با سلام
بعد از اینکه متن خطا رو تونستم ببینم بهتر میتونم نظر بدم .نقل قول:
الان سیستم سون 64 بیتی جلو دستم نیست که متن خطا رو بفرستم.
موفـــق باشید./
Printable View
با سلام
بعد از اینکه متن خطا رو تونستم ببینم بهتر میتونم نظر بدم .نقل قول:
الان سیستم سون 64 بیتی جلو دستم نیست که متن خطا رو بفرستم.
موفـــق باشید./
اینم متن خطا که با تغییر target framework به 4.0 بوجود میاد
ضمیمه 88901
مشکل کجاست؟آیا از ویندوز منه؟ یا از ps-27.dll
سلام دوست عزیز
ظاهرا مشکل از ویندوز من بود با عوض کردن ویندوز خطا رفع شد
ممنون از برنامه خوبتون
ببخشید از این قفل برای ویژوال استودیو ( C# ) میتوان استفادده کرد ؟
خیلی ممنون میشم جواب بدید
با سلام
بله عزیز به هر زبانی که بر پایه فرم ورک مایکروسافت پایه ریزی شده , میتوان از این قفل استفاده کرد .نقل قول:
ببخشید از این قفل برای ویژوال استودیو ( C# ) میتوان استفادده کرد ؟
موفق باشید./
با سلام
خیلی ممنون خیلی عالیه
فقط لطفاً موزیک کیجن رو بردارید !!! و بعد مخفی شدن کد کاربر که زرد رنگه
روی سون 32 و 64 بیت SP1 به خوبی جواب داد . من از دات نت 4 استفاده می کنم.
با تشکر فراوان
با سلام ، یک مشکل بزرگ
روی 4 کامپیوتر کاملا یکسان - اعم از رم - هارد - سی پی یو - گرافیک - مادربرد
کد هاش همه یکیه
ویندوز 7 32 بیت ، دات نت
4
کسی میتونه مرحله به مرحله نحوه استفادش رو آموزش بده ؟؟؟؟؟
آیا این قضیه تأیید میشه؟ اگر اینطور باشه که دیگه بدرد نمیخوره متاسفانه. لطفا دوستان خواهشا...
و یک مورد دیگه اینکه هر دفعه که برنامه رو اجرا میکنم حدود نیم ثانیه اون پنجره رجیستر رو نشون میده بعد وارد برنامه میشه. این که خیلی ضایع هست. نمیشه هیچ کاری کرد که اون پنجره رو اصلا نشون نده بعد از رجیستر؟
و من متاسفانه کلید رجیستر رو از برنامه راحت میتونم در بیارم و هر کی اون کلید رو داشته باشه و فایل کیجن شما رو هم از اینجا دانلود کنه دیگه کار تمومه.
با هر چی هم برنامه رو کد کنیم باز هم کرک کننده ها اینها رو باز میکنن.
به هر حال برای یک مدت هم باشه تا برنامه فروش بره خوبه ولی فقز از این ناراضی هستم که بعد از هر بار اجرای برنامه چند لحظه فرم رجیستر رو نشون میده متاسفانه. فقط این و بگید چکار میشه کرد؟
لطفا پاسخ بدید اگر امکان داره
دوستان یک مشکل دیگر هم دارم با این کد. من این کد رو در فرم رجیستر میگذارم:
Form1.ShowDialog()
Me.Close()
ولی فرم ریستر بسته نمیشه و میره فقط زیر با مینیمایز کردن راحت قابل مشاهده هست:(
خواهشا یکی راهنمایی کنه
با سلام
شما قفل رو دارین روی یک شبکه نصب میکنین ؟! اگر جواب مثبت است که احتمال 99 % همینجوره باید تست کنم چون تا حالا روی شبکه تست نکردم .نقل قول:
روی 4 کامپیوتر کاملا یکسان - اعم از رم - هارد - سی پی یو - گرافیک - مادربرد کد هاش همه یکیه
دوست عزیز باید دید شما به چه صورت برای قفل برنامه نویسی کردین لطفاً توجه کنین که با توجه به وجود توابع قفل شما میتونین به چندین روش طراحی قفل نرم افزاری خودتون رو انجام بدین . برای بنده که تا حالا اتفاق نیافتاده 0.5 ثانیه فرم ثبت نرم افزار نمایش داده بشه !!!!!!!!!!!نقل قول:
و یک مورد دیگه اینکه هر دفعه که برنامه رو اجرا میکنم حدود نیم ثانیه اون پنجره رجیستر رو نشون میده بعد وارد برنامه میشه. این که خیلی ضایع هست.
دوست عزیز شما که به این راحتی دارین کلید قفل خودتون رو پیدا میکنین خیلی خیلی ساده تر میتونین کاری کنین که پیدا شدن کلید قفل خیلی مشکل بشه نه این که هلو بپر تو گلو در سورس برنامه ! اون رو قرار بدین . لطفاً توجه کنین که حتماً باید مقدار رشته مربوط به کلید نرم قفل رو بعد از استفاده از حافظه پاک کنین تا اثری ازش برای سواستفاده باقی نمونه .نقل قول:
و من متاسفانه کلید رجیستر رو از برنامه راحت میتونم در بیارم و هر کی اون کلید رو داشته باشه و فایل کیجن شما رو هم از اینجا دانلود کنه دیگه کار تمومه.
با هر چی هم برنامه رو کد کنیم باز هم کرک کننده ها اینها رو باز میکنن.
عزیزم شما چرا اینقدر لقمه رو دور سرتون میچرخونین !!!!؟ خوب جوری برنامه نویسی کن که تا وقتی که نیاز نباشه فرم ثبت برنامه نمایش داده نشه یعنی این مسله اینقدر سخته ؟ ( حتماً نیازه که اولین فرم فرم ثبت نرم افزار باشه ؟ حالا فرضا هم که فرم ستارت برنامه باشه یه تابع Main بنویس اونجا چک کن چی به چیه اگه نیاز بود فلان فرم نمایش داده بشه نبود هم که میری رو فرم اصلی برنامه ! البته من این روش رو توصیه نمیکنم بهتره در چندین متد و روش کار چک کردن لایسنس انجام بشه )نقل قول:
به هر حال برای یک مدت هم باشه تا برنامه فروش بره خوبه ولی فقز از این ناراضی هستم که بعد از هر بار اجرای برنامه چند لحظه فرم رجیستر رو نشون میده متاسفانه. فقط این و بگید چکار میشه کرد؟
عزیزم این هم بخاطر برنامه نویسی غلط شماست چه ربطی به قفل داره آخه !!!!!!!!!!!! شما خودتون اصلاً 2 تا فرم که داشته باشی که اصلاً از قفل هم استفاده نکن آیا با این روشی که کد نوشتی مگه نتیجه دیگری میگیری آخه ؟ ( برای رفع مشکل کدنویسی بهتره از Application.Restart استفاده کنی یعنی بعد از ثبت موفقیت آمیز برنامه برنامه رو دوباره ریستارت کنی تا دوباره پروسه چک شدن لایسنس از ابتدا شروع بشه )نقل قول:
دوستان یک مشکل دیگر هم دارم با این کد. من این کد رو در فرم رجیستر میگذارم:
موفق باشید./
با سلام
دوست عزیز
با یه خط فقط یک خط کد می تونید کاری کنید که فرم ریجستر رو نشان نده.
من از این قفل استفاده کردم و می کنم . نظر شما محترمه . این کار غیر ممکنه که یکی بتونه با کیجن رمز شما رو پیدا کنه ، چون تو کلید خاصی رو تعیین می کنی . چون کسی دیگه کلید رو نداره نمی تونه نرم افزار تون رو ریجستر کنه . مسئله اینجاست که کلید رو طوری تعیین کنی که عقل جن هم بهش نرسه!!
با سلام
با تشکر از قفل عالی که ساختید . نرم افزاری که در قفل در آن قرار گرفته هیچ گونه امکانات شبکه ای نداره . اما روی سیستم هایی که تست کردم به شبکه داخلی از طریق مودم USB وایرلس متصله . آیا امکان داره دلیلش این باشه ؟
دوباره با در آوردن مودم و قطع اتصال اینترنتی تست می کنم جوابش رو براتون می فرستم
با تشکر - موفق باشید
نمیخواستم جواب شما رو بدم ولی چون خیلی توهین آمیز جواب دادید مجبورم جواب بدم. شما هر نرم افزاری که دوست دارین با این برنامه قفل کنید بعد به من بدید کاری میکنم که برنامه روی هر سیستم بدون لایسنس کار کنه.
میگید نه؟؟ کاری نداره یک برنامه همین الآن با این قفل بنویسید بدید من که براتون فایل patch شده رو بگذارم.
با سلام
دوست خوبم ما اینجا اومدیم که به همدیگه کمک کنیم و چیز جدیدی یاد بگیریم نه اینکه به همدیگه خدای نکرده توهینی بکنیم البته من فکر نمیکنم شخصیت شما از اینگونه افرادی باشه که بخواین کسی رو تمسخر کنین . امیدوارم سوتفاهمی بوجود نیاد .نقل قول:
با یه خط فقط یک خط کد می تونید کاری کنید که فرم ریجستر رو نشان نده . معلومه که برنامه نویسی بلد نیستید !!
دوست عزیزم من از طرف ایشان معذرت میخوام امیدوارم سوتفاهم پیش اومده رفع بشه .نقل قول:
نمیخواستم جواب شما رو بدم ولی چون خیلی توهین آمیز جواب دادید مجبورم جواب بدم. شما هر نرم افزاری که دوست دارین با این برنامه قفل کنید بعد به من بدید کاری میکنم که برنامه روی هر سیستم بدون لایسنس کار کنه.
دوست خوبم هیچ قفلی 100% ایمن نیست PS-27 که تجاری نیست همش یه مینی قفل نرم افزاری هستش که حکم راحتتر کردن کار برنامه نویسه یعنی خودش رو درگیر ایجاد لایسنس و سریال کاربری نرم افزارش نکنه . من بارها در همین تاپیک عرض کردم که باید بوسیله ایده های خودتون نقاطی که قفل در موردش حساسه رفع بشه مثلاً قضیه کلید قفل یکی اش است که باید به صورت رشته وارد بشه ! خوب این رو به راحتی میشه رفع کرد در پست قبلی هم عرض کردم نباید به صورت فیزیکی در سورس برنامه ذکرش کنین . شما باید فایل نهایی رو حتماً Obfuscate کنین , فایل dll نباید کنار فایل اجرایی باشه باید Merge کنین بهش و و و ... این چیزا رو باید در نظر بگیرین تا بهتر نتیجه بگیرین . روش های زیادی هستن که به شمای برنامه نویس برمیگرده که چطوری دوست دارین ( بخونین بلدین ) به بهترین نحوه از این قفل استفاده کنین .نقل قول:
میگید نه؟؟ کاری نداره یک برنامه همین الآن با این قفل بنویسید بدید من که براتون فایل patch شده رو بگذارم.
من به زودی یه فایل در همین پست قرار میدم تا شما تست کنین و به قول شما Patch اش کنین ولی مطمئناً به راحتی قابل کرک شدن نیست اما خوب 100% هم نمیتونه ایمن باشه .
موفق باشید./
دوست عزیز از احترام شما ممنونم نیاز نیست شما معذرت خواهی کنید. مسلما من برنامه نویس حرفه ای نیستم و ابتدا فکر کردم دقیقا باید کد شما رو به کار ببرم و برای همین طبق فایل آموزشی شما ابتدا فرم رجیستر رو فراخوانی میکردم.
اما بعد قبل از اینکه حتی اینجا رو بخونم خودم رفتم تابع رو بردم در فرم اولیه و مشکل حل شد. اما من ادعای برنامه نویسی نکردم که یکی بیاد اینجور بگه خوب اگه بلد بودم که نمیپرسیدم.
من کرک یکم وارد هستم مخصوصا برنامه های غیر .NET
با این ور رفتم. یک کار میکنم که بعد از ورود به برنامه اصلا فرم رجیستر رو درخواست نکنه. حتی dll کنارش هم پاک کنید دیگه تاثیری نداره. البته ممکنه تمام نرم افزارهای Obfuscate رو که تست نکردم اما یکی دو تا رو تست کردم بعدش باز هم جواب داد روش من.!
بهتره تا این روش رو دیگران یاد نگرفتند دیگه این بحث و ادامه ندیم لااقل مشکلی برای اینقدر زحمت شما پیش نیاد
فعلا خدانگهدار
با سلام
دوست خوبم از اینکه سوتفاهمات ازبین رفت خوشحالم . و اما در مورد کرک کردن برنامه یا قفل , طبق قولی که داده بودم من یک برنامه نمونه ساده نوشتم لطفاً برنامه رو که بوسیله قفل PS-27 هم محافظت شده کرک کنین . من چندین روش محافظتی رو در این فایل بکار بردم و فکر هم نمیکنم به این راحتی کرک بشه اما خوب هیچ کاری اطمینان 100% نداره . خوشحال میشم در صورت کرک نمودن برنامه متد و روشی که استفاده کردین رو در همین تاپیک قرار بدین .نقل قول:
بهتره تا این روش رو دیگران یاد نگرفتند دیگه این بحث و ادامه ندیم لااقل مشکلی برای اینقدر زحمت شما پیش نیاد
موفق باشید./
با سلامی 2 باره !
اگر روشهای شما جواب نداد لطفاً اعلام کنین تا سریال فعال سازی رو خدمتتون اعلام کنم که برنامه فعال بشه .نقل قول:
با این ور رفتم. یک کار میکنم که بعد از ورود به برنامه اصلا فرم رجیستر رو درخواست نکنه. حتی dll کنارش هم پاک کنید دیگه تاثیری نداره. البته ممکنه تمام نرم افزارهای Obfuscate رو که تست نکردم اما یکی دو تا رو تست کردم بعدش باز هم جواب داد روش من.!
موفق باشید./
با سلام
ظاهراً روش های شما انقدرها هم نمیتونست از این نظر خطرناک باشه . فقط یک نکته که دوستان عزیز باید بهش توجه کنن اینه که هیچوقت نباید به یه روش محافظتی اکتفا کنن و مجموعه ایی از تکنیک ها رو برای اینکه برنامه به راحتی کرک نشه رو مورد استفاده قرار بدن . به صورت مثال من در برنامه کرک می که در پست 120 قرار دادم از چند لایه محافظتی استفاده کردم که هرکدوم به تنهایی و مجزا از لایه درونی خودشون عمل میکنن تا اگه یک لایه شکسته شد امنیت لایه درونی خودش رو با مشکل مواجه نکنه . شما مطمئن باشین که حتی در صورت دسترسی به 100% اصل سورس کد PS-27 هم نمیتونین برنامه رو با روش های معمول کرک کنین .
موفق باشید./
سلام دوستان
ببخشید شاید بخندید به سوالم ولی میشه یکی بگه از این قفل چه جوری باید تو برنامه استفاده کرد؟ ورژن قبلی مصل کامپونت به تولباکس اضافه شد ولی این سری رو هر جوری باهاش ور رفتم به جایی نرسیدم
ممنون میشم توضیج بدید
با سلام
دوست عزیزم کسی اینجا قرار نیست به کسی بخنده همه ما روزی مثل شما در دنیای پلتفرم دات نت سردرگم بودیم ...نقل قول:
ببخشید شاید بخندید به سوالم ولی میشه یکی بگه از این قفل چه جوری باید تو برنامه استفاده کرد؟ ورژن قبلی مصل کامپونت به تولباکس اضافه شد ولی این سری رو هر جوری باهاش ور رفتم به جایی نرسیدم
واما جواب سوالتون نسخه قبلی یک یوزر کنترل بود و نسخه بعدیش ( نسخه 2 ) یک رفرنس یا dynamic link library دات نتی هستش قبلی به خاطر کنترل بودنش به تولبار اضافه میشد ولی این یکی باید به صورت add reference به پروژه اضافه بشه ( راست کلیک بر روی نام پروژه و انتخاب گزینه Add Reference ) بعد باید به کلاس فرمتون یا هرجای دیگه ایی Imports بشه و در انتها از توابعش استفاده کنین . در پست شماره یک , یک نمونه کد خیلی ساده هست میتونین برای اینکه کمی با نسخه جدید آشنا بشین ازش استفاده کنین .
موفق باشید./
راستش من که نتونستم استفاده کنم :افسرده:
توضیحات کلی هستش و برای کسی که اولین باره از این روش استفاده می کنه یکم نا مفهوم
ولی خب حداقل اون ورژن قبلی رو تونستم کار کنم باهاش و بابتش ممنونم
با سلام
به زودی یک فایل آموزشی به صورت فلش آماده میکنم که به صورت کاربردی نشون بده چطوری باید ازش استفاده کنین . البته بازم متذکر میشم در این آموزش فقط به چگونگی استفاده از توابع قفل پرداخته میشه و فرض بر این گرفته میشه که برنامه نویس خودش نکات ایمنی رو برای کرک نشدن راحت برنامه رعایت میکنه .
موفق باشید./
با سلام
به این فیلم آموزشی نگاه کنین متوجه میشین چطوری باید از این قفل استفاده کنین همچنین , پروژه ایی که در این فایل آموزشی نشان داده میشه رو ضمیمه میکنم تا بهتر متوجه بشین . ( پروژه بوسیله ویژوال استودیو 2012 تهیه شده ولی شما به راحتی میتونین اون رو با نسخه 2005 هم مشاهده و ویرایش کنین )نقل قول:
توضیحات کلی هستش و برای کسی که اولین باره از این روش استفاده می کنه یکم نا مفهوم
موفق باشید./
خیلی کارت درسته مهندس
ممنونم که به فکر ما تازه کارها هم هستید
یه دنیا تشکر
سلام جناب مهندس . با عرض خسته نباشيد خيلي زياد بابت زحمتي كه مي كشين
گر چه مي دونم شما هم سرتون شلوغه و ممكنه اين تاپيك جاش نباشه و لازم باشه تاپيك جديد عنوان كرد
ولي مي خواستم اگر فرصتي براتون پيش اومد روشهايي كه برنامه رو تو لايه هاي مختلفي (مثلا هر روش براي خودش) حفاظت و انكد مي كنه رو خيلي كلي برامون توضيح بدي همون Obfuscate و ... چون نرم افزارهايي بودن كه برنامه هاي غير دات نتي رو انكد مي كردن . ولي ظاهرا براي دات نتي ها جواب نميدن . براي محافظت از برنامه دات نتي :
1) آيا انكد كردن بايد بعد از درست كردن setup انجام بشه يا قبل از اون
2) از نرم افزارهاي خاصي كه شما مي شناسين به ما هم معرفي كنين يا اگه از ابزار خود VS استفاده مي كنين (2010) يه مقدار هم بما اطلاعات بدين
اگه هم منبع بزبان فارسي سراغ دارين ميرم خودم مطالعه مي كنم
باز هم بابت اين قفل ممنون . هن.ز ازش استفاده نكردم انشا االه در زمان استفاده خبرش رو تو همين تاپيك ميذارم .
با سلام
برای این منظور شما باید با الگوریتم های رمزنگاری کمی آشنایی داشته باشید و به صورت کلی نمیشه در موردش صحبت کرد .نقل قول:
ولي مي خواستم اگر فرصتي براتون پيش اومد روشهايي كه برنامه رو تو لايه هاي مختلفي (مثلا هر روش براي خودش) حفاظت و انكد مي كنه رو خيلي كلي برامون توضيح بدي
در مورد مبهم سازی یا Obfuscate کردن برنامه , نرم افزارهای زیادی هستن چه تجاری چه رایگان . از تجاری هاش میشه به net reactor و smart assembly اشاره کرد .
اینکد کردن برنامه ربطی به بعد یا قبل از درست کردن ستاپ نداره ! به نظرم برنامه هایی که با ویزوال استودیو نوشته میشن 99% اصلا نیازی به ایجاد ستاپ ندارن ! مگه ما داریم Native برنامه مینویسیم که نیاز باشه ستاپ بسازیم ؟! به صورت کلی برنامه شما ممکنه از رفرنس ها , کامپونت ها و بانک های اطلاعاتی در خودش استفاده کرده باشه خوب هیچکدوم از اینها نیاز به نصب شدن در کامپیوتر کاربر نهایی نداره . اگر از کامپونت استفاده کردین فایل dll اش کنار فایل اجرایی هستش رفرنس هم به همین صورت . میمونه بانک اطلاعاتی که اگر به صورت لوکال هست که اونم میتونه کنار فایل اجرایی باشه و اگر به صورت شبکه استفاده میشه خوب اسکریپ اون رو میدین به sql server تا ایجادش کنه ( با همه محتویاتش ) . پس نیازی به ایجاد ستاپ نیست ! البته بعضی مواقع ناگزیریم ستاپ بسازیم اینی که میگم ناگزیریم به این معنی نیست که تنها راه ! اما بهتره ستاپ ساخته بشه یکی اش استفاده از ActiveX در برنامه هست که باید حتما در کامپیوتر طرف رجیستر بشه !نقل قول:
آيا انكد كردن بايد بعد از درست كردن setup انجام بشه يا قبل از اون
مورد 2 که سوال کردین رو در قسمت ابتدایی پاسخ دادم . ( در مورد ملهم سازی .... )
موفق باشید./
سلام ببخشید بعد از مدت ها این تاپیک رو بالا اوردم
من تازه از این قفل استفاده کردم
ضمن تشکر ویژه از علی آقا
من یه مشکلی دارم و انم اینه که وقتی متد CheckLicense فراخوانی میشه این ارور رو میده :
Could not find any recognizable digits.
حدس زدم مشکل از الگوریتم قفل باشه اما با چند تا کلید مختلف تست کردم.بعضی ارور ها همین بود و بعضی کلید ها ارورش این بود :
Could not find any recognizable digits.
ممکنه راهنمایی کنید؟
ممنونم
با سلام
با استفاده از سورس ضمیمه شده میتونین به مدیریت بهتر این خطا بپردازین . همان طور که حدس زدین این خطا به دلیل الگوریتم خاص قفل هستش ولی به صورت ساده میشه مدیریتش کرد .نقل قول:
من یه مشکلی دارم و انم اینه که وقتی متد CheckLicense فراخوانی میشه این ارور رو میده :
البته من تغییرات زیادی در بهینه تر کردن قفل انجام دادم که در روزهای آینده منتشرش میکنم . یکی از این تغییرات مدیریت بهتر خطاها و کوتاه تر شدن سریال فعال سازی ( حدود 23 کاراکتر با فرمت #####-#####-#####-##### ) هستش . در الگوریتم جدید از هشینگ و اعتبار سنجی پیشرفته تری استفاده شده که قابلیت اعتماد بیشتری بهش هست .
موفق باشید./
چك ميكنم
ممنونم.فقط نگفتيد كليد رو تو چه فرمتي بدم كه به مشكل نخوره؟
در مورد تراي كچ ميدونم.اما چيكار كنم اين متد ارور نده كه بتونم باهاش كار كنم؟
فقط جلوگيري از ارور كه كافي نيست.ميخوام از نتيجه متد استفاده كنم
با سلام
دوست عزیز من که عرض کردم در نسخه بهینه شده این مشکل برطرف شده . میتونین از اینجا نسخه جدید رو دانلود کنین البته هنوز نهایی نشده و ممکنه تغییرات بیشتری درش لحاظ بشه .
موفق باشید./
سلام.ممنونم علی آقا
یه سوال دیگه داشتم ببخشید زیاد سوال میپرسم
با این شرایط پس تنها راه اینه که کاربر کدش رو به ما برسونه و ما کد فعال سازی رو از کیجن به صورت دستی بگیریم و براش ارسال کنیم؟
منظورم اینه که برای تعداد بالا نمیشه کاری کرد کد رو توی سایت قرار بدیم و کاربر بتونه از اونجا فعال کنه؟ که دیگه نیاز نباشه دائم درگیر باشیم؟
با سلام
در شرایط فعلی بله , ولی در نسخه جدید ( نمایش دمو ) به دو صورت امکان فعال سازی رو در نظر گرفتم هم به صورت آفلاین و هم آنلاین یعنی کاربر بدون اینکه شما دخالتی برای فعال سازی برنامه داشته باشین میتونه برنامه شما رو فعال کنه البته با توجه به این موضوع که شما قبلاً سریال فعال سازی رو براش تعریف کردین یا نه . به این صورت که شما بعد از اینکه تصمیم گرفتین برنامه رو برای مشتریتون فعال کنین بوسیله سامانه قفل وارد اکانت خودتون میشین مشخصات نرم افزارتون + مشخصات مشتری ( شناسه سخت افزاریش ) رو تعریف میکنین و برای اون مشتری ( که شناسه کاربری اش رو در مرحله قبل برای سامانه تعریف کردین ) کد فعال سازی رو میسازین که همه این کارها به صورت آنلاین هستش یعنی نیاز به داشتن حداقل اینترنت دیال آپ داره . بعد مشتری شما درخواست فعال سازی رو به سامانه میکنه و با توجه به این موضوع که آیا شما کلید فعال سازی رو براش ساختین یا نه و همینطور اجازه استفاده از این سریال رو داره یا نه براش کد فعال سازی ( به صورت آنی , پیامک یا ایمیل ) ارسال میشه .نقل قول:
با این شرایط پس تنها راه اینه که کاربر کدش رو به ما برسونه و ما کد فعال سازی رو از کیجن به صورت دستی بگیریم و براش ارسال کنیم؟
منظورم اینه که برای تعداد بالا نمیشه کاری کرد کد رو توی سایت قرار بدیم و کاربر بتونه از اونجا فعال کنه؟ که دیگه نیاز نباشه دائم درگیر باشیم؟
البته نسخه جدید تجاری شده است چون امکانات خیلی زیادی داره و میتونم به شما این اطمینان رو بدم که با استفاده از روش و الگوریتم جدیدی که در نسخه جدید استفاده شده میتونین این اطمینان رو داشته باشین که برنامه شما به هیچ عنوان قابل Patch شدن و دستبرد مشتری نباشه چون به صورت کلی کدگذاری و غیر قابل نفوذ میشه .
موفق باشید./
برنامه من حاضره و اگر این نسخه آماده شده شرایط و هزینه اش رو بفرمایید.
اگر آماده نیست فعلا به همین روش فعلی انجام بدم تا ایشالله برای نسخه های بعدی
منتظر پاسخ شما هستم
من دمو رو دیدم اما کار با روشی که خودم برنامه بنویسم برای کنترل مثل نسخه قبل رو ترجیح میدم.در نسخه جدید هم این امکان هست یا مثل فیلم دمو فقط از همین راه انجام میشه؟
با سلام
همان طوری که در دمو مشخص بود ( البته نه به صورت واضح ! ) یکی از ویژگیهایی که به قفل اضافه شده این هست که فایل اجرایی رو کدگذاری میکنه و بدون داشتن رمز فایل اجرایی قابلیت اجرا رو از دست میده ! این موضوع به خاطر امنیت بیشتر اضافه شده ولی اجباری نیست و به عنوان یک پیشنهاد و راهکار برای برنامه نویس در نظر گرفته شده که بتونه بهتر از برنامه ایی که مینویسه محافظت کنه . اگر شما به استفاده نکردن از این موضوع اصرار دارین میتونین استفاده اش نکنین و به صورت عادی از قفل نرم افزاری استفاده کنین ( شبیه کاری که در نسخه قبلی انجام میدادین )نقل قول:
من دمو رو دیدم اما کار با روشی که خودم برنامه بنویسم برای کنترل مثل نسخه قبل رو ترجیح میدم.در نسخه جدید هم این امکان هست یا مثل فیلم دمو فقط از همین راه انجام میشه؟
همان طور که قبلاً هم عرض کردم کار برنامه نویسی قفل و سامانه تقریباً ( 95% ) تمام شده و در حال تست و آزمایش و رفع باگ های احتمالی هستیم . من فکر میکنم تا آخر هفته یا نهایتاً تا شنبه منتشر بشه .نقل قول:
برنامه من حاضره و اگر این نسخه آماده شده شرایط و هزینه اش رو بفرمایید.
اگر آماده نیست فعلا به همین روش فعلی انجام بدم تا ایشالله برای نسخه های بعدی
منتظر پاسخ شما هستم
موفق باشید./
با سلام فایل بالا برای ذخیره سریال ها مشکل داره و از زیپ خارج نمشه
این تاپیک خیلی شلوغ شده !!! چطوری میشه به آخرین نسخه و مطالب مفید - بدون دیدین کل این 8 صفحه - دسترسی داشت ؟ آیا مطالب قدیمی در پست های صفحه 1 است یا 8 ؟
آیا بهتر نیست پست های جدید در صفحع 1 قرار گیرند ؟ مرسی
سلامی 2 باره
این تاپیک خیلی شلوغ شده !!! چطوری میشه به آخرین نسخه و مطالب مفید - بدون دیدین کل این 8 صفحه - دسترسی داشت ؟ آیا مطالب قدیمی در پست های صفحه 1 است یا 8 ؟
آیا بهتر نیست پست های جدید در صفحع 1 قرار گیرند ؟ مرسی
سلام
شما ميتونين در قسمت تنظيمات - ويرايش تنظيمات - و نحوه نمايش تايپكها گزينه مورد نظر را انتختب كنيد
با عرض سلام
به اطلاع میرساند تا اواخر هفته آینده نسخه جدید قفل نرم افزاری PS-27 رونمایی میشود . برای دیدن دموی شماره 1.1 به این لینک مراجعه کنید .
در نسخه جدید تکنولوژی های زیادی جهت جلوگیری از ریسورس شدن و نفوذ هکرها لحاظ شده و اطمینان نزدیک به 100% برای برنامه نویس در نظر گرفته شده که به هیچ عنوان برنامه ایی که توسط این قفل ایمن شده قابل نفوذ نباشه یعنی بدون داشتن لایسنس فعال سازی برنامه شما به هیچ عنوان قابل نفوذ نخواهد بود . فایل نهایی کد گذاری , و مبهم سازی میشه و بدون داشتن لایسنس فعال سازی غیر قابل اجرا خواهد بود .
موفق باشید./
لطفا سورس اپدیت شده رو به زبان C# هم بذارید ... خیلی ممنون
با سلام
در پست شماره 1 میتونین نمونه سورس سی شارپ رو دانلود کنین .نقل قول:
لطفا سورس اپدیت شده رو به زبان C# هم بذارید ... خیلی ممنون
نسخه جدیدتر به دلیل سازگاری بیشتر قفل با ویندوز 8 و نوشتن یوزر کنترل پشتیبانی در سامانه , احتمالاً تا اواخر همین ماه منتشر میشه .
موفق باشید./
سلام
خیلی ممنون از زحماتتون ...
یه سوال
چطور میشه Dll رو از کنار exe برنامه جابجا کرد؟
من هر وقت path رو عوض میکنم یا فایل رو Rename میکنم ، Error میده که نمی تونه پیداش کنه ، در حالی که رفرنس درست Add شده ...( تو #c)
خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید ...