نقل قول: انتشار زبان برنامهنویسی فارسینت 1.0
زمانی که کشورهای آسیای میانه و هند و .. همه به زبان شیرین پارسی ما سخن میگفتند و ادبیات ما شهره ديگر کشور ها بود فارسی یکی از غنی ترین زبانها بود . چون پارسیان در علم سرامد بودند.
ولی حالا که ما در وادی تولید علم جز پائین ترین کشورهای دنیا هستیم زبانی برنامه نویسی فارسی مثل طفلی میماند که بخواهد قصیده بسراید .
برادران ! وقتی ما برای برای لغات روزمره و پایه کامپیوتری یا دیگر تگنولوژی ها معادل نداریم یا در یک جمله زبان تخصصی کامپیوتر برای نیمی از کلمات معادل فارسی وجود نداشته باشد چطور میخوایم مباحث پیشرفته رو با زبان بومی مطرح کنیم ؟
ما وقتی میتونیم این کار رو عملیاتی کنیم که زبان غنی داشته باشیم و زمانی ما زبان غنی خواهیم داشته که بتونیم علم تولید کنیم .
با بلند پروازیهای بعضی از دوستان به یاد یک ضرب المثل محلی قدیمی میافتم که میگه :
شکم گشنه ------------- قرقر پاشنه
موفق باشید
نقل قول: انتشار زبان برنامهنويسي فارسينت 1.0
نقل قول:
ما در وادی تولید علم جز پائین ترین کشورهای دنیا هستیم
منبع خبر رو خاطرم نیست ولی ایران از لحاظ تولید علم که شاخص های خودش رو مثل انتشار مقالات بین المللی و تعداد اختراعات و ... رو داره جزو کشورهای بالایی جدول هست .
هر چند جدایی صنعت و علم در ایران مشهود هست .
نقل قول:
نوشته شده توسط
mazdadoost
لینک تکراریه:لبخند:
به خاطر دارم زمانی که با Commodore 64 کار می کردم (دوران جوونی)، یک کارتریج بود که Basic V2 رو تبدیل به فارسی می کرد.
این پروژه من رو یاد اون زمان میندازه.
دستشون درد نکنه که این پروژه رو ایجاد کردند و به اجرا درآوردند. اما به نظر من این پروژه فقط به درد تحقیق می خوره و اگر بخواهیم به عنوان ابزار در پروژه های عملی ازش استفاده کنیم پاسخگو نخواهد بود.
البته این نظر شخصی بنده هست و امیدوارم کسی به دل نگیره.
موفق باشید.
سلام
برنامه خوبيه . اما روش فكر كنيد و به صورت كاربردي تر ارائه بديد . چيزي كه مهمه اينه كه شما دوست داريد فرهنگ خودمنو گسترش بديد و به يا به عبارتي واردكننده نباشيد خوب قابل تقديره :تشویق:
سلام
این پروژه و پروژه های مشابه به هر صورتی که اجرا بشه باعث رشد و افزایش سطح علمی کشور خواهد و مقدمه و تمرینی خواهد بود برای کارهای عملی تر و سودمندتر اصولا روش غرب و کشورهای استعمارگر در این نقطه متمرکز شده که شما هرگز نمیتوانید ، کار بسیا مشکل است ، بی نهایت گستردگی دارد ، همیشه مصرف کننده باشید و امثاهم ولی در دید کلی ما با چالشها و حالتهای مختلف این نوع از تولیدفن آوری آشنا خواهیم شد و این تمرینی خواهد بود برای پیشرفت نه ابزاری برای توسعه نرم افزار با هدف گیری تمام دنیای فناوری اطلاعات.
همیشه در حال پیشرفت و عبور از محدودیتها باشید.
خوب حالا ما یه زبانی درست کردیم فارسی است حالا چی شد مردید بیایید یه چیزی مثل vb درست کنین تادر دنیا استفاده بشه و درآمد زایی بشه
یا دتون باشه هیچ وقت دنبال حرفهای آرمانی و زائد نگردین
... و اما این هم زبانی که من ساختم ...
این زبان برنامه نویسی Visual ESP نام دارد، خیلی شبیه ویژوال بیسیک است، اتفاقاً تمام آن را در ویژوال بیسیک نوشته ام، در اصل یک مترجم کدهای نزدیک به سینتاکس ویژوال بیسیک به زبان BCX (بی سی ایکس یک دیالکتی از بیسیک است که کدهای پیشرفته بیسیک را به زبان C سطح پایین و بعد با کمک کامپایلرهای رایگان تبدیل به کد ماشین می کند) می باشد. Visual ESP یک محیط مجتمع برنامه نویسی است که با کمک آن خواهید توانست برنامه هایی واقعاً سریع و قدرتمند بنویسید برنامه هایی که بعد از کامپایل حجمی فوق العاده کم گاهی کمتر از ۱۰ کیلوبایت خواهند داشت و انگار که با اسمبلی نوشته شده اند البته این را مدیون هسته BCX است، در عین حال پرتابل ( قابل حمل ) می باشند بدین معنی که به هیچ ابزار اضافی برای اجرا به جز Dll های بومی ویندوز که در همه سکوها به اجبار توزیع شده اند نیاز ندارند، شما میتوانید بدون اینکه برای نرم افزار تولیدی تان بسته نصاب بسازید تنها فایل اجرایی آن را روی همه ویندوزها بدون نگرانی از اجرای صحیح پخش کنید. (مناسب برای توسعه ویروسها و کرمها:لبخندساده:). گرچه این نرم افزار همچنان در نسخه 1.28 توقف کرده است حداقل تا زمانی که من وقت کافی برای توسعه آن پیدا کنم، اما کسانی که از آن استفاده کرده اند بخصوص اعضای تیم توسعه BCX رضایت خوبی از آن دارند. اما این نسخه هر چه باشد نسخه آلفاست و من امیدوارم کاربران در گوشزد کردن مشکلات آن به من کوشا باشند. خاطر نشان می کنم که یک راهنمای سریع و سبک به همراه بسته توزیع آن وجود دارد که به نوعی حکم Quick Start این زبان است. محیط مجتمع این زبان در اصل برای XP نوشته شده است ولی اگر مهارت کافی در رجیستر کردن عناصر اکتیو ایکس موجود در دایرکتوری اصلی برنامه را داشته باشید می توانید آن را روی Seven و Vista هم اجرا کنید (البته همچنان که گفتم محصول ایجاد شده توسط این زبان روی همه ویندوزها کار می کند). آخرین نکته اینکه حتماً این برنامه و ستاپ آن را به صورت Run As Administrator اجرا کنید.
لینک دانلود :
اینترنت حلال+زبان برنامه نویسی حلال
خوبه دیگه صادر میشه افغنستان و پاکستان و هند و .... و اونها هم لذت میبرند
برا شروع بد نیست ولی به نظرم در سطح جهانی کاربردی نداره !
نقل قول:
نوشته شده توسط
mohssen_mz
اینترنت حلال+زبان برنامه نویسی حلال
خوبه دیگه صادر میشه افغنستان و پاکستان و هند و .... و اونها هم لذت میبرند
برا شروع بد نیست ولی به نظرم در سطح جهانی کاربردی نداره !
کومور و برزیل و بورکینافاسو و سومالی و کوبا و کره جنوبی و .... رو جا انداختی.
یک feature request دارم.
میشه برای exploit های مختلف shortcut بزارید مثلاً
IPAddress آدرس = IPAddress.Parse("1.2.3.4");
System.IO.Stream Stream = هک کن آدرس ام اس ۰۶ ۰۶۷ شل معکوس درگاه ۴۰۰۰;
System.IO.SrteamWriter Writer = new System.IO.SrteamWriter(Stream);
Sriter.Write("DISKPART\nSELECT DISK 1\nSELECT PARTITION 1\nFORMAT\nFS=NTFS\n");//نمیدونم هنوز طرز کارش رو یادم هست یا نه.
احتمالاً خیلی کاربرد داره.
من اهمیت این کار رو متوجه نمیشم!
واقعا اگه قرار بود کار مفیدی بشه مثلا کار برای تکامل یک زبان برنامه نویسی دیگه خیلی منطقی تره.
کلا نه نکته منفی داره نه نکته مثبت!
نقل قول:
نوشته شده توسط
code_baz
من اهمیت این کار رو متوجه نمیشم!
واقعا اگه قرار بود کار مفیدی بشه مثلا کار برای تکامل یک زبان برنامه نویسی دیگه خیلی منطقی تره.
کلا نه نکته منفی داره نه نکته مثبت!
منظورتون feature request منه؟
خب تنها چیزی که من توی VB6 دوست داشتم همین syntax های عجیبش برای بعضی کار ها بود مثل باز کردن فایل و ... که با Native Code واقعاً سخت بود و الان در دات نت خیلی آسون شده و نیازی نیست که syntax مخصوصی برای کار با فایل ایجاد بشه.
تنها چیزی که هنوز سخته هک کردنه.(البته امیدوارم متوجه شده باشید که شوخیه./هدفم این بود که این روش کد نویسی با این syntax رو ایجاد کنند.برای بعضی کار ها واقعاً میتونه یک فرشته نجات باشه.)
فارسی نت می تواند فرصتی مناسب برای پیشرفت بیشتر ایرانیان در زمینه ی برنامه نویسی باشد.
اقدام آن ها قابل تحسین است .