آقا من هرچی گشتم هیچ refrence درست حسابی (البته فارسی) برای آموزش کنترل های جانوس پیدا نکردم کسی مقاله ای سراغ نداره ؟
Printable View
آقا من هرچی گشتم هیچ refrence درست حسابی (البته فارسی) برای آموزش کنترل های جانوس پیدا نکردم کسی مقاله ای سراغ نداره ؟
ضمن عرض سلام
چگونه میشود توسط کد نویسی caption مربوط به column set گرید جانوس را مقدار داد (منظورم هدر گرید جانوس است)
سلام
چطوری می شه وقتی گرید جانوس load می شه یک ROW به صورت انتخابی Select شده باشه مثلا ششمین Row انتخاب شده باشد
من Janus2 رو که نصب کردم Help آن در Help دات نت اضافه نشد . از هیچ Source ی نمی تونم کمک بگیرم .کسی می تونه بگه چه کار کنم
آقا من یک مشکلی دارم اساسی
یک دیتا گرید ساختم که از طریق دیتابیس و به وسیله دیتا ست فیل میشه یعنی پر میشه و لی یکی از این ستون ها چک باکس که اون هم از دیتابیس وارد میشه حلا مشکل من اینجا ست که میخوام همه اون رکورد هایی که چک باکسشون ترو هست یک رنگ دیگه بشه اقا یعنی بتون بگم سه الی چهار روزه دارم با کد ها ورمیرم اما نمی تونم این کار روبکنم
با سلام
من می خوام یک ستون رو در دیتاگرید جانوس به یک دیتاسورس وصل کنم به طوری که AutoComplete بشه.
چطوری این کار رو انجام بدم.
ممنون
این کدو بزار وقتی که اون فیلد خاص که ایندکسشو میدی ترو باشه اون رکورد رو برات بولد می کنهنقل قول:
Private Sub AddConditionalFormatting()
Dim fc As GridEXFormatCondition
fc = New GridEXFormatCondition(Grid.RootTable.Columns(index ), ConditionOperator.Equal, true)
fc.FormatStyle.FontBold = TriState.True
Grid.RootTable.FormatConditions.Add(fc)
End Sub
چطور میشه یه ستون داشته باشیم که شماره ردیف رو نشون بده ؟
و وقتی که با فیلتر و یا سورت تغییری ایجاد می کنیم این شماره به هم نریزه و باز هم اولین سطر جدول شماره ردیف 1 رو داشته باشه .
آقا شما چجوری سایت جانوس رو باز می کنید از این adsl پارس آنلاین که من دارم فیلتر شده و سایتش باز نمی شه؟؟؟؟
سلام
من در Janus Grid خصوصیت FilterMode را Automatic کردم ولی برای search کلمه را باید کامل وارد کرد . چه جوری می شه که با دادن قسمتی از کلمه تمام Data هایی را که حاوی آن کلمه هستند بیاره مثل اینکه از دستور Like در SQL استفاده بکنه
لطفا در مورد ايجاد ChildTable و روش ايجاد اون توضيح بديد ...
اگر در حد يك راهنمايي هم باشه ممنون ميشم .
وقتي شما در اس كيو ال بين دو تا جدول ارتباط برقرار ميكنيد و اين دو جدول را در ديتاست قرار ميدهيد
ميتوانيد در فرم بوسيله گريد جانوس اين دو جدول را نمايش دهيد
گريد جانوس جدول اصلي يا Master را Tables و جدول Detail را بصورت ChildTables قرار ميدهد
براي اينكار وقتي شما گريد جانوس را روي فرم قرار داديد و مقدار DataSource را يك BindingSource قرار ميدهيد آنگاه براي نمايش فيلدها بايد گزينه Retrieve Hierarchical Structure انتخاب كنيد تا هم فيلدهاي جدول اصلي و هم فيلدهاي جدول sub نمايش داده شوند
اين نكته فراموش نشود كه در رويداد فرم لود بايد هر دو جدول Fill شوند
امكان داره يك نمونه از Northwind آپلود كنيد ؟ چون من مواردي كه گفتيد انجام دادم ولي هيچ ركوردي نمايش نميده!!!
FilterRowUpdateMode رو مساوی WhenValueChanges بزار
من میخوام سه تا ستون که دراپ دون هستند و به یک بایندینگ سورس وصلند رو طوری داشته باشم که اولا
row ی هرکدوم رو تغییر میدیم row ی دو تای دیگه تغییر کنه (البته با کد این کار رو کردم ولی وقتی یکدوم سورت میشه دیگه اطلاعات یک row ی دیگه رو نشون میدن)
دوما وقتی توی cel مربوطه چیزی تایپ میشه دراپ دون مربوطه فیلتر بشه (الان فقط اونو پیدا میکنه)
سلام
اگه در گرید جانوس بخواهیم رقم های یک ستون رو سه رقم سه رقم جدا کنیم باید چه کار کنیم
کسی می دونه چطور میشه یک دراپ دون رو همزمان با تایپ هر کارکتر در cel مربوطه که در گرید اصلیمون هست فیلتر کرد.
با سلام
من درمورد مرج(merg) مشکل دارم و میخوام یک ستون را که مقادیرش تکراری است تکراری ها رو نشان ندهد لطفا کمکم کنید
سلام
امكان داره كه فيلدهاي گريد جانوس به جاي افقي ، عمودي نشون داده بشه ؟
سلام
جانيوس تحت وب از كجا ميتونم تهيه كنم
تو وب بگردي ک ر کــــ اون هست خودش رو هم از سايتش بگير
در گريدم (نسخه 3.5) يك ستون دارم كه محتوياتش زياده اندازش رو رو 400 گذاشتم حال مي خوام وقتي كاربر كرسر رو روش برد يه تول تيپ كه شامل محتويات اون ستون رو بهش نشون بده (و حتي اگه بشه اطلاعات يه ستون ديگه رو )
براي اين كار مي خوام از Supertooltip استفاده كنم
كار باهاش رو بلد نيستم اگه ميشه كمك كنيد
در كل آيا اين روش خوبيه
راه ديگي پيشنهاد نميكنيد
ممنون از توجهتون
سلام
من با گرید جانوس یکم مشکل دارم :لبخند:
1 - میخوام وقتی تو یک سطر دارم اطلاعات وارد می کنم بعد از این که از اون سطر خارج شدم اگر تو یکی از سطونهام خالی بود error ی که میخوام رو بده اگه خالی نبود هم که هیچی .
2 - با کیلید های چپ و راست روی کیبورد که میزنی وقتی به سطون آخر میرسه میره سطر بعد و وقتی هم روی سطون اول باشی و کلید سمت راست رو بزنی میره سطر قبل ، من نمیخوام این کارو انجام بده . چه باید کنم
3 - به چه صورت میتوان یک سطر را کپی کرد و در یک سطر دیگر پیست کرد .
لطفاً راهنماییم کنید .
با تشکر
سلام دوستان
من ميخوام در يكgride كه selectionmode اون multiselect است.حلقه اي داشته باشم كه مقدار يك Cell از تمام رديفهاي انتخاب شده را برگردونه.لطفا راهنمايي بفرماييد.
سلام
من 2 تا مشکل با گراید جانوس دارم
1. می خوام موقعی که گراید پر می شه رکورد هایی که فیلد 1 اون 1 هست رو تغییر رنگ بده مثلا کمرنگ کنه ؟!
2.می خوام یک فیلد که نوع اون image هست در اس کیوال 2005 را در گراید جانوس با استفاده از دیتا ست نشون بدم اما نمی دونم چرا هیچ تصویری رو نشون نمی ده در حالی که همون رکورد رو اطلاعات ش رو تو prcture box راحت نشون می دم ....
سلام.من ميخوام با record selector در janus كار كنم.اما نمي دونم چرا فقط توسط Header selector ميتونم ركوردها رو انتخاب كنم و وقتي روي ُSelector تك تك ركوردها كليك مي كنم تيك نمي خوره.لطفا راهنماييم كنيد.
من براي خاصيت فيلتر را اتوماتيك كردم ولي در جدول اگر انگليسي يا عدد باشد نشان مي دهد ولي اگر فارسي وارد كنيم ان را نشان نمي دهد آيا راهي وجود ندارد كه با فارسي هم جستجو را انجام بدهد.
با فارسی هم کار می کنه اما باید اگه گزینه equel رو انتخاب کرده باشه که پیش فرض است باید کل متن رو وارد کنی اکه پیدا نکرد فکر کنم مشکل در حروف ک - ئ باشه که اونا رو باید به یک فرمت استاندارد موقع ذخیره و موقع جستجو تبدیل کنی
ببخشيد من يك مشكل ديگه هم دارم من در گريدم يك ستون دارم كه حاوي عكس هست مي خواهم آن را در گريد نشان ندهد اما وقتي كه روي سطر كليك كردم آن عكس را در يك فرم ديگر مثل پرينت پريويو نشان دهد چكار بايد بكنم
شرمنده !! جدا از بحث حرف میزنم !! ولی من نمیدونم چرا تا کامپوننت ها و کنترل های DevExpress هست از janus استفاده میکنید !! ؟
یکی میتونه منو روشن کنه که جانوس چه حسن برتری نسبت به دواکسپرس داره !! ؟
ممنون !!
سلام
چطوري ميشود در جانوس Grid Ex بتوانيم از delete و insert استفاده كنيم . من توانستم درباره delete يك دستور بنويسم ولي آن را وقتي كه اجرا ميكنم اطلاعاتم را از data base كه sql2005 است پاك نميكند فقط مي تواند ركوردي از برنامه ام را پاك كند و وقتي در sql را نگاه ميكنم آنها پاك نشده اند همچنين درباره insert نيز كمكم كنيد. خيلي عجله دارم.
خوب شما می تونی اون فیلد عکس رو از ستون های گراید حذف یا مخفی کنی که من با حذف موافقم و بعد رو هر ستون که کلیک کرد کد اون رکورد رو بفرستی واسه اون فرم و اون فرم با توجه به کد رکورد عکس رو از دیتا بیس بگیره و نشون بده
من از هر دو استفاده می کنم اما با گراید جانوس راحت ترم و لی در مورد tsb کنترول برای جانوس 2 مشکل داره موقعی که ایتم هاش زیاد بشه موقع خروج از برنامه خطا می ده اما dev خوبه
...
با سلام؛ من ميخوام سطرهاي يك ديتا گريد جانوس رو سطر به سطر پيمايش كنم. با استفاده از دستور foreach نميشه اين كار رو انجام داد؟
در واقع ميخوام ليست يك ستون رو كه نام اقلام هست رو پس از اضافه در ديتا گريد، يكجا در جدول SQL Server درج كنم. ميخوام سطر به سطر پيمايش كنم بعد ثبت كنم. كسي مي تونه كمكم كنه؟ ممنونم از همه دوستاي خوبم
از دوستان کسی هست که بتونه کمکم کنه که چطوری میتونم عنوان فیلد های خودم را به صورت زیر تعریف کنم
https://barnamenevis.org/attach...5&d=1245174587
سلام خدمت دوستان عزیز
من با کنترل UITab مشکل دارم:
مقدار خاصیت Righ To Left را وقتی به Yes تغییر می دهم کنترل هیچ تغییری نمی کند و گویا این خاصیت هیچ کاری انجام نمی دهد
کسی راه حل مشکل من را می دونه؟
خواهش خواهش خواهش كمك كنيد.
يه گريد جانوس دارم كه page بندي هم شده.ميخوام وقتي صفخه لود ميشه با page index و row index اي كه بهش ميدم به page مورد نظر بره و row مورد نظر رو نشون بده.
من هر دستوري كه پيدا كردم read Only هست.يعني فقط ميتونم اين مقادير رو بخونم و نميتونم اونارو set كنم.
خواهش ميكنم كمك كنيد.
خواهش.ممنون.:ناراحت::ناراحت: :ناراحت: