آقا چقدر بحث الکی کردین.
هر کدومتون یک پست درستو حسابی تو این تاپیک می ذاشتین ، الان این تاپیک بهترین تاپیک آموزش Ajax می شد.
اینجا ما می خوایم Ajax یاد بگیریم نه این که framework بهتره یا نه. این مسئله بایدبه صورت دیگری مطرح بشه.
شرمنده همتون.
Printable View
آقا چقدر بحث الکی کردین.
هر کدومتون یک پست درستو حسابی تو این تاپیک می ذاشتین ، الان این تاپیک بهترین تاپیک آموزش Ajax می شد.
اینجا ما می خوایم Ajax یاد بگیریم نه این که framework بهتره یا نه. این مسئله بایدبه صورت دیگری مطرح بشه.
شرمنده همتون.
منظورم اين بود.
https://barnamenevis.org/showpo...7&postcount=62
سلام.
براي امروز لينك xampp رو گذاشتم.
من هميشه از اين برنامه براي اجراي php استفاده ميكنم. ويژگيهاش هم اينه ...
- Apache HTTPD 2.2.9 + Openssl 0.9.8i
- MySQL 5.0.67
- PHP 5.2.6
- PHP 4.4.9
- phpMyAdmin 2.11.9.2
- FileZilla FTP Server 0.9.27
- Mercury Mail Transport System 4.52
و بهترين ويژگيش هم استفاده از zend optimizer است. (قابل توجه دوستاني كه با zend guard برنامه هاشون رو كد ميكنند.)
لينك دانلود ويندوز يا اين صفحه
اگه دوستان دقت کنند تایپیک از پست 79 به بعد کلی تغییر مسیر داده و از حالت آموزشی به حالت جنگی در اومده !!!!!
مثل این که قرار بود آقا سعید توی این تایپیک یک سایتی رو با استفاده از آژاکس طراحی کنه ( اگه اشتباه نکنم ) پس خواهشا دیگه پستی جز آموزش و سوال در پیرامون آژاکس مطرح نکنید ( این سوالات نباید شامل فرم ورک و از این جور چیزها باشه ها )
اگه دوستان کمک کنند ( نجنگند ) می تونند این تایپیک رو به یک منبع و آموزش خوب برای آژاکس تحت php تبدیل کنند .
نمی خوام تقصیرها رو گردن دیگران بندازم ولی دوست خوبمان ( خودشان می دونند که کی رو می گم ) نقش بیشتری در به بیراه گشیدن این تایپیک داشتن . هر چند که بعضی از پستهای 79 تا 100 کمی جالب بود ولی خواهشا از موضوع اصلی دور نشید ممنون می شم.
اگر دوستان می خوان در مورد فرم ورک هم اطلاعاتی قرار دهند به نظر من یک تایپیک جدید ایجاد کنند و هر فرم ورکی رو که می خواهند و می دونند ارزش داره و در کل بهتره رو توش قرار بدن و کمی هم درباره نحویه استفاده از اون ( نام توابع و کار توابع و .... ) توضیح بدن بهتر خواهد بود.
جناب zoghal خان در پست 86 شما یک نمونه برنامه قرار داده بودید که خیلی جالب بود شما می تونید در تایپیک جداگانه ای اقدام به آموزش استفاده از این فرم ورک ها بکنید تا دوستان دیگه از مطالب شما استفاده کنند.
ولی این رو به یاد داشته باشید برای یک شخصی که می خواهد در سایتی که ایجاد کرده فقط چند قسمت از سایت رو به صورت آژاکس پیاده سازی کند به نظر من نیازی نیست که فایلهایی با اندازه های 30 و یا بیشتر رو در صفحه لود کنه فکر کنم اگه با استفاده از آموزشهای این تایپیک پیش بره در نهایت فایلی با اندازه 5 کیلو هم می تونه داشته باشه که اون رو در رسیدن به هدفش یاری کنه.
امیدوارم که دیگه پستهایی با محتوای مقایسه ای و جنگی در باره استفاده از فرم ورک ها به این تایپیک ارسال نشه .
اگر قرار بود که در این تایپیک از فرم ورک استفاده بشه به نظر من آقا سعید در اولین پست یکی از این فرم ورک ها رو می تونست معرفی کنه و کلا کار رو با اون شروع کنه ولی اگر دقت کرده باشید چیزی فراتر از این ها خواهید دید .
(من قصد هیچ گونه توهین و یا محکوم کردن کسی رو نداشتم و امیدوارم که دوستان از دست من یکی ناراحت نشده باشند و هیچ گونه سوء تفاهمی هم پیش نیامده باشد )
به نظر شما کی حال داره 11 صفحه رو بخونه؟ من به بچه ها پیشنهاد میکنم یکی بحث رو جمع بندی کنه و اونو به فرمت pdf به صورت بخش بخش در بیاره تا این 11 صفحه و مطالب خوبش نابود نشن .
سلام دوستان.
من واقعا ناراحتم:ناراحت:.
لطفا پستهاي مفيد بفرستيد.:لبخند:
من هم كه يكي دوتا پست ميفرستم ، نمي بينيد.:افسرده:
لطفا يك چيزي بفرستيد كه آموزنده باشه.
اگه بخواهد اينطوري پيش بره ، فكر نكنم بتونم سري به اين تاپيك بزنم.
من از سعید جان خواهش میکنم اون قولی را که داده بودند در باره این تاپیک لطفا ادامه دهند ... تا دیگران نیز بتوانند استفاده بهینه نمایند ...
و این تاپیک هم مثل اکثر تاپیک های این فروم در نهایت نقص به دست فراموشی سپرده شد ...
استاد کجایی - تاپیک مفغود شد رفت
من موضوعی رو در یک تاپیک با این لینک ایجاد کردم
https://barnamenevis.org/showthread.p...DA%A9-Combobox
موضوع اینه که تو یه صفحه از سایتم یک COMBOBOX هست که کاربر با انتخاب هر آیتم از اون یک جدول که در زیر اون قرار داره و اطلاعاتش از بانک میاد رو همون لحظه و تو همون صفحه پر میکنه
راه حل رو دوستان گفتند AJAX
حالا سوال اینه که:
آیا میشه با AJAX با ارسال موضوع انتخابی کاربر به سرور و بعد اجرای یک دستور SELECT جدول چند سطری رو ایجاد کنم و یکجا برای کاربر برگردونم؟ اگر جواب مثبت هست راه حل شما چیه؟
با سلام و ضمن تشكر بابت بحث مفيدتون، از امروز اگه لياقت داشته باشم، من هم در جمع PHP كارهاي اين سايت در خدمت خواهم بود. درمورد سؤالتون درباره متد POST هم بايد بگم كه تفاوت زيادي با متد GET نداره. فقط يكسري تفاوتهاي جزئي هست كه در ادامه اشاره ميكنم:
1- موقع بازكردن شئ XMLHttpRequest بايد اون رو با روش POST باز كنيد:
2- ابتدا بايد توسط دستور زير، قبل از فراخواني تابع send از شئ XMLHttpRequest، نوع هدر درخواست رو اينطوري تنظيم كنيد:
ajaxRequest.open("POST", "serverTime.php", true);
3- موقع صدا زدن تابع send، بجاي ارسال پارامتر null بايد مقاديري كه ميخواين رو براش ارسال كنيد:
ajaxRequest.setRequestHeader("Content-type", "application/x-www-form-urlencoded");
اگه سؤالي بود در خدمتم.
ajaxRequest.send("id=<?PHP echo($id); ?>&date=<?PHP echo(date()); ?>");
موفق و مؤيد باشيد.
با سلام، در جواب آقا امير عزيز هم عرض كنم بله اين امكان وجود داره. كافيه صفحه PHP شما اطلاعات رو از بانك اطلاعاتي استخراج كنه و به كمك تگهاي HTML بصورت جدول نمايش بده و خروجي اون صفحه رو توسط AJAX توي قسمتي از صفحه اصلي نمايش بديد. براي اطلاعات بيشتر، لينك زير رو دانلود كنيد:
barnamenevis.ir/downloadfiles/ajaxtable.rar
نكته: آدرس رو كپي كنيد و توي صفحه جديد باز كنيد تا دانلود شروع بشه.
اگه توضيح بيشتري هم خواستيد در خدمتم.
موفق و مؤيد باشيد.
با تشکر از همه دوستانی که تو این تاپیک به بحث و گفتگو پرداختند و به خصوص از آقا سعید بابت آموزش.
تاپیک خیلی خوبی بود.