نقل قول: نصب و انتقال دیتابیس و attach کردن فایل آن در مقصد
نقل قول:
در بانک master یک Stroe Priocedure بنام sp_databases وجود دارد که نتیجه برگشتی آن نام تمام بانکهای Attach شده در SQL Server هست. با اجرای آن می تونید چک کنید که بانکتون در حال حاضر Attach شده یا خیر
سلام
مطالب این تاپیک رو خوندم
یه سوال داشتم این استوریدپروس sp_databases رو انجام دادم کار می کرد .
ولی هر چی می خوام یه SELECT روش استفاده کنم نمی شه . یعنی به sp_databases خطا می ده :
(البته می خوام یه شرط رو هم اضافه کنم)SELECT DATABASE_NAME FROM sp_databases
ممنون
بزار ما هم یه کار خیر کنیم
SELECT *
FROM INFORMATION_SCHEMA.SCHEMATA where catalog_name like 'm%'
ORDER BY CATALOG_NAME
با سلام
آقا من به وسيله كد نويسي بانكمو Attach ميكنم ولي موقعه اتصال به Login, User ها و اين مجوز ها گير ميده
بازم كه User, Loginها پاك ميكنمو رو ميسازم Error ميده ميگه اتصال ممكن نيست.
وقتي دستي Attachو Deattach ميكنم درست ميشه به نظرتون راه حل چيه ؟ آيا كدي هست كه دقيقا مثل Attach دستي عمل كنه ؟
يه سوال ديگه تنظيمات SQL رو چجوري ميشه با كد نويسي دست كاري كرد ؟( مثل Run,Stop و SQL & windows و .....)
كسي نيست جواب بده !!!!!!!
هر دو سوال كه پرسيديد:
1- Attach بوسيله كد نويسي
2- Run و Stop كردن SQL بوسيله خط فرمان
قبلا در سايت مطرح شدهاند لطفا جستجو كنيد
سلام
من بعد از جستجو سوالمو مطرح كردم
جواب هست ولي درست كار نميكنه لطفاً به سوال دقت كنيد.
(( آيا كدي هست كه دقيقا مثل Attach دستي عمل كنه ؟ ))
چون با كد و قتي attach ميكنم مجوز ها و Login ها به هم ميريزه
سلام
یه برنامه گذاشتم که عملیاتattach ,backup ,restore ,
انجام میده.
https://barnamenevis.org/showth...=64210&page=21
نقل قول:
نوشته شده توسط
hdv212
اینم نمونه کدش :
CREATE DATABASE [C:\DOCUMENTS AND SETTINGS\HAMED\MY DOCUMENTS\VISUAL STUDIO 2005\PROJECTS\TREEVIEW1\TREEVIEW1\BIN\DEBUG\DATABA SE1.MDF]
ON
( FILENAME = N'C:\Documents and Settings\Hamed\My Documents\Visual Studio 2005\Projects\TreeView1\TreeView1\bin\Debug\Databa se1.mdf' ),
( FILENAME = N'C:\Documents and Settings\Hamed\My Documents\Visual Studio 2005\Projects\TreeView1\TreeView1\bin\Debug\Databa se1_log.ldf')
FOR ATTACH
بله حتما باید باشن.
میتونید اسکریپت دیتابیس رو Generate کنید، یا اگه توش داده هست، میتونید از اون Backup بگیرید و در جای دیگه Restore کنید.
سلام
خسته نباشید
اگه لطف کنید و کد deattach کردن رو هم بزارید ممنون میشم
نقل قول:
نوشته شده توسط
hdv212
اینم نمونه کدش :
CREATE DATABASE [C:\DOCUMENTS AND SETTINGS\HAMED\MY DOCUMENTS\VISUAL STUDIO 2005\PROJECTS\TREEVIEW1\TREEVIEW1\BIN\DEBUG\DATABA SE1.MDF]
ON
( FILENAME = N'C:\Documents and Settings\Hamed\My Documents\Visual Studio 2005\Projects\TreeView1\TreeView1\bin\Debug\Databa se1.mdf' ),
( FILENAME = N'C:\Documents and Settings\Hamed\My Documents\Visual Studio 2005\Projects\TreeView1\TreeView1\bin\Debug\Databa se1_log.ldf')
FOR ATTACH
بله حتما باید باشن.
میتونید اسکریپت دیتابیس رو Generate کنید، یا اگه توش داده هست، میتونید از اون Backup بگیرید و در جای دیگه Restore کنید.
سلام
خسته نباشید
اگه لطف کنید و کد deattach کردن رو هم بزارید ممنون میشم
سلام اقا آخر چی شد برای ATACH چکار باید کرد
کل کارهایی که باید انجام بدم چیه؟
آیا INSTALLSHIELD اینکار را نمیکند؟
سلام. آقایون من تازه کارمو تو حیطه ی برنامه نویسی شروع کردم. ی سوال دارم پس لطفا بطور ساده واسم توضیح بدین:
من میخوام ی برنامه بنویسم که تو حالت runtime بشه ی پایگاه داده رو ( هر نوعی که باشه sql - access - ... ) به برنامه متصل کنم، داده هاشو بخونم ی سری کارا روشون انجام بدم و برشون گردونم تو همون پایگاه. به من گفتن ی کامپوننت واسه اینکه هرنوع بانکی رو به برنامه وصل کنی هست. میشه لطفا منو راهنمایی کنین؟؟؟