موضوعات اضافه شد
چون فقط 10عنوان میشد اضافه کرد پس بعضی موضوعات نگذاشتم (اما اگر لازم بود میشه تغییر داد فعلا)
حتما شرح هرموضوع بخونید و بعد نظر بدهید چون عنوان بعضی موضوعات گویا نیست
ممنون
Printable View
موضوعات اضافه شد
چون فقط 10عنوان میشد اضافه کرد پس بعضی موضوعات نگذاشتم (اما اگر لازم بود میشه تغییر داد فعلا)
حتما شرح هرموضوع بخونید و بعد نظر بدهید چون عنوان بعضی موضوعات گویا نیست
ممنون
لطفاً اگر مهلتی هم برای این نظرسنجی تعیین بشه دیگه خیلی خوب میشه. در اینصورت اون روز موعود همه چیز معلوم میشه که آیا موضوعی به اندازه کافی رای اورده یا اینکه نیازمند زمان بیشتر برای رای گیری و یا نیازمند موضوعات جدید خواهیم بود.
با تشکر از همه دوستان
من میخواستم به این دوتا رای بدم ولی انگار فقط میتونم به یکی رای بدم
برنامه حسابداری آنلای
CRM - Customer Relationship Managment
مدیر تاپیک لطفا مدت زمان نظر سنجی را زودتر تعیین کنید .
یا حداقل می تونید با تعداد رای و درصد آن پروژه منتخب را تعیین کنید.
یعنی مثلا بگید هر پروژه ای که با فلان درصد یا به این تعداد رای رسید اون انتخاب می شه.
هرچه زودتر پروژه انتخاب بشه بهتره ...
مرسی
من فکر می کنم که تمام پروژه های فوق خوبند .امیدوارم که مدیر محترم تاپیک نام پروژه و نحوه و زمان اغاز ان را زودتر مشخص نمایند
با تشکر
زمان تا پایان این ماه هست (خوبه؟)
برای میزان هم باید بگم که به این دلیل رای گیری عمومی کردم که نوع کاربران هم مشخص بشه.
(به هر حال سابقه کاربران تاثیر گذار هست)
دوستانی که "برنامه برای شهرداری های کل کشور" انتخاب کردید کدام یک از شماها اطلاعات کافی درمورد شهرداریها و الزامات همچین پروژه ای دارید؟! (لطفا فقط کسانی که اطلاعات دارند پاسخ این سوال بدهند)
ممنون
مهلت رای گیری عالیه ولی لطفا تمدیدش نکنید.
با تشکر از شما دوست عزیز
من یه پیشنهاد دارم.
همه این پروژه ها خوب هستند.
ولی تو تخصص همه نیست.
من می گم همه برنامه ها رو بصورت کد باز شروع کنیم.برنامه هایی که بچه ها تخصصش را دارند توش ثبت نام کنن اونایی هم که تخصصش رو ندارند براشون یه کلاس آموزشی میشه تا قدرت خدشون رو بالا ببرند بعد وارد کار می شن و کمک میکنن
برای هر برنامه یکی مدیر پروژه بشه. یک نفرم مدیر کل کار.
در آخر میبینیم همه برنامه ها رو نوشتیم توی همه مباحث برنامه نویسی هم وارد شدیم
چرا چند وقته کسی واسه این تاپیک نظر یا رای به موضوعات نمی ده .... ؟
این تاپیک فراموش نشه << تاپیک خوبیه >> once4ever اگه صلاح می دونی رای گیری رو تمومش کن ؟
اگه AntiVirus یا FireWall هم توی رای گیری اضافه بشه خیلی عالیه
با اجازه همه دوستان، این تاپیک فراموش شده رو از برگه (به قول همین سایت) 7 به برگه 1 منتقل کردم تا شاید یاداوری بشه که مهلت تموم شده و نیز اگر کسی میخواد نظر بده اینکار را بکنه.
با آرزوی موفقیت.
خوب مهلت رای گیری تمام شد!!!
من تو پست قبلیم از کسانی که به برنامه شهرداری رای داده بودن خواسته بودم که هرکدام که اطلاعاتی در این زمینه دارند معرفی کنند تا بهتر به مستندات و سایر موارد بپردازیم. اما...
میخوام که تا پایان تاریخ کنکور ارشد این تاپیک کار خاصی انجام نده جز نظر گرفتن و رای گیری تا بعد از اون یه سری اقدامات عملی تری ( مخصوصا تقسیم وضایف و آشنایی ) انجام بگیره.
امیدوارم این حرکتی که باهم شروع کردیم به خوبی به سرانجام برسه
ممنون
سلام.
تکلیف پروژه های دیگه چی؟
مثلا به جز برنامه شهرداری موتور جستجو هم آماره بهتری نسبت به بقیه داره.
با سلام خدمت دوستان
در کارهای نجومی فوق پیشرفته ، روشی هست برای یافتن موجودات زنده فرازمینی .
در این روش با استفاده از دریافت اطلاعات (امواج رسیده از خارج از زمین) اقدام به آنالیز آنها جهت رسیدن به هدف نهایی انجام می شود.
این روش را SETI و این کار را پروژه SETI نام گذاری کرده اند.
چون حجم اطلاعاتی دریافتی بیش از تصور شد ، اقدام به کار جدیدی نمودند.
در این روش از یکا یک کاربران علاقمند به این کار دعوت می شود تا در سایت مورد نظر ، پس از اشتراک رایگان ، اقدام به دریافت و دانلود یک نرم افزار کوچک نمایند و آن را بر روی سیستم خود نصب کنند . کار برنامه: بر اساس تقسیم بندی های قبلی اطلاعات دریافت شده، این اطلاعات را بین کاربران تقسیم می کنند تا هنگامی که کامپیوتر شما در حالت بیکاری است ، و CPU استفاده نمی شود اقدام به پردازش این اطلاعات می نماید و آنها را به صورت پردازش شده و مرتب شده ذخیره می نماید. هنگامی که شما به اینترنت وصل می شوید ، این اطلاعات به محل اصلی انتقال داده می شوند و در کنار مابقی اطلاعات پردازش شده در جای اصلی خود قرار میگیرد.
مزیت این روش: به جای استفاده از یک ابر رایانه خیلی قدرتمند و هزینه های گزاف برای این کار ، از کامپیوترهای معمولی کاربران جهت عملیات پردازش استفاده می شود بدون صرف هزینه.
هدف از مطرح کردن این مطلب: با توجه به پروژه عظیمی که مد نظر دارید ، به نظر من ، اگر می خواهید واقعاً این کار را تا انتها ادامه دهید 100% نیاز به یک ابر رایانه خواهد شد . ولی با این روش می توانید با یک نرم افزار خیلی سبک که بر روی هر سیستم نصب می شود ، هر کاربری که به سایت سرور جهت کار خود متصل می شود ، عملیات پردازش کارهای خود را با کامپیوتر خود انجام دهد و نتیجه را برای سرور ارسال نماید تا از فشار کار بر روی سرور بکاهد ، در کنار کاهش مابقی هزینه ها. البته از دیگر کارهای انجام شده در این روش نیز می توان برای استفاده در اینگونه کارهای گروهی الهام گرفت.
و به نظر من اولین قدم در پیشرفت هر کاری خلاقیت است.
این فقط یک نظر بود ، امیدوارم که از خواندن این مطلب استفاده لازم را ببرید.
با امید موفقیت برای یکا یک شما عزیزان.:چشمک:
سلام
نظر من اینه که همچین برنامه ای کاملی باعث میشه
بازار نرم افزاری رو خراب کنه و هر بچه ای بتونه از اون سوء استفاده کنه ور داره ببره پیش اوستاشو هی کلاس بزاره
و ظمنا همچین کار گنده ای نیاز شدید به مدیریت نرم افزار با رشنال رز هم داره
ولی منافع زیادی هم برای اعضاء داره
من پیشنهاد می کنم که مثلا اول کلیاتش رو مشخص کنیم بعد هر قسمت رو جدا گانه شرح بدیم و طراحی کنیم مثلا برای قسمت گزارشگیریش بگیم ما این پارامتر هارو داریم کیا می تونن برای این یک گزارشگیری بنویسند و بعد از بین اونا بهترین رو انتخاب کنیم ولی به نظر من همچین کاری امکان پذیر نیست با این وجو اگه شروع کردین مارم خبر کنین (من می دونستم موفق نمی شیم)
یه چیزه دیگه اصلا چه توجیه اقتصادی داره که همچین کاری بکنید
اگر کسی نمی خواهد پروژه را ادامه دهد من خودم یکی را که پیشنهاد دادم را شروع می کنم
دوستانی که می خواهند به پیوندند همین جا اعلام امادگی کنند
من پروژه دانشگاه مجازی را عنوان کردم که قبلا قسمت انتخاب واحد و آزمون الکترونیکی را
را نوشته ام حالا من برای تکمیل قسمت ارائه دروس و تشکیل کلاس اینترنتی و انجمن برای ان
و مدیریت کامل آموزش را با کمک هم می خواهم به انجام برسانیم
دوستان علاقمند می توانند همین جا اعلام امادگی کنند
دوست عزیز بهتره شما یک پروژه رو انتخاب کنید و بنویسید ، بعد source رو بگذارید (تا اینجا تازه میشه شروع Open source ). از اینجا به بعدش دوستان بر روی source شماتغییرات رو اعمال میکنند و Version های مختلف رو میدند بیرون.
اینجوری خیلی سریعتر به نتیجه میرسید.
قرار نیست تحت لیسانس GNU پروژه بنویسیم
سورسش هم قرار نیست بدهیم بیرون گفتم با علاقه مندان پروژه را شروع کنیم
و تا مرحله فروش ان را پیش ببریم و سودش هم تقسیم کنیم
و سورسش هم پیش کسانیکه ان را گسترش می دهند می ماند نه کسی دیگر
این جور برنامه ها احتیاج به تحلیل دارد نمی شود هر کسی از راه رسید پروژه را دستکاری کند
و یا سیستم عامل لینکوس هم نیست که برایش بخواهی درایور بنویسی
سلام
من هم دوست دارم این پروژه زودتر شروع بشه
مهم همکاری بچه هاست نه نوع پروژه و...
حامد جان من هستم تا اونجایی که وقت بهم اجازه بده.
پیشنهاد می کنم web aplication ای شبیه به sourceforge.net نوشته بشه تا زیر بنای کد منبع باز تشکیل بشه. تا جایی که اطلاع دارم سورس کد یا پروژه open source مشابه اون موجود نیست.
فکر کنم انجام پروژه های گروهی در ایران خیلی ساده نباشه چون روحیه کار گروهی تو فرهنگ ما ضعیفه.
اون موقعی که توی مدرسه به ما می گفتن رو دستتو سفت بگیر بقل دستی نقاشی تو نبینه، تو ژاپن یه دیوار رو می دادن دست بچه های یه کلاس با هم روی اون نقاشی بکشن !
نکته مهم اینکه چون قانون درست و حسابی کپی رایت تو ایران نداریم اصلاً رو منافع مادی اون حساب نکنید اما تجربه کار گروهی اون ارزشمنده. مطلب زیر کمی کمک کننده است :
http://www.hack.ir/index.php?topic=288.msg679#msg679
موفق باشید
سلام خدمت دوستان
می دونین به نظر من از زمانی که کلاس هایی جهت آموزش در سایت گذاشته شده و علاقمندان به اون کلاس ها مراجعه می کنند پس این سایت پتانسیل این رو داره که هر ماهه یا حتی هر هفته یک روز رو به گردهمایی هایی اختصاص بده که دوستان علاقمند به کار گروهی در اون شرکت کنند و به صورت face to face با هم برخورد داشته نظرات و پیشنهادات خودشون رو ارائه بدن . به نظر شما کل این تاپیک رو نمی شد در یک روز مطرح کرد و حتی تعداد بیشتری جواب از دوستان گرفت ؟
7 ماهه این تاپیک بدون حتی یک نتیجه گیری کوچولو همین طور داره ادامه پیدا می کنه ؟
و البته هر کی از این تاپیک بازدید می کنه فقط به کلمه « منم پایم ، من این کار رو خیلی دوست دارم ، منم هستم اما وقت ندارم ، اگه کارام تموم شد ما هم هستیم » این جملاتی هست که به کرات در این تاپیک تکرار و تکرار می شه و بطبع نه اینکه هیچ نتیجه ای در بر نداره و نداشته فقط به طول و عرض این تاپیک اضافه می کنه و خالی از هیچ محتوایی هست .
در مورد اینکه چه برنامه ای بنویسیم به نظر شما تا کی باید برنامه های حسابداری ، کتابداری ، انبارداری ، فروشگاهی ، اغذیه و تمام برنامه ایی از این قبیل که فقط و فقط دارن تکرار می شن بدون هیچ محتوای اضافی ؟
تا به حال کسی نشسته و به این فکر کنه که چرا ما Component های فارسی خیلی کم داریم ؟
چرا کسی به دنبال ایده های ناب و دسته اول نیست ؟
چرا عادت کردیم به اینکه فقط دنبال تکرار باشیم ؟
به نظر من حتی واسه شروع هم که شده بیخیال برنامه هایی مانند مثال هایی که بالا زدم بشیم و کمی قوی تر حرکت کنیم .
یعنی ما واقعا نمی تونیم WPF بنویسیم ؟
یعنی ما واقعا نمی تونیم Component بنویسیم ؟
این گونه برنامه نویسی ها خلاقانه و همجنین بدون تکرار هستند .
Component نویسی حس خلاقیت رو افزایش می ده و برنامه نویس خودش مستقیما درگیر نوشتن کد هست نه اینکه فقط به Copy , paste کردن کدهایی که از این طرف و اون طرف جمع کرده باشه .
چرا و تاکی باید دنبال قطعه کدهایی باشیم که خارجی ها برای ارتباط با سخت افزار برای ما می نویسند باشیم ؟
چرا تبادل اطلاعات بین نرم افزار نویس و سخت افزار کار اینقدر در ایران ما ضعیف هست ؟
لازم به پاسخ به این سوالات نیست فقط دنبال چاره باشید .
فکر می کنم تمامی دوستان 4 ساعتی در هفته وقت یک گردهمایی کوچیک در این شهر بزرگ و پرپتانسیل تهران داشته باشیم .
--- تمام پستهایی که نامرتبط با موضوع تاپیک و یا بنوعی دلسرد کننده بودند حذف شدند. ---
اما اگه قراره کاری انجام بشه بهتره ابتدا یکنفر (مثلا آغازگر تاپیک: آقای once4ever) شروع و حداقل یک یا چند سیستم رو تجریه و تحلیل کرده و خروجی طراحی (: بصورت دیاگرامهای UML) را برای بحث بیشتر و توافق نهایی همینجا آپلود کنند.
دوستان علاقمند به مشارکت نیز میتوانند؛ ضمن معرفی و توافق بر یک استاندارد در نحوه ی پیاده سازی، مطابق با طراحی نهایی تقسیم وظایف نموده و بخشی از آن را جهت پیاده سازی تقبل کنند.
موفق باشید.
نمي خوايد شروع كنيد ؟
نظر خواهي بسه ديگه.زودتر شروع كنيد.
با درو د و تشکر ویژه
منم هستم
بطور کلی در شهرداری برنامه های زیادی استفاده میشود که گه گاهی بعضیها شون مجتمع و یک پارچه هستند و بعضی ها هم منرفد ولی این هم بسته به بودجه شهرداری و قدرت خرید اون شهرداری و مشاوره آنها داره مثلاً در شهرداری یک شهر کوچک با منابع مالی پایین قطعاً توان خرید یک برنامه مجتمع رو نداره مگر از طریق مدیریت شهر و روستا در استانداری خریداری و در اختیار انها قرار گیر که این هم معمولاً مشکلات خاص خود را دارد عدم تفکر ثابت و کارشناسی و ... ولی از جمله برنامه های شهرداری ها میتوان به برنامه های ذیل که هرکدام داستان خودشون رو دارن و تجزیه تحلیلهای خودشون را من نمیدونم ما رو کدوم بخش میخوایم کار کنیم به هر حال من با اطلاعات و تجربیاتی که داشتم حدودی رو بصورت مختصر در ذیل مشخص کردم که کامل نیست و در ریز شدن جای تامل و بررسی دارد.
با تشکر مجدد منتظر تماس جهت همکاری هستم .
1-برنامه دبیرخانه و اتوماسیون اداری
1-1-دفتر دبیرخانه – قابلیت اسکن –کار با قلم نوری – دریافت هر گونه فایل ضمیمه – کار میکروفن و ..
1-2-کارتابل دبیرخانه – صندوق ورودی – خروجی – ذخیره موقت -ارسال موقت ثبت و ....
1-3-کارتابل شخصی – صندوق ورودی – خروجی – ذخیره موقت -ارسال موقت ثبت و .... بایگانی شخصی و ....
1-4-گردش کار و...
1-5-مدیریت ملاقاتها .....
1-6-مدیرت آرشیو .....
2-حسابداری
2-1- حسابداری و ...
2-2- اموال و ...
2-3- انبار و ...
2-4- چک و ...
2-5- قابلیت ارتباط با برنامه درآمدهای عمومی و کارگزینی ...
3-درآمدهای عمومی
3-1- برنامه ثبت کدهای درآمدی و وصولی انواع عوارضها (اعم از نوسازی و ..)
3-2- برنامه عوارض خودرو .....
3-3- برنامه دریافت عوارض و صدور قبضهای بهاء خدمات عمومی و ...
4-سیستم پرسنلی و کارگزینی
4-1- ثبت اطلاعات پرسنلی – فرزندان – تحت تکفل – وضعیت ایثار گری و ....
4-2- صدور حکم ماموریت و مرخصی – مانده مرخصی و ماموریت و ....
4-3- صدور احکام کارگزینی قراردادی – رسمی – پیمانی اطلاحیه و ....
4-4- ثبت سوابق خدمتی و آموزشی و ماموریتها – ارتقاع شغل و ...
5-برنامه شناسنامه آموزشی
5-1- شامل برگزاری دوره های اموزشی و سیمینارها و .....
6-برنامه نوسازی و املاک
6-1- ثبت اطلاعات ممیزی املاک و مشاغل صدور قبض عوارض و وصولی و ...
6-2- ارتباط با برنامه فنی و شهرسازی و ....
7-برنامه فنی و شهرسازی (تقریباً مهم ترین بخش شهرداری )
7-1- ثبت اطلاعات ممیزی برابر فرمها تایید شده وزارت کشور شامل اطلاعات مالک – ملک – موقعیت – اطلاعات ساختمانی – قیمتهای پشت جبهه جلو جبهه – بر – کرورکی – اطلاعات کمیسیونهای ماده صد – ماده77- تنظیم قراردادها – توافقات و ....
7-2- قابلیت اتصال یا دارای بایگانی الکترونیک به منظور دیدن پروندهها
7-3- قابلیت کار و دریافت با برنامه های نظیر اتوکد – GIS
7-4- قابلیت اتصال و دریافت از اینترنت و کیوسکهای اطلاع رسانی و sms
7-5- چند کاربره و بصورت گردش کار Work Flow
7-6- و .....
یه برنامه بنویسیم که تمام که از طریق اینترنت تمام شعب یه سازمان رو به هم متصل کنه مثلا کلیه اداره کاریابی کل کشور رو به هم متصل که بتونن اطالاعات آماری خودشون رو به مرکز اداره کار بفرستن ویا از همدیگه نیرو بگیرن این کار عملا با وب سرویس و فرم اپلیکشن قابل اجرا هستش ----من و دوستم برای یه سازمانی داریم این کار رو انجام می دیم !
ايراني جماعت هر كاري و بخواد مي تونه انجام بده
ديگه خودمون به تواناييهاي خودمون كه واقفيم
هر پروژه اي خواستين انجام بديد من هستم
فقط با برنامه پيش بريم و مرتب و بدونيم كه گرچه سخت اما ميشه.
چرا مسئله ای که توی کشورهای پیشرفته از همه بیشتر اهمیت داره الآن باید چند ماه خاک بخوره و به برگه 64 ام برسه.
یک پروژه خوب و قوی می تونه مرورگر اینترنت باشه.