-
1 ضمیمه
نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...
نقل قول:
محیط طراحی ویژوال که تا حالا طراحی نکردم و اگه دوستانی که تجربه دارن انجام بدن بهتره...
به جای ساخت چنین محیطی میشه ، از همون Qt Designer که نوکیا عرضه کرده استفاده کرد...
نقل قول:
قسمت ۲ رو باید console مانند بنویسیم که از خط فرمان ورودی بگیره و ضمنا باید خیلی تروتمیز بنویسیمش که بعدا در توسعه، برای تولید کد های غیر Qt، به مشکل نخوریم...
الان دوستانی که روی ASM کار می کردن فکر می کنم بهتر باشه فعلا روی مفاهیم مربوط به کامپایلر مطالعه داشته باشن... ایده ها، روش های مرسوم، مشکلات و راه حل هاشون،... که در قسمت ۲ به کار می آد... همون سورس Libry Compiler رو هم نگاه بندازن باعث می شه یه مقدار کار دستشون بیاد...
برای این کار هم خیلی نیاز به زوم کردن رو جزیئیات نیست ، فقط کافیه فایل کد VB رو به فایل کد C++ ترجمه کینم ، یعنی دقیقا کاری که این سایت :http://www.developerfusion.com/tools...#convert-again
و نرم افزار های مشابه انجام میدن....
البته برای اینکه یک ایده برای ساخت چنین چیزی بگیرید میتونید فصل 18 کتاب C جعفر نژاد قمی رو مطالعه کنید که یک مفسر Basic نوشته شده....
یعنی اگر یه همچین چیزی داشتیم :
if x>5 then
//Condition
باید داشته باشیم :
if (x>5)
{
//ToDo
}
البته من یک نمونه نوشتم که فقط برای شرط هست (البته خیلی اصولی کار نکردم فقط برا تست بود) :
ضمیمه 93307
اینم کدش:
QTextDocument*i_document=ui->vb_txt->document();
QStringAll_vb_code=i_document->toPlainText();
//split("\tr",QString::SkipEmptyParts);
QStringListi_code_list=All_vb_code.split("\tr",QString::SkipEmptyParts);
QStringtemp_cpp_code;
QStringtemp_vb_code;
QStringcondition_txt;
QStringblock_test;
for(intcounter=0;counter<i_code_list.count();counter++)
{
//temp_cpp_code=temp_cpp_code+i_code_list.at(counter )+"\r\n";
temp_vb_code=i_code_list.at(counter);
intchk_if=temp_vb_code.indexOf("if");
intchk_then=temp_vb_code.indexOf("then");
if(chk_if>-1)
{
//temp_cpp_code=temp_cpp_code+if_block;
condition_txt=temp_vb_code.mid(chk_if+2,chk_then-2);
temp_cpp_code=temp_cpp_code+if_block+condition_open+condition_txt+condition_close+block_open;
}
}
ui->cpp_text->setText(temp_cpp_code);
البته یکسری ثابت هایی هم از قبل تعریف شده اند://KeyWord&&Token#defineif_block"if"#defineblock_open"{"#defineblock_close"}"#definecondition_open"("#definecondition_close")"
-
نیازی هست کامپایلر رو حتما با Qt بنویسیم؟
-
نقل قول:
نیازی هست کامپایلر رو حتما با Qt بنویسیم؟
100 % بله!! چون اینجوری شما با C++ کد خواهید زد ، انعطاف پذیری بیشتر و سرعت بیشتری خواهید داشت و همچنین چون از خود Qt استفاده می کنید ، IDE چند سکویی خواهد شد...
در ضمن همونطور که گفتم نیاز به نوشتن کامپایلر نیست ، فقط یک مترجم VB به C++ کافیه + ابزار های یک IDE ...
برای کامپایل از کامپایلر Mingw میشه استفاده کرد....
-
سلام . فقط میخواستم بگم اگه دو نفر دیگه آشنا با گرامرها و زبان برنامه نویسی مورد استفاده پروژه جور بشه , منم حاضرم تا جایی که وقتم اجازه میده همکاری کنم. به نظرم این اینکار برخلاف نظر خیلیهای دیگه نیاز به نیروی کار آنچنانی نداره .ولی خوب به تنهایی هم واقعآ مشکل میشه. در اینجور پروژه ها کیفیت افراد از کمیتشون مهمتره. فکر میکنم نهایتآ 6 نفر آدم فعال که 3 نفرشون با گرامر ها و زبان مورد استفاده آشنا باشن و 3 نفر دیگه به اسمبلی تسلط داشته باشن برای این پروژه کفایت کنه. ولی اگه نتونستید شرایط و افراد رو پیدا کنید به نظرم اصلآ شروع نکنید!
-
سلام amin32 عزیز.
در مورد افراد آشنا با گرامر موافقم. در مورد افراد آشنا با Assembly فعلا که با نظر جناب returnx یه Interpreter می سازیم که کد C++/Qt تولید کنه. پس کار نسبتا ساده تر هست. و این که بعدا می تونیم آروم آروم گسترش بدیمش و مثلا یه کامپایلر هم در کنار مفسر بهش اضافه کنیم...
ولی فعلا باید افراد پایه برن با Qt آشنایی پیدا کنن و کار رو شروع کنیم.
اما یه مشکلی که هست اینه که وضعیت افرادی که می خوان همکاری کنن معلوم نیست...
-
امیدوارم ناراحت نشی از انتقادم ولی به نظرم شما تاپیک رو بد شروع کردید . شما میخواید با آوردن دلایل مختلف , افرادی رو که آشنایی زیادی با مسائل مربوط به پیاده سازی ندارند مجاب کنید که همکاری کنند. شما اول باید با نیازمندیهای پروژتون آشنا بشید که در این مورد میشه گرامرها , زبان پیاده سازی و زبان اسمبلی ( یا هر زبان مقصد دیگر ) . بعد در یک تاپیک از افراد آشنا به این مسائل دعوت به همکاری کنید . اینکه مثلا افراد ناآشنا با گرامرها بخوان در حین انجام پروژه مساله به این مهمی رو یاد بگیرن واقعآ غیر ممکنه.
-
فکر کنم راست می گی! D:
چون هدف من انجام این پروژه بود در صورتی که هدف تاپیک بیش تر کردن تعداد افراد برای راحتی کار... و خواستم به هر قیمتی شده افراد رو جمع کنم!
بهتر بگم، به جای این که به دنبال افرادی که کار رو بلدن بگردم (دیدم کسی نبود!)، دنبال افرادی گشتم که بخوان کار رو بلد بشن...
راستش فکر کردم حداقل دسته ی دوم تعدادشون بزرگ تر از صفر هست! ولی بعدا به شک افتادم!
ولی هر چی به عنوان تاپیک فکر می کنم می بینم اگه نخوایم بی خیال VB6 بشیم باید ... !
...
-
سلام.
همچنان دنبال انجام این پروژه هستم...
من Qt رو دارم دانلود می کنم. کدوم رو باید انتخاب بکنم و باید چه تنظیماتی رو انجام بدم؟
سریال رو هم دریافت کردم.
Qt 4.8.2 for Windows (Src and VS2008 32bit Binary)
http://dist.qt.digia.com/developer/download/qt-win-commercial-4.8.3-vs2008.exe
Qt Visual Studio Addin 1.1.11 (Binary)
http://dist.qt.digia.com/developer/download/qt-vs-addin-1.1.11.exe
Qt 4.8.3 for Windows (Src and VS2010 32bit Binary)
http://dist.qt.digia.com/developer/download/qt-win-commercial-4.8.3-vs2010.exe
Qt 4.8.3 for Windows (Src and MinGW 32bit Binary)
http://dist.qt.digia.com/developer/download/qt-win-commercial-4.8.3-mingw.exe
Qt Creator 2.5.2 for Windows (32bit Binary)
http://dist.qt.digia.com/developer/download_creator/qt-creator-win-commercial-2.5.2.exe
Qt 4.8.3 for Windows (Src and VS2010 64bit Binary)
http://dist.qt.digia.com/developer/download/qt-win-commercial-4.8.3-vs2010-64bit.exe
Qt Commercial SDK for Windows
http://dist.qt.digia.com/developer/download_sdk/QtCommercialSDK-online-win-x86-v1.0.2.exe
Qt Commercial Charts 1.1.0
http://dist.qt.digia.com/developer/download_charts/qt-commercial-charts-src-1.1.0.zip
Qt Commercial 3D 1.0.0 Sources
http://dist.qt.digia.com/developer/download/qt-commercial-3d-src-1.0.0.tar.gz
-
سلام
من تمام پستهای این تاپیک را نخوانده ام ولی پیشنهاد می کنم که به عنوان کامپایلر از PaxCompiler استفاده کنید که از 64 بیت هم پشتیبانی می کند. به هر حال توصیه می کنم که به لینک زیر نگاهی بیاندازید:
http://www.paxcompiler.com/
یک مورد دیگر هم هست که در تفسیر کد خیلی کمکتان میکند و آن هم Regular Expression است که حتماً باید کتابی در این خصوص بخوانید. به نظر من برای تفسیر کد ها استفاده از if و ... اصلاً کار درستی نخواهد بود چرا که با این روش های سنتی کار بسیار پیچیده خواهد شد.
به نظر من بهتر است که فعلاً فقط بر روی مکانیزم کار تفسیر و کامپایل وقت بگذارید و کار بر روی IDE را فعلاً رها کنید.من که چیز زیادی بلد نیستم ولی اگر سرم خلوت تر بشه(انشاالله) من هم سعی می کنم تا جایی که می توانم شما را برای انجام این پروژه راهنمایی کنم.
اگر میتونستی یک اسپانسر خوب پیدا کنی من همین الان به صورت جدی به گروه شما می پیوستم. نمی خواهم بگویم که خیلی انسان مادی گرایی هستم ولی قبول کن که انجام این کار خیلی هزینه بر است (هم از لحاظ بودجه مالی و هم از لحاظ زمانی).
موفق و سربلند باشید...
-
جالب است بدانید که PaxCompiler از زبان Basic ، Pascal و C++ هم پشتیبانی می کند و قرار است که پشتیبانی از Java Script و C هم به این موارد اضافه شود که فکر می کنم که یکی از بهترین گزینه ها برای کار شما است به گونه ای که دیگر به تبدیل کد از یک زبان به زبان دیگر نیازی نیست.
-
سلام دوست عزیز.
نقل قول:
من تمام پستهای این تاپیک را نخوانده ام ولی پیشنهاد می کنم که به عنوان کامپایلر از PaxCompiler استفاده کنید که از 64 بیت هم پشتیبانی می کند. به هر حال توصیه می کنم که به لینک زیر نگاهی بیاندازید:
http://www.paxcompiler.com/
اون سایت رو دیدم و خوندم، اما لطفا یه توضیحی هم در این مورد بدید... ممنون...
نقل قول:
یک مورد دیگر هم هست که در تفسیر کد خیلی کمکتان میکند و آن هم Regular Expression است که حتماً باید کتابی در این خصوص بخوانید. به نظر من برای تفسیر کد ها استفاده از if و ... اصلاً کار درستی نخواهد بود چرا که با این روش های سنتی کار بسیار پیچیده خواهد شد.
قطعا! من در این مورد کتاب هایی تهیه کردم و در مورد اصول طراحی کامپایلر و روش ها و مسائل مختلفش مطالبی خوندم... استفاده از if به صورت عادی یه چیزی از سنتی هم عقب تره!
نقل قول:
به نظر من بهتر است که فعلاً فقط بر روی مکانیزم کار تفسیر و کامپایل وقت بگذارید و کار بر روی IDE را فعلاً رها کنید.
این کار عاقلانه است و نظر من هم همینه... IDE چیزیه که بعدا می شه با خیال راحت به عنوان Code Generator بهش پرداخت...
نقل قول:
اگر میتونستی یک اسپانسر خوب پیدا کنی من همین الان به صورت جدی به گروه شما می پیوستم. نمی خواهم بگویم که خیلی انسان مادی گرایی هستم ولی قبول کن که انجام این کار خیلی هزینه بر است (هم از لحاظ بودجه مالی و هم از لحاظ زمانی).
در مورد تهیه ی اسپانسر باید بیش تر فکر کنم... آخه واقعا نمی دونم تو این مراحل اولیه لازمه یا نه... :متفکر: اما از لحاظ زمانی واقعا باید روش وقت گذاشت به طور جدی... می تونم یه سایت براش راه بندازم و از اون طریق، اسپانسر، همکار و کاربر گیر بیاریم...
-
نقل قول:
اون سایت رو دیدم و خوندم، اما لطفا یه توضیحی هم در این مورد بدید... ممنون...
توضیحات در موردش زیاده ولی برای این که بهتر در موردش بدونید فایل راهنمای اون رو از قسمت Download مربوط به سایت مذکور دانلود کنید:
http://www.paxcompiler.com/downloads/paxcomp_chm.zip
با تحقیقاتی که من بر روی این کامپایلز داشتم متوجه شدم که شاید برای پروژه شما بهترین گزینه باشید.
نقل قول:
قطعا! من در این مورد کتاب هایی تهیه کردم و در مورد اصول طراحی کامپایلر و روش ها و مسائل مختلفش مطالبی خوندم... استفاده از if به صورت عادی یه چیزی از سنتی هم عقب تره!
اگر می خواهید که به صورت دقیقتری در مورد ساخت کامپایلر تحقیق کنید و از روش های مدرن امروزی بهره ببرید می توانید در مورد LLVM هم تحقیق کنید. خوشبختانه مجله "شبکه" از شماره 137 که مربوط به مهرماه سال 91 است شروع به نوشتن یکسری مقالات در این مورد کرده که خواندنش رو به شما توصیه می کنم.
نقل قول:
این کار عاقلانه است و نظر من هم همینه... IDE چیزیه که بعدا می شه با خیال راحت به عنوان Code Generator بهش پرداخت...
این تصمیم واقعاً عاقلانه است، چرا که ساخت برنامه ای که ظاهر گرافیکی هم ندارد ولی می تواند کدی را کامپایل کند نسبت به یک محیط گرافیکی که کدی را نمی تواند کامپایل کند انگیزه بیشتری به انسان می دهد.
نقل قول:
در مورد تهیه ی اسپانسر باید بیش تر فکر کنم... آخه واقعا نمی دونم تو این مراحل اولیه لازمه یا نه... اما از لحاظ زمانی واقعا باید روش وقت گذاشت به طور جدی... می تونم یه سایت براش راه بندازم و از اون طریق، اسپانسر، همکار و کاربر گیر بیاریم...
به هر حال دوستان زیادی هستند که اطلاعات فنی زیادی دارند. خود بنده حقیر هم اکنون پروژه بزرگی را در دست دارم و خوشبختانه در طول ساخت این پروژه اطلاعات زیادی را کسب کرده ام ولی قبول کنید که ول کردن این پروژه بزرگ و وقت گذاشتن برای پروژه ای که اسپانسری ندارد برای من و امثال من اصلاً عاقلانه نیست.
-
سلام.
اگه می شه یه تخمینی در مورد هزینه های مربوط به اسپانسر بزنید... :متفکر:
-
سلام
بستگی داره که چقدر قابلیت بخواهید به این پروژه اضافه کنید ولی در نظر داشته باشید که برای ساخت این برنامه حداقل باید 4 میلیون خط کد که اکثراً هم الگوریتمیک هستند نوشته شود و کلاً فکر می کنم برای طراحی یک زبان برنامه نویسی + یک IDE + یک Compiler + مستندات + فریم ورک، بابت هزینه پایه حدود 100 میلیون تومان نیاز باشد و طبیعی است که برای شروع کار به یک اسپانسر قوی و یک تیم حدوداً 10 نفره نیاز است. البته این نظر شخصی بنده حقیر است و همانطور که می دانید در ایران اشخاصی پیدا می شوند که بگویند ما این پروژه را با مبلغ 200 هزار تومان هم شروع می کنیم ولی این ارقام برای چنین پروژه ای اصلاً واقع بینانه نیست و اگر اسپانسر قدرتمندی نباشد که بتواند این هزینه ها را تامین کند بعید می دانم انجام این پروژه دوامی داشته باشد. البته توجه داشته باشید که اگر این زبان برنامه نویسی تحت دات نت باشد از آنجایی که بابت ساخت فریم ورک و IDE زحمتی کشیده نمی شود هزینه پایین تر خواهد بود.
-
سلام.
من به نظرم پروژه رو با هزینه های پایین تر شروع کنیم و طی گسترش مبلغ رو بالا ببریم.
چون ریسکش بالا هست اون هزینه. و از طرفی اشخاصی که می شناسم و باهاشون صحبت کردم فکر نمی کنم که فقط با حرف با همچین هزینه هایی موافقت بکنن.
منظورم اینه که مثل بعضی پروژه ها اول کار رو تا یه مرحله ای انجام بدیم و با نشون دادن یه نمونه ی موفق که حالا قصد گسترشش رو داریم دنبال یه اسپانسر با قابلیت تامین هزینه های بالاتر بگردیم.
اگه کار رو تو مسیر صحیح بندازیم خود به خود افراد زیادی راغب به حمایت از پروژه می شن.
حالا این نظر منه با توجه به این که خودم به تنهایی توانایی تامین اون هزینه رو برای پروژه ندارم...
-
من کاملا با حرف اقای iamoverlord موافقم با وجود اینکه خیلی وقته وی بی را ول کردم ولی می خوام بدونم کا تا کجا پیش رفته
با وجود حودا120 نظر و ........... اقای iamoverlord امیدی برای ادام هاین پروژه دارن یا نه
-
سلام دوستان.
من یه مدتی کلا از این انجمن و این جور کارا فاصله داشتم.
ولی همچنان امیدوار هستم.
اگه دوستان می خوان کار رو ادامه بدیم من پیشنهاد می کنم قضیه رو غیر مالی شروع کنیم!
تو این مدت داشتم یه سری برنامه ی محاسباتی می نوشتم به این فکر افتادم که چه خوب می شد VB6 یه سری چیزا رو به صورت پیش فرض داشت... مثلا قابلیت تعریف دقت متغیرت و سایز عدد داخل متغیرت که برنامه های محاسباتی رو سریع تر و بهتر بشه نوشت... می دونم Matlab اختراع شده!
می شه اهداف و ویژگی های پروژه رو در ابتدا چیزای ساده تری تعیین کرد. مثلا: VB7 بهینه شده برای برنامه های محاسباتی... ؛ و کم کم بریم بهش شاخ و برگ بدیم و از VB6 هم بزنیم جلوتر...
وقتتون رو تلف نکنید!
من به انجام این پروژه امید دارم...
من مثل مورفیوس هستم و VB7 هم مثل نیو، بقیه هم مامور اسمیت! :بامزه: البته اگه ماتریکس رو دیده باشید!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
N30TheM4TRIX
سلام
فکرهای خوب و بزرگی در سر دارید اما فکر نمی کنید استفاده از زبانهایی مثل دلفی یا سی بهتر باشه؟
احتمالاً (حتماً) یادگیری این زبان ها کمتر از ساخت (گسترش) یک زبان هستش.
موفق باشید.
دوست عزیز هدف ما خود کفا بودنه نه اینکه مثل هزار چیز دیگه هر روز مارو تحریم کنند. یا مجبور به پرداختن هزار برابر از قیمت واقعی باشیم.
-
سلام دوستان
من تا3 صفحه از پست ها رو خوندم طرح جالبی هست
نمیخاوم نا امیدتون کنم یا هر چیز دیگه ای ولی 5 سال پیش ی سورس دیدم ک یکی ب تنهایی اینکارو توی ویبی 6 کرده بود و ی زبان برنامه نویسی فارسی درست کرده بود
و میخواست این تیم رو درست کنه و انگار نشده
البته اینطوری ک از تایپک و پست هاش پیداست انشالله این یکی میشه
من پیشنهادم اینکه بجای اینکه ی زبان برنامه نویسی جدید درست کنید همین ویبی 6 رو با کامپونت ساختن ارتقاع بدید
مثلا کامپونت هایی ک بتونه از مترو ویندوز استفاده کنه و ارتباط بر قرار کنه یا با استانداردهای جدید ویندوز پلت فرم و Silverlight ارتباط برقرار کنه
من چند تایی کامپونت نوشتم ک از زبان فارسی پشتیابنی میکنه یعنی دستورات و فراخوانی توابع فارسی نوشته میشه انشالله اگر مشکلی پیش نیاد میخوام توی فروم بذارم
ک از وقتی ک این پروژه رو شروع کردم انواع و اقسام اتفاق افتاده ک وقت نشده انجام بدم و عقب تر بیافته.
چون کم کم واقعا باید بی یخال ویبی 6 شد هر روز داره ب استاندارد های ویندوز و تغییر در هسته اون زیاد میشه
هر چند هنوز ک هنوزه ماکروسافت نتونسته از شر ویبی 6 خلاص بشه این تنها مربوز به کشور های جهان سوم و یا ما ایرانی ها نیست
هنزو ک هنوزه توی تاپیک ها و سایت های خارجی زیادی بری دارن از ویبی 6 استفاده میکنن
و همونطور هم ک مشخص هست ماکروسافت هم غیر مستقیم داره پشتیبانی میکنه همونطور وقتی ک ویندوز7 امد گفتن ویبی 6 ور باید بی خیال بشید و اینا ولی دیر نگذشت ک ماکروسافت اپدیت هایی برای این زبان داد
ک ایراد هاش برطرف بشه.
زبان رو ساختیت من حاضرم کامپونت برای زبان بسازم ب صورت پیش فرض با این زبان نصب بشه.
ی چیزی مثل دات نت
باور کنید دات نت همینه مجموعه ای از کامپونت هست ک باید نصب بشه.
موفق باشید
-
سلام دوستان.
بالاخره تابستون شد و یه مقدار وقت آزاد پیدا کردم که رو پروژه کار کنم.
یه Parsing System خفن پیدا کردم که باید ببینید! اسمش GOLD هست و رایگان هم هست!
که البته اول نتونستم وارد سایتش بشم، شاید ایران رو تحریم کرده باشه، اما از این راه رفتم...
یه Parser Generator هست که تو یکی از صفحات Wikipedia در مورد مقایسه ی Parser Generator ها پیداش کردم:
دیدم برای Output Language نوشته از x86 assembly language, ANSI C, C#, D, Java, Pascal, Object Pascal, Python, Visual Basic 6, Visual Basic .NET, Visual C++
پشتیبانی می کنه.
این هم یه عکس از محیط برنامه:
-
آقای IamOverlord که اسمتون رو هم نمیدونم ... من قبلاً بهتون پیغام داده بودم بابت همکاری در این پروژه ... ولی متاسفانه تخصص زیادی توی برنامه نویسی نرم افزار ندارم ... یکم دلفی کار کردم که اونم فکر نکنم به درد بخوره ... ولی تخصص اصلی من گرافیک و وب هستش ... به هر حال من توی پروژه ی آنتی ویروس سایروس که خودتون در جریانش هستید گرافیست هستم ... توی این پروژه هم خوشحال میشم کمکی کنم ...
اگه جایی کمکی از دست من بر بیاد دریغ نمیکنم... اجازه هست بنده هم همکاری کنم ؟:خجالت:
-
بله اتفاقا کارهای شما رو دیدم و خوشحال می شم همکاری کنید!
ضمنا اسم من مسعود هست...
:چشمک:
-
از دوستان علاقه مند می خوام این جا رو نیگا کنن: a Tiny Parser Generator v1.2
حداقل برای دست گرمی خوبه... توضیحات خوبی هم داده...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
IamOverlord
بله اتفاقا کارهای شما رو دیدم و خوشحال می شم همکاری کنید!
ضمنا اسم من مسعود هست...
:چشمک:
من شما رو توی یاهو ادد کردم ... اگه مایل بودید اونجا بیشتر با هم آشنا میشیم ...
و این که من چجوری می تونم کمک کنم ؟
در مورد اسمبلی هم خیلی دوست دارم یاد بگیرم ... ولی منابع خوبی پیدا نکردم...
-
سلام دوستان!
نقل قول:
در مورد اسمبلی هم خیلی دوست دارم یاد بگیرم ... ولی منابع خوبی پیدا نکردم...
سعی کردم این جا یه آموزش خوبی گذاشته بشه در مورد برنامه نویسی Win32 با MASM... فعلا بخش اولش رو گذاشتم که اصول پایه ی کار رو می گه...
البته این آموزش زیاد مقدماتی نیست ولی برای ورود به برنامه نویسی Win32 چیز خوبیه!
-
سلام
با توجه به صحبت هایی که با مسعود عزیز شد برای تعیین اسم پروژه و اسم تیم ، از میان چندین اسم اسامی زیر به عنوان اسم پروژه و اسم تیم انتخاب شدند:
نام پروژه : Hypersia به فارسی هایپرشیا که از کلمه ی انگلیسی Hyper به برگردان فارسی "بیش از حد" و Persia به معنی ایرانی ساخته شده ...
یعنی Hyper + Persia = Hypersia
این اسم توسط بنده پیشنهاد داده شد که به تأیید بنده و مسعود عزیز رسید .. امیدوارم شما عزیزان هم تأیید کنید :)
اسم تیم رو هم بنا بر اسمی که مسعود جان پیشنهاد داد : Bita انتخاب کردیم ... هم به خاطر وجود کلمه ی Bit در این کلمه و هم این که در فارسی معنی "بی همتا" می دهد
منتظر همکاری دوستان هستیم
ایام به کام
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Mohammad Salehi
سلام
با توجه به صحبت هایی که با مسعود عزیز شد برای تعیین اسم پروژه و اسم تیم ، از میان چندین اسم اسامی زیر به عنوان اسم پروژه و اسم تیم انتخاب شدند:
نام پروژه : Hypersia به فارسی هایپرشیا که از کلمه ی انگلیسی Hyper به برگردان فارسی "بیش از حد" و Persia به معنی ایرانی ساخته شده ...
یعنی Hyper + Persia = Hypersia
این اسم توسط بنده پیشنهاد داده شد که به تأیید بنده و مسعود عزیز رسید .. امیدوارم شما عزیزان هم تأیید کنید :)
اسم تیم رو هم بنا بر اسمی که مسعود جان پیشنهاد داد : Bita انتخاب کردیم ... هم به خاطر وجود کلمه ی Bit در این کلمه و هم این که در فارسی معنی "بی همتا" می دهد
منتظر همکاری دوستان هستیم
ایام به کام
درود به شما ، ولی فکر نمیکنین انجام این چنین پروژه ای جز کسب تجربه فایده دیگه ای نداره ؟
درواقع اگه مسئله native کار کردن باشه که راه های بهتری هست مثلا استفاده از دلفی که در ورژن های اخیر شاهکاریه یا همین طور سی پلاس پلاس ،
بیاین واقع نگر باشین این پروژه تا چند روز ؟ چند هفته ؟ یا حتی سال ممکنه دووم بیاره ؟ آخر سر فکر میکنین حتی پروژه نهایی به اندازه نصب ویبی 6 کارا باشه ؟!
اگه جوابتون مثبته ، 100% موفقیتی نسبی به دست میارین .. و انشالله موفق باشین
-
درود به همه (بعد از مدت ها مجدداً:لبخندساده:)
من دیگه وقت نکردم پست های جدید رو بخونم ، دیدم دوباره این تاپیک بالا آمده گفتم یه چیزی بگم ،من اول اعلام آمادگی کردم باید بگم نیستم دیگه:کف: ،چون خیلی سرم شلوغه.
یه نکته (شاید قبلاً هم گفته باشم) ؛ هیچ وقت نمیشه دست MS رو خوند ها توسعه همچین ابزاری برای برنامه نویسی روی Platform این شرکت یه کم ریسکش زیاده ،اگر هم این پروژه به سر انجام برسه یهو میبینی MS پشتیبانی نمیکنه.
توی قوانین سایت آمده که :از کلماتی که موجب دلسردی کاربر میشه استفاده نکنید . با این حال باید بگم اون زمانی رو که قرار بذارید روی این پروژه بذارید روی یادگیری یه زبان دیگه ،خداییش وقط زیادی نمیبره منم اول MS VB 6 کار میکردم بعد خودمد پورت کردم:متفکر: روی دلفی بعد C , ++C الانم کم کم دارم یه نگاهی به Python میندازم ،خلاصه خیلی سخت نیست.
درسته این زبان برای خیلی از شما یک چیز خاص داره ،این به خاطر اینه که فقط بهش عادت کردین اگه مثلاً یه برنامه پایگاه داده ای با Delphi بنویسی اون موقع می فهمی این کجا و اون کجا دیگه اسم VB رو هم نمیاری .
در کل هرکی هرکاری میکنه امید وارم موفق باشه.
-
ضمن عرض خسته نباشید به دوستان عزیزی که با صحبت هاشون موج منفی صاتع میکنن فقط :| و ممنون از تو بهروز جان ...
راستش من همیشه به این فکر میکردم که چرا فتوشاپ رو کشورای خارجی می نویسن ... و ایران هیچ نرم افزاری نداره که توی جهان مطرح باشه ... کاربراش توی سطح جهان باشن ... نه فقط ایران!
چرا صنعت نرم افزار ایران پیشرفت نکرده .. که وقتی اسم ایران میاد بگن نه ... برنامه نویسای ایرانی هم می تونن .. قدرتشو دارن و اگه بخوان می تونن فتوشاپ رو هم بنویسن ... ولی چون هست نمیان وقت بزارن روش ...
چرا هیچ نرم افزاری نداریم ... یه نرم افزاری که حداقل به جهان ثابت کرده باشیم ما هم می تونیم ... بابا به خدا نقطه ی صفر برنامه نویسی بر میگرده به ایرانیا ... خوارزمی کی بود ؟ الگوریتم که ابتدایی ترین نقطه ی برنامه نویسیه از اسم خوارزمی گرفته شده ...
این خارجیا که چیزی نداشتند که ... ایرانیا بودن که از قدیم این همه ریاضیدان و منجم پرورش میدادن ...
بگذریم ...
ایران توی تحریمه قبول - نیاز به سرمایه هست قبول - نیروی متخصص میخواد قبول ... ولی ما باید به جهان ثابت کنیم که قدرت برنامه نویسی مون بالاست ...
یعنی ما کمتر از هند هستیم ؟ که میاد آنتی ویروس Quick Heal رو میزنه و کلی هم فروش میکنه ... هند که توی تاریخ هم همیشه زیر سلطه ی یه کشور دیگه بودن ...
یکم به ایران فکر کنیم ... زمانی که 44% جهان فقط ایران بوده ... یعنی یه چیزی حدود یک سوم جهان فقط یه کشور بوده ... ما کشوری بودیم که قدرت زیاد مشخصه ی کشورمون بود ...
الان چی ؟ اومدیم رشته ی کامپیوتر که چی بشه ؟ اومدیم این حرفا رو بهم بزنیم و مانع پیشرفت پروژه های بزرگ بشیم ... ؟ اومدیم با این حرفامون جلوی پیشرفت خودمون رو بگیریم و جرئت ریسک رو از خودمون بگیریم ؟
یه نگاهی به شرکت Embarcadero بندازید ؟... همه دارن مسخرش میکنن ... مخصوصا سیاست های غلطی که اخیراً داره روی دلفی پیاده میکنه ... ولی یه شرکت بزرگ نرم افزاری محسوب میشه...
چرا ما توی ایران ، همون Embarcadero رو هم نداریم ... نمیگم مایکروسافت و اپل و اینا ... اونا پیشکش ... ولی شرکتی مثل Adobe .. Autodesk .. Embarcadero .. Mozilla .. ESET ... کو ؟ نداریم ...
دلیلش هم خود ما برنامه نویسا هستیم که همت نمی کنیم و فقط به فکر خودمون هستیم .. خارجیه با این فکر که فلان پروژه باعث پیشرفت خودش ، کشورش و مردمش میشه میاد توی پروژه ای مث Photoshop .. 3Ds Max شرکت میکنه و اسم اون شرکت رو بالا میبره ... ما ایرانیا هم اینجا پشت سیستم هامون نشستیم .. یا وبسایت میزنیم ... یا اگه خیلی هنر کنیم نرم افزار حسابداری و مالی می نویسیم ...
دلم پره ...
فقط خلاصه میگم ... من که توی این پروژه برنامه نویس نیستم و فقط مشاوره و گرافیک بر عهده ی بنده هستش... ولی بیاید برای یک بار هم که شده یه پروژه رو به سرانجام برسونیم ...
شمایی که میگی نمی ارزه و... ... ، تا حالا چنین پروژه ای انجام شده که ببینیم می ارزه یا نه ؟ ... یا همینجوری چون پروژه یکم سنگینه میگیم نمی ارزه ؟
عادت کردیم ... به وبسایت زدن ... به نرم افزار مالی و حسابداری زدن ... و وقتی اسم پروژه های سنگین میاد سریع مقابلش جبهه می گیریم که آره ... نمی ارزه ...
ختم کلام .. یا علی گفتیم و شروع کردیم ... با توکل به خدا هم کار می کنیم ... هر کس هم خواست می تونه کمک کنه
روز خوش!
-
در ضمن ، اینم یادم رفت بگم ...
ما هم اگه یه کاری رو برنامه ریزی شده و مهندسی شده پیش ببریم .. مطمئن باشید ما هم می تونیم مث اونا یا حتی بهتر .. نرم افزار های پیشرفته بنویسیم ...
حتما باید تحت فشار قرارمون بدن تا به خود بیایم ؟ :|
-
در جواب httplistener عزیز باید بگم ... اگه از نظر شما این ایده خوب نیست یا به صرفه نیست یا هر چیزی ... خب شما یه ایده به ما بدید ... ولی به بزرگی همین پروژه باید باشه ...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Mohammad Salehi
توی امضاتون چیزی به اسم حمایت نمی بینم ... شما برو همون خنده رو ادامه بده ... اومدی ما رو مسخره میکنی ؟
معذرت:خجالت:
اما خوب حمایت نیازه (حمایت مالی که اینجا وظیفه ی دولته تا نوآوران را حمایت کنه) مث اینه که شما بخوای یه شرکت بزنی اما پول نداشته باشی
اگه پول بود خوب خودمون یه کامپایلر ملی میسازیم(چیزی که داریم(البته من یکی که ندارم)هنره و دانشه.فقط پول نداریم)
یه کلیپ دیروز تو نارنجی دیدم
http://narenji.ir/18728-%D9%86%D8%A7...DB%8C%D9%84%29
اینا برای فوتبالشون اینقدر مایه میذارن و حمایت میکنن و تو فوتبال هم خیلی موفق هستن
ما (تو نرم افزار) چیمون از اینا کمتره؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
matrix-program
معذرت:خجالت:
اما خوب حمایت نیازه (حمایت مالی که اینجا وظیفه ی دولته تا نوآوران را حمایت کنه) مث اینه که شما بخوای یه شرکت بزنی اما پول نداشته باشی
اگه پول بود خوب خودمون یه کامپایلر ملی میسازیم(چیزی که داریم(البته من یکی که ندارم)هنره و دانشه.فقط پول نداریم)
یه کلیپ دیروز تو نارنجی دیدم
http://narenji.ir/18728-%D9%86%D8%A7...DB%8C%D9%84%29
اینا برای فوتبالشون اینقدر مایه میذارن و
حمایت میکنن و تو فوتبال هم خیلی موفق هستن
ما (تو نرم افزار) چیمون از اینا کمتره؟؟؟؟
آهان ... حالا شد ...! ... حالا شما محترمانه دارید بحث می کنید .. بنده هم محترمانه پاسخ میدم.
من با نظرتون موافقم ... این که حمایت نیازه .. حمایت مالی ... موافقم ... ولی وقتی دولت ما حمایتمون نمیکنه ... باید همینطور بشینیم و همدیگه رو نگاه کنیم ؟ لینوکس چجوری لینوکس شد ؟ با حمایت مالی دولتش ؟
من در مورد لینوکس مطالعه ی زیادی نداشتم ... سیستم عامل مورد استفاده ی من هم نیست چون کار من گرافیک هم هست و به درد یه گرافیست نمیخوره ... اما یه نفر که مطالعه داشته به من بگه ... لینوکس چجوری لینوکس شد ؟
مسئله ی حمایت مالی رو فرض کنید یه تحریمه از سوی آمریکا ... باید ازش فرار کنیم ؟ یا باید با فکرمون مث خیلی از تحریمای دیگه دورش بزنیم ؟ .. اصن تحریم هم نه.. مسئله ی حمایت مالی رو میشه یه مشکل فرض کرده که ...
در مقابل مشکلات ، باید عقب نشینی کرد ؟ امضای Unique رو بخونید ... جالبه ...! ... مشکل رو باید حل کرد ... نباید ازش فرار کرد ... حیفه که به خاطر همین یه مشکل این پروژه انجام نشه ...
ما باید توی دنیا خودمون رو ثابت کنیم ... به همه ثابت کنیم که توی صنعت نرم افزار هم کم نمیاریم ... همونجور که توی خیلی از صنایع پیشتاز شدیم ...
-
در مورد لینوکس اینارو بخونید خانم Alipoor تا ببینید که لینوکس رو چند برنامه نویس مفت و رایگان و OpenSource کار کردند و در اول لینوکس به عنوان یک پروژه دانشجویی بود که الان لینوکس شد شاخ سیستم عامل ها
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%84%...88%DA%A9%D8%B3
-
در بحث مالی ، ما در طول تاریخ همیشه با این مشکل مواجه بودیم ... از همه ی جهان .. آنتونی رابینز ... کارل بنر ... رندی گیج ... یا حتی افراد مشهور تری مثل چیرو هوندا که می تونید خودتون زندگیشون رو بررسی کنید ...
مثلا زندگی چیرو هوندا رو ببینید : http://loknat.org/forum/showthread.php?tid=584
فقیر بوده ... مشکل مالی داشته ... ولی نا امید نشده .. نگفته نمیشه ... ادامه داده و با مشکلاتش مبارزه کرده ...
بله.. کار زحمت داره ...
بحث مشکلات رو ادامه ندید خواهشاً ... تاپیک از موضوعش خارج میشه ...
هر کس میخواد کمک کنه ... هر کس هم نمیخواد .. از کنار تاپیک بگذره ...
-
نقل قول:
من با نظرتون موافقم ... این که حمایت نیازه .. حمایت مالی ... موافقم ... ولی وقتی دولت ما حمایتمون نمیکنه ... باید همینطور بشینیم و همدیگه رو نگاه کنیم ؟ لینوکس چجوری لینوکس شد ؟ با حمایت مالی دولتش ؟
بله حرف شما متین ولی سرمایه چی ؟پیشنهادی دارید؟
منم با حرف شما موافقم راه حل اینه که خودمون رو ثابت کنیم اون موقع سرمایه گزار از در و دیوار میریزه حالا سوال اینه که چطوری:متفکر:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
matrix-program
بله حرف شما متین ولی سرمایه چی ؟پیشنهادی دارید؟
منم با حرف شما موافقم راه حل اینه که خودمون رو ثابت کنیم اون موقع سرمایه گزار از در و دیوار میریزه حالا سوال اینه که چطوری:متفکر:
خب این میشه یه مشکل برای ما ...
در درجه ی اول باید ببینیم که این سرمایه رو برای چی لازم داریم ؟ میخوایم کجا خرجش کنیم ؟ توی این پروژه چه چیزایی هزینه میخواد ؟
جمع این هزینه ها رو ( اونایی که ضروریه و نمیشه کاریش کرد ) حساب کنیم... بعد بیایم ببینیم پروژه های بزرگتر و پروژه های مشابه چیکار کردن ... همین لینوکس چیکار کرده ...
ما باید پروژه رو شروع کنیم ... اون رو تا یه سرحدی پیش ببریم .. الان 4-5 نفر بیشتر نیستیم!
-
ببینید دوستان من با آقا مسعود نویسنده این تاپیک زیاد بحث کردم با هم حرف زدیم هدف از این برنامه نوشتن و ارتقاء دادن ، فروختن وی بی 7 یا درآمد زایی نیست مسعود جان این ایده و پیشنهاد رو دادن و گفتن هر کسی می تونه کمک کنه بسم ا.... نه بحث مالی داشتیم نه بحث حمایت و .... ما بحثمون دنبال افرادی فعال و دوستانی که در زمینه اسمبلی واقعا کد نویس و آنالیزور قهاری هستند بودیم و هستیم البته به این نکته هم اشاره کنم همچین بحث مالی و پشتیبانی لازم نیست فعلا چون هنوز در پایه کار هستیم و داریم از پایه شروع می کنیم و مقدمات رو پشت سر می زاریم لطفا خارج از بحث تاپیک پست نزنید و به اصل مساله بپردازید از مدیران عزیز هم خواهشمندم این پست رو اداره کنند . نه حمایت مالی می خوایم نه حمایت و پشتیبانی دولتی هر کسی علاقه داره شرکت کنه همین
-
دوستان عزیز باور کنید قصد بند نا امید کردن کسی نیست.و فکر میکنم که خود استارتر عزیز هم این مساله رو میدونن.
به هر حال لازم دیدم تا چند تا نکته رو عنوان کنیم. کار بر روی این پروژه فقط زمانی میتونه به صرفه باشه که شما چند نیروی متخصص با وقت آزاد داشته باشید که به مساله آشنایی کامل داشته باشن. این رو قبلا هم گفتم باز هم تکرار میکنم . اینکه انتظار داشته باشیم چند نفر از روی علاقه بیان و پروژه رو استارت بزنن به امید اینکه در حین انجام پروژه با اصول طراحی کامپایلر آشنا بشن یک مقدار دور از ذهن هست.
اینکه بعضی از دوستان مساله لینوکس رو عنوان کردند , باید عرض کنم که اون زمان واقعا وجود یک سیستم عامل متن باز رایگان نیاز بود . از طرف دیگه اکثر کسانی در پروژه مشارکت داشتن. با فرایند انجام پروژه آشنایی داشتند و افراد خبره ای بودند. آیا واقعا امروز با وجود محیط های مختلف برنامه نویسی , ساخت یک کامپایلر جدید تا این حد نیاز هست؟ و حتی اگه ساخته بشه چقدر میتونه مورد توجه قرار بگیره؟
کشورهای پیشرفته انقدر در این زمینه پیشرفت کردن که تا ما بخوایم به جایگاهشون برسیم ( در زمینه کامپایلرها ) اونها چندین برابر پیشرفت کردن. مگر اینکه واقعا یک کمبود در این زمینه وجود داشته باشه و ما اون رو رفع کنیم. لطفا حساب شده عمل کنید.
قطعا همه ما کشورمون رو دوست داریم. من نمیگم که دوستان دنبال پروژه های بزرگ نباشن. به نظر من الان وقتشه که دنبال طرحهای نو باشیم. به عنوان یک مثال کوچک , چند روز پیش با یک برنامه اندرویدی خیلی خوب برخورد کردم که بعدش فهمیدم برنامه نویسش یک ایرانیه! منظورم اینه که ما باید ببینیم در کجا کمبود وجود داره تا وقتمون رو در همون زمینه صرف کنیم.
یکی دو سال پیش خود بنده و استارتر محترم در تاپیکی دیگه کار ساخت یک زبان جدید رو شروع کردیم ولی چون نیروی متخصص دیگه ای نبود که باهامو همکاری کنه , پروژه به جایی نرسید!
-
خیلی ممنون که به فکر ما هستید آقای httplistener:لبخندساده:
دنبال vb7 هستیم چون vb6 کم کم به قول خودمون داره از رده خارج میشه(توسط این مایکروسافت لعنتی)
مایکروسافت هرچی ساخت فرداش منسوخش کرد
اما ما چندین سال از عمرمون رو گذاشتیم پای این زبان و هنوز سینتکس اونو دوس داریم و به اون عادت داریم
اکثر ما ها اومدیم زبان های خارجه(بخصوص انگلیسی) را یاد گرفتیم و بعد پا به این عرصه گذاشتیم چون بیشترین و مفید ترین منابع موجود انگلیسی هست
من کی حرف از تنفر از این سینتکس زدم فقط گفتم داره منسوخ میشه
من به خاطر این از رده خارج شدن دارم کم کم به سی شارپ کوچ میکنم(بهتر بگم کوچ کردم)
الان هم توانایی هام رو pm میکنم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
omidshaman
منم با نظر بقیه دوستان موافقم به نظر من هم انجام این کار صرفا وقت تلف کردنه
و البته بعید هم می دونم شما با این سطح برنامه نویسی که دارین بتونین این کارو بکنین!(از پست ها معلومه که نه با assembly کار کردین نه c/C++ !!(
نوشتن یک زبون جدید کار هر کسی نیست...
بهتره وقتتون رو بزارین روی یک پروژه عملی و کاربردی تر.... !
خب .. بالفرض که ما از این پروژه هم صرف نظر کردیم ... اومدیم اینجا
https://barnamenevis.org/showthread.p...7%D9%86%DB%8C-...
خواستیم توی این زمینه کار کنیم ... گفتن فایده نداره ...
کامپایلر رو هم که میگید فایده نداره ...
الان بخوایم بگیم روی یه مرورگر کار کنیم میگید Chrome و Mozilla Firefox هست ... بگیم نرم افزار طراحی وب .. میگید Dreamweaver هست ... بگیم مدیریت دانلود میگید IDM هست ...
روی چی بریم کار کنیم ؟ وقتمون رو بزاریم روی یک پروژه عملی و کاربردی تر.... مثل چی ؟
-
درود به همه
نقل قول:
ضمن عرض خسته نباشید به دوستان عزیزی که با صحبت هاشون موج منفی صاتع میکنن فقط
هر کی یه نظری داره ::شیطان:
نقل قول:
و ممنون از تو بهروز جان ...
خواهش میکنم:گریه:
نقل قول:
الگوریتم که ابتدایی ترین نقطه ی برنامه نویسیه از اسم خوارزمی گرفته شده ...
الگوریتم فقط یه اسمه ،و یه روش مهم کسی که بتونه ازش استفاده کنه این که آقای X این کارو کرده و ایرانیا فلان و بهمان و خارجی های هیچی و ... به هیچ دردی نمی خوره.
نقل قول:
یعنی ما کمتر از هند هستیم ؟
آره ،هند تو علوم کامپیوتری حرف زیاد داره بزنه.
نقل قول:
هند که توی تاریخ هم همیشه زیر سلطه ی یه کشور دیگه بودن ...
ولی وقتی آزاد شدن قدر خودشون رو دونستن و از داشته هاشون درست استفاده کردن اونا نخبه ها رو نگه میدارن ولی ما چی (مستند میراث البرتا رو دیدی یا همون بنده خدایی که توی تاپیک پروژه آنتی ویروس مینالید ؟؟)
ما آدم مخ زیاد داریم ولی نمی تونیم استفاده کنیم همه مغز های کره زمین توی ناسا هستن ،خود ناسا 42درصدش ایرانیه (آماره مال سال قبله که شندیم).
نقل قول:
زمانی که 44% جهان فقط ایران بوده ...
داشتم داشتم حساب نیست دارم دارم حسابه.اینا هم خیاله.
نقل قول:
چرا ما توی ایران ، همون Embarcadero رو هم نداریم ... نمیگم مایکروسافت و اپل و اینا ... اونا پیشکش ... ولی شرکتی مثل Adobe .. Autodesk .. Embarcadero .. Mozilla .. ESET ... کو ؟ نداریم ...
ما چیزای بهتری داریم که نه کسی میدونه یه و نخواهد دونست ، فقط داریم:افسرده:
نقل قول:
در مورد لینوکس اینارو بخونید خانم Alipoor تا ببینید که لینوکس رو چند برنامه نویس مفت و رایگان و OpenSource کار کردند و در اول لینوکس به عنوان یک پروژه دانشجویی بود که الان لینوکس شد شاخ سیستم عامل ها
Linux صرفاً به خاطر اینکه در زمان مناسب مطرح شد موفق شد و در مورد شاخ و دم بودن همچین مالی هم نیست:قهقهه:
اگه چندتا برنامه نویس رایگان روش کار کردن برای این بود که نمی خواستن بابت Unix یا حتی Minix پولی بدن و هدف مفت خوری بود.
نقل قول:
مشکل مالی داشته ... ولی نا امید نشده .. نگفته نمیشه ... ادامه داده و با مشکلاتش مبارزه کرده ...
چرا راه دور میری تا من موندم ؟:لبخند:
نقل قول:
ما بحثمون دنبال افرادی فعال و دوستانی که در زمینه اسمبلی واقعا کد نویس و آنالیزور قهاری هستند بودیم و هستیم
یه تیم طراحی و توسعه Compiler که کلاً آدم های کمی هستن تک و توک مثل
Anders Hejlsberg
نقل قول:
خیلی دید دوستان به مسائل کوتاهه لطفا یکم دور برتون رو نگاه کنید
خیلی هم به دور نگاه کنیم چیزی نمیبینیم :لبخند:
نقل قول:
کی گفته تو ایران فقط نرم افزار حسابداری و ... نوشته می شه
این حالت کلیه ؛ اکثر سفارش ها توی ایران DB و حسابداری و نرم افزارهای اختصاصی و لی روسیه اکثر برنامه نویس هاش سیستمی کار میکنن و ... .
نقل قول:
پس با این وجود کی پهباد آمریکا رو آورد پایین ؟
این چه سوالی خواهر من ،اصلاً ربطی به این موضوع نداره ما برنامه نویس ها داریم در مورد قست و جنبه عمومی کار برنامه نویسی بحث میکنیم گرفتم پهباد ایالات متحده کار بخش ها و افراد Priv8 دولته که اونا به اندازه خودشون هستن ،مشکل مال ماهاست.
نقل قول:
دیدین تو تلویزیون تبلیغ می کنه می گه : "خبری تازه در راه است ... " فکر کنم می خوان بگن جوانان عزیز ایرانی موفق به ساخت زبان برنامه نویسی بنام خاله ماندگار شدن اونم تو انجمن برنامه نویس ! :قهقهه:
تلوزیون جک زیاد پخش میکنه.
نقل قول:
شما خودت الان سیستم عاملت خارجیه-کامپایلرت خارجیه-سیستمت خارجیه-....
اولین سیستم عامل ایرانی --> زمین یادت رفت :چشمک: ولی این AV که چند روزه خبرش اومده ایرانی 100% .
نقل قول:
از مدیران عزیز خواهشمندم تاپیک رو مدیریت کنن و از دوستانم میخوام که به پست های اضافی پاسخ ندن ...
نمیشه:لبخند:
نقل قول:
به امید خدا ما کارمون رو شروع می کنیم .. و ادامه میدیم ...
پشت کار خوبه ،امید وارم موفق باشید
د نشد دیگه ، توی اون بحث من از اول مخالف بودم ولی وقتی دیدم کار رو شروع کردید کمکتون کردم درسته یا نه ؟؟
ولی الان چی شد ،پروژه کجاست ؟ میدونم عباس سرش شلوغه ، به همین خاطر پروژه پر !
همش به خاطر شروع بدون برنامه ریزی .
من خودم یه نفری دارم AV میسازم انقدر تحقیق کردم که دیگه کچل شدم ولی اون پروژه ملی چی ؟؟ چکار کرده هیچی !! تازه قراره از DB دیگر AV ها استفاده بشه که اگر هم 100 درصد جواب بده تازه هیچ کاری نکرده !!
اگه خواستی بدونی چرا بیا توی همون تاپیک تا توضیح بدم.
نقل قول:
ایرانی می تواند و خواهد توانست
شرمنده ولی آنها که توانستند انجام دادند.
نقل قول:
بعضی از دوستان هنوز مفاهیم اولیه برنامه نویسی رو نمیدونن میگن یه هفته بهم وقت بدین یاد بگیرم :گیج: . اونوقت میخوان تو نوشتن کامپایلر کمک کنن:قهقهه:
مثل اون پروژه معروف که بهش گند زدن دیگه با یه مشت آدم که اسم پروژه رو اصلا نمیدونستن چطوری مینویسن می خواستن یه چیزی بسازن که بیا و ببین (شاید بدونید چی بود)
نقل قول:
بله - دیگه لازم نمی بینم و شما را در این حد که بحث کنم ! فقط می تونم بگم خیلی متاسفم ! البته از نام پروفایل و تصویر پروفایل تون از این بیشتر توقع نبود !
نقل قول:
پروفایل شما موردش از واسه بنده بیشتره بیخود گیر ندین.
در مورد این قسمت که قرمز کردم ، یاد آوری میکنم مودبانه تر برخورد کنید ، البته قصد جسارت به شما رو ندارم و هممین طور ممنون میشم بقیه هم کمی بیشتر مراعات کنن .
نقل قول:
(توسط این مایکروسافت لعنتی)
مایکروسافت هرچی ساخت فرداش منسوخش کرد
نبینم کسی به کمپانی مورد علاقه من توهین کنه
دوست عزیز اگه کمی سیستمی تر به مسائل نگاه کنی مبینی که MS داره کارهای بزرگی میکنه ولی متاسفانه مجبوره در دراز مدت انجامش بده .ولی در آخر چیز خوبی میشه.
نقل قول:
اما ما چندین سال از عمرمون رو گذاشتیم پای این زبان و هنوز سینتکس اونو دوس داریم و به اون عادت داریم
تنها چیزی که توی دنیا اهمیت نداره علایق من و شماست باید خودمون رو باهاش سازگار کنیم.
نقل قول:
خب .. بالفرض که ما از این پروژه هم صرف نظر کردیم ... اومدیم اینجا
نقل قول:
خواستیم توی این زمینه کار کنیم ... گفتن فایده نداره ...
توضیح دادم چرا اون حرفا رو زدم و گفتم فایده نداره ، ولی حالا که شروع شده باید ادامه پیدا کنه یا نه ؟
AV اولویت بالاتری نسبت به زبان داره ،اگه مردونه می خواین اسم Iran بالا باشه بیاین روی همین AV کار کنیم ، برای این کار تخصص لازمه دارین ؟؟ توی Compiler چطور ؟؟
نقل قول:
الان بخوایم بگیم روی یه مرورگر کار کنیم میگید Chrome و Mozilla Firefox هست ... بگیم نرم افزار طراحی وب .. میگید Dreamweaver هست ... بگیم مدیریت دانلود میگید IDM هست ...
روی چی بریم کار کنیم ؟ وقتمون رو بزاریم روی یک پروژه عملی و کاربردی تر.... مثل چی ؟
این بهترین سوال بود (قسمت قرمز) ، الان دنیا طالب امنیته ! همین .
البته همون پروژه ها رو هم اگه جای پیشرفت داشته باشه میشه روشون کار کرد یعنی Chrome رو بهینه تر کینم نه اینکه دوباره بسازیمش .
خداییش خسته شدم دوبار این تومار رو تایپ کردم که البته دفعه اول خیلی کامل تر بود .
موفق باشید
-
سلام
نقل قول:
در ضمن ساختن مرورگر و مدیریت دانلود همچین کار سختیم نیست یک نفریم میشه ساخت !
پس به نظر شما افرادی که این کارها رو می کنند کار و زندگی ندارند. ساخت مرورگر کجاش راحته؟ :عصبانی:همون parse کردن کدهای html و رعایت کردن موارد کدینگ مربوطه پدر آدم رو در میاره.
در کل من با نظر شما کاملاً مخالفم. کسی که بتونه یک فریم ورک معمولی و یک کامپایلر بسازه اونقدر مهارتش بالا میره که کارهای بزرگی میتونه انجام بده و یک سر و گردن بالاتر از بقیه است. حتی اگه این پروژه ارزش مادی هم نداشته باشه تجربه افراد رو خیلی میتونه بالا ببره و در آینده میتونه از تجارب بدست اومده در پروژه های دیگه استفاده کنه و اونجا حاصل دسترنجش رو بگیره.
در هر صورت. از همون اول که این تاپیک شروع شد به این فکر بودم که در این پروژه به صورت داوطلبانه همکاری کنم. مدت ها است که علاقمند هستم که در یک پروژه واقعی ساخت کامپایلر همکاری کنم. اگر این بحث و گفتگوهای عمومی به پایان رسید و قضیه جدی تر شد خوشحال می شوم که خبرم کنید. فعلاً میتونیم از ساخت کامپایلر برای x86 شروع کنیم و بعد x64 و بعد هم MAC و بعد هم Linux و سپس ARM.
در مورد مقایسه خودمان با هند هم خوب نیست که خودمان را دست کم بگیریم. آخه تا کی باید بشینیم در مورد محصولات خارجی حرف بزنیم و بزنیم سر و کله همدیگه؟ تا همینجا دیگه کافیه. بهتره که خودمون دست به کار بشیم. همیشه فکر می کردم که تا کی باید از محصولات نرم افزاری خارجی استفاده کنیم. چرا ما نباید نرم افزار به خارج از کشور صادر کنیم. خدا رو شکر بعد از حدود دو سال کار به جایی رسید که شرکت خودمان توانست نرم افزارمان را به کل دنیا بفروشد و اتفاقاً بیشترین فروش ما هم در هند بوده است. در کل می خواهم بگویم که این امر فقط با مطالعه و کار و تلاش مداوم امکان پذیر است و نه با حرف زدن های الکی. به نظر من هر چه زودتر این پروژه را به طور جدی شروع کنیم. امیرالمومنین می فرماید: "العلم السلطان". پس به جای اینکه دو سال فقط حرف بزنیم بهتره که کار علمی خودمان را شروع کنیم. یه چیزی رو بگم ناراحت نمیشید؟ در طول این مدت که با خارجی ها رابطه داریم فهمیدم که از نظر هوش ما ایرانی ها خیلی باهوش تر هستیم. فرق بسیاری از ایرانی ها با اونها اینه که ما زیاد حرف میزنیم و اونها زیاد عمل می کنند.
موفق باشید...
-
سلام علیکم
پیشنهاد میکنم به جای اینکار به نوشتن پروژه علمی تری فکر کنید.
الان که C# و vb.net هست که از نظر بنده از vb6 خیلی آسونتر هستند و به عنوان مثال یک صفحه کدی که در vb6 مینویسیم در C# میشه با چند خط نوشت!
البته نمیگم که vb6 استفاد ه نکنید یا استفاد ه ای ندارد ! نظر من اینه که زبانهای دیگه هم بخونید!! من خودم vb6 که خوندم طی یک هفته با تماشای فیلم آموزشی که دانلود کرده بودم C# یاد گرفتم چرا؟ چون vb6 بلد بودم و خیلی جاها کدهاشون شبیه همه و احت میشه درک کرد و بعد هم vb.net و delphi
اما هنوز هم بعضی از پروژه هامو با vb6 مینویسم (از 10 پروژه نزدیک 3 پروژه با vb6)
موفق باشد.
یا علی (ع)
-
نقل قول:
در این پروژه افراد مجبور می شوند که به شکل خیلی اصولی تری به ساخت فریم ورک ها بپردازند و طبیعی است که سطح علمی افراد خیلی بالاتر خواهد رفت و این بهتر از ساخت یک برنامه رایت CD و Defragmenter و ... است. شاید این پروژه ارزش مادی نداشته باشه ولی در طولانی مدت نسبت به پروژه های کاربردی دیگه ارزش بسیار بالاتری داره.
شاهین جان ،یعنی شما میگی این پروژه برای افزایش سطح بچه ها خوبه ؟؟ منظورم اینه که هدف فعلاً همین افزایش سطح باشه ؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Object Pascal
مرورگر ساده!! و نه قابل قیاس با فایرفاکس و ...!
.
البته شاید جالب باشه که بدونین اکثر مرورگر ها از همین webkit استفاده می کنن! از جمله فایرفاکس و کروم!(البته کروم توی ورژنای بعد قراره از chromium استفاده کنه که تو ساخت اونم از webkit استفاده شده!)
http://en.wikipedia.org/wiki/WebKit
حالا به هر حال اگر قرار شد روی همین ساخت زبان کار کنین منم جاهایی که بتونم کمک می کنم. (به خاطر یاد گیری نه این که با ایدش موافق باشم...)
-
نقل قول:
شاهین جان ،یعنی شما میگی این پروژه برای افزایش سطح بچه ها خوبه ؟؟ منظورم اینه که هدف فعلاً همین افزایش سطح باشه ؟
آره.
نقل قول:
حالا به هر حال اگر قرار شد روی همین ساخت زبان کار کنین منم جاهایی که بتونم کمک می کنم. (به خاطر یاد گیری نه این که با ایدش موافق باشم...)
خوبه، به نظر من این پروژه در کوتاه مدت نمیتونه با محصولات خارجی رقابت کنه و من هم این را می دانم ولی اگه به صورت جدی روی این پروژه کار بشه شاید تا چندین سال دیگه حرفی برای گفتن داشته باشه و شاید هم نداشته باشه! ولی آنچه که مسلم است این است که تجربه همه ما با انجام این پروژه خیلی بیشتر خواهد شد. من هم از همین امروز تحقیقاتم را برای ساخت یک کامپایلر 32 بیتی با پشتیبانی از زبان Basic شروع خواهم کرد. به نظر من اسم این پروژه رو IR-OBASIC بزاریم. نظر دوستان چیه؟ کسی نظر دیگه ای داره؟
در این اسم IR مخفف IRAN و O مخفف Objective و BASIC هم که مشخصه.
-
سلام
دوستان عزیز لطفا بیشتر از این تاپیک را از هدف اصلی منحرف نفرمائید، درضمن پاسخگویی به تاپیک های فاقد محتوی هیچ سودی جزء منحرف کردن تاپیک و افزایش پاسخ های فاقد محتوی در برنخواهد داشت پست های فاقد محتوی را فقط گزارش کنید مطمئن باشید که با آنها برخورد خواهد شد.
موفق باشید.
-
سلامی دوباره خدمت عزیزان
از این که جناب عشایری رو اینجا می بینم که حامی ما شدن و دارن مخالفان رو توجیه میکنن خیلی خوشحالم ...
لازم هستش که اشاره کنم ، جناب عشایری یکی از باسواد ترین برنامه نویسانی هست که توی بخش دلفی دیدم ... آدم خیرخواهی که بنده همیشه به عنوان استاد قبولش دارم ... حرف هاش هم همه منطقی هستش
در مورد شما بهروز :
نقل قول:
ما چیزای بهتری داریم که نه کسی میدونه یه و نخواهد دونست ، فقط داریم:افسرده:
ما به چیزایی که داریم و خودمون نمی دونیم فعلا کاری نداریم ... به اونایی که نداریم و خارجیا دارن کار داریم ... صنعت نرم افزار ضعیف ! .. صنعت خودروسازی ضعیف ... و...
نقل قول:
د نشد دیگه ، توی اون بحث من از اول مخالف بودم ولی وقتی دیدم کار رو شروع کردید کمکتون کردم درسته یا نه ؟؟
بله درسته ... دست شما هم درد نکنه .. خیلی هم ممنون
نقل قول:
ولی الان چی شد ،پروژه کجاست ؟ میدونم عباس سرش شلوغه ، به همین خاطر پروژه پر !
همش به خاطر شروع بدون برنامه ریزی .
من خودم یه نفری دارم AV میسازم انقدر تحقیق کردم که دیگه کچل شدم ولی اون پروژه ملی چی ؟؟ چکار کرده هیچی !! تازه قراره از DB دیگر AV ها استفاده بشه که اگر هم 100 درصد جواب بده تازه هیچ کاری نکرده !!
اگه خواستی بدونی چرا بیا توی همون تاپیک تا توضیح بدم.
خب شروع کننده ی پروژه عباس بود و این مسائل به اون مربوط میشه ... باید به خودش بگی...
این مسائل رو توی همون تاپیک بگیم بهتره
نقل قول:
من ایده هام رو نمی تونم با کسی به اشتراک بزارم . (ایده ای که به اشتراک گزاشته بشه دیگه ایده نیست!)
شما خودتون چند نفرین یعنی ایده از این بهتر پیدا نکردین؟!
اگه بحث ایده باشه .. نه ایده ای پیدا نکردیم ... ایده ای که دهن پر کن باشه و بتونه ثابت کنه که ایرانیا توی برنامه نویسی قوی هستن .. نه پیدا نکردیم ...
نقل قول:
امدیمو اصلا بعد 2-3 سال ساختین به نظرتون کسی حاضر میشه با این زبون من در اوردی شما کار بکنه (چه چیز جدیدیو قرار ارائه بده که ارزش یاد گرفتن رو داشته باشه؟!)
زبان برنامه نویسی من درآوردی ؟؟؟؟ انگار میخوایم با خمیر بازی مجسمه بسازیم ؟ .... بله اگه این زبان ضعف های دلفی و سی شارپ رو نداشته باشه ... اگه اصولی پیش بره .. اگه برنامه ریزی شده باشه و سینتکش استاندارد باشه ... بله که مورد توجه واقع میشه ... البته فعلا که هدف کسب تجربه است و بالابردن سطح علمی ...فعلا هدف مادی نیست ... ولی همینجا شرط می بندم اگه همه همکاری کنن یه روزی این پروژه تو دنیا صدا میکنه...
نقل قول:
قرار نیست که چیزی که قبلا اختراع شده رو بیایم بدترشو دوباره از 0 اونم بدتر بسازیم !
نقل قول:
برای یه شخص موفق ، نیازی نیست که محصولش مشابه داره یا نه ........
مگه وقتی جیمیل اومد ، یاهو نبود ؟! قبل فایرفاکس ، اینترنت اکسپلوره نبود؟
نقل قول:
به نظر من اسم این پروژه رو IR-OBASIC بزاریم. نظر دوستان چیه؟ کسی نظر دیگه ای داره؟
شاهین جان من قبلا با مسعود ( شروع کننده ی تاپیک ) در مورد اسم پروژه صحبت کردم ... ( حدود 2 روز پیش ) قرار شد اسم پروژه ترکیب یک اسم ایرانی و یک اسم خارجی باشه ... اسم خارجی رو گفت بزاریم Hyper بعدش من گقتم اینو با Persia ترکیب کنیم و بزاریم Hypersia که هر دوتاش باشه ... اونم موافقت کرد ... برای تیم هم اسم Bita رو پیشنهاد داد ... چون Bit داره :لبخند: و توی فارسی هم معنی خوبی داره
توی این پست می تونی ببینی :
https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1813306
-
به جای این حرفا و چه کنم چه کنم ها بگید ببینیم هر کدومتون چقدر از شما ها به اسمبلی مسلط هستید ؟ به جای این حرفا هر کسی یه اجر رو هم بزاره الان ساختمون تموم شده بود