نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه
جناب بهرامی ویدئو رو مشاهده کردید؟
نظرتون چیه
1 ضمیمه
1 ضمیمه
نقل قول:
نوشته شده توسط
AbbasSediqi
جناب بهرامی عزیز
در این زمینه برنامه بسیار زیاده و حتی اگر تمامی آنها رو هم در لیست قرار دهید باز هم خودم یه برنامه در همین زمینه می نویسم اون وقت چی؟
در فایل زمینه یه برنامه نوشتم برای همین
فقط اسم فایل اجرایی بون پسوند .exe رو بهش بده و به حالت تعلیق در میاره و هم بر میگردونه
سلام آقای صدیقی
خود فایلی که ضمیمه کرده اید اگزه است و نیاز به اضافه کردن پسوند exe به آن نیست ، اما همین فایل هم بر روی سیستم بنده در زمان اجرا باخطای نیاز به Net FrameWorke Erorr مواجه میشود که بعد از نصب برنامه Net FrameWorke همین خطامجدداً صادر میشود
یا علی
نقل قول:
نوشته شده توسط
AbbasSediqi
جناب بهرامی ویدئو رو مشاهده کردید؟
نظرتون چیه
سلام
بله مشاهده کردم و برام جالب بود و البته جالبتر زمانی خواهد بود که خودم با این نرم افزار که تصویر آن راقرار داده اید کار کنم . آیا نرم افزار فوق را میتوان از اینترنت دانلود نمود ؟ در اینصورت ممکن است لینک دانلودنرم افزار فوق را ذکر بفرمائید.
با تشکر
1 ضمیمه
نقل قول:
نوشته شده توسط
eb_343
سلام
بله مشاهده کردم و برام جالب بود و البته جالبتر زمانی خواهد بود که خودم با این نرم افزار که تصویر آن راقرار داده اید کار کنم . آیا نرم افزار فوق را میتوان از اینترنت دانلود نمود ؟ در اینصورت ممکن است لینک دانلودنرم افزار فوق را ذکر بفرمائید.
با تشکر
خیر جناب بهرامی این برنامه رو خودم نوشتم ، فکر کردم متوجه visual studio شده باشید
در ضمیمه قراردادم
البته جناب بهرامی هردو برنامه نیاز به net framework 4 دارن
2 ضمیمه
این فایل های ضمیمه هم همین دو برنامه با Net Framework 3هستند که فکر کنم دیگه از ویندوز 7 به بعد روی همه سیستم ها نصب هست
منتظر نظرتون هستم
نقل قول:
نوشته شده توسط
ariayekta
اشتباه بود
چه چیزی اشتباهه ؟