Printable View
ببینید اول باید همه ایده هاشونو به شکل تصویر بدن بعد چندنفر بشینن بهترین قالب ممکن رو به شکل psd در بیارن بعد شروع به کد زدنش کنن ولی اگه اینطور نشد بهتره روی یه قالب آماده کد بزنید
این قالب هم برای شروع بد نیست
عکس
باشه... یکی قالبشو بذاره... فقط طرح اولیشو... چند تا div و یه رنگ بندی اولیه...
اگه نشد من می ذارم بالاخره کار شروع شه...
یه طرح خلاقانه... حالا در مورد هر چی که شد!!!
یادتون باشه solid کار کنید! حالا فعلا...
دوستان من همیشه یه مشکل داشتم و اینم اینه که چه طور کاری کنم که وقتی کاربر فرم رو پر کرد فرم به ایمیل ارسال شه و مشکل دوم وقتی کاربر مطلبی رو میخونه زیرش یه جا باری دیدگا باشه و وقتی کاربر دیدگاه رو ارسال کرد زیر مطلب نمایش داده شه اینها حتما تو کار میاد اگه کسی میدونه بگه هر دو مشکل رو هر زبانی که این کار امکان پذیره بگید
دوست عزیز این ها یعنی داینامیک بودن سایت
یعنی سایت جوون داره
سایتی که فقط با html و css طراحی بشه یعنی یه مرده
وقتی میخواید قسمت نظر دهی داشته باشه سایت یعنی باید به پایگاه داده متصل بشید
واسه ارسال اطلاعات به ایمیل هم کاری نداره...اونم با یه زبان برنامه نویسی هست php or asp
یه سر به اینجا بزن ، این میتونه برا ارسال فرم به ایمیل کمک کنه ولی برای بقیه چیزها باید دنبال یادگیری زبان سمت سرور باشی
200 -300 هزار تومن! یه خورده برا کار دینامیک کم نیست!
200-300 فقط قالب طراحی می کنن
آقای ترابی بهتره روی یه سیستم مدیریت محتوا قالب بزنی که همه ی این هارو مثل فرم تماش فرم ورد فرم نظر دهی ,بازدید و... داره بعد کم کمک شروع به یادگیری php کن تا بتونی خودت این کارارو انجام بدی
من از امروز شروع کردم به یادگیریه php و تو گروه هم فعالیت میکنم
خب دوستان چي شد يه طرح بذاريد تا شروع كنيم ديگه من مد نظرم چيزي نيست اگه طرح باحال در حدي كه 7-8 نفر طراح بخوان روش كار كنن در نظر داريد بگيد تا شروع كنيم خدا رو شكر همه جور تخصصي اينجا داريم هر طرحي هم باشه توش هيچيش نميمونيم پس يه طرح به قول دوستان شاخ باشه ديگه.
دوستان وقتشه شروع کنیم هرکسی تو زمینه های زیر که میتونه کار کنه بگه
1-طراحی قالب تو فتوشاب
2-تبدیل اون به css و html
3-کمی جون دار تر کردن با جی کوئری
4-دینامیک کردن سایت
5-ساخت کنترل پنل
من با مورد دوم آشنایی دارم ولی مسلط نیستم.
1 و 2 (رو راستش هنوز هم نميدونم اين كاري كه مد نظرمه همون تبديل قالب psd به html هست يا نه) و 4 و 5(اين رو هم منظورتون از كنترل پنل چيه؟ اگه هموني كه پ خ كردين باشه كه آره)
من اینو با توجه به پروژه هایی که توی پونیشا میدن گفتم
الان یه سایت که طراحی خوبی داشته باشه و از نظر ارتباط با کاربراش و داینامیک بودنش چقدر میارزه؟
تازه امروز داشتم سایت یه شرکتی رو میدیم ...توی تبلیغاتش زده بود طراحی سایت تنها با 69000 تومان:متعجب:
انقد 0 ها رو نگاه کردم چشام درد گرفت
خب وقتی یکی به خاطر این مقدار پول کار رو واسه خودش کنه دیگه چی واسه بقیه بد میشه
سلام!
من 3 و 4... CSS هم می تونم کمک کنم...
این طرح اولیو رو زدم... بالاخره از یه جایی شروع کنیم دیگه...!
اگه یه کوچولو به هم فرصت بدین یه طرح خوب میزنم
این چطوره برای طرح اولیه
http://uplod.ir/avs2bo2ht2j6/site.zip.htm
با اجازتون من یه نظر درمورد قالبها میدم. قالب هاتون ظاهرشون شبیه هم هست ولی قشنگ هستن. اونی که پس زمینه طوسی داره کمی با رنگ زرد همخونی نداره وشاید آبی کمرنگ یا سبز یه رنگ اینجوری رنگ بهتری باشه واسه منوهاش. :تشویق:
من تجربه خیلی کمی از ساخت قالب دارم. آیا اجازه میدین سر فرصت اگه درمورد قالب هاتون برام سوالی پیش اومد بپرسم در این تاپیک
يه تاپيك بود درباره ي معرفي وب سايت هايي كه از لحاظ گرافيكي خوب بودن و اونجا يكي از دوستان فكر كنم(فقط حدس ميزنم) جناب pro-man بودن كه يه سايت معرفي كردن يه تيم طراحي زده بودش كه واقعا كلاسيك و زيبا بود يه قالب با رنگ زمينه ي مشكي تا جايي كه خاطرمه روي هدر پنل هاش از برگ درخت به كار برده بود(اينو ميگم شايد دوستان يادشون بياد) هر چي گشتم تاپيكه رو پيداش نكردم اصلا نبود كه نبود اگه دوستان خاطرشون هست و پيدا كردن اونو هم بذارن ببينيم چي ميشه بعد با نظر سنجي يكي رو انتخاب كنيم
دوستان اين رو يه نگاه بندازيد:
http://www.dddd.ir/%D9%86%D9%85%D9%8...%A7%D9%84.html
تو اين تاپيك بغلي هموني كه گفتم يكي از دوستان(آقاي ateryad )گذاشته بود يكي از اينا رو انتخاب كنيم بهتر نيست؟؟؟
خب چي شد جناب سر گروه يه طرح بدين ديگه منتظريم...
والا ما كه نرفتيم ولي خب نميشه كه هميشه on بود كه كار پيش مياد ديگه در ضمن طرح كه زياد داده شده يكيش رو انتخاب كنيد.
و حالا شما كه اين زحمت رو قبول كرديد بايد بگيد چكار كنيم.
مثلا بگيد اول قالب اوليه طراحي بشه بعد هدر و دوستان طرحهايي كه ميزنن رو بزارن يكيش انتخاب شه و كار يواش يواش تكميل بشه.
واقعا اگه اين كار بشه اساتيد هم ميان و تو زدن همين طرحها شركت ميكنن.
خب دوستان یکی از طرح ها رو انتخاب کنند تا شروع کنیم
سلام دوستان!
اون طرحی که گذاشتم رو یه مقدار کامل تر کردم... البته رنگ بندی ها کاملا درست نیست و همچنین محتوا و طرحمون هم قرار نیست دقیقا اینی که گذاشتم باشه...
طرح خوبیه الان روش مخواهید چیکارا کنید؟
اين طرح خوبيه من موافقم روش كار كنيم. اول كه اين طرح كلا هم كد نويسيش هم خود طرح بهم ريختس يه كم نظم ميخواد.
چند تا چيز كه همه بايد رعايت كنيم يكي نوشتن توضيحات لازم واسه ي كدها و يا هر كاري كه روش انجام ميديم و بعدي هم اين كه نوشتن هر چيزي سر جاي خودش مثلا كدهاي هدر تو قسمت مربوط به خودش و يا هر كدوم از اجزاي ديگه.
اينايي كه ميگم واقعا لازمه.
مثلا اين طرحي كه آقاي IamOverlord لطف كردن زدن رو وقتي كدهاش رو باز كردم خواستم يه تغيير بدم يه ساعت دنبال اون قسمت از كدها كه مثلا مربوط به پنل يا اسليد شو بود ميگشتم.
خلاصه يه نظمو ترتيب بايد از همين اول به كارمون بديم كه بعدن پيچ نخوره.
سلام طاعات و عبادات همگی قبول باشه
منم دورادور حواسم به پست ها هست و دوس دارم مشارکت کنم (البته از هفته دیگه )
html , css , photoshop ,corel ... بلدم
البته خیلی در زمینه طراحی وب تجربه ندارم ولی خوشحال میشم بتونم کمکی کنم
سلام دوستان!
یه سری توضیحات اضافه کردم... ضمنا اون Slider فایل هاش جدا هست... از این Plugin استفاده کردم: github.com/jcobb/basic-jquery-slider
بچه ها انقدر زمان رو از دست ندید یه پروژه قالبش نهایتا باید 1 روز طول بکشه
عوض این همه بحث و دنبال طرح گشتن شروع کنید یه طرح از ذهن خودتون در بیارید بکشید
خیلی وقت ندارم ولی اگه تا فردابه نتیجه ای نرسیدید من یه طرح میذارم اینجا شروع کنید به طراحی
سایتتون که پایینه ؟!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Zirend.ir بازار کار آنلاین
اگر پروژه ای در دست دارید که برای انجام آن نیاز به کمک دارید یا اگر مهارتی دارید و میخواهید از طریق اینترنت کسب درآمد کنید
پیشنهاد میکنم که به سایت Zirend بزرگترین سایت برون سپاری پروژه سر بزنید.
www.zirend.ir