-
نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان
پست 1066
میتونست به این شکل باشه
نقل قول:
نظرسنجی در موعد مقرر تمام شد و نتایج رو در همون لینک نظرسنجی میتونید مشاهده کنید.
دوستاني كه طرحشون امتياز بيشتر رو آورده لطفاً فايل PSD اون رو برام ارسال كنن تا قالب و لوگو با حجم كم و بصورت Responsive طراحي بشه
الکی الکی داریم وقتو از دست میدیم !
من یکی که دیگه خسته شدم از این بلا تکلیفی
هر چند روز ی بار بیاید بیایم بگیم چی شد چی شد چی شد
جناب شهرکی بیاید یک بار برای همیشه یک توضیحی در مورد برنامه بدید
اصلا برنامه ایی وجود داره ؟
برنامه ایی ریخته میشه ؟
مکتوب میشه ؟ مو به مو ؟
یا مثل اون 12/13 عنوان هدف های نهاد هستش ؟ تیتر وار هستش
برنامه ها کی مطرح میشه ؟
بنده به شخصه دوست ندارم این بحث ها در تاپیک مطرح بشه
حتی بنده دیشب با چند تن از دوستان در یاهو صحبتی داشتیم و در نهایت به این نتیجه رسیدیم بیایم اصفهان ! اما قبلش گفتیم بیایم باهاتون تماس بگیریم.اما کسی جواب موبایل رو نداد.
اس ام اس هم دادیم جناب شهرکی وقت دارین در مورد نهاد صحبت کنیم
باز هم جوابی نگرفتیم
-
راستی اعضای که دارن نهاد رو ثبت می کنن کی هستن؟ هیئت مدیره, مدیرعامل و ...!
این همه رزومه و کارت و پایان خدمت و ... بحثش بود ولی الان هیچکی نمی دونه اصلا چه خبره.
اصلا برای ما چه تضمینی هست که کلی واسه نهاد کارکنیم و رزومه به اسم نهاد جمعش بشه و فردا نهاد به ما پشت نکنه و ...
شفافیت اصول موفقیت
-
سلام
کار نهاد به کجا رسیده ؟
آقای شهرکی که پیداشون نیست و ...
-
کارهای نهاد درحال پیگیریه. یکسری حرفها مثل «نهاد به ما پشت نکنه» و «دور زدن» و... هم که برخی از دوستان میگن رو میگذارم به حساب کم تجربگی و عدم شناخت کافی از همدیگه وگرنه اگه به خود من باشه، شخصاً بدون نهاد و دوندگیهاش هم درآمد خودم رو دارم و نیازی به اینهمه زحمت نیست. بهرحال تعدادی از دوستان لطف کردن و آخر این هفته دارن تشریف میارن اصفهان برای پیگیری سریعتر امور و کارهای مربوط به ثبت و اگه خدا بخواد، شروع به کار کدنویسی اسکریپت سایت که البته با همکاری همه انجام خواهد شد.
-
ای کاش ما هم می توانستیم کمک بکنیم ! خیلی زحمت می کشید آقای MMSHFE . ماشاالله خیلی صبر دارید. ان شاالله که همگی شما عضو نهاد ، موفق باشید !
-
چه خبر بچه ها :کف: خوبین خوشین :کف:
تاپیک چرا داره خاک میخوره :متفکر:
جناب شهرکی قالب کی اماده میشه به امید خدا :لبخندساده:
-
یکی به ما بگه چرا من نمیتونم تو سامانه پیامکی عضو بشم بعد از اینکه دامنه را پس دادم از همه چی بی خبرم حتی نمیدونم بالاخره کدوم طرح لوگو انتخاب شد:ناراحت:
ضمنا قالبی که به سامانه میفرستم اینه : nahad:artablog:ebrahim
-
اسم شما در سامانه ثبت شده. علت اینکه پیامی دریافت نکردین هم بخاطر این بوده که بعد از ثبت نام شما، پیام جدیدی برای کسی ارسال نشده.
-
خواستم پیشنهاد بدم از این به بعد کپی رایت های همه کارهامون و به نام نهاد حمایت از برنامه نویسان و با لینک پروفایلمون مثلا inahad.ir/m3hrdad بزنیم تا گووگل بشه و اسمش همه جا جا بیافته
-
هنوز قالب PSD ارسال نشده؟!
-
فایل PSD نه ولی فایلهای قالب و... از سایت نمونه که گذاشته شده بود، برداشت شده و اگه خدا بخواد بعد از جلسه امروز با دوستانی که تشریف آوردن اصفهان، درمورد شروع کدنویسی و تقسیم کارها تصمیم گیری و اطلاع رسانی میشه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
فایل PSD نه ولی فایلهای قالب و... از سایت نمونه که گذاشته شده بود، برداشت شده و اگه خدا بخواد بعد از جلسه امروز با دوستانی که تشریف آوردن اصفهان، درمورد شروع کدنویسی و تقسیم کارها تصمیم گیری و اطلاع رسانی میشه.
سلام
یجوری تصمیم بگیرد به ما هم چیزی برسه از این کد نویسی
-
من فایل PSD قالبی که خودم طراحی کرده بودم رو برای آقای شهرکی ارسال کردم.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Variant
من فایل PSD قالبی که خودم طراحی کرده بودم رو برای آقای شهرکی ارسال کردم.
همه کسایی که طراحی کردن باید بفرستند؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
amin7x
همه کسایی که طراحی کردن باید بفرستند؟
نه داداش فقط افرادی که طرحشون اول شده.
این Variant هم الکی فرستاده
-
ازین به بعد جلسات با زمان های ثابت تشکیل خواهد شد
حتی با تعداد خیلی کم و هزینه کمتر
حتی شده تو یک فست فود یا رستوران برای دور هم بودن و انتشار بحث ها
یک دوستی تو فیسبوک به من گفته که " نهادتون چی شد ؟؟ "
گفتم نهادد من نیست نهاد همه هست....
ازش پرسیدم که خودش و خارج از دایره نهاد میدونه ؟ با اینکه دوبار اومده و شرکت کرده؟
گفت ازه !
گفته نهاد داره از مسیر اصلیش خارج میشه !
از پرسیدم مسیر اصلی نهاد چیه ؟ و الان نهاد تو کدوم مسیره که خارج هست ؟
هیچ جوابی به این سوالم نداشت
و بعد از اون هم اصرار داشت که رو حرفه خودش هست
و منم بهش گفتم که اگه نتونه من و قانع کنه پس حرفش اشتباه هست
و ایشون فرمودند برای قانع کردن من حرف نزده فقط حرفش و زده
و ایرادی که گفتند سر قیمت ثابت دادن بود
و منم گفتم به هیچ قرارداد و فردی قیمت تحمیل نمیشه
همه میتونند به روال قبل و به نطر بنده بد گذشتشون ادامه بدند
فقط کسانی که میخوان از مزایا و حمایت ما برخوردار بشند میان م کارشناسی میکنیم قیمت پیشنهاد!!!! میدیم بهشون
کارشناس های ما هم از دید ما بهترین کشور هستند ! هیچ دلیلی هم نداریم کلاما!! به نمونه کارهای ما توجه کنید و به تجاربمون ! و هیچ باکی از ازموده شدن نداریم !
همونطور که یه ابلهی تو کشور میاد میگه ساعت نفر قیمت بده ما هم با عقل سلیم کارشناسی میکنیم !
گفتند که با چند تا مدیر شرکت برنامه نویسی صحبت کردند و اونا صحبت های فروم و خوندند ( که فک کنم برای دست بوسی بابت این لطفشون باید بریم ) و گفتند که باید روتین قیمت داده بشه مثلا ساعتی
منم گفتم حتما برنامه نویس نبودند و هیچوقت صبح شدن شب و تجربه نکردد و همچنین شب بیداری !
و گفتند که با نظر اون مدیران موافق هستند !
من به شخصه تو کشور 2 تا شرکت نرم افزاری موفق میشناسم که به معنای واقعی دارند پول در میارند
سیگما و توسعه مجازی پارس سی ام اس
این شرکت های جز که میان نظر میدند چه جاگاهی دارند و من نمیدونم واقعا اما خوب به قول خودشون نظر بوده و اوکی
و این دوستمون تو صحبتشون گفتند که دلیل شرکت در جلسات نهاد اونم 2 بار فقط آشنایی با افراد فروم بوده !
نمیدونم منت بوده ؟ یا نه !
ما از هیچکسی توقع نداریم که حمایت زورکی کنند و همچنین شرکت زورکی !
هزینه ای هم که بابت شرکت در نشست پرداخت میکنید بابت هزینه ها و غذا و هماهنگی جا و اسکان خرج میشه
فکر نکنم تو قرن 21 با 25000 تومن پول بشه خیلی کار خاصی کرد !
اگر تجربه هماهنگی یک همچنین نشستی و داشتند این دوستمون در حواب زحمات تیم اجرا ای این نهاد هیچوقت همچنین حرفی نمیزدند
ما هم میتونستیم این نهاد و بدون شماها ثبت کنیم و کار کنیم انحصارا !
اما خواستیم از دل همین بچه ها با تمام بچه بازی هاشون باشه ! چون ما به الان شما دل خوش نکردیم که سر لوگو دعوا بشه و سر هزارتا چیز مسخره بحث بشه !! ما به فردای شما دل خوش کردیم برای پیشرفت این مملکت دل خوش کردیم !
و الا هم بنده و هم اقای شهرکی خودمون گلیم خودمون و میتونیم بالا بکشیم
این فرهنگ کی میخواد تو ایران تغییر کنه ؟؟
هدف این دوستمون چی بود ز گفتن این حرف ه به من یهو اومد گفت ؟؟ نمیفهمم بابت چه مسئله ای ؟؟ جرا ؟؟
کارهای ثبت نهاد در حال پیگیری هست
هم زمان بر هست
و هم هزینه داره
و هم دغدغه های زیادی پیش رو هست برای این جامعه برنامه نویسان خاموش کشور ! که تو سکوت و لابی کردن شرکت های خیلی بزرگ له شدند و حقشون خورده شده !
ما کسی و زور نکردیم و نخواهیم کرد !
نشست بعدی تهران هست
هرکسی تمایل ار برای پیگیری و میزبانی بجه ها به بنده یا اقای شهرکی اعلام کنه اگه نه هم باز هم تو تهران برگزار میشه به مدیریت خود بنده یا اقای شهرکی
این روند تا دورترین شهر کشور ادامه داره مطمئنا!
چون هدف ما هدف کوچیکی نست و سعی میکنیم همتمون و به اندازه هدفمون بزرگ کنیم !
-
دیگه داره حالم به هم میخوره از این طرز صحبت هر روز میاین میگین
ما اندازه خودمون داریم
ما میتونیم گلیم خودمون رو از اب بکشیم بیرون
اگه به من باشه من درامد خودمو دارم
و ...
چی خیال میکنی داداش ! همه درامد دارن
شما چرا اینجور فکر میکنی که فقط شما درامد دارین و بقیه گدان !
دست بالا دست زیاده !
===
نقل قول:
اینو اینجور بنویس حاجی جون
نقل قول:
ازین به بعد به نظرم من جلسات با زمان های ثابت تشکیل بشه بهتره
به این دلایل
1-
2-
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Veteran
دیگه داره حالم به هم میخوره از این طرز صحبت هر روز میاین میگین
ما اندازه خودمون داریم
ما میتونیم گلیم خودمون رو از اب بکشیم بیرون
اگه به من باشه من درامد خودمو دارم
و ...
چی خیال میکنی داداش ! همه درامد دارن
شما چرا اینجور فکر میکنی که فقط شما درامد دارین و بقیه گدان !
دست بالا دست زیاده !
===
اینو اینجور بنویس حاجی جون
من نگفتم کسی نداره من دارم
دوستان میخوان سنگ اندازی کنند صرفا گفتم من هم دستم زیاد زور داره هم نشونه گیریم خیلی خوبه !
شما بحای اینکه حرف من ومتوجه بشیو از این نقد من به افرادی که بدون توجیج و دلیل قانع کننده دارند سنگ اندازی میکنی میای مینویسی چی فکر کردی داداش ؟؟ حاجی؟؟؟
این چی شما و میخواد برسونه ؟ داری الان از خودت دفاع میکنی ؟ که اگه آره از چی دفاع میکنی ؟ به شما نقدی شده؟ کسی حرفی زده ؟ چرا الکی جبه میگیری تنش به وحود میاری ؟ فارت چیه به قول خودت حاجی؟ داداش ؟
دلیل گفتن تیکه دوم صحبتت خیلی روشنه که چرا میگم ثابت
کلمه نظم و وظیفه شناسی !
کسی کنکور داره
امتحان دارهحال نداره
راه دوره
....
برنامه ریزی نباید خودش و با بی نظمی ما هماهنگ کنه ! این ما هستیم که باید خودمون و با برنامه ریزی هماهنگ کنیم !
این صحبت من در مقابله حرف های اون دوستمون بوده و شاید احتمالا در حواب خیلی ها که همچنین فکری تو سر دارند
بنده به عنوان استارتر این قضیه که کلی براش نشوتم وپست فرستادم و زحمت کشیدم نمیخوام زحمات من و دیگر دوستان که کیلومتر ها راه میان به عشق به نتیجه رسیدم این هدف هدر بره !
دوستی که تو فسبوک اینجوری حرف زدند که صرفا واسه آشنایی با بچه ها و یا احتمالا واسه شنا تو دریا میان و ... دارند ب همه شما توهین میکنند
اقا اگه میخوای بیای تفریح بیا خودت برو دیگه
چرا میای به من اینا و میگی ؟ منت داری میزاری؟؟
اصلا از طرز جواب دادنتون خوشم نیامد (1 )
طرف صحبت من هم شما نبودی نمیدونم چرا جواب دادین که مجبور بشم به شما هم جواب بدم ( 2 )
-
جناب veteran من راستش نمیدونم روی صحبتم کدوم عزیزی هست
تو عکس ها هم دیدم نتونستم شما و بشناسم جون نام کاربری ها تو ذهنم نمیمونه و { پیشنهاد ما و برای گذاشتن عکس واقعی برای اواتار } شما نپذیرفتین
معرفی کنید ممنون میشم
-
البته این نکته و هم بگم
ما درسته خواب و خوراک درست حسابی نداریم !
دسته بیمه کارمندی نداریم !
دسته تفریحمون سرجاش نیست و همچنین خوابمون شادیمون خوشیمون جوانیمون....
اما ما یک برنامه نویسیم !
یک شخصیت کامل به نطر بنده !
یک کسی که واسه حل یک برنامه میجنگه تا { راه حل } پیدا کنه ! = یعنی یک آدم کامل که به همون نسبت تو زندگیشم واسه مشکلاش میجنگه
پس فکر میکنم چقدر خوبه که تو صحبت کردن با همدیگه هم رعایت خیلی چیز ها و بکنیم
دوست هستیم
هم تیمی هستیم
همه اینها به کنار
بارها تو تاپیک ها گفته شده اون واسه خودش فرستاده اونو ولش
هووو داداش
حاجی جون
و و و
فکر فردی که دارین بهش جسارت میکنین و نمیکنید اشکالی ندارا ! اما فکر خودتون و که میتونید کنید ؟
کدوم کشور ؟ کدوم شهر ؟ کدوم شرکت موفق دیدی با این ادبیات بیان در مورد یک انقلاب و تغییر حرف بزنند ؟ حتی در مورد یک مسئله کوچیک ؟
سر کی و میخوان ببرین شما ها ؟ دعواتون با کیه ؟ اصلا سر چیه دعواتون ؟؟
بگید روشن بشیم ؟
بس کنید خواشهند؟
کسی نمیتون اینجا بیاد شما و بکوبونه ! واقعا یک ادم عاقل نمیتونه بیاد انتقاد کنه !
جون زیرش تا 10 صفحه میاد بحث میشه باز !
چرا آخه ؟
کی؟کجا میخوایم بیایم یاد بگیریم اشتابه های کوچیکمون و با توجیهشون بزرگتر نکنیم ؟
کی میوخایم بجای مقابل هم وایستادن دست هم و بگیریم ؟؟
آقا ای که تو فیسبوک به من حرف زدی :
اقا مشکل نداری تو ؟ تا الان که دم از تغییر میزدی ؟
مشکل نداری ؟ خوب کارتو ادامه بده ! چیکار به ما داری ؟
اگه هم کار به ما داری بازم میگم سنگی که میندازی لای چرخ ما و ما هم میزنیم تو سرت ؟
امام خمینی و مسخره میکردند تو تلویزیون ها
چرا ؟ چون میگفت
خدایا مارو آدم ساز....آمین....
میگفت ما به اون دشمنا ای که میخوان چوب لای چرخ انقلاب بزارند میگیم نخیر ! شما غلت میکنید ! ما هم همین حرف و میزنیم !
روی صحبتم به فرد خاصی نبود فقط خواستم روشن کنم که کسی نمیتونه بی دلیل تنش به وجود بیاره
-
با توجه به اینکه بنده توانایی خواندن متن نوشته شده ی شمارو ندارم فقط یک سری نکته رو عرض میکنم.
البته متنتون در حال رمز گشاییه !
==
اگه قرار باشه ما بیایم در جواب تک تک افرادی که میان توی یاهو فیسبوک,بیلوکس,ال فور ای و ... حرفی میزنند بیایم اینجا پست بدیم, که دیگه .......
====
نقل قول:
این چی شما و میخواد برسونه ؟ داری الان از خودت دفاع میکنی ؟ که اگه آره از چی دفاع میکنی ؟ به شما نقدی شده؟ کسی حرفی زده ؟ چرا الکی جبه میگیری تنش به وحود میاری ؟ فارت چیه به قول خودت حاجی؟ داداش ؟
اصلا من کاری با نقد شما ندارم که !
و طرف مقابل نقدتون من نیستم که بخوام جواب بدم ! ولی
یک سری بحث ها هست
نقل قول:
اگر میخواین پیشنهادی بدین به این شکل ندین چون این پیشنهاد نیست و یک حالت میسترس اسلیو داره !
به همون شکل پیشنهادی بدین بهتره
نقل قول:
و الا هم بنده و هم اقای شهرکی خودمون گلیم خودمون و میتونیم بالا بکشیم
اینو هم توضیح دادم
نقل قول:
بنده به عنوان استارتر این قضیه که کلی براش نشوتم وپست فرستادم و زحمت کشیدم نمیخوام زحمات من و دیگر دوستان که کیلومتر ها راه میان به عشق به نتیجه رسیدم این هدف هدر بره !
بله 100% ماهم نمیخوایم !
نقل قول:
دوستی که تو فسبوک اینجوری حرف زدند که صرفا واسه آشنایی با بچه ها و یا احتمالا واسه شنا تو دریا میان و ... دارند ب همه شما توهین میکنند
بزار دلش خوش باشه بابا !
==
نقل قول:
طرف صحبت من هم شما نبودی نمیدونم چرا جواب دادین که مجبور بشم به شما هم جواب بدم ( 2 )
بنده فقط نکته هایی رو عرض کردم/
در ضمن استفاده از کلمات حاجی و داداش از علاقه ما نسبت به شماس
نکه خیلی دوستون داریم دلمون میخواد حاجی شی
بعد که حاجی بشی اتومات برادر(داداش) هم میشی
===
ویرایش :
تذکر : این پست در هین نوشته شدن پست #1100 نوشته شده است
-
جناب آقای سبحان محمدی .. برادر عزیز ... اون موقع که من داشتم سر لوگو بحث میکردم و دل میسوزوندم ( که البته الکی بود !! ) شما هی اومدی گفتی بسه و فلان ...
حالا خودت که داری بدتر میکنی که!!
اینجوری اگه بخوایم پیش بریم همین یه ذره احترامی هم که به همدیگه میزاریم تبدیل به تحقیر و توهین میشه ...
البته اینا رو نمیگم که باز مسئله ی شمال و بارون و اینا رو پیش بکشی و اسمشم بزاری "بچه بازی" !!
صرفا برای این میگم که سعی کنیم احترام بهم بزاریم و از لحن خوب برای صحبت کردن استفاده کنیم...
ممنون از همکاری دوستان.
-
دوستان عزیز، اینکه میبینید یک مقدار بنده یا آقا مهرداد داریم با لحن بظاهر تحکم آمیز صحبت میکنیم و کمی لحن توصیه گرانه که در اوایل داشتیم، تغییر کرده، بخاطر اینه که در عمل دیدیم که خیلیها متأسفانه جنبه آزادی و مشارکت در تصمیم گیریهای کلان رو ندارن. البته قصد ندارم اهانت کنم، شاید دلیلش این باشه که هنوز تجربه کارهای بزرگ رو ندارن ولی درهرحال، انجام یکسری کارها نیازمند تجربه و صبر زیادی هست که خیلیها در این مدت نشون دادن که فاقدش هستن. ازطرفی همین صبر کردن ما برای اینکه دیگران هم نظر بدن، الآن شده بلای جونمون و همه به ما خرده میگیرن که چرا اینقدر دست دست میکنید، درصورتی که اگه سریع کارها رو خودمون انجام میدادیم، همین افراد گلایه میکردن که چرا نظر ما رو نمیپرسین و تکروی میکنید. درهرحال، منبعد کارهای مدیریتی نهاد توسط یک گروه 4-3 نفره جلو میره که یکنفر آقا مهرداد بعنوان استارتر این ایده هستن و یکیش هم من. دو نفر دیگه هم توسط پیام خصوصی مطلع خواهند شد و اسامیشون هم اعلام میشه. هر کسی هم که با این جمع مدیریتی مخالفه، میتونه مخالفتش رو اعلام کنه ولی اگه تصمیم کلی بر حفظ همین جمع بود، مجبوره تحمل کنه تا نهاد سریعتر شکل بگیره. تا قیامت که نمیتونیم صبر کنیم و نظر هر کسی رو بپرسیم که تازه وارد این راه شده و حتی نمیدونه در آینده چه مشکلاتی گریبانگیر خودش خواهد شد و متوجه نیست که ما در اصل داریم برای آینده اون دل میسوزونیم (که اگه برای خودمون بود، الآن دیگه برای ما گذشته محسوب میشه و دیگه کاری نمیشه براش کرد). اینکه من نوعی میام میگم شخصاً مشکلی ندارم، بخاطر اینه که یک عده میان میگن شما میخواین پولها رو جمع کنید و یک مدتی درآمد داشته باشین و بعد ما رو رها کنید! یکی نیست بگه آخه اگه میخواستیم با این 25 هزار تومانها کاری بکنیم، خوب میرفتیم سامانه پیامک و قالب سایت و... میساختیم و درآمدش هم بیشتر بود. این پولهایی که اعضا پرداخت کردن، حتی خیلی بیشترش صرف هزینه نشستها شده. شاید آقا مهرداد راضی نباشه ولی بهرحال بد نیست بدونید کلاً توی نشست دوم 13 نفر شدیم (بجز من و آقا مهرداد 11 نفر) که جمعاً مبلغ 550 هزار تومان پرداخت شد درحالی که هزینه اون دو روز حدود 600 هزار تومان شده بود. بخاطر این مسائله که هر چند وقت یکبار یادآوری میکنیم که نگران نباشید، ما پول داریم و به پول کسی نیاز نداریم وگرنه مطمئناً هر کسی حداقل به اندازه ای که گرسنگی نکشه، درآمد داره. تمام دغدغه ها اینه که درآمد برنامه نویسها به حدی برسه که لااقل یک نسل بعد از خودشون رو گرسنه نگه ندارن. متأسفانه خیلیها رو دارم میبینم که تا موجودی شماره حسابشون 7 رقمی میشه، به بقیه از بالا به پایین نگاه میکنن. لحن اطلاعیه هایی هم که منبعد توسط همون هیئت مدیره چهار نفره که گفتم، منتشر میشه، امری خواهد بود و بقیه هر نظری دارن میتونن در چهارچوب پیشنهاد مطرح کنن. مدیریت فقط به سواد تخصصی و... نیست. هر کسی که تو این مدت دیدیم ذره ای در موارد مختلف از چهارچوب انصاف و عدالت و ادب و برخورد پخته و امثال اینها خارج شده، از فهرست نامزدهای هیئت مدیره کنار گذاشتیم. البته نهاد که راه افتاد (اگه خدا بخواد تا قبل از نشست تهران)، اونوقت این اعضا میشن هیئت مؤسس و برای هیئت مدیره، از هرکدوم از دپارتمانهای مختلفی که توی نهاد تعریف میشه، یک نماینده با رأی خود اعضای اون دپارتمان در هیئت مدیره تعیین میکنیم. موفق باشید.
-
دوستان یک راهکار یا الگوریتمی بیابیم که بتونیم یک سروسامونی به رفتار وگفتارولحن صحبتهامون بدیم دائما داره تاپیکهای تالار برنامه نویس بالحنهای نامناسب خودبزرگ بینی تحقیرآمیز توهین آمیز و... پرمیشه واکثرا هم اگر خوب دقت بشه از سوء تفاهماتی که بدلیل متوجه نشدن منظور همدیگر است بوجود آمده اگر بخوایم این نهاد شکل بگیره ورشد کنه باید اول یک خود سازی در خودمون بوجود بیاریم خودمونو مجبور کنیم درهر شرایطی حتی در بدترین نوع برخورد از طرف مقابل احترام متقابل رو حفظ کنیم یعنی در یک جمله کوتاه محترمانه جواب خاطی روبدیم وبقیه حرفهای توی دلمونو بزاریم خود خوانندگان تاپیک حدس بزنند مطمئن باشید اعضا تالار اونقدر منطقی هستند که بفهمند حق باکیه اگه نفهمیدند یامنطقی نیستند که برای ما نفهمیدنشون ارزشی نداره یا حق با مانیست کاش همونطور که کلید تشکر داریم یگ کلید مخالفت هم میداشتیم همینطور کلید عذر خواهی
-
با تشکر از دوستان.
میدونم همه به نوعی حساسیت خاصی روی ایجاد نهاد برنامه نویسان پیدا کردن ، و همه دوست دارن تجربه ای که دارن ، ایده ای که دارن ، پیشنهادی که دارن پیاده بشه تا نهاد به بهترین وجه ایجاد بشه .
اما متاسفانه این جریان حجمش زیاد هست و داره نتیجه معکوس میده و شبیه یک سرعتگیر عمل میکنه .
به شخصه زیاد در این تاپیک شرکت نکرده ام اما با دوستان همیشه تماسهایی داشتم برای بررسی و پیگیری وضعیت نهاد .
پیشنهاد میکنم دوستان به جای خرده گیری از گوشه و کنار ، به تشکیل هر چه زودتر نهاد فکر کنن .
متاسفانه چون هنوز نهاد بصورت رسمی شروع به فعالیت نکرده لذا چهارچوب فعالیت کلی و جزئی افراد مشخص نیست که این باعث همهمه شده .
آینده خوبی رو برای نهاد پیشبینی میکنم به شرطی که این پتانسیل های قبل از شروع کار ، همگی در جهت پیشرفت نهاد خرج بشه.
یه نصحیت برادرانه برای دوستان دارم ، البته بنده در حدی نیستم این گونه نصیحت کنم باید ببخشید .
سعی کنید مضمون حرفهاتون رو در جملات کوتاه بنویسید . تا هم تاپیک طولانی نشه ، هم زمانی که برای خواندن یک پست صرف میشه بیشترین بازدهی رو داشته باشه .
:)
بیشتر منظورم خودم بود ، سو تفاهم نشه .
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
rezaonline.net
یه نصحیت برادرانه برای دوستان دارم ، البته بنده در حدی نیستم این گونه نصیحت کنم باید ببخشید .
سعی کنید مضمون حرفهاتون رو در جملات کوتاه بنویسید . تا هم تاپیک طولانی نشه ، هم زمانی که برای خواندن یک پست صرف میشه بیشترین بازدهی رو داشته باشه .
کاملا موافقم :چشمک:
مخصوصا اینکه به جای اشاره به اینو اون مستقیما به طرفمون اشاره کنیم که اگه نیازی به دفاع بود بتونه از خودش دفاع کنه!
-
ایشالا تا اخر این هفته اوضاع درست میشه
-
خب همینکارارو میکنین که الان اکثر بچه ها ازشون خبری نیست
و یا گلایه ایی که میکنن اینکه ما دیگه امیدی نداریم
دلسرد شدیم
بیخیال شدیم
و ...
یکی نیست بیاد بگه الان دقیقا داره چه اتفاقی میوفته !
همه کارا روی دوشه ی نفره
اون ی نفرم خودش از صبح تا شب سره کاره
وقت هم نداره !
همش این هفته اون هفته میکنیم,اخرش هم هیچ ! بازم اتفاقی نمیوفته !
چرا ؟ چون خودمون هنوز هیچگونه برنامه ایی نداریم !
در حالی که همش دم از برنامه و برنامه ریزی میزنیم
:اشتباه:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Veteran
خب همینکارارو میکنین که الان اکثر بچه ها ازشون خبری نیست
و یا گلایه ایی که میکنن اینکه ما دیگه امیدی نداریم
دلسرد شدیم
بیخیال شدیم
و ...
یکی نیست بیاد بگه الان دقیقا داره چه اتفاقی میوفته !
همه کارا روی دوشه ی نفره
اون ی نفرم خودش از صبح تا شب سره کاره
وقت هم نداره !
همش این هفته اون هفته میکنیم,اخرش هم هیچ ! بازم اتفاقی نمیوفته !
چرا ؟ چون خودمون هنوز هیچگونه برنامه ایی نداریم !
در حالی که همش دم از برنامه و برنامه ریزی میزنیم
:اشتباه:
انشالا آخر این هفته همه چی درست میشه :چشمک:
-
کارهای ثبت نهاد توسط بنده و آقا مهرداد درحال پیگیری هست و نیازی نیست بقیه دوستان منتظر ثبت نهاد بمونن و از الآن نهاد رو ثبت شده بدونید. دپارتمانهای زیر رو میخوایم توی نهاد تشکیل بدیم:
1- برنامه نویسی سمت سرور با PHP
2- برنامه نویسی سمت کلاینت با Javascript و jQuery
3- طراحی سایت با HTML و CSS
4- طراحی گرافیک با ابزارهایی مثل Photoshop و Corel Draw و...
5- ترجمه متون، مقالات و فیلمهای آموزشی
6- نشریه داخلی نهاد
7- آموزش (تدریس آنلاین و حضوری و...)
8- بازاریابی و جذب پروژه
لطفاً دوستانی که علاقمند به مشارکت در هرکدوم از دپارتمانها هستن، عدد مربوطه رو به شماره نهاد پیامک کنن. حداکثر تا 20 مهر فرصت هست و بعد از اون، دپارتمانها فعال و برای انتخاب مدیر دپارتمانها تصمیم گیری خواهد شد. از امروز گوشیهای موبایلتون دم دست باشه (خطی که باهاش توی نهاد ثبت نام کردین) چون با همه شما تماس گرفته خواهد شد و درخصوص تکمیل رزومه و... سؤالاتی پرسیده شده و به ابهامات شما هم پاسخ داده خواهد شد. ضمناً بطور روزانه به سامانه اطلاع رسانی نهاد سر بزنید.
-
ببخشید فک کنم 20 مهر رو 20 شهریور نوشتید.
آقای شهرکی من رزومه ارسال نکرم، کجا ارسال کنم؟ چه مشخصاتی داشته باشه؟
راستی smsی که آدرس سامانه رو ارسال کرده بودید پاک شده چیکار کنم.
-
ممنون بابت یادآوری اشتباه درخصوص تاریخ. اصلاح شد. لینک سامانه اطلاع رسانی رو هم گذاشتم. درمورد ارسال رزومه ها هم توی سایت خود نهاد، فرم تکمیل رزومه بصورت مرحله به مرحله قرار داده میشه و فعلاً نیازی به ارسال دستی نیست.
-
امیدوارم از این به بعد جدی تر کارهارو دنبال کنیم و این یک شروع دوباره باشه :چشمک:
دپارتمان ها هم بالاخره بعد از جنگ و دعواهای بسیار :کف: داره راه میوفته :بامزه:
-
باتشکر فراوان
هرنفر فقط میتونه توی یک دپارتمان حضور داشته باشه ؟
اعضا میتونن از وضعیت سایر دپارتمانها نیز آگاه شوند؟
اگه ممکنه یک توضیح مختصر از دیدگاههاتون بدید.البته ممکنه باز اختلاف نظر ها شروع بشه که از دوستان خواهش میکنم رعایت کنن (از جمله خودم) ممنون
-
اعضا میتونن در چند دپارتمان همکاری داشته باشن ولی بطور رسمی فقط عضو یک دپارتمان میشن. بنابراین لطفاً فقط یک گزینه رو انتخاب کنید. دقت کنید که بعداً مطابق گزینه انتخابی، مسئولیت بعهده شما گذاشته خواهد شد.
-
خیلی خوشحال شدم که دپارتمان ها می خواد تشکیل بشه ...
اینجوری کار حرفه ای تر دنبال میشه ....
به امید روزهای خوب برای تمام برنامه نویسان ایرانی...
-
تاریخ نشست بعدی معلوم نشده ؟
-
به احتمال زیاد، 22، 23 و 24 آبانماه باشه (تاسوعا و عاشورا و جمعه)
-
دوستان ساکن تهران که میتونن کارهای هماهنگی یک سالن کوچک (با ظرفیت حدود 40-30 نفر) رو بعهده بگیرن، لطفاً پیام خصوصی بدن.
-
نقل قول:
تاسوعا و عاشورا و جمعه
به نظرم زمان مناسبی نیست
1-چون این 2 روز اکثر دوستان در حال عزاداری امام حسین هستند(حالا چه اونایی که اعتقاد دارن چه ندارن)
2-این 2 روز تهران خیلی شلوغ میشه و رفت و امد سخت تر میشه
3-و....