-
نقل قول: نكاتی در مورد برنامه نويسي در Visual Basic
اینم یه سورسی که فایل متنی رو باز میکنه .. سیو میکنه و میتونید توش تغییر بدید ..مثل یه ورد پد سادس
یک فرم به نام Form1
سه دکمه به نامهای cmdOpen , cmdSave , cmdClear
یک دیالوگ باکس به نام cd1
یک RitchTextBox به نام RTB1
[CODE]
Private Sub cmdClear_Click() RTB1.Text = "" End Sub Private Sub cmdOpen_Click() Dim strOpen As String With cd1 .Flags = &H2000 .DialogTitle = "Open" .Filter = "Ritch Text Box(.rtf)|*.rtf" .ShowOpen strOpen = .FileName End With Form1.RTB1.LoadFile strOpen End Sub Private Sub cmdSave_Click() Dim strSave As String With cd1 .Flags = &H2000 .DialogTitle = "Save" .Filter = "Ritch Text File (*.rtf)|*.rtf" .ShowSave strSave = .FileName End With Form1.RTB1.SaveFile strSave End Sub
[CODE]
-
دوستان عزیز و اساتید محترم
باتشکر از زحماتی که میکشید من در vb6 تازه کار هستم و برنامه حرفه ای نمیخوام بنویسم فقط برای فروشگاه بنک داری که داریم میخوام یه برنامه بنویسم که بتونم مقدار و مبلغ وارده و صادره را کنترل و گزارش گیری کنم بخاطر همین به سورس برنامه کتابخانه نیاز دارم همچنین اگر سورس کوچکی از طراحی یک فرم که به دیتا بیس اکسس لینکه و دکمه های از قبیل اولین رکورد رکورد قبلی و رکورد حدید و حذف رکورد و ویراش رکورد و .... و همچنین لیست ویو که بتونم از آن رکورد هایی که در دیتا بیسم هست را ببینم و برای ویرایش فراخوانی کنم (که معمولا در فرمها استفاده میشه) نیاز دارم اگر سورس دیگه ای هم دارید ممنون میشم برام ارسال کنید
-
یعنی هیچکس نیست که بتونه به من کمک کنه
-
وارد کردن اطلاعات خارج از دیتابیس به datagrid
سلام.کمک لطفا
من یه دیتا گرید دارم شامل 4 تا فیلد. که 3تا فیلد رو به دیتا بیس وصل کردم و اوکی
اما فیلد چهارم رو میخوام ابتدا یه سری محاسباتی روی فیلدهای دیگه انجام بدم و بعد نشون داده بشه
یعنی باید روبروی این کد چی بنویسم؟
=DataGrid1.Columns(4).DataField
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
abbaszz
وارد کردن اطلاعات خارج از دیتابیس به datagrid
سلام.کمک لطفا
من یه دیتا گرید دارم شامل 4 تا فیلد. که 3تا فیلد رو به دیتا بیس وصل کردم و اوکی
اما فیلد چهارم رو میخوام ابتدا یه سری محاسباتی روی فیلدهای دیگه انجام بدم و بعد نشون داده بشه
یعنی باید روبروی این کد چی بنویسم؟
=DataGrid1.Columns(4).DataField
خودم تونستم D:
جهت استفاده بقیه دوستان:یک فیلد به بانک اطلاعاتی اضافه کردم اما خالی
هر کدوم از محاسبات مورد نظر رو روی لیبل ریختم.و لیبل رو به فیلد اضافه شده بانک اطلاعاتی وصل کردم از پنل پراپرتیس. به همین راحتی :)
-
نکاتی در مورد طراحی سیستم های تلفن گویا با VB6
سلام به همه
من یه مدت پیش یه برنامه با KD نوشتم (ورژن 4)
یه چند جایی مشکل داشتم که به بدبختی حلش کردم
حالا می خوام یه چند تا از تجربیات اون رو بزارم که اگه کسی مشکل مشابهی داشت مشکلش حل شه
اول یه سری اطلاعات:
من تو محیط vb6 برنامه رو نوشتم
واسه 16 خط
از کارت های دیالوجیک که میشه گفت بهترین انتخاب واسه سیستم تلفن گویاست استفاده کردم (البته کارتها الان خیلی گرون شدن)
مدل کارتهای من D/4PCI & D/4PCIU هست البته میشه از هرجور کارتی حتی مودم استفاده کرد اما فکر نکنم هیچ ...ی بخواد 8 یا 16 تا مودم روی کامپیوترش نصب کنه
اگه از کارت های دیالوجیک استفاده می کنید :
به ترتیب کارای زیر رو انجام بدید
1 - نصب کارت ها روی مادربرد
2 - نصب برنامه Dialogic System Release 5.1.1 (الان ورژن 6 هم هست اما از TAPI پشتیبانی نمی کنه و باید فقط همین ورژن نصب شه)
3 - نصب برنامه Dialogic System Release 5.1.1 Feature Pack 149
4 - نصب Dialogic Point Release For D/4PCIUF
5 - نصب Dialogic System Release 5.1.1 Service Pack 1
6 - تنظیم برنامه DCM برای لود شدن در استارت آپ ویندوز و نصب Dialogic Wav Driver For TAPI
7 - .... یه سری تنظیمات دیگه هم داره که اگه نتونستید پیداشون کنید بگید اونا رو هم بزارم
8 - نصب KDTELE Tools V4.0.33 و کرک آن
نکته ها :
تحت هیچ شرایطی از ریموت واسه نوشتن این برنامه استفاده نکنید ، من برد ها رو روی دسکتاپ نصب کرده بودم و سعی میکردم با لپ تاپ و Remote Desktop Connection این برنامه رو بنویسم ولی پیغام Invalid Sound Device ID was passed as argumentرو می گرفتم که مشخص شد با اینکه ریموته ولی واسه پخش صدا می خواد از روی لپتاپ درایور Dialogic wav Driver رو بیاره که خطا می داد . البته کلی بدبختی دیگه توی ریموت داره و از این سیستم استفاده نکنید .
سعی کنید اگه امکانش رو دارید غیر از این برد ها یک مودم معمولی هم نصب کنید چون واسه تنظیمات صدا راحت تر باهاش کار می کنید
فرمت فایل های wav باید این ها باشه و نه چیز دیگه :
"PCM 8,000 Hz - 16 bit - Mono" format or the "KDPCM 8,000 Hz - 16 bit - Mono"
wave format compatible with most of Dialogic cards is the "PCM 11,025 Hz - 8 bit - Mono" فقط مخصوص دیالوجیک
"KDPCM 11,025 Hz - 8 bit - Mono", and "KDPCM 8,000 Hz - 8 bit - Mono"
سعی کنید یه WAVE EDITOR داخل برنامه داشته باشید که اگه خواستید از چند نوع فرمت استفاده کنه خود برنامه تون انجامش بده
باز هم اگه پیغام خطای WAV_BAD_FORMAT رو دیدید یه صدا از طریق تلفن ضبط کنید و مشخصات اون رو از برنامه wav editor در بیارید و بقیه صداهاتون رو طبق اون مشخصات ضبط کنید
حتما توی CALL LOG برنامه تون (البته اگه داشته باشید) از CALLHANDLE استفاده کنید .
اگه تعداد خطوط برنامه تون ثابت نیست و میخواید واسه هر مشتری تعداد خط به خصوصی استفاده کنید از Dynamic Creation استفاده کنید (مثال این رو توی EXCELETELمیتونید پیدا کنید )
اگه می خواید خطوط تون توی دیتابیس ذخیره بشه و واسه هر بار اجرای برنامه قرار نباشه Line Selection انجام بدید حتما دو گزینه LineDeviceName و LineID رو ذخیره کنید .
واسه تست برنامه می تونید از شبیه ساز های نرم افزاری استفاده کنید (قرار نیست من من خنگ با موبایلتون تست کنید که بعدش کلی قبض واستون بیاد ):بامزه:
شبیه ساز ها رو توی یه تاپیک مجزا توضیح دادم
من نکته دیگه ای به ذهنم نمی رسه اما اگه سوالی بود در خدمتم
ولی خودمونیم تا این سیستم تموم شد پدرم دراومد حتی رفتم VC++ یاد گرفتم و باهاش DLL درست کردم که بعدش فهمیدم اصلا نیاز نبود .
یه مجموعه کامل از صداهای ضبط شده به صورت wav هم دارم که حجمش خیلی زیاده اگه خواستید یه جوری بهتون می رسونم
امیدوارم این پست مفید باشه ، اگه مشکلتون حل شد لایک فراموش نشه !!! همون تشکر
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hamed Mirzaei
MCSE 2003
MCSD/MCAD 2000
MCDBA 2000
CIW Webmaster
msws{DOT}biz{AT}gmail{DOT}com
-
سلام
میشه توضیحی درباره این متد بدید
Adodc1.Recordset.RecordCount
مرسی
-
تعداد رکوردهات رو میشموره از اسمش هم پیداس !
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
setroyd
تعداد رکوردهات رو میشموره از اسمش هم پیداس !
ممنون از جوابت دوست عزیز
من یه برنامه نوشتم وبا adodc به اکسس متصل کردم واین کد رو استفاده کردم متاسفانه خطا میده
ولی همین برنامه رو با dataمینویسم از این کد خطا نمیگیره
به هرحال تشکر:متفکر:
-
این کد جواب میده بی مشکل !
MsgBox Adodc1.Recordset.RecordCount
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mina.6869
ممنون از جوابت دوست عزیز
من یه برنامه نوشتم وبا adodc به اکسس متصل کردم واین کد رو استفاده کردم متاسفانه خطا میده
ولی همین برنامه رو با dataمینویسم از این کد خطا نمیگیره
به هرحال تشکر:متفکر:
سلام
قبل از اين كد ADODC رو Refresh كردين ؟
-
گفتیم تاپیک پر باره ما هم بی نصیب نباشیم چند تا پست یادگاری هم ما بدیم :
با این برنامه می تونید رنگ های تصادفی تولید کنید شاید یه جا به درد همه بخوره
Private Sub Command1_Click()
Timer1.Enabled = True
End Sub
Private Sub Timer1_Timer()
Randomize
Shape1.BackColor = QBColor(Rnd() * 10)
End Sub
-
شاید خیلی از دوستان خواستن اطلاعاتی که از اکسل دارن رو بیارن توی Datagrid و در داخل دیتابیس خودشون ذخیره کنند این برنامه این کارو برای شما انجام میده
Private Sub displayExcelInDataGrid()
Dim rs As ADODB.Recordset
Set rs = New ADODB.Recordset
Dim sconn As String
Dim sFile As String
CmdOpen.ShowOpen
sFile = CmdOpen.FileName
rs.CursorLocation = adUseClient
rs.CursorType = adOpenKeyset
rs.LockType = adLockBatchOptimistic
sconn = "DRIVER=Microsoft Excel Driver (*.xls);" & "DBQ=" & sFile
rs.Open "SELECT * FROM [sheet1$]", sconn
Set DataGrid1.DataSource = rs
End Sub
-
تابع fileDatetime :
تاریخ و زمان آخرین تغییرات یک فایل را نشان می دهد :
Private Sub Form_Load()
MsgBox FileDateTime("C:\foo.txt")
End Sub
-
در این قسمت هم قصد دارم آموزش هایی راجع به دستورات SQL برای کسانی که علاقه مند به دیتابیس هستند قرار بدم
دستور Select :
توسط این دستور ما اطلاعات مربوط به یک جدول را فراخوانی می کنیم
SELECT column_name,column_name
FROM table_name;
مثال :
SELECT * FROM Table1
------------------------------------------------------------------------------
دستور SQL SELECT DISTINCT :
گاهی اوقات ما در جداولمان فیلد های تکرای زیادی داریم و این فیلد ها در خروجی همگی نمایش داده خواهند شد مثلا در یک جدول ممکن است ستون شهر داشته باشیم در ان شهر های تکراری زیادی استفاده شده است برای جلوگیری از این فرایند از این دستور استفاده خواهیم کرد
SELECT DISTINCT City FROM Customers
-
ادامه آموزش دستورات SQL :
استفاده از کلمه کلیدی Where در دستور Select :
با این دستور شما اطلاعات جدول رو با یک شرط فراخوانی می کنید مثال : اطلاعات جدول مشتریان را می خواهیم نشان دهیم به شرطی مشتریان مربوط به شهر تهران باشند :
SELECT * FROM Customers WHERE City="Tehran"
استفاده از کلمات کلیدی AND و OR در دستور Select :
با این دستورات شما می توانید اطلاعات یک جدول رو نمایش دهید به شرطی عمگر AND یا OR در آن صدق کند . مثال : می خواهیم اطلاعات جدول مشتری را نشان دهیم به شرطی که مشتری در شهر تهران و در کشور ایران باشد :
SELECT * FROM Customers
WHERE Country='Iran'
AND City='Tehran'
چون از عملگر AND استفاده کرده ایم پس باید هر دو عبارت برابر TRUE باشد تا نمایش داده شود یعنی مشتری هم در کشور ایران باشد و هم در تهران بر عکس این قضیه در عبارت OR صدق می کند .
SELECT * FROM Customers
WHERE Country='Iran'
OR City='Tehran'
-
استفاده از دستور Order By که شکل کلی این دستور به صورت زیر است :
SELECT column_name,column_name
FROM table_name
ORDER BY column_name,column_name ASC|DESC
کلمات کلیدی ASC و DESC به ترتیب به معنی : نزولی و صعودی است
اکثرا در برنامه ها استفاده می شود مثلا می خواهیم اطلاعات مربوط به جدول مشتری را نمایش دهیم و اطلاعات ما با نام کشور ها مرتب سازی شده باشد
SELECT * FROM Customers
ORDER BY Country
با این دستور اطلاعات از A-Z مرتب سازی مشوند که در صورت مشخص نکردن ASC | DESC به صورت پیشرفض عبارت ASC استفاده می شود
----------------------------------------------------------------------
نگاهی جامع به دستورات Insert , Delete , Update
با این دستورات می توانیم اطلاعات را به دتابیس ارسال ، ذخیره و یا حذف نمائیم
شکل کلی دستور Insert Into :
INSERT INTO table_name
VALUES (value1,value2,value3,...)
INSERT INTO table_name (column1,column2,column3,...)
VALUES (value1,value2,value3,...)
در ساختار اولی می توانید اطلاعات تمام ستون های دیتابیس رو پر نمائید
در ساختار دوم می توانید فقط با ذکر نام ستون های دیتابیس اطلاعات را پر نمائید ( مثلا می خواهید فقط در جدول مشتری نام و نام خانوادگی فرد را ارسال کنید ) .
INSERT INTO Customers (CustomerName, CustomerFamily)
VALUES ('Ali','Ershadi')
شکل کلی دستور Update :
UPDATE Customers
SET ContactName='Ali', City='Tehran'
حالا بعضی مواقع می خوایم اطلاعات فرد رو به اصطلااح Edit کنیم که اون هم با این دستور به این شکل انجام میشه :
UPDATE Customers
SET ContactName='Alireza', City='Tehran'
WHERE CustomerName='Ali'
شکل کلی دستور Delete :
DELETE FROM table_name
WHERE some_column=some_value
DELETE FROM Customers
WHERE CustomerName='Alireza' AND City='Tehran'
-
در ضمن شاید دوستان در فراخوانی Query ها دستورات SQL در ویزوال بیسیک به این سوال برسند که حالا ما این هارو فهمیدیم چطوری در ویژوال بیسیک از اینها استفاده کنیم ( قابل توجه دوستان حرفه ای ، این آموزش مخصوص دوستان و برنامه نویسان اماتور است ) که با این کد می توانید از دستورات استفاده نمائید .
Dim rs as new Adodb.recordset
Dim con as new adodb.connection
dim sql as string
sql = "SELECT * FROM Customers WHERE City='Tehran'"
rs.cursurlocation = aduseclient
con.execute (sql)
-
یک دستور بهتون معرفی می کنم با عنوان Select Top
با این دستور شما می توانید تعداد سطر های محدودی از جدول را انتخاب کنید که Query های مختلفی هم وجود دارد مثلا می خواهیم 2 ردیف از جدول مشتری را نشان دهیم .
SELECT TOP 2 * FROM Customers
SELECT * FROM Customers WHERE CustomerID <=2
که هر دو ستور یک کار را انجام خواهند داد .
دستور Like :
یک دستوری که تقریبا خیلی استفاده داره مثلا می خواهیم اسامی جدول مشتری رو نشون بدیم به طوری وقتی حرف اول نام مشتری را وارد می کنیم اسامی مشابه را هم نشان خواهد داد . مثال :
شکل کلی دستور :
SELECT column_name(s)
FROM table_name
WHERE column_name LIKE pattern;
شکل استفاده از دستور : ( تمامی شهر های مربوط به جدول مشتری را نشان بده به شرطی که اول اسم شهر ها با s شروع شده باشد )
SELECT * FROM Customers
WHERE City LIKE 's%'
البته این دستور یک دستور ساده برای اموزش بود که استفاده های زیادی می توان از این دستور کرد
این هم یک دستور دیگه از Like : ( شهر هایی رو نشون بده که بین شهر ها کلمه land نباشه )
SELECT * FROM Customers
WHERE Country NOT LIKE '%land%';
حرف % یعنی هر چیزی
حرف _ به جای % هم میتوان در Like استفاده کرد : مثال :
SELECT * FROM Customers
WHERE City LIKE 'L_n_on';
تمامی شهر هایی رو نشون میده که حروف L n on ثابت بوده و حروفی که نداره رو بزاره مثلا شهر London
دستور دیگر از Like
SELECT * FROM Customers
WHERE City LIKE '[bsp]%';
این دستور میگه شهر هایی رو نشون بده که اولش حتما با حروف b s p باشه
-
دستور IN :
این دستور تقریبا شبیه به دستور Like هست اما ثابت عمل می کند . به مثال نگاه کنید
SELECT * FROM Customers
WHERE City IN ('Tabriz','Shiraz');
میگه لیست مشتری هایی رو نشون بده که حتما در شهر تبریز و شیراز باشن
دستور BETWEEN :
این دستور هم از جدول محصولات اجناسی رو نشون میده که قیمت آنها بین 10 و 20 باشه
SELECT * FROM Products
WHERE Price NOT BETWEEN 10 AND 20;
البته کاربرد های این دستورات خیلی زیاد و وسیع هست که من فقط در اینجا مختصر جهت آشنایی اشاره می کنم .
یه مثال دیگه
SELECT * FROM Products
WHERE ProductName BETWEEN 'C' AND 'M';
-------------------------------------------------------------------------------------------------
دستور Alias :
کاربرد این دستور زمانی است که ما می خواهیم اطلاعات یک ستون را نمایش دهیم با یک نام مستعار . به مثال دقت کنید :
SELECT CustomerName AS Moshtari
FROM Customers
اطلاعات CustomerName را با نام سر ستون Moshtari به شما نشان خواهد داد .
-
دستور Join :
این دستور حالت های مختلفی داره که در زیر اسامی آنها را ذکر خواهم کرد :
1- Inner Join : ردیف هایی را بر می گرداند که حداقل یک همخوانی بین دو جدول وجود داشته باشد. ( کاربرد بیشتری هم دارد ) .
2- Left Jin : این دستور ردیف های خوانده شده را از جدول شماره 1 یعنی جدول سمت چپ برمیگرداند حتی اگر هیچ همخوانی با جدول شماره 2 یعنی جدول سمت راست نداشته باشد.
3- Right Join : این دستور ردیف های خوانده شده را از جدول شماره 2 یعنی جدول سمت راست برمیگرداند حتی اگر هیچ همخوانی با جدول شماره 1 یعنی جدول سمت چپ نداشته باشد.
4- Full Join : عبارت کلیدی FULL JOIN تمام ردیف های موجود در جداول را با وجود حتی یک همخوانی میان جداول بر میگرداند .
معمولا به جز حالت اول حالت های دیگری کاربرد زیادی ندارند .
مثال برای حالت اول :
SELECT Customers.CustomerName, Orders.OrderID
FROM Customers
INNER JOIN Orders
ON Customers.CustomerID=Orders.CustomerID
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دستور Union :
از دستور Union برای ترکيب و ادغام دو يا چند ستون مختلف از 2 يا چند جدول و نشان دادن آنها در يک ستون مشترک استفاده می شود .
SELECT City FROM Customers
UNION
SELECT City FROM Suppliers
ORDER BY City;
-
دستور Select Into :
از دستور Select Into در موارد زير استفاده می شود :
ايجاد يک Back Up ( نسخه پشتيبان ) از يک جدول .
ايجاد يک آرشيو از رکوردهای يک جدول .
قرار دادن برخی از رکوردها يا فيلدهای مورد نظر از يک جدول در يک جدول جديد .
ايجاد يک نسخه پشتيبان از کل يک پايگاه داده در يک پايگاه داده جديد .
به مثال ها دقت فرمائید :
مثال : ايجاد يک Back Up از جدول Customers در يک جدول جديد :
Select * Into Customers_Backup
From Customers ;
مثال : ايجاد يک Back Up از جدول Customers در يک جدول ديگر در يک پايگاه داده جديد به نام Backup.mdb :
Select * Into Customers_backup In "Backup.mdb"
From Customers
مثال : مشخصات نام ، نام خانوادگی جدول مشتری را که در شهر آلمان هستند در يک جدول جديد به نام Inormation وارد میکند :
Select Name , Family,City Into Information
From Customers , City
Where Customers.CustomerID = City.CustomerId
-
نقل قول: دستورات فايل
سلام داداش خیلی جالب بود
ولی یه خواهشی از شما داشتم اونم اینه که اگه می تونین نحوه ی اتصال ویژوال به پایگاه داده رو به صورت عکس واسمون بذارین ممنون میشم
-
سلام
واقعیت مشکلی دارم که نمیتونم حل کنم...
من access رو به vb اتصال دادم و موفق بوده...
حالا برنامه سرچی نوشتم که محتویات textbox رو سرچ کنه ولی فقط اون متنهایی که انگلیسی هست رو پیدا میکنه...فارسی نه :گریه: خیلی مهمه برام میشه زود جواب بدین لطفـــا
-
خواستم عرض کنم که اصطلاح اشارگر فایل هیچ ربطی به موس و اشاره گر موس ندارد، اینکه گفته می شود در ابتدای باز کردن یک فایل اشاره گر در ابتدای فایل قرار دارد، منظور اینست که اگر با استفاده از دستور input اقدام به خواندن دیتا از فایل کنیم، اولین رکورد از فایل خوانده می شود، و اگر با دستور input دیگری مجددا اقدام به خواندن همان فایل کنیم، رکورد دوم خوانده خواهد شد، به عبارت دیگر با هر بار دستور input اشاره گر یک رکورد به جلو می رود و باعث می شود که رکورد مورد اشاره خوانده شود. ضمنا مفهوم اشاره گر فقط برای فایل های ترتیبی بکار می رود و برای فایل های تصادفی، یا همان random access file بی معنی است، چون برنامه نویس در زمان کد نویسی ، در متن سطری از برنامه که محتویات فایل را می خواند، حتما باید شماره رکورد مورد نظر را وارد کنید، به عبارت دیگر باید به سیستم بگوید که کدام رکورد را بخوان، پس اشاره گر اصلا برای فایل با دسترسی تصادفی، بی معنی است.
با تشکر: مهران فروردین
-
سلام
اتفاقا اشاره گر دقیقا در فایلهای Random و البته همه فایلها معنی داره، شما میتونید بدون دادن شماره رکورد هم از فایل Random بخونید و یا اگر خواستید محل اشاره گر رو تغییر بدید و دوباره بخونید و بنویسید
فایل ss.txt
1111
2222
3333
4444
نمونه کد
Dim x As String * 6
Open "c:\ss.txt" For Random As #1 Len = 6
Get #1, , x: MsgBox x
Get #1, 3, x: MsgBox x
Seek #1, 1
Get #1, , x: MsgBox x
Close
-
این بحث ثمره عملی ندارد، در طول سال ها برنامه نویسی، هر زمان که خواستیم از فایل random چیزی بخوانیم، بدون توجه به محل فعلی pointer و در مقابل دستور get شماره رکورد را داده ایم، برای من تابحال پیش نیامده که بخواهم با استفاده از دستور seek محل اشاره گر را عوض کنم و در سطر بعدی، بدون دادن شماره رکورد، از فایلی چیزی بخوانم، بهتر است بجای هر دو سطر:
Seek #1
Get #1, ,x
فقط یک سطر:
Get#1,1,x
را بنویسیم، البته اگر من بجای عبارت(بی معنی) عبارت (کاربرد ندارد) را در متن فوق استفاده می کردم بهتر بود، البته ممکن است کاربردهایی هم برای آن پیدا شود، اما در واقع برنامه نویس در طول انجام یک پروژه معمولا در اینگونه موارد به مشکل نمی خورد، اما خدمت همکاران دانشمند، می خواستم چند مشکل اساسی را مطرح نمایم، لطفا اگر اطلاعات و تجربیاتی دارید، دریغ نفرمایید،
با تشکر و امتنان: مهران فروردین
مشکل اول) هنگامیکه یک برنامه بزبان ویژوال بیسیک ۶ را کامپایل نموده و بصورت یک فایل اجرایی (exe.) در می آورید و آنرا بر روی کامپیوتر دیگری که به تازگی ویندوز جدیدی بر روی آن نصب شده اجرا می کنید، فایل مذکور اجرا نشده و با خطای class not registers you... مواجه می شویم، البته اگر نرم افزار ویژوال استادیو ۶ و یا آفیس ۲۰۰۷ یا یک آفیس ورژن پایین تر را بر روی آن نصب کنید مشکل برطرف خواهد شد، در واقع فایل اجرایی شما جهت اجرا نیاز به یک فایل DLL. دارد که بصورت اورجینال در ویندوز موجود نیست یا احتمالا رجیستر نشده است که با نصب ویژوال یا آفیس های قدیمی مشکل برطرف می شود، سوال اینجاست که چگونه می توان برنامه را بگونه ایی کامپایل نمود که فایل اجرایی که ایجاد می شود بدون مشکل اجرا شود و ما مجبور نباشیم از کاربران نرم افزارهای خود بخواهیم که باید visual studio 6 و یا یک آفیس قدیمی را بروی سیستم خود نصب کنند تا برنامه ما اجرا شود؟
-
سلام
بحث وجود نداشتن یک چیز است و کم کاربرد بودن چیزی دیگر
شما گفتید اشاره گر در فایلهای Random معنی ندارد اما معنی دارد، ضمنا مسئله استفاده از دستور Seek نیست، شما داخل خود دستور Get هم که شماره رکورد رو میدین یعنی دارین اشاره گر فایل رو تنظیم میکنید، البته نه اینکه دقیقا شماره بایت مورد نظر رو بدین، شماره رکورد رو میدین خودش با توجه به طول رکورد به بایت مورد نظر میره و این یعنی اشاره گر فایل
Seek یک دستور کلی است که برای کار با فایلهای مختلف متنی و باینری و رندوم کاربرد دارد
فرض کنید به هر دلیلی قراره از قسمتی از فایل تا آخرش خونده بشه، اینجا میتونید یک تابع بنویسید که بدون توجه به موقعیت اشارهگر تا آخر فایل رو بخونه (تو دستور Get شماره رکورد ندین) و قبل از استفاده از تابع با دستور Seek موقعیت اشاره گر رو هر جای فایل خواستید تنظیم میکنید، در هر حال بودن چنین چیزی بهتر از نبودنشه و یه جاهایی کاربرد داره که ممکنه الان به ذهن نرسه
در مورد سؤال دوم هم بارها در سایت بحث شده، شما باید برای برنامتون ستاپ درست کنید
به لینک زیر مراجعه فرمایید
https://barnamenevis.org/forumdisplay...8%A7%DB%8C-VB6
-
مشکل اول با مراجعه به لینک معرفی شده از طرف شما و مطالعه محتویات آن و در نهایت استفاده از ویزارت InstallShield موجود در پکیج ویژوال استادیو بطور کامل برطرف گردید، از راهنمایی حضرتعالی سپاسگزارم،
مشکل دوم) جهت اجرای نرم افزارهای فارسی نیاز به تنظیماتی در قسمت Regional and Language Option کنترل پنل ویندوز است، به عبارت دیگر باید در قسمت کنترل پنل، پنجره ی یاد شده را باز کرد و در تمامی کادرها و کومبوها و ۰۰۰ کشور را ایران و زبان را فارسی انتخاب نمود، مخصوصا باید بر روی کلید Change system Locale کلیک بزنید و کشور Iran را انتخاب نمایید، حال چگونه می توان با استفاده از یک سطر فرمان در متن یک برنامه بزبان ویژوال بیسیک ۶ ، این تنظیمات را اعمال کرد، آیا می توان یک بچ فایل یا چیزی شبیه به آن یا کدی به زبان vb6 نوشت تا این تنظیمات بدون دخالت کاربر و موس ، اعمال گردد؟
-
باسلام
اینو مد نظر بگیرین که اصولا تغییر در تنظیمات ویندوز بدون اجازه کاربر توسط UAC یا Firewall بلاک می شه مگر اینکه اونا خاموش باشن و فکر هم نکنم با یه کد بشه اینارو اعمال کرد.
موفق باشین
-
سلام،
می دانید که با استفاده از تابع ()Dir می توان فهمید که در یک فولدر یا درایو، فایلی با نام مورد نظر شما وجود دارد یا خیر، بعنوان نمونه دستور
(Print Dir(C:\Temp\Mehran.exe
چنانچه فایلی با نام Mehran.exe در مسیر پانچ شده وجود داشته باشد عبارت Mehran.exe را چاپ می کند و در غیر اینصورت هیچ چیزی چاپ نمی شود. حال می توان با استفاده از دستور if و الگوریتم مناسب، تکه برنامه ای نوشت که بتوان با استفاده از آن تشخیص داد که یک فایل در درایو یا فولدر بخصوصی وجود دارد یا نه؟
سوال من از همکاران عزیز متخصص و دانشمند اینست که آیا تابع مشابه ای در زبان برنامه نویسی ویژوال بیسیک ۶ وجود دارد که بتوان با استفاده از آن و به روشی مشابه، وجود یا عدم وجود یک فولدر را کشف کرد. آیا تابعی وجود دارد که در صورت وجود یک فولدر نام یا یک مقدار منطقی را برگرداند تا با استفاده آن بتوانیم بفهمیم که فولدر مورد نظر ما موجود است یا خیر؟
-
سلام
برای فهمیدن اینکه فایلی در درایو یا پوشه ای وجود داره باید یک تابع بنویسید که کلیه پوشه ها و زیر پوشه ها رو لیست کنه و تو هر کدوم با دستور Dir دنبال فایل مورد نظر بگرده و تابع مستقیمی وجود نداره، البته تو اینترنت نمونه زیاده
دوم اینکه با همون دستور Dir میشه دنبال فهرست هم گشت و وجود یا عدم وجود اون رو مشخص کرد، به پارامتر دوم دستور Dir مراجعه کنید
سوم هم اینکه کلا کار دستور Dir رو با File System Object انجام بدین خیلی بهتره و امکانات بیشتری هم داره
از منوی Project گزینه References آیتم Microsoft Scripting Runtime رو علامت بزنید و دستور زیر رو بنویسید
Dim fs as New FileSystemObject
fs.
با زدن . بعد از fs لیست توابعش ظاهر میشه
-
سلام دوست عزیز
کانکشن استیرینگی که لطف کردی گذاشتی برای اتصال به بانک اکسس هست که من ازش چند سالیه استفاده میکنم. میشه همین استیرینگ رو برای بانک sql هم بزارید.
چطور نام بانک و آدرس بانک تو sql و table رو وارد کنیم
ممنون از زحمتت
-
دوستان من تازه میگم شروع کنم و میخاستم سی شارپ یاد بگیرم الان رفتم آموزشگاه ثبت نام کردم اما استادش بهم گفت باید اول دوره ی ویژوال بیسیک رو بگذرونم الان خیلیا دیدم گفتن بدرد نمیخوره اخه من قصدم اینه حرفه ای یاد بگیرم ک درآمد زایی کنم باهاش لطفا بگین چیکار کنم الان چی مناسبه تره برام ک بصورت پایه یادبگیرم و بالا برم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Shabnam00
دوستان من تازه میگم شروع کنم و میخاستم سی شارپ یاد بگیرم الان رفتم آموزشگاه ثبت نام کردم اما استادش بهم گفت باید اول دوره ی ویژوال بیسیک رو بگذرونم الان خیلیا دیدم گفتن بدرد نمیخوره اخه من قصدم اینه حرفه ای یاد بگیرم ک درآمد زایی کنم باهاش لطفا بگین چیکار کنم الان چی مناسبه تره برام ک بصورت پایه یادبگیرم و بالا برم
خب اگر قراره سی شارپ یاد بگیری پس دیگه ویژوال بیسیک چیه گفته
ضمنا برای برنامه نویسی اول باید الگوریتم فلوچارت یاد بگیری بعد زبان برنامه نویسی