها برای کلاسش هم که شده، تابلوهای پیکاسو رو میخرن).
امیدوارم از صحبتهام کسی دلگیر نشده باشه و دوستان طرحهاشون رو تا قبل از 15 شهریور ارسال کنن وگرنه مطمئن باشید همون 1 طرحی که ارسال شده، انتخاب خواهد شد (چون یکیه، دیگه رأی گیری نداریم). اینکه مدت زمان رو تمدید کردیم هم بخاطر این نبوده که بگیم طرحشون خوب نیست. بخاطر اینه که دیدم خیلیها که مدعی طراح و هنرمند بودن هستن و ثبت نام هم کردن، هنوز طرحشون رو نفرستادن و گفتم شاید مشکلاتی پیش اومده و یه فرصت دیگه بدیم شاید طرح بهتری بدست اومد.
مثال انتخابات هم واقعاً خوب و بجا بود. اگه یک نامزد انتخاباتی، نتونه رأی بیاره حق نداره بگه مردم شعور نداشتن. سواد و مدرک با شعور فرق میکنه و خیلی وقتها دیدم یک روستایی بیسواد شعورش از یک شهرنشین با مدرک دکترا بیشتر بوده. اون نامزد انتخاباتی هم اگه رأی نیاورده باید اینطور فکر کنه که نتونسته خودش و برنامه هاش رو خوب به مردم تفهیم کنه و مردم رو متقاعد کنه و دنبال ریشه مشکل توی فن بیان و استدلالهای خودش باید بگرده نه فهم مردم. خیلی وقتها پایه های استدلال ماها، اونقدر که باید دیگران رو متقاعد کنه، محکم نیست.
به قول معروف، میگن هیچوقت با یک آدم ابله درمورد یک موضوع تخصصی بحث نکن چون بهرحال اون برنده بحث میشه بخاطر اینکه به حرفی که میزنه اعتقاد داره، درحالی که تو فقط یکم در اون مورد، دانسته هات بیشتره.
یکم بزرگ بشیم، به جایی بر نمیخوره. انجام کارهای بزرگ (مثل اهداف نهاد) از عهده افراد کوچک (منظورم خودمه، به کسی بر نخوره) بر نمیاد.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
saman-arsenal
به خدا هیچ اصلا توو فکر آرسنال نبودم مهرداد جان باور کن:لبخند:باور بکن من آرسنالی نیستم بارسلونیم اما آرسنالی ها رو دوست دارم:بامزه::لبخند:
روحیه ی تو من و یاد حضرت امام انداخت ممنون بابت طرح شوخی کردم قشنگ بود خیلی و قشنگ تر از اون زحمتی بود که بی دریغ کشیدی تا نقشی تو پیشرفت کار داشته باشی سپاس
-
نقل قول:
راسته که میگن کسی که بیشتر سکوت میکنه، بیشتر یاد میگیره. یه نصف روز توی بحثها شرکت نمیکنیم میبینیم که همه به شکلی دارن خلق و خوی واقعیشون رو نشون میدن.
حالا ببینید من که چند ماه سکوت کردم چقدر فهمیدم:لبخند:
دوستان نمیدونم چرا اینطوری هستن! هرچی میخوان تو تاپیک میگن! تنها دلیل اینکه من خیلی کم اینجا پست میدم اینه که هرچیزی که میخوام بگم یا دوستان گفتن و پست دادن دوباره من بی فایده است - یا اینکه احساس میکنم پستم مفید نیست!
حاصل همه چی گفتن همینه که به همدیگه بدبین میشیم و بینمون اختلاف می افته!
دوستان شما که تو یه لوگو موندین پس فردا چطوری میخوایین یه پروژه رو با هم کار کنین؟! یکی میگه اینطوری کار کنیم اون یکی قبول نمیکنه! بعد با هم قهر میکنن میرن احتمالا!
تو کار گروهی باید از خودمون بگذریم.
البته من هم نظرم رو میگم وگرنه جسارت نشه خدمت اساتید.
در مورد لوگو هم به نظرم هردوتاشون زیبا بودن، ولی چون colors یکم به طرحش رنگ و لعاب داده بود خوشگل تر شده بود. ولی هر دو خوشگل بودن.
من نمیدونم ما اگه آقای شهرکی رو نداشتیم چی میشد؟!!
من هر وقت پستهای ایشون رو میخونم کیف میکنم:لبخند: لحن و منطقشون رو هم میپسندم و فکر کنم پست آخر ایشون همه چی رو حل کرده باشه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Variant
خدمت داداش گلم بگم :
ما قرار یک کار تیمی انجام بدیم و تاکید میکنم هدف اصلی ما همین بوده هست و هست و هست و خواهد بود کار تیمی تو کشور استارت بخوره مشکلات کمتری خواهیم داشت
لوگو قالب یا هرچیز دیگه ای انقدر حساسیت نداره که این همه بحث کنید به خدا من وقتی داشتم بحث نهاد و مطرح میکردم فکر اینجاشو نمیکردم
حالا دوستان زحمت کشیدن طرح دادند و این حق بقیه هست که نظر بدند دوست خوبم
همیشه همین بوده که نظر اکثریت باید انتخاب بشه
چیزی که از ما باید سر زبون ها به یادگار بمونه صداقت | حرفه | حمایت | پایداری ما تو این بازار بی صاحب نرم افزار کشور هست نه اینکه کسی بیاد مارو مسخره کنه که بزار کنه...تو پیشرفت همیشه دشمن هم هست
حساس نباش سید
طرح بده خودم رای میدم نوکرتم هستم
هرکی با فکر خودش رای میده یکی از قیافش خوشش میاد یکی از دلایلی که واسه طراحی یک لوگو بوده = چون ما با افکار مختلف قرار کار کنیم و همه نمیتونیم یک جور فکر کنیم
به من حق بده و کارت و ادامه بده ( لطفا )
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
amin0256
با سلام من با حرف ایشون موافقم.
منی که از طراحی هیچی سر در نمیارم نباید بیام در مورد یه لوگو نظر بدم.
دقیقا مثل اینکه من یه برنامه رو می نویسم و کسی که از برنامه نویسی هیچی سرش نمی شه بیاد نظر می ده حالا اگر برنامه نویس بود یه چیزی بنظرم باید کسانی که طراحی بلدند در موردش نظر بدند.
موفق باشید.
بر میگردم به حرف های جناب شهرکی
هننوز همه تخصص هاشونو اعلام نکردند
جناب عالی تخصص گرافیک نداری و بنده هم همینظور
ما مو و نمیبینم حتی چه برسه پیچش مو...
خوب شاید یکی پیدا بشه تو جمع بیشتر بدونه ؟ نباید ؟ حقش نیست ؟ یا یا ای ..نظر بده ؟
خوب ایشالا کارا ادامه دار شد یک گارگروه با نظر متخصصین و مدیران و اعضا و با تکیه بر تخصص های اعلام شده و سابقه کار دوستان از گرافیک برنامه نویسی امنیت و و و تشکیل میشه
اونوقت من به شما نظر میدم که { بله گروه گرافیک نظرشون این هست و محترم و ارجعیت داره و دیگر هیچ ادامه کار های دیگه }
-
خب اول از همه ی دوستانی پست دادن تشکر میکنم مخصوصا استاد خودم جناب شهرکی که بر خلاف بعضی دوستان هیچوقت ندیدم با لحن تند حتی مخالفت خودش رو اعلام کنه ...
یه صحبتی هم با آقای Mr.Renegade داشتم : من در حدی نیستم که کسی رو نصیحت کنم ولی توصیه میکنم یکم روی حرف زدنتون دقت بیشتری بکنید ، با این لحن صحبت کردن به مشکل بر میخورید ، ظاهراً شما نصف صحبت های بنده رو خوندید و بقیه رو ندیدید! - من هیچوقت نگفتم ادعایی دارم یا آسمون باز شده و من فقط گرافیست شدم! ... اینم مد نظر داشته باشید که اینجا هیچکس 0 مطلق نیست ... ممکنه من در چیزی تخصص داشته باشم که شما هیچی ازش ندونی .. و یا برعکس من در چیزی 0 باشم و شما توش حرفه ای باشی ... لحن .. لحن صحبت کردن خیلی مهمه.
-------
دوم این که اکثریت دوستان و همینطور جناب شهرکی اصلی ترین صحبت من رو توجه بهش نکردند! : این که بنده عرض کردم که من نمیگم کسی حق نظر نداره ... اتفاقا من نظرم اینه که اگه کسی نظری داره آزادانه و محترمانه بیاد نظرشو بده ... بر منکرش لعنت! ولی این رای گیری طرح ها چیه ؟ من میگم اون طرح های پیشنهادی اول باید بررسی بشن - حالا یا توسط بنده یا هر کسی که شما خودتون می دونید .. و بعد از اون که بررسی شدن باید اشکالاتشون برطرف بشه و اونوقت برای مثلا رای گیری گذاشته بشن .. این حرف بعضی دوستان هم هست!
فکر می کنید من واسه چی دارم این وسط خودم رو به آب و آتیش میزنم ؟ واسه چی دارم حرص میخورم که اینجوره و اونجوره ؟ واسه خودمه ؟ یا مثلا اگه من لوگو رو بزنم بهم مدال میدن ؟
گرچه من از کسی توقعی نداشتم و ندارم ... و هدفم همیشه کمک کردن و گوشه ای از کار رو گرفتن بوده .. ولی این همه حرف من واسه اینه که لوگوی نهادمون یه چیزه خوب از آب در بیاد!
به نظرتون من چیزی معاند با نظر بقیه میخوام ؟
------
در مورد توضیح لوگوی خودم که دوستان اشاره کردند : من توی همون پستی که لوگو رو گذاشتم در موردش یه توضیح مختصر دادم ولی دوباره میگم:
این لوگو از 3 تا نماد تشکیل شده که این سه نماد سه نفر رو نشون میدن که دستاشون رو گذاشتن پشت همدیگه و دارن همدیگه رو حمایت میکنن
که اصل اول نهاد ما یعنی "حمایت" توی این لوگو به وضوح قابل مشاهده هستش ... تعداد افراد هم که 3 نفر هستش این رو میرسونه که این لوگو مال یه اجتماع هستش که اون اجتماع همون نهاد ماست.
در مورد رنگ ها هم باید بگم من رنگ ها رو همینجوری گذاشتم که اگه دوستان خواستند سه تا رنگ هم انتخاب کنیم و بزاریم براشون ... اگه هم نه که به صورت مشکی کامل لوگو رو میزاریم
البته اون حالت مشکی رو برای این گذاشتم که ببینید چقدر راحت می تونیم با SVG پیادش کنیم و خیلی پیچیده هم نیست.
حالا یه چیزه دیگه هم این وسط هست اونم I هستش که دوستان اصرار داشتن ، من تو این فکر بودم که اگه I رو بزاریم ، مخاطب ذهنش درگیر میشه که اخه این I مال چیه ؟
ولی اگه دوست دارید باشه I رو هم با یه حالت قشنگی می تونیم بزاریم وسطش.
یعنی در کل من این لوگو رو با این فرض طراحی کردم که اگه یه نفر دید و پرسید این لوگو مال چیه و بهش گفتیم نهاد حمایت از برنامه نویسان ، نخنده و با خودش بگه لوگوی خوبیه .. با مفهوم مرتبطه ...
حالا توضیح رو دادم نمی دونم اجازه دارم لوگوی دوستان رو نقد کنم و اشکالاتشون رو بگم یا نه ! ولی اگه اجازه بهم بدید می تونم لوگو ها رو نقد کنم و اشکالاتشون رو بگم
و در آخر معذرت خواهی میکنم که هر دفعه میام اینجا یه طومار می نویسم و دوستان رو از مطالعه ی اون خسته میکنم پس الفــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــاتحه!
-
خوب دو راه وجود داره:
1- ابتدا قالبها و لوگوهای پیشنهادی توسط متخصصهای گرافیک نقد بشن و تغییر کنن یا احیاناً حذف بشن و بعد، موارد باقیمانده به رأی گذاشته بشه.
2- ابتدا رأی گیری بین قالبهای موجود توسط تمام اعضا انجام بشه و بعد، قالبهایی که رأی بیشتری میارن، توسط کارشناسان بهینه سازی بشن و نواقص اونها برطرف بشه.
من خودم شخصاً راه دوم رو درحال حاضر بهتر میدونم چون اولاً تعداد طرحها خیلی کمه و اگه بخوایم چیزی رو هم حذف کنیم، اونوقت دیگه رأی گیری معنا نداره. ثانیاً کسی فعلاً رزومه نداده که بدونیم متخصصهای ما چه کسانی هستن که بخوایم از تخصصشون استفاده کنیم. اگه از متخصصان خارج از نهاد هم بخوایم استفاده کنیم، باز هم بنظرم تعدادی ناراضی خواهیم داشت. ثالثاً بنظر خودم شخصاً حتی طرحهای غیر حرفه ای هم حق شرکت در رأی گیری رو دارن. اینکه اول فیلتر بگذاریم و بعد رأی گیری کنیم، یه چیزی مثل تأیید صلاحیت نامزدهاست. نمیخوام بگم کار خوبی نیست، ولی فعلاً که مرجع متخصص و مورد قبول همه در این زمینه توی نهاد نداریم، هر فیلتری گذاشته بشه، نتیجه اون دوباره همین بحثها و توهینهایی هست که متأسفانه توی پستهای اخیر شاهدش بودیم.
حالا باز هم نظر نهایی رو خود دوستان باید بگن و من هم مثل بقیه، بعنوان یکی از اعضا نظر شخصی خودمو گفتم.