دوست من این سایت من چندین با چک کردم لطفا ببینین روی سیستم شما آجاکس نصب هست با نه در صورتی که نصب نباشه پیغام خطا صادر میشه
Printable View
دوست من این سایت من چندین با چک کردم لطفا ببینین روی سیستم شما آجاکس نصب هست با نه در صورتی که نصب نباشه پیغام خطا صادر میشه
برای سوال اول شما می تونین از aspnet_regsql j,d ahoi ءهزقخسخبف.أثف استفاده کنید و دیتابیس خود را انتخاب کنید تا جداول مربوطه برای شما ایجاد شود
برای سوال دوم هم می توانید از خود SQL در Query Anlyzer این کار را انجام دهید از ابراز لطف شما سپاسگزارم من هم کوچک شما خوبانم
ببخشید من مسیری که شما گفتید متوجه نشدم . میشه یک با دیگه مسیر رو بگیدنقل قول:
برای سوال اول شما می تونین از aspnet_regsql j,d ahoi ءهزقخسخبف.أثف استفاده کنید و دیتابیس خود را انتخاب کنید تا جداول مربوطه برای شما ایجاد شود
salam dostan va ostadane aziz man ye proje daram onam ine ke forosh amlak tahte web ba asp va vb bayad benevisam mishe komakam konin mamnon misham
سلام آقای راد
من یه سوال داشتم می خواستم بدونم معماری شما در این پروژه آیا معماری سه لایه هست یا نه؟
چون شما برای دسترسی به sp هاتون از sql data source استفاده می کنید و مستقیما به database وصل میشید آیا این درسته یا نه میشه توضیح بدید؟؟؟؟
با سلام من يك مشكل در استفاده از بانك acsses در asp.net به صورت sql كسي مي تونه يك راه حل به من بده
فقط مي خوام بانك و داخل كنم و نمايش بدم نمونه يا كد هر برنامه اي كه اين كار رو انجام بده اگه دارين بذارين ممنون ميشم
دوست من احتمالا شما توی صفحه مستر پیج اشکال دارید برای رفع باید
1- در صفحه مستر بیرون از PlaceHolder یک کنترل ScriptManager قرار دهید
2- در صفحات محتوا باید یک کنترل بیرون از holder یک کنترل ScriptManagerProxy قرار دهید تا مشکل شما حل شود
من یک کار فوتی برام پیش اومده و پروژه مدیریت انجمن می خوام اگر می تونید کمکم کنید!
سلام من تمام صفحه ها رو خوندم و بسیار ممنونم از لطف شما و هنوز لوکال نکردم انشالا که بدون مشکل بالا بیاد و میخواستم بدونم آیا امکانش هست فصل 5 رو هم به صورت word قرار بدید ؟
دوست من فضای کافی توی سایت برنامه نویس نیست یعنی اجازه اپلود تا حدی هست در اسرع وقت اونم به چشم
salam.khaste nabashi duste man.pruzhe daram ke yek safhe web ro tarahi konam.mishe komakam konid va be mail man ersal konid.
www.kavehkhayati65@gmail.com
آقای صابر فتح اللهی، با تشکر از زحمتی که کشیده اید، به عنوان یک تازه کار و مبتدی در web application می خواستم از شما سوالی بکنم.من خودم یک پروژه کوچک ایجاد کردم با vs2005 و یک update panel هم قرار دادم. وقتی داخل ویژوال استودیو برنامه رو اجرا می کنم، update panel کار می کنه، و با کلیک روی دکمه ها، صفحه ریفرش نمی شه ولی وقتی بدون ویژوال استودیو و از طریق لوکال هاست اونو اجرا می کنم اصلا update panel رو نمی شناسه و صفحه با زدن دکمه ها ریفرش میشه. در واقع آزاکس رو ساپورت نمی کنه. در حالیکه من اون برنامه که گذاشته بودید برای ajax.net 2 رو هم نصب کردم. ممکنه کمکم کنید که این مشکل از کجاست؟
دوست عزيز به خاطر برنامه ها متشكريم
سلام دوست عزیز ، شما با این کارتون نشون دادین هنوز هم کسایی پیدا میشن که پول براشون در درجه اول نیست واقعاً مرسسسسسسی .
راستشو بخواین من یه تازه کار صفر کیلومتر آب ندیدم :لبخندساده:. یه سایت خشک و خالی طراحی کردم تو فرونت پیج حالا می خوام بیارمش تو vs.net2005 که یه مقدار توش کد قرار بدم (البته از کدهای شما و سایر دوستان:خجالت: ) . ولی نمیدونم چطور اینکارو انجام بدم اگه لطف کنید برام توضیح بدید یا اینکه یه منبعی ، کتابی ، سایتی جایی معرفی کنید به من که کمکم کنه خیلی خیلی ممنون شما میشم .
با تشکر ایوب از خوزستان
<%@PageLanguage="C#"AutoEventWireup="true"CodeFile="Default.aspx.cs"Inherits="_Default" %>
<!DOCTYPEhtmlPUBLIC"-//W3C//DTD XHTML 1.1//EN""http://www.w3.org/TR/xhtml11/DTD/xhtml11.dtd">
<htmlxmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<headrunat="server">
<title>Untitled Page</title>
</head>
<body>
<formid="form1"runat="server">
<asp:ScriptManagerID="ScriptManager1"runat="server"/>
<div>
<asp:UpdatePanelID="UpdatePanel1"runat="server">
<ContentTemplate>
<asp:TextBoxID="TextBox1"runat="server"></asp:TextBox>
<asp:ButtonID="Button1"runat="server"OnClick="Button1_Click"Text="Button"/>
<asp:LabelID="Label1"runat="server"Text="Label"></asp:Label>
</ContentTemplate>
</asp:UpdatePanel>
</div>
</form>
</body>
</html>
usingSystem;
usingSystem.Data;
usingSystem.Configuration;
usingSystem.Web;
usingSystem.Web.Security;
usingSystem.Web.UI;
usingSystem.Web.UI.WebControls;
usingSystem.Web.UI.WebControls.WebParts;
usingSystem.Web.UI.HtmlControls;
publicpartialclass_Default : System.Web.UI.Page
{
protectedvoid Page_Load(object sender, EventArgs e)
{
}
protectedvoid Button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
Label1.Text= TextBox1.Text;
}
}
راستی، این هم web.config
<?xmlversion="1.0"?>
<configuration>
<configSections>
<sectionGroupname="system.web.extensions"type="System.Web.Configuration.SystemWebExtensionsSectio nGroup, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35">
<sectionGroupname="scripting"type="System.Web.Configuration.ScriptingSectionGroup, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35">
<sectionname="scriptResourceHandler"type="System.Web.Configuration.ScriptingScriptResourceHa ndlerSection, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"requirePermission="false"allowDefinition="MachineToApplication"/>
<sectionGroupname="webServices"type="System.Web.Configuration.ScriptingWebServicesSecti onGroup, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35">
<sectionname="jsonSerialization"type="System.Web.Configuration.ScriptingJsonSerializatio nSection, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"requirePermission="false"allowDefinition="Everywhere"/>
<sectionname="profileService"type="System.Web.Configuration.ScriptingProfileServiceSe ction, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"requirePermission="false"allowDefinition="MachineToApplication"/>
<sectionname="authenticationService"type="System.Web.Configuration.ScriptingAuthenticationSe rviceSection, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"requirePermission="false"allowDefinition="MachineToApplication"/>
</sectionGroup>
</sectionGroup>
</sectionGroup>
</configSections>
<system.web>
<pages>
<controls>
<addtagPrefix="asp"namespace="System.Web.UI"assembly="System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"/>
</controls>
</pages>
<!--
Set compilation debug="true" to insert debugging
symbols into the compiled page. Because this
affects performance, set this value to true only
during development.
-->
<compilationdebug="true">
<assemblies>
<addassembly="System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"/>
</assemblies>
</compilation>
<httpHandlers>
<removeverb="*"path="*.asmx"/>
<addverb="*"path="*.asmx"validate="false"type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"/>
<addverb="*"path="*_AppService.axd"validate="false"type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"/>
<addverb="GET,HEAD"path="ScriptResource.axd"type="System.Web.Handlers.ScriptResourceHandler, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"validate="false"/>
</httpHandlers>
<httpModules>
<addname="ScriptModule"type="System.Web.Handlers.ScriptModule, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"/>
</httpModules>
</system.web>
<system.web.extensions>
<scripting>
<webServices>
<!-- Uncomment this line to customize maxJsonLength and add a custom converter -->
<!--
<jsonSerialization maxJsonLength="500">
<converters>
<add name="ConvertMe" type="Acme.SubAcme.ConvertMeTypeConverter"/>
</converters>
</jsonSerialization>
-->
<!-- Uncomment this line to enable the authentication service. Include requireSSL="true" if appropriate. -->
<!--
<authenticationService enabled="true" requireSSL = "true|false"/>
-->
<!-- Uncomment these lines to enable the profile service. To allow profile properties to be retrieved
and modified in ASP.NET AJAX applications, you need to add each property name to the readAccessProperties and
writeAccessProperties attributes. -->
<!--
<profileService enabled="true"
readAccessProperties="propertyname1,propertyname2"
writeAccessProperties="propertyname1,propertyname2 " />
-->
</webServices>
<!--
<scriptResourceHandler enableCompression="true" enableCaching="true" />
-->
</scripting>
</system.web.extensions>
<system.webServer>
<validationvalidateIntegratedModeConfiguration="false"/>
<modules>
<addname="ScriptModule"preCondition="integratedMode"type="System.Web.Handlers.ScriptModule, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"/>
</modules>
<handlers>
<removename="WebServiceHandlerFactory-Integrated"/>
<addname="ScriptHandlerFactory"verb="*"path="*.asmx"preCondition="integratedMode"type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"/>
<addname="ScriptHandlerFactoryAppServices"verb="*"path="*_AppService.axd"preCondition="integratedMode"type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"/>
<addname="ScriptResource"preCondition="integratedMode"verb="GET,HEAD"path="ScriptResource.axd"type="System.Web.Handlers.ScriptResourceHandler, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"/>
</handlers>
</system.webServer>
</configuration>
سلام آقا صابر ممنون از اینکه لطف کردی و پروژ تو در اختیار ما گذاشتی .
من وقتی پروژه رو از طریق اینترنت اکسپلورر اجرا می کنم می گه دیتا بیس ریدآنلیه باید چه کار کنم ؟
ممنون
ممنون عالی بود ...
یک خبر خوب به دوستداران VS2008 و Linq
ساختار پروژه فوق بر روی Dotnet 3.5 قرار گرفته است و ضمنا لایه Dal نیز با Linq دوباره نوشته شده است
فعلا کار Upgrade کردن به نیمه رسیده است هر وقت به پایان برسد توی همین تاپیک اعلام خواهم کرد.
منتظر باشید.
با سلام
ضمن تشکر درخواست دارم که توضیحات مربوط به این پروژه را برام ایمیل کن
موفق باشی
سلام
شما براي نمايش پيغام از Label_Message.Text استفاده کرديد
لطفا توضيح دهيد فايل dll که فرا مي خواند کدام است و روش اجرا و پارامتر آن کدام است
ضمنا اگر Message Box که پيغام yes يا No باشد به چه روشي است
با تشکر
با سلام
خواهش می کنم یکی بگه این error یعنی چی:
Error 7 It is an error to use a section registered as allowDefinition='MachineToApplication' beyond application level. This error can be caused by a virtual directory not being configured as an application in IIS.
سلام
خوبید ، خسته نباشید
من فصل 5 ، توضیحات این سایت را می خواستم .
اگه می شه واسم میل کنید .
با تشکر
ali.love10@yahoo.com
هرچی فکر کردم نتونستم نگم که ...
.
وقتی یاد روزای اولی میافتم که نمیدونستم چجوری و از کجا باید شروع کنم و کسی نبود که بهم بگه که .... ، راستش واقعآ به کسایی که این پروژه رو در اختیار دارن حسود....یم :چشمک: میشه.
واقعآ کار قشنگ و بزرگی انجام دادین ،خیلی ها از این کارا نمیکنن .
یه خسته نباشید ویژه فقط مخصوص شما و کسایی که...
ایول !
با سلام
من هم جا داره از زحماتی که شما برای این پروژه کشیده اید نهایت تشکر را داشته باشم وبه شما خسته نباشید بگم
آقای مهندس دست شما درد نکنه که این پروژه را در سایت گذاشتید...
فقط مشکلی که دارم اینه که نمی توانم با نام کاربری و رمز عبوری که در سیستم ثبت کردم وارد سایت بشم...و همیشه ایراد اینکه نام کاربری را اشتباه وارد شده میگیرد....
حتی با نام کاربری و رمز عبور admin هم نمی توانم به سایت وارد شوم....
مشکل از کجاست به نظر شما؟
فقط مشکلی که دارم اینه که نمی توانم با نام کاربری و رمز عبوری که در سیستم ثبت کردم وارد سایت بشم...و همیشه ایراد اینکه نام کاربری را اشتباه وارد شده میگیرد....
حتی با نام کاربری و رمز عبور admin هم نمی توانم به سایت وارد شوم....
مشکل از کجاست به نظر شما؟
با سلام...ممنونم از اینکه به مشکل من توجه می کنید...
مشکلم حل شد و الان درست کار میکنه..ممنونم
سلام
در قسمت مدیریت فارومتون اشکالاتی وجود دارد
1.صفحه ای برای لاگین به قسمت ادمین نمیبینم
2.در قسمت ادمین وقتی نمایش کلیک میشود خبر را نمایش داده میشود اما دکمه ای برای برگشت به قسمت ادمین نیست جز back بروزر
3.در بعضی مواقع یک Exception رخ میدهد در کلاس SDKClass
در تابع زیر
public static string Membership_TypeUser(string UserName)
{
MembershipUser userInfo = Membership.GetUser(UserName);
if (!userInfo.IsApproved)
{
return "کاربر محروم شده";
}
if (Roles.IsUserInRole(UserName, "Admin"))
return "مدیریت سایت";
else if (Roles.IsUserInRole(UserName, "Users"))
return "کاربر عادی";
return "کاربر جدید";
}
به اینصورت که یوزر نیم را برخلاف یوزر Saber_fatholahi مقدار ahmadi میگیرد
اگر به سوالاتم جواب بدهید ممنون میشم
سلام دوست من ممنونم از انتقاداتت
اروری که می گی خودمم نتونستم دلیلشو پیدا کنم بیشتر واسه زمانی که کاربری از بانک حذف کنی و در همون زمان بخوای لیست کاربرارو از صفحات دیگه مشاهده کنی به این خطا بر می خوره برای ورود به صفحه مدیر لینک گذاشتم دوست من و از همون لاگین اصلی استفاده میشه البته اصولش اینه که جدا باشه این پروژه بیستر آموزشی بوده تا کاری فقط خواستم مراحل کارو پیاده سازی کنم امیدوارم شما به بزرگواری خودتون از تقصیرات برنامه نویسی ما بگذرین
سلام.دليل اين خطا چيه.ممنون
Compiler Error Message: CS0246: The type or namespace name 'farhaniPersianDate' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)
Source Error:
Line 13: using System.Data.Sql;Line 14: using System.Data.SqlClient;Line 15: using farhaniPersianDate;Line 16: Line 17: public class SDKClass
Source File: c:\Inetpub\wwwroot\2\Final Forum Project\Final Forum Project\Final Forum Project\App_Code\SDKClass.cs Line: 15
دوست من کامپوننت farhaniPersianDate برای کار با تاریخه اونو به پروژه ات اضافه کن
با سلام..وخسته نباشید.
من سوالی که از شما داشتم اینه که شما یک جدول دارید به نام Aspnet_Users که به ازای هر فردی در آن یک Row وجود دارد..در بعضی از ردیف ها به ازای هر کاربر چند ردیف دیگر به ازای همان کاربر هست ...این به چه دلیل هست؟
و دیگه اینکه وقتی یک کاربر را از طریق مدیریت سایت حذف میکنم...اطلاعات و ردیف های مربوط به آن کاربر خاص از این جدول حذف نمی شود!! چرا؟
با سلام
این جدول برای خود کلاس های دات نت که برای ذخیره نام کاربران استفاده میشه اینکه می فرمایین به ازای بعضی کاربرا چند سطر وجود داره من بهش بر نخوردم چشم بررسی میکنم اما مورد دوم زمانی اتفاق می افته که شما کاربری حذف کنی من واسه این کار اگه دقت کرده باشین از توابع خود دات نت استفاده کردم اما متاسفانه وقتی به صفحه دیگه ای میری نوعی تناقض در لیست کاربران به وجود میاد که تاکنون نتونستم حلش کنم به محض حل کردن بهتون اطلاع می دم
از انتقادات شما ممنونم
پیروز و پاینده باشین
سلام اميد وارم كه هميشه سلامت باشيد من خيلي دنبال اين پروژه گشتم انشاالله هميشه به هر چي خواستين برسين و روز به روز شاهد پيشرفتو ترقي تون باشيم
از ابراز احساسات شما دوست گرامی سپاسگذارم
من این کارو کردم که همنوع هام روز بروز بیشتر به هم کمک کنن
امیدوارم همه از این جور کار ها ایده بگیرن و ایده هاشونو به هموطن هاشون بدن که روز بروز شاهد پیشرفت ها و ترقی کشور عزیزمون باشیم
سلام.من متاسفانه نتونستم پروژه را اجرا كنم .ميشه لطفا كل پروژه را يك جا UP كنيد و در يك فايل متني تمامي تنظيمات را كه بايد انجام بديم تشريح كنيد .ممنون