آقا فوق العاده است این ویژگی VB.NET !!!!!
دستت درد نکنه!
شما سال 87 بلد بودید من تازه یاد گرفتم:گریه:
Printable View
ســــــلام ...
خب ، با این کد اسنیپت میتونید خصوصیات کنترل هایی که داخل فرمتون دارید رو به صورت دسته جمعی تغییر بدید . مثلا من در این مثال خواستم که خاصیت Text کنترل TextBox رو تغییر بدم . فرض کنید 20 تا TextBox روی فرمم دارم . حالا میخام هر متنی رو که توی 20 تا TextBox هست رو پاک کنم . حالا شاید این سوال در ذهن شما پیش بیاد و بگید که این یارو ( یعنی بنده ) چقدر بی مغزه ؟؟ این کار رو که میشه با متد Clear هر تکست باکس انجام داد . این حرف شما در مواقعی درسته که تعداد TextBox ها کم باشه مثلا در حد 4 الی 5 تا . ولی در برنامه ای که مثلا 20 تا TextBox داشته باشه دیگه نمیشه به اینصورت عمل کرد . پس باید یه راه حل دیگه پیدا کنیم . کد اسنیپت زیر هر چی TextBox توی برنامه هست رو میگیره و خاصیتی رو که شما براش تعریف میکنید تغییر میده .
کلمه کلیدی : CPOC
ورژن : تمامی ورژن ها
موفق باشید ...........
خسته نباشيد دستتون درد نكنه
اگر خدا بهم قوت بده و در مورد نوشتن اين كدها منو راهنمايي كنه من هم براي پيشرفت اين تاپيك كمك ميكنم
با اين کد مي تونيد چهار عمل اصلي بانک اطلاعات رو با استفاده ا زoledbConnection انجام بديد
منظور از چهار عمل اصلي يعني فراخواني، اضافه ، حذف و آپديت
توجه داشته باشيد که در متد فراخاني ، اطلاعات رو بر حسب جدول،فيلد وشرطي که وارد مي کنيد به يک ديتا گريد به نام DG ميريزد و شما بايد با کدنويسي اطلاعات ديتاگريئد رو در جاهاي ديگر استفاده کنيد.
فايل اول شامل فرامين عمومي بوده و شما مي تونيد در داخل روالهاي ديگر اونو فراخواني کنيد و نيازي به تغيير اون نيست
فايل دوم رو بايد بر حسب نياز خودتون تغيير بديد (در حين کد نويسي البته)
رمز فايل اول : SQL
رمز فايل دوم : dgOpen
با وي بي 2008
سلام دوستان.
snippets رو که import کردیم از کجا باید پاکش کنیم؟
فهمیدم باید بریم خودمون دستی از این مسیر پاکش کنیم:
C:\Users\user\Documents\Visual Studio 2010\Code Snippets\Visual Basic\My Code Snippets
و اما حالا بگید برای 2010 چجوری از این snippest برای برداشتن close استفاده کنم؟ و کدش رو به چه شکل و کجا باید قرار بدم؟ آموزش پست اول رو من سر در نیاوردم چون برای یک snippets دیگه بود و کد هر کدوم با دیگری قاعدتا هم نوشتنش هم مکانش فرق داره!