-
نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface
خیلی زیبا و اتفاقا چیز خوبی گفتین منم الان برای یه مشتری خودم درگیرم با ستاپ ساز های خودم که اون چیزی که میخوام در نمیاد ولی به این صورت باشه کاربرهایی که میخوان برنامه رو نصب کنند دیگه میدونم میفهمن حتما باید نصب بشه وچیکار بکنن هر چند تو اون ستاپ ساز ها هم میگم آقا این چیزا نصب نیست نصب بشه کاربرا میگن بابا این چرا اینجور نصب میشه آدم نمیدونه چی به چیه. منم تو کارشون موندم. ولی با این کار خیلی کارم راحت میشه نظریه جالبی بود :تشویق::تشویق::تشویق::تشویق:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
ebrahim.rayatparvar
خیلی زیبا و اتفاقا چیز خوبی گفتین منم الان برای یه مشتری خودم درگیرم با ستاپ ساز های خودم که اون چیزی که میخوام در نمیاد ولی به این صورت باشه کاربرهایی که میخوان برنامه رو نصب کنند دیگه میدونم میفهمن حتما باید نصب بشه وچیکار بکنن هر چند تو اون ستاپ ساز ها هم میگم آقا این چیزا نصب نیست نصب بشه کاربرا میگن بابا این چرا اینجور نصب میشه آدم نمیدونه چی به چیه. منم تو کارشون موندم. ولی با این کار خیلی کارم راحت میشه نظریه جالبی بود :تشویق::تشویق::تشویق::تشویق:
ممنون خشحالم که خوشتون اومد
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
winner1
:قهقهه::قهقهه::قهقهه::قهقهه: طرح های قبلی من خیلی هم خوبن این رو کسایی تایید کردن که سالهاست اونور اب کار میکنن و نشون بچه های سی پلاس کارم دادم فقط دات نتی های این سایته که تعصب دارن رو تم های اماده و اتوماسیون گرافیستم هنوز اضافه نکردم خودم کار کردم
ما هم که این ور آب هستیم تایید می کنیم :تشویق::تشویق::تشویق:
-
دوستان یه سوال
من چیکار کنم وقتی فونت فارسی به برنامه اعمال می کنم فونتش بی ریخت نشه
b yekan و شما زدین به چه قشنگی
من زدم افتضاح!!!:متفکر:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
YasserDivaR
دوستان یه سوال
من چیکار کنم وقتی فونت فارسی به برنامه اعمال می کنم فونتش بی ریخت نشه
b yekan و شما زدین به چه قشنگی
من زدم افتضاح!!!:متفکر:
یک تصویر از برنامت بزار تا دوستان راهنمایی کنن معلوم بشه
-
4 ضمیمه
برنامه حسابداری بابا با کمی تغییرات در راستای افزایش UX
البته طراحی UI هم نقص نداره ولی البته مدرن هم نیست
ضمیمه 143332
ضمیمه 143333
ضمیمه 143334
ضمیمه 143335
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
golbafan
دوست عزیز باید بگم سرم گیج رفت حالا مونده به شما تا چه حد انتقاد پذیر باشین این طراحی کاربر گیج میکنه رنگ بندی ها رو چه حسابی هستش؟(البته رنگ بندی ایکون ها خوبه) چیدمان کنترل ها چرا انقد زیادن رو صفحه؟ از همه بدتر چرا منو ها و دکممه ها اینطوری سه بعدی و گردینت دارن بنظرم اینارو رفع کنین دیزاین خوبی میشه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
winner1
دوست عزیز باید بگم سرم گیج رفت حالا مونده به شما تا چه حد انتقاد پذیر باشین این طراحی کاربر گیج میکنه رنگ بندی ها رو چه حسابی هستش؟(البته رنگ بندی ایکون ها خوبه) چیدمان کنترل ها چرا انقد زیادن رو صفحه؟ از همه بدتر چرا منو ها و دکممه ها اینطوری سه بعدی و گردینت دارن بنظرم اینارو رفع کنین دیزاین خوبی میشه
لطفا جزئیات بیشتری برای راهنمایی من بگین
منظورم قسمتهایی که گیج میکنه
و رنگ بندی کدوم قسمت ها
و کنترل های اضافی رو لطفا بگین
قسمت هایی که الان سه بعدی هست قبلا فلت بود ولی چون باعث میشد کاربر اشتباهات بیشتری بکنه 3 بعدی کردم تا بهتر دیده بشه
{که البته کاربر الان این مورد رو تایید میکنه و 3 بعدی براش راحت تره}
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
golbafan
لطفا جزئیات بیشتری برای راهنمایی من بگین
منظورم قسمتهایی که گیج میکنه
و رنگ بندی کدوم قسمت ها
و کنترل های اضافی رو لطفا بگین
قسمت هایی که الان سه بعدی هست قبلا فلت بود ولی چون باعث میشد کاربر اشتباهات بیشتری بکنه 3 بعدی کردم تا بهتر دیده بشه
برای اینکه اشتباهات از بین بره برای سه بعدی بودن شما باید برا دکمه هاتون یه خاصیت تعریف کنین که کاربر دید بفهمه این کلیک کردنی مثلا یه تک بردر زیرش را خب شلوغی هایی که من میبینم اول در گرید ویو هاست دومی در تب های زیر هم که باز شدن سومی جاهایی که سلول بندی هستش خط های سلول زیادی به نوشته نزدیکن ایکون منوهای سمت راست میتونه کوچیکتر بشه شاید 24 خوب باشه تست کنین یکم هم به فاصله کنترل ها دقت کنین مثلا از تاریخ تا تاریخ کمی فاصله بین لیبل ها و دیت کمپوننتها باشه خوبه
یا هدر گزارشتون چه نیازی هست که اون گرادینت پف دار رو داشته باشه؟
-
1 ضمیمه
سلام
حالا چطوره؟
ضمیمه 143342
-
1 ضمیمه
یا حتی این یکی
ضمیمه 143343
-
1 ضمیمه
خوب بنظر من از قبلی بهتره ولی یک سری برد های اضافی تو صفحه دیده میشه مثلا پایین که گزینه اضافه حذف هست چون یه پارت جدید و جدا از دیتا گرید ویو میتونین بجا بردر سه بعدی رنگ زمینش رو تفکیک کنین واسه رنگ بندی متریال این سایت رو ببینین
https://www.materialui.co/colors
منظورم از بردر باتون این بود یه چیزی شبیه باتون های من ببینین دکمه ابی یه بردر زیرشه تو کل برنامه باتون های من این شکلین
ضمیمه 143344
-
1 ضمیمه
سلام
بردرها رو حذف کردم
آخرش رسیدم به این
ضمیمه 143347
-
سلام
ایکن ها سمت راست بنظرم باشه و تکس بعدش بهتره
و بنظرم ایکن نمایش - چاپ بدون آیکن باشن بهتره
فونت ها رو بی یکان کن واس نمایش عدد بهتره
کلا یکم سخته واس بابا ها
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
golbafan
داره اوکی میشه حالا چنتا نکته دیگه
ایکون گل رو تکرار نکن بجاش ایکون مرتبط با همون بخش رو بزار منتها رنگش مشکی نباشه کمی خاکستری منتها کم رنگتر
لیبلهاتم از مشکلی به خاکستری ببر
زیر تب ها که طرف حساب و این ها اومده لیبل ها یه سایز میتونن کوچیک تر شن همچنین اونجا نیاز به فضا داره اون چسبیدن طبها به کنترل های زیرش بهم ریخته نشون میده همونجا رنگ فونت لیبل هارم خاکستری کن نه مشکی مات
ایکون باتون های منو سمت راستت رو بیار سمت راست همه یک دست باشن و متن رو ببر سمت چپ
تکست باکس جتجوت خوبه منتها فلش های جهتی که گزاشتی اگه بخوایم با مواس کار کنیم حرکت زیادی میطلبه چون برنامه راست به چپ یهو کاربر باید ماوس رو ببره ته برنامه تا رو فلش های بالا و پایین کلیک کنه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
winner1
طراحیتون قشنگه، ولی فونت tahoma برای این طراحی مناسب نیست. فونت های دیگه رو امتحان کنید
و به نظرم اون ه آخر چسبان برای کلمات رو نذارین بهتره، مثلا توو جمله "نصب ابزارهای پشتیبانیه کوک"
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mr.sirwan
طراحیتون قشنگه، ولی فونت tahoma برای این طراحی مناسب نیست. فونت های دیگه رو امتحان کنید
و به نظرم اون ه آخر چسبان برای کلمات رو نذارین بهتره، مثلا توو جمله "نصب ابزارهای پشتیبانیه کوک"
فونت تاهوما نیست segoe ui هست راجب کلمات هم هنوز ندادم واسه اصلاح املایی من املای فارسیو خیلی ضعیف هستش
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
winner1
فونت تاهوما نیست segoe ui هست راجب کلمات هم هنوز ندادم واسه اصلاح املایی من املای فارسیو خیلی ضعیف هستش
خب حالا هر فونتی که هست، طراحی رو به هم ریخته، البته این یه پیشنهاده حالا مونده به نظر خودتون
-
از همه عزیزانی که راهنمایی کردن متشکرم
نظرات خیلی خوبی بود
اما به چند دلیل بیشتر از این اعمال نمیکنم:
1- جزئیات در این حد برای کاربر مبتدی مفهومی نداره
2- تاثیری در افزایش کارایی نداره
3- زمان بر هست و هرچقدر هم روش کار بشه بازم جای کار داره
4- روی این مورد بخصوص UX خیلی مهمتر از UI هست
5- پروژه کلا رایگان بوده :-)
-
موافقم. آخرین فرم خیلی قشنگ شده ولی جزئیات بیشتر باعث سردرگمی خصوصا برای کاربرای مبتدی میشه. موفق باشید
-
4 ضمیمه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
golbafan
دیتا گرید ویو ها هنوز کمی شلوغن ایکون ها هم کوچیکتر کن فضارو پر نکنه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
winner1
آیکون ریبون یا آیکونهای بالای گرید؟
شلوغی گرید رو بنظرت با افزایش ارتفاع فونت و حذف خطوط حل کنم؟
(یک بنده خدایی که خودش حسابدار با سابقه ای بود میگفت که حسابدارها دوست دارند دکمه ها و آیکونها بزرگ باشن)
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
golbafan
آیکون ریبون یا آیکونهای بالای گرید؟
شلوغی گرید رو بنظرت با افزایش ارتفاع فونت و حذف خطوط حل کنم؟
(یک بنده خدایی که خودش حسابدار با سابقه ای بود میگفت که حسابدارها دوست دارند دکمه ها و آیکونها بزرگ باشن)
بنظرم میتونن ایکونهات فلت باشن منظورم مثلا ایکون اسناد واقعا نیاز نیست در اون اندازه باشه گریدت رو میتونی اره با افزایش ارتقا خلوت میشه و اینکه یجاهایی حس میکنم گرید پف داره (گرادینت) مثلا هدر سطرا بقیه موارد خیلی خوبن مخصوصا فلت بودن بالاش و رنگ ابی باز هم میگم رنگ بندی رو دقت کن مثلا رنگ زرد به اون تندی وسط رنگ سفید دیتا گرید زنندست و بعد از مدتی ازار دهنده میشه نمگیم گرید رو رو رنگش رو عوض کنیا نه اون زرد رو میتونی از درجات اول همون زرد تو دسته بندی متریال استفاده کنی همون سایتی که بهت لینک دادم
-
سلام دوستان
متاسفانه در طراحی سلیقه خوبی ندارم مخوصا در رنگ بندی :گریه:
تصویری ک قرار دادم تصویر مهم ترین قسمت نرم افزاره یعنی کاربر من همه کارها رو انجام میده تا از نتایج این قسمت ک نرم افزار محاسبه میکنه استفاده کنه
نمیدونم این قسمت چطور نمایش داده شه تا کاربر پسند باشه
الان سعی کردم از رنگ های هم خانواده اسفاده کنم ک ب دل خودم اصلا ننشست
عذرخواهی هم میکنم ک تصویر را این طوری کردم
ممنون میشم راهنمایی کنید :قلب:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
ali_72
سلام دوستان
تصویری ک قرار دادم تصویر مهم ترین قسمت نرم افزاره یعنی کاربر من همه کارها رو انجام میده تا از نتایج این قسمت ک نرم افزار محاسبه میکنه استفاده کنه
ضمیمه 143389
سلام
بنظرم خوبه همین فرمون برو جلو
البته برنامه ای در این سطح رو نباید رنگارنگ کرد
در ضمن میتونستی از پروگرس-بار هم استفاده کنی
آخه برادر من... مگه برای سانتریفیوژ هسته ای برنامه نوشتی که همه جاشو لاک گرفتی؟ ظاهر رو پوشوندی بعد انتظار داری دوستان بیان در مورد ظاهرش راهنماییتون کنن؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
ali_72
سلام دوستان
ضمیمه 143389
:قهقهه::قهقهه::قهقهه::قهقهه:: هقهه::قهقهه::قهقهه: از نرم افزار چیزیم مونده ما ببینیم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
golbafan
سلام
آخه برادر من... مگه برای سانتریفیوژ هسته ای برنامه نوشتی که همه جاشو لاک گرفتی؟ ظاهر رو پوشوندی بعد انتظار داری دوستان بیان در مورد ظاهرش راهنماییتون کنن؟
:قهقهه::قهقهه::قهقهه::قهقهه:: هقهه::قهقهه: بنظرم قسمت هایی که لاک زده خیلی خوب شده
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
golbafan
سلام
ممنون دوست عزیز
توضیح اینکه چرا لاک گرفتم مفصله و دوستان عذرخواهی منو بپذیرن
بزرگواری شماو سایر دوستان هست ک با این وجود راهنمایی می کنید
شاید درستش این بود که با این شرایط اصلا در فروم مطرخ نشه
بابت رنگارنگ بودنش مورد نقد قرار گرفت ولی تک رنگ هم ب دلم ننشست از بالا تا پایین ی رنگ تمایز بینشون با ی رنگ کادر :متفکر:
-
آقا به نظرم برای این فرم اگه امکان گروه بندی آیتم ها هست اونها رو گروه بندی کنید و هر گروه رو یک رنگ. اگه این امکان نیست، یک راه دیگه اینه که کل آیتم رو رنگ نکنید فقط کنارش مثلا یه دایره ای، مستطیلی چیزی به صورت رنگی قرار بدید که از بقیه متمایز بشه ( مثلا اگه فایر فاکس داشته باشید قسمت options یه تب کنترل هست که کنار آیتم انتخاب شده یه مستطیل میاد). رنگ کردن یکی در میون هم ظاهرا جواب نداده.
ولی یه مساله مهم، در مورد اینکه چه رنگی رو روی رنگ دیگه استفاده کنید باید مطالعه کنید. یعنی تضاد رنگها خیلی جاها رعایت نشده مثلا لیبل قرمز روی بک گراند فیروزه ای(؟!) فقط چشم رو اذیت می کنه ولی لیبل سفید یه کمی تیره تر روی بک گراند فیروزه ای خوب بود. بنر بالای تلگرام رو نگاه کنید تقریباً شبیه حالت دومیه که گفتم.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Mahmoud Zaad
آقا به نظرم برای این فرم اگه امکان گروه بندی آیتم ها هست اونها رو گروه بندی کنید و هر گروه رو یک رنگ. اگه این امکان نیست، یک راه دیگه اینه که کل آیتم رو رنگ نکنید فقط کنارش مثلا یه دایره ای، مستطیلی چیزی به صورت رنگی قرار بدید که از بقیه متمایز بشه ( مثلا اگه فایر فاکس داشته باشید قسمت options یه تب کنترل هست که کنار آیتم انتخاب شده یه مستطیل میاد). رنگ کردن یکی در میون هم ظاهرا جواب نداده.
ولی یه مساله مهم، در مورد اینکه چه رنگی رو روی رنگ دیگه استفاده کنید باید مطالعه کنید. یعنی تضاد رنگها خیلی جاها رعایت نشده مثلا لیبل قرمز روی بک گراند فیروزه ای(؟!) فقط چشم رو اذیت می کنه ولی لیبل سفید یه کمی تیره تر روی بک گراند فیروزه ای خوب بود. بنر بالای تلگرام رو نگاه کنید تقریباً شبیه حالت دومیه که گفتم.
ممنون :قلب:
چرا امکان گروه بندی هست ولی اینکه چ رنگ هایی استفاده شه نمیدونم (رنگ گروه ها و هم گروه ها هم خوانی داشته باشه)
تضاد رنگ ها درسته ولی نمیدونم واقعا چ رنگی با رنگ دیگه استفاده کنم
رنگ ها رو از این لینک
https://www.materialui.co/colors
استفاده کردم
ولی نمیدونم کدوما رو با هم بگیرم
چیزی ک خودم تو نرم افزار ا صنعتی مشابه دیدم بکگراند مشکی با رنگ قلم زرد بود
ولی چون تعداد زیاده تم نرم افزار رو سعی کردم روشن حفظ کنم
-
مثلا این عبارت رو جستجو کن material design color palette و این material design color palette generator
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
winner1
سلام
ببخشید من چیکار کنم ایکون های منم مثل شما زیرش نوشته باشه
از devcompnent استفاده میکنم ولی چنین امکاناتی نداره
میشه یه راهنمایی کنید بگید که چطور میشه مثل شما در بیارم.ممنون
-
مهندس طراحی زیبایی داری ولی احساس میکنم برای تب بندی از XtraTabControl کامپوننت Devexpress استفاده کردی اگه درست میگم بهتر نبود از DocumentManager استفاده میکردی؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
ebrahim.rayatparvar
مهندس طراحی زیبایی داری ولی احساس میکنم برای تب بندی از XtraTabControl کامپوننت Devexpress استفاده کردی اگه درست میگم بهتر نبود از DocumentManager استفاده میکردی؟؟؟
سلام
برنامه با دلفی نوشته شده و تب ها در حالت mdi-child هستند.
فکر کنم کامپوننت هایی که شما میگین مال دات نت هست
-
واقعیتش من دلفی کار نکردم. آره این کامپوننتی که میگم برای دات نت هست ولی در کل اگه Devexpress باشه باید این کنترل رو داشته باشه چون من خودم با 3 مدل تب بندی تو دات نت با کنترل های Devexpress کار کردم که آخریش همین DocumentManager بود که خیلی خیلی قوی تر و بهتره. دسستتون هم خیلی بازه تو این کنترل.
لینک
لینک
لینک
لینک
-
1 ضمیمه
نقل قول:
نوشته شده توسط
ebrahim.rayatparvar
واقعیتش من دلفی کار نکردم. آره این کامپوننتی که میگم برای دات نت هست ولی در کل اگه Devexpress باشه باید این کنترل رو داشته باشه چون من خودم با 3 مدل تب بندی تو دات نت با کنترل های Devexpress کار کردم که آخریش همین DocumentManager بود که خیلی خیلی قوی تر و بهتره. دسستتون هم خیلی بازه تو این کنترل.
لینک
لینک
لینک
لینک
تفاوت mdi با dockmanager اینه که شما میتونید برنامتون رو براحتی ماژولار کنید و در فرم ها یا حتی اپ های جداگانه ایجاد کرده و سپس اونها رو بیارید روی فرم اصلی
در حالی که در docmanager این قابلیت نیست و همه موارد مورد نظر باید در برنامه اصلی نوشته بشه
اما بهترین کاربرد docmanager ها استفاده از اونها برای ایجاد داشبورهای گزارش سازی هست
من یک مورد از اونها استفاده کردم ببین:
ضمیمه 143423
-
نه منظور من DockManager نیست DocumentManager هست که کارش برای چیدمان فرم ها هست که برای تب بندی کردن فرم های خودتون تو برناممه ازش استفاده میکنید نه اینکه از TabControl استفاده کنید. فقط نمیدونم این کنترل رو Devexpress تو دلفی گذاشته یا نه.
-
مهندس سورس این ستاپ رو کی میدن بیرون مارو ببین چقدر چشم به راهیم :افسرده::افسرده::افسرده::متع ب::متعجب::متعجب:
-
دلفی فقط dockmanager دارد خخخخ.