نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان
نقل قول:
نوشته شده توسط
sara.f
این تابع که در کلاسی به نام Security تعریف شده، در اصل کار بررسی صحت User و Pass وارد شده توسط کاربر را بر عهده داره که User , Pass را دریافت کرده و با User ,Pass مورد نظر برنامه مقایشه می کنه و در صورت صحت مقدار True را بر می گردونه، البته این روش مقایسه را در برنامه یکی از دوستان دیدم که من از اون در اولین برنامم استفاده کردم ولی خب مسلما روش های بهتر و با امنیت بیشتری برای این کار وجود داره.
و اما در مورد connectionInfo: در واقع ConnectionInfo اطلاعات مربوط به Connection از قبیل Password، DataBaseName , UserId را تنظیم می کنه.
1-یوزر و پسورد در خود برنامه ذخیره شده یا در بانک قرار داره؟
2-دیدم که به کانکشن اینفو چه مقادیری داده اید ولی ندیدم از اون استفاده ای بکنید!مثل زیر :
[CODE/]
private void button4_Click(object sender, EventArgs e)
{
ReportDocument reportDocument = new ReportDocument();
ConnectionInfo connectionInfo = new ConnectionInfo();
connectionInfo.ServerName = ".";
connectionInfo.DatabaseName = "project2";
connectionInfo.UserID = "";
connectionInfo.Password = "";
string reportPath = Application.StartupPath.Remove(Application.Startup Path.Length - 10);
reportPath += @"\CrystalReport1.rpt";
reportDocument.Load(reportPath);
//reportDocument.SetDataSource(ds);
crystalReportViewer1.ReportSource = reportDocument;
reportDocument.SetParameterValue("date", label24.Text);
}
[code]
در مورد ReportPath هم توضیح بدید!چرا این جوری مقدار داده شده؟از مسیر اجرای برنامه 10 کاراکتر حذف کردید تا مسیر اجرای ریپورت را بدست بیارید؟راه بهتری نبود؟
سلام
هر چند دیر ولی خسته نباشید من که خیلی استفاده کردم
برای استفاده از فایل aap.config شما تو سورستون کاری انجام ندادین ولی از جستجویی که من تو سایت داشتم و متوجه شدم که باید کارای زیرو انجام داد
اول ساختن فایل app.confg
دوم استفاده از
using System.Configuration;
سوم که شما انجام دادین اضافه کردن System.Configuration به Refrenceهامون
چهارم استفاده از کد زیر به جای رشته اتصال
SqlConnection objconn = new SqlConnection();
objconn.ConnectionString = ConfigurationManager.ConnectionStrings["connectionString"].ConnectionString
البته فایل aap.config اینطوری تعریف کردم
<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
<configuration>
<connectionStrings>
<add name="connectionString"
connectionString="Data Source=servername;Initial Catalog=p2;Integrated Security=True"/>
</connectionStrings>
</configuration>
من با این کار تونستم تو برنامه مشابه خودم استفاده کنم
اگه شما راه دیگه ای رفتید و من متوجه نشدم میشه بگید تا هم من بدونم همه بقیه دوستان
نقل قول:
نوشته شده توسط
tondar1
سلام
هر چند دیر ولی خسته نباشید من که خیلی استفاده کردم
برای استفاده از فایل aap.config شما تو سورستون کاری انجام ندادین ولی از جستجویی که من تو سایت داشتم و متوجه شدم که باید کارای زیرو انجام داد
اول ساختن فایل app.confg
دوم استفاده از
using System.Configuration;
سوم که شما انجام دادین اضافه کردن System.Configuration به Refrenceهامون
چهارم استفاده از کد زیر به جای رشته اتصال
SqlConnection objconn = new SqlConnection();
objconn.ConnectionString = ConfigurationManager.ConnectionStrings["connectionString"].ConnectionString
البته فایل aap.config اینطوری تعریف کردم
<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
<configuration>
<connectionStrings>
<add name="connectionString"
connectionString="Data Source=servername;Initial Catalog=p2;Integrated Security=True"/>
</connectionStrings>
</configuration>
من با این کار تونستم تو برنامه مشابه خودم استفاده کنم
اگه شما راه دیگه ای رفتید و من متوجه نشدم میشه بگید تا هم من بدونم همه بقیه دوستان
سلام
ممنونم،خوشحالم که مفید بوده.
شما درست می گید؛ تا اونجا که یادمه ، من از app.config استفاده خاصی نکردم توی این برنامه. این اولین برنامه من بود و برای کمک به دوستان در اینجا قرارش دادم، قصد داشتم که این را ارتقاء بدم و نکاتی را که دوستان گفتن در برنامه به کار ببرم، ولی خب به دلیل کارهای دانشگاه تا به امروز فرصت نکردم.
به هر حال امیدوارم که در همین حد هم مشکلات بعضی از دوستان را حل کنه.
پیروز باشید.
نقل قول: برنامه ای برای آموزش کار با پایگاه داده (login /چهار عمل بر روی DB/استفاده از عکس/Crystal
یوزر و پسورد این برنامه چیه؟
نقل قول: برنامه ای برای آموزش کار با پایگاه داده (login /چهار عمل بر روی DB/استفاده از عکس/Crystal
نقل قول:
نوشته شده توسط
نیما حتمی
یوزر و پسورد این برنامه چیه؟
.................................................. ...............................................
admin
1234
از برنامه تون خیلی ممنون
ولی من چطور در عرض چند ساعت می تونم بفهمم که برای کریستال چیکار کردین؟آخه خیلی عجله دارم!
سلام
میشه واسه vb2008 هم این برنام رو قرار بدید :متفکر:
البته اگه زحمتی نیست!
خوب بو اما سرچش را اینجور نمی گذاشتید بهتر بود:لبخند:
سلام
ممنون از برنامه خوبتون
من از crystal report در برنامه خودم استفاده کردم ولی شرط query من رو در برنامه لحاظ نمیکنه ؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
با تشکر.
موقع ادرس دهی به فایل کریستال در reportPath اولش یه @ میزارند اون کارش چیه و یعنی چی؟
ممنونم
نقل قول:
نوشته شده توسط
saeed_sho
موقع ادرس دهی به فایل کریستال در reportPath اولش یه @ میزارند اون کارش چیه و یعنی چی؟
ممنونم
@ رو قبل از یک رشته به کار می برند تا کاراکتر های داخل اون، به همان صورت، خوانده شوند.
مثلا در سی شارپ برای بکار بردن کاراکتر \ باید \\ را به کار ببریم. برای راحتی کار، از یک علامت @ قبل از رشته استفاده می کنیم مثلا:
بدون @ اینجوریه:
"C:\\Windows\\System32\\1033"
اما اگه از @ استفاده کنیم باید بنویسیم:
@"C:\Windows\System32\1033"
کریستال
sample
های نمونه رو کجا میریزه؟
با کریستال نمودار هم میشه درست کرد ؟ اگه بله میدونید چطوری؟
subreport
چیه؟ از اسمش معلومه که زیرمجموعه ی گزارش هستش اما چیه ؟ و کجا بکار میره؟
ببخشید زیاد سؤال پرسیدم
ممنون میشم راهنمایی کنید
کمککککککککککککککککککککککک دوستان
سلام به دنبال کدی هستم که وقتی کاربر LOGIN شدونام کاربر را به همراه خوش امد گویی نمایش بده
خيلي ممنون از راهنماييتون
عالي بود