نقل قول: همکاری برای ساخت اضافه گر فارسی به XP
من اینکار رو کردم
ولی فقط یک اشکال کوچک داره
البته خیلی کوچک
ولی برای چند تا برنامه گذاشتم جواب داده
1 ضمیمه
با سلام
من اين برنامه رو دارم.
چك كنيد ببينيد چطوره؟ سورس دلفي
ببخشيد من وقت ندارم روش كار كنم ولي ميتونيد از نرم افزارايي مثل File Monitor و شبيه سازهايي مثل VitualBox استفاده كنين تا ببينيد چه اعمالي در حين اين تنظيمات انجام مي شه و با دمي هم سيستم رو در يه حالت ذخيره كرد و به حالت قبل برگشت و نيز كار اول رو هم ميشه ازش فهميد.
ساده ترين روش:
كپي فايل kbdfa.dll مخصوص ويندوز xp در شاخه dllcash و system32 و ريست كردن ويندوز است .
1 ضمیمه
براي كپي كردن فايل هاي dll من يه بچ فايل درست كردم كه اين دوتا فايل كپي مي كنه فقط لازمه فايلFIX را اجرا كنيد فايل ها كپي مي كنه وسيستم ريستارت ميشه
نقل قول:
نوشته شده توسط
حسن رفیعی
سلام به همگی
من برنامه اش رو با دلفی نوشتم البته چون همش با رجیستری کار می کنی دلفی یا زبان دیگری نداره و بالاخره من تست کردم و الان توی چند تا برنامه هم گذاشتم و به بازار دادم هیچ مشکلی هم نداره بدین صورت کار می کنه .
چک می کند که آیا زبان فارسی روی سیستم نصب شده یا نه البته روی سیستم عامل های 2000 و ایکس پی . در صورت عدم نصب زبان فارسی زبان فارسی را روی سیستم نصب می کند و سیستم عامل را راه اندازی مجدد می نماید . بعد از راه اندازی زبان فارسی به سیستم اضافه شده است.
حجم برنامه هم حدود 7 مگا بایت می باشد.
آقای رفیعی اگه شما این برنامه رو نوشتین میشه اینجا بذارینش تا همه بتونن ازش استفاده کنن؟؟؟
من دقیقا به یک همچین برنامه ای نیاز دارم. ممنون میشم اگه اینجا بذارینش.
دوستان من هم برنامه ای رو که از اینترنت گرفتم و واقعا خوب کار میکنه رو اینجا میذارم. ا
امتحانش کنید. امیدوارم تو کامل کردن برنامه به دردتون بخوره. من نیاز به برنامه کاملی مثل این برنامه دارم، اما این برنامه چون فقط فایل اجرایی هست و باید نصب بشه و کدش همراهش نیست که بشه تو برنامه هام ازش استفاده کنم به درد نمیخوره.
اگه برنامه رو کاملتر کردین اینجا بذارینش تا ازش استفاده کنیم. ممنون.
ببخشید دوستان چون حجم برنامه زیاد هست نتونستم اینجا بذارمش. میشه راهنمایی کنید توی چه سایتی و چه طور باید آپلودش کنم؟
دوستان کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:متفکر::متفک ::متفکر::متفکر: