-
نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface
نقل قول:
نوشته شده توسط
seyedali2002
سلام من تو دیزاین برنامم به یه مشکل عجیب خوردم وقتی که فول اسکرین هستش اینطوری میشه
تو حالت معمولی هیچ اشکالی نداره
صرف نظر از طراحی عجیب و پر اشکال شما...
بنظر میرسه مشکل در استفاده نادرست از ActualHeight یا MaxHeight مربوط به groupbox باشه
همچنین ممکنه از AutoSize باشه
-
2 ضمیمه
سلام
دوستان میگم نظرتون راجع به صفحات ویزاردی چیه؟ یعنی کاربر با چند صفحه ویزاردی روبه رو بشه؟ آیا بازم جذابیت داره یا کار دیگه ی واس انجام بدم؟
ضمیمه 142885
این صفحه ثبت کاربره و این دسترسی ها.. آیا از همین چک باکس ها استفاده کنم یا تغییرش بدم به listbox؟؟؟
ضمیمه 142886
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
juza66
سلام
دوستان میگم نظرتون راجع به صفحات ویزاردی چیه؟ یعنی کاربر با چند صفحه ویزاردی روبه رو بشه؟ آیا بازم جذابیت داره یا کار دیگه ی واس انجام بدم؟
ضمیمه 142885
این صفحه ثبت کاربره و این دسترسی ها.. آیا از همین چک باکس ها استفاده کنم یا تغییرش بدم به listbox؟؟؟
ضمیمه 142886
میشه بپرسم از چه تمی استفاده کردید ؟ چه کامپوننتی ؟
TextBox هاتون رو چه طوری به این شکل در آوردید؟
و اون سیستم Wizard
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
NasimBamdad
میشه بپرسم از چه تمی استفاده کردید ؟ چه کامپوننتی ؟
TextBox هاتون رو چه طوری به این شکل در آوردید؟
و اون سیستم Wizard
سلام
از عکس برای دکمه هام استفاده کردم و ارث بری از دکمه
تکس باکس ها مربوط به DevComponet
ویزاردی صفحه هم با Panel که هرکدام رو در یوزر کنترل ساختم با Delegate کد دادم و درون panel فراخوانی کردم
همین...
حالا بنظر کاربر با صفحه ویزاردی راحتتره یا یک صفحه پشت سرهم بسازم مثه وب یعنی از بالا به پایین بصورت پشت سرهم طراحی کنم؟
یا نظر دیگه ی دارید؟
-
من از DevComponent DotnetBar استفاده میکنم . TextBox هام اون علامت و نوار آبی رنگ آخر تکست باکس رو نداره ، .
از چه فونتی استفاده کردید ؟
این موضوع ویزارد بودن بهتره ، کاربر باهاش راحت تره .
از تم طوسی استفاده نکنید . خسته کننده است ،از رنگ های بهتر و شادتر استفاده کنید
-
تویی تنظیمات تکس باکس، Border فکر کنم اسمش بود از چهار طرف میتونی اندازه نوار و رنگ رو بهش بدی
رنگ خاکستری رو واس خاطر تم ویندوز فرم انتخاب کردم رنگ شاد هم ابی و سبز استفاده کردم.
برای ویزاردی بودن، هم راحته هر صفحه رو که پر کرد میزنه صفحه بعدی و الی اخر، در اخر هم میتونه با کلیک روی دکمه برگشت یا اون دکمه های بالا که عوض میشن، صفحه قبلی یا اول یا اخر رو انتخاب کنه، در اخر ثبت یک ریپورت بهش نمایش میدم درصورت تایید پیامک ارسال و اطلاعات ذخیره میشه و قابل ویرایش دوباره در همین صفحات ویزاردی امکان پذیره...
-
سلام
دوستان خوش حال میشم در مورد برنامه من نظر بدین
لینک: https://barnamenevis.org/showthread.p...82%D9%88%D9%82
راستی به نظرتون ارزش داره که این برنامه رو به wpf باز نویسی کنم یا نه windows forms باشه؟؟؟
ممنون
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
juza66
سلام
استفاده از ویزارد خوبه به شرطی که صفحات خلوت تر باشند
دو تا تصویری که گزاشتید نشون میده برنامه خیلی شلوغ هست و کاربر رو گیج و خسته میکنه
مخصوصا اون چک باکسها
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Mohammad_mhk
لطفا تصاویر رو همینجا بزارید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Saeid59_m
سلام به دوستان عزیزم
منم اوایل برنامه نویسیم خیلی روی ظاهر برنامه کار می کردم و از خیلی چیزا غافل شدم . پیشنهاد من اینه (البته شخصیه)
ما برنامه نویسا یه چیزایی علاوه بر برنامه نویسی و مسائل تکنیکی باید یاد بگیریم
1- برند سازی (خیلی مهمه) یعنی اینکه برای برنامتون تبلیغ کنید و یک برند با نام بزرگ بسازید . واقعا نیاز نیست برنامتون بزرگ باشه (قصد بی ارزش کردن کار دوستان رو ندارم خدای ناکرده ولی مثالش هلو ببینید چقدر فروش کرده)
2- کاربر شما کمتر از یک سوم شما به جزئیات توجه می کنه اگه باورتون نمی شه از کاربراتون بپرسید پس زمینه نرافزارتون چه رنگه ؟ :)
3- به طراحی برنامتون یه نظم خاص بدین یعنی کاربر بدونه همیشه با کلیک روی این آیکن توی تمام برنامه یه عمل انجام می شه و از تو در تو کردن پنجره ها خودداری کنید
4- 80 در صد برنامه های محبوب در دنیا واقعا رنگ ولعاب خاصی نداره برای کاربر خیلی دلچسب تره که پنجره زود بازبشه تا اینکه زیبا باشه ! (مثال firefox و ایرانیش حسابداری نوسا و مال ایران با فروش خیلی زیاد ولی بدون رنگ و لعاب )
5- خودتونو جای کاربر بزارید ، سیستم سفارش داده که چی بشه ... ؟ چی میخواد ؟ واقعا می بینید که اصلا رنگ و ظاهر جزو خواسته هاش بوده ؟ ... باید به خواسته هاش برسیم . من که تا حالا از کاربری نشنیدم بگه فلان برنامه خیلی باحاله چون پنجره هاش قشنگه !
6- دسترسی همزمان به پنجره های مختلف
7- قیمت بالا بودن نرم افزار (نرم افزارهاتون رو مفت نفروشین این کار نه به نفع شما است و نه کسی به این خاطر از شما تشکر می کنه و نه دیگه کسی ازتون می خره !!! ضریب سختی کارتون ، تلاشی که کردین که تابه اینجا برسین و هزینه ای که کردین رو در نظر بگیرید)
8- با کاربراتون بشینید خودمونی حرف بزنید و نظرشون رو درباره برنامه های دیگه (نه برنامه خودتون) بپرسید خیلی چیزا دستگیرتون می شه .
9- اینو همیشه در ذهن داشته باشید که کاربر تمرکزش روی کار خودش و چیزی که رئیسش ازش خواسته ، هست نه برنامه شما ...!
ببخشید زیاده گویی کردم
بهترین نظری که توی این تاپیک دیدیم تا به امروز این نظر بوده!
اتوماسیون اداری میشناختم که شرکتش خودشو کشت تا تِم رو بروز کرد و رابط لمسی واسش ساخت! ولی بالغ بر 90% استفاده کننده ها بعد از 2 سال از ارایه تم جدید از تم قدیم استفاده میکردن! تا شرکت مجبور شد تم قدیم رو از روی تمام نسخه هاش حذف کنه!
به شخصه حتی ذره ای وقت روی زیبا بودن وقت نمیزارم! ترجیح میدم بازخورد برنامه و در دسترس قرار بودن ابزارها برای سهولت استفاده رو مد نظر قرار بدم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
black_fire667
بهترین نظری که توی این تاپیک دیدیم تا به امروز این نظر بوده!
اتوماسیون اداری میشناختم که شرکتش خودشو کشت تا تِم رو بروز کرد و رابط لمسی واسش ساخت! ولی بالغ بر 90% استفاده کننده ها بعد از 2 سال از ارایه تم جدید از تم قدیم استفاده میکردن! تا شرکت مجبور شد تم قدیم رو از روی تمام نسخه هاش حذف کنه!
به شخصه حتی ذره ای وقت روی زیبا بودن وقت نمیزارم! ترجیح میدم بازخورد برنامه و در دسترس قرار بودن ابزارها برای سهولت استفاده رو مد نظر قرار بدم
سلام
اشتباه بزرگی می کنید که اهمیتی به UI نمی دید ، بازخورد برنامه و در دسترس بودن ابزار ها و ... به جای خود ، بحث اهمیت دادن به رابط کاربری ، تضادی با این مسائلی که فرمودید نداره
-
1 ضمیمه
تشکر از نظراتتون دوستان
میگم نظرتون راجع به یک یوزر کنترل واس نمایش مثه دیتاگرید چیه؟ چطور میشه از دیتاگرید مشتق گرفت و نیازی نباشه دوباره کدنویسی زیادی واس یوزر کنترل انجام داد؟
ضمیمه 143002
-
5 ضمیمه
سلام دوستان چطوری برنامه رو قشنک گنم مثل برنامه های شما دوستان من تازه کار هستم
ضمیمه 143034
ضمیمه 143035
-ضمیمه 143036
ضمیمه 143037
ضمیمه 143038
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
hamix666
همینجوری هم زیباست فقط واس نظم داشته باشید تو چیدمان و استفاده از هر عکسی نباست استفاده بشه مثل لاگینتون
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
hamix666
بسیار عالی
فقط یه چیزی اون منوی بالا که فکر کنم کامپوننت دات نت بار هست چرا تا وسط اومده بعد نیست !!!! یا من دارم اشتباه میکنم
بهتر نیست تا انتها باید و کامل بالای تصویر رو بگیره ؟
یه نکته دیگه اگه من بودم اون رنگ قرمز بالای یکسری پنجره ها رو حذف میکردم و از رنگ دیگه ای استفاده میکنم
حقیقتش رنگ ها یکم بیروحه و خسته کننده هست
مثلا توی منوی عمودی سمت راست رنگ رو از حالت گرادینت بر دارید و تک رنگ بزارید قشنگ تر میشه
و یا قسمت مدیریت باشگاه که تعداد حاضرین و اعضا رو نشون میده الان اصلا شماره هاش خوانا نیست کلا اون قسمت رو یه دستی بهش بیا
این آیکون های close و Minimize هم اگه تغییر بدی بهتر میشه
ترو خدا ببخشید اینهمه ایراد گرفتم چون میخوام برنامت خوب بشه ( البته خوب سلیقه ایم هست و من یه چیز کلی عرض کردم یعنی خودم رو گذاشتم بجای استفاده کننده از این برنامه )
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
juza66
همینجوری هم زیباست فقط واس نظم داشته باشید تو چیدمان و استفاده از هر عکسی نباست استفاده بشه مثل لاگینتون
مرسی از شما چطور می تونم مثل پنجره های برنامه شما کنم ؟ منظورم دور پنجره و سر برگ هست بهم بگبم کدوم صفحه ها مشکل داره و مشکلشون هم بگید؟ ممنون می شم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
sadeghpa80
بسیار عالی
فقط یه چیزی اون منوی بالا که فکر کنم کامپوننت دات نت بار هست چرا تا وسط اومده بعد نیست !!!! یا من دارم اشتباه میکنم
بهتر نیست تا انتها باید و کامل بالای تصویر رو بگیره ؟
یه نکته دیگه اگه من بودم اون رنگ قرمز بالای یکسری پنجره ها رو حذف میکردم و از رنگ دیگه ای استفاده میکنم
حقیقتش رنگ ها یکم بیروحه و خسته کننده هست
مثلا توی منوی عمودی سمت راست رنگ رو از حالت گرادینت بر دارید و تک رنگ بزارید قشنگ تر میشه
و یا قسمت مدیریت باشگاه که تعداد حاضرین و اعضا رو نشون میده الان اصلا شماره هاش خوانا نیست کلا اون قسمت رو یه دستی بهش بیا
این آیکون های close و Minimize هم اگه تغییر بدی بهتر میشه
ترو خدا ببخشید اینهمه ایراد گرفتم چون میخوام برنامت خوب بشه ( البته خوب سلیقه ایم هست و من یه چیز کلی عرض کردم یعنی خودم رو گذاشتم بجای استفاده کننده از این برنامه )
موفق باشید
مرسی از شما دوست من
-منو کنارش یک ساعت و تاریخ بود که دیدم اضافه هست ور داشتم ولی یادم رقتت تا انتها بگشمش سوتی دادم:قهقهه: مرسی که گفتی
-منم مشکلم همون جاست اون رنگ قرمز واسه ویندوز هست بنظرت چی کارش کنم که بهتر بشه چون رنگش رو نمی تونم عوض کنم :ناراحت:
-آره موافقم رنگ عدد ها رو غوض می کنم آیکن بهم می تونین معرفی کنین ؟
یه سوال و مشگل اونم اینگه صفحه اضلی رو وقتی دیفالت میزارم روی حالت ماکسیمم پاین صفحه میره زیر نوار استارت منو و دیده نمی شه اینو چی کار کنم؟:افسرده:
بعداشم خیلی خوشحال می شم که ایراداشو بهم میگین واسه همین گداشتم اینجا که دوستای هنرمند وماهرم نظر بدن تا بهتر شه همیشه چند فکر بهتر از یه فکر هست
-
1 ضمیمه
نقل قول:
نوشته شده توسط
hamix666
مرسی از شما دوست من
-منو کنارش یک ساعت و تاریخ بود که دیدم اضافه هست ور داشتم ولی یادم رقتت تا انتها بگشمش سوتی دادم:قهقهه: مرسی که گفتی
-منم مشکلم همون جاست اون رنگ قرمز واسه ویندوز هست بنظرت چی کارش کنم که بهتر بشه چون رنگش رو نمی تونم عوض کنم :ناراحت:
-آره موافقم رنگ عدد ها رو غوض می کنم آیکن بهم می تونین معرفی کنین ؟
آیکون برای Close و Minimize رو خودت با Button بساز بهترین راه حله
ضمیمه 143055
مثل تصویر بالا انن دکمه های معمولیه ویندوزه که با تغییرات اینشکلی شده
یه سوال و مشگل اونم اینگه صفحه اضلی رو وقتی دیفالت میزارم روی حالت ماکسیمم پاین صفحه میره زیر نوار استارت منو و دیده نمی شه اینو چی کار کنم؟:افسرده:
protected override void OnHandleCreated(EventArgs e)
{
base.OnHandleCreated(e);
this.Bounds = Screen.PrimaryScreen.WorkingArea;
}
کد بالا رو بزار توی فرمت تسکبار میاد رو
بعداشم خیلی خوشحال می شم که ایراداشو بهم میگین واسه همین گداشتم اینجا که دوستای هنرمند وماهرم نظر بدن تا بهتر شه همیشه چند فکر بهتر از یه فکر هست
توی نوشته خودت برات نوشتم
{
base.OnHandleCreated(e);
}
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
sadeghpa80
توی نوشته خودت برات نوشتم
{
base.OnHandleCreated(e);
}
ببین نمی خوام تسک بار بیاد رو می خوام برنامه تا بالای تسک بیاد زیره تسک نره
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
hamix666
ببین نمی خوام تسک بار بیاد رو می خوام برنامه تا بالای تسک بیاد زیره تسک نره
همين جوابت رو ميده تست كن دقيقا همونيه كه مي خواي
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
sadeghpa80
همين جوابت رو ميده تست كن دقيقا همونيه كه مي خواي
آره درست شد مرسی
کسی دیگه نیست نظر بده ؟
-
1 ضمیمه
این شد دیتاگرید من
ضمیمه 143164
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
juza66
سلام
ضمیمه 142885
ضمیمه 142886
دوست عزیز اول تبریک بابت سلیقه خوبتون
بعد یه خواهشی دارم میشه از این ویزار کدی نمونه ای سمپلی چیزی بزارید تا یاد بگیریم چی کار کنیم این جوری بشه
ممنون و تشکر
-
نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...
سلام دوستان
در تصویر زیر:
https://barnamenevis.org/attachment.p...1&d=1432235943
این منوی عمودی سمت راست رو با چه ابزاری میشه درست کرد؟ از ابزار های استاندارد ویژوال استدیو هم میشه یه همچین چیزی در آورد؟
-
نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...
نقل قول:
نوشته شده توسط
ShahinRad97
توی مجموعه کامپوننت های دات نت بار به اسم SideBar میتونی استفاده کنی و خودت به سلیقه خودت تغییرش بدی
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
juza66
بسیار عالی
اگه براتون مقدور هست آموزش نحوه ساختن این دیتاگرید رو هم بگید
فقط یه موضوع توی فرم هست اینکه چرا سه تا دکمه برای جستجو گذاشتید. می تونستید با یک دکمه انجام بدید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
juza66
چه دیتاگرید قشنگی
چطور ساختیش
تاریخ شمسیت چه کامپوننتیه
-
3 ضمیمه
سلام
یکی از تجربیات بنده این بود که بشینم فکر کنم نرم افزارم تا چه حد باید ساده باشه تا مبتندی ترین کاربرها هم بتونن باهاش کار کنن
اخیرا برای پدرم (صاحب گل فروشی) یک برنامه حسابداری به غایت ساده طراحی کردم و با علم به این که ایشون صرفا میتونن با کامپیوتر فیلم و آهنگ ببینن این کار رو کردم
برای همین باید برنامه رو اونقدر ساده درش میاوردم تا براشون مبهم نباشه
همچنین بعد از اینکه برنامه رو براش اجرا کردم نشستم کنارشون و دقت کردم که دقیقا دارن چکار میکنن....
خب فکر میکنید نتیجه چی بوده؟
نرم افزار بسیار سخت و گیج کننده بود (البته برای پدر عزیزم) و کار کردن باهاش نیاز داشت که شخص حتما آموزش ببینه و چندین و چند بار تکرار کنه
تصاویر اولیه از برنامه رو میزارم تا ببینید و به سادگی (و یا شایدم پیچیدگیش) پی ببرید
در پست های بعدی تصاویر برنامه نهایی رو میزارم تا ببینید چه تغییراتی داده شد...
ضمیمه 143255
ضمیمه 143256
ضمیمه 143257
-
مهندس برای شما سخته برنامه ساده ساده طراحی کنید از دست شما بر نمیاد :قهقهه::قهقهه::قهقهه:
شما باید همون حرفه ای طراحی کنید چون طراحی های قبلیتون رو دیدم خیلی زیبا بود بخصوص با Devexpress خیلی خوب کار میکنید به همون روش کار کنید مطمئن باشید کاربر راحتر کار میکنه و آموزشش خیلی راحتره.
در کل عاشق اسم برنامه شما شدم <<<<< حسابداری بابا >>>>>> :تشویق::تشویق::تشویق:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
golbafan
سلام
یکی از تجربیات بنده این بود که بشینم فکر کنم نرم افزارم تا چه حد باید ساده باشه تا مبتندی ترین کاربرها هم بتونن باهاش کار کنن
اخیرا برای پدرم (صاحب گل فروشی) یک برنامه حسابداری به غایت ساده طراحی کردم و با علم به این که ایشون صرفا میتونن با کامپیوتر فیلم و آهنگ ببینن این کار رو کردم
برای همین باید برنامه رو اونقدر ساده درش میاوردم تا براشون مبهم نباشه
همچنین بعد از اینکه برنامه رو براش اجرا کردم نشستم کنارشون و دقت کردم که دقیقا دارن چکار میکنن....
خب فکر میکنید نتیجه چی بوده؟
نرم افزار بسیار سخت و گیج کننده بود (البته برای پدر عزیزم) و کار کردن باهاش نیاز داشت که شخص حتما آموزش ببینه و چندین و چند بار تکرار کنه
تصاویر اولیه از برنامه رو میزارم تا ببینید و به سادگی (و یا شایدم پیچیدگیش) پی ببرید
در پست های بعدی تصاویر برنامه نهایی رو میزارم تا ببینید چه تغییراتی داده شد...
ضمیمه 143255
ضمیمه 143256
ضمیمه 143257
سلام طراحیتون که مثل همیشه خیلی خوبه
فقط یک نکته به ذهن من میرسه این که این نرم افزار نسبت به نرم افزارهای حسابداری دیگه ساده تره ولی برای افرادی مثل پدر بزرگوار شما که خیلی با کامپیوتر سر و کار ندارند هنوز خیلی پیچیده است. حتی برای افرادی با سواد کامپیوتری بیشتر هم شاید خیلی ساده نباشه.
شاید اگه اینجا از همون طراحی قبلی از مد افتاده ، یعنی باز شدن فرم روی فرم استفاده کنید یه مقدار ساده تر بشه
البته این موارد نظر من بود .
اسم برنامه تون هم واقعا خوبه . حتی میتونه یه اسم تجاری خوب باشه مختص نرم افزارهایی برای افرادی که کمتر با کامپیوتر آشنایی دارند ( شمار این افراد توی کشور کم نیست و بازار بالقوه خیلی خوبی هست )
-
یه ویدیو چند ثانیه ای از منو ستاپی که با دات نت دو نوشتم اگه فرصت بشه کدش رو سعی میکنم جایی برای دانلود بزارم
http://s8.picofile.com/file/82729341...D8%B8.mp4.html
-
8 ضمیمه
سلام ممنون از نظرات خوبتون
تصاویر نهایی رو میزارم ببینید...
کار با این نسخه به گفته پدرم خیلی راحت هست (خدارو شکر)
ضمیمه 143261
ضمیمه 143262
ضمیمه 143263
ضمیمه 143264
ضمیمه 143265
ضمیمه 143266
ضمیمه 143267
ضمیمه 143268
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
winner1
خیلی خوب بود از انیمشن استفاده کردی یا از تایمر و تغییر پوزیشن؟
سورسش رو حتما روی گیتهاب پوش کن.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
winner1
سلام و خوش آمد به دوست عزیز
چند وقت نیومدید ناراحت شدیم
این کارتون عالیه و خیلی خوب طراحی کردید
زیبا ، کار برپسند و کاربردی ، خیلی هم به کاربرها کمک میکنه
البته بنده توی برنامه هام موقع نصب برنامه ، خود ستاپ چک میکنه که چه چیزی نیازه و اتوماتیک نصب میکنه ولی بعضی جاها مشکلاتی پیش میاد که این روش شما خیلی میتونه کمک کنه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
c0mmander
خیلی خوب بود از انیمشن استفاده کردی یا از تایمر و تغییر پوزیشن؟
سورسش رو حتما روی گیتهاب پوش کن.
کار قشنگی هست
از wpf بنظرم استفاده شده
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
golbafan
کار قشنگی هست
از wpf بنظرم استفاده شده
نه ویندوز فرم هستش و با دات نت دو
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
rahmatipoor
سلام و خوش آمد به دوست عزیز
چند وقت نیومدید ناراحت شدیم
این کارتون عالیه و خیلی خوب طراحی کردید
زیبا ، کار برپسند و کاربردی ، خیلی هم به کاربرها کمک میکنه
البته بنده توی برنامه هام موقع نصب برنامه ، خود ستاپ چک میکنه که چه چیزی نیازه و اتوماتیک نصب میکنه ولی بعضی جاها مشکلاتی پیش میاد که این روش شما خیلی میتونه کمک کنه
رو حالتی که برنامه تحت شبکس اون انعظافی که من میخوام رو نصب اتوماتیک بهم نمیده
-
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
winner1
یه سوال دیگه :
شما قرار بود گرافیست به تیمتون اضافه کنید.
حال سوال اینه که این طرح رو خودتون زدید یا گرافیست براتون زده (چون خیلی خوب شده)
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
rahmatipoor
یه سوال دیگه :
شما قرار بود گرافیست به تیمتون اضافه کنید.
حال سوال اینه که این طرح رو خودتون زدید یا گرافیست براتون زده (چون خیلی خوب شده)
:قهقهه::قهقهه::قهقهه::قهقهه: طرح های قبلی من خیلی هم خوبن این رو کسایی تایید کردن که سالهاست اونور اب کار میکنن و نشون بچه های سی پلاس کارم دادم فقط دات نتی های این سایته که تعصب دارن رو تم های اماده و اتوماسیون گرافیستم هنوز اضافه نکردم خودم کار کردم