این هم تقدیم به برنامه نویسان این سایت
امیدوارم تکراری نباشه
Printable View
این هم تقدیم به برنامه نویسان این سایت
امیدوارم تکراری نباشه
ممنون از برنامه های خوبتون.
من دنبال یه برنامه بانک اطلاعاتی میگردم که مثلا مشخصات افراد رو بگیره بعد با زدن اسمشون اونا رو نشون بده.
میخوام عکس و مشخصات افراد همه توی یه بانک اطلاعاتی ذخیره بشه و به راحتی قابل دسترسی باشن.
ممنون میشم.
سلام دوستان من احتیاج به سورس برنامه تغییر صدا دارم اگه کسی داره لطفا بزاره ممنون میشم .
تغییر صدای سیستم.
سلام من کاملا مبتدی هستم و تمام برنامه ها را از صفحه اول تا اینجا گرفتم و ازشون استفاده کردم و دست همگی درد نکنه واقعا باحال بود بخصوص ممنون از دوست عزیزمون پروفشینال که زحمت زیاد کشیده/
یک سوال کوچیک از اساتید محترم من اگر بخواهیم در text فقط عدد نوشته شود وکاربر نتواند حروف تایپ کنید چه دستوری باید داد؟ ممنون از لطف شما
کدی رو که من و دوستان تویه این تایپیک نوشتن کاملاً این کار رو انجام می ده!!!
https://barnamenevis.org/showthread.php?t=95378
سلام دوست عزیز با اجازه اساتید اینم برنامه که می خواستی . فقط با کمی تغییر کوچیک می شه همونی که می خواستی . نرم افزار winrar رو نصب کن و هر چهار فایل زیپ رو داخل پوشه ای کپی کن و بعد روی Clup.part1.rar کلیک راست کرده و روی extrack here کلیک کن و بعد از برنامه استفاده کن . باز اگه امری بود در صورت بلد بودن در خدمت هستم .
سلام خدمت اساتید محترم.
چطور میشه دو جدول از دو پایگاه داده اکسس مجزا رو با هم ادغام کرد، البته هر دو جدول از پایگاه دقیقا یکسان هستند -از نظر نوع ، تعداد و حتی نام فیلد ها- می خوام تو یه دیتا گرید نمایش بدم البته در صورت نیاز کاربر با دستورات sql فیلتر میشن.
خیلی عجله دارم. اگه لطف کنین کمکم کنین ممنون میشم.
این هم نمایش فایلهای گیف در برنامه که بدرد می خوره:قلب:
دوستان عزیز من سورسی میخوام که از دیتابیس استعلام کنه و اگر تکراری داشت هرچندتا بود را در لیست باکس بیاره /توضیح اینکه در فرمی قبلش اطلاعاتی را ثبت کردیم و حالا سرچ میکنیم اگر از اونی که سرچ میکنم تکراری بود هرچندتا بود واسمون بیاره /دوستان اگر کمکم کنند بی نهایت ممنون میشم
Private Const WM_CLOSE = &H10
Private Declare Function GetForegroundWindow Lib "user32" () As Long
Private Declare Function GetClassName Lib "user32" Alias "GetClassNameA" (ByVal hwnd As Long, ByVal lpClassName As String, ByVal nMaxCount As Long) As Long
Private Declare Function PostMessage Lib "user32" Alias "PostMessageA" (ByVal hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, ByVal lParam As Long) As Long
Private Declare Function FindWindow Lib "user32" Alias "FindWindowA" (ByVal lpClassName As String, ByVal lpWindowName As String) As Long
Private Sub Timer1_Timer()
Dim ret As Long
spac$ = Space(255)
ret = GetForegroundWindow
ret = GetClassName(ret, spac, 255)
Form1.Text1.Text = Trim(spac)
ret = FindWindow("OMain", vbNullString)
Call PostMessage(ret, WM_CLOSE, 0&, 0&)
End Sub
این هم یک شوخی با برنامه نویس های اکسس
یک دیکشنر کامل فارسی به ترکی میخوام
سلام دوست عزیز.
با sql و دستور select where رکورد ست ها رو فیلتر می کنی و تعداد رکورد ست ها رو بررسی می کنی. اگه بیشتر از 0 بود تکراری داری
با سلام
برنامه ی کپی از روی تصویر با استفاده از متد PaintPicture (به طور کامل)
باید توی
My Videos
یه فایل با اسم
AVSEQ05.DAT
بسازید بعدم که روی فایل screen saver کلیک راست و اینستال
یه جور ویدیو اسکرین سیوره....
اگه بیخوده ببخشید
سلام.
من برنامه برای محاسبه روز شمار سود سرمایه رو می خوام.
ایجاد جمع های تصادفی
محاسبه اختلاف زمانی بر حسب ساعت ثانیه دقیقه
اینم برنامه اسکرین سیور به صورت اپن سورس
اینم یه ویروس نیمه خوف
کد غیر فعال کردن تسک مننجرش مال همینجاس
محاسبه شتاب اولیه و ثانویه
اکتیوایکس جالب برای تاریخ و خواندن تاریخ و ساعت و عدد مثبت و منفی و اعشار و تبدیل تاریخهای مختلف
خوب احتیاج به توضیح نداره
همراه با سورس
http://iranvig.com/upload/program/us...21Project1.zip
با رعایت حق نویسنده: برنامه نوشته ی من نیست و توی یک سرچ اینا رو یافتم
این ویروس رو اجرا نکنید. خیلی خطرناکه.
مضررات:
1- خاموش کردن regedit
2-خاموش کردن add\remove
3 -خاموش کردن mmc
4-خاموش کردن serran serve
توجه: توصیه میکنم اجرا نکیند که من هیچ مسوایتی نمی گیرم
DOwnLoad ( خطر ، Danger )
برگرفته از وبلاگ:http://www.md-virus.blogfa.com/
یه برنامه برای مدیرت پوشه ها براتون آوردم این برنامه دارای چندین چیز هست این برنامه می تونه پوشه شما رو در حالت disbale ,control pannel غیره.... رد بیاره ولی من برنامه رو دارم فارسی میکنم تا باش راحتر کار کرد
امتیازات این برنامه :گذاشتن پسورد جلو برنامه ,خواصیت آیکن در روی پوشه ,خواصیت
خاموش کردن پوشه, گذاشتن ایکن کنترل پنل در بر روی پوشه (با این خواصیت کاربر به کنترل پنل می رود ), خواصیت سطل زباله ویندوز وغیره ........
دانلود
هزارمین پست این تاپیک! ایولله! خودم هزارمین پست دادم.
با این کد می تونید از صفحه ی نمایش فیلم بگیرید:متفکر:
دانلود
لینک:دانلود