راستی، شما 101 و 99 رو حل کردین؟
Printable View
راستی، شما 101 و 99 رو حل کردین؟
سوال99 درست حل کردم ولی 101 چون اضطراب داشتم نتونستم درست حل کنم ولی وقتی اومدم خونه دقیقا جواب گزینه2 شد
سلام :لبخندساده:
من درصدای ضایعم :خجالت:رو میگم فقط بگین مجاز میتونم بشم یا نه؟ اصلا قبول شدن رو که فکرشم نمیکنم.
البته قبلش بگم که حتی یک ساعت هم برای ارشد وقت نذاشتم همینجوری ثبت نام کردم، ترم پیش انقدر واحد گرفته بودم که وقت خوندن نداشتم. البته میتونستم اندازه روزی یه ساعت وقت برای مطالعه جور کنم.
اما گفتم این وقت کم که اثری نداره، حتی نصف درسا رو هم نمیتونم فقط یه دور روخونی کنم. پس چرا از همین اوقات فراغت کمی هم که دارم بزنم و به خودم فشار بیارم.
همین درصدایی هم که زدم تنها با توجه به چیزایی که از زمانی که درسو پاس کردم تو ذهنم مونده زدم.
الانم برام فقط مهمه که حداقل تو گرایش تجارت مجاز بشم که خیلی جلوی خانواده سرافکنده نباشم که بگن چه پسر خنگی داریم.
بهرحال اینکه اگه خیلی درصدام خجالت آوره بهم نخندین.
زبان 59
مشترک 5 :خجالت: توروخدا نخندین. خب آخه درسای مشترک مثل گسسته و ساختمان مال ترم یک الی 3 هست، 3 سال گذشته. چطور یادم باشه فرمولا و مطالب؟ همین 5 درصدم از جواب دادن به نرم افزار و شبکه که جدیدتر پاس کردم بدست اومده
مدیریت 33 یا 37
پایگاه 50
هوش 0 یا شاید منفی (یادم نیست بعضی سوالا رو چی زدم)
سیستم 16
یه سوال دیگه هم این میانگینی که بچه ها تو وبلاگ صحبتشو میکردن از جمع درصد همه درسا و تقسیم بر 7 (تعداد کل درسا) بدست میاد؟
یا برای کسی مثل من که معماری رو اصلا جواب نداده، میتونه تقسیم بر 6 کنه؟
پس من باید خودم بکشم که کلی خوندم و درصدام اینه
زبان33
مشترک20
پایگاه16
هوش41
سیستم4-
معماری21
نه تقسیم بر 9 امسال مشترک ضریب 4
ممنون سحر خانم. فقط نگفتی امیدی هست مجاز بشم؟
ایشاالله که شما قبول بشی. من که قبول نشدن برام ناراحتی نداره چون سر جلسه هم با امید قبولی نرفتم،
اما شما که انقدر زحمت کشیدین و وقت گذاشتین زور داره نتیجه نگیرین.
حقیقتش من خودمم بعید می دونم قبول شم ولی بستگی داره بقیه چه جوری دادن اصلا نمی شه چیزی حدس زد و اصولا توی ارشد مثل اینکه تضمینی نیست که بخونی قبول شی سوالا امسال افتضاح بود من نمی دونم سیستم عامل تو چه جوری 16 زدی شایدم شانسی نه؟
ایا واقعا 10 سئوال ازدروس مشترک حذف شده اند.اون سئوالات کدام اند
اینجا محلی برای چت کردن نیست .
من از دوستان گرامی خواهشمندم اگر کسی میدونه که چطوری میتونم جزوات و تمرینهای شریف رو از اینترنت گیر بیارم منو راهنمایی کنه.مرسی.
منم واقعا به راهنمايي نياز دارم.هر كس كه تو اين زمينه موفق شده به منم اطلاع بده.من حاظرم گروهي كاري رو انحام بدم.دارم دنباله جزوههاي بچه هاي شريف ,تهران,..ميگردم.بدست آوردم ميگم.
[quote=hamid1353;146637]با سلام حضور دوستان عزیز
در توضیحات ارسالی از سوی موسسه پارسه جمله ای را مشاهده کردم که لازم دیدم هم عین آن و هم شرحی بر آن را ذکر نمایم . در توضیحات آمده است :
" چشم انداز آینده پارسه گذر از مرحله ایجاد تسهیلات علم آموزی و دانش اندوزی و اطلاع رسانی و ورود به مرحله تولید علم و دانش است .هدف اصلی پارسه آن است که دانش آموختگان فارغ از آزمون های ورودی دانشگاه ها ، در کنار این موسسه دانش خود را به روز کنند تا رسالت خود را برای کمک به حضور پر قدرت کشور در عرصه رقابت جهانی به انجام رساند . "
....
آقا واقع گل گفتين، حرف دل خيليا رو زدين.
سلام
لطفا پاسخ منو کسی یا کسانی بدن که ارشد نرم افزار یک دو سال پیش قبول شدن:
من حدود 8 ساله که لیسانسمو گرفته ام و می خوام فوق بخونم. توی دوره لیسانس دانشجوی خیلی درس خونی نبودم.
از کجا شروع کنم؟ کدوم جزوات رو بخونم؟
با تشکر
سلام
سوالات كارشناسي ارشد مهندسي آزاد 88
رو توي پست زير گذاشتم
https://barnamenevis.org/showth...B1%D8%B4%D8%AF
حريريان
چرا دنبال جزوات شریف هستید؟
من خودم زمانی که میخواستم واسه ارشد start بزنم خیلی دنبال جزوه هاشون بودم ولی اونا (بچه های امیرکبیر) بیشتر رو کتاب تکیه داشتند و زیاد اهل جزوه نیستند. من خودم هم از کتاب خوندم و نتیجه گرفتم. شما اگه میخواید به بهونه جزوه سراغ کتاب نرید تو این میدان یعنی کنکور ارشد (احتمالا) موفق نخواید شد.
salam aghaye pesar irooni
lotf konid baraye man manabe dorosto hesabie arshad ro befrestid..
chon mikham ba ye rotbeye khoooooob ghabool sham
be sepas montazere javabetoon hastam
پاسخنامه آزمون كارشناسي ارشد رشته مهندسي كامپيوتر دانشگاه آزاد 1388
((-------- ويرايش سوم --------))
از اينجا دانلود كنيد : http://www.mediafire.com/?nzd3kmz2k31
برای دریافت جزوات ارشد شربف می تونین با email من تماس بگیرید.
behradz در gmail.com
سلام دوستانشما که اکثرا با پارسه موافق نیستید چه جزواتی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟من به کمی راهنمایی نیاز دارم
سلام.
همونطور که می دونیم، نمره تراز علمی هر درس با توجه به درصد و ضریب اون درس و همینطور میانگین کل نفرات در اون درس و انحراف معیار محاسبه می شه.
از اونجا که این محاسبات وقت گیر هستند، خواستم بدونم دوستان نرم افزاری ندارن که این عدد رو محاسبه کنه؟ یعنی درصد بهش بدیم و تراز بگیریم.
ممنون می شم کمکم کنید ...
سلام
اگه فرمولش همينه كه گفتي كار 10 دقيقه اس نوشتنش ولي من شخصا وقت نمي كنم به خدا
سلام.کسی از دوستان جزوهی طراحی و پیادهسازی دانشگاه امیرکبیر رو نداره برای ما بزاره.ممنون میشیم اگه کسی داره اونو از بقیه دریغ نکنه.:لبخندساده:
سلام به همه دوستان کنکوری
خوبید؟
درسها؟
رقیبا؟:چشمک:
من تازه اومدم اینجا،اگرچه باید خیلی وقت پیش میومدم.
سوال اول: من اول دارم کتابای مرجع رو می خونم بعد میرم رو نکته و تست، خیلیا میگن کارم اشتباهه و دارم وقت تلف می کنم همین باعث میشه گاهی از خوندن کتابهای پر حجمی مثل OS استالینگز زده بشم و بپیچونمش:افسرده: نظر شما چیه؟
به نظر بنده به هیچ وجه گول این حرفها رو نخورید! البته تمرین حتماً حل بکنید ولی لزومی نداره تستی باشه (اگر هم تستیه به صورت تشریحی حلش کنید و به هیج وجه از نکتهها و روشهای تستی استفاده نکنید). تا یکی دو ماه آخر سعی کنید خودتون رو در مفهوم قوی کنید، یعنی تلاشتون این باشه که بر مباحث مسلط بشید. به نظر من کسی با تست زدن صرف به مباحث مسلط نمیشه! تست زدن فقط برای افزایش سرعت لازمه نه برای یاد گرفتن، که اون هم میتونه در یکی دو ماه آخر انجام بشه.
بنابراین سعی کنید از کتاب استالینگز لذت ببرید! اگر وسطش خسته میشید کمی به درس خوندنتون تنوع بدید (مثلاً من گاهی قسمتهایی رو که ارتباط مستقیمی به درس نداشتند و توی کنکور نمیاومدن میخوندم، مثل کتاب زبانهای برنامهسازی سبستا که وسطش مصاحبه داره! یا کتاب سیستم عامل سیلبرشاتز که آخراش در مورد تاریخچهی سیستم عاملها توضیح داده. گاهی سر زدن به وب و مطالب جالب مرتبط با درس هم کمک میکنه، مثلاً برای درس سیستم عامل، مصاحبههای لینوس توروالدز رو که در مورد تصمیمات طراحی لینوکس حرق زده پیدا کنید) یا درسهای دیگه رو هم وسط درسی که ازش خسته شدید بخونید.
درسها رو با دید کاربردی بخونید نه با دید کنکور دادن و درس! و سعی کنید ایدههای جالبشون رو درک کنید، فکر کنید ببینید در دنیای واقعی به چه دردی میخورند، احیاناً گاهی امتحانشون کنید و خلاصه ازشون لذت ببرید. مطمئن باشید زمان اضافیای که میذارید ارزشش رو داره چون کیفیت یادگیری رو به شدت بالا میبره. حداقل نظر و تجربهی من اینه!
ضمناً به خوندن صرف اکتفا نکنید، بعد از تموم شدن هر مطلب و در فاصلههای منظم تمریناتش رو به صورت تشریحی حل کنید تا یادتون نره.
سلام كتاب هاي پارسه رو از كجا ميتونم تهيه كنم .ايا تو انقلاب پيدا ميشه ؟
اخه شنيدم هر كي عضو پارسه هست ميتونه كتاباشو بگيره
منمون Mamdos جان(خیلی دوست دارم بدونم مهنیش چیه:چشمک:)
راسستش نظرات منم خیلی شبیه به حرفهاتونه، همه سعیمو میذارم که مفهوم رو بگیرم، فقط یه مشکل بزرگی که دارم اینه که وقتی میرسم به تمرنات حوصله حل کردنشونو ندارم و زود از روشون رد می شم. منم اعتقاد زیادی به تست زنی ندارم و دوست دارم اول مفهو رو یاد بگیرم،اگرچه می ترسم با این روند برای دور دوم و احتمالا سوم وقت نشه.
در یه مورد مهم هم دوست دارم راهنماییم کنین و اونم اینکه مطالبی که می خونم خیلی زود فراموشم میشه مخصوصا مطالبی که برام تازگی داره، البته وقتی دورشون می کنم مشکلم حل میشه، مثلا در مورد مشبکه ها تو گسسته این جور بود و تو دور دوم تونستم بفهممش.
به نظرتون شرکت کردن تو کنکورهای آزمایشی تا چه حد می تونه مهم باشه، راستش من زیاد به کلاس کنکور و گنکور آزمایشی اعتقاد ندارم.
ممنون:لبخندساده:
خواهش میکنم! ضمناً شناسهی بنده مخففِ مخففِ اسممه، که فکر میکنم واضح باشه!
در مورد مشکلی که گفتید خب دقیقاً مشکل اینه که تمرین حل نمیکنید! و اگه مطالب یادتون نره تعجب داره. در فواصل زمانی خاصی باید مرور و تمرین کنید، شبیه شیوهای که جعبه لایتنرها به کار میبرن. مثلاً وقتی مبحث رو یه دور خوندید، چند روز بعدش تمرینهاش رو حل کنید و چند روز بعدش دوباره یه مرور بکنید، و در فواصل چند هفتهای، کافیه که تعداد کمی تمرین ازشون حل کنید. این طوری میره توی حافظهی بلندمدتتون.
در مورد کلاس کنکور هم خب فکر میکنم بستگی به خود آدم داره. اگر خیلی سختتونه که با خوندن درسها رو بفهمید و از نظر هزینه و زمان براتون صرف میکنه، شاید بد نباشه. البته من تجربهای ندارم.
در مورد کنکور آزمایشی، برعکس، اکیداً توصیه میشه! چون باعث میشه سطح و رتبهی خودتون رو بفهمید، انگیزهی بیشتری برای درس خوندن پیدا کنید و بیشتر تلاش کنید. برای من که خیلی مفید بود. بدون کنکور آزمایشی یه مقدار آدم در تاریکیه و نمیدونه رتبهش ۵۰ میشه یا ۵۰۰؟! البته کنکور آزمایشی باید خوب باشه، فکر میکنم برای پارسه از همه بهتره چون سؤالات استاندارد و جامعهی آماری خیلی خوبی هم داره، هرچند گرون هم هست.
جایگزین کنکور آزمایشی میتونه این باشه که در شرایط واقعی از خودتون کنکورهای سالهای گذشته (یا مثلاً کنکور آزمایشیهای پارسه که از یکی گرفتید) رو امتحان بگیرید و درصدتون رو با درصد شرکتکنندگان اون کنکورها مقایسه کنید تا رتبهتون دستتون بیاد.
نکتهی آخر هم برنامهریزیه که هیچ کس انجام نمیده ولی فوقالعاده واجبه! یعنی از الان باید بدونید که در سه ماه باقیمانده تا کنکور دقیقاً چه درسهایی را در چه هفتهها یا روزهایی میخوانید و کی تمام میشوند و کی تمرینهایشان را حل میکنید و غیره. به نظر من اگر کسی برنامهریزی کنه و بهش عمل کنه، رتبهش نسبت به حالت عادی تقسیم بر ۵ میشه!
ممنون از راهنمایی هاتون
سعی می کنم برنامم رو عوض کنم.
بازم ممنون از راهنمایی هاتون
فقط یه سوال، می شه بگید شما کدوم دانشگاه می خونید؟؟؟
سلام
آقا تکلیف مارو روشن کنید...
من تا دو الی 30 ترم دیگه از دانشگاه آزاد تهران جنوب لیسانس کامپیوتر میگیرم...
آیا امکان داره یه لیسانس تهران جنوب دولتی تهران (( روزانه یا شبانه )) قبول بشه یا اینکه من دارم غلط زیادی میکنم که همچین ادعایی رو مطرح میکنم ؟؟؟
الان حدود 50 واحد دیگه مونده تا لیسانس بگیرم... گرایشم هم سخت افزار هست... از چه موقعی باید برای ارشد شروع کنم ؟؟
کارشناسی ارشد موسسه ای مثل قلمچی (( برای کنکور لیسانس )) نداره تا اونجا ثبت نام کنیم و هم درس دانشگاه رو بهتر یاد بگیریم و هم برای کنکور آماده بشیم ؟؟
به نظر شما من برم پارسه ثبت نام کنم یا اینکه خودم بشینم بخونم و فقط کنکور آزمایشی بدم ؟؟
تو کارشناسی ارشد واقعا آدم با سواد میشه یا اینکه مثل لیسانس فقط یه مشت علوم بدرد نخور به مخ ما میچپونند ؟؟
ممنون میشم اگه توضیح بدید.
چرا كه نه ؟ شما زحمت بكش حتما قبول ميشيننقل قول:
آیا امکان داره یه لیسانس تهران جنوب دولتی تهران (( روزانه یا شبانه )) قبول بشه یا اینکه من دارم غلط زیادی میکنم که همچین ادعایی رو مطرح میکنم ؟؟؟
راستي اين بچه هاي سخت افزار جزوه هاي الكترونيك ديجيتال ، انتقال داده و vlsi اگه دارن
لطف كنن اينجا بذارن ملت دعاشون كنن
برای اینکه روحیه ای داده باشم میگم که دو تا دوستام که تو یک موسسه آموزش عالی درپیت تو اصفهان درس میخوندن بودن پارسال یکیشون تو امیر کبیر و اون یکی علم صنعت قبول شد.دوتاشون روزانه
در ضمن بخاطر اینکه نا پیوسته میخوندن، تو دانشگاه درسهای نظریه زبان و مدار الکتریکی را نگذرانده بودند.
موفق باشد
من دارم تو همین موسسه آموزش عالی درپیت تو اصفهان درس می خونم....میبینی چقدر دنیا کوچیکهنقل قول:
دو تا دوستام که تو یک موسسه آموزش عالی درپیت تو اصفهان درس میخوندن بودن پارسال یکیشون تو امیر کبیر و اون یکی علم صنعت قبول شد.دوتاشون روزانه
کاملاً دست خودتونه و بستگی به تسلطتون روی درسها داره. اگر بعضی درسهای کارشناسی (به خصوص درسهای پایه مثل ساختمان داده، مدار منطقی، نظریه زبانها، معماری کامپیوتر و سیستم عامل که دروس مشترک رو در کنکور تشکیل میدن) رو مفهومی یاد نگرفتید سعی کنید برای اون درسها این کار رو انجام بدید. زود شروع کردن این مزیت رو داره که لازم نیست عجلهای بخونید و فعلاً هفتهای سه چهار ساعت کافیه. بدیش اینه که اگر مفهومی نخونید یادتون میره. ضمناً برنامهریزی هم در این جور موارد خیلی به درد میخوره (مثلاً تا آخر تابستون یادگیری درسها رو تموم کنید تا بعدش فقط مسأله و تست حل کنید).نقل قول:
الان حدود 50 واحد دیگه مونده تا لیسانس بگیرم... گرایشم هم سخت افزار هست... از چه موقعی باید برای ارشد شروع کنم ؟؟
یکی از بچههایی که امسال نرمافزار شریف قبول شده، کاردانی و سپس کارشناسی ناپیوستهی علمی-کاربردی (هر دو مشهد) خونده.نقل قول:
در ضمن من شنیدم که نصف قبولیهای کنکور ارشد سراسری، فارغالتحصیلان دانشگاه آزاد هستند. (منبعش رو یادم نیست)
از نظر آزمون آزمایشی احتمالاً پارسه بزرگترین جامعهی آماری رو داره و سؤالهاش هم نسبتاً استانداردن، البته طبیعتاً کمی گرون هم هست. البته امسال که نیاز نیست توی آزمون شرکت کنید. در مورد کلاسها نمیدونم. باید از کسی پرسید که خودش شرکت کرده باشه. اما احتمالاً باز هم بستگی به خودتون داره، اگر درسها رو قبلاً خوب یاد نگرفتید و خودآموزی هم براتون مشکله و از نظر هزینه هم مشکلی ندارید، احتمالاً شرکت در کلاسها توصیه میشه. البته به نظر من کسی که میخواد کارشناسی ارشد بخونه (اون هم در رشتهی کامپیوتر) زشته نتونه خودش مطالب رو یاد بگیره!نقل قول:
کارشناسی ارشد موسسه ای مثل قلمچی (( برای کنکور لیسانس )) نداره تا اونجا ثبت نام کنیم و هم درس دانشگاه رو بهتر یاد بگیریم و هم برای کنکور آماده بشیم ؟؟
به نظر شما من برم پارسه ثبت نام کنم یا اینکه خودم بشینم بخونم و فقط کنکور آزمایشی بدم ؟؟
کاملاً بستگی به دانشگاه مورد نظر داره. به نظر من از حالا شروع کنید در مورد دانشگاههایی که دوست دارید کارشناسی ارشد در اونها بخونید تحقیق کنید (با لحاظ رشتهای که میخواید بخونید، و این که کارشناسی ارشد رو برای کار میخونید یا برای ادامهی تحصیل در دکتری). ضمناً «بهدردنخور» بودن یه چیز نسبیه، یعنی ممکنه از نظر کسی یادگیری معماری کامپیوتر مفید باشه و از نظر کس دیگهای بیفایده («کی خواست کامپیوتر طراحی کنه؟»). در صورت دوم احتمالاً دانشگاه رفتن خیلی معنی نداره و شاید بهتر باشه به صورت خودآموز یا در آموزشگاههای آزاد یا جاهایی که کاربردی درس میدهند تحصیل کرد.نقل قول:
تو کارشناسی ارشد واقعا آدم با سواد میشه یا اینکه مثل لیسانس فقط یه مشت علوم بدرد نخور به مخ ما میچپونند ؟؟
من ناپیوسته خوندم و این درسها را پاس کردم.نقل قول:
در ضمن بخاطر اینکه نا پیوسته میخوندن، تو دانشگاه درسهای نظریه زبان و مدار الکتریکی را نگذرانده بودند.
منم یکی رو میشناختم که ناپیوسته بود و امسال رتبه 17 IT و رتبه 48 مهندسی رو آورد:لبخندساده:
امید زندگی است...