-
نقل قول: نحوه راه اندازی و تنظیم کردن NTTacPlus
سلام دوستان!
خسته نباشید!
اون دوستمون که می خواستند IP اختصاصی set کنند برای کاربرا، مشکلون حل شد؟
من الان با این دستورات مشکل دارم برای آی پی اختصاصی!
بعد از اینکه این کارهای زیر رو انحام دادم کانکت میشه به سرور و حتی آی پی مورد نظر رو هم داره، ولی به اینترنت دسترسی نداره!
فقط آی پی خود سرور رو می تونه ببینه!
Framed-IP-Address=10.1.2.150 (Ip dar range IP RRAS)
Framed-Protocol=PPP
Framed-IP-Netmask=255.255.255.255
Service-Type=Framed
---------- بعد از چند تست -----------
الان روز همین قسمت Primary DNS و Secondary DNS ست کردم و اوکی شد!
اما وقتی چک کردم دیدم نه الان و نه قبلا آی پی اختصاصی که براش ست شده بود رو نمی گیره!
یعنی اصل آی پی، همون رنج اینولید هست که دادم بهشون و ip2location.com همون آی پی سرور رو نشون میده!!
ممنونم میشم راهنمایی کنید!
-
سلامببخشید من NTTAC را نصب کردم و تنظیمات *** server را هم انجام دادم. الان از کامپیوترهای کلاینت کانکت می شوند و به اینترنت هم متصل می شوند. ولی یه مشکلی هست و اونم اینکه بدون کانکش *** هم از کامپیوترهای کلاینت به اینترنت وصل می شوند. ! چه کاری باید انجام دهم که فقط پس از اتصال کانکشن *** کلاینتها به اینترنت متصل گردند. ؟ممنون
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Dorsaa
سلامببخشید من NTTAC را نصب کردم و تنظیمات *** server را هم انجام دادم. الان از کامپیوترهای کلاینت کانکت می شوند و به اینترنت هم متصل می شوند. ولی یه مشکلی هست و اونم اینکه بدون کانکش *** هم از کامپیوترهای کلاینت به اینترنت وصل می شوند. ! چه کاری باید انجام دهم که فقط پس از اتصال کانکشن *** کلاینتها به اینترنت متصل گردند. ؟ممنون
سلام دوباره
دوستان من خودم راه حل این مشکل را پیدا کردم. باید در قسمت outbound مربوط به کارت شبکه متصل به شبکه LAN ، آدرس ُSource را مجموعه IP های مربوط به این کارت شبکه را وارد کرد و سپس دکمه رادیوئی Deny مربوط به این مجموعه آدرس ها را انتخاب کرد ، تا فقط ترافیک از طریق کانکشن *** انجام گیرد.
-
:متعجب::متعجب:سلام
من دادم برام natt رو نصب کردن ، قبل از اینکه یوزر ساخت باید تنظیمات خاصی انجام داد؟:متفکر::ناراحت:
-
با عرض سلام و خسته نباشید
بنده یک مشکلی که داشتم این هست که پس از اینکه دیتابیس رو تبدیل به SQL کردم چطور میتونم به System DNS تنظیم کنم .
اگر امکان داشته باشه این رو توضیح بدین چون هر کاری کردم نتونستم
با تشکر از دوستان
-
Hello everyone .
I Installed and configured nttac , as described befor ...
Just need to know how to use encryption in my *** connections.
for better secutity over wan networks , I used to enabel MS-chap2 but now it isn't working.
Regards.
-
با سلام
شما که اینقد ادعای اطلاعات بالاتون رو دارید
می تونید بگید روش بستن پورتها توی nttacplus چطوره که این دیتا سنتر رو اعصاب ما راه نره ؟
موهامون سفید شد از تمام نقاط ای پی ها رو می بندیم ولی باز هم اخطار اسپم می اد
اگه روشش اتصال اون به میکروتیک هست بگید نحوه ی اتصالش به میکروتیک رو بگید
اگه داخل راس میشه پورتها رو بست باز هم بگید
اگه کار دیگه ای باید انجام بشه خبر بدین
خلاصه اگه ادعای اطلاعات بالا رو هر کس داره بیاد اینجا و کمک کنه
-
نقل قول:
می تونید بگید روش بستن پورتها توی nttacplus چطوره
به! NTTAC پورت می بنده واست شیرین تازه آب حوضم می کشه همین هفته پیش دادم این ویروس جدیده رو هم گرفت.
آخه برادر من مگه فایرواله که پورت ببنده!
مشکلت رو دقیقا در یک تاپیک جدید در تالار بگو ببینن راه حل چیه!
-
ســــــلام، من Ntt رو نصب كردم و همينطور به Acess وصل كردم تنظيماتش رو هم انجام دادم
امــــــــا ! وقتي كلاينت ها به Ntt وصل ميشوند اينترنت خودشون قعط مشود كسي ميتونه كمكم كنه ؟
با تشكر.
-
ربطی به nttac نداره . مشکل از جای دیگری هست
-
امکانش هست اکنت های که درست میکنیم بعد از اولین کنکت شدنشون از اعتبارشون کم بشه؟
مثلا من میخام 10 تا اکنت یک ماهه درست کنم و بدم به یه خدمات کامپیوتری بفروشه. (مثل کارت اینترنت) وقتی فروخت با اولین کنکت شدن کاربر یک ماهش شروع بشه
-
آقا من همه کار ها رو انجام دادم یوزر هم ساختم ولی اررور 800 میده
چکار باید بکنم؟!
-
ســــــــلام دوستان
اگر امکان دارد نحوه ی اتصال Nttacplus رو به SQL Server توضیح دهید . چون من مثل ACCESS انجام دادم اما نشد
با تشــــــــکر.
-
ســلام دوستان من خودم از اخر وصل شدم اگه کسی خواست همینجا پست بده تا براش اپ کنم :)
-
سلام . درضمن اگه میشه پیام خصوصی ندید همینجا علام کنید تا راهنمایی تون کنم ، من این PDF درست کردن یخورده ناشیانه هست اما از هیچی بهتره ،اگر در نحوه انتقال اطلاعات از Access به SQL Server هم مشکل داشتین همینجا اعلام کنید دوست ندارم بقیه مثل من سرگردون بشن ، در ضمن من دارم یه برنامه تمام میکنم که میتونه گزارش کامل از Nttac plus بگیره :) اگه که لازم دارد رای بدین
با تـــشکر.
آموزش اتصال به SQL
-
-
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
navidAhwaz
آقا من همه کار ها رو انجام دادم یوزر هم ساختم ولی اررور 800 میده
چکار باید بکنم؟!
lotfan bache ha komak konid manam in moshkel ro daram
-
سلام من برای kil کردن خودکار اون فایل رو در مسیر مورد نظر قرار دادم کانفیگ هم کردم الان دستی kil میشه اما خودکار نمیشه چکار کنم؟
-
اقا مشکلم حل شد.الان خودکار دیسی میکنه.دوستان من میخوام L2TP رو هم راه بندازم لطفا راهنماییم کنید
-
سلام دوستان
مي خواستم ببينم براي اينكه وقتي يك يوزر مي سازم احتياج به ايجاد تغيير تو تنظيمات اكانت ايجاد شده تو سيستم شخصي كه اكانت رو بهش دادم نباشه بايد چي كار كنم
يوزر وقتي كانكشن رو ساخت با يوزر پس و آي پي بتونه كانكت بشه و نيازي به تغيير تنظيمات و سكيوريتي نداشته باشه
پيشاپيش ممنون :ايكس
-
يعني كسي نيست يه راهنمايي بده؟
-
-
چطور میشه اتصال وی+پی ان رو انکریپته کرد ؟
وقتی از طریق تنظیمات کانکشن وی+پی ان گزینه ی require encryption رو انتخاب میکنم , اتصال برقرار نمیشه و باید حتما" غیرفعالش کنم
-
یک سوال ایا امکان داره nttac یک ip رو بن کنه که به dns service دست رسی نداشته باشه ؟
-
با سلام.
چطور میشه از Nttac که از دیتابیس با فایل text کار می کند بک آپ گرفت و restore کرد؟
متشکرم.
-
نحوه کانفیگ کردن
NTTacPlus چه جوریه میشه بگید
آموزش نصب وی پی ان بگید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Identifier
تفاوت چندان خاصی ندارد اما باید به نکات زیر توجه کنید :
1- پس از تبدیل بانک Access به SQL حتما جداول Tac_USR و Tac_grp را باز کنید و دو فیلد Tac_ID و Tac_Attr را کلید قرار دهید.
2- هنگام ایجاد System DSN درایور مربوط به SQL را انتخاب کنید.
موفق باشید.
مشکلم اینجاست که وقتی که تنطیمات دیتا بیس رو روی nttac انجام میدهم کنسول دیگه باز نمیشه
البته در حالت اکسس ، اول Microsoft Access Database Engine 2010 Redistributable رو نصب کردم تا در odbc بتونم دیتابیس رو اضافه کنم.
در حالت sql
sql server 2008 رو نصب کردم ، دو تا دیتا بیس ایجاد کردم ، و دیتابیس های اکسس رو ایمپورت کردم و ست پریمیری کی رو هم روی تیبل ها اعمال کردم و پوزر و پسورد هم برای sql تعریف کردم .
اما همچنان ارور هست
ارور :Access Denied , Either your Account is invalid or you have insufficient privilege.
-
با سلام :
من دو تا سوال دارم
1-چگونه کاربران می تونن خودشون رمز حسابشون را عوض کنند.اگه با لینوکس یا هر چیز دیگری میشه لطفا راهنمایی فرمایید. لطفا آموزش را بدهید.
2- آیا امکانی وجود دارد که اگر حساب کاربر مثلا 5 روز مانده باشه به کاربر اعلام کنه؟
متشکرم از مهندسان محترم و کارشناسان
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Bahal.Kadeh
اقا مشکلم حل شد.الان خودکار دیسی میکنه.دوستان من میخوام L2TP رو هم راه بندازم لطفا راهنماییم کنید
درود
دوست خوب بگید مشکل کجا بود و چه جوری رفعشد
من secret key رو فعال کردم برای ارتباط با روترم حالا خودکار kill نمیکنه کسی راه حلش رو میدونه
-
لطفاً راهنمایی کنید فوریه
-
دوستان ميشه يه مقايسه اي بين اين برنامه و برنامه هاي مشابهش مثل ISA SERVER بکنيد؟
-
نقل قول:
دوستان ميشه يه مقايسه اي بين اين برنامه و برنامه هاي مشابهش مثل ISA SERVER بکنيد؟
اين دو برنامه هيچ مشابهتي ندارند ! كه بشه مقايسه شون كرد .
NTTac يه راديوس سروره . يعني كاربراني كه تقاضاي ورود به شبكه رو دارند - از هر طريق - توسط اين برنامه چك مي شوند .
ISA server يا نسخه جديدش كه ميشه TMG Front ، يه برنامه همه كاره - تقريبا - هست . از فايروال گرفته تا كش سرور و ....
-
سلام خدمت دوستان
من برنامه nttac رو نصب کردم rras رو هم فعال کردم
service رو هم استارت کردم. اکانت هم ساختم اما چرا موقعی که میخوام با کانکشن وی پی ان به سرور وصل بشم ارور 919 میده
در ضمن من از برنامه vmware استفاده میکنم و از ویندوز7 میخوام به ویندوز سرور2003 وصل بشم.................
من تازه وارد هستم.................. ممنون میشم اساتید منو راهنمایی کنن............و اگر کانفیگی باید رو ویندوز اعمال بشه راهنماییم کنید ممنون میشم ازتون......................
-
سلام دوستان من تو راهنمای ntt خوندم که همه پروتکل ها MSchap را پشتیبانی میکند پس چرا MSChap1 و MSChap2 را پشتیبانی نمی کند ؟!!!
-
-
سلام استادان گرامی
میشه بجای Sql از Mysql در Nttac استفاده کرد .
-
با تشکر از دوست گرامی
سوالم این هست که آیا این نرم افزار بروی server 2008 نصب می شود یا نه؟
-
یک سوال
وقتی قصد کانفیگ کردن دیتابیس را دارم و وارد ODBC میشوم با زدن دکمه Aِdd لیستی که گفته بودید نشان در کار نیست و فقط یک گزینه SQL Server هست .
با ورژن 6.01.7601 .
من چکار باید بکنم ؟ بدجور گیر این قضیه هستم . کمک کنید . مرسی
-
سلام اقا خسته نباشید ببخشید میخواستم بپرسم ایا میشه سرعت یوزر ها رو هم تو نرم افزار nttacPlus تنظیم کرد؟