سلام
ممنون دوست عزیز، ولی من هر چی گزینه ها را امتحان کردم درست نشد.
کلاسی که در dll تعریف شده بعد از veil شدن load نمی شود. تیک کدگذاری managed resources را هم زدم و additional search paths را هم وارد کردم.
Printable View
سلام
ممنون دوست عزیز، ولی من هر چی گزینه ها را امتحان کردم درست نشد.
کلاسی که در dll تعریف شده بعد از veil شدن load نمی شود. تیک کدگذاری managed resources را هم زدم و additional search paths را هم وارد کردم.
سلام
[quote=Nick2k;407623]سلام
تیک کدگذاری managed resources را هم زدم quote]
اول عضر خواهی میکنم که نمیتوان زودتر به سایت سر بزنم و دوم اگر برنامه شما کار نمیکند باید گزینه های رمزگذزاری را کمتر کنید نه بیشتر!
مثلاً String ها و Resource ها را از رمزگذاری حذف کنید و حتماً تغییر نام متدها و کلاسس ها را هم غیر فعال کنید، این آخری برای DLL خیلی مهم است.
یعنی برنامه محافظ می آید و نام کلاسس شما را که اسمی با مصما است بر میدارد و فقط یک a ناقابل جایش میگذارد و در داخل هر جا هم ارجاعی شده آن را هم اصلاح میکند و در آخر برنامه های دیگر اصلاً نمیتوانند به ان بخش وصل شوند.
DLL تان را بعد از رمزگذاری در یک New Project در محیط VS اینکلود کنید و با Object Browse ببینید تغییر فاحشی در نام ها و .... حاصل شده ؟؟؟
اگر باز هم حل نشد و اگر خواستید یک نمونه برایتان درست کنم؟!
با سلام
من xenocode 2007 رو دانلود کردم که البته کرکش رو گیرم نیومد. ولی Xenocode 2006 Community Edition رو که full هم هست رو تونستم گیر بیارم.
نظرتون درباره اون چیه؟ آیا کسی با اون کار کرده؟
البته بعضی از امکانات 2007 رو نداره. مثلا بخش optimize.
کاش دوستان گه گداری به لطف های بی کران نرم افزار emul یا همون edonkey هم نظری می افکندند
با سلام
من وقتی این تاپیک رو خوندم یه چیزی رو متوجه نشدم. اونم اینه که چرا شما بزرگواران از dotfuscator که همراه خود vs ارائه شده استفاده نمی کنید. آیا اون مشکلی داره ؟ من برنامه هام رو با استفاده از اون محافظت می کنم و با تستی که رو ی 2 نرم افزار دی اسمبل انجام دادم، کد ها نشون داده نمی شن و دی اسمبل انجام نمی شه.
ممنون می شم اگه این کار مشکلی داره به منم بگید که از یه ابزار دیگه استفاده کنم.
:لبخندساده::لبخندساده:
دوست عزیز این نرم افزار مال شرکت PreEmptive می باشد. نسخه ای هم که تو ویژوال استادیو هست Community Edition می باشد.تو این صفحه مقایسه کامل انواع ورژن های این برنامه موجوده.http://www.preemptive.com/products/d.../Editions.html
خسته نباشید به دوستان.
من ک . ر . ک نسخه Xenocode Postbuild Fox 2007 رو گیر آوردم سعی می کنم یه جا آپلود کنم تا دوستان دیگه استفاده کنن.
حجمش حدود 30 مگ هست.
سلام.
رضا جان حتما تو یه سایت آپلود کن که لینک مستقیم بده و بشه با دانلود منیجر دانلود کرد. تو رپید شیر نکنی.
برنامه ای که جناب h2 در این لینک https://barnamenevis.org/showth...=36829&page=10 تو پست 94 قرار دادن چطوره؟ تایید میکنید؟
در مورد obfuscate توسط خود ویژوال استودیو چیزی نمی دونم.چطوری اینکار رو انجام بدم؟
با سلام خدمت دوستان
من چون خودم خیلی دنبال این 3 تا نرم افزار گشتم براتون آپلود میکنم.در ضمن همه crack شده هستند.
در مورد طرز استفاده از اونا هر سوالی بود من در خدمتم.
میشه بگین کجا آپلود کردین ؟
دوستان کدوم یکی از این نرم افزار ها رو با .net 3.5 تست کردید ؟
توجه: حتما تاحالا متوجه شدید که سورسهای کد شده توسط این برنامه ها هم قابل برگشت شدن هستند (هرچند در بعضی موارد به سختی!!)
اگر کسی اطلاعاتی داره همینجا بنویسه.
سلام
من که با همان برنامه که خودم لینکش را در پست 94 دادم کار کردم و نتوانسته کد برگردانم.
اگر میخواهید میشود تست کرد؟
اگر خواستید من هم کمک میکنم، یک exe میدهم شما ببینید میتوانید سورسش را بدست آوردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورم جنگ و دعوا نیست.
بلکه با هم همفکری و کمک کنیم تا مشکل حل شود.
چون من تا حالا نتوانسته ام سورس های کد شده با CodeVeil را برگردانم و فکر میکردم و میکنم که نشود...
اگر بشود ریسورس کرد دلم میخواهد بدانم. (که همچنان بعید میدانم)
سلام
مثلاً دوستان یک تستی کنند و ببینند میتوانند کد این را بدست اورند و اینجا بگذارند؟! :متفکر:
تحت فریم ورک 2 و با VB2008 نوشته شده، حجم فایل اولیه هم فقط دو و نیم کیلو بایت بوده که پس از آنکه تحویل CodeVeil شده حجمش 10 کیلو بایت افزایش یافته.
اگر کسی بتواند کد سورس این را بگذارد، یعنی نرم افزار CodeVeil بدرد نمیخورد. :متفکر:
البته نکته ای کوچک علاوه بر فراخانی MessageBox در سورسش وجود دارد.
sharmande dostan man laptopam va rosh farsi naneveshte
dar morede obfuscating bayad goft microsoft yeki az behtarin technology haye donya ra dar ekhteyar dare toye in kar ke java ham be hamin shekl hast ama MSIL(MicroSoft Intermediate Language) behtar az chizaye sun mimone mishe goft beyne obfuscator ha {SmartAssembly} az hamsh behtare va dostani ke mikhand vaghean barnameye ba ghoflhaye mohkam benevisand bayad dar zaman ejra tavasot DSL ya (Domain Specific Language ) va ba JIT(Just in time)compiler codehashona compile konand ke mishe goft kare crackerha khaili sakht mishe az khaili ham bishtar man khosh hal misham ke be har kodom az shoma ke ehteyaj be donestane ina dare komak konam agar kari dashtid mitonid ba ID man dar yahoo chat konid ba tashakor az dostane aziz
ID:master.shell
میشه کار با نرم افزار codeveil را توضیح بدید
سلام
متأسفانه به دلیل مشکلات شخصی یک ماهی نتوانستم به این سایت سر بزنم...
میدانم که دیر شده...
ولی بهر حال جواب دادن بهتر از جواب ندادن و بی توجهی است.
استفاده اش راحت است.
شما میتوانید نرم افزار را روی فایل تک dll یا exe و یا گروهی از فایلها اجرا کنید.
دادن فایلها به نرم افزار
==========
نرم افزار را اجرا کنید و در صورت نیاز فرمان File->New Project بزنید.
فایلها را با فرمان Project->Add Assembly به برنامه بدهید.
فرق رمزگذاری/ابهام سازی تک فایل و گروهی
==========
باید توجه داشته باشید که رمزگذاری یا ابهام سازی گروهی با انجام همان عملیات روی تک تک فایلها به طور جداگانه کمی فرق دارد.
اگر فایلها را گروهی انتخاب کنید، CodeVeil همه را هماهنگ با هم تغییر میدهد و اگر متدی در dll ای تغییر خاصی دهد، جاهایی که این متد را صدا میزنند نیز اصلاح میشود
تنظیمات عمومی و کلی
==========
این تنظیمات به صورت چند CheckBox در پنجره اصلی هستند و بر تمام تنظیمات دیگر که گفته خواهد شد ارجعیت دارند.
مثلاً مشخص میکنند که کدهای IL رمز گذاری شوند یا نه؟ فایلهای و اطلاعات داخل Resource ها رمز گذاری شوند یا نه؟ و...
تنظیمات خاص برای هر فایل جداگانه
==========
میتوانید با دبل کلیک بر روی نام فایل در لیست پنجره اصلی، دیالوگ جدیدی مخصوص همان فایل را مشاهده کنیید.
برگه اول این دیالوگ Rules است، که یکسری معیار کلی برای رمزگذاری مشخص میکند.
میتوانید این معیارها را کم و زیاد و تغییر دهید.
معیاری که در لیست بالاتر باشد ارجعیت بیشتری دارد.
مثلاً دکمه New را کلیک کنید تا دیالوگ جدید با تیتر Selection Rule باز شود.
شما یک معیار جدید اضافه میکند
با الگوی * (* یعنی هر تعداد کاراکتر = هر نامی)
و نوع Property و دسترسی Private
و در اخر دیالگو مشخص میکند که این کدها را رمزگذاری کند.
(در آخر دیالوگ گزینه Obfuscate و Don't Obfuscate مشخص میکنند که ابهام سازی و رمزگذاری انجام شود یا نه.)
با این Rule جدید کلیه Private Property ها با هر نامی رمز گذاری میشوند.
حال به دلایل خاصی شما نیاز دارید Property هایی که با نام مثلاً VS شروع میشوند رمزگذاری نشوند.
(مثلاً VSAbcd یا vsnet و...)
راه حل ساده است، باید یک Rule جدید تعریف کنید با الگوی *VS که ابهام سازی رویش انجام نشود و در لیست بالاتر از بقیه Rule ها باشد.
از Rule ها که بگذریم میرسیم به زبانه Objects در این زبانه شما میتواند صراحتاً هر تک کتد یا کلاسس یا ... را مشخص کنید که ابهامسازی و رمزگذاری شود یا خیر.
تیک مستقیم و مشخص برای هر آیتم به معنی انجام رمزگذاری است.
عدم تیک و جالی بودن CheckBox نظیر هر آیتم به معنی عدم رمزگذاری است.
و پر بودن مربع (حالت میانه و پیش فرض) به معنی آن است که از منطق Rule ها تبعیت کند.
==========
امیدوارم متوجه منظور من و فرآیند کلی کار شده باشید، چون وقت بیشتری برای تایپ کامل تر نداشتم.
بهترین آموزشگاه و معلم، خواستن و دست به کار شدن مستقیم خود انسان است.
میبخشید دیر شد و خدانگه دار.
سلام.
Eazfuscator.NET از برنامه های رایگان جهت محافظت از Source Code های شما در محیط Net. هستش.
این برنامه با جدیدترین ورژنهای Net Framework. و Visual Studio سازگاره و کارش هم درسته:چشمک:.
کار کردن با این برنامه بسیار ساده ست.با یه Drag and drop ساده برنامه شما محافظت میشه.
نتیجه کار را با Reflector ببینید.:شیطان:
توضیحات بیشتر + لینک دانلود:
http://www.foss.kharkov.ua/g1/projects/eazfuscator/dotnet/Default.aspx
اين تاپيك مربوط به سال 86 است و تقريبا هيچكدام از لينكهايش معتبر نيست ، بد نيست دنبال SmartAssembely بگردي ، ابزار خوبي است .
سلام
http://www.smartassembly.com/نقل قول:
ادرس سايت برنامه و امورش كار با نرم افزار داريد ؟
برنامه خوب و از شرکت معتبری هم است.نقل قول:
چقدر مورد اصمينان مي باشد؟
دوستان میتوانند روی پیدا کردن لینک دانلود برنامه های زیر جستجو کنند:
DotFuscator
.NET Reactor
XenoCode
SmartAssembely
CodeVeil
اینها جزء معتبرین ترین برنامه ها در این ضمینه هستند.
موفق باشید.