كندی به خاطر SSL است، 20 KB كه خوبه، من با دايال-آپ وصل ميشم!
Printable View
كندی به خاطر SSL است، 20 KB كه خوبه، من با دايال-آپ وصل ميشم!
راهنمای 12 صفحهای كه برای اين كامپوننت نوشتم برای اين جور مواقع هست،نقل قول:
4. اگر امكان تغيير رنگ قسمتهاي مختلف كامپوننت رو اضافه ميكردين خيلي خوب بود. البته در قسمت Object Inspector چند قسمت براي تغيير رنگ وجود داره كه با تغيير دادنشون رنگ هيچكدام از قسمتهاي كامپوننت تغيير نميكنه.
ويژگی UserInterface رو به uiCustom تغيير بده و رنگهای مورد نظرت رو انتخاب كن.
با سلام. آقا محمد ممنون از شما كه جواب دادين چندتا پيشنهاد ديگه هم داشتم. لطفا يه بررسيشون بكن.
1.اگر تاريخ به صورت روز بعد ماه و بعد سال وارد ميشد بهتر وراحتر بود. مثلا بيستِ دوازدهِ هزار و سيصد و هشتاد و هشت به جاي هزار و سيصد و هشتاد و هشت دوازده بيست.
2.بهتر بود زماني كه عدد مربوط به روز يا ماه را پاك ميكرديم علامت " / " قبل از آنها پاك نميشد.
3.زماني كه تاريخ را اشتباه وارد ميكنيم پيام خطا را نمايش نميدهد.
4.زماني كه بر روي سلولهاي ماه بعد يا ماه قبل كه در ماه جاري به صورت كم رنگ نشان داده ميشوند كليك ميكنيم مكان نما به جاي اينكه دقيقا روي سلول مربوط به همان روز در ماه مورد نظر قرار گيرد فقط وارد ماه مورد نظر ميشود و در سلولي قرار ميگيرد كه روي آن كليك كرده ايم.
5.در قسمت Disable Cell Color رنگ انتخاب شده توسط كاربر روي كامپوننت اعمال نميشود همچنين تغييرات در قسمت Month Position بر روي كامپوننت اعمال نميشود.
6.چند روز اول فروردين 1388 كه در اسفند 1387 بايد به صورت كم رنگ نمايش داده شوند، به صورت پر رنگ نمايش داده ميشوند كه در تصوير با يك كادر قرمز رنگ نمايش داده شده است.
7.اگر براي زيباتر شدن كامپوننت از فونت نستعليق هم استفاده ميكردي كه اصالت ايراني آن را هم نشان ميداد واقعا عالي ميشد.
با تشكر از شما.
با سلام. آقا محمد پيشنهادهاي من رو بررسي كردين؟
فعلاً امكانش نيست.نقل قول:
1.اگر تاريخ به صورت روز بعد ماه و بعد سال وارد ميشد بهتر وراحتر بود. مثلا بيستِ دوازدهِ هزار و سيصد و هشتاد و هشت به جاي هزار و سيصد و هشتاد و هشت دوازده بيست.
اگه بقيه دوستان هم همين نظر رو داشته باشند، حتماً تغييرش ميدم.نقل قول:
2.بهتر بود زماني كه عدد مربوط به روز يا ماه را پاك ميكرديم علامت " / " قبل از آنها پاك نميشد.
مشكلی نداره، راهنما رو بخون.نقل قول:
3.زماني كه تاريخ را اشتباه وارد ميكنيم پيام خطا را نمايش نميدهد.
نقل قول:
4.زماني كه بر روي سلولهاي ماه بعد يا ماه قبل كه در ماه جاري به صورت كم رنگ نشان داده ميشوند كليك ميكنيم مكان نما به جاي اينكه دقيقا روي سلول مربوط به همان روز در ماه مورد نظر قرار گيرد فقط وارد ماه مورد نظر ميشود و در سلولي قرار ميگيرد كه روي آن كليك كرده ايم.
اين دو مورد رو ميدونستم و بايد ديباگ كنم.نقل قول:
5.در قسمت Disable Cell Color رنگ انتخاب شده توسط كاربر روي كامپوننت اعمال نميشود همچنين تغييرات در قسمت Month Position بر روي كامپوننت اعمال نميشود.
فعلاً امكانش نيست.نقل قول:
6.چند روز اول فروردين 1388 كه در اسفند 1387 بايد به صورت كم رنگ نمايش داده شوند، به صورت پر رنگ نمايش داده ميشوند كه در تصوير با يك كادر قرمز رنگ نمايش داده شده است.
بهتره كه كسی ندونه ايرانی هست!نقل قول:
7.اگر براي زيباتر شدن كامپوننت از فونت نستعليق هم استفاده ميكردي كه اصالت ايراني آن را هم نشان ميداد واقعا عالي ميشد.
نميشه.
فابلیت جمع و تفریق روز هم داره؟ مثلا 28 روز بعد از تاریخ جاری رو نشون بده؟
سلام
آقای خورسندی این مشکلات مربوط به دلفی 2009 حل نشد؟
بهتره كه كسی ندونه ايرانی هست!
نميشه.[/quote]
چرا؟ يعني اينقدر ايراني بودن بده؟
در ضمن ميخواستم بدونم كي آخرين نسخه اش رو كه مشكلات فوق رو نداشته باشه آپلود ميكنيد؟
سلام جناب خورسيند
خوبين كه انشائ الله
سوال فوري
وقتي توي solardatepiker ميخوام تاريخ فارسي رو با دستور converdate به كاپشن يك ليبل اختصاص بدم هيچ چيزي به اون كاپشن نسبت داده نميشه در صورتي كه در solardatemonth يعني اون كامپوننت ديگه شد . در ضمن پكيچش درست نصب نميشه و چند تا ارور داد ولي بصورت دستي از طريق كامپوننت معمولي جفتشونو نصب كردم اگه محبت كنين يه پروژه دارم سوال فوري ممنونم
هنوز نسخهی جديد رو آپلود نكردم،
بعد از رفع مشكلات مربوط به دلفی 2009، آپلود ميكنم.
با تشكر فراوان
اگه ميشه ..ودتر:خجالت::خجالت:
نسخهی 2.1.9 كامپوننت تقويم شمسی :
- قابل نصب بر روی دلفی 2007 و دلفی 2009
- ويژگی AutoDeleteDelimeter جهت حذف/عدم حذف خودكار كاراكتر / در زمان ويرايش
- رفع چند اشكال
از اينجا ميتونيد دانلود كنيد.
باسلام
با تشکر فراوان از آپلود نسخه جدید:تشویق:
در نسخه جدید در سالهای کبیسه، تعداد روزهای شش ماه اول سال مثل اردیبهشت 30 روز نمایش داده می شود .
لطفا بررسی فرمایید:لبخندساده:
سلام آقای خرسندی. هنوز خبری از نسخه جدید تقویم نشده؟
اگه ممکنه تداخل این کامپوننت با 5.03.07.12 VCLSkin رو برسی کنید. (دلفی7 )
در ضمن میشه کاری کرد که انتخاب تاریخ از داخل جدول piker با کلید Enter امکانپذیر باشه؟(با دابل کلیک یکم مشکله)
کامپوننت خوبی هست و اگر کمی از مشکلاتش حل بشه خیلی خوب می شه هر چند هر کس خودش می تونه مشکلات این کامپوننت رو خودش حل کنه و اینجا قرار بده تا در آخر یک بسته کامل و بدون عیب باشه.
اما درباره :
تا اونجایی که من بررسی کردم برای حل این مشکل می تونید به این صورت عمل کنید که :نقل قول:
اگه ممکنه تداخل این کامپوننت با 5.03.07.12 VCLSkin رو برسی کنید. (دلفی7 )
فایل WinSubclass مربوط به VCLSkin رو باز کنید و محتوای تابع procedure TSkinControl.NewWndProc(var Message: TMessage); رو داخل تک Try Except قرار بدید
procedure TSkinControl.NewWndProc(var Message: TMessage);
var s:string;
begin
try
done:=false;
if message.msg=CN_SkinEnabled then begin
skinned:=message.WParam>0;
if skinned then Invalidate;
end else
if skinned then begin
if BeforeProc(message) then begin
default(Message);
AfterProc(message);
end;
end
else default(Message);
except;
end;
end;
حالا اگه مشکلی که دوستان در پست 118 مطرح کردن رو حل کنید خیلی خوب می شه.
اگه دستان دیگه در استفاده از این کامپوننت به مشکلی و یا باکی و خطایی برخورد کردن در اینجا مطرح کنند تا تغییرات نهایی رو آقای خرسندی اعمال کنه
اینطوری مشکل حل نمیشه، بلکه مشکل خفه میشه! یعنی مشکل را برطرف نمی کنید، بلکه بهش میگید که خفه شه، و صداش در نیاد! اینکه بعد از این کار کجا گندش بالا بیاد، با خدا ست.نقل قول:
تا اونجایی که من بررسی کردم برای حل این مشکل می تونید به این صورت عمل کنید که :
فایل WinSubclass مربوط به VCLSkin رو باز کنید و محتوای تابع procedure TSkinControl.NewWndProc(var Message: TMessage); رو داخل تک Try Except قرار بدید
در ضمن، اگر مشکل از VCLSkin باشه، باید بگید یک Bug fix برای VCLSkin. اگر مشکل از کامپوننت تاریخ شمسی هست، منطقی نیست که سورس VCLSkin را تغییر بدید، چه بسا تغییر شما مشکل کامپوننت تاریخ شمسی با VCLSkin را برطرف کنه، ولی برای خیلی از کامپوننت های دیگه مشکل ایجاد کنه!
حق با شماست من به این صورت از کامپوننت استفاده می کنم
( اگه من در پست قبلی به جای کلمه "حل" از کلمه دیگه ای استفاده می کردم خیلی بهتر بود )
آخه می دونید مشکل چه زمانی رخ می ده ؟ زمانی که شما یه روز به جلو برید و دابل کلیک کنید و دوباره یه روز و یا دو روز عقل بیایید و دابل کلیک کنید اون پیغام خطا ظاهر می شه و تا اونجایی که من متوجه شدم :خجالت: با این کار دیگه پیغام خطا نمی ده ( البته من در این ضمینه چیزه زیادی و یا به طور کلی اصولی نمی دونم )
البته مشکل می تونه از ظاهر و مخفی کردن پنل کامپوننت باشه ( چیزه زیادی نمی دونم )
خلاصه : اگه این مشکل به صورت صحیح حل نشه تنها کاری که می شه جلوی پیغام خطا رو گرفت به قول شما همان حفه کردن است .
امیدوارم که دوستان این کامپوننت رو به صورت یک پکیج کامل و بدون مشکل درست کنند
دوست عزیز آیا امکان این هست که از ابزار بصورت ActiveX استفاده کرد ؟
یعنی تبدیل به یک ActiveX بشه ؟
راستش هنوز نه ولی قصد دارم از این قفل ها سفارش بدم. در ضمن تمامی کامپوننتها و ActiveX های این شرت رو از این آدرس می تونید دانلود کنید.نقل قول:
منظورت رو دقيقاً بگو!
كامپوننتهای اين شركت چی هست؟ شما تست كرديد؟
http://dedj.com/Download.html
راستش خودم فرصت نکردم امتحان کنم. ولی چند روز دیگه برنامم تموم میشه میخوام امتحان کنم.
سلام. آقای خرسندی نسخه آخر رو کی آپلود میکنید؟
چند تا تابع و ويژگی رو دارم مينويسم،
تا چند روز آينده آپلود ميكنم.
اگه ايده يا ويژگی مد نظرتون هست، مطرح كنيد.
سلام و تشکر بابت کامپوننت خوبتون. یه با این کامپوننت یه مشکل دارم و دو پیشنهاد که گفتم مطرح کنم. به نظر میرسه که رویدادِ onchange به درستی کار نمیکنه. حقیقتش اینه که من می خواستم یه روالی بنویسم تا فقط کاراکتر های عددی، / ، و کلیدهای backspace ، enter ، delete قابل استفاده باشند تا خیالم از بابت صحت اطلاعات راحت باشه (هر چند خاصیت check on exit به خوبی کار میکنه). به هر حال همونطور که گفتم موقع نوشتن این تابع، متوجه شدم که onchange کار نمی کنه. پیشنهاد اولم همین بود که گفتم. پیشنهاد دیگه اینکه، یه mask هم درست بشه که در صورت تایپِ تاریخ مشکلی پیش نیاد.
تشکر.
پویا.
اگه دقيقاً كدی كه برای OnChange نوشتی و كار نميكنه رو اينجا مينوشتی كمك زيادی به من كرده بودی يا اينكه مينوشتی چه انتظاری ازش داشتی كه برآورده نشده.
به غير از ويژگی CheckOnExit ويژگی ديگهای هم به نام AutoCheck هست كه ورود كاراكترها رو مانند يك MaskEdit كنترل ميكنه و فقط اجازه ورود كاراكترهای 0..9 و / رو ميده به اضافهی اينكه روی محدودهی روز و ماه هم كنترل كاملی داره و موردی كه شما نياز داريد رو كاملاً هندل ميكنه.
اگه لازم ميدونی كه در مورد اين ويژگیها بيشتر بدونی پيشنهاد ميكنم راهنمای كامپوننت رو مطالعه كنی و اگه نياز بود من هم توضيح ميدم.
آقای خرسندی خسته نباشید.
اگه ممکنه در مورد انتخاب تاریخ از داخل جدول picker هم توسط کلید خاصی مثل Enter یه تجدید نظری بکنید، دابل کلیک کردن یکم user پسند نیست.
راستش منم با این قضیه برخورد کردم اگه خواستین سورس برنامه رو بفرستم ایمیلتون خودتونم یه نگاه بندازین.(من ایمیلتونو پیدا نکردم).نقل قول:
به نظر میرسه که رویدادِ onchange به درستی کار نمیکنه
البته onchdnge رو داخل دو تا فرم مختلف امتحان کردم. همون کد داخل یه فرم خوب کار می کنه اما داخل فرم دیگه وقتی که فرم رو نمایش میدم این پیغام ظاهر میشه.
Access violation at address 00627257 in module 'Project.exe'. Read of address 00000000.
نمیدونم کدوم تکه کدم با این تداخل پیدا میکنه.
باشه، اين مورد رو اضافه ميكنم.نقل قول:
اگه ممکنه در مورد انتخاب تاریخ از داخل جدول picker هم توسط کلید خاصی مثل Enter یه تجدید نظری بکنید، دابل کلیک کردن یکم user پسند نیست.
اگه تونستی برنامهات رو جایی آپلود كن و لينك رو برام PM كن.نقل قول:
راستش منم با این قضیه برخورد کردم اگه خواستین سورس برنامه رو بفرستم ایمیلتون خودتونم یه نگاه بندازین.(من ایمیلتونو پیدا نکردم).
البته onchdnge رو داخل دو تا فرم مختلف امتحان کردم. همون کد داخل یه فرم خوب کار می کنه اما داخل فرم دیگه وقتی که فرم رو نمایش میدم این پیغام ظاهر میشه.
مرسی.
تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و برعکس
یعنی تابعی به صورت مستقیم وجود داشته باشه که یک تاریخ رو به تاریخ دیگه تبدیل کنه
مثلا :
d:=MiladyToShamsi('2009/02/02');
d:=ShamsiToMilady('1388/3/21');
البته من به صورت گذرا گشتم نه در فایل PDF چیزی در این مورد بود نه در خود سورس ( اگه وجود داره خوشحال می شم این رو بگید )
پیشنهاد:
SolarDatePicker از نوع DB (قابل اتصال به دیتا سورس)
سلام. آقا محمد ورژن جدید کامپوننت هنوز آماده نشده؟
نه متاسفانه،
حدوداً 15 تا ويژگی جديد بايد اضافه بشه كه بعد از اون نسخهی جديد رو آپلود ميكنم.
مهندس من version 2.1.9 دانلود و در دلفي 2009 نصب كردم اول كه از فايل res. ايراد گرفت كه مهم نبود و نصب شد حالا زماني كه app اجرا ميكنم اين err ميده
من از این نسخه در دلفی2009 ، بر روی ویندوز ویستا استفاده کردم، مشکلی نبود
ممنونم
براي شما هز فايل res. ايراد گرفت؟
سلام. آقای خرسندی هنوز 15 تا ویژگی جدید رو اضافه نکردید؟ اگه ممکنه نسخه جدید رو زودتر آپلود کنید. باز هم از کامپوننت خوبی که طراحی کردین ممنون.
به زودی،
............
با اجازه آقاي خرسندي
همون كامپوننت آقاي خرسندي با قابليت اتصال به ديتابيس
فقط قبل از نصب ، فايل هاي ريسورسي (فايل هاي با پسوند res ) رو كه جناب خرسندي آپلود كرده اند رو در كنار فايلي كه براي دانلود گذاشته ام قرار دهيد.
ایکاش این تغییرات را در یک branch جدید در repository پروژه در SourceForge اعمال می کردید.نقل قول:
همون كامپوننت آقاي خرسندي با قابليت اتصال به ديتابيس
سلام
اقای خرسندی میشه بگین چه طور میتونم از کامپوننت تقویم استفاده کنم البته من از روش add refrences امتحان کردم ولی فایلی برام نمیاره یعنی چیزی بری add کردن وجود نداره!........
File -> Open -> SolarCalendarPackage.dpk
Compile
Install
ويژگیهای نسخهی بعدی تقويم كه تا چند روز آينده آپلود ميكنم:
- توابع : LIncYear، LIncMonth، LIncDay، LDecYear، LDecMonth، LDecDay, GetRawDate, GetDateWithDiv, GetWeekRemainDays, DayOfWeek, GetMonthRemainDay, GetYearRemainDays, YearScript, MonthScript, DayScript, YMDScript, WeekOfTheYear
- حذف فضای بدون استفادهی كامپوننت
- ويژگی EnabledDays
- ويژگی MaskEnabled
- و ديباگ چند اشكال
سلام دوست من
شما که داری زحمت اصلاح این ویژگی ها و اضافه کردن اونها رو می کشی یه زحمت کوچیک هم بکش و پیغام خطایی رو که هنگام وارد کردن اشتباه تاریخ میلادی میده از نظر املایی تصحیح کن، حیف این کامپوننت خوبه که یه خطا به این کوچیکی داشته باشه!
متن پیغام خطای موجود:متن پیغام صحیح:نقل قول:
Invalid date, Enter currect date please.
موفق و موید باشیدنقل قول:
Invalid date, Enter correct date please.