:کف::کف::کف::کف::کف::کف::کف::کف:
قربون دستت داداش خیلی خیلی مفید بود
اون برنامه ای رو میگم که کد سازی میکرد
:قلب::قلب::قلب::قلب::قلب::قلب:: لب:
Printable View
:کف::کف::کف::کف::کف::کف::کف::کف:
قربون دستت داداش خیلی خیلی مفید بود
اون برنامه ای رو میگم که کد سازی میکرد
:قلب::قلب::قلب::قلب::قلب::قلب:: لب:
سلام عزيزم
از اينکه لطف کردي خيلي ممنون ولي برنامه شما فيلتر شده وقابل دسترسي نيست ميشه نمونه برنامه رو با ايميل برام بفرستي
Tahrirgaran.shragh@yahoo.com
با سلام
از فایلهای اتچ شده استفاده نمایید
موفق باشید.
اقا خیلی باحالین باز هم بنامه بزارین کلی استفاده کردم متشکرم
ضمن تشكر از دوست گرامي و استاد عزيز كه با طراحي و برنامه نويسي ماهرانه اين
برنامه را تهيه نموده اند
خواهشي كه دارم اين است كه لطف كنيد بفرماييد در قسمت ثبت مشتريان چه كدي در تكست باكست قرار داده ايد كه به عنوان پيش فرض تاريخ جاري را نشان مي دهد
چون من در قسمت پيش فرض هيچ مقداري را نمي بينم !! اگه ممكنه در اين مورد تو ضيح دهيد
با تشكر فراوان
با سلام
ممنون از توجهتون.
کد زیر رو ببنید.
Private Sub Form_Open(Cancel As Integer)
loading
End Sub
Private Sub loading()
Dim numCount00 As Integer
If IsNull(dMax("[id]", "moshtari")) Then 'last code daste)
lngNextID = 1
Text11.Value = lngNextID
Else
lngNextID = dMax("[id]", "moshtari") + 1
Text11.Value = lngNextID
End If
'The Code Placed Here
date1.Value = To_Hejri(Now, 2)
Text3.SetFocus
End Sub
این کد توی رویداد FormLoad اجرا می شه.
موفق باشید.
اون روشی که شما میگید به این صورت هستش. (فایل ضمیمه)
موفق باشید
با سلام
خدمت دوستان عزیز عرض کنم از اینکه این فایل رو در این قسمت آپ کردم معذرت خواهی می کنم چون ربطی به هم ندارن منتها چون نمیخواستم الکی یک تایپیک ایجاد کنم اینجا آپ کردم بازم معذرت.
و اما:
این فایلو روز اولی که امسال رفته بودم سر کار (90/01/05) درست کردم، دلیلشم این بود که با این که تو شرکت با ساعت زن ورود و خروج پرسنل میخورد منتها باتوجه به سوء استفاده هایی که شده بود تصمیم بر این بود که حراست نیز برای خودش یک برگه داشته باشه که توش بنویسه، کاری که تو بیشتر کارخونه ها و کارگاهها انجام میشه، دوست ماهم که تازه از سفر اومده بود برداشته برای همه کارتکس زده بود و چاپ کرده بود (Office word) ولی روزاش یادش رفته بود که با تاریخ مچ کنه، و این شد که این برنامه ی کوچیک رو با استفاده از ماژولهای دوستان عزیز سرهم کردم مرسی.
موفق باشید
با سلام به ID عزيز
ميشه در خصوص تكميل كد مربوط به قسمت گزارش توليد روزانه كمك كرده و اون رو كامل كنيد
در برنامه انبارداريتون
سلام
برنامتون خیلی خوبه
یک سوال درموردش دارم
چرا وقتی پسورد کاربر عطا امینی رو به طور مستقیم در جدول کاربران عوض می کنم یا کاربر جدیدی رو در اون اضافه می کنم ، در فرم ورود رمز رو ایراد میگیره ؟
با سلام
رمزهای وارد شده در جدول کد شده اند و شما نمیتونین دستی وارد کنید باید حتماً از قسمت کاربر جدید برای اینکار اقدام کنید و یا برای تغییر رمز هر یک از کاربران از قسمت " جانبی " این کار را انجام دهید.
درمورد نحوه کد و دیکد کردن اطلاعات در اکسس به صفحات قبل از این صفحه مراجعه کنید.
موفق باشید
سلام
اگه بخواهیم فاکتورها رو بر اساس شماره سریال داخل فاکتور وارد کنیم چطور میشه این کار رو کرد یه نمونه رو گزاشتم اگه ممکنه راهنمایی بفرمائید.
با سلام
اگه بخوام گزارش توليد يا ورود كالا به انبار رو بر اساس تاريخ فيلتر كنم بايد چه كنم
در حال حاضر عمل نمي كند.
شديدا مورد نياز است :لبخندساده:
سلام
خسته نباشيد
اين برنامه انبارداري مگه با اكسس 2007مشكل داره آخه كار نميكنه:گریه:
با سلام
دوست عزیز من با 2007 کار نکردم و اطلاع دقیقی ازش ندارم، قبلاً هم یکی از دوستان به این موضوع اشاره کرده بود.
2007 رو نمیدونم ولی روی 2003 خوب کار میکنه.
موفق باشید.
سلام دوست عزيز
شما بايد قسمت ماكروها رو در تنظيمات اكسس 2007 فعال كنيد يه جستجو انجام بديد
موفق باشيد
گزينه اپشن كه در نوار ابزار جداگانه آمده است را فعال كن مشكلت حل مي شه
برنامتون گرافیک خوبی داره و جالب
دوست عزیز از بابت نمونه برنامه خیلی ممنون میتوانی توضیح بدی چگونه ماژول تابع عددی را به کار گرفتی نحوهع را با یک مثال توضیح بدی ممنون میشم
خیلی ممنون از برنامه عالیت
یه سوال داشتم و اون هم اینکه چه جوری میشه نام کاربری که با اون وارد شدیم رو توی فرم نمایش دهیم
با تشکر
منتظر هستم
با سلام
لینک زیر را ببینید:
https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1263318
(درفایل بالا) اطلاعات جدول قسمت پسورد کد شده است .وهمچنین پیغام های که نشان می دهد فونت آن به هم ریخته است.....چگونه این کد شدن را حذف نموده وکاری کنیم که پیغام ها فارسی گردد.(مخصوصا فونت دکمه ها به هم ریخته است)
آقا کسی آپدیت برنامه رو درست نکرده؟
سلام
من تو یه شرکت بزرگ به کمک اینترفیس اکسس و بانک اطلاعات Sql برنامه خیلی خوبی نوشتم که الان بیش از 1000 کاربر داره
اگر دوستان خواستن نحوه ارتباط اکسس با بانک sql رو بدونن و در این زمینه رفع اشکال هم بشه در همینجا مطرح کنن
در صورت بالا بودن درخواست ها حتما تاپیکی با این عنوان ایجاد خواهم کرد.
من در هر زمینه ای که سایر برنامه نویسا اکسس رو ضعیف تلقی کردن تحقیق کردم و در کل بجز امنیت بالا (برای موارد خیلی حساس) ایراد دیگه ای ندیدم.(که اون هم با صرف کمی وقت به احتمال زیاد قابل رفع هستش)
از اینکه در اینجا مطرح کردم معذرت میخوام ولی در این خصوص در ابتدای این تاپیک بحث هایی شده بود و ابراز علاقه شده بود
بیشتر اعضا دراین زمینه مشتاق هستند لطف کنید در لینک زیر مطالبتان را ادامه دهید تادوستان استفاده کنند.
https://barnamenevis.org/showthread.p...crosoft-Access
از کاربر d1385تشکر ویژه می کنم.
خدا خیرتون بده.
یا علی (ع)
سلام خدمت تمام عزیزان
میشه نحوه کد کردن اطلاعات جدول رو برام توضیح بدین
اینکه اطلاعات وارد شده از ظریق فرم کد شده و وارد جدول ها شده و برای نمایش نیز لازم باشد تا از طریق فرم ها فراخوان شده تا نمایش داده شود
به زبان ساده تر = وقتی جدول رو مستقیما باز میکنن کارکتر های عجیب و غریب نمایش داده بشه
میشه در این تاپیک توضیح بدین خیلی ممنون
سلام دوست عزیز .برنامه فوق العاده ای نوشتید.من می خواهم یک برنامه انبارداری بنویسم با اکسس و سی شارپ اگر در انجام آن من را راهنمایی کنید ممنون می شوم.
میتونم بپرسم قسمت گرافیکی برنامه رو با چی کار کردید.برای طراحی فرم ها؟
پیشاپیش سپاسگذارم.
چشم .باز هم خیلی ممنون بابت برنامه جالب و سودمند.
سلام ولی چرارمزویوزرروکه میزنی بازنمیکنه.؟؟؟
با سلام
خسته نباشید
من می خواستم که تاریخ رو طوی بانک ذخیره کند
چه راهی وجود دارد.
با تشکر
باسلام.ممنون ازبرنامه ی خوبتون.1سوال میشه انبارداری روتغییربدهیم مثلاانبارداری یک فروشگاه لوازم خانگی بکنی .
با سلام و تشکر بابت برنامه خوبتون
با توجه به اینکه بنده چند ساله دارم برنامه های بانک اطلاعاتی می نویسم و عنایت به این موضوع که رشته شما حقوق هستش و اینم اولین برنامتونه باید بهتون تبریک گفت . من با برنامتون زیاد ور نرفتم ولی در یک نگاه کلی باید بگم که برنامتون GUI خیلی خوبی داره و کار کردن باهاش برای همه امکانپذیره . خسته نباشید منو پذیرا باشید
مشخصه كه رو برنامه وقت گذاشتيد من پيشنهاد ميكنم ساير برنامه هاي انبارداري رو ببينيد و از آنها ايده بگيريد
پيشنهاد ميكنم برنامه هاي انباري رو ببينيد كه به سيستمهاي ديگر متصل باشد مثل حسابداري،خريد و فروش و...
با تشکر از دوستان، قابل ذکر است که این برنامه را در اصل برای کار خودمون انجام داده بودم و از اول هم به فکر سیستمی جامع نبودم، با تشکر از دوستان
موفق باشید.
باسلام و عرض ادب و احترام. قبل از هر چیز لازمه از اقای id1385 تشکر کنم بخاطر برنامه بسیار جالب و حرفه ای. من شغلم انبار متریال هستش و بیشتر با ایتم کد سروکار داریم ولی گویا من دیر اومدم و کسی نیست کمکی در این زمینه بمن بکنه . هرچند که خودم هم طراحی اکسس میکنم . اگر کسی هنوز هم فعالیتی میکنه ممنون میشم جواب بدید - متشکرم
اگه بشه دسته بندی و گروه کالا ها را سه مرحله کرد ممنون میشم مثل کل و معن و تفصیل
سلام به دوست و استاد عزيز id1385
يه سوال داشتم خدمت شما؟
من يه جدول دارم كه مثلاً مشخصات 200 نفر توش وارد شده! حالا من ميخوام فقط از اطلاعات بيست نفرشون (توي يه فرم يا گزارش) پرينت بگيرم.(توضيحات بيشتر: مثلاً من ميخوام براي يه مسابقه مشخصات 20 نفر رو توي يه ليست 20 نفره بدم؟ راستي اگه مثلاً افراد 22 نفر شدند چطور ميشه تو دو ليست گزارشگيري كرد؟) شما اين عمل رو چگونه انجام ميديد؟ :قلب:
با سلام.
دست شما درد نکنه .معلومه که خیلی زحمت کشیدید.
یک سوال داشتم.
در برنامه انبار داری در قسمت تعریف کالای جدید می خواهم جند تا واحد جدید به قسمت واحد کالا اضافه کنم.چکار باید بکنم؟
برنامه نویسی زیاد بلد نیستم.
با تشکر.
با تشکر چطور میشه کد بندی و دسته بندی کالاها را سه مرحله ای کرد
کسی نیست جواب بده ؟
لطفآ جواب بدید خیلی نیاز دارم.
دمتون گرم.
با تشکر چطور میشه کد بندی و دسته بندی کالاها را سه مرحله ای کرد J کسی نیست جواب بده ؟
سلام
من نمیتونم با یوزر و پسوردی که گذاشتید به برنامه وارد بشیم.
امینی
123
لطفا یوزر و پسورد برنامه رو برنامه رو برام بفرستید
با تشکر
سلام خسته نباشی...آقا واقعا دمت گرم...من چند تا سوال داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم
1. چطوری میتونم این برنامه رو ادیت کنم برای کار خودم....(توضیحات قبل رو خوندم)
2. کد برنامه رو چطور میتونم ببینم...
مرسی