1 ضمیمه
نقل قول: سورس یک برنامه حسابداری کوچک (تقدیم به دوستان)
نقل قول:
لطفا کد را دوباره بزارید
پیدا نشد
فایل یا صفحهای که درخواست کردهاید یافت نشد.
• اگر نشانی (URL) صفحه را خودتان تایپ کردهاید، از صحت تایپ آن مطمئن شوید.
• اگر با کلیک روی یک پیوند به اینجا آمدهاید، ممکن است پیوند اشتباه باشد.
• از دکمه بازگشت نرمافزار مرورگر خود برای انتخاب پیوند دیگری درصفحه پیشین استفاده کنید، یا آنچه را که میخواهید جستجو کنید.
بررسی و هیج مشکلی در فایل سرور نیست
در انتهای آدرس یک ؟ اضافه کنید و مجدد تست کنید
سلام دوستان گرامي
از اينكه خيلي دير به اين تاپيك رسيدم احساس خوبي ندارم كاش من هم به موقع تو بحثها شركت مي كردم. از آقاي mpmsoft هم تشكر مي كنم كه سورس برنامه ها رو در اختيار دوستان قرار دادند. من همه پستها رو خوندم و ازش لذت بردم. من يك تازه واردم و اين سايت رو جديدا پيدا كردم... البته كمي با VB و ACCESS كار كردم ولي از اينكه با حرفه اي هايي مثل آقا mpmsoft كه دل بزرگي دارند همصحبت ميشم باعث افتخار بنده هست. راستش رو بخواهيد من خيلي به برنامه نويسي بانكهاي اطلاعاتي علاقه داشته و دارم لذا اگر دوستان تحمل كنند مي خواهيم چند سوال اساسي در اين تاپيك بپرسم:
1- به نظر شما برنامه هاي حسابداري مثل رافع، هلو و غيره رو با كدام زبان برنامه نويسي طراحي مي كنند؟ شايد سوالم خنده دار به نظر برسد ولي مي خواهم بدانم براي نوشتن يك برنامه حسابداري ساده و كاربردي كدام زبان برنامه نويسي بهتر و سريعتر ما رو به هدف ميرساند؟
2- كسي از دوستان ميتونه تشخيص بده كه برنامه حسابداري شخصي "كنترل و مديريت پول سحر رو" رو با كدام زبان برنامه نويسي طراحي كردند؟(http://saharsoftware.com) من ورژن 2 رو خريدم و ازش خوشم اومده ولي خيلي نواقص دارد...
3- ايا VB همه نيازهاي يك برنامه حسابداري رو تامين ميكند؟ آيا زبانهاي برنامه نويسي ديگري براي اينكار هست كه بهتر و سريعتر از VB باشند؟
فعلا تا اين حد...
بازم تاكيد ميكنم اگر سوالاتم خيلي مبتديانه بودن پيشاپيش عذر ميخوام...
دوست عزیز ورودتو به سایت برنامه نویس تبریک می گم
از لطفی که به بنده دارید سپاس گذارم
ببینید توسط ابزارهایی که در حال حاضر موجود می باشند شما به راحتی می توانید کاربردی ترین نرم افزارهای اتوماسیون اداری را طراحی کنید
در نرم افزار که شما گفتید من چیزه خاصی ندیدم و براحتی می تونید با وی بی طراحی کنید
پیشنهاد می کنم به لینک زیر هم مراجعه کنید
https://barnamenevis.org/showthread.php?t=124389
نقل قول:
نوشته شده توسط
sokut2010
سلام دوستان گرامي
.
.
.
2- كسي از دوستان ميتونه تشخيص بده كه برنامه حسابداري شخصي "كنترل و مديريت پول سحر رو" رو با كدام زبان برنامه نويسي طراحي كردند؟(
http://saharsoftware.com) من ورژن 2 رو خريدم و ازش خوشم اومده ولي خيلي نواقص دارد...
.
.
.
با سلام
من این برنامه را دلفی 2009 نوشته ام، در صورتی که مشکلی در نرم افزار می بینید، می تونید برای من ارسال کنید تا در نسخه 2.5 نرم افزار رفع کنم.
ببخشید که پست من ارتباطی با موضوع نداشت.
ممنونم از دوستانی که سورس هاروو قراردادند، من یکی که خیلی ازشون استفاده کردم، به امید خدا کار که تموم شد قول میدم سورسش رو تو سایت قرار بدم
سلام
لینک ها مشکل داره . دانلود نمیشه
نقل قول:
نوشته شده توسط
aram_ghaderi
سلام
لینک ها مشکل داره . دانلود نمیشه
سلام عليکم
بله،به خاطر اينکه تاپيک براي خيلي وقت پيش هستش لينکها مشکل دارند.
شما ميتوانيد:
- به ايجاد کننده ي تاپيک پيام خصوصي بدهيد تا براتون دوباره بگذارند.
- به دوستاني که اين برنامه را دانلود کرده اند،پيام خصوصي بدهيد تا بگذارند.
موفق باشيد
نقل قول:
نوشته شده توسط
mpmsoft
چطوری دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این فایلها با چی باز میشه؟
اقای نورسفت این برنامه باچی کار میکنه؟