-
1 ضمیمه
نقل قول: بخش کد اسنیپت های VB.NET
خب دیگه واسه یکی دو هفته واستون اسنیپت گذاشتم . شاید تا چند روز دیگه نتونم اسنیپت جدید بزارم . البته اگه خدا قسمت کرد میزارم .
این یکی رو هم بگیرید و منتظر بعدیاش هم باشید .
خب این اسنیپت یک چند ضلعی توپر واستون رسم میکنه .
( کار با تابع Fill Polygon )
کلمه کلیدی : FP
ورژن : 2005 – 2008
نکته : خاصیت WindowState فرم باید برابر Maximized باشد .
-
1 ضمیمه
سلام .
یک اسنیپت دیگه . با این اسنیپت میتونید یه متن رو به صورت عمودی روی فرم چاپ کنید .
کلمه کلیدی : DVT
ورژن : 2005 - 2008
-
1 ضمیمه
سلام .
یه اسنیپت فوق العاده واستون دارم . :کف::کف:
با این اسنیپت میتونید داریوهای USB کامپیوترتون رو بدست بیارین .
حتما از این اسنیپت استفاده کنید .
کلمه کلیدی : GUSBD
-
1 ضمیمه
سلام به همه دوستای خوب خودم . دوستایی که اصلا همکاری نمیکنند . باشه ، عیبی نداره . ولی من تا اونجایی که بتونم کد اسنیپت میزارم تا شما دوستای عزیز استفاده کنید .
خب اسنیپت بعدی در مورد چرخوندن یه عکس هستش . چه جوری ؟؟؟ کد اسنیپت رو دانلود کنید همه چی رو متوجه میشید .
کلمه کلیدی : RTIMG
-
سلام
آاقا دستت درد نکنه . خیلی چیزای خوبی یاد گرفتم از کد هات . ( هرچند دیگران همکاری نمیکنند .)
میخوام بدونم کدی تو دستت داری که بشه باهاش یک کانکشن اینترنت رو کانکت کرد و بعدش یک کانکشن دیگه رو دیسکانکت کنه ؟ و این که بفهمیم کانکشن X الان وضعیتش چطوریه .
اگر از همین کد های اسنیپ بزاری ممنون میشم چون خیلی یادگیریش آسونه .
-
1 ضمیمه
سلام به همگی .
اینم یه اسنیپت دیگه . لیست باکس ران تایم .
کلمه کلیدی : LBRT
-
1 ضمیمه
اسنیپت بعدی که واستون میزارم ساخت یه PictureBox ران تایمه .
اون قسمتی که در کد آدرس عکس نوشته شده ، آدرس عکس خودتون رو جایگزین کنید .
کلمه کلیدی : PICBOXRT
-
1 ضمیمه
سلام به همه دوستان عزیز .
یه کد اسنیپت دیگه نوشتم که تقدیم میکنم .
با این کد اسنیپت میتونید درایو انتقال اطلاعات به درایوهای USB رو غیر ممکن کنید .
کلمه کلیدی : LCUSB
-
1 ضمیمه
این کد اسنیپت هم واسه غیر فعال کردن قفل USB که با کد قبلی ایجاد شده بود ، استفاده میشه .
کلمه کلیدی : UNLCUSB
-
1 ضمیمه
سلام سلام سلام .
دوباره دارم میرم تو تریپ سخت افزار و این بار CPU .
خب چندتا کد اسنیپت دیگه آماده کردم که تقدیم همه بزرگواران میشه .
با این کد اولی میتونید بفهمید که معماری CPU تون چیه .
x86 - MIPS - Alpha - Intel Itanuim Processor - PowePC - x64
کلمه کلیدی : CPUARCHIT
-
1 ضمیمه
خب . کد بعدی که واستون نوشتم مشخص میکنه که سیستمی که برنامه داره روش اجرا میشه چند بیتی هستش . 32 یا 64 .
کلمه کلیدی : CPUBIT
-
1 ضمیمه
اینم یه کد اسنیپت عالی دیگه .
با این یکی میتونید وضعیت CPU رو دریافت کنید .
وضعیت ها از این قبیلند :
- Unknow : شناخته نشده .
2- CPU Enabled : سی پی یو فعال است .
3- CPU Disabled By User Via BIOS Setup: سی پی یو بوسیله کاربر از طریق بایوس غیر فعال شده است .
4- CPU Disabled By BIOS (POST Error): سی پی یو بوسیله بایوس غیر فعال شده است ( خطای روال POST ) .
5 - CPU Is Idle : سی پی یو در حالت بیکاری است .
6 - Reserved : رزرو شده .
Other7 - : دیگر حالات
کلمه کلیدی : CPUSTU
-
1 ضمیمه
سلام .
واقعا دستتون درد نکنه . اگه خودم و بعضی از دوستان مثل Hossis جان نباشن ، این تاپیک به طور کل میخابه . مگه نوشتن یه کد اسنیپت چقدر طول میکشه ؟؟؟
در هر صورت ما که هر چی میگیم فایده ای نداره . ولی من آدمی نیستم که نا امید بشم . تا اون جایی که بتونم کد اسنیپت واسه شما دوستای خوبم مینویسم .
خب چندتا کد اسنیپت دیگه نوشتم که منتظر این هستن که شما دوستای عزیز دانلودشون کنین و در برنامه نویسی بهتون کمک کنن.
این بار در مورد کار با فایل صوتی هستش .
کد اول : با این کد میتونید خیلی راحت یه فایل از نوع WAV رو در برنامتون اجرا کنید . توجه کنید این کد اسنیپت با اسنیپت قبلی که با همین مضمون ارائه شده بود فرق داره . ( استفاده از فضای نام System.Media (
فقط یه نکته میمونه که باید بگم . در این پست و 3 پست بعدی ، هر جا این آدرس رو دیدید ( C:\Your_File.wav ) آدرس فایل خودتون رو جایگزین کنید .
کلمه کلیدی : SUNDPLY
ورژن : All
-
1 ضمیمه
کد دوم : با این کد میتونید موزیکی رو که با کد اسنیپت قبلی اجرا کرده بودید ، متوقف کنید .
کلمه کلیدی : SUNDSTP
-
1 ضمیمه
کد سوم : بوسیله این کد میتونید فایل موزیکتون رو به صورت پشت سر هم تکرار کنید . مثل خاصیت Repeat در برنامه Media Player .
کلمه کلیدی : SUND_PLY_LOOP
-
1 ضمیمه
کد چهارم : این کد هم میتونه فایل مویک شما رو قبل از بارگذاری فرم اجرا کنه و وقتی موزیک تمام شد ، فرم ظاهر بشه . بنابراین میتونید خیلی راحت یه موزیک کوتاه رو به عنوان موزیک خوش آمدگویی قرار بدید .
کلمه کلیدی : SUND_PLY_SYNC
-
1 ضمیمه
بازم سلام .
خب مثل اینکه فقط خودم باید کد اسنیپت بزارم و دوستان تمایلی به همکاری ندارن . باشه اشکالی نداره .
خب ، این دفعه یه کد اسنیپت واستون نوشتم که کارتون رو خیلی راه میدازه .
مثلا شما میخاید نام تمامی فایل های داخل یه فولدر رو بدست بیارید . باید با کلی مکافات و تعریف حلقه و از اینجور چیزا کارتون رو انجام بدید . اما با استفاده از این کد اسنیپت دیگه نیاز به کار اضافی ندارید . وقتی کلمه کلیدی کد اسنیپت رو تعریف کردید و دکمه TAB رو زدید ، یه تابع در برنامه شما تعریف میشه . حالا در هرجای برنامتون که خواستید میتونید این تابع رو فراخوانی کنید و از اون استفاده لازم رو ببرید . این تابع فقط یه پارامتر میگیره . اونم آدرس فولدر منظور شماست . مثل کد زیر میتونید از این تابع استفاده کنید :
وقتی که تابع رو اجرا کنید ، یه ListBox به صورت Runtime ( در زمان اجرا ) ساخته میشه و نام فایل ها در اون قرار میگیره .
البته یه روال کنترلی هم در برنامه بکار گرفته شده . این روال کنترلی از وجود فولدر مورد نظر اطمینان حاصل میکنه . اگه فولدر وجود نداشت از تابع خارج میشه .
کلمه کلیدی : GTFIL
-
با سلام
ورژن 2 نرم افزار Manam Snippet Maker رو میتونین از لینک زیر دانلود کنین من رو از پیشنهادات سازنده خودتون بی نصیب نزارین ( خواهشاً ! )
http://www.alimanam2009.gigfa.com/Up...ippetmaker.gif
دانلود نرم افزار Manam Snippet Maker
-
سلام
کسی کد رنگی کردن دستورات کلیدی رو داره یا نه؟
تو سایت یک چیزی گیرآوردم
https://barnamenevis.org/showth...ode#post722065
ولی نتونستم نتونستم بازش کنم
خواهشان این یکی رو هم پاک نکنید آخه هر چقدر گشتم پیدا نکرم و چند باری همچین تاپیک داده بودم ولی بخاطر درخواست کد و عنوان نامناسب پاک کردند:افسرده:
-
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Netsky
این اسنیپت هم برای فهمیدن وضعیت کلید Caps Lock هستش . ( روشن یا خاموش بودن )
کلمه کلیدی : CLS
ورژن : 2005
download
آقا فوق العاده است این ویژگی VB.NET !!!!!
دستت درد نکنه!
شما سال 87 بلد بودید من تازه یاد گرفتم:گریه:
-
1 ضمیمه
ســــــلام ...
خب ، با این کد اسنیپت میتونید خصوصیات کنترل هایی که داخل فرمتون دارید رو به صورت دسته جمعی تغییر بدید . مثلا من در این مثال خواستم که خاصیت Text کنترل TextBox رو تغییر بدم . فرض کنید 20 تا TextBox روی فرمم دارم . حالا میخام هر متنی رو که توی 20 تا TextBox هست رو پاک کنم . حالا شاید این سوال در ذهن شما پیش بیاد و بگید که این یارو ( یعنی بنده ) چقدر بی مغزه ؟؟ این کار رو که میشه با متد Clear هر تکست باکس انجام داد . این حرف شما در مواقعی درسته که تعداد TextBox ها کم باشه مثلا در حد 4 الی 5 تا . ولی در برنامه ای که مثلا 20 تا TextBox داشته باشه دیگه نمیشه به اینصورت عمل کرد . پس باید یه راه حل دیگه پیدا کنیم . کد اسنیپت زیر هر چی TextBox توی برنامه هست رو میگیره و خاصیتی رو که شما براش تعریف میکنید تغییر میده .
کلمه کلیدی : CPOC
ورژن : تمامی ورژن ها
موفق باشید ...........
-
خسته نباشيد دستتون درد نكنه
اگر خدا بهم قوت بده و در مورد نوشتن اين كدها منو راهنمايي كنه من هم براي پيشرفت اين تاپيك كمك ميكنم
-
2 ضمیمه
4 عمل اصلي بانک اطلاعات
با اين کد مي تونيد چهار عمل اصلي بانک اطلاعات رو با استفاده ا زoledbConnection انجام بديد
منظور از چهار عمل اصلي يعني فراخواني، اضافه ، حذف و آپديت
توجه داشته باشيد که در متد فراخاني ، اطلاعات رو بر حسب جدول،فيلد وشرطي که وارد مي کنيد به يک ديتا گريد به نام DG ميريزد و شما بايد با کدنويسي اطلاعات ديتاگريئد رو در جاهاي ديگر استفاده کنيد.
فايل اول شامل فرامين عمومي بوده و شما مي تونيد در داخل روالهاي ديگر اونو فراخواني کنيد و نيازي به تغيير اون نيست
فايل دوم رو بايد بر حسب نياز خودتون تغيير بديد (در حين کد نويسي البته)
رمز فايل اول : SQL
رمز فايل دوم : dgOpen
با وي بي 2008
-
سلام دوستان.
snippets رو که import کردیم از کجا باید پاکش کنیم؟
-
فهمیدم باید بریم خودمون دستی از این مسیر پاکش کنیم:
C:\Users\user\Documents\Visual Studio 2010\Code Snippets\Visual Basic\My Code Snippets
و اما حالا بگید برای 2010 چجوری از این snippest برای برداشتن close استفاده کنم؟ و کدش رو به چه شکل و کجا باید قرار بدم؟ آموزش پست اول رو من سر در نیاوردم چون برای یک snippets دیگه بود و کد هر کدوم با دیگری قاعدتا هم نوشتنش هم مکانش فرق داره!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
nekooee
فهمیدم باید بریم خودمون دستی این مسیر:
C:\Users\user\Documents\Visual Studio 2010\Code Snippets\Visual Basic\My Code Snippets
یک نکته جالب اینه که
من پوشه اسناد رو به درایو E منتقل کردم لذا با تعویض ویندوز حذف نمیشه
در نتیجه، هر وقت که ویژوال استدیو رو بعد از نصب ویندوز جدید نصب می کنم، نیازی به وارد کردن اسنیپت ها و تنظیم مجدد و بک آپ گیری از اونها نیست.