موقع پرداخت، سایت بانک ملی ازت ایمیل میخواد. اگه واردش کرده باشی نتیجه تراکنش رو به ایمیلت ارسال میکنه.
Printable View
اطلاعات پرداخت همونهایی هست که توی پست اول مشخص کردم. قطعاً موقع پرداخت آنلاین یا انتقال وجه بصورت کارت به کارت یا حواله به حساب، شماره پیگیری به شما داده شده. بقیه اطلاعات هم که مربوط به کارت خودتون و مبلغ انتقالی میشه.
خوب خدا رو شکر. اگه اینطوره پیشنهاد میکنم شما هم در نشست، برای برگزاری کارگاه آموزشی Yii به بنده کمک کنید. یا حتی اگه تمایل دارین، شما کارگاه رو برگزار کنید. فکر نمیکنید اینطوری اهمیت بیشتری پیدا کنه قضیه؟!
واقعاً نمیدونم چی بگم. مسئله به این سادگی رو اینقدر بزرگ و پیچیده میکنید که اینطور بحثها بخواد پیش بیاد. بارها گفتم شرکت در هرکدوم از روزهای نشست اختیاریه. شما اگه بلد هستین، شرکت نکنید. اگر هم احساس میکنید کارگاه میتونه براتون مفید باشه، شرکت کنید. ولی یک نصیحت رو از من بعنوان بزرگتر و کسی که تجربه بیشتری داره، بپذیرید:
افتادگی آموز اگر طالب فیضی / هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
ضمناً وقتی فیلمهای آموزشی Yii که مشغول تهیه اونها هستم رو مشاهده کنید، قول میدم به اشتباهتون مبنی بر اطلاع کامل از Yii پی ببرین. البته من خودم هم ادعا نمیکنم کامل بلد هستم ولی حداقل برحسب تجربه بهم ثابت شده کسانی که اینقدر ادعا دارن، در عمل خیلی از ریزه کاریها رو نمیدونن و یا شاید هم خیلی کارها رو انجام بدن ولی دلیلش رو ندونن. درست مثل کسانی که mysql_real_escape_string رو چون توی چندتا کد دیدن، میگذارن ولی چون مفهومش رو درک نکردن، هرجا میخوان یک رشته توی صفحه نشون بدن هم با این تابع به قول خودشون Escape میکنن، غافل از اینکه کارش اصلاً یه چیز دیگه است و کلاً از کاربردش خبر ندارن. البته این یک مثال ساده بود و در مسائلی مثل فریمورکها، مطمئناً ریزه کاریهای خیلی بیشتری وجود داره که امیدوارم همونطور که مدعی هستین، از همه اونها اطلاع کامل داشته باشین. راستی شما که اینقدر اطلاعات کاملی دارین، بعنوان نمونه میتونید یک Extension برای Yii تولید کنید که به دو List Box قابلیت Drag & Drop بده به نحوی که بشه Itemهای یکی رو با ماوس کشید و روی دومی گذاشت و عنصر Drag & Drop شده، از لیست اول حذف و به دومی اضافه بشه؟ میدونم مسئله خیلی ساده ای رو مطرح کردم ولی فقط بعنوان نمونه این موضوع رو گفتم و صرفاً کنجکاو شدم ببینم چقدر روی Yii تسلط دارین. ببخشید که حرفهام طولانی شد.
نمیدونم من چه رفتار بدی داشتم ولی اگه بهرحال جایی به شما اهانت کردم، در حضور همه دوستان از شما عذرخواهی میکنم. حرف من فقط اینه که درحالی که بارها گفته شده شرکت در هرکدوم از روزهای نشست اختیاریه، مطرح کردن این موضوع که کارگاه برای شما سودمند نیست و وقت و پول شما رو هدر میده، دلیل خاصی نمیتونه داشته باشه.
پس الآن که میخواین روی این مسئله کار کنید، لطف کنید و به نحوی باشه که مثل Extensionهای استاندارد، دو آرایه بعنوان پارامتر بگیره و با اونها دو ListBox بسازه و قابلیت Drag & Drop رو به نحوی که گفته شد، به لیستها بده. البته دقت کنید که این ListBoxها تگ select نیستن. منظورم اینه که با Submitشدن فرم، باید مشخص بشه توی هر ListBox چه مقادیری در زمان Submit وجود داشتن. یه چیزی مثل کادرهای Available Items و Selected Items در برنامه ها که میشه Itemها رو بینشون جابجا کرد. اگه بتونید لیستها رو هم به شکلی در بیارین که وقتی Item توی لیست رها شد، سر جای خودش قرار بگیره و لیست نامرتب نشه (همیشه مرتب باشه) که دیگه عالی میشه.
با توجه به اینکه دوستان اونطور که باید استقبال نکردن
نظرتون در مورد برگذاری یک جلسه، م3 همون جلسه اصفهان که بنده و اقای موحد و محمد خان اومدیم، چیه(تعداد کمتر)
کارگاه رو هم لغو میکنیم، و دیگه نیاز به ویدیو پروژکتور هم نداریم
البته اصفهان نباشه،اصلا حوصله اتوبوس نداریم:افسرده:
این Extension ترکیبی از PHP و JS و درصورت نیاز jQuery و البته CSS و HTML میشه. بهرحال Extensionها معمولاً این موارد رو با هم دارن. مثل AutoComplete خود Zii
حق تهران داره ضایعه میشه ! چطور در اصفهان یا بابل که تعداد افراد خیلی پایین بود لغو نشد ؟ !
خود شما قضاوت کنید. نشست توی پایتخت با اونهمه هزینه (روزانه 600 هزار تومان برای سالن و...) فقط با 7 یا 8 نفر برگزار کنیم؟! 600-500 هزار تومان جمع بشه و 1.5 تا 2 میلیون تومان هزینه کنیم؟ که چی بشه؟ اگه تهرانیهای عزیز ادعا میکنن حقی دارن (که بنده معتقدم با اعضای ساکن در هیچکدوم از شهرها و روستاهای کشور ازنظر حق فرقی ندارن)، باید با مشارکت در ثبت نام، این حق رو ثابت کنن. اینکه نشست در اصفهان و بابل با تعداد کمتر برگزار شد فقط به این دلیل بود که با همون تعداد، هزینه برگزاری نشست پوشش داده شد. حالا فوقش 100 تا 200 هزار تومان اضافه از جیبمون گذاشتیم ولی تهران اوضاع هزینه ای و اسکان و... خیلی فرق میکنه. کرایه تاکسی توی تهران معادل هزینه یکشب خواب در هتل در شهرهایی مثل اصفهان و بابل میشه.
حقیقتش فراموش کردم،اصلاح شدنقل قول:
اونوقت تو اون جلسه من حضور نداشتم یعنی صبحان خان!
آقای شهرکی اطلاعات پرداخت رو به پیامک نهاد ارسال کردم
ثبت نام کنندگان تا ایجاد بجز بنده و آقا مهرداد، 7 نفر:
1- رضا شیخله
2- محسن نوری
3- محمد سجاد علمداری
4- سبحان محمدی
5- محسن موحد
6- محمد صالحی سده
7- دیاکو محمودی
خب الآن ما نمی تونیم ثبت نام کنیم ؟ تا حالا نشد در حضور گرمتون شرکت کنیم حالا که می خواهیم شرکت کنیم نمیشه (جریان یوزرو پسورد این چیزا) دفعه قبلی به دلیل یک سری مشکلات نتونستیم با گروه حضور پیدا کنیم . حتی پول برای یک نفر واریز کردم تا بیاد و منو در جریان کارتون قرار بده که اونم نتونست بیاد .
مهمان نمی خواهید یه سه چهار نفری بشیم و بیاییم
تاریخ دقیق نشست ؟
ابتدای کار انقدر سخت نگیرید ، من رضا قربانی که در جریان کار شما بودم الآن به کل گیج شدم نمی دونم اصلا جریان چیه (از همه طرف نگاه کنید ، یه طوری فکر کنید که سیستم روی به افزایش بره نه کاهش)
در ابتدا محدود کار نکنید بذارید هر کسی مایله در این جمع باشه و برای ثبت نام دردسر نکشه ، راحت و بدون سر در گمی ثبت نام کنه --- سردرگمی اطمینان شخص رو کم می کنه .
آقا رضای عزیز، گیج شدن نداره که! پست اول رو بخونید و یک پیامک با ساختار مشخص شده، ارسال کنید. نام و نام خانوادگی، ایمیل رسمی و عکس پرسنلی خودتون رو هم به ایمیل بنده (mmshfe@gmail.com) ارسال کنید تا شناسه کاربری برای شما ساخته بشه و اطلاعات ورود به سامانه اطلاع رسانی نهاد برای شما ارسال بشه. بقیه کارها رو طبق اطلاعیه های موجود در سامانه اطلاع رسانی، انجام بدین.
آقای شهرکی پیشنهاد میکنم یه بار به تمام شماره هایی که توی سامانه ثبت شدن پیامک بدید ، شاید بعضی دوستان به هر علتی هنوز خبر نشست سوم به گوششون نرسیده باشه...
سلام. جریان اسکان چی میشه؟ یعنی شب رو باید کارتون خواب بشیم ؟
من چند وقت پیش این تاپیک رو دنبال می کردم ولی به دلیل مشغله نتونستم تو نشست ها شرکت کنم ولی شمارم رو ثبت کردم که الان یه پیامک اومد که فردا روز اخر ثبت نامه .
تعداد افرادی که ثبت نام کردن خیلی کمه ظاهرا به هر حال اگه مشکل سکونت نباشه منم خیلی علاقه مندم شرکت کنم و لطف کنید یه خلاصه ای از نحوه ی ثبت نام بگید . ممنون
نه چرا کارتن؟نقل قول:
سلام. جریان اسکان چی میشه؟ یعنی شب رو باید کارتون خواب بشیم ؟
خب مثل نشست اصفهان با بچه ها جمع میشیم میریم یه مسافرخونه.
آره فکر خوبیه، حدودا هزینه ی این سفر چقد میشه؟ من از اصفهان باید بیام چون تهران هم زیاد نیومدم و از هزینه های اونجا بی خبرم
نشست برگزار میشه؟
نه متاسفانه, نزدیک حد نصاب هم نشدیم که منم ثبت نام کنم!!
ظرف چند روز آینده، فعالیت اصلی نهاد شروع میشه و سیستم توزیع درآمد و تقسیم پروژه ها شروع به کار خواهد کرد. جزئیات اونهم به اعضای محترم اطلاع داده خواهد شد. سیستم تکمیل رزومه هم در حال کامل شدنه و اگه خدا بخواد تا آخر هفته ای که میاد، فعال میشه.
بله نشست تهران لغو شده و برگزار نمیشه. تهرانیهای عزیز واقعاً نا امیدمون کردین. اینهمه میگفتین تهران تهران همین بود؟! انتظارها لااقل از پایتخت یه چیز دیگه بود. بهرحال دوستان عزیزی که هزینه نشست رو واریز کردن لطف کنن و شماره حساب یا کارتشون رو برام پیام خصوصی کنن تا پولشون رو برگردونم. اگر هم فعلاً بهش نیازی ندارین، بهم اعلام کنید تا بعنوان اعتبار حساب براتون محفوظ بمونه تا در موارد بعدی، از اون محل بتونید هزینه های احتمالی رو پرداخت کنید. البته هنوز یک روز دیگه وقت هست ولی فکر نمیکنم با اینهمه فعالیت و شور و شوقی که تهرانیهای گل نشون دادن، توی این یک روز 23 نفر یکجا ثبت نام کنن!
نمیدونم چی بگم !
نه به اون نشست اصفهان که همش گیر میدادن چرا تهران نیست
نه به الان که حتی یک نفر از تهران هم ثبت نام نکرد :متفکر: جناب شهرکی تهرانی داشتیم توی ثبت نامی ها :متفکر:
حتی اون دوستانی هم که به دنبال سالن کنفرانس بودن ثبت نام نکردن :متفکر:
منظورتون سایت و سیستم اصلی هست ؟نقل قول:
ظرف چند روز آینده، فعالیت اصلی نهاد شروع میشه و سیستم توزیع درآمد و تقسیم پروژه ها شروع به کار خواهد کرد. جزئیات اونهم به اعضای محترم اطلاع داده خواهد شد. سیستم تکمیل رزومه هم در حال کامل شدنه و اگه خدا بخواد تا آخر هفته ای که میاد، فعال میشه.
بله منظورم سایت و سیستم توزیع درآمد نهاد هست. منتظر خبرهای خوب باشین. کم کم نهاد قراره از پشت ابر بیرون بیاد! البته سایت اصلی که قالبش انتخاب شده، هنوز درست نشده ولی سیستمهای فرعی که قراره بهش وصل بشن (تکمیل رزومه و مشخصات و سامانه اطلاع رسانی و...) دارن آماده میشن تا وقتی سایت اصلی رو ساختیم، لینکهاش این بخشها در قسمتهای مناسبش قرار بگیره (طراحی پایین به بالا).
منم حتما حضور خواهم داشت
هزیش رو فردا میریزم.
با توجه به عدم استقبال مناسب دوستان، یک نفر از ثبت نام کنندگان هم اعلام انصراف کردن (که بهتره فعلاً اسامی انصراف دهندگان اعلام نشه) و هزینه پرداختیشون به حسابشون برگشت داده شد. بنابراین فعلاً 6 نفر ثبت نام کردن.
سلام
آقا شما رو به خدا برای هر نشست یک تاپیک جدا ایجاد کنید. من می خواهم در این نشست حتماً شرکت کنم ولی کاملاً گیج شدم که محل نشست کجا هست و برای ثبت نام باید چکار کنم و ...؟ قبل از پست من 1285 تا پست زده شده و خیلی سخته که بخوام همه پست ها رو بخونم! لطفاً یک تاپیک جدید ایجاد کنید و نتایج بدست آمده و ... رو در پست اول تاپیک قرار دهید و همون پست اول رو بروزرسانی کنید تا نتایج بدست آمده رو خیلی سریع متوجه بشیم.
یا حق...
دوست عزیز، اتفاقات مهمی مثل نشست و... نیاز به تاپیک ندارن چون توسط سامانه اطلاع رسانی نهاد، اعضای نهاد مطلع میشن. شرکت افراد غیر عضو در نشستهای نهاد مجاز نیست. اگه عضو نهاد هستین، از سامانه اطلاع رسانی نهاد برای اطلاع از اخبار مهم استفاده کنید. همچنین توسط پیامک، اطلاع رسانیهای لازم انجام خواهد شد. این تاپیک صرفاً برای صحبت و تبادل نظر اعضای نهاد و ارتباط سایرین (افراد غیر عضو) با نهاد درنظر گرفته شده.
یک نفر دیگه از دوستان هم اعلام انصراف کردن و هزینه پرداخت شده توسط ایشون هم برگشت داده شد. تعداد ثبت نام کنندگان 5 نفر
جناب شهرکی من تو سامانه پیامکی عضو هستم این به منزله ی عضویت در نهاده؟
من هم Yii کار میکنم میتونم تو سایت نهاد کمک کنم اگه نیاز هست . تو بحث طراحی فریمورک اختصاصی که تو پست اول گذاشتین هم همینطور تا جایی که وقت داشته باشم در خدمتم .
بله عضویت در سامانه پیامکی کفایت میکنه. البته ناگفته نمونه که برای عضویت رسمی و فعال، باید مدارک مشخص شده رو به ایمیل بنده ارسال کنید تا اشتراک شما در سامانه اطلاع رسانی نهاد فعال بشه و بتونید اطلاعیه های اون سایت رو مطالعه کنید.
من که واقعا تو حسرت کارگاه Yii میمونم خیلی بهش امیدوار بودم
حالا کارای نهاد و میتونستیم بریم تو یه کافه ای بشینیم 2 3 ساعت رسما فقط بابت این موضوع صحبت کنیم و سالن نداشته باشیم
( نشست ها خیلی زیادی اینجوری برگزر میشه )
حالا کع نشد میتونیم واسه یک روز فقط کارگاه و سالن بگیریم
حقیقتش بنده هم چنین پیشنهادی دادم
اما خب جناب شهرکی گفتش که در شان ماها نیست همچین جاهایی
2 حالت داره برگذاری نشست به نظره من
1- برگذاری اون ضروری هستش و باید حتما با دوستان صحبت بشه
2- ضروری نیست اما با برگذار کردنش میشه بهتر تصمیم گیری کرد(میتونه مفید باشه)
اگر از دیدگاه 1 بخوایم بریم جلو،پس هرطور شده باید برگذار بشه حتی با 1 نفر ! مکانش هم میتونه مثلا به قول شما کافه باشه
دیدگاه 2 هم جای بحث داره/
اما واسه yii میتونین پکیج اونرو تهیه کنید که تا چندروز اینده اماده خواهد شد
یک حالت سوم هم میشه درنظر گرفت: نشست ضروریه ولی همین ضرورت در کنار جایگاهی که قراره نهاد داشته باشه (نگاهی که از بیرون بهش میشه)، باید درنظر گرفته بشه. متأسفانه جامعه به نهادی که توی کافه و پارک و... جلسه میگیره نگاه مثبتی نداره و کمتر پیش میاد که بقیه، عضو چنین نهادی بشن. من خودم هم مخالف تشریفات و اینجور مسائل هزینه بر هستم ولی باید به وجهه بیرونی نهادمون هم فکر کنیم. متأسفانه در جامعه ای زندگی میکنیم که عقل خیلیها به چشمشونه. حالا یکم صبر کنید (احتمالاً توی دی بتونیم یه نشست خوب همراه با چند کارگاه آموزشی داشته باشیم - حتی چهارروزه). البته فیلمهای آموزشی Yii رو تا همون زمانی که قرار بوده نشست تهران برگزار بشه، آماده تحویل میکنم.
سلام
منم با پیشنهاده کارگاه yii که دوستان مطرح کردن توی اون سه روز تعطیلی موافقم .
آقای شهرکی یه پیشنهادی بدید
اون سه روز که دیگه فکر کنم موضوعش منتفی باشه چون تعداد به حدنصاب نرسیده که بخوایم هزینه کنیم و دور هم جمع بشیم و سالن بگیریم و کارگاه برگزار کنیم و...
اما برای دیماه برنامه های خوبی کنار گذاشتیم. از الآن هم پولهاتون رو پس انداز کنید که اون موقع نگین نمیتونیم 100 هزار تومان بدیم 4 روز بیایم شرکت کنیم. نشست دیماه به احتمال زیاد مجدداً در اصفهان خواهد بود، چون خیالم از بابت رزرو سالن برای کارگاه و نشست و... راحته و هزینه ها هم معقولتر هست و ضمناً وسط کشوره و هیچکس نمیتونه بگه فاصله من، خیلی بیشتر از بقیه بود و نمیتونم بیام. باور کنید شرکت در کارگاههای آموزشی اونهم با این هزینه ها (25 هزار تومان برای یکروز کامل) آرزوی خیلی از علاقمندان به برنامه نویسیه که نمیدونم چرا ولی اعضای نهاد، قدرش رو نمیدونن و مدام بهانه میارن و یه جوری خودشون رو توجیه میکنن تا شرکت نکنن. قصدم ابداً منت گذاشتن نیست ولی باور کنید همین کارگاه رو خیلیها حاضرن یک میلیون تومان یا شاید هم بیشتر بدن که بطور خصوصی براشون برگزار بشه چون سیستم کدنویسی و آینده شغلیشون رو کلاً عوض میکنه. سایتی که دو ماه طول میکشه بسازین رو با فریمورکی مثل Yii و با کمک ابزارهایی مثل Bootstrap و Stmarty و امثال اونها توی 2 هفته میشه ساخت. تازه با کارآیی و یکپارچگی بیشتر و بهتر. چرا باید خیلیها توی سال 2013 هنوز Procedural کد بنویسن و تازه معتقد هم باشن که OOP آنچنان قابلیتهای خاصی نداره که ارزش داشته باشه روش کارشون رو تغییر بدن! مگه OOP فقط همینه که توابع رو توی کلاس جمع کنیم و بهشون بگیم متد؟! پس Inheritance و Containment و Polymorphism و... چیه؟
باز هم تأکید میکنم قدر این کارگاههای آموزشی رو بدونید. خیلی چیزها توی این جلسات و نشستها گیرتون میاد که صحبتهای حضوری و آشنا شدن با چند نفر دیگه که دغدغه اونها هم توی زندگی مثل شماست (عشق به برنامه نویسی و امید به کسب درآمد از شغلی که عاشقش هستن)، کمترین ویژگیش محسوب میشه. بنابراین، لطفاً از الآن برای دیماه پولهاتون رو جمع کنید که بعداً نگین بابام بهم پول توجیبی نداد یا این ماه چک داشتم حواسم نبوده و پول ندارم بیام یا باید برم عروسی برادرم و از اینجور حرفها. نشست بعدی در تاریخ 10 و 11 و 12 و 13 دیماه برگزار میشه که فقط 11 روز معمولیه و سه روز دیگه تعطیله. امیدوارم ایندفعه مثل نشست تهران نباشه که تهرانیها حسابی روسفید! از آزمون بیرون اومدن.
سلام به همه دوستان به خصوص سلام گرم به آقای شهرکی عزیز
دست مریزاد وخداقوت عزیز
پیشاپیش فرا رسیدن ماه محرم ، ماه شهادت امام حسین (ع) را به همه دوستان تسلیت عرض می کنم.
بنده همیشه در جریان کار بوده و هستم والبته بحث بهانه نیست ولی خوب باید بگم که یه ماهی هست رفتم سر یه کاری که دائم شبکارم و متاسفانه این ماه هم به این دلیل نمیتونم تکون بخورم
و تا آخر آبان هرشب باید برم و واقعا واقعا واقعا جای هیچ گونه مرخصی و این جور چیزا نبود و از این بابت بدجوری ناراحتم و شرمنده
ونکته بعد اینکه اصولا توی ایام تاسوعاو عاشورا کلا دست و دلم هم به کار نمیره و یه جوریه به نظر بنده البته.
هرچند دیگه برگزار نمیشه اما چه خوب شد که امتحانی خوب برای تهرانی های برگزار بشه که دیدیم چند مرده حلاج بودن و قسم علی هذا!
اما برای نشست بعدی باید بگم که یه کار بهتری گیرم اومده و انشاءالله انشاءالله گوش شیطون کر به احتمال زیاد برای نشست بعدی یکی از اعضا خواهم بود.
در آخر هم باید بگم که در خلال صحبت های دوستان کمی هم کم لطفی نسبت به آقای شهرکی دوست داشتنی شده که واقعا بی انصافیه و باز هم خواهشمندم که بعضی و البته بعضی از دوستان لطفا قبل از ایجاد متن جدید چندبار متن خود را چک کنند.
با سپاس از همه دوستانی که دغدغه ی پیشرفت جامعه برنامه نویسی را بی ادعا و بدون هیچ گونه چشمداشتی دنبال می کنند
یاعلی
تو این چهار روز هیچ دانشگاهی و هیچ مدرسه ای امتحان نداره و هیچ دانشجو و هیچ محصلی هم تو این چهار روز درس نمیخونه! البته معدود کسانی که فکر میکنن درس دانشگاه اینقدر اهمیت داره که به فعالیتهایی که آینده شغلیشون بهش وابسته است نمیتونن برسن، همون بهتر که درسشون رو بخونن و توی چنین فعالیتهایی شرکت نکنن. فقط بعداً گله نکنن که چرا با آموخته های دانشگاه توی بازار کار نمیتونیم فعالیت کنیم و چرا درآمدمون کمه و کلی چراهای دیگه چون جواب این چراها فقط همین جمله است: خودتون نخواستین!
سلام
آقای شهرکی، نشست تهران برگزار میشه یا کنسل شده؟
جناب شهركي كم لطفي نكنيد ديگه الآن شما دارين صورت مساله مشكله دانشجوها و كلا محصلها رو از بين ميبرين خب شما واقعا خودتون دوست دارين 3 ماه زحمت بكشيد اصلا واسه گيرم يه كار بيهوده كه آخرش يك نفر ديگه بهتون گفته بيهودست بعد كه ميخواد به نتيجه برسه بعد اين همه تلاش تو اين سه ماه ولش كنيد به هر دليلي بالاخره نميشه كه صورت مساله رو پاك كرد. الآن فكر كنم حداقل 1/3 حالا ما ميگيم كمتر بچه ها محصل هستن نميشه از اينا همه چشم پوشي كرد ميشه؟
الآن اين تاريخ ميافته دقيقا تو فرجه اي كه ما قراره واسه امتحانامون بخونيم نميشه كه ول كنيم همه چيزو.
من خودم قصد داشتم دو يا يه نفر رو تو همين مشهد از اعضاي نهاد پيدا كنم با هم نشست بعدي رو تو مشهد برگذار كنيم اگر تصويب بشه ولي اينطوري كه خودمم نميتونم بيام چه برسه به اين كه برگذاري نشستو قبول كنم.
به نظر من 26 و 27 و 28 و 29 همين ديماه بهتر باشه. 27 و 29ه شم تعطيله.