خنده نداره.تا دلت بخواد آدم کنکوری که میخوان قبول شن ولی هنوز شروع نکردند!!!:قهقهه:
Printable View
خوب دوست عزیز شما که اینقدر با این درس مشکل دارید اصلا چرا می خواین اینو بخونین؟نقل قول:
من امسال دارم برای هوش مصنوعی می خونم یه مشکلی که دارم اینه که به شدت با درس هوش مصنوعی مشکل دارم
البته از من می شنوید فوق لیسانس تو ایران هیچی از نظر معلوماتی به ادم اضافه نمی کنه
سلام
تستهاي ارشد كامپيوتر از سال 79 تا 87 به همراه كليد آنها:
http://sharif.edu/~ghodsi/grad-exams/index.html
موفق باشيد
ریاضی مهندسی مشکل خیلی هاست .موسسه پارسه دوتا کتاب داره که فروشین منظورم جزوه نیست کتابه که مولفش دکتر معتقدیه. من خودم با این درس مشکل داشتم اما این کتاب مشکل منو حل کرد تازه اون موقع این درسو فهمیدم
سلام به دوستان عزیز.
متأسفانه برای من مشکلی پیش اومد که نتونستم بخونم. واسه همتون دعا میکنم موفق باشید. خودمم امسال ثبت نام کردم و در آزمون شرکت میکنم.
موفق باشید.
سلام، سال پیش به همت برخی از دوستان قبل از کنکور بحثهای جالبی در یکی از فروم ها دنبال میشد و بعد از کنکور هم تقریبا چند ماهی فعال بود.
امسال وبلاگ ارشدخان عزیز، زحمت بسیاری کشید، ولی برای بحث روی سوالات دیدم که کامنت وبلاگ نظم و راحتیش نسبت به فروم کمتره، به همین خاطرم اومدم اینجارو احیا کنم!
برای اولین پست هم سوالات ریاضی و مشترک رو (هر چند که کیفیتش چندان خوب نشد،ولی میشه خوندش) آپلود کردم.
منتظر شروع بحث هستم.
عبداله.
من منتظر ادامه بحث( ادامه از وبلاگ) هستم،
هر کی اومد یه ندایی بده:تشویق:! منکه نمیتونم با خودم بحث کنم آخه:چشمک:!
سلام آقای عبدالله من اومدم اینجا بالاخره.خوب راستی شما درصداتو نگفتی شاید انگیزه بشه بقیه هم درصداشونو بگن به نظر من بد نیست باعث میشه تا حدی از وضع خودمون باخبر بشیم
راستش با این کلید من ترجیح میدم درصد نگیرم! ولی محض اطمینان عرض کنم که زبان 20، مشترک حوالی 25 تا 30 - DB هم 25- OS و هوش هرکدوم 8- معماری 30-
البته انتظارهم ندارم قبول بشم.
من هنوز اعتراض ندادم ، سال قبل اعتراضا محدودیت تعدادی داشت، یعنی هر کس فقط میتونست برای 10 تا(فکر کنم) اعتراض بنویسه. امسالم اینطوریه؟من چون کامپیوتر هم دادم، میخوام اوناییرو که مطمئنم اعتراض بدم!
پس بصورت جدی کامپیتر شرکت کرده بودی یا IT؟ولی ناراحت نباش من تا حالا درصدایی بهتر از این ندیدم.از وضعیت بقیه چی خبر داری البته اونایی که IT بودن.راستی یه چیز دیگه به نظر تو سوال97 سیستم عامل درسته؟یا سوال 100
واقعیتش من سوال 96 رو حل کردم و 4.5 آوردم که توی هیچ گزینه ای نبود، به همین خاطرم زیاد روی 97 نموندم و رد شدم ازش! ولی الانم با اینکه فرق هر یک از این 4 گزینه رو میدونم ولی نمیدونم منظور سوال چیه و از کجامیشه مطمئن شد که کدوم جوابه! من برای نرم افزار خونده بودم، در کنارش درس مهندسی نرمافزار هم خوندم تا ITهم بزنم!
کتاب های پوران پژوهش خیلی خوبه ( البته برا کنکور دانشگاه آزاد ) من از اونا استفاده کردم و قبول شدم البته در کنارش بعضی جزوات پارسه هم باشه( مثل الگوریتم و نظریه زبان ) بهتره.
کنکور سراسری بیشتر باید مراجع اصلی رو خوند که سخت نیست ولی زمان بره.
سوال97 جواب سازمان سنجش حافظه مشترک ولی تا اونجایی که من می دونم تبادل پیام یه راه حل برای حافظه مشترک تا فرایند ها دچار مشکل نشند(مثل بن بست و ورود همزمان)نظرت چیه؟سوال 100 چی؟راستی کنکور کامپیوترم به این افتضاحی بود تو کدوم فکر می کنی قبول می شی؟
سوالات کامپیوتر هم کم از آی تی نداشتن، بخصوص روز دوم که خیلی خیلی بد و سلیقه ای بود!
سوالایی مثل 997 به نظر من جواب کاملا وابسته به سلیقه طراحه و تا جاییکه میتونم بجای اینجور سوالا من میرم دنبال سوالای حل کردنی مثل 100:چشمک:! البته 100 هم حل کردنی نیست و تنها نکته ای که داره اینه که صورت سوال گفته منابع READ ONLY هستن! برای اینجور منابع هم که چون تغییر نمیکنند، میشه هر چند تا فرایند ازشون استفاده کنن، بون اینکه بن بستی پیش بیاد!
مشکل بزرگ من باز در سوال بعدی این بود:یعنی سوال 101، من اینو با اطمینان حل کردم و گزینه 3 رو آوردم، ولی کلید 2 زده باز!!
با این کلیدها به قبولی آی تی که نمیتونم فکر کنم، یه امید کوچکی به کامپیوتر دارم!
نمی دونم چی بگم من فقط می دونم خیلی خونده بودم و توقع زیر 20 داشتم ولی اینجوری شاید مجاز نشم
راستی شماره تلفنی از سازمان سنجش ندارین؟ اینم کلیدیه که اسکن کردن اینا!!
http://www6.sanjesh.org/Arshad/1387/...130_1277-1.php
ناقصه، ولی هنز درستش نکردن، ایمیلی هم که رو سایتش گذاشتن، Fail میشه!
راستی نمی دونی پارسال اعتراضا چقدر تاثیر داشته اصلا سوالی حذف یا تغییر داده شد؟
با سلام
تصحيح كليد 4 سال اخير
از کامپیوتر تا دلتون بخواد خذف شد! فقط از 30 تا سوال دروس مشترک 10 تاش حذف شد( که امثال من کلی وقت صرف اونا کرده بودیم)
مثل اینکه عیر از منو شما کسی از بجه ها نمی آد اینجا، اگه خواستین آی دی من زیر پروفایلم هست برای چت.
راستی، شما 101 و 99 رو حل کردین؟
سوال99 درست حل کردم ولی 101 چون اضطراب داشتم نتونستم درست حل کنم ولی وقتی اومدم خونه دقیقا جواب گزینه2 شد
سلام :لبخندساده:
من درصدای ضایعم :خجالت:رو میگم فقط بگین مجاز میتونم بشم یا نه؟ اصلا قبول شدن رو که فکرشم نمیکنم.
البته قبلش بگم که حتی یک ساعت هم برای ارشد وقت نذاشتم همینجوری ثبت نام کردم، ترم پیش انقدر واحد گرفته بودم که وقت خوندن نداشتم. البته میتونستم اندازه روزی یه ساعت وقت برای مطالعه جور کنم.
اما گفتم این وقت کم که اثری نداره، حتی نصف درسا رو هم نمیتونم فقط یه دور روخونی کنم. پس چرا از همین اوقات فراغت کمی هم که دارم بزنم و به خودم فشار بیارم.
همین درصدایی هم که زدم تنها با توجه به چیزایی که از زمانی که درسو پاس کردم تو ذهنم مونده زدم.
الانم برام فقط مهمه که حداقل تو گرایش تجارت مجاز بشم که خیلی جلوی خانواده سرافکنده نباشم که بگن چه پسر خنگی داریم.
بهرحال اینکه اگه خیلی درصدام خجالت آوره بهم نخندین.
زبان 59
مشترک 5 :خجالت: توروخدا نخندین. خب آخه درسای مشترک مثل گسسته و ساختمان مال ترم یک الی 3 هست، 3 سال گذشته. چطور یادم باشه فرمولا و مطالب؟ همین 5 درصدم از جواب دادن به نرم افزار و شبکه که جدیدتر پاس کردم بدست اومده
مدیریت 33 یا 37
پایگاه 50
هوش 0 یا شاید منفی (یادم نیست بعضی سوالا رو چی زدم)
سیستم 16
یه سوال دیگه هم این میانگینی که بچه ها تو وبلاگ صحبتشو میکردن از جمع درصد همه درسا و تقسیم بر 7 (تعداد کل درسا) بدست میاد؟
یا برای کسی مثل من که معماری رو اصلا جواب نداده، میتونه تقسیم بر 6 کنه؟
پس من باید خودم بکشم که کلی خوندم و درصدام اینه
زبان33
مشترک20
پایگاه16
هوش41
سیستم4-
معماری21
نه تقسیم بر 9 امسال مشترک ضریب 4
ممنون سحر خانم. فقط نگفتی امیدی هست مجاز بشم؟
ایشاالله که شما قبول بشی. من که قبول نشدن برام ناراحتی نداره چون سر جلسه هم با امید قبولی نرفتم،
اما شما که انقدر زحمت کشیدین و وقت گذاشتین زور داره نتیجه نگیرین.
حقیقتش من خودمم بعید می دونم قبول شم ولی بستگی داره بقیه چه جوری دادن اصلا نمی شه چیزی حدس زد و اصولا توی ارشد مثل اینکه تضمینی نیست که بخونی قبول شی سوالا امسال افتضاح بود من نمی دونم سیستم عامل تو چه جوری 16 زدی شایدم شانسی نه؟
ایا واقعا 10 سئوال ازدروس مشترک حذف شده اند.اون سئوالات کدام اند
اینجا محلی برای چت کردن نیست .
من از دوستان گرامی خواهشمندم اگر کسی میدونه که چطوری میتونم جزوات و تمرینهای شریف رو از اینترنت گیر بیارم منو راهنمایی کنه.مرسی.
منم واقعا به راهنمايي نياز دارم.هر كس كه تو اين زمينه موفق شده به منم اطلاع بده.من حاظرم گروهي كاري رو انحام بدم.دارم دنباله جزوههاي بچه هاي شريف ,تهران,..ميگردم.بدست آوردم ميگم.
[quote=hamid1353;146637]با سلام حضور دوستان عزیز
در توضیحات ارسالی از سوی موسسه پارسه جمله ای را مشاهده کردم که لازم دیدم هم عین آن و هم شرحی بر آن را ذکر نمایم . در توضیحات آمده است :
" چشم انداز آینده پارسه گذر از مرحله ایجاد تسهیلات علم آموزی و دانش اندوزی و اطلاع رسانی و ورود به مرحله تولید علم و دانش است .هدف اصلی پارسه آن است که دانش آموختگان فارغ از آزمون های ورودی دانشگاه ها ، در کنار این موسسه دانش خود را به روز کنند تا رسالت خود را برای کمک به حضور پر قدرت کشور در عرصه رقابت جهانی به انجام رساند . "
....
آقا واقع گل گفتين، حرف دل خيليا رو زدين.
سلام
لطفا پاسخ منو کسی یا کسانی بدن که ارشد نرم افزار یک دو سال پیش قبول شدن:
من حدود 8 ساله که لیسانسمو گرفته ام و می خوام فوق بخونم. توی دوره لیسانس دانشجوی خیلی درس خونی نبودم.
از کجا شروع کنم؟ کدوم جزوات رو بخونم؟
با تشکر
سلام
سوالات كارشناسي ارشد مهندسي آزاد 88
رو توي پست زير گذاشتم
https://barnamenevis.org/showth...B1%D8%B4%D8%AF
حريريان
چرا دنبال جزوات شریف هستید؟
من خودم زمانی که میخواستم واسه ارشد start بزنم خیلی دنبال جزوه هاشون بودم ولی اونا (بچه های امیرکبیر) بیشتر رو کتاب تکیه داشتند و زیاد اهل جزوه نیستند. من خودم هم از کتاب خوندم و نتیجه گرفتم. شما اگه میخواید به بهونه جزوه سراغ کتاب نرید تو این میدان یعنی کنکور ارشد (احتمالا) موفق نخواید شد.
salam aghaye pesar irooni
lotf konid baraye man manabe dorosto hesabie arshad ro befrestid..
chon mikham ba ye rotbeye khoooooob ghabool sham
be sepas montazere javabetoon hastam
پاسخنامه آزمون كارشناسي ارشد رشته مهندسي كامپيوتر دانشگاه آزاد 1388
((-------- ويرايش سوم --------))
از اينجا دانلود كنيد : http://www.mediafire.com/?nzd3kmz2k31
برای دریافت جزوات ارشد شربف می تونین با email من تماس بگیرید.
behradz در gmail.com
سلام دوستانشما که اکثرا با پارسه موافق نیستید چه جزواتی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟من به کمی راهنمایی نیاز دارم