نه .. کنسل شد .. قرار شد دیماه توی اصفهان برگزار بشه.
Printable View
به نظرم ی جایی برگذار کنیم که این همه راه میایم و میخوایم 4 روز بمونیم حداقل یکم سفا کنیم :خجالت:
اصفهان ی شهره تاریخیه،ادم دلش میگیره وفتی میاد اونجا وقتی میبینه که چی بودیم حالا چی هستیم
مثلا بابل با بچه ها خیلی سفا داد،ی جایی مثلا بابل باشه خوبه ! یا خوده بابل دوباره
آقای شهرکی عزیز ممنون از زحماتی که میکشید
این پکیج آموزش Yii داستانش چیه؟
درحال آماده شدنه؟
یعنی قبل از نشست برای توضیع پکیج اقدام میکنید؟
سلام
آقای شهرکی چرا دوباره اصفهان؟:متعجب::ناراحت: میشه لطفا اینبار توی فارس باشه؟ با تاریخش مشکل ندارم ولی لطفا اینبار بیاید فارس.خواهش می کنم....
به نظر منم تاریخش خوبه. واسه من مشکلی نداره.
نقل قول:
آقای شهرکی چرا دوباره اصفهان؟:متعجب::ناراحت: میشه لطفا اینبار توی فارس باشه؟ با تاریخش مشکل ندارم ولی لطفا اینبار بیاید فارس.خواهش می کنم....
نقل قول:
نشست دیماه به احتمال زیاد مجدداً در اصفهان خواهد بود، چون خیالم از بابت رزرو سالن برای کارگاه و نشست و... راحته و هزینه ها هم معقولتر هست
26 و 27 و 28 و 29 دیماه تو شیراز چطوره؟ البته باید شیرازیهای عزیز دنبال رزرو سالن باشن و بهم خبر بدن.
نه جناب شهرکی ! عوض کنین تاریخو !
درست وسطه امتحاناته !
دقیقا بنده توی 28 دی 3 تا امتحان دارم ! قطعا دوستان دیگه ایی هم وضعیت مشابه دارن؛
سلام
عالی هست.ممنونم
حتما من تاآخر هفته یا نهایتا شنبه به شما خبر می دهم درباره قیمتها توی شهر من ولی خود شیراز را هفته آینده قیمتش را می گیرم. سالن آمفی تئاتر شهر من ظرفیت 300تا 350 نفری داره .تا سال اول دانشگاه من برای هر همایشی رایگان بود ولی الان هرچقدر هزینه ام بگیرند نسبت به شهرهای بزرگی مثل تهران و اصفهان و شیراز حداقل نصف یا کمتر هست.
دانشگاه عملی کاربردی شهر من هم یک کارگاه کامل با 20کامپیوتر و ویدوئو بروژکتور داره سعی می کنم .رئیس دانشگاه دبیر فیزیک دوران دبیرستانم بوده سعی می کنم رضایتش را جلب کنم وکاری کنم که بچه های کامپیوتر ونرم افزار و It دانشگاه را هم جلب کنم که هم به نفع نهاد باشه و هم به نفع دانشگاهای علمی کاربردی ودانشجویان .دانشگاه علمی کاربردی پاسارگاد جز بهترینهای ایران می باشد.با رئیس علمی کاربردی مرودشت هم صحبت می کنم بینیم چقدر تمایل دارند که دانشجوهاشون شرکت کنند.البته اگر دانشجوهاشون مشکل زمانی نداشته باشند.با یکی از استادهای دوران تحصیلم هم صحبت می کنم تا جایی که می تونه دانشجویان دانشگاهای آزاد اطراف پاسارگاد را تشویق کنه شرکت کنند.
بازممنونم آقای شهرکی
برای همین تاسوعا و عاشورا اگه بتونم جایی و رزرو کنم تو بابل موافق هستید ؟
من فک میکنم برای دی ماه نشه بهتره
تاریخ امتحا بچه ها مهم هست به نظر من
و اینکه اگه فاصله بیافته برای نشست ها درست نیست
و من معتقد هستم کارگاه اهمیتش از فعالیت اصلی ما خیلی کمتر هست
حتی شده برای یک روز تو یک رستوران یا یا یا برای کارهای اصلی نهاد باید دور هم جمع بشیم
چون هدف اصلیمون کارگاه نبوده و این امتیاز خوب هست از طرف مهندس شهرکی که من هم واقعا دوست دارم شرکت کنم اما حرفم اینه که ما نهاد راه ننداختیم که php یاد بگیریم !
نهاد اهدافش خیلی گکندست که یادگیری php توش خیلی کوچیکه
ما قول های زیادی دادیم باید به اونا برسیم
در مورد بابل یا ساری رو من دوباره حساب کنید
هزینه ها خیلی پایین تر از هزینه های تهران هست
اونایی هم که میگن هزینه ها پایین تری و مد نظر بدید تو شهر ها بدونند هزینه ها همین حدود هست
اگه تو بابل 2 روز با اون امکانات توسنتم جا بگیرم خیلی هزینه ها متفرقه انجام دادم و خیلی ارتباطات این وسط باعث شد بتونم رزرو بگیرم که منت که نیست هیچ ! و این و وظیفه خودم میدونم !
و گله میکنم از تهرانی ها برای اولین بار !
چون من فکر میکنم اگه یه تهرانیی که شرکت داشته باشه یا دوستش شرکت داشته باشه هم اگه تو این همه ادم پیدا بشه فک کنم میتونه میزبان 12 13 نفر ادم باشه !
ویدئو پروژ:تور و میشه اجاره کرد حتی !
یعنی یه موقعی اگه نیاز باشه خونه منه مهرداد برای 2 روز جایی بشه برای دور همی دوستام من شخصا حاضرم این کارو کنم !
اهمیت اگه برای همه ما ها باشه ! و بدونیم داریم برای کدوم انقلابی تو کارا و پیشرفتامون این کارها و انجام میدیم هیچوقت کم و کاستی نمیزاریم !
مسئله بعدی اطلاع رسانی هست
ما کل داشته هامون بچه ها خودمون هستند
اما بدونید اینجوری نمیشه یک اجتماع جمع کرد !
باید از شبکه ها اجتماعی
کپی رایت ها تو کارامون
از صفحات تبلیغاتی سایت ها و پروژهامون
باید از هر بستر تبلیغاتی استفاده کنیم تا جمله " نهاد حمایت از برنامه نویسان ایران " و جا بندازیم
کسی اینکارو کرده تا حالا ؟؟
چرا باید ما این تعداد کم عضو داشته باشیم که خیلی هاشون خواب میمونند موقعی که بهشون نیاز داریم ؟
حالا میمونند یه تعداد مشتاق که هی میگن چیشد کارا ؟ چیشد قالب ؟؟؟ چیشد فلان کار !
همین ما ها هرچند کم باید یه فکری برای خودمون کنیم ؟
باید یکاری کنیم واسه خودمون !!!!
نیایم از هم انتقاد کنیم ! باز شروع کنیم هزارتا پست بدیم
این بگه او بگه
کل کل کنیم
زشته به خدا ! خسته شدم من از بس این تنش ها و تحمل کردم !
ما میخوایم نهاد راه بیافته ! پس هرچه داریم و بزاریم وسط !
بسم الله !!!
برای آمل رضا قربانی
برای بابل یا ساری خودم
من با مهرداد هم عقیده هستم/
اگر بشه برای همین تاسوعا عاشورا برنامه رو ریخت خب عالیه !
کارگاه رو هم از همون اول گفتم فعلا نیاز نیست/چیزی که ضروریه برگذاریه نشست هستش
آقای حسین زاده لطفا آمل و بابل نه اینبار فارس.
اینم پیشنهاد من :نه تاسوعا و عاشوار که شما می فرمایید و نه دی ماه که آقای شهرکی می فرمایند آذرماه که وسط این دو موضوع هست .نه امتحانات دوستان هست و نه کسی به خاطر عزاداری امام حسین (ع) توی این دو روز دچار مشکل نمیشه و دل چرکین نیست که عزاداری نمیره .تاریخش را شماها تعیین کنید.
تاسوعا و عاشورا نمیشه از سالن آمفی تئاتر اینجا استفاده کرد چرا که همایش شب شعر عاشورا توی فارس این دوره توی پاسارگاد برگزار میشه.برای این دو روز نمی تونم کار کنم توی شهرم. ولی می تونم از نفوذم روی گروهی از مسئولین آموزشی شهرم برای حمایت از نهاد برنامه نویسان ایران و جاانداختنش توی ذهن دانشجویان مرتبط با رشته های کامپیوتر توی پاسارگاد و مرودشت استفاده کنم.
ولی لطفا اینبار شمال نه.خواهش می کنم.
کاری به بحث کارگاه ها ندارم ولی جلب حمایت دانشگاهها میتونه به ایران نهاد کمک کنه و به نفع ایران نهاد و اعضاش خواهد بود و ظرف چند روز اتفاق نمی افته باید از جایی شروع کنیم و دانشگاههای شهرهای کوچک می تونه شروع خوبی باشه .قبول ندارید؟از یه گام کوچک بریم سراغ گامهای بزرگتر
خانم سونیتاج من پیشنهاد دادم اصرار نیست
میتونیم تو فارس هم حساب کنیم
اگه همه چیز اوکی باشه
یه خبرخ وب هم بدم با آقای آرش سوری مجری برنامه بروز کانال 3 ( جمعه ها ) که تو استارتاپ ویکند بابلسر اومده بودند در مورد نهاد صحبت هایی و داشتم و ایشاللاه قول بگیرم برای اینکه تو برنامه هاشون بزارند نهاد و برای ما رسانه ای کنند
براشون جالب بوده اقدام ما !
راستشو بخواین وقتی دیدم نشست تهران توی تاسوعا و عاشورا و جمعه بعدش لغو شد، برای اون هفته برنامه ریختم که هم پکیج Yii رو کامل کنم و هم اینکه سری به شیراز بزنم. دارم خودمو منتقل میکنم به شیراز تا اگه خدا بخواد اولین شعبه رسمی ایران نهاد رو اونجا راه اندازی کنم و بعدش کم کم بقیه شعب افتتاح بشن. درمورد جزئیات مکان و فعالیتهایی که قراره انجام بشه، فعلاً چیزی نمیتونم بگم تا وقتی که برای خودم یکسری چیزها مشخص بشه. توی آذرماه یک مشکل عمده داریم و اونهم اینه که اصلاً تعطیلی توش نیست و بنابراین طبیعتاً حضور خیلیها سخت میشه. اما توی دیماه دو تاریخ مناسب هست. یکی همون 10 تا 13 دیماه که میشه 4 روز و یکی هم 27 تا 29 دیماه هست که میشه 3 روز. لطفاً یکی از این دو تاریخ رو انتخاب کنید. بالأخره توی هرکدوم از اونها یکسری از افراد مشکل برای حضور دارن ولی فکر کنم اولی با توجه به اینکه زمان در دسترس ما 4 روز میشه و توی فرجه ها هست و نه توی زمان برگزاری خود امتحانات، مشکلات کمتری ایجاد میکنه. مکان رو هم اگه اجازه بدین، این بار شیراز بگذاریم چون توی نشستهای قبلی، تعداد زیادی از شرکت کنندگان از اصفهان و شهرهای جنوبی کشور بودن و فکر میکنم شیراز به نوعی مرکزیت داشته باشه. بقیه دوستان حاضر در نشستهای قبلی هم نشون دادن که اگه توی اقیانوس آرام هم نشست بگذاریم، کم نمیگذارن و تشریف میارن. درصورت موافقت، زودتر اعلام کنید تا هماهنگیهای لازم برای سالن و... توسط شیرازیهای عزیز انجام بشه.
نظره من 10 تا 13 دی ماه
من تو هیچ کدوم از این تاریخ ها امتحان ندارم. هر کدومشون انخاب بشه میام.
ولی در مورد مکان نشست فکر کنم اگه مرکز باشه بهتره. چون شمال واسه بعضی از دوستان احتمالا دور بشه.
اصفهان یا شیراز فرقی نداره.(خدایا دوباره باید 16.5 ساعت باید بشینم تو اوتوبوس:لبخند:)
منم احتمالا یه 24 ساعتی باید توو راه باشم:لبخند:
هر کدوم ازین تاریخ ها مشخص شد میام.
ولی زودتر تعداد مشخص بشه تا بقیه هم که دقیقه نودن سریعتر ثبت نام کنن.
سلام
منم با هیچ کدوم از تاریخ ها (انشاءالله) مشکلی ندارم
همچنین درمورد مکان هم که به طبع شیراز باشه یه چند ساعتی نزدیکتر میشم نسبت به اصفهان
اما در مورد تبلیغات واقعا حق میدم به آقا مهرداد خیلی داره کوتاهی میشه
بنده به عنوان عضو کوچیک نهاد از همین الان میرم توی انواع و اقسام سایت های آگهی اسم ایران نهاد رو جا می ندازم
همگی موفق باشید
فعلا یاعلی
منم همونطور که قبلا عرض کردم کلا با چیزی مشکل ندارم و هر جا باشه میام .. همون تاریخی که جناب شهرکی هم فرمودند برام فرقی نمیکنه...
من 10 تا 13 دی میتونم شرکت کنم، اصفهان باشه واسه من بهتره(نزدیکتره) ولی شیراز هم باشه عیبی نداره.
لطفاً برای تبلیغات و... یکم دست نگه دارین. بگذارین یکی دو هفته دیگه که شرکت ثبت شد، شروع کنید. فعلاً بهتره سروصدا به پا نکنیم. یه مقدار بهم حق بدین که محتاط جلو برم چون چندین مورد تا حالا برای ثبت شرکت کارشکنی شده. بعد از ثبت، از خجالت همه در میایم. آقا مهرداد شما هم اگه امکان داره با اون آقا که توی برنامه بروز هست صحبت کنید ببینید میشه مصاحبه تلویزیونی داشته باشیم؟ فکر کنم تا وقتی که جواب بدن و نوبت مصاحبه بدن، شرکت ثبت شده باشه.
منم با تاریخ 10 تا 13 دی ماه موافقم.
ولی آقا ما که نمیریم سرکشی به فامیل که هر بار بریم یه سمت ایران! الان برای من 1100 کیلومتر راه هااا! بحث 20 ساعت تو اتوبوس بودن نیست ولی این راه و مسافت طولانی پر از خطر و دردسره. لطفا همون اصفهان برگذار کنیم که مرکزیت داره.
ضمنا چون قبلا یه بار نشست تو اصفهان برگذار شده و دوستانی حظور داشتن, آشنایی بیشتری داریم و به نظرم تا اون موقع اگرهم سرد نشه آب سی و سه پل هم برگشته و میریم کنار آب واسه شمام و نهار :چشمک:
اصفهان باشه بهتره واسه من حدودا 500 کیلومتر نزدیکتره!
یکی از هدفهای نهاد همینه که مستقیماً با برنامه نویسان هر شهر توی شهر خودشون دیدار داشته باشیم. شرایط شهرهای مختلف رو ببینیم. مشکلاتشون رو از نزدیک مشاهده کنیم وگرنه میشه مثل مشکلاتی که از نزدیک توی زاهدان و سایر شهرهای مرزی باهاشون درگیر بودیم و توی رسانه ها میگفتن همه جا امن و امانه! بودجه واسه کارهای اساسی نمیدادن چون توی پایتخت، اون مشکلات حل شده بود و فکر نمیکردن کسی یه گوشه ایران ممکنه چنین مشکلاتی ممکنه داشته باشه. شاید الآن گفتن این حرفها بنظر شعار بیاد ولی شما اینطور حساب کنید که کمترین امتیاز نشستهای دوره ای در شهرهای مختلف اینه که جاهای مختلف کشورمون رو که اینهمه توریستها دارن میبینن و خودمون هنوز نرفتیم، میتونیم مشاهده کنیم. ضمناً آب زاینده رود (سی و سه پل آب نداره)، فقط دو سه ماه از سال اونهم توی بهار و اوایل تابستان وارد اصفهان میشه و بقیه سال، خشکه.
بله موافقم, ولی تو این شرایط سخت شروع به کار نهاد که حتی تعدادی از اعضا هنوزهم اعتماد کافی به نهاد ندارن و براشون مهم نیست که بیان یا نیان و به نظرم بهتره بهترین مکان رو از هر نظر رو انتخاب کنیم که حداقل کمی بچه هارو بیشتر ترغیب کنیم.
حالا همین بحث اول فعالیت بودن برای بررسی مشکلات اعضا در شهرهای مختلف هم صدق میکنه. ما فعلا نه شرکت رو ثبت کردیم و نه فعلا درآمد و فعالیتی داریم که بخوایم شهرگردی کنیم. حالا اگر بازم بگیم اینارو رفع کردیم و مشکلی نیست, مثلا ما در بابل چی رو بررسی کردیم!(منظور مشکلات برنامه نویسان که فرمودین).
در هر صورت بنده شخصا مشکلی برای حظور ندارم و دیدگاه هم کلی بود. ضمنا نشست اول هم که تعداد زیادی از افراد حظور نداشتن و شاید مشتاق حظور در اصفهان باشن.
ایشالا نشست بعدی کردستان!
این آب سی و سه پل هم قراره شده تا چند هفته آینده برگرده, شاید که اخبار 20:30 دروغ نگه :قهقهه:
من امتحانا ارشدم 21 تا 1 بهمن ماه هست + اینکه آخر دی ماه هم استارتاپ ساری داریم
کلا دی ماه خیلی پر حاشیه هست
حتی اگه از روزا غیر دی بخوایم 1 رز مرخصی بگیرن کارمند ها باز هم فک کنم شرایط بهتری باشه برای همه
اما بین این انتخاب ها من 10 تا 13 باز برام بهتره با اینکه تو فرجه هست
حق هم بدین که دوره ارشد هست و هزینه 2 میلیونی :دی
و ما هم که کل ترم دنبال کارای غیر از درس هستیم ( کار تخصص ... ) حد اقل فرجه مال درس باشه چون شب امتحان وقت نمیشه یه کتاب رفرنس 500 صفحه ای و خوند
با سلام
از اونجا که بحث سر شیراز :قلب: شد منم به نوبت خودم بعنوان عضو کوچکی از جامعه ی open source و برنامه نویس برای هماهنگی و رزرو مکان برای برگزاری نشست و اسکان بچه ها در صورتی که با شیراز موافقت بشه اماذگی خودمو اعلام میکنم.
سلام
آقای شهرکی شما هفته آینده 2شنبه یا سه شنبه شیراز هستید؟چهارشنبه تا جمعه تعطیلات هست و شما باید قبل از تعطیلات وارد شیراز شوید. امکانش هست سه شنبه شما را توی شیراز ببینم؟اینجوری بهتر میشه با شما صحبت کرد؟
نقل قول:
$ M 3 H R D A D $:
بخاطر این خبر خوبتون ممنونمنقل قول:
یه خبرخ وب هم بدم با آقای آرش سوری مجری برنامه بروز کانال 3 ( جمعه ها ) که تو استارتاپ ویکند بابلسر اومده بودند در مورد نهاد صحبت هایی و داشتم و ایشاللاه قول بگیرم برای اینکه تو برنامه هاشون بزارند نهاد و برای ما رسانه ای کنند
براشون جالب بوده اقدام ما !
امیدوارم بی احترامی نکرده باشم.من هم میدونم شما پیشنهاد دادید.
تلاش می کنیم همه چی عالی باشه خصوصا که از هفته آینده خود آقای شهرکی هم توی فارس هستند و بهتر می تونند کارها را مدیریت کنند.
راستش من هفته آینده شیراز هستم ولی حقیقتش فکر نمیکنم بتونیم حضوراً ملاقات داشته باشیم چون از یکطرف دنبال کارهای شرکت و ازطرف دیگه هم درگیر کارهای پیدا کردن و خرید منزل و... هستم. بنابراین فکر میکنم بتونیم تلفنی در تماس باشیم و هماهنگیهای لازم رو انجام بدیم.
خبر خوب و غافلگیر کننده برای اعضای نهاد اینکه شرکت ثبت شده و دنبال کارهای ثبت Brand هستم. البته با آقا مهرداد یکسری صحبتها خواهیم داشت مبنی بر اضافه شدن اسامی اعضا به شرکت که طی تماس تلفنی، مطرح خواهد شد.
درمورد درآمد هم توی نشست، سیستم گردش مالی نهاد رو که آماده شده، معرفی میکنم. نگران درآمد نباشین.
انشاالله که همونم خشک بشه ! چراکه این وسط حق مردم خوزستان ضایع میشه :چشمک:نقل قول:
ضمناً آب زاینده رود (سی و سه پل آب نداره)، فقط دو سه ماه از سال اونهم توی بهار و اوایل تابستان وارد اصفهان میشه و بقیه سال، خشکه.
خدا لعنت کنه باعث و بانی این کارها ! مردم خوزستان روی طلا نشستن اما وضعیت مردمش در بدترین شرایط هستخب خدارو شکر که بالاخره ثبت شد/نقل قول:
خبر خوب و غافلگیر کننده برای اعضای نهاد اینکه شرکت ثبت شده و دنبال کارهای ثبت Brand هستم.
سلام ممنونم آقای شهرکی باشه من با شما تماس میگیرم ولی شماره شمارا گم کردم لطفا برام پیام خصوصی می فرمایید.
شیراز هم مثل دیگر شهرهای بزرگ قیمت منزل فوق العاده نجومی هست به این راحتی منزل نمی شه خرید.آرزو می کنم دچار مشکل نشوید.(امیدوارم از این صحبتم ناراحت نشوید.)
فکر کنم دیگه وقتشه که تعارف رو کنار بگذاریم. هر کسی که به نهاد اعتماد نداره یا براش مهم نیست که بیاد یا نیاد، میتونه توی پیام خصوصی اعلام کنه تا از سیستم بدون ناراحتی حذف بشه. کارت دعوت برای کسی نفرستادیم. همه باید به این باور برسن که فعالیتشون توی نهاد بخاطر خودشونه نه نفع رسوندن به نهاد. درمورد ترغیب کردن با شما موافقم ولی راهش این نیست که نشستها رو جلوی در خونه هرکدوم از اعضا برگزار کنیم. هرجا نهاد نشست برگزار کرد، هرکی تونست میاد (بجز هیئت مدیره و مؤسس و مدیران دپارتمانها که باید بیان). البته کارهایی هم برای ترغیب داره انجام میشه: کارگاههای آموزشی، توزیع DVDهای حاوی eBook و نرم افزار بین شرکت کنندگان بطور رایگان و... که خودتون میدونید هزینه کمی نداره.
هدف از نشست بابل، رفع مشکلات برنامه نویسان نبوده. نشستهایی که تا الآن داشتیم، درخصوص راه اندازی خود نهاد بوده نه اینکه اهداف نهاد چطور بدست بیاد و الآن که نهاد ثبت شده، نشستها درخصوص نحوه فعالیت و تشریح برنامه ها و سیاستهای کاری برای اعضای محترم برگزار خواهد شد. این موارد هم که مشخص شد، نشستهای دوره ای برای بررسی مشکلات و صحبت درخصوص راهکارهای لازم برای برون رفت از وضعیتهای احیاناً پیچیده ای که در مواجهه با مشکلات بیرونی (کارشکنیها) و مشکلات درونی (اعضای کم تجربه و متوقع و...) با اونها مواجه میشیم، برگزار میکنیم. مطمئن باشید همه چیز طبق یک برنامه ریزی دقیق پیش میره. منتها بعضیها صبرشون یکم کمه و انتظار دارن همین که عضو نهاد شدن، حساب بانکیشون پر بشه که باید اعلام کنم از این خبرها نیست. درسته نهاد قراره به اعضا سود برسونه ولی باید اعضا هم وفاداریشون رو ثابت کنن. اینطور نباشه که تا وقتی نهاد بهشون سود میرسونه عضو نهاد باشن و اگه یه وقت بخاطر برخی مسائل، مدتی پروژه گیرشون نیومد، اعصاب همه رو با حرفها و رفتارهاشون خرد کنن (روی صحبتم با هیچ فرد خاصی نیست و کلی صحبت میکنم).
دوستان نشست سوم در شیراز در تاریخهای 10 و 11 و 12 دیماه قطعی شده و درحال صحبت برای مکان برگزاری نشست هستیم که متعاقباً اعلام خواهد شد. روز 13 دیماه هم که جمعه است، نشست نداریم تا بتونید برای بازدید از جاهای دیدنی شیراز استفاده کنید یا دوستانی که راهشون کمی دورتره، برای بازگشت به شهرشون وقت کافی داشته باشن. بنابراین تقریباً 2 ماه وقت دارین که 75 هزار تومان هزینه نشست رو تهیه کنید. دوستانی هم که برای نشست تهران ثبت نام کرده بودن و هنوز پولشون رو پس نگرفتن، درصورت تمایل بهم با پیام خصوصی اطلاع بدن تا برای نشست شیراز درنظر گرفته بشه. ببینیم برای شیراز چقدر متقاضی خواهیم داشت. دوستانی هم که میخوان ثبت نام کنن، لطفاً برای روزهای آخر نگذارین و از الآن ثبت نام کنید تا کسانی که هم کمی تردید دارن، با دیدن جمعیت ثبت نام شده، ترغیب بشن و اونها هم ثبت نام کنن.
سلام
این هم سایت شهرداری شیراز توی اون تمام مکانهای تاریخی، دیدنی و هتلها،مهمانسراها و هرچیزی که بخواهید هست (البته چندماهی میشه که اپدیتش نکرده اند) ولی لیست مهمانسراها با آدرس و شماره تلفنها برای اسکان دوستان هست می تونید تماس بگیرید و درباره اقامت صحبت کنید و شرایط آنها را بشنوید. اکثرا این مهمانسراها اطراف شاهچراغ و آستانه (حرم سید علاء الدین شیراز) هستند . این هم لینکش:
http://www.eshiraz.ir
توی سایت شهرداری شیراز:مراکز خدماتی شیراز-گردشگری تمام هتلها و مسافر خانه ها ومهمانسرا ها را با آدرس و تلفن نوشته شده.
الان برای پرداخت هزینه چقدر واریز کنیم ؟ از همون پرداخت آنلاین استفاده کنیم ؟
همون 75 هزار تومان باید واریز بشه (برای هر روز 25 هزار تومان) بله از همون درگاه میتونید استفاده کنید.
ایا محل برگزاری نشست در شیراز رزرو شده اقای شهرکی؟
هنوز نه ولی درحال مذاکره هستیم. علاوه بر شما یکنفر دیگه از دوستان هم پیگیر هستن. لطفاً بنده رو در جریان جزئیات بگذارین تا بهترین موقعیت رو انتخاب کنیم و مکان نشست قطعی بشه. با تشکر
فکر کنم یکی از اعضا پست داده بود که جا تعیین شده الان نمیبینم پستش رو فکر کنم ویرایش کرده !! گفتم اگر تعیین شده دیگه دنبالش نگردیم.
همونطور که گفتم مکان نشست و اسکان عزیزان باید جوری باشه که مشکل رفت و امد نداشته باشن و از لحاظ کیفی درخور اعضاء نهاد باشه.
در هفته ی اینده قرار هست که با رئیس بخش IT صحبت کنم که اگر بشه هم محل برگزاری نشست و کارگاه اموزشی رو بدن هم خوابگاه در اختیارمون بزارن.
خدا رو شکر وقت زیاد هست پس بهترین موقعیت رو باید در نظر بگیریم.
البته هزینه مناسب فراموش نشه :D
سلام آقای عابدی مرکزit شیراز بد مسیر هست و به خاطر یک سری کارهای عمرانی اون اطراف بهم ریخته و باید از مسیرهای دیگه رفت و برای دوستانی که با شیراز آشنا نیستند مشکل درست میشه.
من امروز سراغ چندتا از فرهنگ سراهای دیگه هم رفتم اکثرا توی اوج ترافیک شیراز قراردارند.جایی که پیشنهاد من هست80درصد قطعی هست و لی وقتی گفتم قراره توی 3روز تعطیلی برگزار بشه همه مسئولین این چند فرهنگ سرا اعلام کردند باید با اداره فرهنگ و ارشاد شیراز وشهرداری صحبت کنند برامون مجوز بگیرندقول بهم دادند مکان را به ما اجاره بدهندباید تا فردا عصر صبر کنیم.
توی تالار پارک آزادی هم همایش هست و نمیشه ازش استفاده کرد.
به جز مرکز it پیشنهاد شما چی هست؟
با سلام
مشکل همین تعطیلات هست.
اموزشگاه ها که اکثرا زیر نظر فنی حرفه ای هست.
در مورد مرکز ای تی هم اگر بهمون با خوابگاه بدن فکر نکنم بد باشه.
بیشتر مسافرخانه ها هم همون مرکز شهر هست که قیمتشون مناسبه
یا حداقل بهمون معرفی نامه بدن که تو تعطیلات مشکلی نباشه
کلا باید فکر یجا باشیم که حداقل یه ویدئو پرژکتور + صندلی به تعداد داشته باشه توی فرهنگسرا ها کلا جای مناسبی نیست.
اما خب تا نشست وقت زیاد هست حتما پیگر یه جای خوب و مناسب هستم.
نظر من بیشتر رو اموزشگاه ها هست که بعضیاشون واقعا دندون گرد هستن نمیشه باهاشون کنار اومد.