سلام من نیاز به کمک فوری برای استفاده از فایلهی فلش در سی شارپ دارم.برای ساخت بازی
Printable View
سلام من نیاز به کمک فوری برای استفاده از فایلهی فلش در سی شارپ دارم.برای ساخت بازی
امکان داره یک بازی فلشو در سی شارپ لود کرد و براش برنامه نوشت
اگر منظوت اینه که بتونی پارامتری از C# به فلش یا برعکس ارسال کنی این کار شدنی است و کمی کار کوچیک دیگه اما نه در ان حد
اگر امکان داره نحوه اتصال C# و فایل فلشو به طور کامل توضیح بدید.مخصوصا کد نویسی در فلشو.ممنون
اگر کسی Smart Device بلده به سوال مربوطه در سوالات جواب بده. خیلی فوری است.
با سلام
از کامپونت F in Box
استفاده کن اگه تونستم می زارم
سلام
من از flash تو پروژم استفاده کرده بودم
کاملا جواب می داد
اما بعد از یه مدت وختی دوباره رو همون سیستم debug کردم warning داد
warning اینه:
Class not registered (Exception from HRESULT: 0x80040154 (REGDB_E_CLASSNOTREG))b
منظورش از not registered چیه؟
چیکارش کنم؟ :-?
با سلام خدمت همگی... من میخواستم از کلید های یک فایل فلش بعنوان button در سی شارپ استفاده کنم و روی اونها بتونم برنامه بنویسم .. کسی هست کمکم کنه خیلی خیلی ممنون میشم.
من مجبورم که طریق کد قلش رو اجرا کنم.
یهنی از طریق کد آدرس فلش رو بدم.
SupportPath = "masir.swf";
AxShockwaveFlashObjects.AxShockwaveFlash fl = new AxShockwaveFlashObjects.AxShockwaveFlash();
fl.Movie = SupportPath;
اما این ارور رو میده:
Exception of type 'System.Windows.Forms.AxHost+InvalidActiveXStateEx ception' was thrown.
آقا من مشکل بالام حل شد...
الآن میخوام اینطوری باشه:
توو برنامم نمیتونم دی ال ال رو اضافه کنم.به دلایلی!مهم نیست حالا.
من قصدم اینه که موقع Setup ،
shockWave رو نصب کنم....بعد برنامم بره دی ال ال رو روو سیستم طرف پیدا کنه،از اون استفاده کنه.
چطور؟:متفکر:
من از دستور
this.axShockwaveFlash1.Stop();
برای توقف فلش استفاده می کنم که متاسفانه فقط تصویر فلش متوقف میشه و صداش هنوز پخش میشه .فکر می کنید علتش چی می تونه باشه؟
سلام
بچه ها شرمنده من هر کاری میکنم فایل ocx به ابزارام اضافه نمی شه به نظرتون مشکل از کجاست؟
با stop کردن کنترل شما فقط روند اجرای پشت سر هم فریمهای فلش رو متوقف می کنید.
اما برای توقف صدا بسگتی به نحوه ی اجرای صدای پخش شده در فایل فلش دارد.
اگر صدا درون فریم های ریخته شده باید از stop استفاده کنید.
اگر با کد صدا پخش شده می تونید قبل از stop کنترل از fscommand زیر استفاده کنید.
اگر اشتباه نکنم
stopAllSounds
سلام دوستان
فرض کنید که یه برنامه نوشته شده و پارامترا به فایل فلش ارسال شده پریویوو هم مشاهده شده و حالا میخایم با یه فرمت خاص ویدئویی ذخیرش کنیم ؟
چکار کنیم ؟!!!!!!!
دوستان کسی نبود کمک کنه !!!!!
با سلام
چطور می شود فایل swf را داخل exe گذاشت ؟ نه اینکه در به عنوان فایل همراه. منظور standalone است.