نقل قول: نحوه ساخت setup برای پروژه با نصب SqlServer و دات نت
یه بار sql را ببندید و دوباره باز کنید درست می شه. دیتچ کردن هیچوقت مشکلی ایجاد نمیکنه
یه بار sql را ببندید و دوباره باز کنید درست می شه. دیتچ کردن هیچوقت مشکلی ایجاد نمیکنه
نقل قول:
نوشته شده توسط
amirmms
من یه سوال دارم
چجوری دیتا بیس رو بیارم کنار نرم افزار
دچ کردم ارور داد
کمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممک
.md را از کانکشن استرینگ تون بردارید. امیدوارم درست بشه.
نقل قول:
نوشته شده توسط
mortezaz2000
سلام خدمت دوستان
یه مشکل واسه بکاپ گرفتن داخل پروژه بوجود آمد به این صورت که:
وقتی که بانک را از خود localhost اجرا میکردم مشکلی نداشت یعنی کانکشن استرینگم به این صورت بود:
Data Source=localhost ;Initial Catalog=test;Integrated Security=True
ولی حالا از این کانکشن استرینگ که استفاده میکنم بکاپ نمیتونم بگیرم:
Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\test.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True
بقیه دستورات مشکلی نداره فقط همین بکاپ جواب نمیده
از دستور بکاپ هم به این صورت استفاده میکنم:
BACKUP Database [test] To Disk='E:\db.BAK'
خطای برگشتی هم اینه:
Database 'test' does not exist. Make sure that the name is entered correctly.
BACKUP DATABASE is terminating abnormally.
لطفا راهنمایی کنید
تا جایی که من میدونم در صورتی که نسخه اکسپرس را روی نسخه نصبی نرم افزارتان بگذارید که با در حین نصب، SQL Express را نصب کند، دیگر نمی توانید دستی اتچ یا دی تچ کنید. با T SQL باید این کارو انجام بدید. مگر اینکه نسخه کامل Sql را نصب بفرمایید.
نقل قول:
نوشته شده توسط
behi1ty
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک کککککک
سلام
بعد از نصب setUp دیتابیس Atach نمیشه . من روی سیستمی که Sqlبه طور کامل نصب شده امتحان کردم Atach با موفقیت انجام میشه اما رو SqlExpress نه درصورتی که من از همون نسخه vs استفاده کردم.
در ضمن من vs2010 ,sql2008 استفاده می کنم